سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی اثر کاربری های مختلف اراضی بر روند تغییرات سالانه هی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر کاربری های مختلف اراضی بر روند تغییرات سالانه هیدرولوژیک حوضه آبخیز لیقوان با استفاده از تکنیک سنجش از دور فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کاربری های مختلف اراضی بر روند تغییرات سالانه هیدرولوژیک حوضه آبخیز لیقوان با استفاده از تکنیک سنجش از دور فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کاربری های مختلف اراضی بر روند تغییرات سالانه هیدرولوژیک حوضه آبخیز لیقوان با استفاده از تکنیک سنجش از دور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کاربری های مختلف اراضی بر روند تغییرات سالانه هیدرولوژیک حوضه آبخیز لیقوان با استفاده از تکنیک سنجش از دور فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
تعداد صفحات: 6
چکیده:
اهمیت اطلاع از تغییر سطح زمین در پایش و نظارت بر منابع محلی، منطقه ای و جهانی و نیز در محیط زیست به طور مداوم بیشتر میگردد. در این راستا، سنجش از دور امکانات لازم و کافی را جهت استخراج و به روز رسانی نقشه های پوشش و کاربری اراضی در اختیار کاربران قرار می دهد. در این تحقیق با استفاده از روش شیب روند منحنی های جرم مضاعف بارش رواناب و رواناب-رسوب، تأثیر تغییرات کاربری اراضی در چهار دهه مختلف (دهه های 1970، 1980، 1990 و 2000) بر روابط بارش-رواناب و رواناب-رسوب سالانه حوضه آبخیز لیقوان در استان آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور، نقشه های کاربری اراضی حوضه آبخیز لیقوان با استفاده از تصاویر ماهوارهای چند زمانه ماهواره لندست (MSS سال 1976، TM سال 1989، ETM+ سال های 2000 و 2010) تهیه گردید. تکنیک طبقه بندی نظارت شده با استفاده از روش حداکثر شباهت به کمک داده های معتبر زمینی انجام و تغییرات محیطی در فاصله زمانی سال های 1976 تا 2010 به کمک اطلاعات آماری نقشه های تهیه شده بررسی شد. نتایج نشان داد که در تمامی دوره های مورد بررسی شیب روند منحنی های جرم مضاعف بارش-رواناب و رواناب-رسوب افزایش یافته که حاکی از افزایش روند فرسایش خاک با گذشت زمان در حوضه آبخیز مورد مطالعه است، زیرا مساحت مناطق مسکونی از سال 1976 تا 2010 افزایش یافته (به ویژه در دوره 2010-2000)، مراتع ضعیف و زراعت دیم نیز به طور مداوم افزایش و مراتع متراکم کاهش یافته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر