مقاله آسیب شناسی عوامل موثر بر ثبات رابطه متقابل بین مشتریان و ع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آسیب شناسی عوامل موثر بر ثبات رابطه متقابل بین مشتریان و عرضه کنندگان صنعتی (مورد مطالعه: صنایع چوب استان گیلان) فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب شناسی عوامل موثر بر ثبات رابطه متقابل بین مشتریان و عرضه کنندگان صنعتی (مورد مطالعه: صنایع چوب استان گیلان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب شناسی عوامل موثر بر ثبات رابطه متقابل بین مشتریان و عرضه کنندگان صنعتی (مورد مطالعه: صنایع چوب استان گیلان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب شناسی عوامل موثر بر ثبات رابطه متقابل بین مشتریان و عرضه کنندگان صنعتی (مورد مطالعه: صنایع چوب استان گیلان) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
تعداد صفحات: 13
چکیده:
امروزه درآمد شرکتها از ایجاد و حفظ روابط بلندمدت با مشتریان خود حاصل می شود. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی است و برای آزمون فرضیات از همبستگی پیرسون استفاده شده است. برای آزمون فرضیه ها پرسشنامه ای در چارچوب فرضیه های تحقیق طراحی شد که در آن با استفاه از سوالات پرسشنامه داده های لازم از نمونه ای متشکل از 254 خریدار در بازار ماشین آلات و تجهیزات صنعتی در صنایع چوب استان گیلان، جمع آوری شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

تحقیق امـواج فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق امـواج فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق امـواج فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق امـواج فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق امـواج فایل ورد (word) :

منشأ وچگونگی تشکیل امـواج
بنا به تعریف موج هرگاه در یک محیط آشفتگی وبی نظمی ایجاد کنیم موج ایجاد می شود.مثلاً با یک عمل ساده وانداختن یک سنگ داخل آب باعث ایجاد موج در آن محیط مایع شده ایم که به صورت دایره های متحدالمرکز از نقطه افتادن سنگ به طرف اطراف پراکنده شده و منتشر میشوند یا با ایجاد صوت و سروصدا موج صوتی تولید کرده ایم. علت پیدایش و انتشار امواج تغییر نیرو و یا فشاری است که بر اثر انرژی چشمه موج(1) (مرکز شروع فعالیت امواج) در ذرات محیط بوجود می آید.
عملکرد امـوج
به طور گسترده ما می توانیم محیط قابل ارتعاش را مجموعه ای از ذرات فرض کنیم که توسط فنرهایی بهم وصل هستند.





مطابق شکل:هرگاه ذره شماره 1 را با صرف انرژی به جلو بکشیم وآن را
از وضع تعادل(1) دور کنیم بر ذره شماره 2 نیرویی وارد می کند که این


(1) مکانی است که در آن نیروهای وارد بر جسم در حال تعادل هستند.


نیرو ضمن آنکه این ذره را از وضعیت تعادل دور می کند واکنشی بر ذره اولی وارد می آورد و قصد دارد آن را به حالت اولیه باز گرداند و این چنین می شود که ذره 1 می استد و ذره 2 کار ذره 1 را انجام می دهد ودومی می ایستد و 3 نوسان می کند و این گونه سبب تغییر شکل در ابتدای ذره به انتهای جسم منتقل می شود.
انواع موجـها
موجها از لحاظ فیزیکی به دو دسته عمده تقسیم می شوند:
1)امواج میکانیکی
2)امواج الکترومغناطیسی
امواج میکانیکی: امواجی هستند که فقط در محیطهای مادی انتشار می یابند واین محیط مادی می تواند یک بعدی,دو بعدی یا چند بعدی باشد.موجهای میکانیکی در محیطهای کشسان تولید و منتشر می شوند.محیط کشسان محیطی است که اگر تغییر شکلی در آن روی دهد آنرا به حالت اولیه خود باز می گرداند.
مثل فشردگی فنر,صوت,زلزله و امواج ایجاد شده در سطح آب نمونه هایی از این امواج هستند.
امواج میکانیکی از لحاظ طریقه انتشار به دو گروه تقسیم می شوند:
1)امواج عرضی:جابجایی اجزای محیط عمود بر راستای انتشار است این امواج را می توان با قله ها و دره هایی که در هنگام انتشار ایجاد می کند تشخیص داد.
در موج عرضی فنر,آشفتگی در هر جا بوجود می آید کنش و واکنش هایی در اجزای مجاور ایجاد می شود که سبب انتقال آشفتگی به ذرات مجاور می شود.
2)امواج طولی:جابجایی محیط در راستای انتشار موج است مثل موج ایجاد شده در فنر که به صورت انقباض یا انبساط آن صورت می گیرد یا بر اثر فشار پیستون بر هوا, حرکت اتومبیل در جاده و برخورد با مولکولهای.
مشخصات ظاهری امواج
حرکت عمودی موجها از این نکته ناشی می شود که می تواند پس از گذراندن مسیری باطول ثابت به پیمان نقطه اولیه خود باز گردد (از لحاظ فیزیکی و جابجایی) و دوباره نوسان کند مثل آونگ ساده و حرکت رفت وبرگشتی داشته باشد.
با توجه به این خصوصیات و پیشروی در محیط می توانیم این مشخصه ها را برای امواج نسبت داده وتوجه کنیم.
1)طول موج: تعداد مسافت پیموده شده توسط موج در یک دوره از زمان را طول موج گویند وبا نشان می دهند و این دوره زمانی کامل می شود که موج پس از جابجایی به مکان فیزیکی قبلی خود برسد.
2)دوره موج: مقدار زمانی است که یک نقطه نوسان کامل انجام می دهد و با نشان می دهیم.
3)سامد: تعداد نوسانات در مدت یک دوره را سامد حاصل از نوسان گوییم و با نشان می دهیم این سامد موج است که ذرات محیط را به نوسان وا می دارد. نوع نوسان و جهت نوسان ذره یکسان است.
4)سرعت انتشار امواج: عبارت است از تعداد انتقال موج به زمان انتقال آن و با v نشان می دهیم.
می دانیم که امواج انرژی را انتقال می دهند و به همین علت است که باعث نوسان در محیط نوسانی می شوند پس کار انجام می دهند و هر جسمی که کار انجام می دهد دارای شتاب می باشد. واین انرژی از حرکت و سکون امواج ناشی می شود در حرکت انرژی جنبشی و در سکون انرژی پتانسیل وجود دارد.
امواج الکترومغناطیسی:برای انتشار خود بر خلاف امواج میکانیکی به محیط مادی نیاز ندارد و سرعت انتشارشان بسیار بیشتر از امواج میکانیکی است به صورت عرضی منتشر می شوند و اگر در مسیر حرکتشان هیچ نوع محیطی از لحاظ مادی موجود نباشد با بیشترین سرعت یعنی با سرعت نور حرکت می کنند و این امواج در خلأ سرعت انتشار یکسانی دارند.
این امواج به«نور,فرابنفش,فروسرخ,امواج رادیویی,میکروویو,اشعه » تقسیم می شوند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله مقایسه دو روش آزمایشگاهی تورم با حجم ثابت و استاندارد ASTM

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه دو روش آزمایشگاهی تورم با حجم ثابت و استاندارد ASTMدر4546در96 در برآورد فشار تورم خاک بنتونیت تثبیت شده با آهک فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو روش آزمایشگاهی تورم با حجم ثابت و استاندارد ASTMدر4546در96 در برآورد فشار تورم خاک بنتونیت تثبیت شده با آهک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش آزمایشگاهی تورم با حجم ثابت و استاندارد ASTMدر4546در96 در برآورد فشار تورم خاک بنتونیت تثبیت شده با آهک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش آزمایشگاهی تورم با حجم ثابت و استاندارد ASTMدر4546در96 در برآورد فشار تورم خاک بنتونیت تثبیت شده با آهک فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک
تعداد صفحات: 8
چکیده:
خاک های متورم شونده خاک هایی هستند که در اثر افزایش رطوبت افزایش حجم می دهند. فشارناشی ازتورماین خاکها می تواندموجب خرابی کاملساختمان های سبک وپوشش کانالهای آبیاری وکف سازی وغیره شود.این نوع خرابی ها دربسیاری ازپروژه های داخلی وخارجی گزارش شده است. برای ارزیابی میزان فشارتورم این خاک ها روش اندازه گیری مستقیم با انجام آزمایش های مربوطه انجام می شود. مهمترین و پرکاربردترین روش ها برای ارزیابی فشار تورم خاک، روش تورم با حجم ثابت و روش استاندارد ASTM-4546-96 می باشند. در این مقاله جهت مقایسه دو روش آزمایشگاهی مذکور، مقدار فشار تورم نمونه های بنتونیت خالص، بنتونیت + 3% آهک هیدرانه و پنتونیت + 3% آهک زنده در رطوبت 2% کمتر از بهینه و در زمان های عمل آوری 0، 1، 7 و 28 روزه از هر دو روش حجم ثابت و استاندارد ASTM-4546-96 اندازه گیری گردید. مقایسه نتایج حاصل از هر دو آزمایش بر روی نمونه های یکسان نشان م یدهد که، مقدار فشار تورم بدست آمده از روش استاندارد ASTM-4546-96 در همه نمونه ها بیشتر از روش حجم ثابت می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی رفتار فازی آسفالتین در یک نمونه نفتی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رفتار فازی آسفالتین در یک نمونه نفتی فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رفتار فازی آسفالتین در یک نمونه نفتی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رفتار فازی آسفالتین در یک نمونه نفتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رفتار فازی آسفالتین در یک نمونه نفتی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 20

چکیده:

در کار حاضر در ابتدا یک معادله حالت مکعبی دو پارامتری بر مبنای مدل هسته سخت توسعه داده شده است. پارامترهای این معادله حالت جدید بصورت تابعی از دما و ضریب بی مرکزی در نظر گرفته شده است. برای محاسبه خواص فیزیکی مواد خالص نظیر فشار بخار اشباع و دانسیته مایع اشباع و حجم بخاراشباع، این معادله حالت به دمای بحرانی، فشار بحرانی و ضریب بی مرکزی نیاز دارد.معادله حالت پیشنهاد شده برای محاسباتVLE و PVT سیالات خالص و مخلوط گوناگون مورد استفاده قرارگرفته است و درصد میانگین انحراف مطلق فشار بخار و دانسیته مایع اشباع و حجم بخاراشباع محاسبه شده برای 30 ماده خالص بترتیب %2/792 , %5/825 , %0/859 بدست امده است.
DU,DH,V و سایر پارامترهای تعادلی با استفاده از معادله حالت جدید محاسبه گردید و برای محاسبات درصدوزنی رسوب آسفالتین با استفاده از مدل فلوری-هاگینز بکار گرفته شدند.در مرحله بعد، مدل فلوری-هاگینز با سه پارامتر قابل تنظیم c و b ،aبرای پیش بینی دقیق تر مقدار رسوبآسفالتین بهبود بخشیده شد. این پارامترها بعنوان ثوابت یک چند جمله ای درجه دوم بر حسب نسبت جرم
مولکولی آسفالتین به جرم مولکولی رسوب دهنده در نظر گرفته شده اند. رفتار فازی آسفالتین با استفاده از معادله حالت جدید و مدل توسعه یافته فلوری-هاگینز مورد بررسی قرار گرفته و مقدار رسوب آسفالتین در نسبتهای مختلف حلالهای گوناگون محاسبه گردید که مقایسه نتایج پیش بینی شده با استفاده از این روش و نتایج آزمایشگاهی در شکلهای 5 تا 10 آورده شده است که گویای دقت قابل قبول این مدل جدید برای پیش بینی رفتار فازی آسفالتین در نفت سنگین می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بهبود شبکه های عصبی خود انجمنی با به کارگیری دینامیک های ج

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهبود شبکه های عصبی خود انجمنی با به کارگیری دینامیک های جاذب فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود شبکه های عصبی خود انجمنی با به کارگیری دینامیک های جاذب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود شبکه های عصبی خود انجمنی با به کارگیری دینامیک های جاذب فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود شبکه های عصبی خود انجمنی با به کارگیری دینامیک های جاذب فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

دراین مقاله به کمک دینامیک های جاذب درشبکه های استخراج کننده مولفه هایا ساسی یک روش کارامدجهت هنجارسازی تغییرات موجوددرچهره افرادپیشنهادشده است شبکه های عصبی استخراج کننده مولفه های اساسی بالقوه امکان به کارگیری برای پردازش وهنجارسازی غیرخطی سیگنالها رادرخوددارند زیرا اولا قادربه یادگیری و شبیه سازی ارتباطات غیرخطی پیچیده هستند و ثانیا این ارتباطات راازطریق تجزیه و گسترده سازی اطلاعات روی نورون ها و وزن ها و سپس ترکیب نتایج پردازش آنها به انجام می رسانند و ازاین طریق روی اطلاعات ورودی و ارتباطات مابین آنها عملا یک درون یابی انجام میدهند اما ایراد این شبکه ها این است کهنمی توانند رفتارجاذب گونه راکه یکی ازواضح ترین عملکردهای مغز است توضیح دهند دراین مقاله باتغییر محدودی درساختاراین شبکه ها قابلیت رفتارجاذب گونه نیز به آنها افزوده شده است ارزیابی های اولیه نشان میدهد که ساختارارایه شده قابلیت بالایی برای بازیابی تصاویرچهره تحت تغییرات متنوع رادارا میباشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   206   207   208   209   210   >>   >