پروژه دانشجویی مقاله مدل ها و استراتژی های ماتریس در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مدل ها و استراتژی های ماتریس در pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مدل ها و استراتژی های ماتریس در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مدل ها و استراتژی های ماتریس در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مدل ها و استراتژی های ماتریس در pdf :

مدل ها و استراتژی های ماتریس

فهرست:
مقدمه
مدلها و استراتژی ماتریس
ارزیابی عملکرد
مدل سینک و تاتل (1989)
ماتریس عملکرد (1989)
مدل نتایج و تعیین کننده ها (1991)
هرم عملکرد (1991)
کارت امتیازدهی متوازن (1992)
مدل ماتریس استراتژی اصلی
مدل ماتریس پورت فولیو
ویژگیهای ماتریس های پورت فولیو
ماتریس داخلی و خارجی
مدل گروه مشاوره ای بوستون 4(ماتریس BCG )
مدل شرکت جنرال الکتریک (GE):
ماتریس تهدیدات، فرصت ها، نقاط قوت و نقاط ضعف( SWOT)
ماتریس داخلی و خارجی (IE) (4)
ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (Space)11
ماتریس داخلی و خارجی ( IE )
ماتریس BCG و GE
ماتریـس کاتـلر و آنسـوف

منبع:
http://www.sanatekhodro.com

مقدمه
فقدان ساختار علمی در انتقال استراتژی‌های تدوین شده به سطوح تصمیم‌گیری پایین سازمان، باعث بروز مسائلی در بخش صنایع تولیدی می‌شود. ادبیات استراتژی‌های آکادمیک، بیانگر مفاهیم و روش‌های تدوین استراتژی‌ها از دیدگاه بازار است، در حالی که بین تدوین استراتژی‌ها و اجرای آنها، اغلب شکافی آشکار بروز می‌کند.

هدف مقاله حاضر، ارائه نوعی مدل تصمیم‌گیری است که بین مفاهیم استراتژی‌های تولیدی و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک، مطابق با اصول جریان سیستم‌های تولیدی، ارتباط برقرار کند. نتیجه مقاله، بیانگر انتقال استراتژی‌ها از سطوح تصمیمات استراتژیک به سطوح تصمیم‌گیری براساس اصول جریان زیرسیستم‌هاست.

براساس تحقیقات آکادمیک انجام شده، الگوی تصمیم‌گیری‌های استراتژیک می‌بایستی در حوزه‌های مختلف و براساس فرایند تدوین استراتژی‌های تولید، ایجاد شود. در دیدگاه بالا به پایین، تصمیمات استراتژیک براساس موقعیت کسب و کار و محیط بازار، اتخاذ می‌شوند. روش هدایت مدیریت از طریق تدوین استراتژی، مستلزم تلاش فراوان است.

در عین حال، بسیاری از شرکت‌ها دارای روشی ساختارمند برای برقراری ارتباط و اجرای استراتژی‌های خود نیستند. به منظور دستیابی به موفقیت در دنیای واقعی، ایجاد مدلی برای پشتیبانی از اجرای استراتژی‌ها در عمل، از اهمیت خاصی برخوردار است.

هدف از ارائه این مدل تصمیم‌گیری، هدایت استراتژی‌های تولیدی به تصمیمات استراتژیک مبتنی‌بر اصول جریان سیستم‌های تولیدی در سطوح زیر سیستم‌های کارخانه است. این دیدگاه، محدود به طراحی سیستم‌های تولیدی و برنامه‌ریزی و کنترل تولید است.

با توجه به اینکه محتوای استراتژی‌های تولیدی در طراحی سیستم‌های تولیدی و برنامه‌ریزی و کنترل تولید نمایان می‌باشد، این مقاله، بیانگر مدلی کاربردی در تصمیم‌گیری‌های استراتژیک در ارتباط با جریان سیستم‌های تولیدی است.

به دلیل فقدان مدل‌های تصمیم‌گیری، نیاز مدیران به تصمیم‌گیری‌های استراتژیک و تنظیم استانداردهای عملکرد مرتبط با جریان سیستم‌های تولیدی، وجود مدلی جامع ضروری به نظر می‌رسد. این مدل، براساس مصاحبه‌ها، بررسی‌ها و مطالعات گسترده، ایجاد و اصلاح شده و گامی است که اجرا و هدایت آن ضروری است.

مدلها و استراتژی ماتریس
در دو دهه اخیر ، مدیریت عملکرد سازمانی به یکی از موضوعهای مورد توجه و جذاب تبدیل شده است و این تمایل هم در زمینه‌های تحقیقاتی و هم در زمینه های کاربردی به بروز نوآوریهای بسیاری منجر شده است(5) .

لذا در این مقاله پس از تعریف ارزیابی عملکرد سازمانی و دلایل آن، برخی چارچوبها و متدهای نوین در این زمینه را معرفی کرده و نقاط قوت و ضعف هر یک را بیان خواهیم کرد.

ارزیابی عملکرد یکی از مباحث گسترده ای است که دامنه وسیعی از رشته ها و صاحب نظران بر آن اثرگذار بوده اند و گزارشها و مقالات جدیدی درباره آن نوشته شده است. به علاوه بازار نرم افزارهای کاربردی در این زمینه نیز رشد بسیاری کرده است(7).

اما با وجود مدل ها و چارچوبهای فراوان در این زمینه برخی مدل های مفهومی، محققان بیشترین اثر را بر روی شکل دهی این زمینه خاص داشته اند(6) که در این مقاله به معرفی برخی از این چارچوبها و نقاط قوت و ضعف هر یک خواهیم پرداخت. اما به منظور بررسی مدل های ارزیابی عملکرد ارائه تعریفی از آن ضروری است.

ارزیابی عملکرد
ارزیابی عملکرد عبارت است از: «فرایند کمی کردن کارایی و اثربخشی عملیات»(10) که با مروری بر ادبیات موضوع می توان دلایل آن را به سه گروه اصلی زیر تقسیم کرد:
1- اهداف استراتژیک : که شامل مدیریت استراتژیک و تجدید نظر در استراتژی هاست؛
2- اهداف ارتباطی : که شامل کنترل موقعیت فعلی ، نشان دادن مسیر آینده ، ارائه بازخور و الگوبرداری از سازمانهای دیگر است؛

3- اهداف انگیزشی : که شامل تدوین سیستم پاداش و همچنین تشویق بهبود و یادگیری است.
مسئله ارزیابی عملکرد (عامل موردبررسی و روش ارزیابی) سالیان زیادی است که محققان و کاربران را به چالش واداشته است.

سازمانهای تجاری در گذشته از شاخصهای مالی به عنوان تنها ابزار ارزیابی عملکرد استفاده می کردند تا اینکه جانسون و کاپلن در اوایل دهه 1980 پس از بررسی و ارزیابی سیستم های حسابداری مدیریت بسیاری از ناکاراییهای این اطلاعات را برای ارزیابی عملکرد سازمانها نمایان ساختند که این ناکارایی ناشی از افزایش پیچیدگی سازمانها و رقابت بازار بود (4).

لذا استفاده از سیستم های ارزیابی عملکرد (PERFORMANCE MEASUREMENT SYSTEM=PMS) که تنها بر شاخصهای مالی متکی هستند می تواند موجب بروز مشکلاتی برای سازمان شود که برخی از این مشکلات به شرح زیر است: (3)
_ از آنجا که شاخصهای مالی با استراتژی‌های سازمان ارتباط پیدا نمی کنند ممکن است با اهداف استراتژیک سازمان تضاد داشته باشند و موجب پدید آمدن مشکلاتی در تدوین استراتژی شوند . به عنوان مثال افراط در استفاده از «نرخ برگشت سرمایه» می تواند به بهبودهای کوتاه مدت منجر شود.

_ معیارهای سنتی نظیر کارایی هزینه و مطلوبیت ممکن است باعث فشار آمدن به مدیران در جهت توجه به نتایج کوتاه مدت شده و در نتیجه هیچگونه حرکتی به سمت بهبود صورت نگیرد.

_ شاخصهای مالی گزارش دقیقی درباره هزینه فرایندها ، محصولات و مشتریان نمی دهند و تنها بر فرایند کنترل بخشی به جای کل سیستم تاکید دارند.

_ شاخصهای مالی قادر به تشخیص هزینه های کیفی به شکل دقیق و مناسب نیستند و تنها تولید بیشتر را تشویق می کنند.

نواقص و کمبودهای سیستم های سنتی ارزیابی عملکرد به انقلابی در مدیریت عملکرد منجر شد به طوری که محققان و کاربران به سمت خلق سیستم هایی حرکت کردند که اهداف و محیط فعلی را مورد توجه قرار دهند و بدین ترتیب فرایندهای متعددی برای استفاده سازمانهای مختلف ایجاد گردید.

همچنین چارچوبهای بسیاری برای پشتیبانی این فرایندها پیشنهاد شد که هدف اینگونه چارچوبها ، کمک به سازمانها برای ارزیابی درست و شایسته عملکردشان است که در ادامه برخی از مدل های شناخته شده در زمینه ارزیابی عملکرد (فرایندها و چارچوبها) را معرفی کرده و محدودیتها و مزیتهای هر یک را بر می شمریم.

مدل سینک و تاتل (1989)
یکی از رویکردها به سیستم ارزیابی عملکرد مدل «سینک و تاتل» است که در شکل(1) نشان داده شده است. در این مدل ، عملکرد یک سازمان ناشی از روابط پیچیده بین هفت شاخص عملکرد به شرح زیر است:
1- اثر بخشی که عبارت است از «انجام کارهای درست ، در زمان مناسب و با کیفیت مناسب». در عمل اثر بخشی با نسبت خروجی‌های واقعی بر خروجیهای مورد انتظار معرفی می‌شود.

2- کارایی که معنای ساده آن «انجام درست کارها» است و با نسبت مصرف مورد انتظار منابع بر مصرف واقعی تعریف می‌شود.

3- کیفیت که مفهومی گسترده دارد و برای ملموس تر کردن مفهوم کیفیت ، آن را از شش جنبه مختلف بررسی و اندازه گیری می کنند.

4- بهره وری که با تعریف سنتی نسبت خروجی به ورودی معرفی شده است.
5- کیفیت زندگی کاری که بهبود آن کمک زیادی به عملکرد سازمان می کند.
6- نوآوری که یکی از اجزای کلیدی برای بهبود عملکرد است.
7- سودآوری که هدف نهایی هر سازمانی است.

اگرچه نسبت به زمان ارائه این مدل تغییرات بسیاری در صنعت رخ داده است ، اما همچنان این هفت شاخص از اهمیت بالایی در عملکرد سازمان برخوردارند. با وجود این، این مدل دارای یکسری محدودیتهای اساسی نیز هست.

به عنوان مثال در این مدل به «انعطاف پذیری» که یکی از ضروریات بازارهای دهه اخیر است توجهی نمی شود . همچنین محدودیت دیگر مدل بی توجهی به مشتریان سازمان است(12).

ماتریس عملکرد (1989)
«کیگان» در سال 1989 ماتریس عملکرد را معرفی کرد که این ماتریس در شکل (2) نشان داده شده است. نقطه قوت این مدل آن است که جنبه های مختلف عملکرد سازمانی شامل جنبه های مالی و غیر مالی و جنبه های داخلی و خارجی را به صورت یکپارچه مورد توجه قرار می دهد.

اما این مدل به خوبی و به صورت شفاف و آشکار روابط بین جنبه های مختلف عملکرد سازمانی را نشان نمی دهد(11).

مدل نتایج و تعیین کننده ها (1991)
یکی از مدل هایی که مشکل ماتریس عملکرد را مرتفع می سازد ، چارچوب «نتایج و تعیین کننده ها» است. این چارچوب بر این فرض استوار است که دو نوع شاخص عملکرد پایه ، در هر سازمانی وجود دارد. شاخصهایی که به نتایج مربوط می شوند

و آنهایی که بر تعیین کننده های نتایج تمرکز دارند. دلیل این جداسازی و تفکیک بین شاخصها ، نشان دادن این واقعیت است که نتایج به دست آمده، تابعی از عملکرد گذشته کسب و کار بوده و با توجه به تعیین کننده های خاص حاصل می گردند.

به بیان دیگر، نتایج از نوع شاخصهای تاخیردار (LAGGING INDICATOR) هستند در حالی که تعیین کننده ها شاخصهای اساسی و پیشرو هستند. شاخصهای مرب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد فراوری گوجه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد فراوری گوجه در pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد فراوری گوجه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد فراوری گوجه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد فراوری گوجه در pdf :

مقدمه
از نظر گیاه‌شناسی، گوجه‌فرنگی نوعی میوه محسوب می‌شود، ولی اکنون در اکثر تقسیم‌بندی‌ها به عنوان سبزی تلقی می‌شود. علت آن است که طی سال‌های متمادی همراه سبزی‌ها در سالاد بکار می‌رفته است.

گوجه‌فرنگی میوه‌ای غنی از ویتامین «آ و ث» می‌باشد. 30 گرم از گوجه‌فرنگی حاوی 80 واحد ویتامین آ و 70 میلی‌گرم ویتامین ث است.
اسیدکردن گوجه‌فرنگی قبل از فرآوری
معمولاً وقتی گوجه‌فرنگی pH آن بالا رود، زودتر در معرض فساد قرار می‌گیرد. کنسرو گوجه‌فرنگی درسته وقتی pH آن از 6/4 فراتر رود، اسپورهای میکروارگا

نیزم فلت ـ سوز یعنی باسیلوس ترمواسید وراس بیشتر زنده می‌ماند.
جلوگیری از زنده ماندن اسپورهای فلت سوور را می‌توان با تنظیم pH در حد 1/4 تا 3/4 تنظیم کرد. یکی از طرق کنترل pH، استفاده از اسیدهای خوراکی مانند اسیدسیتریک، مالیک و فوماریک است، ولی اسید سیتریک تنها اسیدی است که کاربرد زیادی برای این منظور دارد.
در مورد کنسرو کردن آب گوجه‌فرنگی، نیازی به تنظیم اسیدیته نیست، بلکه می‌توان آن را در دمای بالا (120 درجه سانتیگراد به مدت 42 ثانیه)‌ در مبدل‌های حرارتی لوله‌ای با صفحه‌ای استریل کرده و در این روش بدون استثناء تمام اسپورهای فلت ـ سوور از بین می‌رود. اسیدی کردن به عنوان یک عمل، کمک فرآوری برای حفاظت گوجه‌های غیراستریل جهت جلوگیری از فساد در طی حمل و نقل از مزرعه به کارخانه روش مفیدی است.
سیستم‌های شستشو و سورتینگ
بعد از دریافت گوجه‌فرنگی ابتدا شستشو و سپس سورت می‌شود تا میوه‌های معیوب تفکیک شود. در این مرحله عمل لکه‌گیری نیز انجام می‌گیرد، ملزومات و دستگاه‌هایی که برای این مرحله از تولید رب اخیراً توسعه یافته، سیستم‌های شستشوی جدید است. در این سیستم‌ها از کانال آب و یا استخر شستشو استفاده می‌شود. گوجه‌فرنگی ابتدا با جریان آب به استخر هدایت شده و در آنجا با کمک هوا یا جت بخار تمیز و سپس از داخل استخر، توسط یک نقاله خارج می‌شود. گوجه‌فرنگی‌های کثیف و آلوده به تخم مگس دروزوفیلا را با آب گرم که دمای آن حدود 50 درجه سانتیگراد است، شستشو می‌دهند. در موقع شستشو اگر گوجه در آب سرد با شدت همزده شود، تاثیر شستشو مفیدتر خواهد بود. در این حالت به آب گرم نیازی نیست. استفاده از مواد شوینده (دترژان)‌ در تانک‌های خیس کننده و همچنین کلره کردن آب در حدی که باقیمانده کلر 6-8ppm شود، از احتمال تجمع و زیاد شدن اسپور باکتری‌های ترموفیل جلوگیری

می‌شود.
سیستم‌های پالپ کردن
یکی از ویژگی‌های گوجه‌فرنگی، این است که بعد از خرد کردن آن، آنزیم‌های پکتینی باید به سرعت منهدم شود. اگر ترکیبات پکتین گوجه‌فرنگی تجزیه شود، قوام محصول پایین می‌آید. برای اینکه این تاثیر کاهش پیدا کند، باید از سیستم‌های گرمادهنده در حین خرد کردن و

یا به سرعت بعد از آن استفاده شود. کاربرد تکنیک آسیاب کردن داغ اهمیت زیادی در افزایش قوام عصاره یا رب دارد. همچنین با روش سرد کردن بذرهای گوجه‌فرنگی نیز استخراج می‌شود و به استحکام پالپ و کاهش دو فاز شدن کمک می‌کند.
سیستم‌های بریک
در دستگاه‌هایی که تا کنون برای روش‌ هات‌بریک متداول بوده است، پوره سبزی‌ها و میوه‌ها را برای مدتی در معرض گرما قرار می‌داده‌اند، ولی به علت قرار گرفتن در مجاورت اکسیژن، کیفیت رنگ و اکثر مواد حساس موجود در عصاره اکسیده و تغییر ماهیت می‌دهد. تاکنون اساس سیستم‌های قدیمی هات‌بریک و سایر پوره‌های میوه‌ای این بوده که فقط قوام محصول حفظ شود.
واحد هات‌بریک از یک سری ملزومات و اجزا تشکیل شده که به شرح زیر است:
1 پمپ تغذیه
2 سیستم خرد کردن تحت خلاء
3 مخزن تحت خلاء
4 پمپ خلاء
5 پمپ انتقال محصول
6 تانک تزریق محصول
7 پمپ دوران محصول

