پروژه دانشجویی مقاله جامعه مدنی و دشمنان آن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله جامعه مدنی و دشمنان آن در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله جامعه مدنی و دشمنان آن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله جامعه مدنی و دشمنان آن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله جامعه مدنی و دشمنان آن در pdf :

جامعه مدنی و دشمنان آن
واسلاو هاول
برگردان: علی‌محمد طباطبایی

یک جامعه مدنی اصیل در حکم اساسی‌‌ترین بخش بنیادین برای دموکراسی است. این حقیقتی است که اغلب در گرمای مبارزات انتخاباتی فراموش می‌شود. علی‌رغم آنکه کمونیسم می‌تواند گاه و بیگاه با مالکیت خصوصی همزیستی داشته باشد و تحت شرایطی حتی با شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، اما هرگز قادر به همزیستی با جامعه مدنی نیست. بدین‌ترتیب روشن می‌شود که برقراری نظام کمونیستی همواره و در همه جا معادل با تهاجم علیه جامعه مدنی بوده است. آزادی بیان که با کمونیسم یک شبه برچیده شد، پس از سرنگونی‌اش یک شبه نیز از نو برقرار گردید. اما استقرار مجدد جامعه مدنی ـ یعنی شیوه‌های بدیل و به‌طور متقابل تکمیل‌کننده که شهروندان از طریق آنها در زندگی عمومی شرکت می‌جویند ـ بسیار پیچیده‌تر از اینهاست.

علت آن نیز کاملاً روشن است: جامعه مدنی همچون سازواره‌ای است دارای ساختاری بسیار ظریف و پیچیده، شکننده و حتی اسرارآمیز که برای رشد آن به گذشت ده‌ها و چه‌بسا به قرن‌ها زمان نیاز است. از آنجا که در بلوک شرق جامعه مدنی برای سال‌های طولانی وجود واقعی نداشت، احیا شدن آن از بالا و توسط فرمان قانونی میسر نیست

. سه ستون آن ـ کانون‌های خصوصی که داوطلبانه شکل گرفته‌اند، تمرکززدایی از دولت و قدرت سیاسی انتخابی در نهادهای مستقل ـ فقط با صبر و حوصله می‌توانند دوباره مستقر شوند. در دوره‌ انتقال ده ساله پس از کمونیسم، نخبگان جدید ما در برابر بازسازی جامعه مدنی یا موضعی بی‌تفاوت اختیار کرده و یا به‌طور جدی با آن به مخالفت برخاستند. همین که این نخبگان قدرت را به دست آوردند، دیگر تمایلی به واگذاری هرکدام از حقوق و اختیارات دولتی که از رژیم گذشته به ارث برده بودند نداشتند. بسیاری از سیاستمداران دموکرات ـ حتی ضد کمونیست ـ اکنون به نحو تناقض‌آمیزی از اختیارات پر طمطراق دولتی خود دفاع می‌کنند که درواقع یادگارهایی از دوره کمونیستی هستند

. به همین خاطر است که بسیاری از مدرسه‌ها، بیمارستان‌ها، مؤسسه‌های فرهنگی و سایر تشکیلات همچنان توسط حکومت مرکزی اداره می‌شوند آن هم با وجودی که می‌توانستند به سازمان‌هایی تبدیل شوند که دولت فقط از دور نظارتی بر آنها دارد و آنها را توسط تشریفاتی شفاف حمایت می‌کند. مباحثه‌هایی پیرامون تمرکززدایی از دولت 9 سال است که به درازا کشیده است بدون آنکه هیچ اداره دولتی بدون درگیری رغبتی به انتقال قدرت به شهرستان‌ها و نواحی نشان داده باشد. به همین علت است که مالیات‌بندی در کشور ما زیاده از حد است: دولت باید هزینه هزار و یک چیز را بپردازد که اگر جامعه‌ای مدنی وجود می‌داشت دیگر نیازی به تقبل هزینه آنها نداشت زیرا مردم خودشان به‌طور مستقیم آنها را می‌پرداختند.

این سکون ربطی به ایدئولوژی ندارد. بعضی از سیاستمداران که برای بی‌علاقگی خود به کاستن از قدرت دولت به دنبال بهانه‌هایی می‌گردند، غالباً چنین استدلالی را به کار می‌برند: «مردم ما را از طریق انتخابات برگزیده‌اند. حکومت ما تجلی اراده آنهاست. تغییر آن به معنای تهاجمی است بر دموکراسی انتخابی. توزیع اجتماعی مجدد منابع وظیفه دولت است و مسؤولیت دولت در این خصوص نباید به بحث گذارده شود. تلاش‌هایی برای ایجاد یا حمایت هرگونه ساختار موازی که توسط مرکز کنترل نمی‌شود نهاد دموکراسی پارلمانتاریستی را زیر سؤال می‌برد». ایمان به جامعه مدنی درواقع هنوز هم توسط بسیاری به عنوان نوعی چپ‌گرایی، هرج‌ومرج‌طلبی یا سندیکالیسم تلقی می‌شود. حتی یک نفر آن را به عنوان فاشیسم خوانده بود.

در بررسی ریشه این استدلال که جامعه مدنی تهاجمی بر نظام سیاسی است، ما بی‌علاقگی معروف به تقسیم قدرت را می‌بینیم. مثل این است که احزاب بگویند: «حکومت کردن کار ماست، پس یکی را از میان ما انتخاب کرده و پی کارتان بروید». اما این بهانه‌ای ابلهانه بیش نیست: احزاب سیاسی و نهادهای دموکراتیک فقط آن هنگام به خوبی کار خواهند کرد که قدرت و منبع الهام خود را از محیطی مدنی و تکامل یافته و تکثرگرا کسب کنند و در معرض انتقاد همان محیط نیز قرار گیرند. هدف و منظور از جامعه مدنی نادیده گرفتن مجلس یا احزاب سیاسی نیست،

هدف آن قادر ساختن آنها به کار کردن با بالاترین توان خود است. بدون چنین زمینه حیات‌بخشی در شکل یک جامعه مدنی و دارای ساختاری بسیار متنوع، احزاب سرانجام به گروه‌های بسته و کسل‌کننده که از حرفه‌ای‌های سیاسی تشکیل شده‌اند تقلیل می‌یابند. جامعه مدنی تکثرگرایی اصیلی ایجاد می‌کند که با منجر شدن به رقابت، ایجاد کیفیت می‌نماید.

از این جهت شباهتی وجود دارد میان اقتصاد و سیاست. هرچقدر به ابتکار عمل‌های متفاوت‌تری اجازه کار کردن داده شود احتمال اینکه در نهایت بهترین و بدیع‌ترین قوه ابتکار پیروز شود بیشتر خواهد بود. با تکیه کردن صرف بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های مراجع دولت مرکزی یا هیأت‌های سیاسی مرکزی برای تصمیم‌گیری در این خصوص که چه ضرورت هایی باید در درجه اول اهمیت مورد بررسی و انجام قرار گیرند و اینکه این کار اصلاً به چه نحوی انجام گیرد، قدرت با حقیقت برابر فرض شود، یعنی آنچه خطرناک‌ترین نوع خودپسندی سیاسی قرن حاضر است.

علاوه بر آن هرچقدر یک جامعه مدنی از لایه‌های بیشتری تشکیل شده باشد شکوفایی و توسعه بیشتری یافته و سیاست‌های داخلی آن پایدارتر است. جامعه مدنی شهروندانش را از اینکه شدیداً تحت تأثیر تغییرات ایجاد شده در مرکز قدرت سیاسی قرار گیرند مصون نگه داشته و بعضی از اثرات چنین تغییراتی در سطوح پایین‌تر را در خود جذب و خنثی می‌کند. برای چنین امری جامعه مدنی در حقیقت تغییرات سیاسی را تسهیل می‌نماید به‌طوری که تغییر دولت شبیه به توفانی نخواهد بود که تمامی دستاوردها را در پشت سرش محو کند.

