مقاله کنترل نیروی عملگر سیستم الکتروهیدرولیکی به کمک پمپ دبی متغ

مقاله کنترل نیروی عملگر سیستم الکتروهیدرولیکی به کمک پمپ دبی متغیر با هدف افزایش بازده سیستم فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کنترل نیروی عملگر سیستم الکتروهیدرولیکی به کمک پمپ دبی متغیر با هدف افزایش بازده سیستم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل نیروی عملگر سیستم الکتروهیدرولیکی به کمک پمپ دبی متغیر با هدف افزایش بازده سیستم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کنترل نیروی عملگر سیستم الکتروهیدرولیکی به کمک پمپ دبی متغیر با هدف افزایش بازده سیستم فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 6
چکیده:
سیستم های الکتروهیدرولیکی کاربردهای بسیاری در صنایع و دستگاه های مختلف دارند که در بسیاری از این کاربردها کنترل مطلوب نیروی عملگر مورد نظر است. سیستم هایی که برای این منظور استفاده می شوند عموماٌ شامل یک منبع فشار ثابت، یک شیر کنتر جهت تناسبی و یک سیلندر هیدرولیکی است که با اعمال جریان به سولنوییدهای شیر کنترل جهت میتوان جریان را به میزان دلخواه به سمت سیلندر هدایت کرد و نیروی عملگر را کنترل نمود. مشکل این نوع سیستم ها علاوه بر دشواری در کنترل نیرو اتلاف انرژی زیاد ناشی از منبع تولید فشار ثابت با استفاده از پمپ دبی ثابت و شیر اطمینان است زیرا شیر اطمینان همواره باز است و دبی اضافی پمپ از آن تخلیه میشود. در مقاله حاضر، با استفاده از یک پمپ جابجایی متغیر که به صورت حلقه بسته به عملگر وصل شده دبی و در نتیجه نیروی عملگر کنترل می شود. مزیت این روش افزایش بازده سیستم نسبت به رو شهای دیگر است زیرا پمپ همان میزان دبی را تولید می کند که سیستم نیاز دارد. ورودی این سیستم جدید ولتاژی است که برای تحریک سنولویید پمپ استفاده می شود و سیستم یک ورودی-یک خروجی است. به منظور طراحی و تست کنترل مناسب برای این مجموعه ابتدا مدل سازی انجام شده و سپس با توجه به مجهول بودن بعضی از پارامترها شناسایی صورت گرفته و نتایج آن شبیه سازی می شود. پس از این مرحله کنترلر خطی مناسب برای سیستم طراحی گردیده است. در انتها عملکرد کنترلر به وسیله شبیه سازی رایانه ای و همچنین تست آزمایشگاهی صحه گذاری شده است.

کلمات کلیدی :
» نظر