پروژه دانشجویی پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس در pdf دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت تفاوت توزیع های مختلف لینوکس در pdf :

اسلاید 1 :

لینوکس چیست؟

لینوکس به خودی خود، یک هسته (Kernel) است. هسته، بخش اصلی سیستم‌عامل را تشکیل می‌دهد که کار آن کنترل داده‌ها، مدیریت حافظه، سخت‌افزار، ورود و خروج داده‌ها و تمامی موارد اصلی سیستم‌عامل می‌باشد. همانطور که گفتم، لینوکس به خودی خود سیستم‌عامل به شمار نمی‌رود، بلکه با استفاده از ابزارهایی که پروژه گنو (GNU) برای آن تولید کرده است، تبدیل به یک سیستم‌عامل کامل می‌شود (به همین دلیل است که لینوکس را معمولا گنو/گنو/لینوکس یا GNU/Linux می‌نامند) .از نظر فنی، گنو/لینوکس را می‌توان نمونه بازمتن و آزاد سیستم‌عامل‌های خانواده یونیکس نامید. زیرا بر اساس استاندارد POSIX پیاده سازی شده و کاملا با آن سازگار است. بنابراین گنو/لینوکس را می‌توان نواده سیستم‌عامل پرسابقه و مستحکم یونیکس دانست که البته خواص خوب آنرا نیز به ارث برده است.

اسلاید 2 :

Ubuntu -1

Ubuntu  بر مبنای میز کار Gnome  طراحی شده و در آن فایرفاکس و Open Office  به کاربر ارایه گردیده است . آخرین نسخه آن Ubuntu7.0.4  با نام آهوی چابک ( Feisty Fawn  ) منتشر گردیده و برنامه مدیریت نصب برنامه ها در آن ( ATP  ) قادر به شناسایی و نصب بسته های دبیان است .

اوبونتو دارای ویرایش های دیگری مانند : Kubuntu  ، Xubuntu  و Edubuntu   می باشد وبرای کاربردهای کلاینت و سرور، محیط های 32 و 64 بیتی عرضه گردیده است.

اسلاید 3 :

open suse

درسال 1992 چهار مبتکر آلمانی طرح لینوکسی Suse  را پایه ریزی کردند و نسخه 42 در سال 1996 ارائه شد که برنامه مدیریت سیستم YAST  به آن اضافه گردیده بود که تا به امروز در این لینوکس از آن بهره می گیرند.

درسال 2003 این توزیع توسط شرکت ناول خریداری شد و تحت عنوان اپن سورس ،SLES  برای کاربرد های دسکتاپ و سرور ارایه شد . این توزیع هم به مانند اوبونتو هم بامیزکار GNOME  و هم KDE  ارائه می گردد.

آخرین نسخه SUSE  ، Open Suse 10.3 می باشد که توزیعی بسیار قوی می باشد. برخی طرفداران لینوکس بزرگترین نقطه ضعف این توزیع را سیاست های تجاری ناول در رابطه با برخی شرکت های مخالف اپن سورس مانند مایکروسافت می دانند.

اسلاید 4 :

fedora

فدورا بطور رسمی در سپتامبرسال 2004 توسط Bob Young  و Marc Ewing ارایه شد و به سرعت جای خود را در بین کاربران لینوکس به عنوان توزیعی آسانتر از ردهت باز کرد و مسئولان ردهت آن را برای مصارف عامیانه و دسکتاپ منتشر می کردند. این توزیع که می توان گفت از ردهت نشات گرفته کماکان برای کاربران معمولی لینوکس دارای پیچیدگی های بیشتری است اما نقطه قوت آن را می توان در نوآوری در طراحی و ساپورت طیف وسیعی از نرم افزار های مبتنی بر لینوکس در فدورا دانست.

اسلاید 5 :

Debian GNU

این توزیع در سال 1993 اعلام موجودی کرد. Ian Murdock با تعدادی برنامه نویس یونیکس دبیان در یک دهه  به مهمترین توزیع لینوکس تبدیل کردند به گونه ای که در حال حاضر بیش از 120 توزیع دیگر مانند اوبونتو و ناپیکس بر اساس آن منتشر شده اندو به عنوان پایدارترین و کاربردی ترین لینوکس برای رده های متوسط و کاربران خانگی قابل استفاده است وبه همراه cd نصب بیش از بیست هزار برنامه کاربردی قابل نصب موجود است که از این لحاظ در بین دیگر توزیع ها قابل تامل است .

