مقاله مرتضی ممیز «پدر گرافیک نوین» فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مرتضی ممیز «پدر گرافیک نوین» فایل ورد (word) دارای 77 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مرتضی ممیز «پدر گرافیک نوین» فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مرتضی ممیز «پدر گرافیک نوین» فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مرتضی ممیز «پدر گرافیک نوین» فایل ورد (word) :

مرتضی ممیز
«پدر گرافیک نوین»

گرافیک از دید مرتضی ممیز پدر گرافیک نوین ایران
زندگینامه مرتضی ممیز
مسوولیتها
نمایشگاه‌ها
کتابشناسی
فیلم شناسی
سایر فعالیت‌ها
افتخارات و جایزه‌ها
مرتضی ممیز:هنرمند می تواند از طریق مدیوم‌های دیگر هم به کشف و شهودهایی برسد.
“مجموعه‌عکس‌ها و آثار مرتضی ممیز از کودکی تا امروز” منتشر می‌شود
دکتر آیت الهی در برنامه مرتضی ممیز و گرافیک معاصر ایران: (ممیز هنرمند زاده شده است )
اگر ممیز نبود چه میشد؟
آخرین امپراتور
رضا عابدینی و تعریف ممیز
گوشه هایی از سخنرانی های ممیز
محمدعلی بنی اسدی و تعریف ممیز
نگاهی به بطن کاری ممیز
مجموعه‌ی کوچکی از طراحی های ممیز
مثبت دیدن جوهر خوشبختی است
هنر ممیز
جوهر خوشبختی
کارنامه درخشان
نقاشی های سهراب از دید مرتضی ممیز
وداع استاد مرتضی ممیز

منبع:

http://stargan3.blogfa.com/

http://star-3.blogsky.co

http://www.farsi.se/

گرافیک از دید مرتضی ممیز پدر گرافیک نوین ایران

می‌دانیم که هنرهای گرافیک، معماری و طراحی صنعتی اگرچه کاربردی هستند، اما تحت شرایطی می توان آن‌ها را جزء هنرهای زیبا هم برشمرد.

همگان می‌دانند که هنرها را می‌توان به انواع گوناگونی برشمرد، همچون هنرهای تجسمی، نمایشی، سینمایی، موسیقی و . . . یا هنرهای انتزاعی و هنرهای واقع‌نمایانه که برخی از سبک‌ها بر این پایه‌ها به‌وجود آمده‌اند. و برخی دیگر بین این دو قطب. اما آنچه موجب نگارش این نوشتار شد دیدن هنرها از پنجره‌ای دیگر است، پنجره‌ای آشنا که نه بر شیشه‌های آن غباری است و نه رنگی کبود.

می‌دانیم که هنرهای گرافیک، معماری و طراحی صنعتی اگرچه کاربردی هستند، اما تحت شرایطی می توان آن‌ها را جزء هنرهای زیبا هم برشمرد. شور و شعور، کشش و کوشش و حس و عقل نه تنها پایه‌های همه‌ی سبک‌های هنری به حساب می‌آیند، بلکه شاخه‌ها و رشته‌های هنری هم خود منطبق بر این پایه‌ها هستند.

در برخی هنرها اندیشه کفه سنگین ترازو است و در برخی دیگر احساس. اما شالوده‌ی همه مبتنی بر عقل و حس ِ توأمان است که بدون یکی از این دو هیچ اثری هرگز هنر نخواهد بود.

هنرهای کاربردی هم با دو بال شور و شعور یا اندیشه و احساس به اوج می‌رسند. البته در این‌گونه هنرها قضیه متفاوت است.

محدودیت‌های کاربردی بودن‌ ِ هنری مثل گرافیک از همان ابتدا آغاز می‌شود. از هنگامی که سفارش‌دهنده به هنرمند ِ طراح موضوع ذهنی را سفارش می‌دهد تا هنگامی که محصول عینی را تحویل می‌گیرد ـ اعم از جلد کتاب و مجله، پوستر، بسته‌بندی و . . . ـ محدودیت‌های بی‌شماری بر سر راه است.

سلیقه‌های متفاوت سفارش‌دهنده یا سفارش‌دهندگان، محدودیت‌های قطع کاغذ، لیتوگرافی، چاپ، صحافی، محدودیت‌های اجتماعی و عرفی و . . . که هر کدام از این بخش‌ها خود از محدودیت‌های ریز و درشت دیگری متشکلند و پرداختن به آنها از حوصله‌ی این نوشتار خارج است.

نقاش، آزادانه نقاشی می‌کند و بی‌هیچ محدودیتی ایده و افکارش را در هر قطع و سطحی و بی‌هیچ قیدی از جهت رنگ و فرم اجرا می‌کند و چون معمولاً مخاطبان محدودی دارد و کارش حتماً منتشر نمی‌شود، مجبور نیست تن به سانسور و خودسانسوری دهد، در حالی که در گرافیک ماجرا به گونه‌ای دیگر است در هنر گرافیک به جای همه‌ی این آزادی‌ها، محدودیت هست.

ارزش یک اثر هنرمندانه گرافیکی هنگامی آشکار می‌شود که ما به محدودیت‌های این هنر واقف باشیم. البته همچنان که می‌توان در نقاشی، شعر، موسیقی و هنرهای دیگر با ترازوی نقد آثار را سنجید، در هنر گرافیک نیز می‌توان دست به نقد زد و سره را از ناسره بازشناخت.

همه هنرمندان واقعی گرافیک اذعان دارند که ناسره‌ها و خزف‌های این هنر به دلایل متعدد بسیار زیادند. اهم آنچه اکنون دامنگیر گرافیک امروز ایران است عبارتند از شیوه‌گرایی و ارتجال.

که پرداختن به این بخش‌ها نیاز به فراغتی دیگر دارد. اما اگر نبودند معدودی هنرمند واقعی در این رشته که ایثارگرانه از حریم و حدود و اصالت این هنر پاسداری کنند، این هنر فرهیخته اکنون در محاق ابتذال و تکرار، در درون پوسیده بود.

کسانی که با هر اثر خود نه تنها نیاز سفارش‌دهنده را برآورده می‌سازند بلکه هوشمندانه با تعهد و تغیر، فرهنگ‌سازی می‌کنند. هنرمندانی که فراتر از موضوع پیش می‌روند، هنرمندان مؤلف یا طراحان گرافیک مؤلف.

می‌دانیم که هنر گرافیک شاخه‌های بسیاری دارد و محصولاتی بی‌شمار. نشانه (Sign)، صفحه‌آراییLay Out)، بسته‌بندی (Packaging)، تصویرسازی (illustration) اعلان دیواری (Poster)، دفترک (Bruchor)، کارنما (Catalog) و . . . از محصولات و شاخه‌های هنر گرافیک هستند که هر کدام از این محصولات و شاخه‌ها خود به بخش‌های دیگری تقسیم می‌شوند.

تصویرسازی شاید همسایه‌ترین بخش گرافیک با طراحی و نقاشی است و چون در بیشتر محصولات گرافیک حضوری فعال دارد می‌‌تواند ایستگاه مناسبی برای بحث این نوشتار باشد.

در این نوشته تصویرسازی را از جهت:
الف) محتوا و موضوع
ب)‌ مخاطب
پ) قالب
ت) بسترهای بروز و نمایش
بررسی می‌کنیم تا به مقصد راه یعنی “گرافیک مؤلف” یا “تصویرسازی مؤلف” برسیم.

الف) انواع تصویرسازی با توجه به محتوا و موضوع بر روی یک محور با دو قطب طبیعت‌گرایی و انتزاع می‌تواند در حرکت باشد.

اگر موضوع تصویرسازی علوم تجربی باشد، مثل زیست‌شناسی و فیزیک و شیمی و . . . و هدف تصویرسازی نشان دادن درست این موضوع‌ها، برای تفهیم بهتر آن، طراح موظف است همانند یک دوربین عکاسی و ای بسا دقیق‌تر از دوربین، عیناً موضوع را طبیعت‌گرایانه تصویرسازی کند،

اما درحیطه علوم انسانی و علوم نظری جریان فرق می‌کند. استاد مرتضی ممیز در کتاب تصویر و تصور می‌نویسد:
“با کمی دقت به موضوعات متنوع تصویرگری که شاید شامل ده‌ها رشته و مطلب جداگانه باشد

می‌توان تا حدودی به اهمیت و لزوم تنوع شیوه بیان آنها پی برد که مثلاً تفاوت در زمینه تصویرسازی برای متن یک کتاب پزشکی با تصویرهای فنی یک کتاب مکانیک و تصاویر یک کتاب تاریخی، یک کتاب جغرافیا، یک کتاب سیاحت‌نامه، یک اثر ادبی، یک کتاب آموزشی دوران تعلیمات مدرسه‌ای، یک جزوه ورزشی، عکاسی، مد و لباس، یک قصه زیبا و لطیف کودکانه، مجموعه اشعار و . . . چه اندازه باید تفاوت داشته باشد.” (1)

و “یک سری از موضوعات هستند که ظاهراً قابل مصور شدن نیستند، مثل موسیقی یا فلسفه و به طور کلی موضوعاتی که ظاهرا در مفاهیم آنها معادلات تصویری وجود ندارد و;” (2

ب) مخاطب تصویرسازی بخش بزرگی از “نوع نگاه طراح” و “قالب تصویرسازی” و حتی “بسترهای بروز و نمایش” را تعیین می‌کند.

طراح با توجه به سن، جنس، نژاد، تحصیلات و آگاهی‌های عمومی، منطقه جغرافیایی، مذهب و باورهای مخاطب، تصویرسازی می‌کند تا نهایتاً مخاطب با تصویر ساخته شده، ارتباط بهتری برقرار کند.

برای مثال تصویری که با پیرمرد 70 ساله آلمانی ارتباط مناسبی برقرار می‌کند برای کودک 7 ساله زاهدانی قابل فهم نیست.

یا “مثلاً مردم ژاپن از آن جهت که نژاد یکدست و همگونی هستند، بدون این که لزومی داشته باشد که هر چیزی را به زبان بیاورند، یکدیگر را درک می‌کنند.

آنها دوست ندارند که همه چیز واضح و صریح باشد و به طور خاص از تصویری خوششان می‌آید که پیچیده و بغرنج بوده و معانی متعددی را القا می‌کند.

به همین دلیل تبلیغات به ندرت شکل مستقیم و صریح پیدا می‌کند و ایماژی که به واسطه آن انتقال می‌یابد، در درجه اول اهمیت قرار دارد از این روست که اغلب آثار تبلیغی ژاپنی از مایه طنز و سرگرمی برخوردارند.”(3)

پ) قالب یک اثر گرافیکی (تصویرسازی) شامل همه مبانی و مبادی هنرهای تجسمی است، فرم، رنگ، ترکیب‌بندی، لی‌آوت، تکنیک، بافت، خلاقیت، ایده و حتی جای امضاء طراح که چون در این زمینه‌ها بسیار شنیده‌ایم و خوانده‌ایم از آن در می‌گذریم.

ت) بسترهای بروز و نمایش که معمولاً یکی از انواع محصولات گرافیک هستند مثل مطبوعات، کتاب‌ها، انواع بروشور و کاتالوگ و یا صفحات نمایش رسانه‌هایی مثل تلویزیون، رایانه، سینما، تابلوهای تبلیغاتی و . . . ارتباط نزدیکی با «قالب» و «مخاطب» دارند، همچنین ارتباط درست “بسترهای بروز نمایش” آثار گرافیکی با “موضوع و محتوا” نکته‌ای است که مدیران هنری باید به ناشران گوشزد کنند.

(4) مثلاً در مورد نشریات، نکاتی همچون قطع، ترتیب انتشار، رنگ، جنس کاغذ، تعداد صفحات، نوع صحافی و . . . باید با “محتوا و موضوع”،”مخاطب” و “قالب” هماهنگ باشد.

یک اثر سالم و کامل گرافیک اثری است که در آن ارتباط منطقی بین”موضوع محتوا” ، “مخاطب” ، “قالب” و “بسترهای بروز و نمایش” برقرار شده باشد.

البته هماهنگی کلی این چهار مورد یعنی( الف)، (ب)، (ت) و (پ) علاوه بر دانش و تعهد و مسئولیت گرافیست، همفکری و همکاری‌های سفارش‌دهنده یا سفارش‌دهندگان و مدیر هنری را نیز می‌طلبد.

اما آنچه موضوع اصلی ای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله فرهنگ سازمانی، بستر نوآوری؛ نگاه ویژه به نقش فرهنگ سازمانی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله فرهنگ سازمانی، بستر نوآوری؛ نگاه ویژه به نقش فرهنگ سازمانی در سازماندهی نوآوری بنیادی فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرهنگ سازمانی، بستر نوآوری؛ نگاه ویژه به نقش فرهنگ سازمانی در سازماندهی نوآوری بنیادی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرهنگ سازمانی، بستر نوآوری؛ نگاه ویژه به نقش فرهنگ سازمانی در سازماندهی نوآوری بنیادی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرهنگ سازمانی، بستر نوآوری؛ نگاه ویژه به نقش فرهنگ سازمانی در سازماندهی نوآوری بنیادی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی، TRIZ و مهندسی و مدیریبت نوآوری ایران

تعداد صفحات: 17

چکیده:

