مقاله پارادایم انتقال آب بین حوضه ای در مناطق خشک و آمایش سرزمین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پارادایم انتقال آب بین حوضه ای در مناطق خشک و آمایش سرزمین فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارادایم انتقال آب بین حوضه ای در مناطق خشک و آمایش سرزمین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارادایم انتقال آب بین حوضه ای در مناطق خشک و آمایش سرزمین فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارادایم انتقال آب بین حوضه ای در مناطق خشک و آمایش سرزمین فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین آمایش سرزمین در ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:
آب یکی از بزرگترین چالش های قرن حاضر است که توانسته است منشاء بسیاری از تحولات جهان قرار گیرد. مقدار آب تجدیدشونده ای که کره زمین هم اکنون دریافت می کند معادل همان میزان آب ثابتی است که هزاران سال پیش، دریافت می کردهاست، لذا میزان سرانه آب به شدت در حال کاهش است. انتقال بین حوضه ای آب، روشی است که جهت مقابله با کمبود آب دربسیاری از مناطق جهان مورد استفاده قرار می گیرد. انتقال بین حوضه ای آب با وجود کمبودها می تواند منشا تغییرات زیادی درحوزه های مبدا و مقصد باشد که می بایست از دیدگاههای مختلف مورد ارزیابی قرار گیرد. در مجموع هدف از مدیریت بینحوضه ای آب، تفکر بهره برداری بهینه از منابع آبی بین دو حوضه می باشد به گونه ای که حداقل چالش ها و تنشها در حوضههای مبدا و مقصد ایجاد گردد. این امر می بایست از طریق مدیریت فرابخشی و لحاظ نمودن عوامل فنی، اقتصادی، زیستمحیطی و با تاکید بر ملاحظات اجتماعی و سیاسی صورت گیرد. ولیکن انتقال بین حوزه ای آب در مناطق خشک، بدلیلشکنندگی این مناطق نسبت به کمبود آب از حساسیت ویژه ای برخوردار است. لذا در برنامه ریزی های ناحیه ای و آمایشسرزمین بخصوص برای مناطق خشک ونیمه خشک که اغلب مساحت ایران را دربرمی گیرند بایستی به دقت مورد توجه واقعشده و در تدوین برنامه آمایش سرزمین، به عنوان یکی از پارامترهای مهم مد نظر قرار گیرد، چرا که انتقال آب از یک حوضه بهحوضه دیگر در صورت عدم توجه به این موضوع، تمامی برنامه های از پیش تعیین شده درحوضه های آبخیز مبدا و مقصد را باچالش اساسی مواجه خواهد ساخت. لذا در این مقاله سعی شده است تجربیات کشورهای مختلف و جنبه های انتقال آب بینحوضه ای در مناطق خشک مورد بررسی و واشکافی قرار داده شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

همه چیز درباره مهندسی معکوس فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

همه چیز درباره مهندسی معکوس فایل ورد (word) دارای 117 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد همه چیز درباره مهندسی معکوس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه همه چیز درباره مهندسی معکوس فایل ورد (word)