اسلاید 6 :

Mandrava

این لینوکس با نام اولیه مندریک (Mandrake ) توسط یک فرانسوی به نام Gaël Duval در ژولای سال 1998 منتشر شد. مندریک در ابتدا نسخه ای از ردهت با انعطاف بالا با محیطکاری KDE  بود اما با افزایش محبوبیت مستقل گردید . در سال 2005 شرکت مندریک با شرکت برزیلی Conectiva  ادغام شد و نام این توزیع به مندریوا (Mandriva ) تغییر یافت . این توزیع امروزه یکی از لینوکس های با محیط زیبا و قابل اطمینان است که از برنامه Rpm Drake  برای نصب آسان بسته های RPM  استفاده میکند و یکی از نسخه های زنده این توزیع  با یک حافظه فلش قابل اجراست .

اسلاید 7 :

Pelinux os

این توزیع اولین بار توسط بیل رینولدز در سال 2003 ارائه شد،و انگیزه وی از ارائه این توزیع ارائه توزیعی مانند مندریوا برای کاربران عادی ومبتدی بود، اما به تدریج با افزایش برنامه های پیش نصب ویا قابل نصب ونیز نصب درایورهای سخت افزاری آماده روبه جلو گام نهاد.در این توزیع از برنامه APT  برای نصب بسته های نرم افزاری RPM  استفاده می شود و می توان گفت نقطه ضعف این توزیع عدم ارائه یک برنامه زمان بندی شده و منسجم جهت ارائه نسخه های جدید و یا آپدیت آن است.

اسلاید 8 :

MEPIS  

این توزیع در سال 2003 توسط وارن وودفورد در شرکت MEPIS LLC ساخته شد. این توزیع هم برپایه دبیان و برای سهولت کاربر در کار با آن طرح ریزی شد اما در سال 2006 مپیس اساس سیستم خود را از دبیان به اوبونتو تغییر داد . این توزیع قابلیت هایی چون تشخیص و نصب خودکار سخت افزار ، امکان پخش انواع فایل های مالتی مدیا را داراست و اکنون آخرین نسخه آن بانام SimplyMEPIS  در نسخه های 64 و 32 بیتی با کاربرد دسکتاپ وServer  عرضه شده است .و از معدود توزیع های لینوکسی است که قابلیت نصب خودکار مودم را دارد.

اسلاید 9 :

KNOPPIX

ساخت ناپیکس به سال 2003 برمی گردد و این نسخه جزء اولین لینوکس های با قابلیت نسخه زنده (Live   ) بود که همین ناپیکس را به انتخاب اول مبتدیان ورود به دنیای لینوکس تبدیل کرده بود، این توزیع پس از بوت شدن در کامپیوتر کاربر ، بسیاری از انواع نرم افزارهای ریزودرشت مانند چندین مرورگر ااینترنتی ، چندین برنامه افیس را به وی عرضه می کرد بطوری که کمتر کاربری لازم می دانست برنامه ای را نصب نماید. نقطه ضعف وعجیب این توزیع ایرادات بیشتر در برنامه های نسخه های بالاتر نسبت به نسخه های قدیمی تر است که کاربران را نگران کرده است در حال حاضر نسخه 32بیتی زنده برای دسکتاپ از این توزیع عرضه گردیده و از برنامه نصب APT استفاده می کند.

اسلاید 10 :

Slackware

اسلک ویر اولین بار در سال 1992 توسط پاتریک والکردینگ و درقالب 24 فلاپی عرضه شد. این توزیع لینوکس بیشتر برای حرفه ای هاست چون تمام مراحل پیکربندی کاملا دستی واز طریق خط دستوری انجام میگیرد ولی به هرحال یکی از حرفه ای ترین و کم باگ ترین توزیع های لینوکس می باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر