کارآموزی شرح مختصر پروسس اسید استیک درواحد اسید استیک فایل ورد (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کارآموزی شرح مختصر پروسس اسید استیک درواحد اسید استیک فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی شرح مختصر پروسس اسید استیک درواحد اسید استیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی شرح مختصر پروسس اسید استیک درواحد اسید استیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی شرح مختصر پروسس اسید استیک درواحد اسید استیک فایل ورد (word) :

واحد اسید استیک یکی از واحدهای شیمیایی ، پتروشیمی اراک می باشد. که ابتدا از ترکیب های گاز اتیلن با اکسیژن د رمجاورت کاتالیست کلرید پالادیم و کلرید مس، استالدهید تولید می شود و سپس با اکسید اسیون مستقیم استالدئید درمجاورت کاتالیست استات منگنز اسید استیک تولید می گردد وجود مخلوط گازی انفجاری و مواد شیمیایی آتشگیر و خطرناک لزوم تدوین دستورالعمل اجرائی برای شناسایی کنترل ، مقابله با آنها و حفاظت پرسنل در مقابل خطران ناشی از آن ها را اختصاص می نماید.
1- هدف : هدف از تدوین این دسورالعمل اجرای شنایی ومقابله با حوادث ناشی از وضعیت اضطراری است تا با اعمال آن اثرات زیست محیطی را کاهش داده با از بین ببریم و پرسمل را از خطرات ناشی از آن حفاظت نماییم.
2- محدوده کاربرد : محدوه کاربرد این دستور العمل واحد اسید استیک پتروشیمی اراک می باشد.
3- مهارت های مورد نیاز :
کلیه پرسنل شاغل در بهره برداری واحد استیک باید آموزش فرآیند واحد ایمنی و آتش نشانی را دید وبا وظایف سازمانی خود آشنایی کامل داشته باشد.
2) شرایط اضطراری:
3)پتاسیل های خطر موجود در واحد AA :
سیکل گاز برگشتی (RECLEE GAS) د رواحد استالدهید بعلت وجود
گازهای اتیلن ، اکسیژن ، استالدئید و دی اکسید کربن که ممکن است مخلوط انفجاری تشکیل داده وباعث انفجار شوند. میتواند از پتاسیل های خطرناک واحد باشند که برای جلوگیری از آتش سوزی وانفجار در بخش واکنش واحد استالدئید از آنالیزهایی استفاده شده است که غلظت اکسیژن ، اتیلن،دی اکسید کربن واستالدهید را در سیکل گاز کنترل کرده و در شرتیطی که احتمالا تشکیل مخلوط انفجاری باشد.خوراک واحد بطور اتوماتیک قطع وتوسط نیتروژن مخلوط گازهای انفجاری موجود در سیکل REACTIONواحد AA جهت سوزاندن به فلر(FLARE)واحد اسید استیک فرستاده می شود.
- در محوطه اطراف تقطیر واحد استالدئید به دلایل وجود استالدهید خالص وگازهای قابل اشتغال که درصورت بودند نشتی بایستی سریعاض نسبت به مهار آن اقدام نموده و چنان به امکان رفع نشتی مسیر نشده بایستی واحد از سرویس خارج و نسبت به رفع نشتی اقدام نمود.
مخازن میای وتانک کروی 30-TK-420 به دلیل وجود استالدئید خالص (خود به خود آتش می گیرند) که کروتون آلدئید(آتش کیر می باشد).
اسید کلریدریک واستالدهید خام و تانک های نگهداری اسید استیک هاصل TK6501.TK161.A/B یکی دیگر از پتاسیل های خطرناک واحد می باشد که بدین منظور سیستم SPRAY NAZZLE آب آتش نشانی در این قسمت تعبیه شده است که درصورت بزور خطر سیستم مذکور بطور اتوماتیک عمل نموده ومانع ازآتش گیری و ایجاد خسارت شود.
دستورالعمل های عمومی جهت جلوگیری از حوادث در واحدAA:
شرحی کاملی ا زاین دستور العمل ها که در OPERATION MANUAL واحدآورده شده است و شامل مقررات ایمنی وکالاهای لازم برای نواحی خطرناک و اقدامات پیشگیری ا زحوادث می باشد.

1-مواد سمی و خطرماک استفاده شده در واحد AA:
تعدادی از موادشیمیایی خطرناک موجود در واحد AA همراه با غرمول مولاکولی، خواص فیزیکی و شیمیایی،توصیه های ایمنی و سلامت جسمانی ،میزان سمیت وخطرات آتش سوزی وکمک های اولیه که در پیوست 2 آمده است.
ح) لیست تجهیزات سیستم های ایمنی و آتش نشانی واطفاء حریق در واحد AA : این تجهیزات که شامل چشم شورها، آب آتش نشان، کف اسپری نازلها از کربنیک، کپسوسل های خاموش کننده وسیستم آشکار کننده وهشدار دهنده است.
تمرینات ادوارمی جهت آمادگی و اکنش درشرایط اضطراری درواحد AA:
جخت آمادگی پرسنل واحد اسید استیک برای مقابله با شرایط اضطراری تمرین های دور این هر شش ماه یکبار با هماهنگی اداره ایمین وآتش نشانی و آموزش مجتمع انجام می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله اثر مهاری گالیک اسید بر فیبریلهای آمیلوئیدی آلفا – س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر مهاری گالیک اسید بر فیبریلهای آمیلوئیدی آلفا – سینوکئین فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مهاری گالیک اسید بر فیبریلهای آمیلوئیدی آلفا – سینوکئین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مهاری گالیک اسید بر فیبریلهای آمیلوئیدی آلفا – سینوکئین فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مهاری گالیک اسید بر فیبریلهای آمیلوئیدی آلفا – سینوکئین فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
هدف لز این مطالعه، مهار فیبریلاسیون پروتئین آلفا – سینوکئین در حضور گلایک اسید است . آلفا – سینوکلئین جزء اصلی در پلاکهای پروتئینی در بیماریهای مرسوم به سینوکلئوپاتی به ویژه پارکینسون است . بیماری پارکینسون با منشاء آمیلوئیدی یکی از اصلیترین مشکلات قرن 21 خواهد بود و پیش بینی می شود افراد بالای 60 سال مبتلا به این اختلالات تا سال 2050 میلادی تا سه برابر افزایش یابد . آلفا – سینوکلئین مورد استفاده در این تحقیق در اشرشیا کلی بیان و خالص سازی شد . گالیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان، با توجه به ساختار حلقوی و حضور گروه های هیدروکسیل ، می تواند گزینه مناسبی برای ممانعت در فیبر یلاسیون آلفا – سینوکلئین باشد. در این تحقیق باری اولی بار نشان داده شد که گالیک اسید میتواند فیبریلاسیون را در پروتئین آلفا – سینوکلئین تا بینشاز 40 درصد مهار نماید . مطالعات در غلظت های بین 0/1 تاا 100 میکرومولار از گالیک اسید انجام گرفت و نشان داده شد که این ترکیب اثر مهاری وابسته به غلظت بر آفا – سینوکلئین دارد . در مطالعه حاضر تاثیر ترکیب گالیک اسید بر روند فیبریلاسیون آلا – سینوکلئین با استفاده از روشهای استاندارد رهگیری فرآیند فیبریالسیون از جمله تغییرات نشر فلورسانس تیوفلاوین T و تغییرات جذر رنگ کنگورد بررسی شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر عملکرد جوجه های گوش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب 500 فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب 500 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب 500 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب 500 فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک تکنوموس بر عملکرد جوجه های گوشتی کاب، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 240 قطعه جوجه یکروزه در 4 تیمار و 3 تکرار به مدت 45 روز انجام شد. تیما رهای آزمایشی شامل شاهد (بدون افزودنی)، 0/05، 0/1 و 0/15 درصد پری بیوتیک در جیره غذایی بود . صفات مصرف خوراک، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل خوراک، در پایان هفته های آزمایشی و ویژگی های لاشه در پایان دوره آزمایش (45 روزگی) اندازه گیری شد و با روش های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج مصرف خوراک، نشان داد به غیر از هفته های دوم، چهارم و 45 روزگی، اختلاف آماری معنی داری در سایر هفته ها مشاهده شد (p< 0/05 ). بیشترین مصرف خوراک در هفته های اول، سوم و پنجم آزمایش مربوط به تیمار حاوی 0/15 درصد پری بیوتیک بود. نتایج افزایش وزن نشان داد اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها وجود داشت (p< 0/05 ). بیشترین افزایش وزن بدن در هفته اول، سوم، چهارم، ششم و 45 روزگی مربوط به تیمار حاوی 0/15درصد پری بیوتیک بود. نتایج حاصل از ضریب تبدیل خوراک و خصوصیات لاشه دارای اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها بود(p< 0/05 ). بهترین ضریب تبدیل خوراک در هفته های چهارم، پنجم، ششم و 45 روزگی با مصرف تیمار حاوی 0/15 درصد پری بیوتیک درصد پری بیوتیک حاصل شد. نتایج خصوصیات لاشه نشان داد تیمار حاوی 0/05 درصد پری بیوتیک و تیمار شاهد به ترتیب دارای بالاترین و پایین ترین درصد راندمان لاشه بودند. کمترین درصد چربی محوطه بطنی در تیمار حاوی 0/15درصد پری بیوتیک حاصل شد. و بالاترین درصد نسبی سنگدان با مصرف تیمار 0/15 و 0/05درصد پری بیوتیک حاصل شد. هم چنین بالاترین درصد نسبی قلب، کبد، ران و سینه با مصرف تیمار حاوی 0/15 درصد پری بیوتیک به دست آمد. پری بیوتیک تکنوموس از طریق تعادل فلور میکروبی، حذف باکتری های بیماری زا و افزایش قابلیت دسترسی مواد مغذی جیره، باعث بهبود عملکرد جوجه های گوشتی در اکثر دوره ها و هم چنین بهبود کیفیت لاشه گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاوم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاومت آنتی بیوتیکی درانسان فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاومت آنتی بیوتیکی درانسان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاومت آنتی بیوتیکی درانسان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاومت آنتی بیوتیکی درانسان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
استفاده از آنتی بیوتیک ها درصنعت دامپروری بصورت گسترده رواج دارد که به علت هایی نظیر عدم رعایت زمان منع مصرف، بیش از میزان توصیه شده و استفاده در تشخیص های ناصحیح سبب ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی د ردام می شود . به دلیل ساختمان یکسان آنتی بیوتیک های دامی با آنتی بیوتیک های انسانی نیازمند پایش از مزرعه تا سبد غذایی انسان (farm to fork) است بطور کلی آنتی بیوتیک ها برای درمان بیماری ها، پیشگیری محرک رشد در مزارع حیوانی مصرف می شود که این مساله ایمنی موادغذایی با منشا دامی مثل : شیر، گوشت و تخم مرغ راکاهش داده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری توده سنگ د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری توده سنگ در طراحی فضاهای زیرزمینی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری توده سنگ در طراحی فضاهای زیرزمینی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری توده سنگ در طراحی فضاهای زیرزمینی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری توده سنگ در طراحی فضاهای زیرزمینی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن

تعداد صفحات: 7

چکیده:

در طراحی فضاهای زیر زمینی مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری نقش مهمی را دارا می باشد. در اکثر پروژه های بزرگ سد سازی، احداث نیروگاه های برق آبی، نیروگاه های هسته ای ، مخازن نفت و … از پارامترهای اولیه و مهم که همیشه به عنوان اولین پارامتر طراحی مطرح می گردد، مدول تغییر شکل پذیری و الاستیسیته می باشند. به نظر می رسد میزان مدول تغییر شکل پذیری با تغییرات ارتفاع روباره و به دنبال آن تغییر فشارهای محصور کننده منطقه، تغییرات زیادی را متحمل شود. در این مقاله سعی شد، با روشهای عددی و مدلسازی توسط نرم افزار Phase2 (V.5045) ازمجموعه نرم افزارهای Rocscience تاثیر تغییرات مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری بر پایداری سازه های زیر زمینی سنجیده شود، طبق نتایج به دست آمده ، در سازه های زیر زمینی مدول الاستیسیته و تغییر شکل پذیری تاثیر زیادی در گسترش تنشهای القایی اطراف سازه و بدنبال آن جابجایی هایی های اطراف آن و میزان باربری نگهداری های نصب شده در سازه خواهد داشت. این نتایج اهمیت تعیین درست و دقیق میزان این مدول ها به کمک آزمایشات برجا را نشان میدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   201   202   203   204   205   >>   >