پروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf دارای 34 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت ضرب المثل ها و حکایت ها در pdf :

اسلاید 1 :

}ریشه ضرب المثل شتر دیدی ندیدی !!!

چنین حکایت کنند که: روزی سعدی از دیاری به دیاری میرفت و در راه چشمش به زمین افتاد. جای پای یک مرد و یک شتر را دید که از جلو او رد شده بودند.
بعد در یک طرف راه، مگس و طرف دیگر، پشه دید.
پیش خود گفت: یک لنگه بار این شتر، عسل بوده و لنگه ی دیگرش روغن.
باز نگاهش به خط راه افتاد. دید علفهای یک طرف جاده خورده شده.
پیش خود گفت: یک چشم این شتر کوره بوده، یک چشم بینا.

از قضا خیالهای سعدی همه درست بود و ساربانی که از آنجا گذشته بود، به خواب رفت و وقتی که بیدار میشود، میبیند شترش رفته است.

 

اسلاید 2 :

}آش شله قلمکار

}هر کاری که بدون رعایت نظم و نسق انجام گیرد و آغاز و پایان آن معلوم نباشد ، به آش شله قلمکار تشبیه و تمثیل می شود . اصولا هر عمل و اقدامی که در ترکیب آن توجه نشود، قهرأ به صورت معجونی در می آید که کمتر از آش شله قلمکار نخواهد بود.
اکنون ببینیم آش شله قلمکار چیست و از چه زمانی معمول و متداول گردیده است.
ناصر الدین شاه قاجار بنابر نذری که داشت سالی یک روز، آن هم در فصل بهار ، به شهرستانک از ییلاقات شمال غرب تهران و بعدها به علت دوری راه به قریه سرخه حصار، واقع در شرق تهران می رفت. به فرمان او دوازده دیگ آشی بر بار می گذاشتند که از قطعات گوشت چهارده رأس گوسفند و غالب نباتات مأکول و انواع خوردنیها ترکیب می شد.

}

 

اسلاید 3 :

 

}کلیه اعیان و اشراف و رجال و شاهزادگان و زوجات شاه و وزرا در این آشپزان افتخار حضور داشتتند و مجتمعأ به کار طبخ و آشپزی می پرداختند. عده ای از معاریف و موجهین کشور به کار پاک کردن نخود و سبزی و لوبیا و ماش و عدس و برنج مشغول بودند. جمعی فلفل و زرد چوبه و نمک تهیه می کردند. نسوان و خواتین محترمه که در مواقع عادی و در خانه مسکونی خود دست به سیاه و سفید نمی زدند، در این محل دامن چادر به کمر زده در پای دیگ آشپزان برای روشن کردن آتش و طبخ آش کذایی از بر و دوش و سر و کول یکدیگر بالا می رفتند تا هر چه بیشتر مورد لطف و عنایت قرار گیرند. خلاصه هر کس به فرا خورشان و مقام خویش کاری انجام می داد تا آش مورد بحث حاضر و مهیا شود. چون این آش ترکیب نامناسبی از غالب مأکولات و خوردنیها بود، لذا هر کاری که ترکیب ناموزون داشته باشد و یا به قول علامه دهخدا:” چو زنبیل در یوزه هفتاد رنگ” باشد؛ آن را به آش شله قلمکار تشبیه می کنند.

اسلاید 4 :

}ضرب المثل دنبال نخود سیاه فرستادن
هرگاه بخواهند کسی از مطلب و موضوعی آگاه نشود و او را به تدبیر و بهانه بیرون فرستند و یا به قول علامه دهخدا:«پی کاری فرستادن که بسی دیر کشد.» از باب مثال می گویند: «فلانی را به دنبال نخود سیاه فرستادیم.» یعنی جایی رفت به این زودیها باز نمی گردد.
اکنون ببینیم نخود سیاه چیست و چه نقشی دارد که به صورت ضرب المثل درآمده است.
به طوری که می دانیم نخود از دانه های نباتی است که چند نوع از آن در ایران و بهترین آنها در قزوین به عمل می آید.
انواع و اقسام نخودهایی که در ایران به عمل می آید همه به همان صورتی که درو می شوند مورد استفاده قرار می گیرند یعنی چیزی از آنها کم و کسر نمی شود و تغییر قیافه هم
نمی دهند مگر نخود سیاه که چون به عمل آمد آن را در داخل ظرف آب می ریزن تا خیس بخورد و به صورت لپه دربیاید و چاشنی خوراک و خورشت شود.

اسلاید 5 :

}مقصود این است که در هیچ دکان بقالی و سوپر و فروشگاه نخود سیاه پیدا نمی شود و هیچ کس دنبال نخود سیاه نمی رود، زیرا نخود سیاه به خودی خود قابل استفاده نیست مگر آنکه به شکل و صورت لپه دربیاید و آن گاه مورد بهره برداری واقع شود.
فکر می کنم با تمهید مقدم بالا ادای مطلب شده باشد که اگر کسی را به دنبال نخود سیاه بفرستند در واقع به دنبال چیزی فرستادند که در هیچ دکان و فروشگاهی پیدا نمی شود

اسلاید 6 :

}دوقورت و نیمش باقی است

}ضرب المثل بالا دربار کسی به کار می رود که حرص و طمعش را معیار و ملاکی نباشد و بیش از میزان قابلیت و شایستگی انتظار تلطف و مساعدت داشته باشد. عبارت مثلی بالا از جنب دیگر هم مورد استفاده و اصطلاح قرار می گیرد و آن موقعی است که شخص در ازای تقصیر و خطای نابخشودنی که از او سرزده نه تنها اظهار انفعال و شرمندگی نکند بلکه متوقع نوازش و محبت و نازشست هم باشد.
در این گونه موارد است که اصطلاحاً می گویند:”فلانی دو قورت و نیمش باقی است.” یعنی با تمتعی فراوان از کسی یا چیزی هنوز ناسپاس است.
اکنون ببینیم این دو قوت و نیم از کجا آمده و چگونه به صورت ضرب المثل درآمده است.

}

اسلاید 7 :

}چون حضرت سلیمان پس از مرگ پدرش داود بر اریک رسالت و سلطنت تکیه زد بعد از چندی از خدای متعال خواست که هم جهان را درید قدرت و اختیارش قرار دهد و برای اجابت مسئول خویش چند بار هفتاد شب متوالی عبادت کرد و زیادت خواست.
در عبارت اول آدمیان و مرغان و وحوش. در عبادت دوم پریان. در عبادت سوم باد و آب را حق تعالی به فرمانش درآورد.
بالاخره در آخرین عبادتش گفت:”الهی، هرچه به زیر کبودی آسمان است باید که به فرمان من باشد.”
خداوند حکیم علی الاطلاق نیز برای آن که هیچ گونه عذر و بهانه ای برای سلیمان باقی نمانده هرچه خواست از حکمت و دولت و احترام و عظمت و قدرت و توانایی، بدو بخشید و اعاظم جهان از آن جمله ملک سبا را به پایتخت او کشانید و به طور کلی عناصر اربعه را تحت امر و فرمانش درآورد.

اسلاید 8 :

}باری، چون حکومت جهان بر سلیمان نبی مسلم شد و بر کلی مخلوقات و موجودات عالم سلطه و سیادت پیدا کرد روزی از پیشگاه قادر مطلق خواستار شد که اجازت فرماید تا تمام جانداران زمین و هوا و دریاها را به صرف یک وعده غذا ضیافت کند! حق تعالی او را از این کار بازداشت و گفت که رزق و روزی جانداران عالم با اوست و سلیمان از عهد این مهم برنخواهد آمد. سلیمان بر اصرار و ابرام خود افزود و عرض کرد:
“بار خدایا، مرا نعمت قدرت بسیار است، مسئول مرا اجابت کن قول می دهم از عهده برآیم!”
مجدداً از طرف حضرت رب الارباب وحی نازل شد که این کار در ید قدرت تو نیست، همان بهتر که عرض خود نبری و زحمت ما را مزید نکنی. سلیمان در تصمیم خود اصرار ورزید و مجدداً ندا در داد:
“پروردگارا، حال که به حسب امر و مشیت تو متکی به سع ملک و بسطت دستگاه هستم، همه جا و همه چیز در اختیار دارم چگونه ممکن است که حتی یک وعده نتوانم از مخلوق تو پذیرایی کنم؟ اجازت فرما تا هنر خویش عرضه دارم و مراتب عبادت و عبودیت را به اتمام و اکمال رسانم

اسلاید 9 :

}استدعای سلیمان مورد قبول واقع شد و حق تعالی به هم جنبدگان کر خاکی از هوا و زمین و دریاها و اقیانوسها فرمان داد که فلان روز به ضیافت بند محبوبم سلیمان بروید که رزق و روزی آن روزتان به سلیمان حوالت شده است.
سلیمان پیغمبر بدین مژده در پوست نمی گنجید و بی درنگ به هم افراد و عمال تحت فرمان خود از آدمی و دیو و پری و مرغان و وحوش دستور داد تا در مقام تدارک و طبخ طعام برای روز موعود برآیند.
بر لب دریا جای وسیعی ساخت که هشت ماه راه فاصل مکانی آن از نظر طول و عرض بود:”دیوها برای پختن غذا هفتصد هزار دیگ سنگی ساختند که هر کدام هزار گز بلندی و هفتصد گز پهنا داشت.”

اسلاید 10 :

}سلیمان گفت:”این همه طعام را برای خلق جهان تدارک دیده ام. مانع و رادعی وجود ندارد. هر چه می خواهی بخور و سدّ جوع کن.” ماهی موصوف به یک حمله تمام غذاها و آمادگیهای مهمانی در آن منطق وسیع و پهناور را در کام خود فرو برده مجدداً گفت:”یا سلیمان اطعمنی!” یعنی: ای سلیمان سیر نشدم. غذا می خواهم!!
سلیمان نبی که چشمانش را سیاهی گرفته بود در کار این حیوان عجیب الخلقه فرو ماند و پرسید:”مگر رزق روزان تو چه مقدار است که هر چه در ظرف این مدت برای کلی جانداران عالم مهیا ساخته ام همه را به یک حمله بلعیدی و همچنان اظهار گرسنگی و آزمندی می کنی؟” ماهی عجیب الخلقه در حالی که به علت جوع و گرسنگی! یارای دم زدن نداشت با حال ضعف و ناتوانی جواب داد:
“خداوند عالم روزی 3 وعده و هر وعده یک قورت غذا به من کمترین! می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق مسائل بازاریابی خرمای ایران در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق مسائل بازاریابی خرمای ایران در pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق مسائل بازاریابی خرمای ایران در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق مسائل بازاریابی خرمای ایران در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق مسائل بازاریابی خرمای ایران در pdf :

بحث آسیب پذیری اقتصاد تک محصولی ولزوم توجه به صادرات غیرنفتی درایران از دیرباز میرح بوده ، اما جهش قابل ملاحظه ای دراین راستا صورت نگرفته است . ایران با توجه به وسعت خاک ، تنوع آب وهوا واستعدادهای بالقوه نیروی انسانی درزمینه های مختلف بخش کشاورزی ، درتولید بسیاری از محصولات زراعی ودرختی از جمله «خرما» مزیت نسبی دارد . به رغم قرارداشتن درجایگاه نخست تولید کنندگان جهانی این محصول ، متأسفانه درمرحله صدورودرصحنه بین المللی به دلیل ناکارایی عملیات بازاریابی ، درمقایسه با کشورهای رقیب ، این مزیت را از دست داده وبا وجود افزایش وزنی صادرات ، مواجه با کاهش درآمد ریالی یا دلاری درصدورخرما است .
مقدمه
سال هاست درمحافل اقتصادی بحث آسیب پذیری شدید اقتصاد تک محصولی ولزوم خروج ایران از وضع اقتصاد مبتنی بردرآمد نفتی میرح است ، لیکن متأسفانه با گذشت بیش از یک ربع قرن از انقلاب وپشت سرگذاشتن سه برنامه توسعه اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی ، گامی جهشی وچشمگیردرراستای هدف فوق برداشته نشده وکماکان اتکا به درآمدهای نفتی اساس وپایه اصلی تأمین هزینه های ملی را تشکیل می دهد . نظربه اینکه درحال حاضرحدود یک سوم صادرات غیرنفتی ایران به بخش کشاورزی اختصاص دارد وبا توجه به ارزبری پایین این بخش درمقایسه با سایربخش های اقتصادی کشوروهمینطورعدم وابستگی آن به فناوری پیچیده ، می توان با توسعه صادرات محصولاتی که تولید آن ها از نظرشرایی اقلیمی واقتصادی دارای مزیت نسبی است . بخشی از ارزمورد نیاز کشورراازطریق این کالاها تأمین کرد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله نوسازی، بهسازی و بازسازی بناهای تاریخی و ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نوسازی، بهسازی و بازسازی بناهای تاریخی و فرسوده ی شهری (مطالعه موردی احیای میدان (عتیق) امام علی (ع) شهر اصفهان) در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نوسازی، بهسازی و بازسازی بناهای تاریخی و فرسوده ی شهری (مطالعه موردی احیای میدان (عتیق) امام علی (ع) شهر اصفهان) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نوسازی، بهسازی و بازسازی بناهای تاریخی و فرسوده ی شهری (مطالعه موردی احیای میدان (عتیق) امام علی (ع) شهر اصفهان) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نوسازی، بهسازی و بازسازی بناهای تاریخی و فرسوده ی شهری (مطالعه موردی احیای میدان (عتیق) امام علی (ع) شهر اصفهان) در pdf :

چکیده

بافت های فرسوده همواره بخش لاینفک پیکره و بدنه شهر ها هستند و دارای ارزش های کالبدی ، اجتماعی، فرهنگی، تاریخی و اقتصادی بوده که این خود نشان از پتانسیل و توان بالای این سرمایه های ملی در سراسر کشور است. از سوی دیگر با گذر زمان، به خصوص در دوران معاصر همزمان با افزایش جمعیت و گسترش شهرنشینی و بدنبال آن فرسودگی بناهای شهری شاهد تهی شدن بافت های قدیمی تر و تاریخی از جمعیت و گسترش و رشد بی رویه ی شهر در حومه ها هستیم که به نوعی باعث شکل گیری محلات و مسکن نامطلوب در پیرامون شهر شده است. وجود اجتناب ناپذیر این مناطق در دل شهرها با توجه به خصوصیات و ماهیت کالبدی آنها مشکلات و معضلات فراوانی برای شهر و شهروندان پدید آورده است. در این پژوهش ابتدا به بررسی ابعاد گوناگون وجود بافت های فرسوده در شهرها خواهیم پرداخت و سپس برای نمونه مروری برروند احیاء، مرمت، نوسازی و بازسازی میدان عتیق (امام علی(ع)) شهر اصفهان خواهیم نمود.

واژههای کلیدی: بافت شهری ، فرسودگی ، نوسازی و بهسازی ، بنا های تاریخی

-1 مقدمه

فرسودگی شهری را میتوان به مفهوم تنزل شرای اجتماعی، اقتصادی
و کالبدی بافت شهری دانست. هنگامی که در محدوده ای از شهر حیات

آن به هر علتی رو به رکود میرود، بافت شهری آن محدوده در روند فرسودگی قرار میگیرد. از سوی دیگر رشد و پیشرفت جوامع بشری و ماشینی شدن تدریجی زندگی و به فراخور آن ایجاد شدن نیاز های جدید شهر نشینی، انگیزه ی ساکنان محله های شهر ها برای مهاجرت به مناطق با بافت هایی جدید تر که خود دارای امکانات جدید تر و رفاه و آسایش بیشتر است افزایش داد. در نتیجه بافت های فرسوده و قدیمی روز به روز فرسوده تر و در اثر بی توجهی شهروندان و متولیان شهری به مکان هایی نامناسب چه از لحاظ آسایش و رفاه و ایمنی ساختمان و ارایه خدمات گوناگون به ساکنان و چه از لحاظ کالبدی، اجتماعی، فرهنگی،اقتصادی و البته تاریخی آسیب پذیر تر و به سوی تخریب و نابودی نزدیک تر شدند.

-1-1 ابعاد مسأله

در این بخش ابتدا مروری اجمالی بر ابعاد وجود بافت های فرسوده در دل شهرها خواهیم کرد و سپس به عنوان نمونه روند احیاء، نوسازی، بهسازی و بازسازی میدان امام علی(ع) شهر اصفهان را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

-1-1-1 بعد فرهنگی

تنزل شاخصه های کیفی در فضاهای شهری با حضور و افزایش بافت های فرسوده از عمده ترین معضلاتی است که این پهنه های شهری با آن دست به گریبانند. فضاهای شهری نمایانگر حیات شهرها و ساکنان آن و از سوی دیگر حضور شهروندان و حرکت و پویایی در بین آنها است. همچنان که رشد روز افزون مبانی فرهنگی و تاریخی انسان ها موجب ایجاد نوعی احساس نیاز برای بازگشت به گذشته های تاریخی خود از طریق نشانه ها و عناصر دیگر به ویژه آثار فیزیکی و کالبدی شده است. باز آفرینی و احیاء فضا های فرسوده شهری و عناصر و کالبد های تاریخی به جهت اینکه نوعی باز زنده سازی خاطرات در اذهان عمومی است میتواند نقش مؤثری در ایجاد حرکت و جنبش و نشاط برای شهروندان باشد. نکته دیگری که بایستی مورد توجه قرار بگیرد حفظ فرهنگ و تاریخ شهر ها و مردمان آن است که از گذشته تا کنون همگام و همراه حیات آنها بوده است. بافت های شهری و سکونت گاه های مردمی به نوعی نشانگر فرهنگ، تاریخ، سنت ها، ارزش ها و شیوه ی زندگی مردمان هر دیاری است، بنابر این میتوان گفت فرهنگ شهری با محی شهر و ساختار اجتماعی آن ارتباط مستقیم دارد. از بین رفتن نشانه ها و ظواهر فیزیکی و اجتماعی یک فرهنگ میتواند منجر به زوال آن گردد. تغیرات ایجاد شده چه به واسطه ی از میان رفتن بافت های قدیمی بر اثر زوال و فرسودگی وچه به واسطه ی عدم توجه به نوسازی شهری میتواند آثار جدی بر فرهنگ هر شهری بر جای بگذارد. بنابراین حصول اطمینان از اینکه در فرایند نوسازی شهری فرهنگ ملی از بین نمیرود امری ضروری است .>1@

-2-1-1 بعد کالبدی

از لحاظ کالبدی یکی از اصلی ترین معضلاتی که در بافت های

فرسوده رخ میدهد، وقوع حوادثی همچون زلزله و آتش سوزی است. بدون شک در زمان وقوع بحرانی همچون زلزله یکی از نقاط عطفی که عمده ی خسارت ها را به خود معطوف میکند بناها و ساختمان های فرسوده ی موجود در منطقه ی بحران است. تشدید خسارت ها رابطه مستقیمی با سازه های ناپایدار و از لحاظ سازه ای فرسوده دارد. از سوی دیگر وجود معابر، کوچه ها و شبکه های دسترسی است که در بعضی از مناطق به قدری متراکم و کم عرضند که حتی عبور و مرور انسان نیز از درون آنها به سختی صورت میگیرد چه برسد به عبور خودرو و دیگر وسایل نقلیه، حال با در نظر گرفتن این نکته که در زمان وقوع بحران هایی همانند زلزله و آتش سوزی یکی از فاکتور های اساسی جهت مدیریت بحران انجام عملیات امداد و نجات در کمترین زمان ممکن است. بدون شک هر چه شبکه های دسترسی کم عرض تر و متراکم تر باشند امکان انجام عملیات امداد و نجات و ارسال تجهیزات به نقاط آسیب دیده با سختی و کندی بیشتری همراه خواهد بود و این خود باعث تشدید میزان تلفات و خسارات انسانی خواهد شد. با این وجود در حال حاضر با هزاران هکتار بافت فرسوده ی شهری در سطح کشور مواجه هستیم که حتی

تاب مقاومت در برابر زلزله با شدت متوس را ندارند. موضوعی که به دلیل حساسیت و اهمیت آن جزء سیاست های کلی نظام مصوب مقام معظم

رهبری ( مد ظله العالی )، نیز بوده و هدف آن پیشگیری و کاهش خطرات
ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیر مترقبه است که در صنعت ساخت و
ساز از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته است. این در حالی است که
شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مکلف است نسبت به احصاء مناطق

ویژه ی نیازمند بهسازی و نوسازی در بافت های فرسوده اقدام نماید که در طی ده سال و هر سال ده درصد از بافت های فرسوده بایستی در دستور کار قرار گیرد.>2@

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله PDA OPERATING SYSTEMS درسیستمهای عامل PDA د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله PDA OPERATING SYSTEMS درسیستمهای عامل PDA در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله PDA OPERATING SYSTEMS درسیستمهای عامل PDA در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله PDA OPERATING SYSTEMS درسیستمهای عامل PDA در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله PDA OPERATING SYSTEMS درسیستمهای عامل PDA در pdf :

این مقاله سیستم‌های عاملی که برای PDA ها (Personal Digital assistants) استفاده می‌شود را، ‌توصیف می‌کند. سه سیستم با نامهای Windows CE ،‌Palm OS ، Symbian OS مورد بحث قرار گرفته‌اند. در ابتدا خصوصیات عمومی سیستم‌های عامل PDA معرفی شده‌اند سپس تفاوتهای این سه سیستم از لحاظ عملیاتی (Funtionality) ،‌قابلیت استفاده (Usability) و (Scalability) مورد بحث قرار گرفته است و بعد از آن بعضی پیش بینی‌ها در مورد آینده این سیستم ها داده شده و مورد تجزیه تحلیل واقع شده است.
مقدمه
این مقاله سه مورد از برجسته‌ترین سیستم های عامل PDA را ارائه می‌کند. سیستم های عامل مورد بحث به شرح زیر می‌باشند.
1) Windows CE که توسط کمپانی مایکروسافت (Microsoft) عرضه شده است و به منظور ارائه یک سیستم عامل همه منظوره برای سیستم‌های بی‌سیم (Wireless) و شخصی (Personal) طراحی ساخته شده است
2) Palm OS که در اصل برای دستگاههای handheld که توسط کمپانی PalmComputing ساخته شده است ایجاد شده است.
3) Symbian OS که یک سیستم عامل که باز می‌باشد که توسط کنسرسیوم طراحان ارشد برای دستگاههای سیار (mobile) و قابل حمل (Partable) طراحی و ساخته شده است.
هدف این مقاله نشان دادن تفاوتهای این سیستم ها و هدف آنها و به ویژه تجزیه و تحلیل هر سیستم از لحاظ عملیاتی و آینده آنها می‌باشد.
2- پیش زمینه
دستگاههای کوچک در شکلها و اندازه‌های متنوع می‌آیند. هر کدام از آنها بازار هدف متفاوت و نیازهای مختلفی دارند. حوزه این مقاله در مورد دستگاههای اطلاعات بی‌سیم (Wireless Information device) می‌باشد. این حوزه شامل طیفی از PDA های سنتی (با عملکرد کامپیوتر handhel) تا تلفنهای همراه (با ارتباط صدا و ظرفیت داده کافی برای پشتیبانی از دفتر تلفن و رد و بدل و پیغام ساده) می‌باشد.
این نکته مهم است که به بازار WID (Wireless Information Device) به تنهایی نگاه کنیم این حوزه شامل نیازهای بخصوصی است که آن را از بیشتر بازارها مثل بازار PC (Personal Computer) یا بازار لوازم خانگی ثابت متمایز می‌سازد.
Symbian اعتقاد دارد که WID پنج خصوصیت کلیدی در اصل و هسته خود دارد که آن رامنحصر به فرد ساخته و این نیاز را پدید آورده که سیستم عاملی به طور خاص برای آن طراحی شود:
• دستگاهها هم کوچک و هم سیار می‌باشند.
• دارای بازار بزرگی از مشتری و کاربرهای حرفه‌ای و خبره می‌باشد.
• دستگاهها وابسته به ارتباط هستند: آنها می‌توانند هم در حالتی که به یک شبکه تلفن بی سیم متصلند و هم در حالتی که به صورت محلی با دیگر دستگاهها متصل هستند استفاده شوند و همچنین وقتی که به هیچ گونه شبکه‌ای متصل نیستند.
• تولید کنندگان احتیاج دارند تا بین این محصول و محصولات دیگر تفاوت قائل شوند چون باید در بازای که درگیر حرکت و رشدی سریع می‌باشد باید نوآوری و رقابت کنند.
• آخرین و نه کم اهمیت‌ترین مورد اینکه قالب مجبور است برای توسعه برنامه سه قسمتی باز (open) باشد.
• توجه به این خصوصیات تنها راه ساختن محصولات خوب است جائیکه تکنولوژی عملکرد رامحدود نمی‌کند. و ساختن محصول خوب راهی برای رشد در بازار WID می باشد.
(WWW.devx.com/wireless/articles/PDA/PDAlntro.asp)
3- مقدمه‌ای بر سیستم های عامل PDA
برای سیستم عامل PDA چندین نقطه نظر است که باید مورد توجه قرار گیرد آنها عبارتند از:
• فرآیندهایی با خودراه‌اندازی سریع (fast bootsrtap processes)
• پاسخ بلادرنگ و بلافاصله به تعویض از یک برنامه به برنامه دیگر
• عملیات‌های پشتیبانی / همگام کارا
این نیازها به بهترین وجه با استفاده از سیستم‌های عامل بلادرنگ (realtime) تأمین می‌شوند. زیرا این سیستم‌ها ابزارهایی را برای پاسخهای سریع و کارا برای اجزای PDA ها ارائه می‌دهند. عموماً سیستم‌های عامل بلادرنگ باید موارد زیر را داشته باشند:
• چند وظیفه‌ای (Multitasking)
• نخهای پروسس که بتوانند اولویت بندی شوند
• تعداد کافی از سطوح وقفه
سیستمهای عامل بلادرنگ معمولاً در سیستمهای عامل تعبیه شده (Embedded OS) نیاز هستند تا در بسته‌هایی به عنوان قسمتی از دستگاههای کوچک عمل کنند.
بعضی از هسته‌ها برای رفع نیازهای سیستم‌های عامل بلادرنگ در نظر گرفته می‌شوند اگر چه سایر اجزاء مثل گرداننده‌های دستگاه
(device drivers) معمولاً برای یک راه حل بخصوص نیاز است و معمولاً یک سیستم عامل بلادرنگ بزرگتر از تنها یک هسته (Kernel) است.
توجه این نکته که بین یک سیستم بلادرنگ و سیستم عامل بلادرنگ تفاوت وجود دارد حائز اهمیت است. یک سیستم بلادرنگ شامل همه عناصر – سخت افزار، سیستم عامل و برنامه‌های کاربردی است . که به آنها احتیاج است تا نیازهای سیستم را برآورده سازند.
یک سیستم عامل بلادرنگ (RTOS) تنها یک عنصر از یک سیستم بلادرنگ کامل است و باید عملکرد کافی برای قادر ساختن تمام یک سیستم بلادرنگ برای رفع نیازهایش را ارائه کنند.
Windows CE 3.1
اگر چه سیستم عامل Windows CE پیشگام در کامپیوترهای شخصی دستی است اما تنها حدود 10% بازار PDA را در اختیار دارد و این اعداد به این میزان پایین نخواهد ماند.
آخرین نسخه Windows CE که با نام Windows CE for the Pocket PC (P/PC) شناخته شده است برای انتقام گیری آمده است . مایکروسافت بابعضی از کمپانی‌ها کلیدی در صنعت (Casio, HP, and Compay) شریک شده است. که تمامی این شرکتها از تولید کنندگان دستگاههای Pocket PC هستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله رایگان تأثیرات ورزش بر دستگاه گردش خون در p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رایگان تأثیرات ورزش بر دستگاه گردش خون در pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رایگان تأثیرات ورزش بر دستگاه گردش خون در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رایگان تأثیرات ورزش بر دستگاه گردش خون در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رایگان تأثیرات ورزش بر دستگاه گردش خون در pdf :

عضله ی قلب به علت نیاز شدید به اکسیژن و مواد غذایی سهم بیشتری از خون دریافت می کند . مقدار خونی که توسط قلب پمپاژ می شود توسط مقدار خونی که از سیاهرگ ها وارد دهلیز راست می شود تعیین می شود به این اصل قانون
قلب می گویند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   151   152   153   154   155   >>   >