امروزه سازمانهایی در رقابت با سایرین موفق تر هستند که بتوانند با افزایش خلاقیت و نوآوری از فرصت های پیش رو به بهترین وجه استفاده کنند. در همین راستا تلاش های وسیعی جهت ایجاد بستر فرهنگ مشوق خلاقیت و نوآوری به انجام رسیده است. در حالیکه مطالعات حوزه فرهنگ سازمانی در ارتباط با نوآوری بنیادی به ندرت به انجام رسیده است طی سالهای اخیر گرایش سازمان، به سمت نوآوریهای بنیادی بوده است. مسلما سرمایه گذاری مستمر در بستر سازی فرهنگی این نوآوری، در درازمدت حاکمیت سازمان در بازار را به دنبال دارد.این مقاله نگاهی به مفهوم نوآوری، نوآوری بنیادی و تفاوت های آن با نوآوری تدریجی از نقطه نظر فرایند و مدیریت آن دارد و عوامل با اهمیت فرایند نوآوری بنیادی در بخش های مختلف تولید، فروش و بازاریابی و تهیه و توزیع را مورد توجه قرار هواهد داد. در ادامه به بررسی مفهوم فرهنگ سازمانی و معرفی مدل آن جهت درک بهتر فرهنگ نوآوری می پردازد. هم چنین پیرامون عوامل موثر و نحوه تاثیر آنها بر فرهنگ سازمانی حامی نوآوری بحث شده و در نهایت برخی از جنبه های فرهنگی که تاکید بر آن، برای نوآوری بنیادی در بخشهای مختلف تولید، فروش و بازاریابی و تهیه و توزیع را مورد توجه قرار خواهد داد. در ادامه به بررسی مفهوم فرهنگ سازمانی و معرفی مدل آن جهت درک بهتر فرهنگ نوآوری می پردازد. هم چنین پیرامون عوامل موثر و نحوه تاثیر آنها بر فرهنگ سازمانی حامی نوآوری بحث شده و در نهایت برخی از جنبه های فرهنگی کا تاکید بر آن، برای نوآوری بنیادی ضرورت دارد، را مورد اشاره قرار داده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Electroدرcoagulation treatment for removal of Cationic dye

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Electroدرcoagulation treatment for removal of Cationic dye Basic Red18 from aqueous solution فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Electroدرcoagulation treatment for removal of Cationic dye Basic Red18 from aqueous solution فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Electroدرcoagulation treatment for removal of Cationic dye Basic Red18 from aqueous solution فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Electroدرcoagulation treatment for removal of Cationic dye Basic Red18 from aqueous solution فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 5
چکیده:

The performance of an electro-coagulation (EC) process with aluminum/iron electrodes for removal of Basic Red18 on laboratory scale was studied. This study elucidates the removal of organic dye from synthetic textile effluents through electrochemical technique. Effect of pH and current intensity were investigated in this system. It was found that degradation was maximum at the current intensity of 0.6 A and at a pH of 5-7. Effect of type of color:#000;text-decoration:none">various electrolyts on color removal was also investigated, electrolysis time (15–33 min) and it showed that maximum removal efficiency (96%) was reached within 15 minutes at 0.6 A. While studying the effect of pH on dye removal, it was observed that a decrease in water recovery was found at 1000mg/L of dye. These results suggest an important role of these parameters in electrochemical process for removing organic pollutants.The EC technique showed satisfactory color removal (96 %) and reliable performance in treating basic dye. The removal efficiency and energy consumption data showed that, for a given pH and optimum current density: 97A/m2, Fe / Al were used in treating the dyes with an initial concentration of 100, 1000 mg/L, the specific energy consumption in achieving above 96.0% color removal was on order of 0.005-0.014kWh/L of dye wastewater in all systems, water recovery was 0.95-0.98 L/L of wastewater.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word) دارای 15 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت جوشکاری فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

فرآیند جوشکاری با برق: جوشکاری با تماس دادن  نوک الکترود به قطعه کار و حفظ فاصله شروع می شود این عمل موجب  تشکیل قوس وتولید حرارت حدود 4000 تا 5500 خواهد شد.منبع ایجاد این قوس برق متناوب یا مستقیم است.

 

اسلاید 2 :

خطر برق گرفتگی در حین جوشکاری :
 در حالات زیر امکان پذیر است :
عدم وجود سیستم اتصال به زمین یا نقص آن
– پوسیدگی سیمها
– محیط خیس و نمناک ،سطوح داغ
– اتصال کوتاه بین مدار اولیه و ثانویه
– عدم رعایت اصول ایمنی در الکترودها

آتش سوزی ناشی از جوشکاری: جرقه های جوشکاری ممکن است باعث بروز حریق شود .قرار دادن مواد قابل اشتعال در اطراف محل جوشکاری و انجام جوشکاری در محلهایی که چوب و خرده های چوب و مواد روغنی وجود دارند موجب بروز آتش سوزی می شود .

 

اسلاید 3 :

نکات ایمنی 

                 1- در مجاورت مواد قابل اشتعال و انفجار ودر مکانهایی                    که گرد وغبار و بخارات یا گازهای قابل انفجار و                      اشتعا ل  وجود دارد نباید جوشکاری کرد . 

 2- بدنه دستگاههای جوش برق باید بطور مو ثری دارای اتصال الکتریکی به زمین باشد .

3- محل اتصال کابلهای تغذیه به دستگاه باید عایق کاری شده باشد .

4- در دستگاهها ی جوش برق تمام قسمتهای حامل جریان برق به استثنا محل جوش باید کاملا پو شیده باشد.

5- در هنگام جوشکاری زمین باید خشک باشد در صورت خیس بودن باید از چوب ، لاستیک یا پوکه های خشک بعنوان زیر پایی استفاده کرد.

6- سوپاپها ، فشار سنجها یا وسایل تنظیم کپسول را نباید گریس کاری کرد.

 

اسلاید 4 :

                 7- برای روشن کردن مشعل در جوشکاری با گاز ابتدا شیر مشعل استیلن حدود یک  چهارم دور کامل باز می شود .

8- شیرهای اکسیژن و گاز سوختنی نباید بطور همزمان باز شود .

9- شیرهای مشعل اکسیژن و استیلن باید در خلاف جهت همدیگر باز و بسته شوند.

– استفاده از دیوارهای عایق برای جلوگیری از  پراکنده شدن تشعشعات ناشی از جوشکاری یکی از روشهای ایمنی است.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بازشناسی مولفه های تاثیرگذاربرارتقاء کیفیت نمای ساختمانهای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بازشناسی مولفه های تاثیرگذاربرارتقاء کیفیت نمای ساختمانهای مسکونی وسیمای محلات فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازشناسی مولفه های تاثیرگذاربرارتقاء کیفیت نمای ساختمانهای مسکونی وسیمای محلات فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازشناسی مولفه های تاثیرگذاربرارتقاء کیفیت نمای ساختمانهای مسکونی وسیمای محلات فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازشناسی مولفه های تاثیرگذاربرارتقاء کیفیت نمای ساختمانهای مسکونی وسیمای محلات فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 18
چکیده:
منظر شهری هنر یکپارچگی بخشیدن بصری وساختاری به مجموعه ساختمانها، خیابانها و مکان هایی است که محیط شهری را می سازد . در شرایط کنونی ، شهرهای امروزی به سبب وجود فرم های بی ارتباط ، همچنین ارتفاع ورنگ های متفاوت ساختمان ها ، استفاده از مصالح ناهمگون ونامناسب با اقلیم ، همجواریهای متعارض ووجود آلودگی های بصری نعمت نظر کردن و نگریستن را از هر انسانی سلب کرده است . منظر هر روزه ی شهری در بر گیرنده ی فضاهای نسبتاً اجباری است که مردم از آنها گذر می کنند . عرصه های عمومی که بیشتر افراد در سفرهای هر روزه ی خود از خانه به محل کار تجربه می کنند از این دسته اند . با نگاهی به اغتشاشات ، آشفتگی ها و نا بسامانی های بصری – کالبدی شهرهای امروزی به نظر می رسد ساماندهی منظر نابسامان شهرهای کنونی تنها زمانی محقق می شود که عوامل پایه ایی تأثیر گذار بر این آشفتگی ، ازنقش مدیریت شهری گرفته تا اصول شهرسازی و همچنین معماری بناها خصوصاً نمای ساختمان ها ، شناسایی وبازبینی مجدد شوند . در این میان بناهای مسکونی به دلیل کثرت وتملک خصوصی آنها و نیز اینکه رکن اصلی وهویت ساز در مقیاس محلی و به تبع آن مقیاس شهری می باشند ،اهمیت بسیاری پیدا می کنند . در این نوشتار ابتدا به بازشناخت تعاریف سیمای شهر و عوامل سازنده ی آن در سطوح محلی و همچنین نقش نمای ساختمان ها در شکل گیری سیمای محلات پرداخته و به دنبال آن مؤلفه های اساسی جهت بالا بردن کیفیت نماهای بناهای مسکونی بررسی خواهد شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   91   92   93   94   95   >>   >