8 گرمکن لوله‌ای
9 پمپ استخراج محصل

مراحل ساخت رب گوجه‌فرنگی
در 20 ساله‌ی اخیر اصلاحات زیادی روی دستگاه‌های تولید رب گوجه‌فرنگی صورت گرفته است، ولی در مجموع ترتیب عملیات تولید، در تمام کارخانجات رب شبیه بوده و شامل فازهای ذیل است:
1 دریافت گوجه‌فرنگی از مزارع
2 شستشو و سورتینگ (دست‌چین کردن)
3 خرد و له کردن
4 حرارت دادن پالپ

5 خارج کردن پوست و بذر
6 صاف کردن و تصفیه‌ی گوشت توسط صافی یا پالپر
7 تغلیظ گوشت تا حصول غلظت دلخواه
8 پرکردن درب قوطی یا سایر ظروف
دریافت گوجه‌فرنگی از مزارع
هنوز هم گوجه‌فرنگی در جعبه‌های ویژه‌ای که بین 25-10 کیلوگرم گنجایش دارد، حمل و نقل می‌گردد. به دلیل اینکه هزینه‌ی حمل و نقل با جعبه‌های کوچک زیاد است، سعی در استفاده از جعبه‌های پالتی شده است که گنجایش بیشتری دارند. جهت جلوگیری از آلودگی و حفظ بهداشت کارخانه، یکی از نکات بسیار مهم، تمیز بودن جعبه‌هاست. تمیز نگه داشتن از رشد کپک جلوگیری می‌کند و در نهایت محصول عاری از هر گونه آلودگی کپکی منتقل می‌شود.
شستشوی گوجه‌فرنگی
قبل از اینکه گوجه‌فرنگی سورت شود، باید کاملاً تمیز گردد. روش‌های شستشو اس ساده‌ترین نوع که یک مخزن ساده است تا دوش‌های تحت فشار (جت) توسعه پیدا کرده است. در یک نوع بهتر از دستگاه‌های شستشو کف مخزن دستگاه، مشبک بوده و هوا توسط یک پنکه به داخل آن وزیده می‌شود. سپس در مرحله‌ی بعد، گوجه‌ها وارد مخزن دوم می‌گردد. با این نوع دستگاه‌ میزان بار گوجه‌فرنگی وارد شده و به داخل سالن تولید تنظیم می‌گردد.
سورتینگ و لکه‌گیری
در اکثر کارخانجات رب‌سازی، عملیات سورتینگ روی نوار نقاله صورت می‌گیرد. سورترهای نوع غلطکی به دلیل گردش گوجه‌فرنگی در جلوی دید سورت کننده به صورت استاندارد در‌آمده است. جنس لوله‌های غلتکی از آلومینیوم می‌باشد. طول نقاله‌های سورت از 630-360 سانتیمتر ساخته می‌شود.
له‌کردن و آماده کردن پالپ گوجه‌فرنگی
در اکثر کارخانجات تولید رب گوجه‌فرنگی له کردن به روش گرم انجام می‌گیرد. به مجرد انجام این مرحله آن را به سرعت به دمای 90-65 درجه سانتیگراد می‌رسانند. اصطلاحاً به این روش، آسیاب کردن داغ اتلاق می‌شود. بهتر است گوجه‌فرنگی را قبل از له کردن حرارت دهند. حرارت دادن قبل از له کردن باعث انهدام آنزیم‌ها می‌شود. با این کار اجسام پکتینی تغییر ماهیت پیدا نمی‌کند. علاوه بر این مواد صمغی که اطراف بذرهای گوجه‌فرنگی منتشر شده است، همراه با پکتین‌ها وارد رب شده و رب قوام و سفتی پیدا می‌کند.
حرارت دادن اولیه

در تمام پیش گرمکن‌ها از بخار به عنوان محیط حرارتی استفاده می‌شود. اکثراً به شکل استوانه‌ای ساخته شده و لوله‌هایی به قطر 3/5-5 سانتیمتر در داخل آن تعبیه می‌گردد. با این دستگاه آنزیم‌ها و مواد مضر از بین رفته و بافت میوه‌ای آماده‌ی صاف شدن می‌شود.
استخراج و تصفیه عصاره
آب و گوشت گوجه‌فرنگی خرد شده که گرم شده است، به داخل دو یا سه دستگاه سیکلون یا صافی پمپ می‌شود تا پوست و بذر آن جدا گردد. معمولاً به اولین دستگاه صافی، پالپر گفته می‌شود. شکل دستگاه به صورت استوانه‌ای است. در داخل آن یک صافی نسبتاً درشت وجود دارد. آب گوجه‌فرنگی توسط خرد کننده‌ای دوار، از داخل توری عبور می‌کند. قسمت خرد کننده فشار آن قابل تنظیم است. قطر سوراخ‌های توری حدود 1 میلیمتر می‌باشد. پوست و بذر از داخل توری به درون یک کانال هدایت می‌شود.
غلیظ کردن پالپ گوجه‌فرنگی
بعد از صاف کردن آب گوجه‌فرنگی به داخل دستگاه‌های تغلیظ هدایت می‌شود. در این مرحله با تبخیر آب، بر مقدار مواد جامد آن افزوده می‌شود تا اینکه به غلظت مورد دلخواه برسد.
تولید رب
مهمترن عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا، شستشوی کامل گوجه‌فرنگی با آب تمیز و سالم می‌باشد.
دستگاه‌های شستشو مختلف می‌باشند، ولی معمولی‌ترین و بهترین آن، سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است و مورد استفاده قرار دارد و شامل قسمت‌های زیر می‌باشد:
مخزن شستشو
در وسط این مخزن یک توری تعبیه شده که گوجه‌فرنگی روی آن در داخل مخزن پرآب شناور مانده و گل و لای احتمالی همراه گوجه در زیر این توری ته‌نشین می‌شود. یک سیستم ورودی هوا در آن تعبیه شده تا باعث هم زدن گوجه و آب شده و باعث بهتر تمیز شدن گوجه‌فرنگی می‌شود. در این مخزن یک پره چرخان نصب شده که باعث می‌شود گوجه‌فرنگی بطور یکنواخت بر روی نوار سورت منتقل شود. آب اضافی از قسمت بالای مخزن خارج و آب تمیز جانشسن آن می‌شود. می‌توان مواد ضدعفونی کننده به آب این مخزن اضافه نمود.
گوجه‌فرنگی از مخزن آب توسط نوار نقاله خارج شده تا عمل سورت و لکه‌گیری انجام شود. نوار نقاله به عرض 90-60 سانتیمتر می‌باشد و از لوله‌های آلومینیوم و یا فلزی لعاب‌دار تشکیل شده و ساخت آن طوری است که ضمن حرکت انتقالی، حرکت چرخشی انجام می‌دهد و از زیر آبفشان عبور می‌نماید. ساختمان آبفشان‌ها یا نازل‌ها طوری است که فشار آب را بالا می‌برد و این امر باعث می‌شود که گوجه‌فرنگی کاملاً شسته شده و تمام مواد خارجی چسبیده به آن جدا شده و چنانچه دارای ترک باشد، داخل ترک‌ها شسته شوند.
طول نوار معمولاً بین 12-6 متر می‌باشد و ظرفیت خط سورت و شستشو معمولاً 5 برابر ظرفیت دیگ‌های تغلیظ کننده می‌باشد.

در طرفین نوار سورت کارگران به کار لکه‌گیری و جور کردن می‌پردازند و قمست‌های لهیده و یا سبز و مواد خارجی در صورت وجود، گرفته و خارج می‌شود.
تعداد کارگران این قسمت بستگی به ظرفیت خط تولید داشته و باید به تعدادی باشند که بتوان کلیه گوجه‌ها را کنترل کنند.
محل نشستن کارگران بایستی راحت باشد و حتی‌الامکان بایستی خط سورت از نور کافی برخوردار باشد.

در کارخانجاتی که آب گوجه‌فرنگی و سس گوجه فرنگی تولید می‌شود، تعدادی از کارگران این قسمت به جدا کردن گوجه‌های رسیده و خوش رنگ و سالم می‌پردازند و آنها را روی نقاله‌ای قرار می‌دهند تا برای تولید آن محصولات به قسمت دیگر منتقل شود.
این خط تولید توسط مسوولین کنترل کیفی کنترل می‌شود و تذکرات لازم و آموزش کافی به کارگران داده می‌شود تا بتوانند وظیفه خود را بهتر انجام دهند.
خرد کردن گوجه‌فرنگی
در انتهای خط سورت دستگاه خردکن قرار دارد که گوجه‌فرنگی بعد از سورت و شستشو وارد خردکن می‌شود. خردکن مدل‌های مختلف دارد، ولیکن اساس عمل آنها مشابه است و معمولاً از تیغه‌های ثابت و متحرک تشکیل شده که تیغه‌های متحرک روی یک توپی استیل قرار داشته و در اثر دوران توپی گوجه‌فرنگی بین تیغه ثابت و متحرک قرار گرفته و خرد می‌شود و سپس وارد دستگاه پری‌هیتر می‌شود. معمولاً خردکن در ارتفاع بالاتری نسبت به پری‌هیتر نصب شده و انتقال گوجه‌فرنگی خرد شده در اثر نیروی وزن انجام می‌شود. پری‌هیتر از یک لوله قطور 14-123 اینچ تشکیل شده که داخل آن تعدادی لوله استیل با قطر کم حدود 30-20 میلیمتر قرار دارد و پشت این لوله‌ها آب جوش و یا بخار وجود دارد و باعث می‌شود که گوجه‌فرنگی خرد شده حرارت ببیند.
گوجه‌فرنگی خرد شده در این قسمت بایستی حداقل 80 درجه سانتیگراد حرارت ببیند و این حرارت باعث می‌شود:
1 آنزیم‌های تجزیه کننده پکتین در این حرارت از بین می‌رود. در اثر از بین رفتن آنزیم‌های پکتین محصول دارای ویسکوزیته بهتری خواهد بود.
2 باعث می‌شود عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آن را کم می‌کند.
3 تفاله خروجی از صافی رطوبت کمتری داشته باشد.
4 سلامتی محصول را تضمین و موجب ایمنی اعمال پاستوریزاسیون در مراحل بعدی می‌شود، همانطور که گفته شد غیرفعال کردن آنزین‌های تجزیه کننده پکتین در حرارت 80 درجه سانتیگراد انجام می‌گیرد و نیز پکتین موجود در بذر و پوست گوجه‌فرنگی به راحتی خارج می‌شود.
بعد از مرحله پری‌هیتر گوجه‌فرنگی خرد شده توسط پمپ به قسمت صافی منتقل می‌شود.
صافی
صافی دستگاهی است استوانه‌ای که بدنه آن توری استیل و محور مرکزی آن پره‌های فلزی استیل قرار دارند که ضمن چرخیدن در اثر فشار پره و نیروی گریز از مرکز ایجاد شده محصول بین پره و صافی قرار گرفته آب گوجه‌فرنگی از صافی خارج شده در مخزن جمع‌آوری می‌شود و پوست و دانه از طرف دیگر خارج می‌شود. صافی‌ها معمولاً دو تا سه مرحله هستند که مراحل آن بستگی به ظرفیت آن دارند. اخیراً نوع جدیدی صافی ساخته شده به نام

توربو صافی که ظرفیت آن بالا می‌باشد. نقش صافی‌ها و خوب کار کردن آنها در کیفیت محصول بسیار مهم است.
تغلیظ آب گوجه‌فرنگی
الف) تغلیظ در دیگ‌های در باز:
این دیگ‌ها یا دو جداره هستند که جداره خارجی آن بخار جریان داشته و یا در داخل دیگ‌ها کویل قرار داشته و باعث پختن و تغلیظ آب گوجه می‌شود. این روش

ابتدایی و راندمان آن پایین است. رب تولید شده در این سیستم دارای کیفیت پایین از نظر رنگ و طعم می‌باشد.
ب) تغلیظ در دیگ‌های تحت خلاء
سیستم BATCH شامل یک دیگ تغلیظ کننده اولیه با ظرفیت بالاست و معمولاً 4-2 دیگ پخت تحت خلاء با دیگ تغلیظ کننده اولیه کوپله شده و یک سیستم پخت را تشکیل می‌دهد. آب گوجه‌فرنگی وارد مرحله اول یا دیگ تغلیظ کننده اولیه وارد شده و غلظت آن به حدود 12 درجه بریکس می‌رسد و سپس به دیگ پخت وارد می‌شود.
بول دارای یک همزن است که باعث هم زدن آب گوجه تغلیظ شده می‌شود و نیز از سوختن رب جلوگیری نموده و باعث جذب بیشتر و بهتر حرارت می‌شود. بخارات حاصله از این دیگ از میان لوله‌های تعبیه شده در دیگ تغلیظ کننده اولیه عبور نموده و باعث گرم شدن آن می‌شود.
کل سیستم دیگ تغلیظ کننده اولیه و دیگ‌های پخت همگی تحت یک سیستم خلاء کار می‌کنند. ظرفیت دیگ تغلیظ کننده اولیه از ظرفیت دیگ‌های پخت بیشتر است، بخاطر اینکه ویسکوزیته عمل همزدن مشکلتر می‌شود، در صورتی که در دیگ تغلیظ کننده اولیه ویسکوزیته پایین تقریباً به صورت آب گوجه‌فرنگی می‌باشد.
دیگ‌های پخت قسمت تحتانی آنها دوجداره هستند که در جدار آن بخار جریان دارد و حرارت لازم جهت پخت آب گوجه را تامین می‌نماید، در صورتی که دیگ تغلیظ کننده اولیه یک جداره بوده و در داخل آن تعداد زیادی لوله با قطر کم قرار داشته و بخار در پشت لوله‌ها جریان دارد. در روی دیگ پخت یک درجه فشارسنج و ترمومتر و یک شیر تخلیه هوا و نیز یک شیر جهت نمونه‌برداری و شیشه آب‌نما نصب شده است.
بسته‌بندی رب
بعد از اینکه رب به غلظت معین رسید، از دیگ‌های پخت تخلیه می‌شود. چنانچه در قوطی بسته‌بندی شود، باید قبل از پر کردن در قوطی آن را پاستوریزه نم

ود و حداقل 80 درجه سانتیگراد حرارت ببیند تا کلیه میکروارگانیزم‌ها و باکتری‌های بیماری‌زا از بین برود. این عمل در دستگاهی به نام پاستوریزاتور انجام می‌گیرد.
پاستوریزاسیون
دو نوع پاستوریزاتور لوله‌ای و روتاری متداول می‌باشد. محصول پاستوریزه شده وارد دستگاه پرکن (که در کارخانجات به نام فیلتر معروف شده و در این مرحله در قوطی پر می‌شود. دستگاه پرکن از نوع پیستونی ثابت و یا دوار می‌باشد. قوطی محتوی رب توسط د

ستگاه درب‌بندی می‌شود.
درب‌بندی
در تولید کنسرو به طور کلی دسته‌بندی مواد غذایی در قوطی فلزی این مرحله بسیار حساس و مهم می‌باشد و کوچکترین بی‌دقتی باعث خسارت مالی فراوان خواهد شد.
دستگاه درب‌بندی در کارخانجات به نام دستگاه فارس یا والس و یا سیمر معروف است و به صورت اتوماتیک و نیمه‌اتوماتیک موجود می‌باشد و شامل سه قسمت می‌باشد:
1 سر: شامل قرقره‌های عمل اول و دوم و طبق فوقانی می‌باشد. طبق در مرکز این قسمت ثابت شده و قرقره‌ها با نزدیک و دور شدن به طبق عمل درب‌بندی را انجام می‌دهند.
2 بدنه: در این قسمت طبق زیرین و چرخ دنده‌ها و هدایت کننده درب قوطی و قوطی قرار دارند.
3 پایه: در این قسمت پایه‌ها و چگونگی قرار گرفتن آنها در کف کارخانه از نظر تراز بودن تعبیه شده و در نوع نیمه‌اتوماتیک پدال در این قسمت قرار گرفته و چون با فشار پا بر روی پدال عمل درب‌بندی انجام می‌گیرد. تنظیم بودن پدال از نظر فشاری که به آن باید وارد شود، ضروری است.
چگونگی درب‌بندی
وقتی که قوطی در محل خود روی پایه قرار می‌گیرد، قرقره عمل اول بین 9-5 بار دور قوطی دوران دارد و تقریباً 75% عمل درب‌بندی در این مرحله انجام می‌شود.
بنابراین کیفیت قرقره عمل اول روی عمل درب‌بندی بسیار مهم است. پس از این مرحله قرقره عمل دوم بین 7-3 مرتبه دوران دارد و در این مرحله عمل دوخت کامل می‌شود. قبل از شروع کار دستگاه بایستی از تنظیم و صحت کار آن اطمینان داشت و بهتر است قسمت کنترل کیفی تعدادی قوطی درب‌بندی شده را مورد آزمایش قرار دهد.
چگونگی انجام آزمایشات در قسمت آزمایشگاه و کنترل کیفی شرح داده شده است.
بعد از عمل درب‌بندی محصول توسط نوار نقاله وارد دستگاه اتوکلاو و یا استریلیزاتور می‌شود. دستگاه استریلیزاتور دو مرحله است که مرحله اول آن آبجوش

می‌باشد و مرحله دوم آب سرد است. مرحله اول یا آب جوش برای تضمین و اطمینان کامل از عمل پاستوریزه می‌باشد.
قوطی خالی
قوطی خالی باید در محل خشک و دور از پنجره باز و لوله و یا منبع آب و بخار و بطور کلی سایر منابع رطوبت نگهداری شود و در کارتن بسته‌بندی شده و روی پالت چیده شده باشد و بین کارتن و زمین بایستی فاصله باشد.
آزمایشگاه کنترل کیفیت
در کارخانجات تولید رب آزمایشگاه کنترل کیفیت، رل م

همی را بازی می‌کند،‌ به دو دلیل:
1 بالا بردن کیفیت محصول؛
2 جلوگیری از ضایعات.
مسئولین کارخانجات باید به این وسیله وقوف پیدا نمایند که تولید محصول با کیفیت بالا هیچگونه هزینه اضافی نخواهد داشت، چرا که در تهیه یک قوطی رب به عنوان مثال مواد اولیه شامل گوجه‌فرنگی و قوطی و هزینه‌های کارگری و سوخت و برق و مواد بسته‌بندی مصرف می‌شود و کنترل بیشتر و دقیق‌تر شامل کنترل مواد اولیه، حرارت‌های ضمن تولید و سایر موارد علاوه بر اینکه هزینه‌ای را به دنبال نداشته سلامت محصول را تضمین می‌نماید و از بروز خسارت‌های هنگفت جلوگیری می‌نماید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله شرکت ایریکو در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله شرکت ایریکو در pdf دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله شرکت ایریکو در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله شرکت ایریکو در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله شرکت ایریکو در pdf :

درباره شرکت
شرکت صنایع ریلی ایران خودرو (ایریکو) در سال 1382 توسط شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو بمنظور تولید خودروهای ریلی درون شهری و حومه ای تاسیس گردید.
واگن های مترو، ریل باس، قطار سبک شهری و منوریل از عمده محصولاتی می باشند که شرکت ایریکو با اخذ قرارداد نسبت به ساخت آنها اقدام خواهد نمود.
کارخانه تولیدی صنایع ریلی ایران خودرو با حجم سرمایه گذاری بالغ بر 261 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 52 هکتار در استان زنجان و در نزدیکی شهرستان ابهر در حال احداث می باشد. امکانات تولیدی در حال ایجاد شامل ساخت و مونتاژ بوژی، ساخت بدنه، سندبلاست و رنگ، مونتاژ نهایی و تست می باشد. که امکان تولید سالانه 200 دستگاه خودرو ریلی را فراهم می آورد.
شرکت صنایع ریلی ایران خودرو (ایریکو) در راستای توسعه و گسترش فعالیتهای گروه صنعتی ایران خودرو در بخش ریلی، با تکیه بر مطالعات انجام شده روی بازارهای داخلی، منطقه و کشورهای اسلامی در تیر ماه سال 1382 با سرمایه گذاری مستقیم شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو و بمنظور تولید خودروهای ریلی درون شهری و حومه ای تاسیس گردید.
تاکید در برنامه های توسعه سوم و چهارم بر توسعه صنعت حمل و نقل ریلی به ویژه در بخش درون شهری و همسو با اهداف و سیاستهای گروه صنعتی ایران خودرو جهت حضور در بازارهای صادراتی ریلی، از دیگر عوامل مهم، موثر و انگیزه ساز دربرپایی شرکت ایریکو بوده است.
واگنهای مسافری از قبیل واگنهای مترو، ریل باس و قطارسبک شهری از عمده محصولاتی می‌باشند که شرکت ایریکو با اخذ قرارداد نسبت به ساخت آنها اقدام خواهد نمود.
شرکت صنایع ریلی ایران خودرو قصد دارد تا با آشنایی کامل و تسلط به دانش و تکنولوژیهای روز دنیا در حیطه کاری خود، با تلفیقی از پرسنل با تجربه، جوان و کارآمد با بکارگیری دانش شرکتهای مطرح در زمینه طراحی مهندسی و همکاری مشترک در پروژه های موجود در امر حمل و نقل ریلی خصوصاً تولید خودرو های ریلی و توسعه کاربردهای آن صاحب دانش و تکنولوژی گردیده و در این زمینه پیشرو باشد.
یکی از اهداف مهم شرکت ایریکو ارائه خدمات مشـاوره ای به سازمانـها و مـراجع ذیصـلاح و تصمیم ساز در امر استفاده از سامانه های حمل و نقل ریلی جهت رفع معضلات و مشکلات ترافیکی در شهرهای کشور است.
موارد ذیل دامنه فعالیت شرکت ایریکو را در صنعت حمل و نقل ریلی بطور اجمال بیان می نماید:
– تأسیس، احداث و اداره کارخانجات در هر محل در داخل یا خارج از کشور به منظور تولید و ساخت و تهیه انواع خودروهای ریلی مشتمل بر اتوبوس ریلی، واگن مترو و واگن داخل شهری.
– ساخت قطعات و اجزاء واگن.
– خرید و فروش، واردات و صادرات مواد اولیه و محصولات و قطعات و هرگونه ماشین آلات مربوط به واگن و یا هرگونه فعالیتی که مرتبط با موضوع شرکت باشد.
– ارائه خدمات مشاوره ای و مشارکت در طرحهای سرمایه گذاری تولیدی و غیر تولیدی و مبادرت به کلیه عملیاتی که برای فعالیت مذکور مفید و نافع باشد.
– ایجاد هرگونه شرکت با و یا بدون مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی و خرید کارخانجات و سهام شرکت ها و بطور کلی هرگونه فعالیتی که بصورت مستقیم و غیر مستقیم در انجام و یا در تسهیل اجرای مقاصد شرکت مفید باشد.
– صادرات و واردات کلیه قطعاتی که با موضوع فعالیت شرکت مرتبط باشد.
از آنجا که صادرات نقش بسزایی را در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور و شرکت های صادر کننده ایفا می کند، شرکت ایریکو بخشی از ظرفیت تولیدی خود را به پروژه های صادراتی اختصاص خواهد داد. بازارهای منطقه و کشورهای اسلامی بعنوان بازار های هدف جهت صادرات برگزیده شده اند.

چشم انداز و اهداف
شرکت صنایع ریلی ایران خودرو قصد دارد تا با آشنایی کامل و تسلط به دانش و تکنولوژیهای روز دنیا در حیطه کاری خود، با تلفیقی از پرسنل با تجربه، جوان و کارآمد در امر حمل و نقل ریلی خصوصا تولید خودروهای ریلی و توسعه کاربردهای آن پیشرو باشد.
یکی از اهداف مهم شرکت ایریکو ارائه خدمات مشاوره ای به سازمانها و مراجع ذیصلاح و تصمیم ساز در امر استفاده از سامانه های حمل و نقل ریلی جهت رفع معضلات و مشکلات ترافیکی در شهرهای کشور است.
موارد ذیل دامنه فعالیت شرکت ایریکو را در صنعت حمل و نقل ریلی بطور اجمال بیان می نماید:
1 تامین بخش عمده ای از نیاز کشور به خودروهای ریلی درون شهری و حومه ای با تکیه بر تکنولوژیهای روز دنیا و متناسب با شرایط اقلیمی کشور ایران.
2 حضور در بازارهای داخلی با معرفی تکنولوژیهای نوین در حمل و نقل شهری و حومه ای و شرکت در پروژه های ریلی بصورت کلید در دست و با مشارکت صاحب نام و تکنولوژی.
3 ایجاد بسترهای لازم برای صادرات و دست یافتن به بازارهای برون مرزی.
از آنجا که صادرات نقش بسزایی را در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور و شرکت های صادرکننده ایفا می کند، شرکت ایریکو در مطالعات طرح توجیهی انجام شده خود، 30 درصد ظرفیت تولیدی خود را به پروژه های صادراتی اختصاص خواهد داد.
بازارهای منطقه و کشورهای اسلامی بعنوان بازارهای هدف جهت صادرات برگزیده شده اند.
ماموریت
تولید قطار حومه ایی و شهری:
شرکت ایریکو بر آن است تا نیازهای ناوگان شرکت های ریلی کشور را با ساخت، تولید و مونتاژ انواع واگن های مسافری درون و برون شهری تأمین کند. ایریکو تولید انواع واگن ها و قطارهای سبک از جمله: اتوبوسهای ریلی، واگن های مترو، قطار سبک شهری و منوریل را برنامه ریزی کرده است.
خدمات مشاوره یی در مورد ناوگان ریلی:
مکانیزم تأمین ناوگان با توجه به تکنولوژی پیچیده آن تابع شرایط خاصی است و بر اساس آن متقاضی خرید ناوگان، باید در طراحی ناوگان نیازهای بهره برداری و مقتضیات اقلیمی خود را لحاظ و مبتنی بر آن شرکت سازنده را انتخاب کند. لذا شناسایی نیازها، متناسب سازی آن با شرایط اقلیمی و تبیی مشخصات واگن مورد نیاز فرآیندی کاملا علمی و فنی است که نیازمند حجم بالای سرمایه گذاری است؛ از این رو اغلب شرکت های نوپای ریلی بویژه در بخش خصوصی فاقد تجارب و دانش مربوط هستند. ایریکو با تکیه بر دانش فنی و تجربه مهندسین خود ارائه مشاوره فنی تخصصی به شرکت های ریلی را برای تأمین ناوگان مطلوب و متناسب با نیازمندی آنها از مأموریت های اساسی خود می داند.
ساخت و تأمین قطعات یدکی و اجزای مورد نیاز واگن:
انتخاب واگن مناسب گام نخست در تأمین ناوگان ریلی است و برخورداری از سیستم پشتیبانی و نت (نگهداری و تعمیرات) و تأمین و ساخت قطعات یدکی و اجزاء مورد نیاز واگن ها برای پشتیبانی و آماده کردن ناوگان برای بهره برداری، فرآیند بسیار خطیری است. با همین رویکرد ایریکو قصد دارد در کنار تولید واگن، تولید و تأمین قطعات یدکی و اجزاء واگن را نیز برای تعمیرات و نگهداری ناوگان ریلی راه اندازی کند.
نگهداری و تعمیرات، پشتیبانی و بهره برداری از ناوگان ریلی:
شرکت های ریلی دارنده واگن برای نگهداری و تعمیرات ناوگان خود باید دپوهای تعمیراتی معظم با هزینه های گزاف ایجاد کنند که علاوه بر صرف زمان طولانی، منجر به افزایش هزینه و بالطبع افزایش بهای خدمات شان می شود. لذا تمایل زیادی به برون سپاری این بخش از امور خود دارند. با این هدف ایریکو قصد دارد خدمات نت را به مشتریان خود ارائه نماید. به این ترتیب شرکت های کوچک ریلی که توانایی ایجاد سایتهای تعمیراتی را ندارند از پشتوانه قوی فنی تخصصی در حوزه نت برخوردار می شوند.
هیات مدیره
ردیف نام و نام خانوادگی سمت
1 مهندس مجید شایسته رئیس هیات مدیره
2 مهندس ناصر صوفی مدیر عامل و
نایب رئیس هیات مدیره
3 مهندس سید کاظم طاهرزاده قائم مقام مدیر عامل و
عضو هیات مدیره
4 مهندس سید مصطفی خردمند عضو هیات مدیره
5 مهندس حمید وطن دوست عضو هیات مدیره

اساسنامه
تولید قطار حومه ایی و شهری:
شرکت ایریکو بر آن است تا نیازهای ناوگان شرکت های ریلی کشور را با ساخت، تولید و مونتاژ انواع واگن های مسافری درون و برون شهری تأمین کند. ایریکو تولید انواع واگن ها و قطارهای سبک از جمله: اتوبوسهای ریلی، واگن های مترو، قطار سبک شهری و منوریل را برنامه ریزی کرده است.
خدمات مشاوره یی در مورد ناوگان ریلی:
مکانیزم تأمین ناوگان با توجه به تکنولوژی پیچیده آن تابع شرایط خاصی است و بر اساس آن متقاضی خرید ناوگان، باید در طراحی ناوگان نیازهای بهره برداری و مقتضیات اقلیمی خود را لحاظ و مبتنی بر آن شرکت سازنده را انتخاب کند. لذا شناسایی نیازها، متناسب سازی آن با شرایط اقلیمی و تبیی مشخصات واگن مورد نیاز فرآیندی کاملا علمی و فنی است که نیازمند حجم بالای سرمایه گذاری است؛ از این رو اغلب شرکت های نوپای ریلی بویژه در بخش خصوصی فاقد تجارب و دانش مربوط هستند. ایریکو با تکیه بر دانش فنی و تجربه مهندسین خود ارائه مشاوره فنی تخصصی به شرکت های ریلی را برای تأمین ناوگان مطلوب و متناسب با نیازمندی آنها از مأموریت های اساسی خود می داند.
ساخت و تأمین قطعات یدکی و اجزای مورد نیاز واگن:
انتخاب واگن مناسب گام نخست در تأمین ناوگان ریلی است و برخورداری از سیستم پشتیبانی و نت (نگهداری و تعمیرات) و تأمین و ساخت قطعات یدکی و اجزاء مورد نیاز واگن ها برای پشتیبانی و آماده کردن ناوگان برای بهره برداری، فرآیند بسیار خطیری است. با همین رویکرد ایریکو قصد دارد در کنار تولید واگن، تولید و تأمین قطعات یدکی و اجزاء واگن را نیز برای تعمیرات و نگهداری ناوگان ریلی راه اندازی کند.
نگهداری و تعمیرات، پشتیبانی و بهره برداری از ناوگان ریلی:
شرکت های ریلی دارنده واگن برای نگهداری و تعمیرات ناوگان خود باید دپوهای تعمیراتی معظم با هزینه های گزاف ایجاد کنند که علاوه بر صرف زمان طولانی، منجر به افزایش هزینه و بالطبع افزایش بهای خدمات شان می شود. لذا تمایل زیادی به برون سپاری این بخش از امور خود دارند. با این هدف ایریکو قصد دارد خدمات نت را به مشتریان خود ارائه نماید. به این ترتیب شرکت های کوچک ریلی که توانایی ایجاد سایتهای تعمیراتی را ندارند از پشتوانه قوی فنی تخصصی در حوزه نت برخوردار می شوند.
تعالی سازمانی
دفتر تعالی سازمانی با درک ضرورت توسعه سیستماتیک شرکت و نظر به پی ریزی پایه های رشد مفاهیم مدیریتی آن، همزمان با عملیاتی شدن تولید و پیرو تاکید مقام عالی مدیریت، در ابتدای سال جاری، استقرار سیستمهای نوین بهبود مدیریتی را در ماموریت خود مورد توجه قرار داد. در ادامه فعالیتهای شرکت، با طرح موضوع استقرار نظام مدیریت کیفیت و همچنین حضور در جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی در سطح گواهینامه، این مدیریت با آغاز پروژه خود ارزیابی بر مبنای مدل EFQM، گام در راه تعالی سازمانی نهاد و انشاء ا; با حضور در مراسم جایزه امسال، برگ زرین دیگری بر کارنامه پرافتخار ایریکو و گروه صنعتی ایران خودرو خواهد افزود.

اهم فعالیتهای صورت گرفته و در دست انجام
• شناخت عمومی مشاور از ایریکو و سازماندهی پروژه (تعیین مسئول پروژه و ترکیب تیم های تعالی)
• برگزاری جلسه افتتاح پروژه با حضور کلیه مدیران شرکت
• توزیع کتب، مراجع مرتبط، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در راستای پیشبرد پروژه
• برگزاری جلسات و کارگاههای آموزشی آشنائی با مفاهیم مدل تعالی سازمانی و خودارزیابی مبتنی بر مدل EFQM و انتخاب روش پروفرما برای خودارزیابی
• برگزاری جلسات اجماع خودارزیابی توانمندسازهاونتایج با حضور تیم های مربوط به هر یک از معیارهای 9 گانه مدل و شناسائی نقاط قوت، نواحی قابل بهبود و پروژه های بهبود در هر زیرمعیار مدل
• شناسائی 221 پروژه بهبود در پایان جلسات خودارزیابی در معیارهای مختلف
• تهیه و ارائه گزارش خودارزیابی شامل پروفرماها و امتیازات مکتسبه هر معیار در جلسات اجماع به مدیریت محترم عامل به همراه کارنامه خود ارزیابی شرکت
• رتبه بندی پروژه های بهبود بر اساس امتیازهای ماخوذه از اعضای تیم های تعالی و شناسائی پروژه های برتر هر معیار
• تنظیم گزارش پروژه های بهبود شامل کلیه پروژه های بهبود شناسائی شده و اولویت بندی آنها در هر معیار و بصورت کلی
• طراحی، تولید و راه اندازی اینترانت EFQM شامل کلیه اخبار و اطلاعات پروژه و مسیر دسترسی به فایلهای مرتبط با پروژه و نشر بر روی شبکه داخلی دفتر تهران و محل کارخانه.
• برگزاری 4 دوره مسابقه با مضامین تعالی سازمانی جهت حفظ سطح آگاهی و ارتباط پرسنل با مفاهیم و اهدای جوایز به برندگان منتخب
• شناسائی و انتخاب 13 پروژه بهبود جهت اجرا در سال جاری. برای هر یک از پروژه ها، ضمن تنظیم شناسنامه، متولیان سازمانی مربوطه مشخص شده و در موارد مقتضی انتخاب مشاور/مجریِ انجام صورت گرفته است.
• اعزام 5 نفر به دوره تربیت ارزیاب و یک نفر به دوره تربیت ارزیاب ویژه جایزه ملی با توجه به تاکید بر ایجاد فضای پرورش ارزیابِ جایزه
• برگزاری جلسات دوهفتگی مشاور پروژه با مدیر عامل و مدیران پروژه های بهبود جهت پایش میزان پیشرفت آنهادر شرکت
جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی
هر سازمانی صرف نظر از نوع فعالیت، اندازه، ساختار و یا میزان کامیابی در تامین اهداف سازمانی خود نیاز به مدلی دارد که بر اساس آن میزان موفقیت خود را در نیل به آرمانها و راهبرد های کسب و کار خویش مورد سنجش و اندازه گیری قرار بدهد.
مدل های تعالی سازمانی ابزاری جهت کمک به سازمانها برای سنجش میزان قرار داشتن در مسیر تعالی سازمانی و رشد متوازن هستند. این مدل ها به سازمان ها کمک می کنند تا با مقایسه وضع موجود و مطلوب خود، تفاوت ها را شناسایی و سپس بر اساس این تفاوت ها و بررسی علل وقوع آنها راه حل های بهینه سازی وضع موجود را شناسایی کرده و آنها را اجرا نمایند.
مدل جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمان یک ابزار عملی و کاربردی برای یاری رساندن به سازمان ها جهت تشخیص جایگاهشان در مسیر پیشرفت و تعالی می باشد. این مدل به آنها کمک می کند که خلاها را شناسایی نموده و راه حل ها را در نظر بگیرند.
جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی که بر اساس مدل EFQM بنا نهاده شده، در سازمانها طرفنظر از اندازه، ساختار و بخشهای مختلف آن قابل اجرا و کاربردی است. هر ساله مراسم ارزیابی و اهدای جوایز توسط موسسه مطالعات و بهره وری منابع انسانی که در سال 1365 توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تاسیس شده است، برگزار میگردد.
شرحی بر مدل سرآمدی و تعالی سازمانی
مدل سر آمدی یا تعالی سازمانی، الگویی عمومی و جامع بر گرفته از مدل بنیاد مدیریت کیفیت اروپا (European Foundation for Quality Management) است که سازمان های ایرانی، خود را بر اساس معیار های آن ارزیابی نموده و میزان تعالی گرایی سازمان خود را مورد سنجش قرار می دهند. معیار های مدل به دو گروه توانمند سازها و نتایج تقسیم می شوند.
امروزه سازمان های سرآمد تلاش می نمایند، از یک سو با اتخاذ رویکردهای کارآمد و اثر بخش که دستاوردهای ممتازی را برای سازمان به ارمغان می آورد و از سوی دیگر با تثبیت و تداوم نتایج خوبی که کسب نموده اند، رضایت تمامی ذینفعان خود را تامین نمایند. این سازمان ها در مسیر تعالی، از عقاید و باور های مشترک و محوری تحت عنوان ”مفاهیم بنیادین سر آمدی“ برخوردار هستند که مدل سرآمدی نیز بر پای آن استوار گردیده است
سازمان ها در جریان اجرای مدل تعالی سازمانی، اقدام به خود ارزیابی می نمایند. خود ارزیابی عبارت است از بازنگری جامع، سیستماتیک و منظم فعالیتها و نتایج، بر اساس یک مدل ملموس و عینی که ضمن آشکار نمودن نقاط قوت و نواحی قابل بهبود سازمان، به تعریف و طرح ریزی پروژه های بهبود منجر می گردد.
در بطن مدل تعالی، منطق رادار (RADAR) وجود دارد. سازمان بر اساس منطق یاد شده می تواند رویکردهای سازمان را به صورت نظام مند و نتیجه گرا ارزیابی نماید. با محاسبه امتیاز ارزیابی، بنایی برای بررسی تعالی گرایی سازمان و زمینه مقایسه آن با سایر سازمان هایی که نسبت به خود ارزیابی بر اساس مدل تعالی اقدام نموده اند، فراهم می گردد. با اجرای مدل تعالی سازمانی می توان در جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی که بر مبنای مدل مزبور و نتایج خود ارزیابی، سازمان ها را ارزیابی می نماید، حضور یافت.
برنامه ریزی مبانع انسانی در ایریکو
چکیده :
اگر چه امروزه نیاز به «سیستم های اطلاعاتی یکپارچه» بر کسی پوشیده نیست ، لیکن این مهم در کشور به عنوان یک ضرورت مورد توجه مدیران و کارگزاران قرار نگرفته و متاسفانه هنوز شاهد بهره گیری از نظامهای سنتی و استفاده از برنامه‌های آماده رایانه ای (package) هستیم. همچنین در زمینه معرفی این نوع سیستم ها و مفهوم و کاربرد آن آموزش و اطلاع رسانی مناسبی از طرف نهادهای علمی و حرفه ای به عمل نیامده و کار فرهنگی مناسبی درباره ارتقای سطح بینش مدیران وکارکنان سازمانها و مؤسسات کشور صورت نپذیرفته و به همین دلیل طرح ، استقرار و توسعه این سیستم ها با مشکلات عدیده مواجه شده است.
مقدمه :
علی رغم تحولات مهمی که در دهه های اخیر در زمینه ضوابط و متدولوژی تحلیل ، طراحی و پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی یکپارچه به وجود آمده و تآثیرات شگرفی را بر سیستم های اطلاعاتی گذاشته است و این تاثیرات به طراحی و پیاده سازی سیستم های هوشمند رایانه ای ( سیستم های طراحی شده براساس نیازهای اطلاعاتی سازمانها ) و سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (
ERP=ENTERPRISE RESOURCE PLANNING) شده است و با وجود اثبات اینکه انجام عملیات کنونی سازمانها و مؤسسات و اعمال کنترل های داخلی مطلوب و همچنین دسترسی سریع به اطلاعات مورد نیاز از طریق سیستم های سنتی امکانپذیر نیست، هنوز سیستم های اطلاعاتی یکپارچه که یکی از مهمترین موضوعات زمان حاضر واز مبرم ترین نیازهای بنگاههای اقتصادی ایران است، به عنوان یک ضرورت مورد توجه مدیران سازمانها و مؤسسات و کارگزاران کشور قرار نگرفته و اگر ارزیابی واقع بینانه ای از نظامهای اطلاعاتی سازمانها و موسسات کشور داشته باشیم ، در می یابیم که تنها شمار اندکی از آنان دارای سیستم های اطلاعاتی مناسب کسب و کارند وبقیه فاقد نظامهای اطلاعاتی مناسب بوده و برخی از این سازمانها و موسسات از سیستم های اطلاعاتی سنتی نیز بهره مند نیستند و از ساده ترین نظامهای برنامه ریزی وکنترل محرومند. در این مجال نارسائیها و دشواریهای طرح ، استقرار و توسعه سیستم های اطلاعاتی یکپارچه در ایران تشریح می شود.
سیستم اطلاعاتی یکپارچه:
سیستم اطلاعاتی یکپارچه شامل اجزای دستی و رایانه ای یکپارچه است که برای جمع‌آوری ، پردازش و کنترل و ذخیره اطلاعات و حصول اطمینان از صحت جریان اطلاعات در سازمان ، سهولت در کارکردهای عملیاتی و به منظور پشتیبانی اطلاعات مدیریت در تصمیم گیریها طرح و استقرار می یابد .
نظری بر سیستم برنامه ریزی منابع سازمان: نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان سیستم اطلاعاتی یکپارچه ای است که فرایندهای اصلی و فعالیتهای عمده سازمان را پشتیبانی و امکان برنامه ریزی و کنترل منابع سازمان را فراهم می آورد . سیستمهای برنامه‌ریزی سازمان که از سال 1990 مطرح گردیده اند ،‌در واقع تکامل یافته «سیستم برنامه ریزی مواد» (MRP) و «سیستم اطلاعات مدیریت» (MIS) هستند و هم اکنون پنج شرکت برتر دنیا نظیر مایکروسافت ، اوراکل و; در این زمینه فعالند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق پنبه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق پنبه در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق پنبه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق پنبه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق پنبه در pdf :

پنبه از محصولات مهمی است که برای رشد مطلوب نه تنها به عناصرماکرواحتیاج دارد بلکه استفاده ازعناصر میکرو باعث بهبود کیفیت آن میگردد
تاثیر عناصر مختلف بر پنبه وعلائم کمبودآنها
ازت(N):باعث افزایش رشد عمومی گیاه شده تعداد غوزه ها ونیز اندازه آنها راافزایش میدهد ورشد را طولانی ترمینماید. درصورت کمبود برگهای پایینی سبز مایل به زرد شده واندازه آنهاکوچک مانده وازرشد بازمی ماند
فسفر(P):درتوسعه سیستم رشد ریشه ای گیاه نقش داشته وباعث تسریع درظهورغوزهای پنبه شده ورشد گیاه راکامل میکند . درصورت کمبود فسفرگلدهی به تعویق افتاده رشدغوزه هاباتاخیرصورت گرفته وکیفیت الیاف شدیدا کاهش میابد
پتاسیم (K):باعث افزایش اندازه غوزه شده طول الیاف واستقامت آنها را زیاد نموده و باعث سفید تر شدن رنگ الیاف می گردد. اگر پنبه کمبود پتاسیم داشته باشد برگها دچار پیری زود رس می شود.حاشیه آنها نکروز شده شاخه دهی گم وکیفیت الیاف افت پیدا می کند
روی (Zn):مهمترین نقش ان بهبودکیفیت الیاف پنبه است. درصورت کمبودروی برگها فنجانی شده برگهای کوچک به سفید رنگی بین رگبرگی دچار می شوند. رشدبوته های جوان متوقف گشته وتعداد گلها کاهش می یابد(شکل 3).
بر(B):درتقسیم سلولی بافتهای مریستمی وترمیم بافتهای آوندی نقش داشته وباعث رشد بهترریشه می گردد. در صورت کمبود رشد جوانه انتهای متوقف شده وگیاه زرد می شود . همچنین گلها وغوزه های جوان تغییرشکل پیدا می کنند.
آهن (Fe):درساخت کلروفیل نقش مهمی دارد واگر گیاه دچار کمبود آهن شود برگهای جوان حالت بی رنگی به خود می گیرند ولی رگبرگهاسبز باقی مانده گیاه قدرت خود را از دست می دهد ومحصول کاهش می یابد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf دارای 38 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت باغ های ایرانی در pdf :

اسلاید 1 :

باغ ایرانی

شناخت واژه باغ

بسیاری از زبان شناسان واژه باغ را برگرفته از از ریشه کلمه بغ می دانند.

بغ در اوستا : برخ،بهره ،بخش نخست

در اوستا :قسمت و بخش کردن

در سنگ نبشته های هخامنشی : خدا

اسلاید 2 :

سیر تاریخی باغ سازی  (قبل از اسلام) 

اولین نشانه وجود باغ:

   کشف کاسه سفالی  که روی آن جویهای متقاطعی ست که 4 قطعه باغ را نشان میدهد وتصور می رود مربوط به 2000 سال قبل از میلاد باشد.

آغاز انتظام بخشی به باغ:

  باغ های سلطنتی پاسارگاد  (قرن 6 قبل از میلاد)  با توجه به شبکه منظم مسیر سنگفرش آبرو ها می توان ادعا کرد که شکل چهارباغ و نظم چهار قسمتی در اینجا به ظهور رسیده و منشائ باغ های چهار قسمتی اسلامی بوده است.

اسلاید 3 :

سیر تاریخی باغ سازی (قبل از اسلام)

باغ های معلق بابل :

 باغ های معلق بابل از باغ های کهن جهان است که در سال 600 ق.م و همزمان با شروع سلسله پادشاهان پارسی به وسیله بخت النصر و برای همسر ایرانی وی احداث شده است.

 

باغ مذکور فرم هرمی دارد که قسمت پایه آن مستطیل یا مربع بوده است.این هرم را تراس بندی کرده وتراس های مختلف توسط پلکان به یکدیگر مرتبط  می شدند.

اسلاید 4 :

سیر تاریخی باغ سازی (قبل از اسلام)

دوره ساسانی:

در دوره ساسانی باغسازی گسترش فراوانی می یابد. جایگاه والای طبیعت در تفکر زرتشت به ویژه پرستش آب موجب گردید تا علاوه بر انتظام انسانی در باغ ،چشم اندازها و انتظام بستر طبیعی نیز مطرح گردد.

تنوع هندسی مشخص ترین ویژیگی باغ های این دوره است.انتظامهای محوری ، مرکزی و چهاربخشی در باغ های این دوره دیده میشود.

اسلاید 5 :

برخی از خصوصیات کلی باغ های ایرانی

1-احداث باغ غالبا در زمین های شیبدار

2-محصور بودن پیرامون باغ با دیوار

3-تقسیم سطح باغ غالبا به چهار بخش

4-استفاده از خطوط راست در طراحی

5-وجود یک ساختمان بلند در مرکز یا بلنترین قسمت فضا

6-استفاده از یک جوی دایم اصلی (آب دایم)

7-روان نمودن آب به گونه ای که صدای آب به وجود آید(آب شیبها)

8-استفاده از سنگ تراش دار در کف جوی برای نمایان شدن موج آب (سینه کبکی)

اسلاید 6 :

برخی از خصوصیات کلی باغ های ایرانی

9-وجود رابطه نزدیک با طبیعت و عدم وجود حدفاصل بین ساختمان و باغ

10-وجود حوض یا استخر برای تامین آب و زیبایی چشم انداز در مقابل عمارت

11-استفاده از درخت های زیاد و سایه دار و وجود معبرهای باریک

12-اختصاص دادن بیشترین قسمت باغ به کاشت درختان میوه

13-استفاده از انواع گلهای زینتی و دارویی

14-استفاده بیشتر از گل سرخ نسبت به گونه های دیگر

اسلاید 7 :

هندسه باغ ایرانی

 

در باغ ایرانی توجه خاصی به شکل های هندسی می شد وشکل مربع که فاصله اجزائ باغ را به طور و روشن نشان می داد از اهمیت خاصی برخوردار بود.

 

یک اصل مهم دیگر در باغسازی باز بودن چشم اندازاصلی به شکل مستطیل کشیده بود.در این باغ ها،در مقابل بنا، فضای باز و کشیده ای بود که درست در چشم انداز اصلی واقع می شد.

اسلاید 8 :

هندسه باغ ایرانی

بنا  را در نقاط مختلف باغ می ساختند.مثلا گاه بنای اصلی در وسط باغ بود و از چهار طرف دیده می شود و بناهای فرعی و سردر اطراف بودند.

 

یا بنای اصلی باغ یک طرف بود و بناهای فرعی در اطراف ،با دو راه متقاطع ،و منظر اصلی در امتداد محور طولی باغ بود.

اسلاید 9 :

هندسه باغ ایرانی

در تمام باغ ها در مقابل بنا حتما میان کرت بود با یک فضای مستطیل کشیده که در آن آبنما یا استخر می ساختند.

 

بر عکس میان کرت ها،در خیابانهای فرعی نیز که به صورت منظم و مربع یکدیگر را قطع می کردند ،انواع درختان کاشته می شد و این خیابان بندی ها را به شکل مربه  مربع تقسیم می کردند.

اسلاید 10 :

آب در باغ ایرانی

آب نما:

   به جوییهایی گفته می شده است که برای منظر دادن به آب و جبران خشکی مناطق مورد استفاده قرار می گرفت.

فواره:

   آب را با فشار بالا می آورد و در ضمن باعث خنک شدن بیشتر هوا می شود.

  به فواره های بزرگ شرن یا شلن(از بالا ریختن)می گفتند.

از دیگر چیزهای ساخته شده برای جلوه دادن به آب ،آبشار و آگردان بوده است.

  در کف آب نما ها غالبا تخته سنگی با تراش سفید کبکی کار می گذاشتند که موج آب را زیبا جلوه دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   156   157   158   159   160   >>   >