سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با استفاده از معادله سهمی در pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با استفاده از معادله سهمی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با استفاده از معادله سهمی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با استفاده از معادله سهمی در pdf :

محاسبه سطح مقطع راداری هواپیما با استفاده از معادله سهمی

«محاسبه RCS هواپیما با استفاده از معادله ی سهمی»

چکیده :
آنالیز دقیق پراکندگی اشیا با ابعاد بزرگ در مقایسه با طول موج با استفاده از روشهای دقیق (عنصر محدود، EDTD، روش گشتاور) با یک کامپیوتر شخصی، تقریبا غیرعملی است. در روشهای مجانب، اتپیک های فیزیکی (PO)، نظریه هندسی دیفراکسیون (GTD) الگوبرداری دقیق مرز اشیا، نیز سخت است. روش معادله سهمی، نتایج دقیقی را در محاسبات پراکندگی از اشیا با ابعادی در دامنه ی یک تا ده طول موج، ارائه می دهد. حل معادله سهمی با مقاله، روش محاسبه سطح مقطع رادار با استفاده از معادله ی سهمی در سه بعد، مورد مطالعه قرار می گیرد و معادلات ضروری ارائه می شود. برای نشان دادن اعتبار معادله ی سهمی، RCS یک کره ی فعال محاسبه می شود و نتایج با نتایج تحلیلی مقایسه می شود. RCS هواپیما با استفاده از مدل پله ای در معادله ی سهمی، محاسبه می شود و نتایج با نتایج اپتیک های فیزیکی، مقایسه می شود.

«1-مقدمه»
معادله ی سهمی، تخمین و تقریب معادله ی موج است که پراکندگی و انتشار انرژی را در یک مخروط متمرکز بر روی جهت برتر و جهت پاراکسی نشان می دهد. معادله ی سهمی ابتدا بوسیله ی لئونتوویچ و فوک برای مطالعه ی دیفراکسیون امواج رادیویی حول محور زمین، ارائه شد. با پیشرفت کامپیوترهای تخصصی برای حل معادله ی سهمی، راه حل های عددی جایگزین شد. معادله ی سهمی بر انتشار موج، اکوستیک، رادار و سونار به کار گرفته می شود.
معادله ی سهمی اخیرا در محاسبات پراکندگی در اکوستیک ها و الکترومغناطیس ها به کار گرفته شده است.

«2-چهارچوب معادله ی سهمی»
در این مقاله، بر آنالیز سه بعدی با استفاده از معادله ی سهمی متمرکز می شویم. در همه ی معادلات، وابستگی زمانی میدانها بصورت (expc-jwt) فرض می شود. برای پلاریزاسیون افقی، میدان الکتریکی E تنها مولفه غیرصفر EZ را دارد، در صورتیکه برای پلاریزاسیون عمودی، میدان مغناطیسی H فقط یک مولفه غیرصفر Hz را دارد. تابع U. به صورت زیر تعریف می شود.
(1)
که در این معادله ، (X,Y,Z) مولفه EZ برای پلاریزاسیون افقی و مولفه ی HZ برای پلاریزاسیون عمودی است. جهت پاراکسی در طول محور X فرض می شود. با فرض شاخص انکساری ابزار، n، مولفه میدانی ، معادله موج سه بعدی ذیل برآورده می شود:
(2)
با استفاده از معادلات (1) و (2)، معادله موج در اصطلاحات X بصورت معادله ذیل است (3)
با ملاحظه ی ، (3)، به معادله (4) تبدیل می شود :
(4)
و می تواند بصورت ذیل ارائه شود.
(5)
با تجزیه معادله ، جفت معادلات زیر بدست می آید

راه حل برای (a6) مطابق با انتشار روبه جلوی امواج است در صورتیکه راه حل (b6) به انتشار امواج رو به عقب مربوط است.

