پروژه دانشجویی مقاله میراث نهضت جدید در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله میراث نهضت جدید در pdf دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله میراث نهضت جدید در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله میراث نهضت جدید در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله میراث نهضت جدید در pdf :

میراث نهضت جدید

 

نهضت جدید با الهام از جنبش های اجتماعی و نوع دوستانه قرن نوزدهم میلادی، انقلاب صنعتی و تحولات سیاسی و هنری که به همراه آن ظهور کرد، الگوهای معماری مورد استفاده در طراحی ساختمان ها، محلات مسکونی، و زیرساخت های شهری را دگرگون ساخت و در واقع معماران و طراحان محیط را به مسائل اجتماعی طراحی مسکن و فضاهای عمومی متوجه ساخت. در امر آموزش و نهضت تجدد از رویکردهای کهنه دانشگاهی دوری جست و بیشر آثار معماری آن با پیروی از اصول طراحی پیشگامان نهضت ساخته شد.هتل شهر درخشان لوکوبوریسه بسیاری از ساختمان ها و مکان های شهری که به این ترتیب به وجود آمدند فضاهای بسیار دلپذیری هستند. بیشتر تجربه های اخیر طراحی محیط بر اساس انگاره های مکاتب معماری و طراحی شهری نهضت تجدد شکل گرفتند. این مکاتب عبارتند از : آینده گراهای ایتالیا، که توجه ویژه ای به «فن آوری» و مدل های «حمل و نقل جدید شهری» داشتند، گروه دستیل در هلند، کوبیست های فرانسه، مکاتب خردگرا و ساختارگرای اتحاد جماهیر شوروی ] سابق[، که با «اکسپرسیونیزم انتزاعی» سروکار داشتند و مکتب باهاوس آلمان که با عملکردگرایی شناخته می شد. در آمریکا، عقاید لویی سولیوان و فرانک لویدرایت هم مکاتب فکری معماری اروپایی را تحت تأثیر قرار دادند و هم با ویژگیهای خاص خود با آنها متفاوت بودند.

مدرسه هنرهای زیبای پاریس و مفاهیم «جدید» معماری.
دیدگاههای معماری اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم میلادی تحت تأثیر آموزشهای مدرسه هنرهای زیبای پاریس بود. هدف معماران، طراحی مجموعه های ساختمانی با عناصری برگرفته از شیوه کلاسیک و نظامات معماری آن بود. معماری «جدید» با کارایی فنی و مفاهیم زیباشناختی برگرفته از هندسه اقلیدسی (2) و در دهه های 1970 و 1980 میلادی با رشد مکتب فراتجدد، تغییر جنهتی در توجه طراحان به زیبایی شناسی نمادین و تا حدودی نیز به جنبه ای اجتماعی طراحی ایجاد شد. نتیجه این حرکت، به جای تغییر بنیادین فکری، ارائه شیوه های جدید زیباشناختی بود (نگاه کنید به Blake 1984 ) . با وجود اینکه در معماری دهه 1980 میلادی توجه فزاینده به نمادگرایی شده است، اما شیوه تفکر و پیشنهادهای پر بار معماران اروپایی و آمریکایی نهضت تجدد آن قدر نافذ است که ادامه در نظر گرفتن آنها به عنوان منابع اولیه بسیاری از تجربیات اخیر معماری و طراحی شهری غیر منطقی به نظر نمی رسد. یعنی در نهایت و هم اکنون ما هنوز باید به منابع ارائه شده مدون یا تجدد رجوع کنیم.

تصاویر ذهنی نهضت «تجدد».
معماران تجدد گرا تصورات قوی ذهنی شهر جدید (1)، محلات شهری جدید (2)، و ساختمانهای جدید (3) بوجود آوردند. سه تصویر ارائه شده نمونه تمام تصاویر موجود نیستند، ولی از موارد شاخص هستند. این تصورات نظر بسیاری از طراحان را به خود جلب کردند، به گونه ای که اصول بوجود آورنده آنها در بسیاری از نقاط جهان توسط طراحان بکار گرفته شد.

در طراحی شهری، دیدگاههای مؤثر شامل انگاره های انگلیسی – آمریکایی شهر و ترکیب محله می شوند که از نهضت های اجتماعی و نوع دوستانه قرن نوزدهم میلادی الهام گرفته اند. معروفترین آنها نهضت باغشهرهای هاوارد (1920) واحد همسایگی کلارنس پری، طرح رادبرن، کار هنری رایت و کلارنس استاین (نگاه کنید به Stein 1951 ) و شهر برودایکر فرانک لوید رایت (1958 ) به همراه شماری طرح کمتر کار شده دیگر است (نگاه کنید به Gallion and Eisner 1963 ) بقیه دیدگاهها شامل گروه «کونتیننتال» یا «مرکزگرا» است که مثال آن «رادیانت سیتی» لوکوربوزیه (1934) و کنگره سیام (CIAM) در سال های دهه 1930 میلادی است. در تعداد زیادی از نقدهای دهه های اخیر، این باورها و انگاره های معماری و طراحی شهری، خیالبافی های شخصی و کوشش هایی برای کنترل رفتارهای انسان به حساب آمده اند. این در حالی است که پیشنهاد دهندگان، انگاره های خود را پاسخ های دقیق و کار شده به مشکلات اصلی دوران خود می دانستند از جمله مشکلات آن زمان در مقیاس شهری رشد کنترل نشده شهر؛ صنایع آلوده کننده؛ رفت و برگشت طولانی به محل کار برای افراد کم درآمد؛ فقدان امکانات آموزشی و اوقات فراغت؛ واحدهای مسکونی شلوغ و اثر منفی ماشینت بر زیر ساخت های موجود شهری را شامل می شدند.

هدف کلی این تحولات این بود که کیفیتی از زندگی که در قرن نوزدهم میلادی فقط برای ثروتمندان قابل دست یافتن بود برای تمام مردم فراهم شود.
در عین حال، نتایج کاربردی اصول طراحی مودر قبول استادان نهضت تجدد، همیشه آن گونه که معماران پیش بینی می کردند نبود. این مطلب منجر به انتقاد بیشتری از این نهضت و نظریه های آن شد.
این نقدها متنوع بوده و موارد زیادی را شامل می شوند. که پنج نکته مهم در نقش علوم رفتاری در حرفه و آموزش طراحی محیط در نهضت تجدد.

1 نقش مهم افراد حرفه ای، سرمایه گذاران و استفاده کنندگان از ساختمانها و فضاهای سبز در فراهم آوردن اطلاعات و شرکت در تصمیم گیری ها (نگاه کنید به H.Mitchell 1974 ,Zeisel , 1981 , Goodman, 1971 ) .
2. مفهوم عملکرد در شعار «فرم از عملکرد تبعیت می کند» مفهوم ناقصی است (نگاه کنید به Relph 1976 , Fitch , 1979 , Mukarovsky , 1981)
3. معماران از مدل ناقصی برای درک تعریف انسان و شناخت رفتار انسان به عنوان اساس کارشان استفاه کرده اند (نگاه کنید به Stringer 1980 )
4. معماران درک ناقصی از رابطه محیط و رفتار انسان دارند (نگاه کنید به Guns 1968 , Lipman 1974 , S، Gans 1968 ، Brolin 1976 ) تمام این موارد می تواند در یک مشکل کلی خلاصه شود :
5 مبانی نظری طراحی مصبط ناکافی است

با ظهور نهضت فرا تجدد به ماهیت نمادین محیط ساخته شده توجه بیشتری شد، ولی مدارک کمی راجع به تحقیق سازمان یافته در خصوص موارد انسانی کلی تر یا تحقیقات مشابهی در مورد چگونگی تجربه مردم مفاهیم نمادین محیط اطراف آنها و نیزان احتمالی اهمیت این مفاهیم برای مردم در دست است.
معمای جدید و فرا جدید هر دو در تشخیص تفاوتهای فرهنگی بین مردم مسامحه کرده اند. این مطلب بخصوص در مورد معماری جدید بیشتر صادق است :
نگرش به مردم

تعریف انسان یا «مدل های انسان» که اساس طراحی اند، به میزان زیادی تصور معمار از جهت خوب و در نتیجه شخصیت محیط ساخته شده حاصل از آن را تحت تأثیر قرار می دهند.
بیشتر عقاید نهضت معماری جدید (مدرن) در طراحی مسکن بر اساس مدلی است که اسرائیل و تاجفل (1972) آن را مدل اندام واره ای انسان نامیده اند. (Stringer 1980 ) تدوین شده در مدرسه باهاوس بر اساس چنین مدلی بوده است (نگاه کنید به Meyer 1928 ) ولی طراحی شهری، معماری منظر و محیط، و معماری افرادی چون هنری رایت و کلارنس استاین کمتر این گونه بوده است. (نگاه کنید به Stein 1957 ) .

در این مدل تأکید بر ویژگیهای فیزیولوژیک اندام واره های انسان است. به این ترتیب تمام نیازهای انسان به احتیاجات جهانشمول، ثابت و فیزیولوژیک محدود شده است. مدل اندام واره ای با مدل نقش که روی فعالیت های انسان در نظام اجتماعی تأکید می کند، مدل رابطه ای که روابط اجتماعی را مهم می داند، و مدل نقش که روی فعالیت های انسان در نظام اجتماعی تأکید می کند، مدل رابطه ای که روابط اجتماعی را مهم می داند، و مدل خودشکوفایی که موضوع آن نیاز مردم به رسیدن شدن به قابلیت های فردی است مقایسه شده است (Maslow 1954) در حالی که به نیازهای اجتماعی و فرهنگی به عنوان اساس طراحی توجه زیادی شده است، اغلب مدل اندام واره های مبنای طراحی قرار گرفته است. بیشتر باورهای در مواردی که مدل اندام واره ای انسان مبنای طراحی مسکن بوده، مفاهیمی چون قلمرو پایی، خلوت، تعامل اجتماعی و زیبایی شناسی نمادین مورد نظر طراحان نبوده است. در طراحی گونه های دیگر بناها و مناطق شهری نیز همین کاستی وجود داشته است.
نگرش به محیط ساخته شده

نگرش طراحان به محیط ساخته شده به میزان زیادی با نگرش آنها نسبت به انسان است این پیوند دو جنبه دارد:
1) اعتقاد به چگونگی کارکرد محیط ساخته شده و نحوه تأثیر بر مردم، و (2) ارزشهای مورد نظر حرفه های طراحی.

نظریه های زیادی در مورد چگونگی دریافت انسان از محیط ساخته شده و محیط طبیعی، و اینکه انسان چگونه راجع به محیط فکر می کند، آن را دوست دارد، و در آن زندگی می کند وجود دارد. برای مثال، نظریه زیباشناسی باهاوس، که قبلاً بحث شد با نظریه گشتالت ادراک ارتباط زیادی دارد. پذیرش خودآگاه و ناخودآگاه این نظر توسط طراح، به دیدگاه او نسبت به چگونگی کارکرد ساختمانها و فضاهای باز و بنابراین به نظر او نسبت به تجربه زیباشناختی انسان جهت می دهد. (نگاه کنید به Lange 1982, 1983)

در توضیح 2 طراحان محیط که بیشترین احترام را در جامعه حرفه ای دارند کسانی هستند که بحث های متقاعد کننده ای را برای مسائل مهم معماری و راه حل آنها ارائه می کنند همان گونه که ونتوری ابراز نگرانی کرده، با معیارهایی که بسیاری از معماران انتخاب می کنند از زندگی واقعی فاصله می گیرد داگلاس پورتیوس در کتاب مورد سوخته از قول گراهام گرین این گونه نقل می کند در من با مردی که در فضای ساخته بین سالهای می شوندکاری ندارم فقط به قضاوت پرداخته ام.

ارزشگذاری و نگرش های شخصی گرین زیباشناسی فرمی بازتاب تصویری عمومی از معماران است این همان تصویری است که یک مجسمه ساز از زیباشناسی شکل دارد. این موضوع در بعضی از معماری های مفهومی 1- برون کار و انتزاعی اخیر دیده می شود مثل خانه های شماره گذاری پیتر آیندنهن

نتیجه کار طراح محیط در اغلب موارد در اختیار کارفرمایی غیر از خود او قرار می گیرد در بیشتر موارد برای یک کار کارفرمایان متعددی وجود دارد. این کارفرمایان، بهره برداران طراح محیط و منظر یا طراح شهری، سرمایه گذار طرح (Zeisel 1974 ) و عموم مردم را شامل می شوند.

«علاقه عمومی» که توسط طراح یا دیگر گروههای ذی نفع تشخیص داده می شود، ممکن است خود یک کارفرمای پنهان باشد. گروههای همکار طراحان و کارفرمایان نیز ممکن است به صورت عامل فشار، خودآگاه یا ناخودآگاه در زمر‌ه «گروههای ذی نفع» قرار گیرند. هر ساختمان، کمابیش بیانگر ارزشهای مورد قبول گروههای ذی نفع و کارفرمایان گوناگون است. گروههای ذی نفع قدرتمندتر یعنی آنهایی که منابع مالی را کنترل می کنند، آنهایی هستند که ارزشهایشان به روشن ترین شکل در طرح انعکاس می یابد یا به عبارت دیگر باید انعکاس یابد. قدرت طراحان در تخصص، شهرت و توان بحث اقنا کننده است.
آلن لیپمن (1974) معتقد است، وقتی معمار سرمایه گذار کار خود باشد «رابطه بین هنرمند که متخصص حرفه ای است کارفرما در فرایند حل شده است».

جیمز اکرمن (1969) معتقد است که در رابطه بین معمار و کارفرما دو قطب مخالف وجود دارد . بعضی از معماران خود مخور و بعضی دیگر عمل گرا هستند. عمل گراها معتقدند که معمار باید «چیزی را که کارفرما می خواهد انجام دهد» ، در حالی که افراد خودمحور این نظر را دارند که معمار باید «چیزی را به کارفرما بدهد که خود معمار می خواهد» یا «چیزی را به آنها بدهد که فکر می کند برای آنها خوب است» . کارفرماهای نوع اول علاقه مند به قابلیت زیست پذیری کم خرج ساختمان هستند. نتیجه این علاقه معماری «نوگرای مد روز» یا چیزی بشدت التقاطی است. اکرمن معمار خود محور را فردی توصیف می کند که :

موضع طراحان و کارفرمایان نسبت به ماهیت نقش هر کدام و رابطه ما بینشان، به دیدگاه آنها از محیط اجتماعی و فرهنگی، و به محیط کار حرفه ای بستگی دارد. جرج هاو نظر خود را راجع به کارفرمایان و اثر آنها بر طراحی کاملاً بی پرده بیان کرده است «معماران دنباله روی اربابان خود هستند».

نگرش به فن آوری
نگرش هایی که طراحان به فن آوری و تغییرات فن آوری دارند، ماهیت بناهایی را که طراحی می کنند تحت تأثیر قرار می دهد. بعضی از معماران از پیشرفت های اخیر فن آوری استفاده می کنند، در حالی که معماران دیگری به فن آوری های گذشته دلبستگی دارند . در این مورد چهار نگرش مختلف قابل تشخیص است. بعضی 1 معماران فن آوری را وسیله ای برای دست یافتن یه یک هدف می دانند. 2- معمار به طرح سطوح دلپذیر می پردازد و فرد دیگری که معمولاً یک مهندس است، کل سیستم را برپا می کند. بعضی 3 معماران از فن آوری پیشرفته به شکل نمادین استفاده می کنند، ساختمانهای آنها به جهت استفاده از فن آوری جدید در ساخت و مصالح بسیار پیشرفته به نظر می آید، ولی عناصر مورد استفاده عمدتاً تزئینی اند. 4- دیدگاه از فن آوری به عنوان عامل و مصالح ساختمانی را مبنای زیباشناسانهی معماری می داند. این موضعی است که تداعی کننده دیدگاههای طراحی نهضت جدید می باشد. دیدگاه دیگری معتقد است که سازه ساختمان باید نمایان باشد و به عنوان بخشی از شخصیت زیباشناختی آن به کار گرفته شود. با این رویکرد معماران مختلف میزان درک خود را از ماهیت جنبه های ساختاری طراحی به نمایش می گذارند.

تبیین دیدگاههای طراحان محیط
بسیاری از معماران و معماران محیط و بعضی طراحان شهری معتقدند که نقش آنها در جامعه و تدوین فلسفه زیباشناختی همان است که در کار عملی آنها دیده می شود. نظر ما در این مورد این است که ساختمانها و طرح های شهری باید معانی همگانی بیشتری داشته باشند و بتوانند معانی را در سطوح گوناگون به گونه ای منتقل کنند که بخش عمومی تری از جامعه با آن ارتباط برقرار کنند.

طراحان محیط به عنوان افرادی حرفه ای در مسائل عام اجتماعی نقش محدودی دارند. در جوامع آزاد مردم مکان کار و زندگی خود را با توجه به محدودیت هعایی که منابع مالی برای آنها ایجاد می کند انتخاب می کنند. افراد و سازمانها معمارانی را که احساس می کنند می توانند ساختمانهایی را هماهنگ با دیدگاه فکری آنها بسازند استخدام می کنند. به هر حال، طراحان مختلف حتی اگر نتوانند مسبب نگرشها و رفتارها باشند، می توانند فرصت های متفاوتی را برای همبستگی و تفکیک مردم و فعالیت های آنها فراهم آورند. برای مثال، محله های بازنشستگان، امکاناتی دارند که برای عموم مردم جذاب است، ولی به گونه ای

سازماندهی شده اند که برای افراد سالمند به طور قطع گیرا باشند. بنابراین، تصمیم گیری راجع به چه ساختن و چگونگی اداره آن در نتایج طراحی اثر گذار است. سؤال دیگر این است که آیا این گونه تفکیک ها که معمولاً مورد درخواست سالمندان با درآمد متوسط و بالاست، برای کل جامعه درست است. در آمریکا این مسئله پذیرفته شده است. طراح باید مدافع بهبود شرایط و تجربیات مورد نظر مردم باشد. طراح باید چه در سطح شهری و چه در سطح یک بنا توجه مردم را به فرصت های ایجاد شده در محیط جلب نماید هدف این موضوع تدافعی یکپارچگی و همبستگی مردم است. به عنوان مثال طراحان برای آسایش باید طراحی کنند یا برای ساختن؟

طراحی برای آسایش یا ساختن؟
یکی از مسایلی که در بیان دیدگاههای طراحان محیط می توانیم مطرح کنیم آن هست که طراحان واقعاً برای آسایش طراحی می کند یا برای ساختن و توسعه.سؤال عام تری وجود دارد که باید در مرحل‌ خلاقیت و ابداع طرح ها به آن پاسخ گفته شود. سؤال این است که چه قدر مجموعه مکانهای رفتاری باید نسبت به تأمین نیازهای آسایش افراد یا گروهها به حالت آرمانی نزدیک باشند؟ این موارد تنها به مسائل طراحی کالبدی مربوط نمی شود، بلکه مسائل اجتماعی نیز وجود دارند.

در محیط روزمره شهرها و محله های مسکونی این نکات همیشه قابل بحث هستند. مقتضیات محیط کالبدی آن قدر متنوع و تناقض آمیز است که نمی تواند برای استفاده همه آسان و راحت باشد. بنابراین، کوشش برای تأمین محیطی معقول مقصودی درست به نظر می رسد. این سؤالات در طراحی سازمانهای خاص یا طراحی برای جمعیت های خاصی چون محیط مدارس، محیط های آموزشی برای معلولین ذهنی، آسایشگاههای ویژه سالخوردگان ، پرمعناتر است.

تا چه میزان طراحان باید طرح محیط را پیچیده سازند؟ لابرینت ها و فضاهای پیچ در پیچ در جای خود سرگرم کننده اند، ولی آیا طراحی باید در جهت یابی میان ساختمان ها، شهرها و محلات مسکونی ایجاد چالش و پیچیدگی کند؟ می توان سؤال های مشابهی در مورد زیبایی شناسی کرد. تفسیر زیباشناختی محیط تا چه حد باید برای استفاده روزمره پیچیده باشد؟
این سؤالاتی است که بندرت طراحان به آن پاسخ گفته اند. هر گاه که سؤالی طرح شده، به طور ذهنی پاسخ گفته شده است. یکی از مشکلات این است که سؤالات در ابعاد مختلف تجربه انسان پیش می آیند، و پاسخ آنها باید خاص هر موقعیت باشد. بررسی یکی از این مسائل مشکل طراحان را روشن می سازد.یکی از این مسائل ایمنی زندگی در مقابل قابلیت زندگی است.
ایمنی زندگی در مقابل قابلیت زندگی

یکی از عوامل اصلی تعیین کننده فرم داخلی و خارجی ساختمان آیین نامه های ساختمانی است که برای تقلیل صدماتی چون آتش سوزی تدوین می شوند. اجرای جدی آیین نامه های آتش سوزی، از صدمات بسیار زیاد چند فاجعه انسانی نتیجه شده است. (در روز شنبه، 18 نوامبر 1942، 492 نفر در یک آتش سوزی در باشگاه کوکونات بوستن جان خود را از دست دادند . چند سال بعد در سال 1971، 196 نفر در آتش سوزی در باشگاه بورلی هلیز در ساوت گیت، کنتاکی کشته شدند.

این ایین نامه ایجاد ایمنی در ساختمان ها شد اما نیازهای ایمنی اولویت دارند ولی نمی توانند هدف اصلی طراحی باشند. طراحان باید در جهت افزایش قابلیت زندگی محیط ساخته شده تلاش کنند. در عین حال، طراحان زمانی برای دست یافتن به مقاصد خود موفق هستند که نظرهایشان قابل فهم و شفاف باشد، این موفقیت به منطق درونی و اعتبار بیرونی استدلال ها بستگی دارد.
نقش های فردی و الگوهای فعالیت

در نقش هایی که مردم در جامعه ایفا می کنند تغییرات زیادی ایجاد شده است. نقش های شغلی، و الگوهای رابط‌ه متقابل بین مردم و ساختار خانواده در حال تغییر است. در دوره ای تقریباً تمام مردم جامعه اعضای خانواده های سنتی سه نسلی یا خانواده های هسته ای بودند. در حال حاضر تنها 35 درصد جمعیت آمریکا در چنین خانواده هایی زندگی می کنند. (Moore and Hofferth 1979 ) . خانواد‌ه با شوهر کارمند و زنی که در منزل مسؤلیت پرورش کودکان را به عهده دارد هنوز وجود دارد ولی عمومیت ندارد (Smith 1979) محیط های مسکونی طراحی شده برای چنین خانواده هایی با تغییر ماهیت خانواده و نقش اعضای آن، دیگر بخوبی سابق پاسخگوی نیازها نیتسند. در مورد سازمانهای تجاری، نهادها و رسانه های گروهی نیز مشاهدات مشابهی وجود دارد.
نکات اساسی این بحث ها (1) تدوین نظام رفتاری شکل دهنده به مبانی طراحی و (2) الگوهای مورد استفاده برای تأمین نظام رفتاری انتخاب شده برای طراحی است.
تمایل به فضا در مقابل نیاز به دسترسی

مطالعات بسیاری نشان داده است که حداقل در کشورهایی چون آمریکا، استرالیا و کانادا، مردم زندگی در خانه های تک خانواری مجزا را به گونه های دیگر مسکن ترجیح می دهند. مردم طالب فضای مناسب و دسترسی آسان به امکانات هستند. این مقاصد به اسانی قابل تأمین نیستند. مردم بسیاری حاضر به پرداخت هزینه زیاد و صرف وقت و انرژی برای دستیابی به کار و تفریح هستند. آن گونه که ما امروز می دانیم (در کشورهای غربی) مردم وقتی که جمعیت افزایش می یابد، زندگی در تراکم بالا اجتناب ناپذیر می شود. این مسئله بویژه در کشورهایی چون سنگاپور که در آن زمین محدودیت دارد حادتر است.
موضعی که در اینجا گرفته شده این است که طراحان باید از به وجود آوردن محیط هایی که به بهترین وجه نیازهای مردم ذی نفع را تأمین می کند حمایت نمایند. طراحان باید به منافع و کاربردهای دراز مدت محیط توجه داشته باشند. انجام این کار مشکل است، زیرا مردم آینده نمی توانند هزینه تصمیمات امروز را بپردازند. طراحان باید با طراحی، سطوح خلوت و کنترل مبتنی بر هنجارهای فرهنگی مردم را تأمین کنند. هم در تراکم بالا و هم در تراکم پایین امکان دست یافتن به این هدف وجود دارد. باید برای افراد ساکن در ساختمانهای بلندمرتبه بمانند خانه های تک خانواری، سطوح مطلوبی از شناسه و هویت فراهم شود. هویت جزئی از ویژگیهای زیبایی شناسی نمادین است.

طراحان باید برای پاسخ به نیازهای هویتی مردم به خواسته ها و تمایلات آنها توجه داشته باشند. هرگاه که شرایط عوض شود استدلال های جدیدی مورد نیاز است.
فضاهای عمومی در زمان طراحی بی اهمیت قلمداد می شوند، و پس از اجرا نگران می شویم که چرا ساختمانها برای ملاقات و استفاد‌ه مردم مکانهای دلپذیری نیستند.

گستره طراحی
مفهوم «طراحی همه جانبه» یا جامع که در آن طراح مسئول طراحی همه چیز از مقیاس بزرگ شهری تا طراحی جاسیگاری و تزئینات گیاهی ساختمان است، دیدگاه معماری مطرحی بوده است. ولی در عین حال فرصت های مردم را برای تطبیق و تأمین نیازهای جدید و شخصی سازی محیط به منظور بیان شخصیت و خواسته های فردی خود تقلیل می دهد.
تطبیق پذیری و قابلیت شخصی سازی محیط، بویژه مسکن، نیاز اساسی انسان است. نتیجه منطقی این بحث این است که بجز در شرایطی که سرمایه گذار طرح، بهره بردار آن نیز هست و انتظارات او از طراحی برآورده شده، طراح نباید طراحی جامع و همه جانبه را هدف کار خود قرار دهد.

از ویژگیهای محیط ساخته شده این است که مصالح به کار رفته در آن و شیوه ساخت آن زیاد انعطاف پذیر نیست. بعضی از معماران با مطالعه معماری جوامعی که در آن فن آوری در سطح جوامع غربی نیست، به این نتیجه رسیده اند که در محیط کالبدی آنها بین نیازهای رفتاری و محیط ساخته شده سازگاری بیشتری وجود دارد . این رابطه را باید در محیط های فرهنگی خاص تحلیل کرد:
بمانند جوامع دیگر، ساختمانها ترکیبی از گروههای مسکونی هستند، ولی مکانهایی که در آن خانه ها از گل ساخته شده اند، نسبت به مکانهایی که با مصالح دائمی تر چون سنگ ساخته شده اند، سازگاری بیشتری دیده می شود. در این محیط ها در مقابل باران های شدید، کار تعمیر به صورت سالانه انجام می شود، و اگر در یک فضا به دلیل فوت یا نقل مکان یکی از ساکنین مورد نیاز نباشد، بزودی به مخروبه تبدیل می شود. بنابراین نقشه خانه دقیقاً با روابط اجتماعی اعضای گروه ساکن هماهنگ است.

آیا در جوامع متجدد هم همین گونه است؟ در مکانهایی که طراحی، جامع و همه جانبه انجام شده مشکلات زیادی وجود دارد. «شکستـ» بیشتر مجموعه های مسکونی جدید (مدرن) به دلیل شکست سیاستگذاران و معماران در درک نظام های فعالیت و ارزشهای زیباشناختی و فرهنگی مردم بوده است. هر محیطی که معمار طراحی می کند باید پاسخگوی نیازهای بهره برداران بوده و با نیازهای شخصی آنها قابل تطبیق باشد. باید از معماری «سخت» و طرح فضاهای کاملاً تثبیت شده اجتناب کرد.
مسئولیت های حرفه ای طراحی چیست؟

آیا طراحان تنها کاردانانی فنی اند که به خواسته سرمایه گذاران عمل می کنند؟ آیا تنها هنرمندانی هستند که وظیفه آنها پرداختن به فرم کالبدی و معمارانه محیط است؟ آیا معمار باید در طراحی نظام های رفتاری و شکل دادن به ارزشهای زیباشناختی جامعه دخالت کند؟ اگر این گونه است با چه هدفی؟ در مورد اینکه نظام رفتاری خوب چیست و زندگی مطلوب چگونه است دیدگاههای مختلفی وجود دارد. کدام یک باید مبنای طراحی قرار گیرد؟ طراحی که بر اساس یک عامل یا نیاز انجام شود ضرورتاً عوامل و نیازهای دیگر را تأمین نمی کند. آیا این موارد مورد توجه طراحان محیط قرار می گیرد؟ طراحان چه بخواهند و چه نخواهند در کار خود نسبت به تمام این پرسش ها موضع گیری می کنند.

با وجود آنکه هیچ پاسخ «درستی» به این سؤالات وجود ندارد، ولی با اتکا به نتایج تحقیق و توسعه نظری علوم رفتاری می توان تا حدودی به تحلیل آنها پرداخت. بسیاری از الگوهای رفتاری پایدارند، ولی همه آنخها از نظر اجتماعی خوشایند نیستند. بنابراین، طراح ناچار است یک مدل هنجاری رفتار را مبنای طراحی قرار دهد. این مدل می تواند از طرق مختلف ایجاد شود. یک راه این است که طراح به چیزی که اعتقاد دارد خوب است اتکا کند، تا امکان دفاع از نظریات خود را داشته باشد. به هر حال این عمل باید در چارچوب همکاری طراح با دیگر افراد حرفه ای، رفتار شناسان، جامعه شناسان و گروههای ذی نفع دیگر انجام شود. وقتی به مسائل توجه تخصصی شود، کاربردهای معماری آنها شفافیت بیشتری می یابد.

بررسی رابطه انسانی و محیط :
در واقع اگر بخواهیم به این مقوله بپردازیم شاید بهتر باشد که انسان را به صورتی فرد مجرد در نقطه صفر، صفر خلقت خود در نظر بگیریم.
انسانی که پا به عرصه حیات گداشت در ابتدا محیطی که در آن قرار داشت محیطی طبیعی بود. جایی که نه خبر از مصنوعات بشری بود نه انسانهای دیگری که بخواهند محیط اجتماعی را برای او شکل دهند. در این زمان رابطه انسان با محیط رابطه ی یک سویه از سوی محیط طبیعی به سمت انسان است اما انسان کم کم تکامل پیدا می کند در نتیجه احساس نیازست بشر اولیه هم نیازها و منتج از آگاهی بود (وقتی احساس گرسنگی می کرد می فهمید باید به دنبال غذا برود).

هرچه آگاهی انسان بالا می رفت نیازهای او هم بیشتر می شد و باید برای این نیازها به دنبال پاسخ می گشت این پاسخ را طبیعت در اختیار او می گذاشت. بدین ترتیب رابطه انسان با محیط از آن حالت یک سویه تبدیل به رابطه ای متقابل شد.

از این پس انسان برای تأمین نیازهایش به تغییر طبیعت دست زد و حالا به جای پناه گرفتن در غارها و استفاده ی واسطه از طبیعت فهمید که باید چیزی ساخته شود و یا انسانهای دیگری به او کمک کنند.
بدین ترتیب محیط زندگی انسان دیگر طبیعت صرف نبود. بشر نیز وارد محیط زندگی شدند و شروع به دگرگون ساختن محیط زیستی خود کرد. از همان روزگاران قدیم جوامع انسانی به 2 شکل متمایز محیط زیستی، فیزیکی خود را دگرگون ساخته یکی به صورت آگاهانه که امروز آن را مدیریت طبیعی می نامیم و دیگری به صورت تصادفی که نام امروز اثرات زیست محیطی است.
مراحل کلیدی این فرآیند شامل: تکامل توانایی هدایت آتش بود که جوامع انسانی را قادر ساخت شکل و ترکیب بندی بسیاری از اکوسیستم ها را تغییر دهد.
مرحله کلیدی دیگر بدست آوردن قدرت اهلی کردن گیاهان و حیوانات بود که از 3000 سال بعد از میلاد به توسعه شهرهای فشرده انجامید.
انسان با گذر زمان تکامل پیدا کرد آگاهی هایش بیشتر شدند این آگاهی ها باعث ایجاد نیازهای بیشتر شد و یافتن پاسخ برای این نیازها باز هم به اگاهیهای انسان می افزود. جوامع انسانی فرهنگهای گوناگون شکل گرفتند و این فرهنگها وتمدنها را ساختند و شهر بارزترین شاخص تمدن بود.

گفتیم که پیشرفت و تکامل بشر از نیازهای او سرچشمه گرفت. یکی از این نیازها نیاز به سرپناه بود. بشر همیشه نیازمند فضایی بوده که او را در مقابل تأثیرات محیط محافظت کند.
این نیازها از ابتدای زندگی تا به امروز تغییر چندانی نداشته. اما این فضای محافظ، زمانی مفازه ها بود و حالا فضای معماری است.
فضای معماری در واقع مکان یا ظرفی است که در آن بخشی از فعالیتهای مربوط زندگی بشر صورت می پذیرد بنابراین فضای معماری با زندگی انسان رابطه ای ناگسستنی دارد.
رابطه انسان با فضای معماری رابطه ای است روزمره که بخش مهمی در زندگی او را در بر می گیرد این رابطه پیچیده تر از رابطه انسان با فضای هنری مثل نقاشی و مجسمه سازی ست زیرا انسان این فضا را از درون نیز تجربه می کند.

معماری به عنوان سازمان دهنده محیط مصنوع کاربردی ترین هنر بشر است از یک سو ریشه در فرهنگ و هنر دارد و از سوی دیگر پاسخی است برای نیازهای روزمره.
اما فرهنگ! فرهنگ یک نظام رفتاری و هنجاری است بر پایه یک سری عقاید و باورهای جمعی که نمادهایی را در بردارد . مانند معماری، موسیقی، زبان و ;
فرد با حضور و رشد یافتن در جمع علاوه بر اینکه دارای هویت فردی یعنی نام، منزلت اجتماعی و روابط مشخص با دیگران می گردد. با گرفتن عناصر مشترکی که فرهنگ خوانده می شود. هویت جمعی می یابد و با مجموعه این مسائل دارای تاریخ مشترک می گردد.

اما هویت در واقع یک فرآیند اجتماعی است انسان این قابلیت را دارد که من خود را تبدیل به جزئی از ما کند. مایی که جامعه او را تشکیل می دهد و بدین ترتیب ما تبدیل به یک ذهنیت کنار من می شود. حالا دیگر انسان آن انسان اولیه تنها نیست که فقط او بود و محیط اطرافش حاد کوله باری از تکامل گذشته همراه است.
تا دیروز رابطه انسان با محیط بود که هویت او را شکل می داد اما امروز این هویت اوست که چگونگی رابطه اش را با محیط پیرامون او تعیین می کند.
بر اساس نظریه موور: افراد متفاوت بر اساس پیشینه و تجربه شان تعبیرهای متفاوتی از محیط دارند بنابراین فرض اساسی هیچ محیطی قائم به ذات نیست و محیط ساختی ذهنی است.
ارتباط انسان با فضا علاوه بر اینکه بر گرفته از رفتارهای غریزی اوست منتج از زمینه های فرهنگی و اجتماعی نیز به شمار می رود. زمانی می توانیم فضایی را شناخته و از آن استفاده کنیم که به معنای نمادین فرهنگی اجتماعی آن واقف باشیم.

در صورت عدم درک آن معنا فضا را بدرستی نفهمید. و یا در آن احساس راحتی نخواهیم کرد. در واقع این شاخص ها نمادها هستند که رابطه انسان با محیط ایجاد می کنند همینطور محیط شهری یک وسیله ارتباطی است، که هم نمادهای صریح و هم نمادهای ضمنی را در بردارد نظر پرچمها، تقاطعها، تابلوها و ; این علائم ما را از مالکیت، موقعیت، وابستگی به گروه ها، عملکردهای پنهانی و بسیاری چیزهای دیگر مطلع می سازد و باعث برقراری ارتباط صحیح بین ساکیز یک سکونتگاه از طریق عناصر کالبدی نمادین می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها در pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها در pdf :

بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها

بکارگیری محاسبه مولکولی با استاندارد رمزگذاری داده‌ها
لئونارد ام. المان، یاول دبلیو، کی، روتمود، سام روئیس، اریک وینفری
آزمایشگاه برای علم مولکولی
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و
بخش علم کامپیوتری

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
محاسبه و انتخاب سیستمهای عصبی
موسسه تکنولوژی کالیفرنیا
اخیراً، بونه، دال ووس ولیپتون، استفاده اصلی از محاسبه مولکولی را در جمله به استاندارد رمزگذاری (داده‌ها) در اتحاد متحده توضیح دادند (DES). در اینجا، ما یک توضیح از چنین حمله‌ای را با استفاده از مدل استیگر برای محاسبه مولکولی ایجاد نموده ایم. تجربه‌ ما پیشنهاد می‌کند که چنین حمله‌ای ممکن است با دستگاه table-top ایجاد شود که بصورت تقریبی از یک گرم PNA استفاده می‌کند و ممکن است که حتی در حضور تعداد زیادی از اشتباهها موفق شود:
مقدمه :
با کار آنها در زمینه DES بته، رانودرس ولیبتون [Bor]، اولین نمونه از یک مشکل علمی را ایجاد نمودند که ممکن بود برای محاسبه مولکولی آسیب‌پذیر باشد. DES یکی از سیستمهای Cryptographic می باشد که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد آن یک متن رمزی 64 بیتی را از یک متن ساده 46 بیتی و تحت کنترل یک کلید 56 بیتی ایجاد می‌نماید.

در حالیکه این بحث وجود دارد که هدف خاص سخت‌افزار الکترونیکی [Wi] یا سویر کامیپوترهای همسان بصورت گسترده، این امری می‌باشد که DES را به یک میزان زمانی منطقی بشکند، اما به نظر می‌رسد که دستگاههای متوالی قدرتمند امروزی قادر به انجام چنین کاری نیستند. ما کار را با بوته ان ال دنبال کردیم که مشکل شکست DES را موردتوجه قرار داده بود و اخیراً مدل قویتری را برای محاسبه مولکولی پیشنهاد داده بود [Ro]. در حالیکه نتایج ما امید بخش بود، اما باید بر این امر تأکیدی نمودیم که آسانی این امر نیز باید سرانجام در آزمایشگاه تصمیم گرفته شود.