آنجا که جامعه مدنی به اندازه کافی تکامل نیافته باشد هر مسأله‌ای به‌طورمستقیم به مرکزیت قدرت سرازیر می‌شود. اما هرچقدر قدرت بیشتری در مرکزیت باقی بماند، شرایط مطلوب برای آنکه چنین قدرت‌هایی کل کشور را زیر کنترل خود بگیرند نیز بیشتر است. کمونیست‌ها این موضوع را به درستی می‌دانستند و به همین خاطر هم بود که آنها از دستکاری حتی در انجمن‌های زنبورداران (به نفع خودشان) نیز نمی‌گذشتند. نیازی نیست که شما یک اقتصاددان باشید برای کشف این نکته که جامعه مدنی نیز هزینه‌های خودش را دارد. هنگامی که همه چیز با بودجه دولتی پرداخت می‌شود پول بیشتری نیز باید در شکل مالیات جمع‌آوری شود و هزینه‌های قابل ملاحظه‌ای نیز باید برای چنین نقل و انتقالاتی مصرف شود.

در نظامی که تخفیف‌های مالیاتی برای کمک‌های مالی خیرخواهانه در نظر گرفته می‌شود، جشن‌های نیکوکاری پول بیشتری جمع‌آوری می‌کنند در مقایسه با هنگامی که آن هزینه‌ها توسط دولت تأمین می‌گردد. حتی بدون تخفیف مالیاتی جامعه مدنی ابتکار عمل‌های اصلاح‌کننده خود را به جلو خواهد برد اما مهمترین جنبه جامعه مدنی مورد دیگری است؛ یعنی اینکه مردم را به پی بردن به وجود واقعی خودشان قادر می‌سازد. انسان‌ها فقط سازنده، مصرف‌کننده و سود‌برنده نیستند و این شاید عمیق‌ترین خصلت آنها باشد؛ موجوداتی هستند که می‌خواهند با دیگران و در کنار یکدیگر باشند، کسانی که آرزومند شکل‌های بی‌شمار همزیستی و همکاری‌اند.

انسان‌ها می‌خواهند که آنچه را در اطرافشان می‌گذرد مورد تأثیر قرار داده و برای آنچه به محیط اطراف خود می‌دهند مورد قدردانی قرار گیرند. جامعه مدنی یکی از اصلی‌ترین شیوه‌هایی است که با آن طبیعت ما در تمامیت خود به کار گرفته می‌شود. دشمنان جامعه مدنی نیز این را می‌دانند و مخالفت خود را در برابر آن به حرکت درمی‌آورند.
* نشریه «اصلاح این نشریه همانگونه که از نام آن هویداست، توسط عده‌ای از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و البته در خارج از کشور منتشر می‌شود که خود را به تمامی الزامات گزینش مشی اصلاح‌طلبی، پایبند می‌داند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در pdf دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در pdf :

اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی

پیشینه وزارت فرهنگ .ارشاد اسلامی
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از وزارتخانه‌های ایران است که مسئولیت سیاست گذاری و اجرای آنها در حوزه فرهنگ را بر عهده دارد.
اهداف
طبق قانون، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیشبرد اهداف زیر تاسیس شده‌است:
رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوی
استقلال فرهنگی و مصونیت جامعه از نفوذ فرهنگ اجانب
اعتلای آگاهیهای عمومی در زمینه‌های مختلف و شکوفایی استعدادها و روحیه تحقیق، تتبع و ابتکار در جامعه
رواج فرهنگ و هنر اسلامی

آگاهی جهانیان نسبت به مبانی و مظاهر و اهداف انقلاب اسلامی
گسترش مناسبات فرهنگی با ملل و اقوام مختلف بخصوص مسلمانان و مستضعفان جهان
فراهم آمدن زمینه‌های وحدت میان مسلمین[1]
معاونت ها
این وزارتخانه شامل معاونت‌های زیر است:
معاونت اداری، مالی و امور استان‌ها
معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری
معاونت امور فرهنگی
معاونت امور هنری

معاونت برنامه ریزی و توسعه
معاونت حقوقی و امور مجلس
معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی[2]
حوزه‌های ستادی
دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
روابط عمومی
حوزه وزارتی
اداره کل حراست
دبیر خانه شورای فرهنگ عمومی
مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتالی[3]
سازمان‌ها و مراکز تابعه
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی
سازمان اوقاف و امور خیریه
سازمان حج و زیارت
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
سازمان چاپ و انتشارات
ستادعالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد
هیات امنای کتابخانه‌های عمومی کشور
پژوهشگاه فرهنگ،هنر و ارتباطات

سیر تاریخی ، اهداف، شرح وظایف و ساختارسازمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
سیر تاریخی تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی(قبل از پیروزی انقلاب اسلامی
وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، پس از انقلاب اسلامی از ادغام دو وزارتخانه فرهنگ و هنر و” اطلاعات وجهانگردی” تشکیل شده است

وزارت فرهنگ و هنر:
در 24 آبان ماه 1328 هجری شمسی، بنا به مصوبه شورای عالی نگارش و هنرهای زیبا، “اداره هنرهای زیبا” در وزارت فرهنگ تشکیل گردید.
در تاریخ دوم بهمن ماه 1329، اداره هنرهای زیبا به اداره کل هنرهای زیبای کشور تغییر می‌یابد.
در سال 1340، هنرهای زیبای کشور تحت نظر نخست وزیر قرار می‌گیرد.
در آذرماه 1343، براساس مصوبه مجلسین، وزارت فرهنگ و هنر تشکیل می‌گردد.

وزارت اطلاعات و جهانگردی:
در سال 11 تیرماه 1332 هجری شمسی،” اداره کل انتشارات و تبلیغات ” تش

کیل گردید.
براساس مصوبه مجلس شورای ملی در 27 اسنفند ماه 1342، اداره کل مذکور به وزارت اطلاعات تغییر می‌یابد.
با ادغام سازمان جلب سیاحان در وزارت اطلاعات در تیرماه 1353، وزارت “اطلاعات و جهانگردی ” تشکیل می‌گردد
سیر تاریخی تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
در تاریخ 17/12/1357، به موجب مصوبه شورای انقلاب اسلامی، وزارت فرهنگ و آموزش عالی از ادغام دو وزارتخانه “فرهنگ وهنر” و “وزارت علوم و آموزش عالی” تشکیل شد.
در تاریخ 7 خرداد ماه 1358، وزارت اطلاعات و جهانگردی به وزارت ارشاد ملی تغییر نام یافت.
در سال 1359، وزارت ارشاد ملی به وزارت ارشاد اسلامی تغییر نام یافت
در سال 1359، تعدادی از واحدها از وزارت فرهنگ و آموزش عالی منتزع و در وزارت ارشاد اسلامی ادغام گردید.
در سال 1360 نیز تعداد دیگری از واحدها از وزارت فرهنگ و آموزش عالی منتزع ودر وزارت ارشاد اسلامی ادغام گردید.
در تاریخ 12 اسفند ماه 1365، به موجب قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نام وزارت ارشاد اسلامی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تغییر یافت.
سازمانهای وابسته به این وزارتخانه عبارتند از:
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
سازمان اوقاف و امور خیریه
سازمان ایرانگردی و جهانگردی
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی
سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
سازمان حج و زیارت
سازمان میراث فرهنگی(در سال 1372 به این وزارتخانه وابسته شد
اهداف:
ـ رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا.

ـ استقلال فرهنگی و مصونیت جامعه از نفوذ فرهنگ اجانب.
ـ اعتلای آگاهی های عمومی در زمینه های مختلف و شکوفایی استعدادها و روحیه تحقیق و تتبع و ابتکار.
ـ رواج فرهنگ و هنر اسلامی.
ـ آگاهی جهانیان نسبت به مبانی و اهداف انقلاب اسلامی.
ـ گسترش مناسبات فرهنگی با ملل و اقوام مختلف به خصوص مسلمانان و مستضعفان جهان.
ـ فراهم آمدن زمینه های وحدت میان مسلمین.

 

وظایف اساسی:
ـ شناساندن مبانی، مظاهر، اهداف انقلاب اسلامی به جهانیان با بهره گیری از وسایل و امکانات هنری و سمعی و بصری، کتب و نشریات و برگزاری گردهمایی های فرهنگی و سایر اقدامات لازم در داخل و خارج از کشور با همکاری وزارت امور خارجه و سایر دستگاههای ذیربط.
ـ مطالعه و تحقیق در زمینه تبلیغات رسانه های جهانی و کشف روشهای مورد عمل آنها، اتخاذ شیوه های مقابله با آن در صورت لزوم.
ـ گردآوری و طبقه بندی کلیه مدارک فرهنگی انقلاب اسلامی از قبیل: فیلم، کتاب، تصویر و سایر انتشارات مربوط به جمهوری اسلامی ایران و نشر موارد لازم.
ـ تمرکز و بررسی اخبار و اطلاعات مربوط به پیشرفت برنامه ها و فعالیتهای دستگاههای دولتی و نهادهای انقلاب اسلامی به منظور انتشار آنها.
ـ اجرای قوانین مربوط به مطبوعات و نشریات و تعیین ضوابط و مقررات مربوط به آنها و تمرکز، توزیع و نشر انواع آگهی های دولتی و اجرای آن در داخل و خارج از کشور.
ـ انعقاد قرارداد در زمینه مبادلات فرهنگی، هنری، سینمایی، جهانگردی، خبری، مطبوعاتی و شرکت در جلسات سازمانهای منطقه ای و بین المللی در موارد مربوط به آنها با همکاری و هماهنگی وزارت امور‌ـ خارجه با رعایت قانون اساسی.
ـ ایجاد و توسعه و اداره کلیه امور نمایندگیهای فرهنگی ایران در خارج و تعیین نمایندگان فرهنگی و مطبوعاتی و نظارت کامل به اجرای وظایفی که به عهده آنان نهاده خواهد شد.
ـ انجام همکاری های فرهنگی و ارشادی با مرکز اسلامی و فرهنگی سایر کشورها به منظور اشاعه فرهنگ اسلامی.

ـ اداره امور حج و اوقاف و امور خیریه در چهارچوب قوانین حج و اوقاف و امور خیریه.
ـ گرد آوری خبرها، گزارشها، مقالات و عکسهای مربوط به ایران و کشورهای جهان و توزیع آن بین رسانه‏های گروهی کشور و همچنین پخش و انعکاس رویدادهای مختلف کشور و منطقه در زمینه پیشرفت و تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بین وسایل ارتباط جمعی کشورهای جهان.
ـ ایجاد و توسعه و بهره برداری از تأسیسات ایرانگردی و جهانگردی از هر نوع که باشد و همچنین تأمین وسایل لازم برای مسافرتهای فردی و جمعی جهانگردان ایرانی و خارجی در داخل کشور اعم از زمینی، هوایی و دریایی و تأمین خدمات جهانگردی و اقدامات لازم برای ارائه پیشرفتهای مملکتی و شناساندن تحولات فرهنگی و تمدن و جاذبه های جهانگردی ایران.
ـ تقویت روح تحقیق و تتبع و ابتکار در تمام زمینه های فرهنگی و هنر اسلامی و ایرانی از طریق تشویق و حمایت نویسندگان، شعرا، ادبا و هنرمندان و همچنین معرفی و بزرگداشت علما، عرفا و شخصیتهای فرهنگی جهان اسلام و تولید و نشر آثار مربوط به آنان و پرورش استعدادها و ذوق فرهنگی و هنری افراد.
ـ تعیین ضوابط اعطای جوایز در زمینه های فرهنگی و هنری در چهارچوب آیین نامه های مربوطه.
ـ ایجاد و توسعه و تجهیز و اداره کتابخانه های عمومی و تأسیسات فرهنگی هنری و سینمایی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سراسر کشور
ـ صدور اجازه تأسیس و انحلال و نظارت بر نحوه کار و فعالیت کانونهای تیلیغاتی، چاپخانه ها و مؤسسات تکثیر و مؤسسات وابسته به صنعت چاپ و نظارت بر کیفیت محتوای آگهی ها و کارهای چاپی طبق ضوابط و مقررات قانونی مربوطه.

 

ـ صدور اجازه تأسیس، توسعه یا انحلال مؤسسات آزاد آموزشهای هنری و فرهنگی و سینمایی و نیز انجمن‏های فرهنگی و هنری و تصویب آیین نامه های مربوط به آنها و نظارت بر اجرای آنها طبق ضوابط و مقررات قانونی مربوطه.
ـ برنامه ریزی در جهت ایجاد و اصلاح و یا تکمیل تأسیسات جهانگردی از طریق سرمایه گذاری مستقیم و یا اعطای وام به بخش خصوصی و یا مشارکت با آنها و یا با سایر سازمانهای دولتی و شهرداری ها و صدور اجازه و نیز نظارت در تأسیس و اداره واحدهای اقامتی و پذیرایی و دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و سیاحتی و زیارتی و درجه بندی و نرخ گذاری این تأسیسات با همکاری سازمانهای ذیربط.
ـ نظارت بر فعالیتهای فرهنگی، هنری و تبلیغاتی اقلیتهای مذهبی و دینی شناخته شده در قانون اساسی.
ـ صدور اجازه ورود و خروج وسایل سمعی و بصری، آثار هنری، مطبوعات و نشریات و کلیه مواد تبلیغی و فرهنگی مشکوک که موارد مشکوک از غیر مشکوک طبق آیین نامه ای خواهد بود که به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
ـ تهیه و تدوین آیین نامه ها و ضوابط ناظر بر تشکیل جشنواره ها و نمایشگاههای فرهنگی و هنری و مسابقات سینمایی و ادبی در داخل و خارج کشور.
ـ صدور اجازه تأسیس یا انحلال مراکز یا مؤسسات و مجامع فرهنگی، مطبوعاتی، خبری، هنری، سینمایی، سمعی و بصری و مؤسسات انتشاراتی و تبلیغاتی در کشور و نظارت بر فعالیتهای آنها و همچنین ناشرین و کتابفروشان در چهارچوب ضوابط مربوطه.
ـ هدایت و حمایت از فعالیت مراکز و مؤسسات فیلم سازی، سناریونویسی، سینماها و کانونها و مراکز نمایش فیلم، عکاس خانه ها و تولیدکنندگان نوار سمعی و بصری و صدور اجازه تأسیس و یا انحلال این گونه واحدها نظارت بر آنها در چهارچوب شرایط و مقررات مربوطه.
ـ نظارت بر فعالیتهای فرهنگی، هنری، تبلیغاتی خارجیهای مقیم ایران با همکاری دستگاههای ذیربط.

ـ تحقیق درباره اثرات وسایل ارتباط جمعی و سنجش میزان تأثیر برنامه ها و فعالیتهای گفتاری، تصویری، مطبوعاتی، خبری و متون چاپ شده در افکار عمومی با همکاری دستگاههای ذیربط.
ـ انجام مطالعات و تحقیقات لازم پیرامون مسایل و مبانی فرهنگ عمومی، هنر، سینما و تأتر و دیگر زمینه های فرهنگی و هنری مربوطه به منظور استفاده از نتایج حاصل در برنامه ریزیهای فرهنگی و هنری و دیگر امور مربوط به آنها و در نهایت بهبود کیفی و کمی امور محول شده.
ـ برنامه ریزی فرهنگی و تبلیغی در جهت همکاری بیشتر مردم با دولت و بررسی پیرامون اثرات برنامه‌ها و فعالیتهای دولت در افکار عمومی و ارائه آن به هیأت وزیران.
ـ ایجاد زمینه های گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی و اشاعه زبان فارسی در کشورهای مختلف با همکاری وزارت امور خارجه و وزارت علوم و تحقیقات و فناوری.
ـ تنظیم سیاستهای کلی فرهنگی، هنری و سینمایی کشور و ارائه آنها به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب با رعایت اصل 74 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
ـ تأسیس و اداره مؤسسات آموزشی لازم به منظور آموزش افراد مجرب در رشته های مختلف فرهنگ و هنر، ارشاد و جهانگردی و امور مربوط دیگر بر حسب مورد و با همکاری دستگاههای ذیربط.

سازمان حج و زیارت به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وابسته شد.

سازمان حج و زیارت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتزع شده و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وابسته شد.
به گزارش دانانیوز از ایرنا، بر اساس مصوبه شورای عالی اداری
:1- کلیه امور حج و زیارت کماکان بر عهده سازمان حج و زیارت می‌باشد
2- سازمان حج و زیارت با حفظ شخصیت حقوقی مستقل، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتزع و به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری وابسته می‌گردد.
3- امور فرهنگی، تبلیغی و سیاسی حج و آنچه مربوط به آن است مانند انتخاب روحانیون، آموزش و امثال آن کماکان از اختیارات حوزه نمایندگی ولی فقیه خواهد بود.
4- رییس سازمان حج و زیارت توسط معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با هماهنگی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت انتخاب می‌گردد.
در مقدمه مصوبه شورای عالی اداری آمده است: به منظور هماهنگی و بالا بردن کارایی و اثربخشی سازمان حج و زیارت با توجه به افزایش سفر به حج و عتبات عالیات و اماکن مقدسه و متبرکه و لزوم گسترش آن و بنا به تقاضاهای فراوانی که در این زمینه است و همچنین نظر به گسترش سفرهای گردشگری در داخل و خارج و افزایش چشمگیر تقاضا برای سفر خارجی‌ها به داخل، جهت زیارت و گردشگری، ضرورت هماهنگی کامل، انسجام در سیاست‌گذاری واحد و متناسب، در برنامه‌های راهبردی خط مشی، نظارت، هدایت و اداره امور حج و زیارت و عتبات عالیات و تاثیر معنوی‌اش بر دیگر سفرهای مربوط به گردشگری خصوصا در ارتباط با خارج از کشور، ارتباط منسجم و هماهنگ با کشورهای اسلامی، مجامع بین‌المللی اسلامی و دیگر کشورها و شناساندن ماهیت و ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و هماهنگی با سازمان‌ها، دستگاه‌ها و

نهادهای مسئول در امور حج و زیارت و گردشگری و تمرکز مدیریتی حذف امور موازی و کاهش هزینه و صرفه‌جویی در ابعاد مختلف و هماهنگی و انسجام در برنامه‌ریزی آموزشی و بصیرت کارگزاران حج و زیارت و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و استفاده مناسب و هماهنگ از بخش غیردولتی و

اجرای برنامه‌ها در کشورهای مختلف خصوصا در کشورهای عربستان، عراق و سوریه و ارتباط موثر با مقامات این کشورها با هماهنگی وزارت امور خارجه و تقویت معنویت و حاکمیت ارزش‌های اسلامی و انقلابی در همه سفرها و استفاده از نیروهای متدین و آگاه و بهره‌گیری یکسان از آخرین فناوری‌های اطلاعات و انسجام در پژوهش، اطلاع‌رسانی و ارایه خدمات موثر در امور فرهنگی، اجتماعی، رفاهی و بهداشتی و اهتمام به تبلیغ گسترده و هماهنگ اندیشه‌های امام راحل و همچنین اجرای کامل اوامر، رهنمودها و نظرات رهبر معظم انقلاب در همه ابعاد خصوصا در مورد کیفیت اداره امور حج و زیارت این تصمیم اتخاذ خواهد گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی جهاد کشاورزی در pdf

فصل اول :
آشنایی با مکان کارآموزی
فصل دوم :
ارزیابی بخشهای مرتبط با فعالیت کارآموزی
فصل سوم :
ارائه پیشنهادات و انتقادات

تئوری حسابداری مجموعه ای از فرضیات مبنا ، تعاریف ، اصول ، مفاهیم و نحوه استنتاج آنهاست که زیر بنای تدوین استانداردهای حسابداری توسط مراجع مربوط بوده و ..... گزارش اطلاعات حسابداری را تشکیل می دهد در این راستا تئوری حسابداری نوعی چارچوب مفهومی مرجع به وجود می آورد که مقررات خاص حسابداری ، بر اساس این چارچوب تدوین می شوند.
و هر کشوری ،هدف از تدوین چارچوب مفهومی فراهم آوردن رهنمودی عام و فراگیر در چارچوب ویژگی های کشور برای وضع و تجدیدنظر در استانداردهاست به طوری که حقوق و منافع استفاده کنندگان ، تهیه کنندگان و حسابرسان گزارش و صورتهای مالی به طور متعادل حفظ شود.چارچوب مفهومی تهیه شده علاوه بر هدایت تدوین کنندگان استانداردهای حسابداری مربوط به موضوعات مختلف ، می توانند مراجع تصمیم گیری ، مدیران واحدهای اقتصادی و اشخاص ذی حق ، ذی نفع و ذی علیقه را در قضاوت نسبت به مسائل حسابداری و استانداردهای تدوین شده یاری دهد.
هدفهای گزارشگری مالی :
برخی از هدفهای صورتهای مالی که طبق گزارش کمیته تروبلاد تنظیم و ارائه شده به شرح زیر است :
1ـ به راحتی اطلاعات مالی را به دست آورند و به صورتهای مالی به عنوان یگانه منبع اطلاعات درباره فعالیتهای شرکت اتکا می کنند.
2ـ ارائه اطلاعات سودمند به سرمایه گذاران تا آنها بتوانند جریان نقدی آینده را پیش بینی و ارزیابی کنند.
3ـ ارائه اطلاعاتی به استفاده کنندگان برای پیش بینی ،مقایسه و ارزیابی قدرت سوداوری شرکت
آشنایی با مکان کار آموزی
مکان کار آموزی اینجانب واقع در قوچان- بلوار بالاتر از پمپ بنزین به طرف بجنورد دست چپ می باشد که مدریت آن بر عهده آقای غلامی می باشد.
مدریت جهاد کشاورزی در شهرستان قوچان از لحاظ تعداد کارمند و پرسنل که بعد از آموزش و پرورش و دیگران اماکن دولتی می باشد این مدریت دارای چندین واحد می باشد که من دوره کار آموزی خود را در امور مالی این اداره دولتی به ریاست جناب آقای رضا حیدرزاده طی نمدم.
که در کل فعالیتهای جهاد کشاورزی به صورت ارائه خدمات در جهت بهبود تولیدات کشاورزان و دامداران و ارائه خدمات به کسانی که ماهی پرورش می دهد و سایر کسانی کهع به نحوی از فعالیتهای جهاد کشاورزی استفاده می کنند.
جهاد کشاورزی به طور کامل وارد فعالیتهای تولیدی نمی شوند و فعالیتهای آن مربوط به قراردادهای وامی برای درست کردن کانالهای آبیاری و لای گیری قناتها و خریدن وسایل کشاورزی نظیر تراکتور و وسایل آن و کمباین که بیش از 50 هکتار زمین آبی داشته باشی و شرایط دیگر برای وام گرفتن و وامهای برای پرورش کرم ابریشم و ارائه اطلاعات درباره آن توسط مهندسین آن و ... می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ در pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ در pdf :

استخراج کلروفیل ها (رنگینه) از برگ

مقدمه :
رنگ سبز گیاهان ، رنگ برخی از جلبکها و باکتریها (قهوه‌ای ، قرمز و بنفش) به نوع واکنشهای فتوسنتزی آنها وابسته است. رنگدانه‌های مسئول این رنگها در این موجودات عامل اصلی جذب انرژی نور خورشیدند. مهمترین این رنگدانه‌ها در فتوسنتز سبزینه (کلرفیل) موجود در گیاهان سبز است. کلروفیل در واقع پورفیرینهای منیزیم است که ساختارشان با پورفیرینهای آهن‌دار تفاوت دارد. این ساختار شامل دو بخش است: یک بخش سر که همان پورفیرین منیزیم‌دار است و یک بخش دم که از زنجیره هیدروکربنی آب‌گریز ساخته شده است. این زنجیره فیتول نیز نامیده می‌شود.

در گیاهان ، انواع مختلف کلروفیل وجود دارد که بر حسب ساختارشان به نام کلروفیلهای a ، b ، c و غیره نامگذاری شده‌اند. در گیاهان عالی معمولا دو نوع کلروفیل a و b وجود دارد که ساختار مشابهی دارند و تفاوتشان در گروه R آنهاست. اگر R یک گروه متیل (CH3) باشد، کلروفیل از نوع a و اگر عامل فرمیل (CHO) باشد کلروفیل از نوع b است هر دو کلروفیل a و b نور مرئی را در طول موج مشخصی بین 700 – 400 نانومتر جذب می‌کنند.

انواع کلروفیل در گیاهان
تمام گیاهان فتوسنتز کننده دارای کلروفیل a هستند ولی وجود کلروفیلهای کمکی (فرعی) مثل b ، c و d بستگی به نوع گیاه دارد. مثلا در گیاهان عالی معمولا کلروفیل b دیده می‌شود. در حالی که در جلبکهای سبز- آبی و قهوه‌ای و سرخ این کلروفیل وجود ندارد. رنگیزه‌های کلروفیل موجود در باکتریهای فتوسنتز کننده را باکتریو کلروفیل می‌نامند و دو نوع a و b از آن یافت می‌شود.
نسبت انواع کلروفیلها در گیاهان
در بیشتر گیاهان نسبت کلروفیل a به کلروفیل b بر حسب شدت نور که بر گیاه می‌تابد تغییر می‌کند. مثلا میانگین این نسبت در گیاهان آلپی (گیاهان گروههای آلپ) که در معرض نور شدید هستند حدود 5/5 است در صورتی که در گیاهان سایه پسند و گریزان از نور این نسبت 3/2 است.
طیف جذبی کلروفیلها
اگر نور تک رنگی به طول موجهای مختلف حاصل از منشوری را روی برگ سبزی بتابانیم و شدت فتوسنتز را در طول موجهای مختلف اندازه بگیریم، معلوم می‌شود که تاثیر نور آبی (با طول موجی نزدیک به 420 نانومتر) و نور سرخ (با طول موجی نزدیک به 680 – 670 نانومتر) به

حد بیشینه بوده و تاثیر نور سبز با ( طول موجی حدود 600 – 500 نانومتر) به حد کمینه است. این طیف کنشی در رابطه با طول موج در مورد کلروفیل که رنگیزه عمده کلروپلاست در گیاهان است ظاهرا با خواص جذبی یا ، به عبارت بهتر طیف جذبی نور ارتباط دارد.
زیرا کلروفیل وقتی از برگ استخراج می‌شود دقیقا همان طول موجهایی را که به بیشترین وجه در فتوسنتز موثرند به مقدار زیاد جذب می‌کند. از مقایسه طیف جذبی رنگیزه‌های کلروفیل

با طیف کنشی آن معلوم می‌شود که کلروفیلهای a و b و کارتنوئیدها در جذب نور برای فتوسنتز دخالت دارند. بعضی از این رنگیزه‌ها تنها نقش گیرنده انرژی نوری را ایفا می‌کنند و بطور غیر مستقیم با انتقال انرژی خود به رنگیزه‌های اصلی که مستقیما در تبدیل انرژی نوری به انرژی شیمیایی عمل می‌کنند نقش کمکی دارند.
طیف کنشی
طیف کنشی عبارتست از دامنه عمل رنگیزه مسئول واکنش نور شیمیایی که با اندازه‌گیری سرعت واکنش نور شیمیایی و در طول موجهای متفاوت و رسم منحنی آن بدست می‌آید.
رابطه بین طیف جذبی کلروفیلها با ترکیب شیمیایی آنها
محلول خالص کلروفیل a آبی مایل به سبز و محلول کلروفیل b سبز متمایل به زرد است. طیف جذبی کلروفیل a با b تفاوت دارد و بر حسب نوع پروتئینی که با آنها ترکیب شده است تغییر می‌کند. طیف جذبی باکتریو کلروفیل نیز دارای دو نقطه بیشینه جذب یکی از ناحیه نور آبی و دیگری در فرو سرخ است که اوج جذبی اخیر بر حسب نوع پروتئینی که به آن متصل است بین 800 تا 890 نانومتر تغییر می‌کند.
ساختار شیمیایی کلروفیل
ساختار شیمیایی کلروفیل به این ترتیب است که در مرکز مولکول کلروفیل یک اتم منیزیم قرار دارد که به چهار شبکه کربنی موسوم به چهار حلقه پیرولی متصل است و قسمت حلق

وی (پورفیرین) مولکول یا سر آن را تشکیل می‌دهد. در محل کربن شماره 7 این هسته پورفیرینی یک زنجیره بلند کربنی به نام زنجیر فیتولی اتصال دارد که قسمت دم مولکول را می‌سازد هسته چهار پیرولی یا سر مولکول کلروفیل قطب آب دوست و زنجیر فیتولی یا دم کلروفیل قطب آب گریز (یا چربی دوست) آن را تشکیل می‌دهد و به همین جهت کلروفیل و مولکولهای نظیر آن را ترکیبات دوپسند می‌نامند.
تفات ساختاری کلروفیل a با کلروفیل b

تفاوت ساختاری کلروفیل a با کلروفیل b در سومین کربن آنهاست. در کلروفیل a یک گروه متیل (CH3) به کربن شماره 3 متصل است در حالی که در کلروفیل b یک گروه آلدئیدی (O=HC) به این کربن چسبیده است.
جایگاه کلروفیلها
کلروفیلها و کارتنوئیدها تقریبا همیشه در قسمت تیغه‌ای (لاملی) کلروپلاست وجود دارند. زیرا تیغه‌ها که نیمی از آنها پروتئین و نیمی دیگر لیپید است محل مناسبی جهت اتصال مولکولهای دوپسند کلروفیل است. دم چربی دوست کلروفیل جذب بخش لیپیدی شده و سر آبدوست آن با بخش پروتئینی تیغه‌ها پیوندهای ضعیف تشکیل می‌دهد و همین امر موجب می‌شود که مولکولهای کلروفیل با نظمی خاص در داخل لاملها به ردیف درآیند.
رنگیزه‌های نوری در گیاهان
فتوسنتز پدیده‌ای است که در گیاهان سبز و جلبکهای سبز- آبی رخ می‌دهد. رنگ سبز این گیاهان به نوع واکنشهای فتوسنتزی آنها وابسته است. رنگدانه‌های مسئول این رنگها در این موجودات عامل اصلی جذب انرژی نوری خورشیدند. از مهمترین رنگدانه‌ها در فتوسنتز ، سبزینه موجود در گیاهان سبز است. در گیاهان انواع مختلف کلروفیل وجود دارد که بر حسب ساختارشان به نام کلروفیلهای c , b , a و غیره نامگذاری شده‌اند.
کاروتنوئیدها با رنگهای قرمز ، زرد و بنفش و فیکوبیلینها با رنگهای آبی و قرمز دو دسته مهم دیگر از رنگدانه‌های فتوسنتزی هستند. دو نوع کاروتنوئید در کلروپلاستها وجود دارد. کاروتنها پیش‌ساز ویتامین A در جانوران‌اند و گزانتوفیل. هر دو ساختار هیدروکربنی با پیوندهای مضاعف دارند. در فتوسنتز اکثرا انرژی خورشیدی جذب شده و بوسیله کاروتنوئیدها (در طول موج 470 تا 520 نانومتر) به کلروفیل انتقال داده می‌شود. همین رنگدانه‌ها اساس ساختار فتوسیستمهای II , I را تشکیل می‌دهند.

کلروفیل ها
کلروفیلها رنگیزه‌های سبز و فعال فتوسنتزی موجود در کلروپلاست‌اند که به انواع متنوع c , b , a , e , d شناخته شده‌اند. تمام گیاهان فتوسنتز کننده دارای کلروفیل a هستند ولی وجود کلروفیل کمکی مثل d , c ,b بستگی به نوع گیاه دارد. در بعضی جلبکها کلروفیل b وجود ندارد و به عوض آن کلروفیل c یا d دیده می‌شود. کلروفیل a به رنگ آبی مایل به سبز و محلول خالص کلروفیل b به رنگ سبز متمایل به زرد است. طیف جذبی کلروفیل a با b تفاوت دارد و بر حسب نوع پروتئینی که با آنها ترکیب شده فرق می‌کند.
ساختار شیمیایی کلروفیل
ساختمان کلروفیل با بخش آهن‌دار هموگلوبین خون جانوران شباهت دارد. ساختار شیمیایی کلروفیل به این ترتیب است که در مرکز مولکول کلروفیل یک اتم منیزیم قرار دارد که به چهار شبکه کربنی موسوم به چهار حلقه پیرولی متصل است و قسمت حلقوی (پورفیرین) سر مولکول آن را تشکیل می‌دهد. در محل کربن شماره 7 این هسته پورفیرینی یک زنجیره بلند کربنی بنام زنجیر فیتولی اتصال دارد که قسمت دوم مولکول را می‌سازد. هسته چهار پیرولی یا سر مولکول کلروفیل قطب آب‌دوست و زنجیر فیتولی یا دم کلروفیل قطب آب گریز (یا چربی دوست) آن را ت

شکیل می‌دهد و به همین جهت کلروفیل و مولکولهای نظیر آن را ترکیبات دوپسند می‌نامند.
کاروتنوئیدها
کاروتنوئیدها ترکیباتی لیپیدی هستند که به مقدار زیاد در جانوران و گیاهان به رنگ نارنجی تا ارغوانی یافت می‌شوند.
کاروتن
نخستین ترکیبات کاروتنوئیدی که توسط واکنرود (در سال 1831) شناخته شد و از ریشه هویچ استخراج گردید، بتا کاروتن است. کاروتن وقتی به دو نیمه مساوی تقسیم شود دو مولکول ویتامین A می‌سازد که ویتامین A پس از اکسایش به رتینال یا رنگیزه گیرنده نور در چشم انسان تبدیل می‌گردد. الکترونهای رتینال موجود در یاخته‌های گیرنده شبکیه چشم با جذب فوتونهای نور برانگیخته شده تغییراتی را در غشای یاخته‌ها بوجود می‌آورد و منجر به تحریک گیرنده‌های عصبی می‌شود. رتینال فوتونهایی را که انرژی متوسطی دارند و طول موج آنها بین 400 تا 700 نانومتر یعنی همان طیف نور مرئی است جذب می‌کنند.

گزانتوفیلها
کاروتنوئیدها از کربن و هیدروژن تشکیل شده‌اند. کاروتنوئیدها علاوه بر کربن و هیدروژن ، اکسیژن نیز دارند (فرم اکسید شده کاروتنوئیها) گزانتوفیل خوانده می‌شوند که خیلی بیش از کاروتنها و به میزان 2 برابر آنها در گیاهان یافت می‌شوند.
ساختار شیمیایی کاروتنوئیدها
هر مولکول کاروتنوئید یک زنجیره بلند هیدروکربنی اشباع نشده شامل دو نیمه یا دو قسمت است که توسط یک پیوند مضاعف بهم متصلند. هر نیمه مولکول از چهار واحد ایزوپرین تشکیل شده است. (بتا) کاروتن دو حلقه آنیونی یکسان در دوانتهای زنجیره هیدروکربنی دارد. در حالی که کاروتن یک حلقه آنیونی و یک حلقه آنیونی (بتا) دارد.
اهمیت کاروتنوئیدها
علاوه بر نقش فیزیولوژی کاروتنوئیدها در ارتباط با ویتامین A وتاثیر آن در قوه بینایی جانوران ، امروزه اهمیت آنها در گیاهان روشن شده است. این رنگیزه‌ها در خارج از ماده زنده دارای فلوئورسانس نیستند ولی باعث ایجاد این پدیده در کلروفیل a می‌شوند. از این رو طول موجهایی از نور را که کلروفیل a قادر به جذب آنها نیست جذب نموده و به آن منتقل می‌سازند. از طرف دیگر بعضی از پژوهشگران معتقدند که کاروتنوئیدها طول موجهایی از نور را که باعث اکسایش نوری کلروفیل می‌شوند جذب می‌کنند و بدین ترتیب کلروفیل را محافظت می‌نمایند.
فیکواریترینها و فیکوسیانینها
فیکواریترینها و فیکوسیانینها از دیگر رنگیزه‌های کمکی هستند که به دسته‌ای از پروتئینهای مرکب به نام بیلی‌پروتئینها تعلق دارند.گروه پروستتیک این بیلی پروتئینها ، فیکوبیلین خوانده می‌شود که قویا به قسمت پروتئینی متصل است. این بخش در حلالهای آلی ، نظیر کلروفرم حل می‌شود. از این رو مطالعه آن بطور مجزا و خالص دشوار است. فیکواریترینها به رنگ سرخ در جلبکهای سرخ و

فیکوسیانینها به رنگ آبی در جلبکهای آبی همراه با رنگیزه‌های کلروفیل و کاروتنوئید به انتقال انرژی به کلروفیل کمک می‌کنند.

ساختار شیمیایی
این رنگیزه‌ها نیز مثل کلروفیل‌ها از چهار حلقه پیرولی تشکیل شده‌اند. اما چهار حلقه پیرول بطور زنجیره‌ای بهم متصل‌اند. از این گذشته فیتول و منیزیم ندارند. این رنگیزه‌ها در یاخته‌ها به پروتئین متصل‌اند. هر دو نوع فیکوبیلین فوق در جذب نور و فتوسنتز موثرند. فیکواریترین بویژه نور سبز را در جهت انجام فتوسنتز جذب می‌کند و بهمین علت نیز جلبکهای سرخ می‌توانند در ژرفای آبها زندگی کنند. زیرا نور سبز کمتر جذب مولکولهای آب می‌شوند و در نتیجه بیشتر نفوذ می‌کند.
استخراج رنگهای طبیعی از اندامهای گیاهی
قبل از تهیه رنگها به طریق مصنوعی ( Synthetic )، برای مصارف خوراکی ، داروئی و صنعتی ، از رنگهای طبیعی استفاده می شد ، لیکن با تهیه رنگهای مصنوعی ، استفاده از رنگهای طبیعی رو به کاهش رفت. از طرفی به مرور زمان مشخص گردید که رنگهای مصنوعی برای تغذیه انسان خالی از خطر نیست. لذا توجه به رنگهای طبیعی مورد توجه مجدد قرار گرفته است.

در حال حاضر، در خراسان ، به منظور رنگ آمیزی پشم و ابریشم در صنعت قالی بافی از رنگهای مختلفی که در ریشه ، ساقه ، برگ ، گل و میوه گیاهان مختلف به شرح زیر وجود دارد ، استفاده می کنند :
از ریشه روناس ( Madder ) با نام علمی ( Rubia tinctorium ( رنگ قرمز مخملی استخراج می گردد.
از غده ریشه زرد چوبه ( Turmeric ) با نام علمی ( Curcuma longa ) در صنعت ، رنگ قرمز ، نارنجی یا قهوه ای مایل به قرمز و در طبخ غذا ، رنگ زرد بدست می آید.
از برگ نیل ( Indigo ) با نام علمی ( Indigofera tinctorial ) رنگ آبی سیر استخراج می گردد. برگها دارای یک گلیکوزید بی رنگ قابل حل در آب می باشند که در آب اکسید شده و رنگ آبی غیر قابل حل در آب را تولید می کند.
از برگ انگور ( Grape ) با نام علمی (Vitis Vinifera ) رنگ سبز پسته ای و زرد استخراج می گردد.
از برگهای سایر درختان نیز می توان کلروفیل استخراج نمود و از آن برای رنگ آمیزی غذاها ، سوپ ، داروها و موادصنعتی استفاده نمود. ارزش کلروفیل به بی ضرری کامل آن است. کلروفیل در نقش بو زدا نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
از برگ و ساقه های جوان حنا ( Henna ) با نام علمی ( Lawsonia inermis ) رنگ نارنجی بدست می آید که در رنگ کردن مو ، انگشتان و پارچه از آن استفاده می شود.
از پوست سبز میوه گردو ( ( Walnutبا نام علمی ( Juglans regia ) که از درختان بومی ای

ران است ، رنگ قهوه ای سیر استخراج می گردد.
از پوست قرمز انار ( Pomegranate ) با نام علمی (Punica granatum ) که از درختان بومی ایران است ، همراه با اجزاء گیاهان دیگر ، رنگهای مختلفی بدست می آید.
از گل گیاه گلرنگ ( Safflower ) با نام علمی ( Carthamus tinctorius ) که از گیاهان بومی هندوستان است ، دو رنگ مختلف قرمز و زرد برای صنایع غذائی و نساجی استخراج می گردد.
از کلاله زعفران ( Saffron ) با نام علمی ( Crocus sativus ) تحت شرایط خاصی در رنگ آمیزی ابریشم استفاده می شود.
از میوه زرشک ( Barberry ) با نام علمی ( Berberis vulgaris ) رنگ قرمز روشن استخراج می شود. چوب این درختچه نیز زرد رنگ است و از آن رنگ زرد بدست می آید.
حسن رنگهای طبیعی در آن است که در صنایع غذائی ، داروئی و نوشابه سازی بی خطر می باشند و محدودیت مصرف ندارند.
استخراج کلروفیل
برای تهیه کلروفیل برگ پایه های وحشی یا پرورش یافته گزنه دو پایه را در سایه در گرمای معتدل خشک می نمایند تا بر اثر تابش خورشید‏، رنگ سبز برگ، کاهش پیدا نکند برگهای خشک شده را بعداَ بسته بندی و به مراکز تولید کلروفیل می فرستند برگ تازه گرنه دارای 5/1 درصد کلروفیل خالص است ولی برگهای خشک شده آن تا 5/7 درصد از این ماده تولید می کند در صنعت از کلروفیل برای رنگ کردن صابون ‏ روغن ها و همچنین مواد عطری مختلف نیز استفاده بعمل می آید. تذکر : از برگ اسفناج هم استخراج کلروفیل صورت می گیرد.

 

استخراج رنگهای طبیعی از اندامهای گیاهی
قبل از تهیه رنگها به طریق مصنوعی ( Synthetic )، برای مصارف خوراکی ، داروئی و صنعتی ، از رنگهای طبیعی استفاده می شد ، لیکن با تهیه رنگهای مصنوعی ، استفاده از رنگهای طبیعی رو به کاهش رفت. از طرفی به مرور زمان مشخص گردید که رنگهای مصنوعی برای تغذیه انسان خالی از خطر نیست. لذا توجه به رنگهای طبیعی مورد توجه مجدد قرار گرفته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله رایگان جنگ تحمیلی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رایگان جنگ تحمیلی در pdf دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رایگان جنگ تحمیلی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رایگان جنگ تحمیلی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رایگان جنگ تحمیلی در pdf :

بی‌تردید آنچه‌ که‌ در تحلیل‌ انقلاب‌ اسلامی‌ باید بدان‌ توجه‌ خاص‌ مبذول‌ داشت‌ این‌ است‌ که‌ چه‌ تفاوتهایی‌ بین‌ انقلاب‌ اسلامی‌ با قیامهای‌ سده‌ اخیر ایران‌ مانند نهضت‌ مشروطه‌ و یا نهضت‌ جنگل‌ وجود داشت‌ که‌ توانست‌ آن‌ را هر روز قدرتمندتر و بر معادلات‌ بین‌المللی‌ اثر گذارتر کرده‌ و همچنین‌ توانست‌ به‌ مثابه‌ یک‌ قدرت‌ ایدئولوژیکی‌ سایه‌ سنگین‌ خود را بر ظلم‌ جهانی‌ بگسترداند. و یا چرا علیرغم‌ برخورداری‌ قیامهای‌ گذشته‌ ایران‌ از رهبران‌ روحانی‌ و مکتبی، آنها نتوانستند به‌ ابعاد شایسته‌ یک‌ انقلاب‌ دینی‌ و ایدئولوژیک‌ دست‌ یابند؟ البته‌ عوامل‌ متعددی‌ را در این‌ زمینه‌ می‌توان‌ برشمرد، اما عدم‌ آگاهی‌ برخی‌ از رهبران‌ از چگونگی‌ رهبری‌ قیام‌ و عدم‌ توجه‌ به‌ موازین‌ الهی‌ و به‌ طبع‌ آن، دلسردی‌ مردم‌ در ادامه‌ قیام، نفوذ دشمنان‌ در کادر رهبری‌ و به‌ دنبال‌ آن‌ نومیدی‌ مردمی، عدم‌ وجود نهاد قانونی‌ برای‌ پاسداری‌ از کیان‌ و قوانین‌ اسلامی‌ کشور از جمله‌ مواردی‌ است‌ که‌ در نگاه‌ اول‌ می‌توان‌ بدانها اشاره‌ کرد. بر کسی‌ پوشیده‌ نیست‌ که‌ شاخصه‌ اصلی‌ پدیده‌ انقلاب‌ اسلامی‌ برخورداری‌ از رهبری‌ بزرگ‌ با منزلتی‌ جهانی‌ بود که‌ با ملتی‌ مصمم‌ در برابر تهدیدهای‌ روزافزون‌ (به‌ ویژه‌ در بعد بین‌المللی) ایستادگی‌ کرد و در عین‌ حال‌ به‌ تبیین‌ و ترویج‌ انقلابی‌ همت‌ گمارد که‌ وقوع‌ آن‌ خارج‌ از تصور اندیشمندان‌ و سیاستمداران‌ حاکم‌ بر جهان‌ بود. و این‌ پدیده‌ خدامحور، چه‌ در پیدایش‌ و چه‌ در نوع‌ تعامل‌ یا تقابل، با بقیه‌ انقلابها تفاوت‌های‌ بنیادی‌ داشت. رهبری‌ انقلاب، مردم‌ را هشیار ساخت‌ که‌ از تفرقه‌ دوری‌ کنند تا به‌ سرنوشت‌ نهضت‌های‌ گذشته‌ دچار نگردند، دوست‌ و دشمن‌ خود را بشناسند تا سلامت‌ و موفقیت‌ نظام‌ را تضمین‌ کنند، نهادهای‌ مردمی‌ را شکل‌ دهند تا حامی‌ کیان‌ قوانین‌ اسلامی‌ و انقلاب‌ و کشور باشند، رویدادهای‌ اجتماعی‌ را رقم‌ بزنند و...با نهادینه‌ شدن‌ شعارهای‌ انقلاب، پشتوانه‌ عظیمی‌ در داخل‌ و حتی‌ خارج‌ از کشور متوجه‌ ایران‌ شد. دشمنان‌ نیز که‌ به‌ ذات‌ انقلاب‌ اسلامی‌ یعنی‌ سازش‌ناپذیری‌ در روند حرکت‌ خود پی‌ برده‌ و فهمیده‌ بودند که‌ این‌ انقلاب‌ در پی‌ مبارزه‌ جدی‌ و دائمی‌ با منافع‌ نامشروع‌ آنهاست، بر آن‌ شدند تا علاوه‌ بر تهاجم‌ سیاسی‌ و تبلیغاتی، جنگ‌ تحمیلی‌ عراق‌ علیه‌ ایران‌ را نیز راه‌ بیندازند تا با تضعیف‌ کشورمان‌ راه‌ شکست‌ انقلاب‌ و نظام‌ اسلامی‌ و مردمی‌ ایران‌ را نیز هموار نمایند.با شروع‌ جنگ‌ تحمیلی، حفظ‌ استقلال، امنیت، تمامیت‌ ارضی‌ و بقای‌ ساختار سیاسی‌ و... مورد توجه‌ جدی‌ قرار گرفت. نهادهای‌ خودجوش‌ نیز پای‌ به‌ عرصه‌ حفظ‌ تمامیت‌ ارضی‌ و استقلال‌ گذاشتند و رفته‌ رفته‌ مقاومت‌ شکل‌ گرفت‌ و در نهایت‌ نیز به‌ یک‌ پیروزی‌ در عرصه‌ بین‌المللی‌ بدل‌ شد. جنگ‌ تحمیلی‌ از معدود وقایع‌ پس‌ از انقلاب‌ اسلامی‌ بود که‌ از رهبری‌ و پشتیبانی‌ مستقیم‌ حضرت‌ امام(ره) برخوردار بود. نظارت‌ مستقیم‌ بنیانگذار جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باعث‌ قوت‌ قلب‌ و اعتماد روزافزون‌ شد. و این‌ اعتماد زمینه‌ساز حرکت‌های‌ دفاعی‌ در دوره‌ جنگ‌ و در عصر فرهنگی‌ پس‌ از دفاع‌ شد. پس‌ از پایان‌ جنگ‌ و دفاع‌ مقدس، عرصه‌ برای‌ وقایع‌نگاری‌ رشادت‌ها، فداکاریها و حماسه‌های‌ دوران‌ جنگ‌ توسط‌ اصحاب‌ فرهنگ، اهل‌ قلم‌ و هنرمندان‌ عرصه‌ دفاع‌ مقدس‌ آغاز شد که‌ هر کدام‌ در جاویدان‌ نگهداشتن‌ آن‌ دوران‌ نقش‌ عمده‌ای‌ را برعهده‌ داشتند.با شروع‌ فعالیت‌ موسسه‌ تنظیم‌ و نشر آثار حضرت‌ امام(ره) گروه‌ جنگ‌ و جهاد در اواخر سال‌ 1368 در این‌ موسسه‌ تشکیل‌ و با همت‌ بلند سید شهیدان‌ اهل‌ قلم‌ شهید سیدمرتضی‌ آوینی‌ به‌ کار پرداخت. گروه‌ جنگ‌ و جهاد موسسه‌ اساس‌ تلاش‌ خود را بر سه‌ پایه‌ بنا نهاد:1- جمع‌آوری‌ عناصر مورد نیاز گروه، 2- تبیین‌ مبانی‌ مبارزاتی‌ و دفاعی‌ حضرت‌ امام‌ بدون‌ پیشداوری‌ یا طرح‌ قبلی، 3- مطابقت‌ مفهومی‌ موضوع‌ جنگ‌ و دفاع‌ با سایر موضوعات‌ فرایض‌ و اعتقادات‌ دینی‌ و عملی.توجه‌ خاص‌ شهید آوینی‌ به‌ گروه‌ جنگ‌ و جهاد مؤ‌سسه‌ نشر امام(ره) در کنار دیگر فعالیتهای‌ ایشان‌ از جمله‌ روایت‌ فتح، سراب‌ و... از آن‌ مجموعه‌ای‌ پویا و تخصصی‌ ساخت‌ که‌ توانست‌ با گذشت‌ بیش‌ از دوازده‌ سال‌ از شهادت‌ ایشان، گامی‌ بزرگ‌ در جهت‌ جمع‌آوری، طبقه‌بندی‌ و ارائه‌ نظرات، پیامها و سخنرانی‌های‌ حضرت‌ امام‌ در هشت‌ سال‌ دفاع‌ مقدس‌ بردارد. خوشبختانه‌ امروز مؤ‌سسه‌ تنظیم‌ و نشر آثار حضرت‌ امام‌ (ره) در سایه‌ همت‌ یاران‌ شهید مرتضی‌ آوینی‌ توانست‌ با چاپ‌ و انتشار شش‌ کتاب‌ از این‌ مجموعه‌ گامی‌ بلند در جهت‌ انتقال‌ مبانی‌ اندیشه‌ امام‌ راحل‌ در دفاع‌ مقدس‌ برای‌ نسل‌ دوم‌ و سوم‌ انقلاب‌ بردارد. کتب‌ بسیج‌ از دیدگاه‌ امام، جنگ‌ و دفاع، سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب‌ اسلامی، ارتش‌ از دیدگاه‌ امام، قوای‌ مسلح‌ و دفاع‌ مقدس‌ از این‌ مجموعه‌ محسوب‌ می‌شوند.
اطلاعات - صفحه : 10 - تاریخ :07/07/1384

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   121   122   123   124   125   >>   >