مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رده بندی خاک های واقع بر روی

مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رده بندی خاک های واقع بر روی لند فرم های مختلف در برش طولی بردسیردرشهر بابک، استان کرمان فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رده بندی خاک های واقع بر روی لند فرم های مختلف در برش طولی بردسیردرشهر بابک، استان کرمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رده بندی خاک های واقع بر روی لند فرم های مختلف در برش طولی بردسیردرشهر بابک، استان کرمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی و رده بندی خاک های واقع بر روی لند فرم های مختلف در برش طولی بردسیردرشهر بابک، استان کرمان فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: دهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مهرناز نیستانی – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باه
محمد هادی فریور – استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
مصطفی کریمیان اقبال – دانشیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
عیسی اسفندیار پور بروجنی – استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی عصر رفسنجان
چکیده:
خاک و ژئو مورفولوژی ارتباط بسیار نزدیک و متقابلی دارند به طوری که فرایند های ژئومورفیک مختلف در لندفرم های متفاوت منجر به ایجاد خصوصیات متفاوت مورفولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی در خاک می گردد. جهت بررسی این ارتباط، خاک های واقع در پستی و بلندی های بردسیر- شهر بابک در استان کرمان انتخاب گردید. از میان پرفیل های حفر شده بر روی سطوح مختلف تعداد 9 خاکرخ بر روی سطوح دشت دامنه ای، پدیمنت سنگی، پدیمنت پوشیده، دشت و پلایا به عنوان شاهد انتخاب گردید. نتایج تحقیق حاکی از آن است که میزان شوری خاک از سطوح پدیمنت به طرف پلایا از 0/02 (دسی زیمنس برمتر) تا 310/4 (دسی زیمنس بر متر) و قلیائیت خاک از 6/5 تا 9/2 افزایش می یابد. ضمناَ بافت خاک نیز به طرف پلایا سنگین تر می شود.

کلمات کلیدی :
» نظر