«3-محاسبات میدانهای پراکندگی»
ساده ترین تخمین و تخریب (a6)، با استفاده از توسعه اولین ردیف سریهای تیلور بدست می آید. با استفاده از این تخمین ، معادله استاندارد سهمی بدست می آید و ما Q را بصورت ذیل فرض می کنیم. (7)

با استفاده از تخمین فیت و فلک برای تجزیه Y و Z، معادله ی 8 را داریم
(8)
و با استفاده از سریهای ردیف اول تیلور هریک از اعشار و جایگزینی آن در (a6) معادله (9) را داریم :
(9)
با توجه به تعریف y و z، معادله 9 به شکل ذیل تبدیل می شود :
(10)
این معادله، معادله ی استاندارد سهمی است. معادله (10) تخمین زاویه باریک معادله ی سهمی در سه بعد می باشد و کل میدانها را در جهت روبه جلو محاسبه می کنند. پراکندگی میدان و RCS اشیا می تواند با استفاده از معادله (10) محاسبه شود. حوزه ادغام و ترکیب بصورت جعبه ای تلقی می شود که شی را احاطه می کند. این حوزه در پلان معکوس قرار می گیرد. برای انجام این کار، لایه کاملا همسان (PML) را در پلان معکوس به کار می بریم.
در PML اولیه، بعنوان شرایط جذب مرزی برای حل معادل ماکسول ارائه شده است. PML، بعنوان شرایط جذب مرزی برای حل معادله سهمی توسط کالینو، به کار گرفته شده است. مزیت مهم PML، کارایی آن برای همه زوایای تابشی با استفاده در نقاط شبکه ای حوزه ترکیبی می باشد. این حوزه با شرایط جذب مرزی PML در تصویر یک نشان داده می شود.

تصویر 1 – عمده ترکیب با شرایط مرزی جذب PML

معادله (10) بر روی شبکه مستطیلی با استفاده از روش تفاوت محدود ارائه می دهیم، برای تخمین معادله سهمی، طرح کرانک فیکلسون معمولا به کار می رود. در این مقاله، طرح دیگری را ارائه می دهیم که تثبیت بهتر را در مقایسه با طرح کرانک- فیکلسون، نشان می دهد. ما منطقه ی (MX,Y,Z) را بعنوان دامنه M تعریف می کنیم. این طرح، علیرغم طرح کرانک فیکلسون، در مشتقات ردیف دوم با توجه به X,Y با میانگین نمودن بین دامنه ی M و دامنه M-1 محاسبه می شود و مشتقات ردیف دوم در دامنه ی M محاسبه می شود.
این کار، دقت طرح تخمین را با توجه به معادله کرانک لیکلسون ، کاهش می دهد و نیازمند X کوچکتر است. مرز اشیا باید بدقت در مسائل پراکندگی الگوبرداری شود، بنابراین x کوچکتر مورد نیاز است. تخمین در معادله 10 برای فضای آزاد، معادله (11) را ارائه می دهد.

(11)
با استفاده از معادله (11)، می توانیم میدانها را در دامنه ی m در برابر دامنه ی m-1 محاسبه نمائیم. موقعیت نقاط شبکه، در تصویر 2 ارائه می شود.

تصویر2 – وضعیت نقاط شبکه ای با توجه به معادله 11

در آنالیز دو بعدی با استفاده از معادله سهمی، ماتریکس مثلثی را برای بدست آوردن u در دامنه ی XM تبدیل می کنیم. در قالب سه بعدی، ضریب ماتریکس، ماتریکس خیلی بزرگ است و ما نمی توانیم معادلات را با تبدیل مستقیم حل کنیم. در این مقاله، روش شیب گرایان را برای محاسبه U در دامنه XM به کار بردیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی دیدگاه های مهم در حسابداری در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی دیدگاه های مهم در حسابداری در pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی دیدگاه های مهم در حسابداری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

دیدگاه های مهم در حسابداری
تصمیم حسابداری برای مدیریت مخارج گزارش شده در شرکت «گود گرینز»
خلاصه:
این مورد به به قسمت «خاکستری» توأم با صلاحدید حسابداری می پردازد چون به رده¬بندی¬های مجدد خط هزینه مرتبط می شود. این زمینه، امکان بررسی فشار های مؤثر بر تصمیمات حسابداری را فراهم می¬کند و همچنین نظری اجمالی بر نحوه¬ی مدیریت هزینه های گزارش شده دارد. این خواننده با تحلیل¬گر، «دیوید جانسون» موقعی ملاقات می کند که در نتیجه¬ی فشار داخلی و خارجی برای حفظ هزینه های R & D (پژوهش و گسترش) در بودجه، از او می خواهد راه¬هایی برای رده¬بندی مجدد هزینه های R & D در سایر زمینه های هزینه بیابد. در نتیجه ی این تقاضا، «دیوید» خودش را درگیر کارشناسایی در GAAP (اصول حسابداری پذیرفته شده¬ی کلی) و فرصتهای رده بندی مجدد هزینه¬های R & D برای قیمت کالای فروخته شده کرد.
در نهایت، سه فقره رده بندی مجدد مجزا کرد که به واسطه ی درگیری فنی در راهکارهای GAAP، به کاربرد صلاحدید حسابداری مربوط می شود. هر سه فقره توسط تیم حسابداری، تصویب شد. دانشجویان حسابداری مالی، حسابداری مدیریتی و MBA گزارش می کنند که این مورد، دانش شان را در مورد گزارش مالی، افزایش داد و به آنان در درک ملاحظات اخلاقی تأم با آماده سازی گزارشهای مالی یاری کرد. متخصصین حسابداری، گزارش می کنند که این مورد، به نحوی واقع گرا، شرح می دهد که حسابداران در محل کار با چه چیزی مواجه هستند. تعمیم این مورد هم با استفاده از «استاندارد های گزارش مالی بین المللی» انجام می شود.
واژه های کلیدی:
مدیریت درآمد ها، صلاحدید حسابداری، اخلاق تجاری، گزارش مالی، رده بندی مجدد هزینه، IFRS (استاندارد های گزارش مالی بین المللی).
اطلاعات کلی زمینه:
در مه 2010، «دیوید جانسورا» مدرک کارشناسی (لیسانس) علوم از دانشگاه مرکزی ایالتی گرفت. وقتی که او وارد دانشکده شد، تصور می¬کند می تواند دانش خود را در سطحی عالی در سرمایه¬گذاری مالی یا بانکی، اعمال کند. به هر حال، زمانی که در دانشکده بود، اقتصاد ایالات متحده دچار رکود شد که تعداد مشاغل آن سطح برای فارغ التحصیلان کاهش یافت. در سال آخرش، «دیوید» تلاشش را برای یافتن کار، دو برابر و چهار برابر کرد و بسیاری شرکت¬های تولیدی و با محصولات مصرفی را در نظر گرفت که قبلاً بررسی نکرده بود دو هفته پیش از فارغ التحصیلی، بلاخره کاری به عنوان تحلیل¬گر مالی در «گودگرین» به او پیشنهاد شد. او آن را در ژوئن 2010 شروع کرد و سال گذشته، روی اجرای همه¬ی جنبه های کارش با نهایت تلاش، تمرکز کرده است.
« دیوید زمانی زمینه¬ی مالی¬اش را مفید یافت که روی بسیاری جنبه¬های مسؤلیت¬های کارش کار کرد. در شش ماه گذشته، او هزینه ی ارتقاء محصول را کاوش کرد و هزینه ی بالا سری را تحلیل کرد و اطلاعات مربوط به قیمت های موجودیتها و هزینه های R & D (پژوهش و گسترش) را نگاشت اما می داند هزینه نفهمیده، چگونه راهبرد «گودگرین» بر هر یک از اقلتم این خط در گزارشهای مالی مؤثر است و درک می کند که اندکی در مورد R & D ایالات متحده و مستلزمات sec (کمیسیون مبادله و اوراق بهادار برای شرکت¬های عمومی می داند. مشاور شغلی او، CFO (مسؤل اصلی مالی )، او را تشویق کرد در برنامه ی درجه¬ی فوق لیسانس حسابداری دانشگاه محلی ثبت نام کرد. «دیوید» می دانست در محیطی بسیار رقابتی کار می کند و تصمیم گرفت به آن توصیه گوش کند. او امید داشت که دانش بیشتری که کسب خواهخد کرد به او در کارش کمک می کند. در نهایت، این باعث می شد امکاناتش برا یارتقاء منظم و پاداش سالانه بیشتر شود. با توجه به وضع اقتصاد و تعداد دوستانش که هنوز دنبال کار تمام وقت می-گشتند، دیوید تمایل داشت وقت بیشتر و تلاش بیشتری را سرمایه گذاری می¬کند تا به عنوان یک مجری خوب در «گود گرینز» شناخته شود.
ابتکار حبوبات سالم «گود گرینز»:
یکی از دلایلی که  «بوید» جذب «گودگرینز» شد، شهرت آن به خاطر مواد غذایی دانه ای با کیفیت عالی بود. وقتی که بچه حبوبات «گود گرینز» را خیلی دوست داشت و همیشه می¬کوشید مادرش را قانع کند هر چه بیشتر جعبه¬های انواع آن را بخرد. روز تولدش همیشه مادرش یکی از جعبه¬های شیرینش را به او می داد. وقتی به یاد آن روز ها می افتاد، فکر می کرد که خوب است که قسمت R & D «گود گرینز» روی تنظیم مجدد فرمول بسیاری حبوبات بکوشند و هدف¬شان کاهش قند و افزایش دانه تا 25 درصد خط محصول بود در حالی که همان طعم مورد پسند مردم، حفظ شود.
«دیوید» می دانست از R & D نتظار می رود محصول آماده را گسترش دهد و طعم جدید را در طی 9 ماه بیازماید. او امید داشت قسمت R & D بتواند این را تحویل دهد. او کی دانست که رقبای «گود گرینز» همچنین می کوشند حجم قند محصول صبحانه ی شان را کاهش دهند. نظر به توجه عمومی به قیمت مناسب و غذای سالمتر، گروه مدیریت «گود گرینز» متقاعد شد که اولین تولید کننده ی اصلی تحویل یک طعم اصلی با کنترل قند، باید سلطه اش را در بازار حبوبات هم حفظ کند.
ابتکار حبوبات سالم«گود گرینز» توسط رئیس آن که یک تحلیل گر فهیم در بازار بود، گسترش یافت. او هیئت مدیره را متقاعد کرد که در خطوط جدید محصول، سرمایه گذاری عظیم کنند. او به وضوح، اهمیت حصول موفق اهداف R & D را درک می کرد. «دیوید» شایعاتی شنیده بود که رئیس اکنون،با فشار بیشتری از جانب هم هیئت مدیره و هم تلیل های «وال استریت» جهت افزایش عواید «گود گرینز» از سرمایه گذاری (ROI) مواجه است. «دیوید» درک می کرد که سرمایه¬گذاری¬های سه سال گذشته در خطوط جدید محصول، انتظار می رفت سود ناویژه و سود دهی شرکت را بهتر کند. او تردید اندکی نسبت به سایر چیز های داشت که می¬شنید و مهمتر آن که تفسیر می¬کرد چگونه «گود گرینز» به کوشش جهت مدیریت نتایج مالی برای تحقق انتظارات «وال استریت» ادامه می دهد.
کافی چت (گفتگو موقع نوشیدن قهوه):
یک روز صبح «گفتگو موقع نوشیدن قهوه):
یک روز صبح «دیوید» وقتی که فنجان قهوه اش را پر می¬کرد، ذیحساب «گود گرینز»، «ربکا کاری» وارد اتاق صبحانه شد. «دیوید، همیشه از صحبت با او لذت می برد. همکارانش به او می گفتند «ربکا» پس از مصاحبه ی «دیوید» در «گود گرین»، از او حمایت کرده است و «دیوید» از او قدر دانی کرد. به علاوه، «دیوید» توانایی او را جهت بررسی مشکلات کاری و انعکاس شان در گزارشهای مالی، تحسین می کرد. «دیوید» از او پرسید آیا امکان دارد چند دقیقه برایش شرح دهد چگونه فشا هیئت مدیره و انتظارات «وال استریت» می توانند بر فعالیتهای «گود گرینز» تا پایان سال اثر بگذارند.
«ربکا» گفت که تحلیل گران «وال استریت» ، اقلام خط مانند رشد عایدی، سود ناخالص و درآمد عملیاتی را علاوه بر ROI و درآمد هر سهم را رد یابی می¬کنند. همچنین اقلام خط هزینه ی ویژه شامل قیمت کالای فروخته شده، فروش کل و اداره و پژوهش و گسترش را به عنوان درصد عایدی و در مقایسه با میانگین های صنعت، تحلیل می¬کنند. به منظور کسب نسبت¬های هدف کمالی مرتبط با هیئت و تحلیل¬گران، CFO «گود گرینز»، اهداف داخلی اکیدی برای هررده ی هزینه، تنظیم می کند. اگر شرکت به این اهداف نرسد، بهای موجودی «گود گرینز»، لطمه می بیند. «دیوید» با سر تأیید کرد و از «ربکا» برای توضیحش تشکر کرد. او اکنون می دانست که چرا این همه وقت صرف تحلیل نسبت¬ها و ردیابی بودجه و هزینه¬های واقعی کرده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf دارای 35 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت زبان در قرآن در pdf :

اسلاید 1 :

«و از جمله آیات او آفرینش آسمان‌ها و زمین است و اختلاف زبان های شما و رنگهای شما، بی‌گمان در این برای دانشمندان مایه‌های عبرت است.»

                        (سوره‌ی روم :22 )

 

اسلاید 2 :

 

به نام ایزد دانا
هر صبح آغاز دیگری است.
هر روز جهانی است که از نو تولد می یابد.
امروز روزی نو است.
 این دنیای من است که امروز از نو بنیاد می یابد.
سراسر حیاتم را تااین لحظه گذرانده ام تا چنین روزی فرا رسد.
این لحظه این روز همچون لحظه های دیگر در طول ابدیت خوب و گرامی است.
بر آنم که از این روز و لحظه لحظه های آن بهشتی زیبا بیافرینم.
امروز روز بخت من است.
دان کاستر

اسلاید 3 :

اولین روز دبستان بازگرد
کودکی ها شاد و خندان باز گرد
باز گرد ای خاطرات کودکی
بر سوار اسب های چوبکی
خاطرات کودکی زیباترند
یادگاران کهن مانا ترند
درسهای سال اول ساده بود
آب را بابا به سارا داده بود
درس پند آموز روباه و خروس
 روبه مکار و دزد و چاپلوس                      
روز مهمانی کوکب خانم است
 سفره پر از بوی نان گندم است            
کاکلی گنجشککی باهوش بود
فیل نادانی برایش موش بود
با وجود سوز و سرمای شدید
ریز علی پیراهن از تن می درید

 

اسلاید 4 :

 تا درون نیمکت جا می شدیم
ما پر از تصمیم کبری می شدیم
پاک کن هایی ز پاکی داشتیم
یک تراش سرخ لاکی داشتیم
 کیفمان چفتی به رنگ زرد داشت
دوشمان از حلقه هایش درد داشت
گرمی دستانمان از آه بود
برگ دفتر ها به رنگ کاه بود
 مانده در گوشم صدایی چون تگرگ
خش خش جاروی با با روی برگ
همکلاسیهای من یادم کنید
باز هم در کوچه فریادم کنید
 همکلاسیهای درد و رنج و کار
بچه های جامه های وصله دار
بچه های دکه سیگار سرد

اسلاید 5 :

کودکان کوچک اما مرد مرد
 کاش هرگز زنگ تفریحی نبود
جمع بودن بود و تفریقی نبود
کاش می شد باز کوچک می شدیم
لا اقل یک روز کودک می شدیم
 یاد آن آموزگار ساده پوش
یاد آن گچها که بودش روی دوش
ای معلم نام و هم یادت به خیر
یاد درس آب و بابایت به خیر
ای دبستانی ترین احساس من
بازگرد این مشقها را خط بزن                                
 محمد علی حریری جهرمی                                 

اسلاید 6 :

زبان در قرآن
در قرآن، بالغ بر 20 مرتبه از کلمه “لسان” و مشتقات آن که در عربی به معنای” زبان” است، استفاده شده است.

*در سوره قصص به تاثیر نفوذ کلام (مهارت کلامی)اشاره می کند، آن جا که آمده است:و برادرم هارون از لحاظ بیان و فصاحت کلام بر من برتری دارد پس استدعا دارم او را برای تصدیق و تائید من همراه من بفرست چون که بیم دارم که مرا تکذیب کنند و من از عهده پاسخگویی بر نیایم. (قصص: 34)

اسلاید 7 :

 

* “( ای پیامبر) ما قرآن را به زبان مادری تو (که زبان عربی است) بیان فرمودیم تا آسان باشد و مردمان معانی را درک کنند و پند بگیرند”(دخان: 58)
* “و ( قرآن) به زبان عربی ساده و قابل فهم بیان شده است” (شعرا :195)

اسلاید 8 :

عظمت زبان
زبان ترجمان اندرون و سجایای یک انسان است، چنانچه حضرت علی(علیه السلام) می فرماید: المرء مخبوء تحت لسانه.( بحارالأنوار: ج 68، ص 291و نهج البلاغه: کلمات قصار، 140)
شخصیت مرد در زیر زبان او پنهان است، وقتی که حرف زد شخصیت وی معلوم می شود.
  
قرآن کریم گفتار و بیان را از مواهب خداوند به حساب می آورد

و او تعلیم بیان یعنی گفتار و سخنوری را در وجود انسان قرار داده است.

سخن گفتن از شگفت انگیز ترین اعمال انسان است

انبیای الهی با سلاح بیان مجهز شده و مأمور به تبلیغ شده اند.

اسلاید 9 :

 زبان واحادیث :از امام زین العابدین(علیه السلام) سؤال شد از کلام و سخن گفتن و ساکت شدن کدام افضل است؟ امام(علیه السلام) فرمود: برای هر کدام از اینها آفاتی است، وقتی از آفات سالم ماند، سخن گفتن افضل است از سکوت. عرض شد چگونه می شود ای فرزند پیامبر، امام فرمود: انبیا و اوصیا به خاموشی مبعوث نشده اند بلکه خداوند آنها را به سخنرانی فرستاده و بهشت با سکوت به دست نمی آید، و دوستی خدا را با سکوت نمی توان یافت، جلوی آتش دوزخ را با سکوت نمی توان گرفت، همه اینها با سخن گفتن بدست می آید. من هیچ وقت بین ماه و خورشید برابری نمی گذارم ;
علی(علیه السلام) می فرماید: اگر زبان گویا نباشد، بشر جز هیکل و نقشی و یا چارپایی بیش نیست. (غررالحکم: ج 2، ص748)  

اسلاید 10 :

 کنونت که امکان گفتار هست
 بگو ای برادر به لطف و خوشی
 که فردا چو پیک اجل در‌رسید
 به حکم ضرورت زبان در‌کشی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی تاثیرات سرمایه اجتماعی بر توسعه مدیریت دانش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی بررسی تاثیرات سرمایه اجتماعی بر توسعه مدیریت دانش سازمانی در pdf دارای 236 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه دانشجویی بررسی تاثیرات سرمایه اجتماعی بر توسعه مدیریت دانش سازمانی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

The effect of social capital on development of
organizational knowledge management .
Case study: municipality of karaj

English References:
1. Alguezaui and Filieri(2010)," Investigating The Role of Social Capital in innovation:
sparse versus dense network" ,journal of knowledge management , Vol.14, No. 6, pp 891-
909.
2. Acquaah , moses. (2007), Managerial social capital,strategic orientation,and
organizational performance in an emerging economy. Strategic management journal,no 28
,pp 1235-1255.
3. Bhandar,mamata- ling pan,shan – Tan,bernard C,Y (2007),Towards understanding the
roles of social capital in knowledge integration, journal of american society, vol 58 ,pp
263-274.
4. Edelman,linda- Bresnen,mike – Newell,sue – Scarbrough,harry and Swan,jacky (2004),
The benefits and pitfalls of social capital, british journal of management,vol 15 , S59-S69.
5. Egbu , charles (2004), Managing knowledge and intellectual capital for improved
organizational innovations in the construction industry,Emerald site,vol 11, no 5 .
6. Edvinsson, leif (2006), Aspects on the city as a knowledge tool, journal of knowledge
management , vol 10 , no 5 , pp 6-13 .
7. Hoffman,james and et al (2005) , Social capital, knowledge management and sustained
superior performance , journal of knowledge management, vol 9 , no 3 , pp 93-100 .
8. Karp, Tom (2003) , Is intellectual capitalism the future wealth of organization? Available
at emerald site , no 5,4 . pp 20-27 .
9. Lee, Robert (2009) , Social capital and business and management: setting a research
agenda , International journal of management reviews, vol 11 , issue 3 , pp 247-273 .
10. Manning , Paul (2010) , Explaining and developing social capital for knowledge
management purposes , journal of knowledge management ,vol 14, no 1 , pp 83-99 .
11. Monnavarian,abbas – Amini, azadeh (2009) , Do interactions within networks leads to
knowledge management? Business strategy series , vol 10 , no 3 ,pp 139-155 .
12. Murphy,peter – Pauleen,david (2007) , Managing paradox in a world of knowledge ,
management decision , vol 45 , no 6 , pp 1008-1022 .
13. MU,jifeng –peng,gang and Love,edwin (2006) , Interfirm networks , social capital and
knowledge flow , journal of knowledge management , vol 12 , no 4 . pp 86-100 .
14. Manu,christopher – Walker,derek (2006) , Making sense of knowledge transfer and social
capital generation for a pacific island aid infrastructure project,Emerald,vol 13 , no 5 .
15. Nahapiet, J., & Ghoshal, s. (1998); "Social Capital, Intellectual capital & the
organizational
advantage"; Academy of Management Review , Vol.23 No.2, pp 242-260 .
16. Prusak.L &D .cohen (2001), “in Good company How social capital makes organization
work” Harward Business school press.
17. Putnam, R.D. (2000), “Bowling alone: the collapse and revival of American
community”,Simmon & Schuster.
18. Requena,Gloria parra and et al (2010) , The mediating effect of cognitive social capital on
knowledge acquisition in clustered firms , growth and change , vol 41,no 1 ,pp 59-84.
19. Ratten,Vanessa – Suseno,yuliani (2006) , Knowledge development , social capital and
alliance learning , International journal of educational management,vol 20, no 1 ,pp 60-72.
20. Rhodes , Jo and Lok,peter and et al (2008), An integrative model of organizational learnin
and social capital on effective knowledge transfer and perceived organizational
performance, journal of workplace learning , vol 20 , No 4 , pp 245-258 .
21. Smedlund , Anssi (2008) , The knowledge system of a firm : social capital for explicit,tacit
and potential knowledge . journal of knowledge management, vol 12 , No 1,pp 63-77.
22. Styhre , Alexander (2008), The role of social capital in knowledge sharing . Construction
management and economics , No 26 , pp 941-951 .
23. Schiuma,Giovanni and Lerro,Antonio (2008) , Knowledge-based capital in building
regional innovation capacity . journal of knowledge management , vol 12 , No 5 , pp 121-
136.
24. Tymon, W.G and Stumpf, S.A. (2003), "Social Capital in the success of Knowledge
workers", Career Development Turner International, pp 12-20 .
25. Yli-renko,Helena_ Autio,erkko and Sapienza,harry j (2001) , Social capital,knowledge
acquisition and knowledge exploitation in young technology-based firms . strategic
management journal , No 22 , pp 587-613 .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق انواع حسابها و کدینگ آنها در حسابداری در pd

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق انواع حساب‌ها و کدینگ آنها در حسابداری در pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق انواع حساب‌ها و کدینگ آنها در حسابداری در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق انواع حساب‌ها و کدینگ آنها در حسابداری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق انواع حساب‌ها و کدینگ آنها در حسابداری در pdf :

حساب‌های اصلی: در سیستم حسابداری یک حساب اصلی داریم که عبارت است از مجموعه سلسله مراتبی گروه حساب، دفتر کل، تعدادی طبقه معین (وجود آن اجباری نیست) و نهایتا خود حساب معین. در این مجموعه «حساب معین» نقش اصلی را بازی می‌کند و بقیه فقط برای دسته بندی به کار می‌روند. کلیه اسناد حسابداری حتما باید با استفاده از حداقل یک «حساب معین» و تعدادی حساب فرعی اختیاری ثبت شوند. کد هر حسابی (چه در حساب‌های اصلی و چه در حساب‌های فرعی) در ساختار سلسله مراتبی حساب‌ها به صورت پیمایش از ریشه درخت تا حساب مورد نظر به دست می‌آید. به این صورت که کد همه حساب‌ها و طبقه بندی‌های پیمایش شده به ترتیب از ریشه تا برگ کنار هم چیده شده و کد حساب مورد نظر به دست می‌آید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >