پروژه دانشجویی مقاله نقشه کشی صنعتی در محیط در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نقشه کشی صنعتی در محیط در pdf دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نقشه کشی صنعتی در محیط در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نقشه کشی صنعتی در محیط در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نقشه کشی صنعتی در محیط در pdf :

در تمرین عملی این فصل چگونگی تهیه نقشه های دو بعدی از تنادهای مختلف یک قطعه را تجربه خواهید کرد. علاوه بر این اضافه کردن جزئیاتی از نظیر اندازه گیریها، تلرانس گذاریهای هندسی و دیگر نمادهای متداول در نقشه کشی صنعتی را به این نقشه ها خواهید آموخت.
قطعه ای که در تمرین عملی این فصل با‌ آن کار می کنیم همان قطعه ماشینکاری شده است که در بخش قبل مدل سازی کردید. نکته ای که قبل از شروع به کار باید یادآوری کنیم ارتباط مستقیم محیطهای Part، Drawing و Assembly است. به این ترتیب برای اندازه گیری نقشه های دو بعدی از همان اندازه گیریهای مدل سه بعدی در محیط Part یا Assembly استفاده می کنیم و هر تغییر در هر یک از محیطها در دیگران نیز مستقیماً انعکاس می یابد.
ابزار و دستوراتی که در تمرین عملی استفاده می کنیم بیشتر متعلق به نوار ابزارهای Drawing و Annotation می باشند پس بهتر است قبل از شروع کار با انتخاب View، Toolbars آنها را فعال کنید.

1-6) تمرین عملی
1-6) باز کردن یک پرونده جدید از نوع Drawing
1)File، New، Draw.
2) در کادر بازشده گزینه Standard Format را انتخاب کنید و سپس قالب بندی استاندارد D-Landscape را انتخاب کنید سپس دکمه OK را کلیک کنید تا برگه ای جدید با قالب بندی انتخاب شده باز شود.
شکل 1. 6
3) در مکانی دلخواه از برگه باز شده کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید.
4) در کادر بازشده (با نام Sheer Setup) در قسمت Type Projection نوع چیدمان نماهای اصلی (بالا، راست، جلو) را Third angle انتخاب کنید. در این نوع چیدمان نمای جلو از قطعه در گوشه پایینی و سمت چپ نقشه قرار می گیرد. در حالی که در نوع First angle نمای جلو در گوشه بالایی سمت چپ قرار می گیرد.
5) دکمه OK را کلیک کنید.
نکته: در این بخش از سیستم استاندارد ANSI و واحد اینچ برای واحد طول استفاده می شود. پس توصیه می شود قبل از شروه کار تنظیمات مربوطه را انجام دهید.
6) در زیر نمای عمومی از برگه ای از نوع D-Landscape را مشاهده می کنید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر