سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله بررسی تاثیر زیر کن و کرومیا بر ریز ساختار و خواص جرمهای ری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر زیر کن و کرومیا بر ریز ساختار و خواص جرمهای ریختنی فوق العاده کم سیمان اسپینلی درجا فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر زیر کن و کرومیا بر ریز ساختار و خواص جرمهای ریختنی فوق العاده کم سیمان اسپینلی درجا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر زیر کن و کرومیا بر ریز ساختار و خواص جرمهای ریختنی فوق العاده کم سیمان اسپینلی درجا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر زیر کن و کرومیا بر ریز ساختار و خواص جرمهای ریختنی فوق العاده کم سیمان اسپینلی درجا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: سمپوزیوم فولاد 1389

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

سمیرا بیگلر – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سمانه بیگلر – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
حسین سرپولکی – دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران
علی نعمتی – دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده:

جرم های دیر بطور گسترده در برخی کاربردهای دما و فشار بالا مثل فرایند های پتروشیمی کوره های صنعتی و بخصوص در صنعت آهن و فولاد مورد استفاده قرار می گیرند. د رپژوهش حاضر، اثر زیر کن و کرومیا بر جرمهای اسپینل د رجای ulcc مورد بررسی قرار گرفته است. از موادی نظیر آلومینا، منیریا ددبرن، میکرو سیلیس و افزودنی زیر کن و کرومیا استفاده شد و تشکیل اسپینل و دیگر فازها توسط آنالیز XRD بررسی گردید. مقادیر 2 و 4 و 6% زیر کن و 1 و 2 و 3% کرومیا به هر نمونه اضافه گردید. نتایج نشان داد که در نمونه زیرکونی تجزیه زیرکون در دمای 1400 درجه سانتی گراد آغاز و در 1600 درجه سانتی گراد کامل شده و در نمونه کرومیایی واکنش Al2O3 , MgO , Cr2O3 جهت اسپینل سازی در سیستم سه تایی بررسی شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ فایل ورد (wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ فایل ورد (word) :

ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ
خلاصه
اکثر شهرهای ایالات متحده با روش های ( فرم های ) شهردار ـ شورا و یا شورا ـ مدیر دولت با حرکتی تدریجی به سمت شهرهای شورا ـ مدیر اداره می شوند . مدلسازی نظری نشان می دهد که روش شورا ـ مدیر کارآمدتر است چون مدیر شهر انگیزه های بیشتری برای افزایش عملکرد مالی و حسابداری نسبت به شهردار به عنوان مدیر اجرایی دارد . به هر حال ، دو عامل بسیار مهم برای مقایسه شهرداری ها وجود دارد ( مطرح شده است ) . از اواسط دهه 1980 ، قوانین ( مقررات ) دولت مرکزی و محلی سخت تر ( تشدید ) شد . ضمناً ( در عین حال ) شرایط اقتصادی به طور چشمگیری بهبود یافت . از این رو دو عامل مذکور برای ارزیابی شرایط مالی و حسابداری در شهرهای بزرگ ( کلان ) مناسب تر بودند . هدف این مقاله بررسی اهمیت ساختار دولت در زمینه میزان افشای حسابداری و شرایط اقتصادی براساس نمونه هایی از شهرهای بزرگ از اوایل دهه 1980 و اواسط دهه 1990 می باشد . یافته ها این نظریه که شهرهای مدیر شهری در واقع بیش از شهرهای شهردار ـ شورا براساس ابعاد مهم بررسی شده در آزمون های تک متغیری و چند متغیری عمل می نماید ، را تأیید می کنند . شهرداری های بزرگ از 1983 تا 1996 براساس متغیرهای مهم مالی و حسابداری تغییر نموده و پیشرفت کرده اند . شهرهای شورا ـ مدیر برای افشای موارد حسابداری در هر دو دوره زمانی برتر از شهرهای شهردار ـ شورا هستند . وضعیت ( شرایط ) اقتصادی شهرهای شورا ـ مدیر در 1983 بسیار عالی بود ، اما اسناد مربوط به سال 1996 نابسامان ( ترکیبی ) بودند .
مقدمه
اکثر شهرهای آمریکا به روش های شورا ـ مدیر ( 3/48 % ) و شهردار ـ شورا (MC) (7/43 % ) دولت شهرداری اداره می شوند .در دو دهه اخیر حرکت از روش شهردار ـ شورا به سمت شورا ـ مدیر (C-M) بوده که به طور متوسط 63 شهر در یک سال از روش C-M استفاده می کرده اند .
این امر نشان می دهد که روش C-M بر طبق دلایل مالی و یا سیاسی از امتیاز بیشتری برخوردار است . ( ممتاز است ) ( ICMA ، 2000 ) . آیا شهرهای C-M حقیقتاً براساس نتایج مالی و حسابداری ممتاز و برجسته پایه ریزی شده اند ؟
هدف مقاله فعلی بررسی و مقایسه عملکرد نسبی دولت شرکتی ( C-M در مقابل C-M ) مورد استفاده شهرداری های بزرگ است . آزمون های تک متغیری و چند متغیری در طی دو دوره حسابداری ، پایان سال های مالی 1983 و 1996 برگزار شده اند . دوره اول قبل از وضع قوانین ( مقررات ) سخت فدرال و تأسیس هیئت تدوین استانداردهای حسابداری دولتی (GASB) بود . شرایط اقتصادی شهرهای بزرگ در این دوره نسبتاً ضعیف ( نامساعد ) بود . دوره بعدی یک دهه بعد از تصویب قانون حسابداری ساده و تشکیل GASB بود . شرایط اقتصادی شهرهای بزرگ در این دوره بهبود یافت . دو شاخص عملکردی مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل عبارتند از : 1- میزان افشای حسابداری و 2- وضعیت مالی بر طبق پیش بینی ها ، شهرهای C-M در هر دو دوره براساس انگیزه های مربوط به مدیریت حرفه ای بیش از شهرهای M-C عمل می کنند .
در مرحله اول ایوانز و پاتون (1983 ) ، مقاله حسابداری فرضی ارائه نمودند . مبنی ( دال) بر اینکه مدیریت حسابداری مربوط به C-M افشای حسابداری و مشخصات مالی بهتری را براساس انگیزه های علامت دهی و نظریه نمایندگی ارائه می نماید . همچنین مدارک نظری و عملی برتری دریافتنی ساختار دولت C-M را نشان می دهد . می توان این نوع دریافت را براساس داده های دهه 1980 یا 1990 و یا هر دو دهه اثبات نمود ؟ ( نشان داد ؟ ) دو دهه 1970 و 1980دوران وقفه ( شکست ، رکود ) اقتصادی و نابسامانی های مالی برای شهرداری ها بود . حسابداری ضعیف ( نامساعد ) و کیفیت حسابرسی و تنش مالی ( فشار ) افزایش یافت . در نتیجه ، قوانین ( مقررات ) حسابداری و حسابرسی رسمیت یافت . قوانین ( مقررات ) جدید برای چندین سال به اجرا در آمدند و همزمان با آن شرایط اقتصادی به طور اساسی بهبود یافت . بنابراین ، طبق پیش بینی ها اصلاحاتی در نتایج مالی و حسابداری براساس قوانین ( مقررات ) دقیق تر و ثبات مالی در حکومت محلی ( استاندارد) به وجود آمد . مشخص نشده که ساختار دولتی تا چه حدی ( میزان ) به شرایط مالی و حسابداری و اصلاحات قانونی و اقتصادی در اوایل دهه 1980 بستگی دارد .
ایوانز و پاتون (1983 ، 1987 ) مدرکی دال بر تفاوت های شهرداری در حسابداری بر اساس ساختار دولتی ارائه نمودند . شهرهای C-M به احتمال زیاد دارای گواهی تطبیق ( گواهی ابراز لیاقت فعلی ) بودند، چون مدیر شهر ( CM ) یک مدیر حرفه ای بود که انگیزه هایی برای حذف صلاحیت داشت . برتری اساسی حسابداری شهرهای C-M به وسیله چند تحقیق و با استفاده از داده های شهرداری از 1970 و 1980 تأیید شده بود ( به اثبات رسیده بود ) . برای مثال به تحقیقات کوپلی (1991 ) و گروکس و شیلدز (1993 ) رجوع نمایید .
در طی دو دهه گذشته ، چند شاخص ، تغییرات ساختاری اساسی را در شهرهای آمریکا نشان می دهند . برای مثال ، شهرهای بزرگ در سال 1996 در مقایسه با شهرها در سال 1983 ، از گزارشات مشروط حسابداری ، درجه بندی اوراق قرضه بالاتر و گواهی های بیشتر برخوردارند ( کللاند و گروکس ، 2000 ، صفحه 276 ) و علت آن افزایش قوانین ( مقررات ) حسابداری و مالی و بهبود شرایط اقتصادی می باشد . بنابراین ، اهمیت ساختار دولتی شهرداری در این تحول و دگرگونی مشخص نیست . هدف تحقیق فعلی تجزیه و تحلیل این اختلافات ( تفاوت ها ) است . مدلسازی نظری براساس دو سناریوی احتمالی پایه ریزی شده

