مقاله کاربرد الگوریتم ژنتیک در برآورد ضریب تخلیه سرریزهای جانبی

مقاله کاربرد الگوریتم ژنتیک در برآورد ضریب تخلیه سرریزهای جانبی لبه تیز ترکیبی و مقایسه آن با نتایج حاصل از مدل آزمایشگاهی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد الگوریتم ژنتیک در برآورد ضریب تخلیه سرریزهای جانبی لبه تیز ترکیبی و مقایسه آن با نتایج حاصل از مدل آزمایشگاهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد الگوریتم ژنتیک در برآورد ضریب تخلیه سرریزهای جانبی لبه تیز ترکیبی و مقایسه آن با نتایج حاصل از مدل آزمایشگاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد الگوریتم ژنتیک در برآورد ضریب تخلیه سرریزهای جانبی لبه تیز ترکیبی و مقایسه آن با نتایج حاصل از مدل آزمایشگاهی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
تعداد صفحات: 9
چکیده:
سرریزهای جانبی یکی از مهمترین سازه های کنترل و انحراف جریان در آزمایشگاههای هیدرولیک، شبکه های آبیاری و زهکشی، کانالهای انتقال آب و فاضلاب هستند. سرریزهای جانبی معمول به طور همزمان قادر به اندازه گیری دقیق دبی و تخلیه حجم زیادی از جریان در مواقع سیلابی نیستند، به همین دلیل در این تحقیق برای نخستین بار سرریز جانبی لبه تیز ترکیبی مورد بررسی قرار گرفته است. این نوع سرریز میتواند جریان عبوری از خود را با دقت بالایی در محدوده وسیعی از دبی ها اندازه گیری کند. برای تخمین ضریب تخلیه سرریز مذکور، ابتدا با در نظر گرفتن پارامترهای مؤثر بر ضریب تخلیه و آنالیز ابعادی نشان داده شد که ضریب تخلیه این سرریز تابعی از عدد فرود در بالادست جریان، نسبت ارتفاع وزنی تاج سرریز به عمق جریان در بالادست سرریز و عرض کانال به عمق جریان در بالادست سرریز میباشد. سپس با مدل سازی فیزیکی هیدرولیک جریان در سرریزهای لبه تیز ترکیبی با مقطع مستطیلی – مستطیلی و با استفاده از الگوریتم ژنتیک، رابطه ای بدونبعد برای محاسبه ضریب تخلیه سرریز های جانبی لبه تیز ترکیبی استخراج شد. پس از مقایسه آماری مقادیر آزمایشگاهی و محاسباتی ضریب تخلیه، مشخص شد که رابطه پیشنهادی دارای دقت بالایی است.

کلمات کلیدی :
» نظر