مقدمه

فصل اول : تعاریف مربوط به مهندسی معکوس

1-1- علت رشد مهندسی معکوس

1-2- تعریف مهندسی معکوس

1-3- مزایای مهندسی معکوس

1-4- فرآیند مهندسی معکوس

1-5- عناصر مدل ایجاد شده در طول مهندسی معکوس

1-6- هدف از مهندسی معکوس چیست

1-7- بیان مزایا و دستاوردهای مهندسی معکوس

فصل دوم : شرح کلی از روند کار در مهندسی معکوس

5-1- روند مهندسی معکوس

مرحله اول - تجزیه‌وتحلیل عملکردی - اقتصادی

مرحله دوم - آنالیز عملکرد و دمونتاژ مورد

مرحله سوم - آنالیز سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

مرحله چهارم - بهبود محصول و آنالیز ارزش

مرحله پنجم - برنامه‌ریزی فرایند تولید و تهیه ملزومات تضمین کیفیت

مرحله ششم - تهیه مستندات نهایی

2-2- استراتژی های دستیابی به فناوری و محصولات

فصل سوم: متدولوژی مهندسی معکوس

3-1- متدولوژی مهندسی معکوس

3-2- مزایا و دستاوردهای مهندسی معکوس

3-3- مهندسی معکوس مغز

3-4- درک تشخیص اشیا

3-5- مدلسازی تشخیص بی‌درنگ‌

فصل چهارم: تفاوت مهندسی معکوس با سایر روشهای مهندسی

4-1- تفاوت مهندسی معمولی با مهندسی معکوس

4-2- مهندسی معکوس در کامپیوتر

4-3- کاربرد مهندسی معکوس در الکترونیک و سخت افزار

4-4- نمونه هایی از کاربرد ها در رشته نرم افزار

4-4-1. کشف کدگذاری ها و رمزها

4-4-2. استفاده در مراجع قانونی

4-4-3. مبارزه با ویروس ها و کشف نرم افزارهای مخرب

4-4-4. تغییر در روند اجرایی و یا ظاهر یک نرم افزار

4-4-5. طراحی مجدد یک نرم افزار

4-4-6. مستند سازی یک نرم افزار موجود

4-5- استراتژی های دستیابی به فناوری و محصولات

4-6- پیشینه پژوهش

فصل پنجم: موارد کاربرد مهندسی معکوس

5-1- کاربردهای مهندسی معکوس در علوم مختلف

5-2- مهندسی معکوس و پزشکی

5-3- مهندسی معکوس و نانوفناوری

5-4- مهندسی معکوس و روانشناسی

5-5- روش­ها و فرآیندهای مهندسی معکوس

5-5-1. بیونیک

5-5-2. تکتونیک

5-5-3. انتقال فناوری

5-5-4. کارخانه تولیدی

5-6- مزایای روش مهندسی معکوس نسبت به روش مهندسی مستقیم

5-7- مهندسی معکوس رایانه­ای

5-8- هندسی معکوس در کتابداری و اطلاع­رسانی

5-9- مهندسی معکوس در سازماندهی اطلاعات

5-10- مهندسی معکوس در خدمات مرجع

5-11- مهندسی معکوس رایانه­ای در کتابداری و اطلاع­رسانی

5-12- مهندسی معکوس در مطالعات رفتارهای اطلاع­یابی کاربران

فصل ششم: نحوه انجام مهندسی معکوس

6-1- شروع عملیات مهندسی معکوس

6-2- ابزارهای Code Level

6-2-1. Disassembler

6-2-2. Debugger

6-2-3. ویژگی های مهم Debugger ها

6-2-4. انواع Debugger

6-2-5. OllyDbg

6-2-6. WinDbg

6-2-7. IDA Pro

6-2-8. Decompiler

6-3- موانع اصلی مهندسی معکوس

6-4- نیازمندی های مهندسی معکوس

6-5- واژه شناسی اولیه

6-6- سیکل حیات مهندسی مجدد

6-7- فنون

6-8- متریک ها

6-9- مصورسازی برنامه

6-10- گروه بندی

نتیجه گیری

منابع



مقدمه
بی شک شناخت محصول و درک عوامل موثر در مشخصه های آن، اولین پیش نیاز بهبود کیفیت و نوآوری است که لازمه آن درک مهندسی از مبانی عملکردی قطعه است.
مهندسی معکوس برای بازیابی و تشخیص اجزای متشکله یک محصول بویژه در صورت عدم دسترسی به طراحی اولیه کاربرد داشته و برای نگهداری، گسترش و توسعه امکانات موجود و مهندسی مجدد (RE-ENGINEERING) مورداستفاده قرار می گیرد.
این روش ، روش پذیرفته ای برای کشورهای درحال توسعه به شمار می رود. در این فرایند ابتدا میزان کمبود اطلاعات فنی برای پشتیبانی از تولید یک محصول معین می شود. سپس با انجام یک کار تیمی منسجم، متشکل از متخصصان و محققان رشته های مختلف علوم پایه به همراه مدیریت و سازماندهی مناسب تشکیلات تحقیقاتی و توسعه ای (R&D) سعی می شود مدارک و نقشه های خاص طراحی محصول به دست آید. با درنظر گرفتن مشخصات، هدف و شرایط طراحی محصول، استانداردهای ملی و رایج و همچنین پوشش دادن نقاط مجهول و ناشناخته سعی می شود مراحل نمونه سازی و نیمه صنعتی و در صورت لزوم ساخت و تولید محصول، انجام گردد.
مهندسی معکوس روشی آگاهانه برای دستیابی به فن آوری حاضر و محصولات موجود است. در این روش، متخصصین رشته های مختلف علوم پایه و کاربردی از قبیل مکانیک، فیزیک و اپتیک، مکاترونیک، شیمی پلیمر، متالورژی،الکترونیک و ...جهت شناخت کامل نحوه ی عملکرد یک محصول که الگوی فن آوری مذکور می باشد تشکیل گروه های تخصصی داده و توسط تجهیزات پیشرفته و دستگاه های دقیق آزمایشگاهی به همراه سازماندهی مناسب تشکیلات تحقیقاتی و توسعه های R&D "سعی در به دست آوردن مدارک و نقشه های طراحی محصول فوق دارند تا پس از مراحل نمونه سازی (Prototyping) و ساخت نیمه صنعتی (Pilot plant) در صورت لزوم ، تولید محصول فوق طبق استاندارد فنی محصول الگو انجام خواهد شد . همان گونه که اشاره شد استفاده از روش مهندسی معکوس برای کشورهای در حال توسعه یا عقب مانده روش بسیار مناسبی جهت دسترسی به فن آوری ، رشد و توسعه ی آن می باشد. این کشورها که در موارد بسیاری از فن آوری ها در سطح پایینی قرار دارند، در کنار روش ها و سیاست های دریافت دانش فنی، مهندسی معکوس را مناسب ترین روش دسترسی به فن آوری تشخیص داده و سعی می کنند با استفاده از روش مهندسی معکوس، اطلاعات و دانش فنی محصولات موجود ، مکانیزم عمل کرد و هزاران اطلاعات مهم دیگر را بازیابی کرده و در کنار استفاده ار روش های مهندسی مستقیم (Forward Engineering) و روش های ساخت قطعات ، تجهیزات ، تسترهای مورد استفاده در خط مونتاژ و ساخت مانند قالب ها ،گیج و فیکسچرها و دستگاههای کنترل، نسبت به ایجاد کارخانه ای پیشرفته و مجهز جهت تولید محصولات فوق اقدام نمایند. همچنین ممکن است مهندسی معکوس، برای رفع معایب و افزایش قابلیت های محصولات موجود نیز مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال در کشور آمریکا ، مهندسی معکوس توسط شرکت "جنرال موتور" بر روی محصولات کمپانی "فورد موتور" و نیز برعکس، برای حفظ وضعیت رقابتی و رفع نواقص محصولات به کار برده شده است.
فعالیتهای تحقیق و توسعه به مفهوم عام همیشه دو محصول را به همراه داشته است: یکی دانش و معلومات و دیگری فناوری و فن. نقش فعالیتهای تحقیق و توسعه در ایجاد فناوری تاحدی است که اندیشمندان گفته اند فناوری محصولی است که درکارخانجات تحقیق و توسعه تولید شده است.
فناوری شاه کلید توسعه ونیرومندترین عامل تحول اقتصادی در جوامع است. در اطلس فناوری فناوری ترکیب پیچیده ای از چهار عنصر، به شرح زیر معرفی گردیده است.
بسیاری از مدیران کمپانی های آمریکایی، هر روز قبل از مراجعت به کارخانه، بازدیدی از جدیدترین محصولات عرضه شده در فروشگاه ها و نمایشگاه های برگزار شده انجام داده و جدیدترین محصولات عرضه شده مربوط به محصولات کمپانی خود را خریداری نموده و به واحد تحقیق و توسعه (R&D) تحویل می دهند تا نکات فنی مربوط به طراحی و ساخت محصولات مذکور و آخرین تحقیقات ، هر چه سریع تر در محصولات شرکت فوق نیز مورد توجه قرار گیرد.
جالب است بدانید که مهندسی معکوس حتی توسط سازندگان اصلی نیز ممکن است به کار گرفته شود . زیرا به دلایل متعدد، نقشه های مهندسی اولیه با ابعاد واقعی قطعات (مخصوصا زمانی که قطعات چندین سال پیش طراحی و ساخته و به دفعات مکرر اصلاح شده اند) مطابقت ندارد برای مثال جهت نشان دادن چنین نقشه هایی با ابعاد واقعی قطعات و کشف اصول طراحی و تلرانس گذاری قطعات، بخش میکروسوئیچ شرکت(Honywell) از مهندسی معکوس استفاده نموده و با استفاده از سیستم اندازه گیری (CMM Coordinate Measuring Machine) با دقت و سرعت زیاد ابعاد را تعیین نموده و به نقشه های مهندسی ایجاد شده توسط سیستم CAD منتقل می کنند.
متخصصین این شرکت اعلام می دارند که روش مهندسی معکوس و استفاده از ابزار مربوطه، به نحو موثری زمان لازم برای تعمیر و بازسازی ابزارآلات ، قالب ها و فیکسچرهای فرسوده را کم می کند و لذا اظهار می دارند که "مهندسی معکوس زمان اصلاح را به نصف کاهش می‌دهد."
مهندسین معکوس، اضافه بر اینکه باید محصول موجود را جهت کشف طراحی آن به دقت مورد مطالعه قرار دهند، همچنین باید مراحل بعد از خط تولید یعنی انبارداری و حمل و نقل را از کارخانه تا مشتری و نیز قابلیت اعتماد را در مدت استفاده ی مفید مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. چرا که مثلا فرایند آنیلینگ مورد نیاز قطعه،ممکن است برای ایجاد مشخصات مورد نظر در هنگام عمل کرد واقعی محصول یا در طول مدت انبارداری و حمل و نقل طراحی شده و لزوم وجود آن تنها در هنگام اجرای مراحل مذکور آشکار خواهد شد.


بخشی از منابع و مراجع پروژه همه چیز درباره مهندسی معکوس فایل ورد (word)
1- کتاب بازنگری در روشهای مهندسی – تالیف مهندس پرویز زاهد
2- کتاب کاربرد های مهندسی معکوس – نوشته مهندس یونس حاجی محمدی
3- کتاب مدیریت در روشهای مهندسی – نوشت دکتر ندیمی
4- کتاب رهیافتی بر مهندسی معکوس در علوم پایه – نوشته دکتر هوشنگ جوادی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی فرایند نگهداشت آلاینده فلز سنگین کادمیوم در نمونه رس

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی فرایند نگهداشت آلاینده فلز سنگین کادمیوم در نمونه رسی بنتونیت و نانورس کلوزایت Na+ فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایند نگهداشت آلاینده فلز سنگین کادمیوم در نمونه رسی بنتونیت و نانورس کلوزایت Na+ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایند نگهداشت آلاینده فلز سنگین کادمیوم در نمونه رسی بنتونیت و نانورس کلوزایت Na+ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایند نگهداشت آلاینده فلز سنگین کادمیوم در نمونه رسی بنتونیت و نانورس کلوزایت Na+ فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 10
چکیده:
آب به عنوان یکی از عناصر اصلی در طبیعت است، که در معرض آلودگی های بسیاری قرار دارد. از بین این آلاینده ها، آلاینده های فلزی شامل کاتیون های فلزی سنگین خطرات زیادی را برای محیط زیست ایجاد کرده-اند. در سال های اخیر نگرانی در مورد آثار دراز مدت فلزات سنگین به عنوان آلاینده های زیست محیطی افزایش یافته است. کانی های رسی که جزء اصلی خاک هستند، نقش مهمی در جذب آلاینده های مختلف از آب های سطحی و زیرزمینی بازی می کنند.سطح مخصوص بالا، پایداری شیمیایی و مکانیکی، ساختار لایه ای، ظرفیت تبادل کاتیونی بالا، خاصیت اسیدیته ی لوئیس و برونشته و ; باعث شده تا رس ها به عنوان یک ماده عالی برای جذب شناخته شوند. در این پژوهش به بررسی میزان جذب و نگهداری کادمیوم توسط نانورس کلوزایت Na و نمونه رسی بنتونیت پرداخته شده است. نتایج حاکی از این است که نانورس کلوزایت Na به دلیل دارا بودن سطح مخصوص بیشتر از بنتونیت دارای قابلیت جذب بیشتری نسبت به بنتونیت می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی جنبه های اقتصادی اجرای پروژه تفکیک پسماند شهر اصفهان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی جنبه های اقتصادی اجرای پروژه تفکیک پسماند شهر اصفهان در کاهش هزینه های جمع آ وری و حمل و نقل فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جنبه های اقتصادی اجرای پروژه تفکیک پسماند شهر اصفهان در کاهش هزینه های جمع آ وری و حمل و نقل فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه های اقتصادی اجرای پروژه تفکیک پسماند شهر اصفهان در کاهش هزینه های جمع آ وری و حمل و نقل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جنبه های اقتصادی اجرای پروژه تفکیک پسماند شهر اصفهان در کاهش هزینه های جمع آ وری و حمل و نقل فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند
تعداد صفحات: 7
چکیده:
جمع آوری و حمل و نقل پسماند یکی از پرهزینه ترین بخش ها در مدیریت مواد زاید جامد است که حدود 75 تا 80 درصد کل هزینه ها را شامل می شود براساس آنالیز فیزیکی پسماند شهراصفهان 30 درصد مواد موجود درپسماند که برابر با 360 هزار کیلوگرم درروز می باشد را پسماند خشک قابل بازیافت تشکیلمیدهد که از این مقدار 44 درصد آن که حدود 160 هزار کیلوگرم است درطرح تفکیک از مبدا جمع آوری می گردد دراین مقاله به بررسی تاثیرات اقتصادی بازیافت جمعآوری شده درکاهش هزینه های جمع آوری و حمل و نقل پسماند شهر اصفهان پرداخته شده است. محاسبات انجام شده نشان میدهد که اجرای طرح تفکیک از مبدا باعث کاهش هزینه جمع آوری و حمل و نقل پسماند به میزان 2920000000 تومان و درآمد ناخالص حاصل از فروش بازیافتی 7000000000 تومان درسال بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی اثر اسانس چهار گیاه دارویی موثر بر قابلیت زیست سلوله

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر اسانس چهار گیاه دارویی موثر بر قابلیت زیست سلولهای سرطان معده فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس چهار گیاه دارویی موثر بر قابلیت زیست سلولهای سرطان معده فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس چهار گیاه دارویی موثر بر قابلیت زیست سلولهای سرطان معده فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس چهار گیاه دارویی موثر بر قابلیت زیست سلولهای سرطان معده فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
شیوع سرطان معده در کشورهای توسعه یافته در 60 سال گذشته مدام در حال کاهش بوده اما در ایران این سرطان هنوز یکی از سرطانهای شایع می باشد. تاکنون تلاشهایی زیادی برای درمان سرطان صورت پذیرفته است یکی از راهکارههای درمانی استفاده از گیاهان دارویی است. در این مطالعه اسانس چهارگیاه اکسیرترکی، زنیان، انیسون، رازیانه در آزمایشگاه توسط دستگاه کلونجر استخراج شدند. سپس اثر این اسانسها بر روند تکثیر سلولهای سرطانی مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه از داروی فلورواوراسیل، داروی ضد سرطان به عنوان کنترل استفاده شد. درصد زیست سلول ها با استفاده از تست MTT در 24، 48 و 72 ساعت پس از تیمار سلولها با اسانسهای مذکور مورد بررسی قرار گرفت. بررسی نتایج MTT assay نشان داد که اسانس اکسیر ترکی در بازده زمانی بالاتر بهتر عمل خواهد کرد و اسانس زنیان در 24 ساعت بهترین پاسخ و در محدوده غلظتی و بازده زمانی بالاتر پاسخ کمتری خواهد داشت. سلولها تحت اثر اسانس ها در روزهای مختلف تفاوتهای بسیار بارز و وابسته به غلظت را نشان دادند. بطوریکه بتدریج و با افزایش زمان و در غلظت های بالاتر تغییر مورفولوژی سلولی بسیار نمایان تر شد. نتایج این تحقیق نشان داد که اسانس این گیاهان بعلت ترکیبات موثر می توانند خاصیت ضد سرطانی داشته باشند و تکثیر سلولهای سرطانی معده را مهار کنند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که گیاهان دارویی مذکور می توانند باعث مهار رشد و تکثیر سلولهای سرطانی یکی از شایعه ترین بیماری های سرطانی در ایران شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >