پروژه دانشجویی مقاله تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min در pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min در pdf :

تکنولوژی و شبکه اطلاع رسانی با سیستم Min
امنیت شبکه:
امنیت دشوار است، امنیت گران قیمت است . این دو عبارت بازگو کننده نظرات افرادی است که برای ارتباطات الکترونیکی خود نیاز مبرم به امنیت را دریافته اندو به دنبال آن هستند. کلمه “امنیت شبکه های تجاری” یا “Enterprice network security” با افزایش درک شرکتها از ریسکهای موجود و همچنین توسعه نرم افزارهای کاربردی در محاورات متداول تر شده است.

گرچه جمله ذیل در ابتدا ممکن است نگران کننده باشد، اما حقیقتی است انکار ناپذیر اینکه “امنیت مطلق وجود ندارد” زیرا: تنظیمات تجهیزات ناکافی است، حملات جدیدی طراحی می شوند و نرم افزارها باگهای امنیتی دارند. بهترین کارهایی که هر شرکت می تواند انجام دهد عبارتند از تشخیص ریسکها و نقاط ضعف ها، تصمیم گیری بر این موضوع که چه چیزی بحرانی است، و سپس پیاده سازی سیاستهای امنیتی است با کارآیی بالا. همچنین این مسئله مهم است که تحقیق شود آیا سیاستهای امنیتی بدرستی اجرا می شوند که این امر متضمن مونیتورینگ فعال ترافیک روی شبکه و انجام بررسی دوره ای مجوزهای امنیتی است.

امنیت شبکه موضوعی است پیچیده. این مساله تا حدودی ناشی از وفور تکنولوژی های امنیتی قابل دسترس می باشد. در اینجاست که برای شروع پیاده سازی استراژیهای امنیتی، با توجه به امکانات قابل دسترس و تشخیص تهدیدات بالقوه و بالفعل باید با تکیه بر مشاورین متخصص سریعاً اقدام نمود.
Routing چیست؟
Routerها در شبکه برای مدیریت ترافیک شبکه و یافتن بهترین مسیر برای ارسال اطلاعات استفاده می شوند. در این مبحث می کوشیم انواع الگوریتم های مسیر یابی مورد استفاده در شبکه های کامپیوتری و نحوه کار آنها را به صورت اختصار شرح دهیم
مسیریابی، عملیات انتقال اطلاعات از مبدا به مقصد است. Routing معمولاً با Bridging مقایسه می‌شود. اولین تفاوت این است که Bridging متعلق به Data Link Layer می‌باشد. در صورتیکه Routing متعلق به Network Layer است. این تفاوت باعث می‌شود که در فرآیند انتقال اطلاعات از اطلاعات متفاوتی می شود

اجزاء Routing:
Routing وظیفه انجام دو کار عمده را دارد،‌ تعیین بهینه ترین مسیر و انتقال گروههای اطلاعاتی (Packets) از طریق شبکه که این موضوع Switching نامیده می‌شود. بر خلاف Switching، تعیین مسیر کمی‌پیچیده است.

تعیین مسیر:
یک متریک، یک استاندارد برای سنجیدن است. مثل طول مسیر که در الگوریتمهای مسیریابی استفاده می‌شود. برای مسیر یابی این الگوریتمها جدولهای مسیر یابی دارند و اطلاعات مسیر با توجه به الگوریتم تغییر می‌کنند.
این جدولها،‌ اطلاعات متنوعی دارند. مثلاً next hop به یک Router می‌گوید که به یک مقصد مشخص می‌توان بصورت بهینه از طریق یک Router مشخص که همان hop بعدی است رسید. وقتیکه یک Router یک Packet را می‌گیرد، آدرس مقصد را چک می‌کند و سعی می‌کند رابطه ای بین آن و hop بعدی برقرار کند.

Routerها با هم رابطه برقرار می‌کنند و از طریق رد و بدل کردن پیام، جدولهای Routing را می‌سازند. پیغام Routing update، معمولاً تمام یا قسمتی از جدول Routing را در بر دارد. با بررسی جدول بقیه Routerها، هر Router، می‌تواند یک توپولوژی دقیق از شبکه برای خود ترسیم کند. نوع دیگری از پیغام‌ها، اعلام عمومی‌Link – State است. که به بقیه Routerها در مورد وضعیت رابطهای فرستنده اطلاعات می‌دهد.

Switching:
الگوریتمهای Switching معمولاً ساده و یکسان هستند. در بیشتر مواقع، یک host معین می‌کند که باید به یک host دیگر یک Packet بفرستد و هنگامیکه آدرس Router را بدست آورد. host مبدأ یک Packet آدرس داده شده را به یک آدرس فیزیکی می‌فرستد و یا پرتو کل و آدرس مقصد. حال Router نگاه می‌کند که ببیند آیا می‌تواند آنرا forward کند یا نه. اگر نتوانست آنرا رها می‌کند اگر توانست به hop بعدی می‌فرستد. و این کار در hopهای بعدی بصورت مشابه تکرار می‌شود.

الگوریتمهای مسیریابی :
این الگوریتمها با توجه به چندین مشخصه ممکن است تغییر کنند: اول هدف طراح باعث تغییر الگوریتم خواهد شد. دوم اینکه چندین روش مسیریابی وجود دارد که هر کدام تأثیر خاص براطلاعات موجود در گره‌های زیرساخت ارتباطی شبکه می‌گذارند.

اهداف طراحی:
بهینه بودن: به معنی انتخاب بهترین مسیر است، که وابسته به میزان متریکها خواهد بود مثل تعداد hop ها و یا تأخیری که ایجاد می‌شود (توسط هر hop)
ساده بودن: به این معنی که این الگوریتمها باید تا حد ممکن کارآمد باشند در عین حالیکه نرم افزار آنها پیچیده نباشد و هزینه‌ بالایی هم نداشته باشد.

همگرایی سریع: به معنی این است که اگر در کار شبکه اختلالی ایجاد شد. مثل اشکال در کار سخت افزار شرایط بار زیاد، 000، Router همچنان با کارکردن صحیح ادامه دهد. به دلیل اینکه از کار افتادن Routerها ممکن است خسارتهای سنگینی به بار آورد.
انعطاف پذیری: به معنی این است که باید به سرعت و با دقت با محیط اطراف خود سازگار شوند.
دو روش برای ارسال بسته‌های اطلاعاتی در شبکه‌های کامپیوتری مطرح است که هر یک از آنها امروزه به نحوی مورد استفاده قرار می‌گیرند:
روش مدار مجازی یا VC:
در این روش قبل از ارسال، ابتدا یک مسیر بین مبدا و مقصد برقرار می شود. مبدا با ارسال یک بسته کنترلی خاص با یک شماره ویژه برروی شبکه اعلام می کند که خواستار برقراری ارتباط با یک مسیریاب خاص می باشد .هر مسیر یاب که آن بسته را دریافت کند ضمن پیداکردن یک مسیر مناسب برای آن دسته ،شماره آن را در جدولی درج می کند و از آن به بعد هر بسته ای که با این شماره وارد شود از همان مسیری که برای بسته اول انتخاب شده بود به سمت مقصد هدایت می شود.
از ویژگیهای این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• نیاز به آدرس IP نیست .
• نیاز به اجرای الگوریتم مسیریابی برای هربسته نمی‌باشد.
• بسته ها به ترتیب به مقصد می رسند
• احتمال گم شدن بسته ها به علت اشتباه در عمل مسیریابی وجود ندارد.

روش دیتا گرام (datagram)
در این روش، هر ماشین میزبان پس از آنکه بسته ای را تولید کرد، تحویل اولین مسیریاب در دسترس می دهد. مسیریاب‌ها مختارند بر اساس شرایط ترافیکی وتوپولوژیکی، مسیری رابرای آن بسته انتخاب کرده و آن بسته را روی آن مسیر ارسال کنند. از ویژگیهای این روش مسیریابی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• هر بسته نیاز به آدرس IP دارد.

• برای هر بسته باید مسیریابی جداگانه انجام شود
• بسته ها در مقصد به ترتیب تولید در مبدا‍ دریافت نمی شوند. لذا نیاز به فرآیند تنظیم ترتیب بسته ها در مقصد وجود دارد
• توزیع بسته ها روی مسیرهای متفاوت خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد کارآموزی شیمی کاربردی درکارخانه ماک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد کارآموزی شیمی کاربردی درکارخانه ماکارونی زرین گل در pdf دارای 140 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد کارآموزی شیمی کاربردی درکارخانه ماکارونی زرین گل در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد کارآموزی شیمی کاربردی درکارخانه ماکارونی زرین گل در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد کارآموزی شیمی کاربردی درکارخانه ماکارونی زرین گل در pdf :

کارآموزی شیمی کاربردی -کارخانه ماکارونی زرین گل

فصل 1 :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی

تاریخچه
شرکت صنایع غذایی زرین گل در سال 1371 در زمینی به مساحت 1 هکتار با خط تولید ماکارونی و ورمیشل آغاز به کار نمود و اینک دارای خط تولید آرد زرین گل می باشد ، این کارخانه به مدیریت برادران رحمت بخش و مسئول آزمایشگاه و فنی مهندس جلیل وند می باشد.

آدرس : گرگان ، شهرک صنعتی آق قلا ، صندوق پستی 519
تلفن : 01735753344 : فکس : 01735753345

خط مشی کیفیت
شرکت صنایع غذایی زرین گل با هدف تامین انواع آرد مرغوب ، ماکارونی ، ورمیشل ، رشته آش ، آرد و سبوس در سال 1371 تاسیس شده است. این واحد صنعتی در جهت تولید محصولات با کیفیت مطلوب و افزایش سطح رضایت مشتریان و توسعه صنعت تولید آرد در داخل کشور و افزایش اعتماد و گرایش مشتریان به استفاده از محصولات استاندارد و دستیابی به استاندارد های ملی اقدام به استقرار سیستم کیفیت در چهار چوب این نظام نامه نموده است . در این راستا خط مشی کیفیت خود را به شرح ذیل اعلام می دارد :
افزایش رضایت مشتریان از طریق تهیه محصولات منطبق با نیازمندی های آنان .
بهبود مستمر سطح کیفیت محصولات .
تولید و عرضه محصولات مطابق با استانداردهای ملی .
آموزش مستمر و اثر بخش کارکنان در تمام سطوح سازمانی .
اشتغال زایی و کاهش نرخ بیکاری در سطح جامعه .
مدیریت شرکت صنایع غذایی زرین گل با درک کامل از مفاد این خط مشی در اجرای آن متعهد می باشد و از درک کامل مفاد آن نیز از سوی یکایک اعضای واحد تولید

ی از جمله کارکنان و سهام داران اعتقاد راسخ دارد .

سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل

هیئت مدیره
سید حسن رحمت بخش ، سید ابراهیم رحمت بخش ، سید مصطفی رحمت بخش

مدیر عامل
سید مصطفی رحمت بخش

نماینده مدیریت
سید حسن رحمت بخش

کنترل فرآیند
• کلیه فرآیندهای تولید که مستقیما بر کیفیت موثرند ، شناسایی ، برنامه ریزی و تحت شرایط کنترل شده صورت می پذیرند .
مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که کلیه فعالیت های آنان بر اساس برنامه ها و ترتیبات از پیش تعیین شده و طبق طرح کیفیت ، مشخصات و استاندارد های فنی و روش های اجرایی و دستورالعمل های کاری ، صورت می پذیرد .
• کلیه فرآیند های تولید توسط واحد تولید شناسایی و برنامه ریزی می شود ، توالی عملیات تولیدی ، مواد و تجهیزات تولید حمل و نقل های حین فرآیند ، و معیارها و ضوابط پایان کار در هر مرحله ، کنترل جهت تطبیق فرآیند با استاندارد ها و معیار های رد و پذیر

ش در هر مرحله تدوین گردیده است کلیه موارد فوق در هر مرحله کنترل و نتایج مکتوب میگردد.
• پیش از ورود مواد به تولید کلیه مواد از لحاظ انطباق با الزامات ، مطابق روشهای از پیش تعیین شده ، کنترل می شود.
• مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که عوامل و امکانات تولیدی شامل وسائل و تجهیزات تولیدی ، مواد ، ابزارها و نرم افزارها ، شرایط کاری ، شرایط محیطی در وضعیت مناسب و مطلوب قرار دارد.

• مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که منابع و مستندات کافی در دسترس هستند و آموزشهای لازم و کافی نسبت به انجام فرآیند به پرسنل انجام دهنده فعالیت ها داده شده و مهارت و تجربه لازم برای انجام کارها به نحو مطلوب را دارا هستند.
• صلاحیت و کفایت کاری پرسنل برای انجام کارهای محوله توسط مسئولین واحد تولید ارزیابی و تعیین می گردد.
• فرآیندهای ویژه تحت شرایط کنترل شده و با استفاده از تجهیزا

ت و ابزاری صورت می گیرد که درستی و کفایت آنها قبلا اثبات گردیده است و به تصویب مقامات مجاز رسیده است.
• استفاده از تجهیزات موثر بر فرآیندهای تولید منوط به تائید صحت کارکرد آنها توسط واحد تعمیرات و نگه داری می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق تیم یا گروه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تیم یا گروه در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تیم یا گروه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تیم یا گروه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تیم یا گروه در pdf :

 

اولین تجربه شما از عضویت در یک تیم یا گروه چیست، تیم فوتبال محل، گروه درسی که در مدرسه تشکیل شده بود؟ پاسخ این سوال بعهده خودتان، اما سوال اصلی که می خواهم مطرح کنم، چرا همه تیم فوتبال می گویند و کسی نمی گوید گروه فوتبال، مگر فوتبال یک ورزشی گروهی نیست و گروهی از افراد در آن فعالیت نمی کنند، چرا کسی نمی گوید تیم درسی کلاس. یکی می نویسد یک تیم را به گروههای کوچکتر تقسیم کنیم و دیگری در منبع دیگر می نویسد،یک گروه را به چند تیم تقسیم کنیم. . تیم یا گروه، آیا این دو کلمه دارای معنای یکسان هستند یا نه؟ در پایین به بررسی بعضی از تفاوتهای تیم و گروه خواهیم پرداخت.

یک تیم فوتبال را در نظر بگیرید، هر بازیکنی که در  زمین حضور دارد، مهارت خاصی دارد که مکمل مهارت های بازیکن های دیگر هست، در حالیکه در یک گروه این اصل حکفرما نیست. برای نمونه در یک گروه درسی، همه افراد دارای مهارت مشابهی یا مهارتهای تصادفی هستند. یا یک فرد از گروه، دارای مهارت خاصی هست و تقریبا نقش  یک مربی را در گروه دارد(این نوع از گروه تقریبا اولین گروه رسمی بود که در آن عضو شدم). یکی از برزترین تفاوتهای تیم و گروه نکته بالا است پس برای تشکیل تیم های مقتدر باید افراد دارای مهارتهای مکمل باشند.

یک تیم متحد گروهی از افراد است که تا حد زیادی متحد می باشند به گونه ای که مجموعه آنها بزرگتر از هر یک از اعضاء تیم می باشد. اولین بار این جمله را در کتاب پرسمن خواندم و آن را به عنوان یک قانون برای خودم در نظر گرفتم، ولی اکثر مواقع من یک شهروند متخلف بودم. یکی از تفاوتهای تیم و گروه نیز دقیقاً همین جمله ای است که در بالا بدان اشاره شد. همانطور که در پست مالکیت جمعی نیز اشاره کردم ما در تیم هم افزایی مثبت را دارم یعنی حاصل تلاش اعضای تیم پیش از مجموع تک تک افراد است. در حالیکه در گروه الزامی نیست که کار گروه از مجموع تلاش اعضاء بیشتر شود.

یکبار با یک از دوستانم که مدیریت یک پروژه را بعهده داشت، درباره همین موضوع صحبت می کردیم، ایشان می گفتند افرادی که در تیم(در مفهوم واقعی گروه) حضور دارند (تمام افراد توسط خود ایشان انتخاب شده بود)  هیچ کاری را انجام نمی دهند تا زمانیکه کاری از آنها خواسته شود، و هیچ کس خلاقیتی از خود نشان نمی دهد و برای حل مسائل قدمی بر نمی دارد تا زمانیکه دقیقا از آنها خواسته شود. یکی از تفاوتهای اصلی تیم و گروه نیز همین موضوع می باشد، در گروه کارها به افراد دیکته می شود و از افراد درباره همان کارها بازخواست می شود و هر کس در برابر اعمالی که به آن واگذار شده است حساب پس می دهد و در برابر مسئولیت های که به دیگران واگذار شده است هیچ مسئولیتی ندارد. اما در تیم افراد با بکارگیری استعدادهای شخصی، دانش و خلاقیت در موفقیت سازمان خود مشارکت می نمایند و با شکست هر عضو تیم به عنوان شکست خود تیم برخورد می شود.(البته مشکل اصلی این پروژه همین دوست ما بود، چون ایشان به عنوان مدیر پروژه در ابتدا با هر خلاقیت و کارهای که خارج از دایره فکری ایشان بود برخورد شدید کرده بودند، دیگر کسی تمایل به انجام کاری نداشت به جز کاری که دقیقا به آن دیکته شده بود و با همان روشی که مورد نظر ایشان بود حتی اگر آن روش بازدهی کم و حتی راه اشتباه بود، پس یک تیم مقتدر و خوب با یک مدیریت اشتباه می تواند به یک گروه و تیم کم بازده و ضعیف تبدیل شود و شاید هم برعکس یک گروه یا تیم ضعیف  با رعایت قوانین و اصول تیمی به تدریج به نقطه ائده ال خود نزدیگ شود).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی گزارش آزمایشگاه الکترونیک عمومی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش آزمایشگاه الکترونیک عمومی در pdf دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش آزمایشگاه الکترونیک عمومی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش آزمایشگاه الکترونیک عمومی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش آزمایشگاه الکترونیک عمومی در pdf :

منبع تغذبه دوبل: منبع تغذیه 3 و لوحه دارد که یکی از آن ها برای تنظیم مقدار ولتاژ است که می توانیم ولتاژ را از 3 الی 30 ولت تنظیم کنیم.
Fin= برای تنظیمات دقیق ولتاژ است. که برای تنظیم به صورت 1/0 است.
ولوم جریان: که برای تعیین جریان دهی است برای بدست آوردن جریان 5/0 آمپر باید ابتدا مدار را وصل کنیم بعد با ولوم کنترل جریان خروجی جریان را تنظیم کرد.
دکمه های قسمت پایین منبع تغذیه:
Stand by: برای نیمه روشن ساختن دستگاه. برای قطع کردن لحظه های دستگاه از دکمه stand by استفاده می کنیم.
Flot: (شناور): هر منبع تغذیه به صورت مجزا از هر منبع عمل می کند.
SER: دو منبع ولتاژ را با هم سرای می کند برای اینکه هر دو منبع سری شود از این دکمه استفاده می شود. معمولا دو پایه کنار زمین و دو پایه + و – وسظ به عنوان پایه های + و – استفاده می کنیم و ممکن است در برخی از دستگاه ها برعکس شود.
PAR: به محض اینکه دکمه PAR را بزنیم هر دو منبع یک ولتاژ دارند یعنی دارای ولتاژ مساوی می شوندو موازی می شوند.
Track: ولتاژ منبع اول را به ولتاژ منبع دوم وابسته می کند. فقط تنظیم ولتاژ به هم وابسته و در خروجی جدا هستند از هم ولی در PAR هر دو منبع یکی می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد آب در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد آب در pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد آب در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد آب در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد آب در pdf :

مقدمه
همانطور که می دانیم آب منبعی حیاتی است وزندگی بدون آن امکان ندارد برای مثال اگرآب نبود محصولی به عمل نمی آمد اگر دقیق تربه مسأله نگاه کنیم هیچ موجودی به وجودنمی آمد اما باهمه ی اینها امکان پذیرند درتحقیق مطالبی درموردآب به خواننده گفته می شود وخواننده باخواندن این تحقیق مطالبی راجع وجوداب ازآغاز وپراکندگی آن ونوع آبها وحالت آنها چرخه ی آب آبهای معدنی وازهمه مهمترآب چیست آشنا می شود.

(اگر آب وجودنداشت , زندگی هم وجودنداشت )

ازآغاز
تقریبا ً 5000میلیون سال پش زمین وجودداشت .حدود 4000میلیون سال قبل اکسیژن وهیدروژن درجوابتدایی زمین باهم ترکیب شدند ومولکولها آب بابخاری نامرئی تدریجاً جوراپرکردند.وقتی که این بخارآب متراکم شد به صورت باران فرودامد زمین درآن زمان خیلی داغ بود باران به محض تماس بازمین به بخارتبدیل می شود ودوباره به جوبرمی گش این جریان آنقدرادامه یافت تازمین به اندازه کافی سردشد وآب درفرورفتگیها ومنفذان جمع شد به این ترتیب دریاچه ها دریاها وبالاخره اقیانوسها به تدریج به وجودآمدند واحتمالاً دراقیانوسها به تدریج بوجودآمدند واحتمالاً دراقیانوسها حیات اغازشد .

پراکندگی آب درطبیعت
کلیه آبهایی که سطح زمین رامی پوشانند یانزدیک سطح قراردارند ئیدروسفر می نامند
اقیانوسها به تنهایی حجمی برابر1356660000000000میلیون لیتر رادربرمی گیرند دانشمندان معتقدند ه این میزان آب 1411000000000میلیون تن وزن دارد این فقط 22% حجم زمین راتشکیل می دهد .

****************************************************************

آب مایع
بخارآ ب دراثر سرما متراکم وسنگین می شود وبه شکل مایع درمی آید سپس دراثر جاذبه زمین به سمت پائین کشیده می شود وبه صورت باران وبرف یاتگرگ فرودمی ریزد قطرات باران سپس ازبرخورد بازمین درآن فرومی روند یابه طرف زمینهای پست به حرکت درمی ایند .

آب جامد
درهمان حال که زمین سرد می شد بخشی ازآبهای نزدیک قطبهای آن منجمدگردید وکم کم قطب های زمین یخبندان شد دردوران قبل ازتاریخ این یخبندانها چندین باربیشتر اروپا آسیا وآمریکای شمالی رادربرگرفت این دوران به دوران یخبندان بزرگ معروف بود.

*****************************************************

آب چیست

آب یکی ازرایج ترین مواد به دلایل زیادی ازپیچیده ترین انها نیزهست آب می تواند به صورت جامدمایع یاگازهم دراید هزاران دانشمند درتلاشند تاحقایق جدیدی درباره ی انها کشف کنند .

موادموجود درآب
درآب دریا موادگوناگونی یادرمدهای مختلف وجوددارد مثلاً دریک کیلوگرم اب دریا 4/1%کلسیم وجود دارد
و 4/1%پتاسیم و 5/3%منیزیم و 4/7%سولفاتهای فلزی و 30%سدیم و 55%کلر وجود دارد

****************************************************

غوطه وری
ارشمیدس دانشمند یونان باستان برای اولین بار اصول شناور شدن اشیا را در اب مطرح کرد او در یافت که هر جسمی که در مایع شناور باشد به اندازه وزن مایع هم حجمش از وزنش کاسته می شود.

حالت غوطه وری
بیشتر بچه ها اصول اولیه غوطه وری را هنگام اب بازی می اموزند .اگر یک اسباب بازی را در اب فرو کنیم اب به سرعت ان را فرا میگیرد اگر اسباب بازی از پلاستیک یا چوب باشد کم کم به روی اب می اید اما اگر از جنس فلز باشد در اب غرق می شود .

**************************************************

محلولها
حلالها مایعاتی هستند که مواد دیگر را در خودشان حل می کنند و محلول می سازند محلول کاملا یک پارچه است و هیچ جزیی از ماده حل شونده در ان دیده نمی شود

زنگ زدگی
پوست بدن ما بر اثر کثیف شدن تغییر رنگ می دهد و با شستشوی ان به حالت اول بر می گردد .سطح اشیا فلزی هم تغییر رنگ میدهد ولی این تغییر شیمییایی است .این تغییر که معمولا زیان اور است به زنگ زدگی معروف است . در بیشتر زنگزدگیها اب عامل موثری است.

*****************************************************************

منابع
چه نوع ابی مناسب است ؟ بدون شک ابی مناسب است که فاقد هر گونه نا خالصی مضر و قابل اشامیدن باشد گاهی اوقات تنها منبع قابل استفاده دریا است . نمک اب دریا در کارخانههای اب شیرین کن می گیرند .یکی از روش های موجود جوشاندن اب و سرد کردن مجدد ان است .با این روش اب مقطر بدست می اید روشهای دیگری نیز برای شیرین کردن اب وجود دارد اما بهترین و ارزانترین روش برای تامین اب شهر ها استفاده از یک منبع اب شیرین مثل دریاچه و رود خانه است.

**********************************************

آب آشامیدنی
به آبی که برای نوشیدن مناسب است آب آشامیدنی می گویند چنین آبی نمی تواند مقطر باشد اولاً تولید آب مقطر بسیارگران است ثانیاً آب آشامیدنی باید دارای مواددیگری نیزباشد تاآن راشفاف وخوش طعم کند .

*****************************************************

چرخه آب
زمین مامثل یک موتور حرارتزا می باشد که دارای سه بخش مختلف است هوا حرارت خورشید وآب اگرآب وجودنداشت تنها اتفاقی که روی زمین رخ می داد وزنی بادهای خشک دراثر سرد وگرم شدن نقاط مختلف بود اما وجودآب ابرمه باران تگرگ وبرف رانیز به این مجموعه اضافه می کند وحتی موجب رعدوبرق نیز می شود .

***********************************************

باران وبرف
انسان به درستی ازنحوه ی به وجودآمدن باران تگرگ ورعدوبرق اطلاع ندارد تاکنون فرضیه های زیادی درمورد بلورهای یخ نحوه ی چسبیدن قطرات ریز به یکدیگر واصطکاک ذرات داده شده است چیزی که برای ماروشن است حرکت شدید هوابالاوپایین دراثر تغییردرجه حرارت هواست این تغییر به سبب آزادشدن گرمای نهان آب صورت می گیرد .

تگرگ
تگرگ ازلایه های به هم چسبیده ی یخ درست شده است ابتدا ذرا ت کوچکی ازیخ بوجود می ایند که باباددرداخل ابرحرکت می کنند به تدریج یخهای دیگر به آن می چسبند ذره سنگین شده سقوط می کند اماجریان هوا اززیرآن رابه بالای ابرمی فرستد تادوباره لایه های یخ بیشتری جمع کند.

*********************************************************
آبهای زیرزمینی
به قسمتی اززمین که آب قسمتی ازآن رافراگرفته است ئیدروسفر می گویند که شامل آبهای روی پوشه زمین مانند اقیانوسها می شود پوسته ی زمین ازسنگهای مختلفی ساخته شده است بعضی ازآنها دارای سوراخهای ریزی هستند وآب ازآنها به آهستگی نفوذمی کند وبقیه غیرقابل نفوذند.

چاهها
لایه های سنگی سوراخدارپوسته ی زمین درحقیقت سیستم لوله کشی زیرزمینی محسوب میشوند آب رادرامتداد شان هدایت می کنند .

****************************************************************

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   71   72   73   74   75   >>   >