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله گیاه پالایی تکنیکی موثر برای حذف فلزات سنگین از خاک مطالعه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله گیاه پالایی تکنیکی موثر برای حذف فلزات سنگین از خاک مطالعه موردی مقایسه گیاهان فراانباشت کننده دو معدن آهنگران و همه کسی فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاه پالایی تکنیکی موثر برای حذف فلزات سنگین از خاک مطالعه موردی مقایسه گیاهان فراانباشت کننده دو معدن آهنگران و همه کسی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاه پالایی تکنیکی موثر برای حذف فلزات سنگین از خاک مطالعه موردی مقایسه گیاهان فراانباشت کننده دو معدن آهنگران و همه کسی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاه پالایی تکنیکی موثر برای حذف فلزات سنگین از خاک مطالعه موردی مقایسه گیاهان فراانباشت کننده دو معدن آهنگران و همه کسی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار

تعداد صفحات: 29

نویسنده(ها):

بهاره لرستانی – مدیرگروه محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
سجاد آستانی – باشگاه پژوهشگران جوان،دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان،گروه محیط زیس

چکیده:

با پیشرفت و توسعه فناوری و افزایش جمعیت، گسترش آلودگی در مناطق مختلف جهان به ویژه مناطق صنعتی، معدنی وکشاورزی رشد چشمگیری داشته است. خاک به عنوان یکی از منابع دیر تجدید شونده نقش مهمی در چرخه عناصر آلی و معدنی ایفا می کند و به عنوان یک محیط پویا، حیات موجودات را میسر می سازد. آلودگی عناصر شیمیایی یکی از عوامل اصلی تخریب محیط زیست محسوب می گردد. در میان آلاینده های شیمیایی، فلزات سنگین به لحاظ تاثیرهای اکولوژیکی، بیولوژیکی و بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردارند. بهره گیری از گیاهان برای استخراج فلزات سنگین از خاک روشی نو و امیدبخش برای بهسازی خاک های آلوده می باشد و اصطلاحا گیاه بهسازی نامیده می شود. این روش درجا و با کمترین دست خوردگی خاک قابل انجام است و به دلیل طبیعی بودن با محیط زیست سازگار بوده و اثرات جانبی خاصی ندارد. در این روش از گیاهان فرا انباشته کننده که قادر به تحمل غلظت های بسیار بالای عناصر فلزی می باشند استفاده می شود.دراین مقاله نمونه های گیاهی کامل (ریشه و اندام هوایی) حداقل با سه تکرار از معدن آهنگران وهمه کسی برداشت شده و به آزمایشگاه منتقل شدند. علاوه بر این از هر منطقه یک نمونه گیاه غیر آلوده هم به عنوان شاهد از هر دو منطقه برداشت گردید. برای اندازه گیری فلزات سنگین از روش عصاره گیری خاکستر خشک استفاده شد. بدین ترتیب که 2 گرم از هر نمونه گیاه به درون بوته های چینی انتقال داده شد. نمونه ها در کوره الکتریکی در دمای 550 درجه سانتی گراد به مدت 2 ساعت قرار گرفت. پس از آن 5 میلی لیتر اسید کلریدریک 2 نرمال به نمونه ها اضافه شد. محلول مورد نظر کمی روی اجاق برقی گرم شد. سپس به کمک آب مقطر جوش و با استفاده از کاغذ صافی واتمن شماره 42 به درون بالن ژوژه های 50 میلی لیتری صاف شد. غلظت فلزات سنگین مورد مطالعه نمونه های گیاهی در عصاره مورد نظر توسط دستگاه اسپکتروفتومتری جذب اتمی مدلGBC-Awanta ساخت کشور استرالیا قرائت گردید. لازم به ذکر است تعداد کل نمونه های گیاه جمع آوری شده از منطقه مورد مطالعه 34 عدد (حداقل سه تکرار) می باشدگیاهان نمونه برداری شده از محل های آلوده مناطق مورد مطالعه به طور مجزا به دو قسمت ریشه و اندام هوایی تفکیک شده، خشک و آسیاب شده و بوسیله دستگاه اسپکتروفتومتری جذب اتمی غلظت فلزات سرب، روی، مس، منگنز و آهن در آنها قرائت گردید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002در1991) فایل ورد (word) دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002در1991) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002در1991) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002در1991) فایل ورد (word) :

مقاله اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002در1991) فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در پژوهشنامه علوم سیاسی از صفحه 7 تا 57 منتشر شده است.
نام: اتحادیه اروپا، ترکیه و تحول در حقوق فرهنگی کردهای ترکیه (2002-1991)
این مقاله دارای 51 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اتحادیه اروپا
مقاله ترکیه
مقاله حقوق فرهنگی
مقاله کردها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: جمالی حسین
جناب آقای / سرکار خانم: خانی حسین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اتحادیه اروپا یکی از بازیگران مهم بین المللی در عرصه اقتصاد و سیاست است که برای کشورهای غیرعضو نیز دارای جاذبه است. این اتحادیه ضوابط و معیارهای خاصی را برای متقاضیان عضویت درنظر گرفته که تا حصول و تطابق با آن، تقاضای آنان پذیرفته نمی شود. از جمله معیارهای سیاسی این موازین، ایجاد نهادهای باثبات توسط کشورهای متقاضی است که تضمین کننده دموکراسی، حکومت قانون و رعایت حقوق بشر باشند و به حقوق اقلیت ها نیز احترام بگذارند. از سوی دیگر، یکی از عمده ترین سیاست های ترکیه از بدو استقرار حکومت جمهوری در این کشور، گرایش و پیوستن به اتحادیه اروپا بوده است. در راستای تحقق این هدف، ترکیه اقدام به تدوین یک برنامه ملی در جهت نیل به ضوابط عضویت نموده و به مرور زمان مقررات و قوانین کشور را با مقررات اتحادیه اروپایی منطبق می سازد. بر این اساس و در نتیجه اجرای برنامه یادشده، شاهد تحول در رعایت حقوق اقلیت ها و مخصوصا حقوق فرهنگی کردهای این کشور طی سال های 2002ـ1991 هستیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سیر تجلی کثرت به وحدت در نقوش اسلامی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیر تجلی کثرت به وحدت در نقوش اسلامی فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیر تجلی کثرت به وحدت در نقوش اسلامی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیر تجلی کثرت به وحدت در نقوش اسلامی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیر تجلی کثرت به وحدت در نقوش اسلامی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی، هنر و محیط زیست
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
فاطمه بهرامی نژاد – کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب، گروه معماری، تهران، ایران.
محمد نقی زاده – عضو هیأت علمی دانشکده ی هنر و معماری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
کیان بابکی – کارشناسی عمران، دانشگاه سراسری گیلان

چکیده:
مطالعه معماری سنتی اسلامی ، در رابطه با عالم مأورایی توسط صور مادی این جهان،افقهای تازه ای را دربرابر هنرمندان مخصوصا معماران می گشاید. برای ادراک نقوش اسلامی و معنای اصیل آن ها، راهی جز دنبال کردن مفاهیم اعتقادی و دینی پدیدآورندگان آثار و نمود آن ها در این صورت ها وجود ندارد. به همان دلیل برای پی بردن به این رموز، مقاله حاضر وارد حوزه ی عرفان که می توان ار زش هنر اسلامی را در آن جست وجو کرد، شده اس ت. برای دستیابی به پاسخ سوالات مطروحه در مورد وحدت کثرت نقوش نیاز در رابطه با – اصل شکل دایره و معنای حقیقی آن و نمود سلسله مراتب جهان خلق در آن جستجویی شده است و نمود عینی آنها در رابطه با اعتقادات اسلامی مورد بررسی قرار گرفته اس . پس از آن، مفهوم سلسله مراتب هفتگانه و درجات وجود و حضور در نقوش معماری بررسی شده و این نقوش فرآیندی جهت متذکرساختن انسان از حقیقت فراموش شده اش و جستجویی برای خداوند که از اشتیاق درون هر انسان برای یافتن ماوأی اصلی اشاس ، ذکر شده است . باشد تا بدین سان حس و مفهوم یگانه ذات معماری و فرهنگ اسلامی ایران به درستی ادراک گردد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >