پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf

پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد فلاش و طراحی در آن در pdf :
فلاش و طراحی در آن
مقدمه
با استفاده از ابزارهای طراحی فلاش ، بوسیله یکسری خطوط و رنگ های یکنواخت و ساده اجسام و شکلهای ابتدایی را ترسیم می نمایید . در فرهنگ لغت شناسی فلاش به این خطوط ، Stroke و به اجسام توپر Fill گفته می شود .
فلاش همچنین به شما اجازه می دهد که طرح ها و شکل های رسم شده توسط سایر برنامه گرافیکی از جمله Free Hand و Adobe illustrator را براحتی به فلاش وارد کرده و در ایجاد انیمیشن و فیلم خود از آنها ، استفاده نمایید (به فصل 7 مراجعه کنید) .
برای اولین بار در فلاش 5 ، ابزار طراحی منحنی های Bezier از طریق استفاده از ابزار قلم ، ارائه شده است . ابزار جدید قلم ، مشابه ابزار Bezier در سایر برنامه های گرافیکی عمل می نماید . برای افرادی که با ابزار Bezier آشنایی نداشته و می خواهند آزادانه و بصورت دستی طراحی نمایند ، فلاش کماکان ابزار معمولی طراحی را به همراه دستیارهای1 مختلف ارائه داده است . بعنوان مثال این دستیارها در فلاش می توانند یک خط راست رسم شده که دارای اندکی پستی و بلندی است را به یک خط کاملاً راست تبدیل نموده و یا با تصحیح و نرم کردن انحناها باعث شوند که منحنی های رسم شده زیباتر بنظر برسند .
شما می توانید تمام طرح ها و شکل های ترسیم شده توسط ابزارهای Bezier و یا ابزارهای معمولی را مورد ویرایش قرار دهید ، البته تصحیح اجسام و ویرایش تصاویر با روشهای مختلفی در فلاش صورت می گیرد .
مرور جعبه ابزار Toolbox
شکل ظاهری جعبه ابزار در فلاش 5 اندکی با فلاش 4 متفاوت است . مهم ترین تغییرات ، اضافه شدن ابزار قلم (Pen Tool)و ابزارهای فرعی مربوط به آن و حذف بسیاری از تغییردهنده های ابزار (Tool Modifiers) و انتخاب مربوط به آنها می باشد. این تغییر دهنده های ابزار (که در واقع ویژگی های ابزار مورد نظر را تغییر می دهند ) در نسخه جدید ، در پانل ها گنجانده شده و مورد استفاده قرار می گیرند . بدین ترنیب شما می توانید در هر مرحله ای از کار ، پانل مناسب و صحیح را انتخاب کرده و همیشه آن را در دسترس داشته باشید و این انتخاب به نوع ابزاری که در حال استفاده از آن هستید نیز بستگی نخواهد داشت .
البته تغییر دهنده های (Modifiers) رنگ Fill و Stroke همانند نسخه های قبلی در جعبه ابزار فلاش 5 نیز وجود دارند همچنین این جعبه ابزار دارای سه رنگ تکمه جدید بود که به شما امکان می دهند مستقیماً ، رنگ پیش فرض برای stroke(سیاه ) و Fill (سفید) را انتخاب نموده رنگ آنها را با هم عوض کرده و یا هر یک را بدون رنگ نمایش دهید .
استفاده از ابزار خط (Line Tool)
با استفاده از ابزار خط در فلاش ، شما می توانید یک پاره خط مستقیم ترسیم کنید . البته با کنار هم قرار دادن این پاره خط ها می توان شکلها و چند ضلعی های متنوعی (پنج ضلعی یا ستاره و …) ایجاد نمود .
برای رسم پاره خط ها :
1-ابزار خط یا Tool Line را با انتخاب شمایل مربوط در جعبه فعال کنید . البته برای این کار می توانید کلمه N را در صفحه کلید فشار دهید .
2-نشانگر ماوس را به نقطه ای در صفحه نمایش اصلی (Stage)که می خواهید نقطه شروع پاره خط شما باشد منتقل نمایید .
در این هنگام ، نشانگر ماوس به یک علامت (+) تبدیل می گردد .
3-بر روی صفحه نمایش اصلی کلیک کرده و همانطور که کلید ماوس را نگاه داشته اید آن را حرکت داده تا یک پاره خط ترسیم شود . فلاش پاره خط مذکور را که فاقد مشخصات خط (رنگ ، فرم یا استیل ، ضخامت ) است بصورت Preview نمایش میدهد .
4-زمانی که طول و مکان خط مناسب بود ، کلید ماوس را رها کنید .
در این هنگام ، فلاش پاره خط مذکور را بر اساس تنظیمات فعلی رنگ ، فرم خط و ضخامت موجود در پانل Stroke رسم می کند (به قسمت تنظیم مشخصات Stroke ها در همین فصل مراجعه نمایید ) .
نکته ها
• تا زمانی که کلید ماوس رها نشده است ، خط کشیده شده بصورت قطعی و نهایی در صفحه نمایش قرار نگرفته و فرم نشان داده شده در واقع فرم پیش نمایش آن خواهد بود . به همین دلیل شما می توانید قبل از رها کردن کلید ماوس اندازه خط مذکور را تغییر داده و یا امتداد ، زاویه و شبی آن را با حرکت دادن ماوس تغییر دهید.
• فشار دادن کلید Shift در هنگام رسم پاره خط ، آن را در وضعیت های افقی ، عمودی یا زاویه 45 درجه قرار می دهد .
• زمانی که شما برای طراحی از خطوط با ضخامت کم و نازک استفاده می کنید ، برای تمایز و مشاهده دقیق آنها در صفحه نمایش باید از بزرگنمایی (Zoom in)استفاده نمایید ، در غیر این صورت این خطوط کاملاً شبیه به هم در صفحه نمایش اصلی نسان داده خواهند شد ولی با این حال اگر حتی از بزرگنمایی نیزط استفاده نشود ، در هنگام چاپ بر روی صفحه کاغذ کاملاً متمایز از هم می باشند .
استفاده از ابزارهای بیضی و چهارگوش
فلاش برای ترسیم بیضی ها و چهار گوش ها از ابزار جداگانه ای استفاده می کند ولی نحوه عمل این دو ابزار تقریباً مشابه هم می باشد . بطوریکه هر دو می توانند یک جسم توخالی بصورت یک کادر تنها (فقط یک Stroke ) و با یک جسم توپر (یک Fill ) تولید نمایند . همچنین شما می توانید بکمک این ابزار شیی ایجاد کنید که همزمان دارای Stroke و Fill باشد .
برای تولید یک بیضی توخالی1 :
1-ابزار بیضی را از جعبه ابزار انتخاب کرده و یا کلید O را در صفحه کلید فشار دهید .
2-برای فعال کردن جعبه Fill – Color در قسمت رنگ جعبه ابزار شمایل سطل رنگ (Paint Bucket) را انتخاب نمایید .
3-برای تبدیل رنگ Fill به حالت None 2به یکی از روش های زیر عمل نمایید :
• بر روی جعبه Fill – Color کلیک کرده و در پنجره مجموعه رنگ های ظاهر شده کلیک No Color را انتخاب نمایید .
• در قسمت رنگ جعبه ابزار کلید No Color را فشار دهید .
4-از رنگ و ضخامت خط فعلی ثبت شده در پانل Stroke استفاده کرده و یا مشخصات فوق را به دلخواه تغییر دهید . (به نحوه تنظیم مشخصات Stroke در قسمت های قبلی همین فصل مراجعه نمایید )
5-نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی منتقل کنید .
در این هنگام نشانگر مذکور به یک علامت (+) تبدیل می گردد .
6-روی نسخه نمایش اصلی کلیک کرده و بکشید تا یک بیضی به اندازه دلخواه ایجاد شود .
در این هنگام فلاش نرم Preview بیضی رسم شده را نشان می دهد .
7-کلید ماوس را رها کنید .
بعد از رها کردن ماوس شکل نهایی بیضی رسم شده در صفحه نمایش نشان داده
می شود .
نکته
• برای رسم یک دایره کامل در هنگام کشیدن بیضی کلید Shift را فشار داده و نگاه دارید .
استفاده از حالت Straighten برای رسم بیضی ها و چهارگوشها :
1-پس از انتخاب ابزار مداد در جعبه ابزار ، حالت Straighten را فعال کرده و در صفحه نمایش اصلی یک چهار گوش یا دایره را رسم کنید .
البته لازمنیست که شکل مذکور کاملاً منظم و یا بسته باشد (فاصله کوتاهی بین نقطه شروع و نقطه انتهای خط باقی بماند ) .
2-کلید ماوس را رها کنید .
در این هنگام ، فلاش شکل رسم شده را شناسایی کرده و با بستن انتهاها و منظم کردن خطوط یا بیضی ویا یک چهارگوش کامل و منظم رسم می نماید . بدین ترتیب شکل شما تکمیل خواهد شد .
نکته
• در اینجا تنظیم متغیرهای تولرانس از اهمیت زیادی برخوردار می باسند . شما
می توانید فلاش را وادار سازید که هر جسم بیضی شکل را به دایره و هر جسمی که اندکی شبیه یک مستطیل است را به چهار گوش منظم تبدیل نماید . توصیه
می کنیم که مدتی با تنظیمات موجود در Editing Tab جعبه محاوره ای Preferences کار کنید تا با درجات مختلف دقت و تولرانس ، که در فلاش ارائه شده است آشنایی پیدا نمایید .
حالت Smooth ابزار مداد فلاش توانایی شناسایی شکل ها و بستن انتهاها را ندارد. این حالت در واقع فقط منحنی های شما را هموار و منظم کرده تا نرم تر و بصورت شکیل تری به نمایش در آیند .
برای رسم منحنی های منظم :
1-ابزار مداد را از جعبه ابزار انتخاب کرده و حالت Smooth آنرا فعال نمایید .
2-نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی منتقل نموده و یک خط موجی رسم کنید .
3-کلید ماوس را رها کنید .
در این هنگام ، فلاش موارد اضافه ، لرزشها و خطوط موجود را حذف و شکل نهایی را بصورت قطعاتی از منحنی های نرم و منظم ، مجدداً ترسیم خواهد کرد .
استفاده از ابزار قلم (Pen Tool):
قطعات منحنی
در تمرین های قبلی شما به سادگی کلیک کردن بر روی صفحه نمایش اصلی ، نقاط
لنگر (Ancho Points) را ایجاد کرده و فلاش نیز بصورت خودکار ، با پاره خطهای مستقیم آن ها را به یکدیگر متصل می نمود . حال برای اینکه فاصله بین این نقاط با قطعات منحنی پر شود باید ابزار Bezier را فعال نمود . برای اینکار شما باید بعد از کلیک کردن بر روی صفحه نمایش اصلی و ایجاد اولین نقطه لنگر ، بدون رهما کردن کلید ماوس آنرا بکشید .
بدین صورت دسته های Bezier نقطه فوق در جهت حرکت ماوس ایجاد شده و گسترش می یابند .
در هنگام رسم وایجاد منحنی توسط ابزار قلم ، نمایان کردن شبکه راهنمای فلاش (Grid) بسیار کمک کننده خواهد بود برای اینکار ، گزینه show Grid را از منوی View انتخاب کنید .
برای رسم نمحنی های با تعقر به سمت بالا ، بوسیله ابزار قلم :
1-ابزار قلم را انتخاب کرده و نشانگر ماوس را به صفحه نمایش اصلی (Stage) منتقل نمایید .
در این هنگام شمایل قلم به همراه یک علامت ضربدر (×)کوچکدر کنار آن ظاهر شده و این علامت نشان می دهد که شما برای ایجاد اولین نقطه لنگر مسیر مورد نظر
آماده اید .
2-بر روی یکی از نقاط تقاطع شبکه راهنما که می خواهید نقطه شروع منحنی شما باشد ، کلیک کرده و کلید ماوس را نگاه دارید .
فلاش یک نقطه را بصورت Preview نشان داده و نشانگر ماوس نیز به یک سر پیکان توخالی تبدیل می گردد .
3-ماوس را به سمت قله منحنی مورد نظر خود حرکت دهید . (در اینجا چون
می خواهیم قله منحنی به سمت بالا باشد ، نشانگر ماوس را به طرف بالا حرکت
می دهیم.
در این هنگام ، همانطور که نشانگر ماوس به سمت بالا می رود ، دو دسته یا Handle از نقطه لنگر اولیه در جهت مخالف هم ایجاد و گسترش می یابند .
4-کلید ماوس را رها کرده ، نشانگر را به سمت راست محل اولیه منتقل نمایید .
بدین ترتیب مجدداً شمایل قلم ظاهر شده و فلاش یک منحنی را بین نقطه اولیه نوک شمایل قلم بصورت Preview به نمایش می گذارد .
5-حال مجدداً کلیک کرده و همانطور که کلید ماوس را نگاه داشته اید آنرا خلاف جهت قله منحنی (در این تمرین به سمت پائین ) بکشید .
همانطور که نشانگر به شمت پائین می آید ، فلاش فرم پیش نمایش یا Preview منحنی مذکور را متناسب با حرکت ماوس تغییر می دهد .
6-زمانی که فرم نمایش داده شده (Preview) را قبول کردید ، کلید ماوس را رها کنید . در این هنگام فلاش با نسبت دادن یک Stroke قطعه منحنی شما را تکمیل خواهد کرد .
شما می توانید در همین مرحله مسیر را بسته و یا مراحل 2 تا 6 را تکرار نموده تا منحنی های بیشتری به مسیر اضافه گردد .
برای رسم منحنی های S شکل توسط ابزار قلم :
1-چون منحنی های S شکل دارای 2 قله می باشند ، نشانگر ماوس را به سمت قله اول (در اینجا به سمت بالا ) حرکت دهید .

کلمات کلیدی :
» نظر