در این مقاله، به اصطلاح ما محله متن ساده- متن رمزدار مورد توجه قرار می‌گیرد و امید این است که کلیدی که برای عملکرد encryption (رمزدار کردن) مورد استفاده قرار می‌گیرد، مشخص شود. ساده‌ترین نظریه برای این امر، تلاش بر روی تمام کلیدهای 256 می‌باشد که رمزسازی را برای یک متن ساده تحت هر یک از این کلیدها انجام دهیم تا متن رمزدار را پیدا نمائیم. به طور مشخص،

حملات کار امر مشخص نمی باشد و در نتیجه یک نیروی کامل برای انجام آن در اینجا لازم است.
ما، کار خود را با توضیح الگوریتم آغاز کردیم تا حمله متن رمزدار- متن ساده را به منظور شکستن DES در یک سطح منطقی بکار بریم. این به ما اجازه می‌دهد تا عملکردهای اصلی را که برای اجرا در یک دستگاه استیکر (Sticker) نیاز داریم و بعنوان یک نقشه مسیر برای آنچه که باید دنبال کنیم عمل می‌کنند تشخیص دهیم.
(2) الگوریتم مولکولی : بصورت تقریبی، بار رشته‌های حافظه‌ای DNA همان یکسان 256 [Ro]

شروع کنید که هر یک دارای طول نئوکلیتد 11580 می‌باشد. ما فکر می‌کنیم که هر رشته حافظه دارای 5792 قطر پشت سر هم باشد (به مناطق [Ro] برگردید) B0,B1,B2,…B578 هر یک طول به میزان 20 نئوکلتید دارد. در یک مدل استیکر که اینجا وجود ادر 579 استیکر وجود ارد S0, S1, …S578 که هر یک برای تکمیل هر قطعه می‌باشد (ما به رشته‌های حافظه با استیکرهای S بعنوان

پیچیدگیهای حافظه‌ای می‌باشد برمی‌گردیم) زیرا، ما به این امر توجه می‌کنیم که هر رشته نماینده یک حافظه 579 بیتی باشد، در بعضی از مواقع از Bi استفاده می‌کنیم که به بیتی که نماینده Bi می‌باشد، برمی‌گردد. قطعه B0 هرگز تنظیم می‌شود و بعداً در اجرای الگوریتم استفاده می‌شود (بخش فرعی 1-3) قطعه‌های B1 تا B56 رشته‌های حافظه‌ای می باشد که برای ذخیره یک کلید

مورد استفاده قرار می‌گیرد، 64 قطعه بعدی، B57….B120 سرانجام بر اساس متن رمزگذاری کدگذاری می‌شود و بقیه قطعه‌ها برای نتایج واسطه ودر مدت محاسبه مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه استیکر که رشته‌های حافظه را پردازش می‌کند، متون رمزدار را محاسبه می‌کند که تحت کنترل یک ریز پردازنده انجام می گیرد. به این علت که در تمام نمونه‌ها، متن ساده یکسان است

؛ ریز پردازنده کوچک ممکن است که آن را ذخیره سازد، ما نیاز نداریم که متن ساده را در رشته‌های حافظه نشان دهیم. هماکنون یک جفت متن رمزدار- متن ساده را در نظر بگیرید، الگوریتم اجرا شده در سه مرحله می باشد.
(1) مرحله ورودی: رشته‌های حافظه را به اجرا درآورید تا پیچیدگی‌های حافظه ای را ایجاد نماید که نماینده تمام 256 کلید می‌باشد .
(2) مرحله رمزی کردن : در هر پیچیدگی حافظه، متن رمزدار محاسبه کنید که با رمز کردن متن ساده و تحت کلید پیچیدگی همسان است.

(3) مرحله بازدهی: پیچیدگی حافظه ای که متن رمزدار آن با متن رمزدار مورد نظر تطبیق دارد، انتخاب نمایند و کلید تطبیقی با آن را بخوانید.
قسمت عمده کار در مدت مرحله دوم صورت می‌گیرد که رمزگذاری داده‌های DES صورت می‌گیرد، بنابراین ما این مراحل را در زیر مختصر کرده‌ایم. هدف ما بر روی این امر است که شرح دهیم چگونه DES در یک کامپیوتر مولکولی اجرا می‌شود و برای این امر، نشان دادن دقیق همه جزئیات در DES لازم نیست (برای جزئیات [Na] را ببینید)
ما به جای این جزئیات بر روی عملکردهای ضروری که برای DES نیاز است، توجه داریم که آن چگونگی عملکردها رانشان می دهد که با یکدیگر مرتبط می شوند تا یک الگوریتم کامل را ایجاد نمایند

.
DES، یک رمزنویسی با 16 دروه است در هر دوره، یک نتیجه واسطه 32 بیتی جدید ایجاد می‌شود آن به این صورت طرح‌ریزی شده است R1….R16. ما R16, R15 را در جایگاههای B57 تا B1

60 ذخیره می‌کنیم (مجاور با کلید)
در حالیکه R10….R12 در جایگاههای B121 تا B568 ذخیره می‌شوند لزوماً R15, R16 با هم در نظر گرفته می شوند تا متن رمزدار مورد نظر را ایجاد نمایند ما متن رمزدار را مجاور با کلید رمزگذاری می‌کنیم به این امر بدلایل اجرایی می باشد که در بخش فرعی 4-3 آمده است.
32 بیت چپ و 32 بیت راست متن ساده به عنوان R0, R-1 در نظر گرفته می‌شوند و برای کنترل کردن میکور پروسورهای ریز پردازنده‌ها می باشد. بیتهای B569 تا B578 بعنوان یک فضای کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد و در مدت محاسبه نوشته و پاک می‌شود. بنابراین بجز بیتهای دیگر که

بصورت یکبار نوشتن می‌باشد این بیتها می‌توانند پاک و دوباره نوشته ش

ود برای دلایل اجرایی، همیشه ما کل فضای کاری را یکبار پاک می‌کنیم.
صورت خاص ، Ri از Ri-2, Ri-1 و بوسیله محاسبه زیر بدست می‌آید.
R1= Ri-2 S(ELKi-1) Ki)
در اینجا ، دلالت بر موارد خاجر از این میزان یا (x-or) می‌کند، Ki به یک انتخاب وابسته دایره وار 48 بیتی از کلید می‌کند، E به عملکرد گسترده‌ای که دارای 32 بیت از Ri-1 می‌باشد دلالت می‌کند و آنها را محدوده 48 بیتی تکرار می‌شوند، S نیز به عملکرد S دلالت می‌ کند که یک ورودی 48بیتی می‌باشد و در یک بازده 32 بیتی طرح‌ریزی شده است. عملکرد S,E و انتخاب Ki دارای کدگذاری سختی می‌باشد، و آن مانند متن ساده‌ای که به ریز پردازنده وارد شود، می‌باشد.
در واقع، عملکرد S می‌تواند درهشت عملکرد مستقل 6 بیتی تجزیه شود که آن معروف

به باکسهای (S-boxes)s می‌باشد. زیرا هر Ri ممکن سا که در هشت عمکرد مستقل محاسبه شود، هر یک از آنها یک جانک 4 بیتی ایجاد می‌نماید. یک جانک در نظر گرفته شده عملکرد 16 بیت ورودی می‌باشد که 6 بیت Ri-1 ، 6 بیت Ki و 4 بیت Ri-1 می‌باشد ما محاسبه جانک را در زیر توضیح می‌دهیم.
(1) 6 بیت Ri-1 و 6 بیت Ki ، x-ored می‌باشند که یک نتیجه 6بیتی را ایجاد می‌نماید که سپس در جایگاههای فضای کاری B569,…. B574 ذخیره می‌شوند.
(2) یکی از عملکردهای باکس – S در بیتهای B569,…. B574 بکار گرفته می‌شود و نتیجه 4- بیت در جایگاههای فضای کاری B575,…. B578 ذخیره می‌شود.
(3) بیتهای B575,…. B578 ، x-roed با 4 بیت Ri-2 می‌باشند که جانک مورد نظر Ri را ایجاد می‌کنند و سپس در چهار قطعه مناسب بیتهای واسطه B56,…. B568 ذخیره می‌شوند.
(4) اگر چانک محاسبه شده ، آخرین چانک R16 نباشد، کل فضای کاری، بیتهای B569,…. B578 به منظور استفاده آمیزه پاک می شوند.
جایگاهها در هر مجموعه، حافظه دارای 16 بیت ورودی نیاز دارند تا چانک مورد نظر را محاسبه کنند

که آن به تعداد چانک (8و;.و1) و تعداد دوره (16و;. و1) وابسته است، اگر چه مقدار 1/0 از این بیتها از یک مجموعه حافظه تا مجموعه دیگر متفاوت است. ریزپردازنده‌های کنترل می‌دانند که کدام جایگاهها دارای این بیتها (‌آنها کدگذاری سخت می‌باشند) می‌باشد و همچنین x-or یا s-bos را که برای بکارگیری مورد نیاز است، می‌شناسند. سپس ما می‌بینیم که کدگذاری یک متن ساده با DES به فرآیند (1) انتخاب 2 بیتی، تولید x-pr آنها، و نوشتن نتایج در یک بیت جدید یا (2) انتخاب 6 بیتی، بکارگیری یک S-box و نوشتن نتایج در 4 بیتی وارد می‌شود.

(3) اجرا:
هماکنون، ما به اجرای الگوریتم در یک دستگاه استیکر برمی‌گردیم. چنین دستگاهی، همانطور که در [Ro] توضیح داده شد، ممکن است بعنوان یک فضای کاری رباتیک همسان توضیح داده شود. آن شامل یک فضا برای لوله‌ها ( )لوله‌های داده‌ها، لوله‌های استیکر و لوله‌های اجرا کننده تعدادی رباتیک (دسته‌ها، پمپها، گرم کننده، سرد کننده، اتصال کننده و غیره) و یک ریزپردازنده می‌باشد

. این ریزپردازنده و رباتیکها را کنترل می‌کند. دوویس ات ال پذیرفت که ترکیبات رباتیکها و داده‌ها و لوله‌های عملکردی ممکن است به صورتی ترتیب یابند که هر یک از چهار عملکرد را اجرا کنند: جداسازی، ترکیب، تنظیم و پاک کردن.
ما می‌پذیریم که رباتیکها قادر هستند که یک سری گسترده از عملکردها را انجام دهند:
(1) جداسازی همسان: رباتیکها می‌توانند، DNA را از هر یک از 32 لوله داده به دو لوله داده بیشتر تجزیه کنند و در یک لحظه از 32 لوله عملکرد مجزا استفاده کنند.
(2) ترکیب همسان: رباتیکها می‌توانند DNA را از 64 لوله اطلاعاتی

متفاوت به یک لوله داده و در یک لحظه ترکیب کنند. ما می‌پذیریم که لوله عملکردی خالی که برای ترکیب در [Ro] استفاده می‌شود، فقط یک اتصال گسترده می‌باشد که قسمتی از رباتیک‌ها می‌باشد.
(3) تنظیم همسان: رباتیکها می‌توانند از یک لوله استیکر با استیکرهای SK استفاده کنند و بیت Bk را در مجموعه‌هایی که دارای 64 لوله داده متفاوت می‌باشد، در یک لحظه، تنظیم کنند. ما می‌پذیریم که لوله عملکردی استیکر برای تنظیم در [Ro] مورد استفاده قرار می‌گیرد و فقط نوعی فیلتر می‌باشد که می‌تواند در رباتیکها ایجاد شود.
(4) پاک کردن: رباتیکها می‌توانند تمام بیتهای فضای کاری را در تمام مجموعه‌ها در یک لوله اطلاعاتی پاک کنند. ما می‌پذیریم که استیکرها در فضای کاری، به طور همزمان، پاک می‌شوند. از این رو قطعه‌های فضای کاری ممکن است با استفاده از به اصطلاح مناطق ضعیف اجرا شوند. [Ro] دو باره، ما می‌پذیریم که لوله عملیاتی استیکر برای پاک کردن در [Ro] مورد استفاده قرار می‌گیرد، و فقط نوعی فیلتر است که می‌تواند در رباتیکها ساخته شود.

ما چهار عملکرد بالا را انجام می‌دهیم و از لوله‌های اطلاعاتی که ممکن است مجموعه‌های حافظه DNA را نگهدارد، استفاده می‌کنیم. لوله‌های استیکر (به منظور محاسبه) منبع خاصی از استیکر Sk می‌باشند که لوله‌های عملکرد مجزا برای قطعه خاص Bk نگهداشته می‌شوند.
در بخشهای فرعی ما توضیح می‌دهیم، از الگوریتم مولکولی اجرایی و کاربردی استفاده می‌شود که از این عملکردها استفاده می‌کند و برای اهداف تخمین زمان و مکان مورد نیاز برای دستگاه استیکر مورد استفاده قرار می‌گیرد ما سه منبع کیفیتی زیر را دنبال می کنیم.

(1) مراحل کامل: ما تاداد مراحل را بعنوان تعداد تجزیه‌های همسان، ترکیبهای همسان، تنظیمها و پاک کردن‌های همسان تعریف می‌کنیم که بعد از شروع عملکرد دارای تجربه‌های پیچیده‌ای است. ما عملکرد رباتیکها را در یک مقدار بزرگ از لوله‌ها محاسبه‌ می‌کنیم که دارای یک مرحله واحد می‌باشد و فرایندهای حرکت اطلاعات و لوله‌های عملکردی را نادیده می‌گیریم.
(2) لوله‌های دارای مکان کامل: ما تعداد جایگاه لوله‌ها را مشخص می کنیم که برای تعداد لوله‌های اطلاعاتی لوله‌های استیکر و لوله‌های عملکرد مجزا و در مدت محاسبه مورد استفاده قرار می‌گ

یرد. تمام لوله‌ها قابل استفاده دوباره می‌باشند، بنابراین ما تنها نیاز داریم که کپی‌های یک لوله را داشته باشیم که در صورتیکه نیاز به استفاده از نوع خاصی از لوله‌ها صورت گرفت، دوباره از آن استفاده کنیم. ما باید توجه کنیم که هرگز نیاز نداریم که لوله‌های استیکر را اضافه کنیم، رباتیکهای ما قادر می‌باشند که از یک لوله استیکر بیش از یکبار استفاده نمایند. اگر چه ما نیاز خواهیم داشت که لوله‌های عملکردی مجزا را اضافه کنیم و بسیاری از لوله‌های اطلاعاتی را نیز اضافه کنیم، زیرا ما قصد داریم که مجموعه‌ها را در چندین لوله اطلاعاتی متفاوت و با همان بیت Bi در یک زمان تجزیه کنیم.

(3) حداکثر تعداد لوله‌های فعال برای هر عملکرد وجود دارد. ما تعداد لوله‌های فعال را برای هر زمان و در مدت محاسبه مشخص می‌کنیم و تعداد لوله‌هایی که رباتیکها از جایگاه و به منظور پردازش استفاده می‌کنیم، مشخص می‌کنیم توجه کنید که حداکثر تعداد لوله‌های فعال، چنان پارالیسم (Paralelism) را که بوسیله الگوریتم ما مورد استفاده قرار می‌گیرد، مشخص می‌کند بنابراین این آن باید ساختار یا رالیسم را با رباتیکهای ما مرتبط سازد.
1-3 به اجرا درآوردن رشته‌های حافظه

در ابتدا ما باید کلیدهای کدگذاری لوله اولیه را ایجاد نمائید. هدف ما این است که هر رشته حافظه 256 را در یک کلید متفاوت ذخیره کنیم برای مثال، این به صورت زیر صورت می‌گیرد:
(1) رشته‌های حافظه را در دو لوله A,B تقسیم کنید.
(2) اضافی S1 تا S56 را به لوله A اضافه کنید و به آنها اجازه دهید تا 56 قطعه اول را در هر رشته اشباع کند.
(3) از تکمیل کننده B برای جداسازی مجموعه‌های حافظه در لوله A و از استیکرهای اضافی استفاده کنید.
(4) لوله B را به لوله A اضافه کنید.

(5) لوله A را گرما و سرما دهید که استیکرها را ریانسیل (reaneal) سازد.
مجموعه حافظه ایجاد شده بوسیله این فرآیند به نظر می‌رسد که بصورت منطقی با یک پراکندگی Poiso مدلسازی شده است. این انتظار وجود دارد که بصورت تقریبی %63 از کلیدها ارائه خواهد شد که بصورت میانگین یکی در هر کلید است.
اگر می‌خواهید که در مدت محاسبه هیچ اشتباهی صورت نگیرد، ما شانس منطقی داریم که از کلیدها برای کدسازی متنی استفاده کنیم.
در واقع، شانس این امر با استفاده از رشته‌های حافظه‌ای بیشتر افزایش می‌یابد.
برای اطمینان از این امر که 9510 از کلیدها نمایش داده شده‌اند و به طور میانگین سه کیسی از یک کلید صورت گرفته است، بطور ساده، ما از سه برابر DNA استفاده می‌کنیم این موضوعات با جزئیات بیشتر در بخش 4 آمده است.

2-3 اجرای عملکردهای پایه‌ای
همانطور که در بخش 2 مبحث صورت گرفت الگوریتم رمزی کردن DES ترکیبی از دو عملکرد ساده است.
x-or ها که ورودی 2 بیتی را به خروجی 1 بیتی صورت می‌دهند. باکسهای- S که ورودی 6 بیتی را به خروجی 4 بیتی طرح‌ریزی می‌کند.
محاسبه عملکرد x-or 1 بیتی به 2 بیتی در شکل (19 توضیح داده شده است هماکنون، ما محاسبه عمکرد x-or را توضیح می‌دهیم که بصورت جزئی‌تر Bj Bk= Bi می‌باشد که آن را بصورت عملکرد n-bit به m-bit عمومیت می‌دهیم.
A) تجزیه همسان نمونه دارای لوله اطلاعاتی می‌باشد که برای هر یک میزان ممکن BiBj وجود دارد.
در ابتدا، آن بااستفاده از یک لوله عملکردی مجزا صورت می‌گیرد که مخصوص Bi می باشد، سپس به صورت خاکستری در نظر گرفته شده‌اند. روئیس ات ال، یک تجزیه واحد را مدلسازی کرد که عملکرد دارای سه لوله فعال در یک لحظه بود. یک لوله اطلاعاتی منبع، لوله عملکردی مجزا و یکی از دو لوله اطلاعاتی تجزیه زا. که آنها برداشته شده و بصورت پشت هم با رباتیکها پر شوند. به این علت که در یک لحظه (بصورت همزمان) سه لوله فعال است ، سه لوله اطلاعاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مدت دومین جداسازی همسان بالا، شش لوله اطلاعاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شش لوله فعال است.

برای عملکرد n-bit به m-bit این امر به صورت زیر عمومیت می یابد.
تجزیه همسان، نمونه n، از لوله‌های اطلاعاتی n2 استفاده می‌کند که هر یک برای میزان ورودی n-bit می‌‌باشد. آن به لوله‌های عملکردی تجزیه 1- i 2 برای تجزیه همسان نه میزان (i تا) نیاز دارد (بصورت کامل 1- n2) به این علت که تجزیه همسان n تا به لوله‌های اطلاعاتی 1-n 2×3 نیاز دارد لوله‌های 1-n 2×3 فعال می‌شود

B) تنظیم همسان Bkبه (1) با یک استیکر Sk برای تمام لوله‌هایی که مورد استفاده می باشد.
برای یک x-or آن تنها زمانی کاربردی است که 10 یا 01= Bi Bj باشد، اما برای یک عملکرد کلی 1-2، این ممکن است نیاز باشد که یک استیکر اضافی به هر سری فرعی از همیار لوله اطلاعاتی همسان اضافه شود. برای هر عملکرد n-bit به m-bit بصورت کلی، این امر صورت می‌گیرد:

تنظیم همسان یک سری فرعی (با امکان تفاوت) از لوله‌هایاطلاعاتی n2 و m دفعه، از یک سری کامل از لوله‌های استیکر m استفاده می‌کند آن نیاز به لوله‌های فعال 1+ n 2 دارد. توجه کنید که سری فرعی لوله‌های اطلاعاتی که در تنظیم همسان استفاده می‌شود، تنها با استفاده از الگوریتم ذخیره شده در ریز پردازنده‌ها تعیین می‌شود.

C) ترکیب همسان محتوی تمام سیار لوله اطلاعاتی در یک لوله اطلاعاتی می باشد آن به 5 لوله اطلاعاتی نیاز دارد و بنابراین 5 لوله فعال است.
برای یک عملکرد n-bit و m-bit به اسفیورت کلی سازی صورت می گیرد:
ترکیب همسان، محتوی تمام لوله‌های اطلاعاتی n2 به یک لوله اطلاعاتی تبدیل می‌شود آن به1+ n2 لوله اطلاعاتی و 1+ n 2 لوله فعال نیاز دارد.
در انتهای عملکرد x-or ها تمام DNA یی ما به یک لوله واحد برگشت:
بصورت کلی می‌توان گفت که عملکرد n-bit به m-bit نیازمند به مراحر 1+n+m می‌باشد، لوله‌های عملکردی تجزیه 1- n2 (مخصوص برای لوله‌های متفاوت) لوله‌های استیکر m، حداکثر لوله‌های اطلاعاتی 1-n 2×3 و حداکثر لوله‌های فعال 1-n 2×3 می باشد.

در این امر، ما می‌توانیم ببینیم که یکی از کمیتهای منبعی مورد علاقه، حداکثر تعداد لوله‌های فعال می باشد که هماکنون مشخص شده است. یک بیت-6 به بیت-4 در جعبه (S-box)s ، بزرگترین عملکرد استفاده نمی‌کنیم. (عملکرد دیگری که در الگوریتم مورد استفاده قرار گرفت، Clear و پاک کردن) می‌باشد که تنها از یک لوله فعال استفاده می‌کند.

تعداد لوله‌ها و جایگاه آنها، مجموعه اطلاعاتی است، لوله‌های تجزیه و استیکر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما و به آسانی ما نمی توانیم تعداد آنها را برای یک باکس- s محاسبه کنیم و باید آنها مورد محاسبه قرار گیرند. لوله‌های داده‌ها، قابل مبادله با یکدیگر می‌باشند. بنابراین ما می‌دانیم که حداکثر تعداد استفاده شده در یک 96- S-box ، تعداد لوله‌های شرکت کنده در کل محاسبات باشد. در حالیکه لوله‌های استیکر مجزا مشخص می باشند، آنها با یک قسمت خاص از مجموعه‌های حافظه مرتبط می‌باشند

برای محاسبه لوله‌های جایگاهی، ما نیاز به توجه بیشتر به الگوریتم مولکولی داریم:
بنابراین در بخش فرعی دیگرما توجه می‌کنیم که چگونه x-or و S-box برای DES ترکیب شده محاسبه می‌شوند و تعداد کامل مراحل را محاسبه می‌کنیم و در رابطه با روشهایی که برای لوله‌های عملکردی مجزا و لوله‌های استیکر مورد استفاده قرار می‌گیرند تا تعداد کامل لوله‌های جایگاهی را به حداقل برسانند، بحث می‌کنیم.
3-3- محاسبه متون رمزدار :
ما واحد پایه‌ای محاسبه را در الگوریتم مولکولی خود مرور کردیم که یک چانک‌ 4 بیتی می باشد که با استفاده از ترکیب x-or ها وS-box ها که دارای 16 بیت ورودی می‌باشد، محاسبه می‌شود. برای هر چانک در نظر گرفته شده ترکیبات آنها 16 بیت ورودی می‌باشد که برای هر مجموعه حافظه یکسان می‌باشد. جایگاههای بیتهای ورودی کدگذاری سخت در ریز پردازنده ها می باشد و مقادیر دقیق آن در دنباله کار نادیده گرفته می شود. از توجه به عمکردهای n-bit به m-bit ما می‌دانیم که چهار مرحله برای محاسبه یک x-or و 11 مرحله برای محاسبه یک S-box نیاز است.

در ادامه، یک چانک را محاسبه می‌‌کنیم که دارای 51 مرحله به اینصورت می‌باشد 51=4×4+11+4×6 بعد از آنکه یک چانک محاسبه شد، اگر فضای کاری دوباره استفاده شود آن باید پاک شود. برای تکمیل حاسبه چانکها به این صورت نیاز است 128=8×16، و پاک کردن فضای کاری 127 دفعه صورت می‌گیرد. بنابراین عدد کامل مورد نیاز مراحل 6655 می باشد. در مدت

محاسبه یک x-or یک لوله عملکردی مجزا نیاز است تا اولین بیت را جدا کند و دو لوله عملکردی مجزا نیاز است تا دومین بیت (بصورت همسان) را جدا کند. برای اقتصادی کردن لوله‌های عملکردی مجزا در زمانیکه x-or در حال انجام است، ما از مجموعه حافظه و تعداد لوله‌های کم استفاده می‌کنیم. برای هر x-or شامل یک بیت Ri-2 می‌باشد که 448 امکان از R1,….R14 وجوددارد. و یک بیت از فضای کاری B578,…. B578 (که تنها 4بیت است)، ما در ابتدا، Ri-2 را تجزیه می‌کنیم و سپس بیت فضای کاری را جدا می‌کنیم. برای هر x-or که شامل یک بیت در Ri-1 می‌باشد (که دارای 480

امکان از R1,….R15 وجود دارد) و Ki (که 56 امکان را دارد) ما در ابتدا Ri-1 و سپس بیت کلیدی را جدا می‌کنیم در ادامه برای هر یک از بیتها از R1…R15 یک لوله عملکردی جدا بای بیت مورد نیاز است و برای هر بیت K و هر بیت B575,…. B578 دو لوله عملکردی مجزا برای آن بیت مورد نیاز است بنابراین و بطور کلی این بیت‌ها نیازمند به لوله‌های عملکردی مجزا می باشند که به این صورت محاسبه می شود: 600=4×2+56×2+480 عملکرد جعبه‌های (S-boxes) s روش دیگری را توضیح می‌دهد که ما یکسری لوله‌های عملکردی تجزیه‌ای را دارا می باشیم. محاسبات فرعی استفاده شده و پشت هم نیاز ندارد که ما یک بیت جدید را در هر دفعه که آنها اجرا می‌شوند، استفاده کنیم (و در نتیجه از لوله‌ عملکردی مجزای دیگری استفاده کنیم)
بجای آن، ورودی و خروجی در یک منطقه، از مجموعه حافظه ذخیره

می‌شوند که در اجرای بعدی مورد استفاده قرار می گیرند. جایگاه ورودی برای جعبه‌های S در شش فضای کاری اول ذخیره می‌شود و خروجی درچهار فضای کاری آخر ذخیره می‌شود. بنابراین، اگر چه هشت جعبه S متفاوت (برای هر چانک یک عدد) وجود دارد، اما همه آنها از همان لوله‌های عملکردی و استیکر مجزا استفاده می ‌کنند (تحت کنترل ریزپردازنده می‌باشند و برای هر جعبه (S-box) s استیکرها به صورت متفاوت بکار می‌روند. جعبه (S-boxes) s نیاز به لوله‌های عملکردی مجزا با 63 تای اضافی دارد که DNA را در تمام دسته‌های 6 بیتی B569,…. B574 جدا کند.

بنابراین برای تکمیل مرحله تولیدمتن رمزگذاری شده الگوریتم، ما به 663 عملکردی مجزا نیازمند هستیم، بصورت کلی، 522= 10+512 لوله استیکر نیاز است تا استیکرهایی که برای نوشتن نتایج واسطه وبیتهای فضای کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، نگهداری کند. بزرگترین عدد لوله‌های اطلاعاتی استفاده شده در مدت محاسبه 96 می‌باشد که در مدت مرحله جداسزی بدست آمده است. بطور کلی لوله‌های جایگاهی که برای محاسبه متون رمزدار مورد نیاز می باشد به این صورت محاسبه می شود : 1271= 96+512+663
4-3 انتخاب متن رمزدار در نظر گرفته شده و خواندن کلید درست
زمانیکه متون رمزی محاسبه می‌شود کلید مورد نظر بوسیله بررسی و مناسب با متن کدگذاری شده انتخاب می‌شود و برای ملبیدا کردن کلید بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. آن به یک مرحله مجزای 64 تایی نیاز دارد در زمان تجزیه مجموعه مورد نظر، این لازم است که کلید آن خوانده شود. خواندن آن با استفاده از کدگذاری درختی دو تایی و بررسی مولکولی واحد صورت می‌گیرد که در [Ro] توضیح داده شد. اگرچه این امر مشخص نیست که چنین نظریه‌ای در آزمایشگاه بصورت کامل موثر باشد در زیر ما دو نظریه اضافی را توضیح می‌دهیم که هر یک از آنها شامل اصلاح روشهایی می‌باشد که در بخشهای قبل توضیح داده شد.

در اولین نظریه رشته‌های حافظه 5 بیوتینیلید (biotinylate) شده‌اند در زمانیکه متون رمزدار محاسبه می‌شود که در بخشهای قبل توضیح داده شد، مجموعه های حافظه en mass را به شکل رشته‌ای واحد انتقال می‌دهند. یک روش برای انجام آن به اینصورت است:
(1) برای هر استیکر S0, S120 یک استیکر جدید صفر ایجاد می‌شود، Si `3 و `5 در mers-8 را با si تقسیم می‌کند، در mer-4 میانی از آن تمایز می‌یابد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد نظریه پیچیدگی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد نظریه پیچیدگی در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد نظریه پیچیدگی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد نظریه پیچیدگی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد نظریه پیچیدگی در pdf :

چکیده:
پیچیدگی جهان در تضاد با سادگی قوانین فیزیکی قراردارد. در سالهای اخیر رفتارهای غیر خطی و پویای سیستمها به طور وسیع مطالعه شده است، یعنی رفتارهایی که منجر به پیچیدگی و در نهایت آشوب می شوند. مطالعه این رفتارها، منتهی به وضع قوانین جدیدی در طبیعت نشده ولی باعث شدهاند تا بتوانیم قوانین موجود را عمیقتر درک کنیم. یکی از نکات جالب توجه در پیچیدگی این است که به رغم تصورات پیشین، قوانین ساده میتوانند منجر به بروز رفتارهای بسیار پیچیده شوند. این موضوع میتواند منجر به شناخت عمیقتر عملکرد سیستمها و رفتارهای اجتماعی و سازمانی شود. از همین روست که در حال حاضر اندازهگیری پیچیدگی و راههای کاهش آن در سازمانها و فرآیندهای تصمیم گیری به یکی از مباحث روز تبدیل شده است. همین گستردگی مبحث پیچیدگی باعث شده است که مشارکت تمام علوم نظیر ریاضایت، فیزیک، مکانیک شارهها، شیمی، مدیریت در تحلیل آن اجتناب ناپذیر شود.در مقاله حاضر سعی شده است تا کلیاتی از پیچیدگی و انواع آن ارائه شود و نقش آن در طبیعت و سیستمهای تولیدی مورد مطالعه قرار گیرد.

کلید واژه ها: پیچیدگی، پیچیدگی ایستا، پیچیدگی پویا، خود سازماندهی، آشوب

 مقدمه:
یکی از وجوه اساسی علم که آن را از هنر و ادبیات متمایز می کند امکان بیان آن به کمک اعداد و کمی کردن آن با استفاده از روابط ریاضی است.این پدیده چنان فراگیر شده است که بسیاری از اوقات کار علمی براساس کیفیت ریاضیات آن سنجیده می‌شود و نه محتوای تجربهاش. بهکارگیری روابط ریاضی، علاوه بر ایجاد شرایط جدید برای نگرش به پدیدهها (نوآوری)، نوعی سیستم ارزشی برای اندازهگیری و کمی کردن نیز بهوجود می آورد.

نظریه پیچیدگی مطمئناً راه جدیدی برای نگاه کردن به پدیدههاست و به تدریج در حال تغییر دادن تکنیکهای ریاضی سنتی است. به همین دلیل نیز برخی از دانشمندان نظریه پیچیدگی را گنگ و مبهم میدانند و آن را شایسته عنوان علم نمی‌شناسند. نیاز به تکنیکهای جدید ریاضی جهت مواجهه با علوم جدید، موضوع تازه‌ای نیست (ریاضیات نیوتونی و لایبنیتز، توپولوژی پوآنکاره، هندسه غیر اقلیدسی ریمان، آمار بولتزمن و نظریه مجموعههای کانتور). تمام این دیدگاههای جدید در ریاضیات به دلیل نیاز به کمی کردن نظریه‌های جدید علمی که در آن زمان پا به عرصه وجود گذاشته بودند ابداع شدند.

نظریه پیچیدگی:
بهتر است در اینجا نگاهی به اجزای اصلی یک سیستم پیچیده بیندازیم. بهطور کلی هر سیستم پیچیده یک سیستم کاملاً عملکردی است که شامل اجزای متغیر و وابسته به هم است. به بیان دیگر، برخلاف یک سیستم کاملاً سنتی (نظیر هواپیما) اجزا دارای ارتباطات دقیقاًٌ تعریف شده و رفتارهای ثابت یا مقادیر ثابت نیستند و عملکردهای انفرادی آنها نیز ممکن است با روشهای سنتی قابل تبیین نباشد. به رغم این ابهام، این سیستمها بخش اعظم جهان ما را تشکیل می‌دهند و ارگانیسمهای زنده و سیستمهای اجتماعی و حتی بسیاری از سیستمهای غیر ارگانیک طبیعی نیز در زمره آنها قرار می‌گیرند.

پیچیدگی ایستا (نوع اول). براساس نظریه پیچیدگی اجزایی که دارای برهم کنشهای بحرانی هستند خود را به گونه‌ای سازمان دهی می‌کنند که به سوی ساختارهای تکاملی پیش روند و سلسله مراتبی از خصوصیات سیستمهای غالب را ایجاد کنند. در این نظریه سیستمها را باید به صورت یک کل نگریست و برخلاف دیدگاههای سنتی، از تجزیه و ساده سازی آنها پرهیز کرد. به دلیل وجود عوامل غیر خطی در سیستمهای به شدت وابسته به هم، دیدگاههای سنتی قادر به تجزیه و تحلیل نیستند. در اینجا علتها و معلولها قابل تفکیک از هم نیستند و مجموع اجزا برابر با کل نخواهد شد. رویکرد مورد استفاده در نظریه پیچیدگی بر مبنای تکنیکهای جدید ریاضی قرار دارد که سر منشأ آنها را باید در شاخه های مختلف چون فیزیک، زیست شناسی، هوش مصنوعی، سیاست و ارتباطات راه دور جستجو کرد. ساده‌ترین شکل پیچیدگی که معمولاً توسط ریاضی دانان و دانشمندان مورد مطالعه قرار می گیرد، در ارتباط با سیستمهای ثابت است. در اینجا فرض می کنیم که ساختار مورد نظر در طول زمان تغییر نمی کند. به بیان دیگر، به اصطلاح دانشمندان سیستم، با یک تصویر ثابت از سیستم سرو کار داریم. به عنوان مثال، می توان به یک ریز تراشه کامپیوتر نگاه کرد و آن را پیچیده یافت. می‌توان آن را با یک مدار الکترونیک مرتبط دانست و برای تعیین پیچیدگی نسبی آن، آن را با سیستمهای جانشین مقایسه کرد (مثلاً از نظر تعداد ترانزیستورها). می‌توان همین کار را با اشکال زنده حیات نیز انجام داد و آنها را بر حسب تعداد سلولها، تعداد ژنها و غیره اندازه گیری کرد. تمامی این جنبه های کمی، فاقد مهمترین مسئله تفکر در پیچیدگی هستند و آن این است که آیا واقعاًٌ پیچیدگی به تعداد اجزا بستگی دارد و چرا پیچیدگی سیستمی مثلاً با 100 جزء متفاوت با سیستم دیگر با همین تعداد اجزاست.

 

برای نگرشی دقیقتر به این سئوال، نیازمندیم به دنبال الگوها و آمارهای کمیتها باشیم. روشن است که پیچیدگی ترتیبی از 50 توپ سفید و 50 توپ سیاه، از پیچیدگی 5 توپ سیاه، 17 توپ سفید، 3 توپ سیاه، 33 توپ سفید و 42 توپ سیاه کمتر است. با این حال معنای چنین ترتیبی نامشخص است. آیا ترتیب تصادفی است یا معنادار؟ هنگامی که چنین تحلیلهایی به سه بعد تعمیم داده می‌شوند و بیش از یک مشخصه برای هر جز تعریف می‌شود (اندازه، چگالی، شکل) پیچیدگیهای احتمالی به نحوه غیر قابل تصوری افزایش می یابند و توانایی ریاضیات موسوم را به چالش فرا میخوانند. در اینجا صرفاً یک سطح مورد نظر قرار داشت ولی در طبیعت سطوح مختلفی از ساختار در تمام سیستمها وجود دارند و این سطوح باعث افزایش پیچیدگی خواهند شد (پیچیدگی یک مولکول، به علاوه سلول، به علاوه ارگانیسم، به علاوه اکوسیستم، به علاوه سیاره زمین و ;). این پدیده باعث می‌شود تا ریاضیات پیچیدگی ایستا نیز دشوار باشد.

پیچیدگی پویا (نوع دوم). با افزایش بعد چهارم، یعنی زمان، موقعیت بسیار بغرنجتر خواهد شد. از زاویه دید مثبت، شاید تشخیص الگوها با تغییراتشان در زمان ساده تر از حالت سکون آنها باشد (فصول، ضربان). اما از سوی دیگر ممکن است با اجازه دادن به اجزا برای تغییر با زمان، الگوهای حالت سکونی را که قبلاً شناسایی کرده بودیم و طبقه بندیهای انجام گرفته بر پایه آنها از دست بروند (برگها سبز هستند، به جز در پاییز که زرد می‌شوند و در زمستان که اصلاً وجود ندارند!).

تشخیص عملکرد، یکی از راههای اصلی تحلیل علمی است. پرسش «سیستم چه کاری انجام می‌دهد؟» و به دنبال آن «چگونه این کار را انجام می‌دهد؟» هر دو دارای مفهوم حرکت در زمان هستند. با توجه به ضعف ما در بررسی تجربیات تکرارپذیر، مهم خواهد بود که تشخیص دهیم آیا پدیده مورد مطالعه ایستاست یا آنکه دارای تغییرات دوره‌ای است. علم همواره با آزمایش و تأیید آزمایشها سروکار دارد و پیشنیاز این امر، داشتن نمونه‌های متعدد است. روابط ریاضی مورد استفاده به گونه‌ای هستند که برای داده‌های یکسان، همواره پاسخهای یکسانی را ارائه می کنند و این یک نکته اساسی در نظریه پیچیدگی است. ما در بسیاری از اوقات ناچار می‌شویم تا به طور مصنوعی پیچیدگی پدیده مورد بررسی را کاهش دهیم تا در چارچوب محدودیت فوق قرار گیریم. یک فرد دارای وجوه گوناگونی است ولی، او را با آن دسته از مشخصه‌هایش تعریف می کنیم که در طول زمان بدون تغییر باقی می‌مانند (و یا قابل پیش بینی هستند) نظیر نام، رنگ پوست، ملّیت یا سن، شغل، قد و مانند آنها. نظریه پیچیدگی نیازمند آن است که سیستم را به صورت یک کل مورد بررسی قرار و از آن تعریفی به دست دهیم که تمامی جنبه‌های آن را پوشش دهد و در این نقطه است که روشهای سنتی و ریاضی پاسخگو نخواهند بود.

پیچیدگی تکاملی (نوع سوم). یکی از پدیده‌های مهم در اطراف ما پدیده‌های ارگانیک هستند. بهترین مثالهای مربوط به این پدیده‌ها، مربوط به نظریه نوین داروین در انتخاب طبیعی است که طی آن سیستمها در طول زمان تکامل پیدا می‌کنند و سیستمهای دیگری ابداع می‌شوند (مثلاً یک موجود دریایی تبدیل به یک موجود خشکی می‌شود). این شکل از تغییر که ظاهراً منتهایی نیز برای آن قابل تصور نیست، بسیار بغرنجتر از آن است که پیش از این انگاشته می‌شد. می‌توان همین مفهوم تغییرات غیردوره‌ای را با مواردی چون سیستمهای ایمنی بدن، آموزش، هنر و کهکشانها نیز توسعه داد. طبقه بندی پیچیدگی، عملاً به معنای برداشتن قدم دیگری، به سوی تاریکی خواهد بود چرا که اگر امکان شمارش مصداقهای آن وجود نداشته باشد چگونه می‌توان نام علم را بر آن نهاد؟

پاسخ این سئوال به مبحث الگو باز می‌گردد. در هر سیستم پیچیده، ترکیبات بسیار زیادی از اجزا می‌توانند وجود داشته باشند و در حقیقت می‌توان مشاهده کرد که بسیاری از این ترکیبات پیش از این هرگز در طول حیات جهان وقوع پیدا نکرده‌اند. با بررسی تعداد زیادی از سیستمهای متفاوت، می‌توان شباهتها (الگوها) را در آنها تشخیص داد و طبقه بندی هایی را برای تعریف آنها ایجاد کرد. این تکنیکها، که می توان آنها را آماری دانست، بسیار مناسب اند و راهنمایی‌هایی کلی ارائه می‌کنند، ولی فاقد یک نیازمندی اساسی در کار علمی هستند و آن قابلیت پیش‌بینی است. در به کارگیری علم (فناوری) ما نیازمند آن هستیم که سیستم را به گونه‌ای طراحی و ایجاد کنیم که وظایف خاصی را به انجام برساند واین یعنی خواسته‌ای که به نظر نمی‌آید از دیدگاه تکاملی قابل بررسی و تعمیم باشد.پیچیدگی خود سازمان دهی (نوع چهارم). آخرین شکل سیستم پیچیده، شکلی است که مهمترین و جدیدترین نوع در نظریه پیچیدگی محسوب می‌شود.

 

در اینجا محدودیتهای داخلی سیستمهای بسته (نظیر ماشینها) با تکامل خلاقانه سیستمهای باز (نظیر مردم) با همدیگر تلفیق می‌شوند. در این دیدگاه سیستم با محیط خود تکامل می یابد به گونه‌ای که پس از مدتی، دیگر سیستم در طبقه بندی قبلی خود نمی‌گنجد. در اینجا می‌بایستی عملکردها و وظایف سیستم به گونه‌ای تعریف شوند که چگونگی ارتباط آنها با جهان وسیع خارج از سیستم مشخص شود. از انواع قبلی سیستمهای گسسته و سیستمهای خود نگهدارنده، به نظر می‌آید که به مفهومی از پیچیدگی رسیده‌ایم که نمی‌توان آن را از دیگاه کیفی یک سیستم جدا دانست.عملاً سیستمهای خود تکاملی نظیر بوم‌شناسی و زبان سعی دارند عملکردهای خود را کاملاً با تطابق با محیط شکل دهند و عملاً از این دیدگاه می‌توان روش شناسی‌ای را تدوین کرد که طی آن فرایند طراحی از درون سیستم به برون آن سوق داده شود. ما می‌توانیم به جای طراحی خود سیستم، محیط آ ن را طراحی کنیم (محدودیتها) واجازه دهیم تا سیستم خود به گونه‌ای تکامل یابد تا پاسخ صحیح را بیابد، نه آنکه پاسخی از طرف ما به سیستم تحمیل شود. این دیدگاه در فناوری ارگانیک، دیدگاهی جدید و نتایج آن در حال حاضر در مهندسی ژنتیک و طراحی مدارها در حال بررسی است.از دیدگاه نظریه پیچیدگی، بسیار مایل هستیم پیش‌بینی کنیم کدام حل غالب از بین شقها و محدودیتهای گوناگون رخ خواهد داد.

مقدمات کمی سازی پیچیدگی:
اگر اعتقاد داشته باشیم که روشهای سنتی کمی سازی در قالب پارامترهای ایستا و یا فرمولها، برای سیستمهای پیچیده غیر کافی هستند، پس چه جانشین دیگری را می‌توان برگزید؟ مخصوصاً با مقادیر ثابت و متغیرهایی که در طول عمر سیستم وقوع خواهند یافت چه باید کرد؟ اصولاً نیازمند آن هستیم که اجازه دهیم تمام پارامترها در سیستم متغیر باشند (در مقیاسهای متفاوت زمانی عمل کنند) و نیز اجازه دهیم تا تعداد پارامترها به صورتی پویا افزایش یا کاهش یابند (شبیه سازی تولد و مرگ). این پدیده نوعی تخطی از سنتها در علوم به شمار می‌رود و نیازمند چیزی است که کوهن نام آن را انقلاب علمی گذاشته است.با توجه به مسائل گوناگونی که در نظریه پیچیدگی با آنها مواجه خواهیم بود، حال می‌توان به مجموعه کارهایی که در خصوص کمی کردن این نظریه در حال انجام هستند اشاره کرد. این کارها براساس 50 سال تحقیقات روی نظریه عمومی سیستمها یا سیبرنتیک، در زبان، دینامیک و بوم شناسی، ژنتیک مدرن، علوم تلفیقی و هوش مصنوعی قرار دارند. موفقیتها و شکستهای این 50 سال به ما کمک خواهند کرد تا بتوانیم با ایجاد فرضیات صحیحتر و بهره ورتر راه درست را بیابیم.فرضیات و اهداف.

در تفکر پیچیدگی، ما به دنبال معیارها و اندازه‌گیریهای مطلقی هستیم که بتوان آنها را در تمامی محدوده‌ها به کار گرفت. این فرض، در کنار دیگر فرضهای مرتبط، نظیر غیر قابل پیش بینی یودن، عدم تعادل، حلقه‌های علّی، غیر خطی بودن و باز بودن، بدین معناست که جهان ما از بسیاری جهات بسیار متفاوت با آن چیزی است که علوم سنتی به دست می دهند.

اهداف زیادی را می‌توان برای نظریه پیچیدگی بیان کرد که عبارت‌اند از:
• توضیح ساختارهای غالب (خودسازمان دهی)
• اندازه گیری پیچیدگی نسبی(پارامترهای چند گانه سلسله مراتبی)
• تدارک روشهای کنترل سیستمهای پیچیده (نقاط عطف)
• به وجود آوردن مدلهای کارآ (تلخیص)
• به دست دادن پیش گویی کننده های آماری (محدودیتها)
• حل مسائل غیر معمول (میان بر)
• نمایش کاربردهای جدید محتمل (نوآوری)
• کمی کردن قوانین ترتیب و اطلاعات

برای تمام اهداف می بایستی روشهای عملی کمی سازی ایجاد شوند (یعنی باید قابل محاسبه باشند). ما نیازمند ریاضیاتی هستیم که قادر باشد سیستمها را به همان راحتی که انسان الگوها را تشخیص و طبقه‌بندی می‌کند از همدیگر تشخیص دهد و به علاوه امیدوار هستیم که قادر به پیشگویی لااقل برخی از جنبه های آینده سیستم از رفتار گذشته آن یا وضعیت حال آن باشیم و به این طریق برخی کنترلها را بر سیر توسعه آن اعمال کنیم.

تحلیل سیستمهای پیچیده. پیش از تلاش برای اعمال هر نوع تکنیک کمی سازی به سیستمها یا سازمانها، می‌باید تصمیم بگیریم که آیا آنها در تمام جنبه‌های خود پیچیده هستند و نیز آیا پیچیدگی خود سازمان دهی در آنها وجود دارد یا خیر. برای این منظور می‌توان از خصوصیات عمومی SOC برای طبقه بندی این نوع از سیستمها استفاده کرد:

1 نمایه نحوه اتصال:اجزا به طور متوسط دارای بیش از یک ورودی و بیش از یک خروجی هستند (ولی نه آنقدر زیاد که منتهی به آشوب شود)
2 وضعیت تبدیل:نسبت به ورودیهای مورد استفاده سیستم و متوسط خروجیهای ایجاد شده توسط آن به طور تقریبی برابر با 1 است. اگر این اختلاف بسیار کمتر از 1 باشد سیستم به سمت یک وضعیت ایستا همگرا و اگر بسیار بیشتر از 1 باشد، سیستم به سمت وضعیت آشوبناک واگرا خواهد شد.
3 قابلیت یادگیری:اجزا قابلیت یادگیری از تجارب گذشته را دارند. این یادگیری برای تغییر دادن قواعد سیستم و بهینه سازی انتقال وضعیتها به کار می رود.
4 عملکرد موازی:برخی از اجزا به طور خودکار و موازی فعالیت می کنند. این پدیده باعث ارتقای سرعت پاسخگویی و قابلیت تطابق سیستم خواهد شد.
5 تغییر برهم کنشها:اجزا قادرند اجزای دیگر را که با آنها برهمکنش دارند تغییر دهند. این تغییر می‌تواند دائمی یا موقت باشد.
6 حلقه های بازخورد:در حلقه بازخورد خروجیها به سمت ابتدای فرایند بازگشت داده می‌شوند به گونه‌ای که نتایج عملکردهای واقعی باعث تصحیح فرآیند خواهد شد.
7 قابلیت کنترل:تمام متغبرها برای ثبات باید قابل کنترل باشند (متغبرهای غیر قابل کنترل معرف پتانسیل آشوب هستند) ولی کنترل نباید باعث ایجاد تغیر شود، بلکه صرفاً باید سیستم را در محدوده‌های تعریف شده نگهدارد.
8 حوزه های جذب:راههای مختلفی در دسترس هستند که می‌توانند به یک هدف برسند. انعطافپذیری پاسخ و آزادی خلاقیت در اینجا مطرح است.
9 مرزهای خارجی:مرزهای سیستم نه کاملاً بسته‌اند و نه کاملاً باز، از صافی گذراندن اطلاعات در اینجا لازم به نظر میرسد.
10 عملکرد سیستم:اهداف یا عملکردها می‌توانند چند گانه باشند، این امر یک وجهه چند بعدی به سیستم خواهد بخشید.
11 بلوکهای سازنده:زیر سیستمها در ابعاد مختلف می‌توانند وجود داشته باشند که یک ساختار مدولی و فراکتال به سیستم میبخشند.
12خواص غالب:عملکردهای برنامه‌ریزی نشده در طول عملیات مغلوب و به کنار گذارده خواهند شد.در حقیقت مدولها، بر اثر برهم کنش اجزا خود را سازمان دهی می‌کنند.
13 ثبات سیستم:برخی اختلالات داخلی و خارجی می‌توانند در درون سیستم مضمحل شوند ولی برخی دیگر باعث بروز عوارض غیر منتظره‌ای در سیستم می‌شوند. قانونی برای میزان انتشار و طول اثر گذاری اختلالات باید وجود داشته باشد.
14 کنترل غیر متمرکز:کنترل در تمام سیستم توزیع شده است و تصمیمهای موضعی توسط اجزا و یا مدولها و در محدوده محدودیتها اتخاذ می‌شوند.
15 جریان اطلاعات:افزایش جریان اطلاعات می‌تواند معرف حرکتی از ثبات به سمت آشوب باشد. در سیستمهای اجتماعی می‌توان این پدیده را از طریق فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار داد.البته این یک نشانه کاملاً مشخص نیست ولی سیستمی که بسیاری از شرایط فوق را داراست بهتر می‌توان با نظریه پیچیدگی تحلیل تا روشهای آماری و با فرض رفتار قطعی و خطی. این نوع معیارها می توانند برای بازسازی اهداف نیز مورد استفاده قرار بگیرند، به خصوص اگر بخواهیم سیستمی را از اشکال ساده به سمت پیچیدگی خود سازمان دهی به پیش ببریم. این امر باعث خواهد شد تا سیستم از طریق نوآوری، بقا و قابلیت تطابق منافع بسیاری را کسب کند.

تکنیکهای کمی سازی
الف) تکنیکهای رویان با این فرض که توانسته ایم یک سیستم بالقوه پیچیده را شناسایی کنیم، سئوال بعدی چگونگی کمی کردن این پیچیدگی است. تکنیکهای زیر توسط محققان پیچیدگی برای ایجاد دقت ریاضی در این مبحث به کار گرفته شده اند.
آنتروپی. آنتروپی نقطه شروع خوبی برای بررسی است زیرا به‌طور سنتی از آن برای اندازه‌گیری بی‌نظمی استفاده می‌شود. متأسفانه انواع متعددی از آنتروپی وجود دارد که باعث می‌شوند این مفهوم در عمل چندان کاربردی جلوه نکند. مشل اصلی اینجاست که یک مفهوم نمی تواند به تنهایی قادر به تشخیص و اندازه گیری اشکال گوناگون باشد.

نظریه اطلاعات. این تکنیک که توسط کولوموگروف و چاییتین ابداع شده است سیستمهای پیچیده را بر اساس کوتاهترین برنامه کامپیوتری که می‌تواند آن سیستمها را ایجاد کند مورد بررسی قرار می دهد. از این رو، در اینجا طول برنامه معیاری برای پیچیدگی خواهد بود که مشکل اینجاست که این روش ارزش زیادی برای نوفه تصادفی (که ما عملاً آن را پیچیده نمی‌دانیم) قائل است. در عین حال این روش برای زمان اجرای برنامه اهمیتی قائل نیست. به رغم اینکه تحقیقاتی برای منظور کردن این عوامل در دست انجام است ولی هنوز این روش یک بعدی تلقی می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اتومبیل در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اتومبیل در pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اتومبیل در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اتومبیل در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد اتومبیل در pdf :

اتومبیل

تاریخچه
آنچه بعنوان اتومبیل در اختیار ماست حاصل تجربه‌های گوناگون و تلاشهای مدام افراد بسیاری است که کار خود را ابتدا از گاری شروع و امروزه به اتومبیلهای پیشرفته امروزی رسیده‌اند.
اتومبیل به شکل امروزی را شخص بخصوصی اختراع نکرده است بلکه این وسیله به تدریج تکامل یافته و بشکل امروزی در آمده است. اتومبیلهای اولیه شبیه درشکه بوده و با نیروی بخار بحرکت در می‌آمدند. این نوع خودروها دو چرخ در عقب و یک چرخ در جلو داشتند. اتومبیل پس از اختراع ابتدا بعنوان یک وسیله ساده در اختیار اشراف قرار داشت شروع صنایع اتومبیل با اختراع موتور احتراق داخلی در سال 1860 بوسیله یک نفر بلژیکی به نام اتی ین لنوایر (Etienne Lenoir) آغاز گردید و سپس تغییرات جهشی و سریعی را طی نمود.

در بین سالهای 1860 و 1870 در اروپا تجارب مختلفی بوسیله چند تن از مهندسین تحقق یافت. یکی از این تجربه‌ها ساختن یک موتور چهار سیلندر و نصب آن بر روی یک گاری کوچک بود که توسط شخصی بنام زیگفرید مارکوس در سال 1874 در شهر وین انجام گرفت موتور این وسیله نقلیه از نوع بخاری بود و عمل احتراق مخلوط هوا و گاز زغال سنگ در داخل سیلندر به وسیله جرقه زنی انجام می‌گرفت نمونه بارز و عملی ساخت موتور احتراق داخلی در سال 1876 به‌وسیله یک نفر آلمانی به نام نیکولاس اتو با موفقیت انجام شد. در این عصر قهرمانان صنعت از جمله کات لیک دایملر و کارل بنز مستقل از هم کار میکردند ولی جهت فعالیتشان یکی بود کوشش بسیاری در جهت تحول این صنعت انجام دادند. از جمله این فعالیتها میتوان به بهره گیری از الکتریسیته برای جرقه خودرو توسط بنز اشاره کرد.
گرچه صنعت اتومبیل در آلمان متولد شد ولی در فرانسه رشد نمود و در انگلیس و آمریکا پیگیری بیشتری نسبت به آن بعمل آمد. اولین اتومبیل موفق آمریکایی Duryea نام داشت که در سال 1893 به کار افتاد.

در سال 1903 تعداد خودروهای ساخته شده در جهان به 62000 دستگاه رسید که نیمی از آن متعلق به کشور فرانسه بود. در سال 1906 بهترین و بی صدا ترین اتومبیل که 7 لیتر
حجم داشت در فرانسه با نام سیلور گاست (Silver Ghast) ساخته شد.

تاریخچه Porsche
در سال 1930 Ferdinand Porsche پس از کسب تجربه لازم در کارخانه Austro Daimler و نیز کمپانی Ster بزرگترین کارخانه ماشین‌سازی اتریش شرکت طراحی خود را افتتاح کرد.
اولین طرح او پروژه 12 , ماشینس بود با موتور 5 سیلندر که با آب خنک می‌شد و به سفارش Zundapp طراحی شده بود. این طرح به علت قیمت بالایی که داشت موفقیت چندانی کسب نکرد. پروژه مشابهی برای N.S.U در ژانویه سال 1934 طراحی شد که ماشینی 4 سیلندر و مجهز به سیستم خنک شونده با هوا بود.هنگامیکه فروش N.S.U گسترش یافت این طرح نیز متوقف شد.

B.M.W:
“Bayerische AG” زندگی خود را در مونیخ به عنوان یک تولید کننده موتورهای هوایی آغاز کرد و بعد از آن در سال 1923 شروع به تولید موتورسیکلت کرد.

اولین محصول او موتور مدل R 32 فروش بسیار موفقی داشته و این کمپانی بعدها به نام BMW معروف شد. در سال 1928 با بکار گیری Dixi کارخانه مدلهای گوناگونی تولید کرد.از جمله این اتومبیلها مدلهای BMW 3 , BMW 15 بودند.

Audi:
هنگامی که August Horch در سال 1910 اولین اتومبیل خود بنام Audi نوع B را تولید کرد با موفقیت زیادی روبرو شد.
پس از آن Horch در سال 1911 با Audi B وارد مسابقات Austrian Alpine شد او رهبری یک تیم از رانندگان را که در بین آنها 2 تن از مهندسانش به نامهای Graumuller و Lange نیز حضور داشتند بر عهده داشت. آنها موفق شدند مسابقه را بدون هیچ خطائی به پایان برسانند.آنها سال بعد نیز با همین اتومبیل وارد مسابقات شدند و پس از آن در سال 1913 آنها با Audi C در مسابقات شرکت کردند.آن سال Audi C برنده مسابقات شد و در سال بعد نیز با برنده‌شدن نوع C این اتومبیل با نام Alpensieger برنده Alpine شهرت یافت.

 

Benz:
مرسدس نام یک دختر اسپانیایی است و اصولاً‌ یک اسم اسپانیایی است که به معنای وقار و زیبایی است.
آن آرم جاودان در سال 1903 طراحی گردید اما در سالهای 1909 ( دو بار ) ،‌ 1916 و 1921 تکامل یافت تا اینکه در سال 1926 به یک ستاره طلایی با دایره ای که دور آن را محصور کرده بود مبدل گردید و تا به امروز به همین شکل و شمایل ماند.

Lamborghini :
Ferrucio Lamborghini در سال 1916 در شمال شهر Bolonga واقع در ایتالیا متولد شد.او تحصیلات خود را در زمینه اتومبیل‌های صنعتی کشاورزی به پایان رساند و سپس وارد ارتش شد و در قسمت نیروی هوایی مشغول به کار گشت. او عاشق اتومبیلهای سریع بود و رویای سرعت در سر می‌پروراند.وی در سال 1947 به تقویت یک اتومبیل Fiat پرداخت و در سال 1948 با این اتومبیل در یک مسابقه Mille Miglia شرکت کرد.

در سال 1949 لامبورگینی کمپانی خود را تاسیس کرد.این کمپانی کار خود را با تولید سیستمهای هوائی گرمازا و سرمازا آغاز نمود

تاریخچه ایران خودرو و پیکان
ایران ناسیونال یا همان ایران خودرو که مادر پیکان در 40 سال اخیر بوده روز 12 مهرماه 1341 با سرمایه‌ای در حدود 10 میلیون تومان و با هدف مونتاژ و تولید انواع خودرو وتوسط آقایان حاج علی اکبر خیامی ، محمود خیامی ،احمد خیامی ، خانم مرضیه خیامی و خانم زهرا سیدی رشتی در خیابان اکباتان تهران تأسیس شد و از 28 اسفندماه 1342 با تولید اتوبوس شروع به کار کرد. اینک با گذشت بیش از40سال از زمان تأسیس آن همچنان در زمینه ی طراحی و تولید خودروهای سواری ، اتوبوس و مینی بوس به عنوان بزرگترین تولید کننده ی خودرو در کشور ، در راستای تأمین نیاز‌های جامعه ، ورود به بازارهای جهانی ، تعمیق ساخت داخل کردن قطعات و در نهایت تحقق اهداف ایران به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

فولکس واگن
این کمپانی بر اثر آرزوری دو نفر با شخصیتهای کاملا متفاوت بوجود آمد :
Adolf hitlerو Porsche.
Adolf Hitlerفردی بود که علاقه شدیدی به اتومبیل داشت اگر چه هرگز نتوانست رانندگی را تجربه نماید.او علاقه بسیاری به مسابقات اتومبیل رانی داشت و همچنین بسیار علاقه مند بود تا اتومبیلی در اختیار مردم باشد که همگان بتوانند آن را خریداری کنند. شخص دیگر Porsche بود. او نیز همانند هیتلر آرزو داشت اتومبیلی بسازد تا همگان قدرت خرید آن را داشته باشند. تنها تفاوت او با هیتلر بی توجهی Porsche به سیاست بود.

تاریخچه پژو 405
با توجه به قدمت طراحی بدنه پیکان و خارج از رده بودن تکنولوژی ساخت آن و نیاز شدید به سرمایه گذاری مجدد برای قالب‌های بدنه و تجهیزات مورد نیاز .ایران خودرو تصمیم گرفت از سال 1368 پژو 405 را در مدل های(جی- ال و جی- ال- ایکس) تولید کند. این خودرو در سال 1987 میلادی با مدنترین تکنولوژی به عنوان جدیدترین مدل توسط پژو به بازارعرضه شد و در سال 1988 میلادی به عنوان بهترین اتومبیل سال در اروپا و همچنین به عنوان اتومبیل وارداتی به آمریکا انتخاب شده بود.خطوط جدید تولید پژو 405 نیز در تاریخ 13/9/1369 توسط رئیس جمهور کشورمان افتتاح شد.

تاریخچه پروتون
شرکت زاگرس خودرو در سال 1375 توسط بخش خصوصی در شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان تاسیس گردید.این شرکت با همکاری پروتون مالزی اولین خودروی خودرا در مهرماه سال 1380 تحت عنوان پروتون – ویرا که در اصل همان لانسر میتسوبیشی می‌باشد. روانه ی بازار کنون به 60 کشور جهان صادرو مورد استقبال گسترده قرار گرفته است.بزرگترین مصرف کننده خودروی پروتون پس از مالزی کشور انگلستان است.

تاریخچه پیکان
پس از چند تجربه ناموفق در خصوص اتومبیل‌های فیات در ایران، جدی ترین قدم برای اتومبیل سازی با شروع به کار کارخانه ایران ناسیونال در 27 مرداد 1341 با عرضه اتومبیل پیکان برداشته شد.

اختراع اتومبیل
در حقیقت کسی به تنهایی اتومبیل را اختراع نکرده است. این دستگاه از گاری‌های اسب
دار به کالسکه‌های بخاری و شاید در قرن نوزدهم به نوع سه چرخ تکامل یافت , اما با گذشت زمان به تدریج شباهتش را با مدل‌های قدیمی از دست داد و روز به روز تغییرات اساسی در آن به وجود آمد.

پیدایش موتور
حماسه اتومبیل در واقع در سال 1860 شروع می‌شود که در آن جین اتین لینورا مخترع بلژیکی اولین موتور گازی را اختراع کرد که از روی آن تمام موتورهای درون سوز توسعه پیدا کرد.
اما در اولین موتور مخلوط گاز ذغال سنگ و هوا قبل از جرقه متراکم نمی شدند و در نتیجه این موتور موثر نبود.
تلاش بعدی در سال 1876 بود هنگامی که کانت نیکلاس اتو مهندس آلمانی توانست بطور موفقیت آمیز اصول چهار زمان را که توسط بودا روکاس(Beauda Rochas) فرانسوی پیشنهاد شده بود را به کار برد. سیکل چهار زمانه قادر می‌سازد که مخلوط پر شده در سیلندرمتراکم شود و عملکرد قابل توجه بیشتری فراهم گردد.
در همین زمان بنزین یکی از فراورده‌های تقطیر شده از نفت خام به جای گاز ذغال سنگ به کار گرفته شد. در طول 1880 بیشترین پیشرفت در آلمان توسط گوتیب دیملر وکارل بنز صورت گرفت. دیملر که با ویلهلم می‌باخ کار (Wilhelm may bach) می‌کرد, اولین موتورش را در سال 1883 تولید کرد این موتور که با سرعت 900 دور در دقیقه کار می‌کرد در حدود 4 برابر بیشتر از موتورهای اتو سرعت داشت که شگفتی خلق کرد.

از سوی دیگر بنز با موضوع ساختن وسایل نقلیه با نیروی جلو برنده خودی کار را شروع کرد و در سال 1885 او اولین موتورش را در عقب یک اتو مبیل سه چرخ نصب کرد.
در حدود یک سال و اندی بعد هر دو اتومبیل هایشان را برای فروش عرضه کردند سپس در سال 1890 رنه پانهارد(Rene pan hard ) و امیل لواسار(Emilelevossor) با کسب مجوز ساخت موتورهای دایملر در کشور فرانسه شروع به کار کردند. در اولین موتورهایشان, موتوردر وسط اتاق قرار داشت اما در سال 1891 اتومبیل کاملتری ساختند که در آن موتور اتومبیل در جلو اتاق نصب شده بود و بدین ترتیب طرح اتومبیل برای سالیان دراز ریخته شد. لواسار سهم زیادی در تکامل صنعت اتومبیل دارد.

اوتوانست سیستم انتقال قدرت را که تا آن زمان تسمه ای بود بصورت کلاچ و گیربکس در آورد. به علاوه سیستم موتور جلو و چرخ عقب محرک را طرح نمود و مهم تر از همه اتومبیل به عنوان واحد محرکه مطرح شد نه یک سه چرخه یا چهار چرخه و یا کالسکه غیر اعتماد و نا امن .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق آهن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق آهن در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق آهن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق آهن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق آهن در pdf :

اطلاعات اولیه
آهن ، عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با نشان Fe و عدد اتمی 26 وجود دارد. آهن فلزی است که در گروه 8 و دوره 4 جدول تناوبی قرار دارد.
تاریخچـــــه
اولین نشانه‌های استفاده از آهن به زمان سومریان و مصریان بر می‌گردد که تقریبا 4000 سال قبل از میلاد با آهن کشف شده از شهاب سنگها اقلام کوچکی مثل سر نیزه و زیور آلات می‌ساختند. از 2000 تا 3000 سال قبل از میلاد ، تعداد فزاینده ای از اشیاء ساخته شده با آهن مذاب ( فقدان نیکل ، این محصولات را از آهن شهاب سنگی متمایز می‌کند ) در بین‌النهرین ، آسیای صغیر و مصر به چشم می‌خورد؛ اما ظاهرا تنها در تشریفات از آهن استفاده می‌شد و آهن فلزی گرانبها حتی باارزش‌تر از طلا به‌حساب می‌آمد.

بر اساس تعدادی از منابع آهن ، بعنوان یک محصول جانبی از تصفیه مس تولید می‌شد - مثل آهن اسفنجی – و بوسیله متالوژی آن زمان قابل تولید مجدد نبوده است. از 1600 تا 1200 قبل از میلاد در خاورمیانه بطور روز افزون از آین فلز استفاده می‌شد، اما جایگزین کابرد برنز در آن زمان نشد.
تبر آهنی متعلق به عصر آهن سوئد در گاتلند سوئد یافت شده است. از قرن 10 تا 12 در خاورمیانه یک جابجایی سریع در تبدیل ابزار و سلاحهای برنزی به آهنی صورت گرفت. عامل مهم در این جابجائی ، آغاز ناگهانی تکنولوژیهای پیشرفته کار با آهن نبود، بلکه عامل اصلی ، مختل شدن تامین قلع بود. این دوره جابجایی که در زمانهای مختلف و در نقاط مختلفی از جهان رخ داد، دوره ای از تمدن به نام عصر آهن را بوجود آورد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >