پروژه دانشجویی بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X در pdf دارای 95 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی علم پرتونگاری و مطالعه ویژگیهای پرتوی X در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

پرتوهای X در سال 1895 ، به وسیله ی رونتگن فیزیکدان آلمانی کشف شد و از آنجا که ماهیت آنها در آن زمان ناشناخته بود ، بدین نام خوانده شدند . این پرتوها برخلاف نور معمولی نامرئی هستند اما مسیر مستقیمی را می پیماند و فیلم عکاسی را مانند نور مرئی متأثر می کنند . از سوی دیگر ، از نور با نفوذتر بوده و به آسانی از بدن انسان ، چوب ، قطعات نسبتاً ضخیم فلزی ، و دیگر اشیاء کدر عبور می کنند .
برای استفاده از هر وسیله ای همواره به شناخت کامل آن نیاز نیست ، به این دلیل تقریباً بی درنگ فیزیک دانها و چندی بعد مهندسان علاقه مند به مطالعه ساختار درونی اجسام کدر ، پرتوهای X را بکار گرفتند . با قرار دادن لامپ پرتو X در یک سوی جسم و فیلم عکاسی  در سوی دیگر ، می توان تصویری سایه مانند و یا پرتونگار به دست آورد، بخشهایی از جسم با چگالی کمتر ، نسبت به بخشهایی با چگالی بیشتر مقدار بیشتری از تابش X را عبور می دهند . بدین وسیله نقطه ی شکست در  استخوانی شکسته و یا محل ترکی در یک فلز قالب  گیری شده مشخص می شود.
بدین ترتیب پرتونگاری بدون آگاهی دقیق از تابش بکار برده شده ، آغاز شد ، زیرا ماهیت کامل پرتوهای X تا سال 1912 ، مشخص نبود ،‌ در این سال ، پدیده ی پراش پرتو X در بلوها کشف شد ، و همزمان با این کشف ، ماهیت موجی پرتوهای  X به اثبات رسد از این رو روش جدیدی برای بررسی ریز ساختار ماده نیز فراهم شد . هر چند پرتونگاری در این نوع خود وسیله بسیار مهمی است و از زمینه ی کاربردی گسترده ای برخوردار است ، اما معمولاً توان تفکیک آن برای آشکارسازی جزئیات درونی ، تا مرتبه    محدود می شود . از سوی دیگر ، پراش می تواند به طور غیر مستقیم جزئیات ساختار درونی را تا اندازه ی   آشکار کند ، و در این کتاب به این پدیده، و کاربردهای آن در مسائل متالورژیکی پرداخته می شود . در اینجا پرتوهای X و ساختار دورنی بلورها در دو فصل اول به عنوان پیش نیازهای لازم برای بحث پراش پرتوهای X در بلوها که به دنبال خواهد آمد ، توصیف شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق شبکه گسترده سم شناسی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق شبکه گسترده سم شناسی در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق شبکه گسترده سم شناسی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق شبکه گسترده سم شناسی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق شبکه گسترده سم شناسی در pdf :


پروژه اطلاعاتی ماده ضد آفت از ادارات گسترش تعاونی دانشگاه کرنل؛ دانشگاه ایالتی میشیگان؛ دانشگاه لیاست ارگان؛ و دانشگاه کالیفرنیا در سوییس. مخارج و حمایت اصلی توسط برنامه ارزیابی برفودرا آفت کش کشاورز ملی خدمات گسترده USDA فراهم شده بود.
- ماده ضد آفت
- اطلاعات
- نقشه مقطعی
- نام های تجاری یا سایر اسامی

برلانیر(بی . تی انواع کرستاکی):دایپل؛ تری ساید؛ باکتو اسپین؛ لیتاکس؛ نووابک؛ ویکتوری. سرتان (بی . تی . انواع ایزاوا) تکنار(بی . تی . انواع اسرائیلی).
- وضع تنظیم

این حشره کش میکروبی ابتدا در سال 1961 بعنوان حشره کش برای استعمال عمومی ثبت شد. ثبت استاندارد که در سال 1986توسط مرکز حمایت از محیط زیست آمریکا (EPA) صادر شد. سازندگان را ملزم به ایجاد تغییرات جزئی در برچسب احتیاط و ارائه اطلاعات بیشتری در رابطه با اثرات بی . تی بر ارگانیسم های غیر مورد هدف؛ کرد. در حالیکه EPA؛ اساس اطلاعات سم شناسی برای بی . تی کامل فرض می کند؛ اما این مرکز هنوز به اطلاعات بیشتری در مورد اثرات اکولوژی آن؛ نیاز دارد.
- مقدمه

باسیل ترینجنسیس (B.t.) باکتری ایجاد شده بطور طبیعی خاک است که سمی تولید می کند که باعث بیماری در حشرات می شود. تعداد حشره کش ها براساس این سمهاست. B.t برای اداره ی آفت بدلیل ویژگیش در برابر آفتها و نیز به دلیل عدم سمیتش برای انسانها دشمنان طبیعی بسیاری از آفتهای غلات؛ ایده آل به نظر می رسد. انواع مختلفی از B.t وجود دارد که هریک دارای سمیت خاصی در برابر انواع خاص حشرات می باشد: بی . تی . ایزاوا (B.t.a.) علیه شفیره های بید موم در شانه عسل استفاده می شود؛ بی . تی . اسرائیلی (B.t.i) در مقابل مگسها؛ مگسهای سیاه و بعضی پشه ها موثر است؛ بی . تی کرستاکی(B.t.k.) انواع مختلف حشرات فلس بال از جمله بید کولی و کلم پیچ را کنترل می کند. نژاد جدیدی بنام بی . تی . سان دایگو یافت شده است که برای گونه های خاص سوسک و شپشه پنبه مفید می باشد. بی. تی . برای اینکه موثر واقع شوند؛ باید حشرات در زمان نا بالغی آنرا بخورند؛ تغذیه مرحله تکامل به شفیره ها برمی گردد. این ماده در برابر حشرات بال بی اثر است. براساس جمعیت حشرات مورد هدف پیش از کاربرد این ماده اطمینان می دهد که حشرات در مرحله شفیره ای آسیب پذیرند. بیش از 150 حشره که اکثرا شفیره حشرات فلس بال؛ شناخته شده اند که به بعضی راههای B.t. حساسند.
باکتریها؛ ارگانیسم های تک سلولی ابتدایی هستند که به گروه ارگانیسم هایی بنام پیش هسته تعلق دارند. پیش هسته ها نه گیاهند نه جانورند. مانند اعضای خاص سلسله گیاهی؛ مثل سرخسها و قارچها؛ بی . تی . سلولهای زایش غیر جنسی تولید می کند بنام هاگها؛ که آنها قادر به زنده ماندن در شرایط زیان آور می کند. طی فرایند تشکیل هاگ؛ بی.تی نیز پیکر بلوری واحدی بعنوان محصول همراه تولید می کند. هاگها و بلورهای بی. تی باید بیش از اینکه بتوانند بصورت سم در حشرات مورد هدف عمل کنند خورده شوند. بنابراین بی . تی به سم شکم اشاره می شود. بلورهای بی . تی در پاسخ به شرایط روده ای شفیره ای حشرات حساس؛ حل می شوند. این سلولها را در روده از بین می برد که مانع گوارش معمولی می شود و تلاش می کند حشرات را از تغذیه در گیاهان میزبان باز دارد. هاگهای بی.تی می توانند سایر بافت حشرات را مورد هجوم قرار دهند که اینکار را با تکثیر در خون حشره صورت می گیرد تا حشره بمیرد و مرگ می تواند ظرف چند ساعت تا چند هفته از استفاده بی.تی صورت گیرد که به گونه حشره میزبان بی .تی خورده شده بستگی دارد.
- اثرات سم شناسی
- سمیت حاد
هیچ شکایتی پس از خوردن هجده انسان از یک گرم بی . تی تجاری بطور روزانه طی پنج روز بصورت یک روز در میان صورت نگرفت. عده ای 100 میلی گرم از پودر آنرا روزانه بعلاوه اندازه رژیم غذایی استنشاق کردند. افرادیکه یک گرم از آنرا در سه روز متوالی خورده بودند مسموم نشده بودند.
چون این عملی که از اولین عوامل کنترل بیولوژیکی ثبت شده برای استفاده علیه حشرات در آمریکا بود؛ بی.تی نیاز به انجام برنامه آزمایشی داشت که دقیق تر از آنچه که EPA بطور شایع برای آفت کشی نیاز داشت؛بود. در نتیجه؛ هیچ گفتگوی اطلاعاتی در رابطه با اطلاعات سمیتی خواسته شده توسط EPA برای اهداف ثبت وجود ندارد.
میزان وسیعی از تحقیقات با آزمایش روی حیوانات با استفاده از چندین روش در معرض قرار گیری به این صورت است( بالاترین مقدار آزمایش شده 10*7/6 برای یازدهمین هاک در هر حیوان بود). نتایج این آزمایشات نشان می دهد که استفاده از محصولات بی .تی می تواند باعث لفزایش اثرات منفی کمی شود. بی . تی در سایر آزمایشهای صورت گرفته روی پرندگان؛ سگها؛ خوکهای شاخ دار؛ موشها؛ موش خرماها؛ انسانها یا سایر حیوانات سمیت حاد نداشت. زمانیکه به موش خرماها بی . تی . کا (B.T.K)
تزریق شد؛ هیچ سم یا ویروس شاید آن اثرات دیده نشد. هیچ سمیت گوارشی در موش خرماها؛ موش ها یا بلدرچین ژاپنی که بلورهای پروتئین از بی .تی اسرائیلی خورده بودند؛ پیدا نشد.
ترکیب بسیار کمی در آزمایش حیوانات از استنشاق و مواجهه با پوست مشاهده شد. این ممکن است با خصوصیات فیزیکی بیشتر از بیولوژیکی بی.تی آزمایش شده ایجاد شود. موشها یک یا چند دوره یک ساعته از تنفس غباریکه حاوی 10*5/6 تا از همین هاگ بی.تی در هر متر مکعب بود؛ زنده ماندند. هیچ اثر سمی در موش خرماها که فرمولبندی بی.تی با قراردادن بطور مستقیم داخل ریه هایشان در میزان g/kg 500 از وزن بدن؛ داشتند؛ مشاهده نشد.
میزان حشره کش فرمولبندی شد؛ حشره کش که 50% موش خرماها را تقریبا می کشد؛ از مواد در گستره ای از 65/2 تا بیشتر از پنج گرم در هر کیلو گرم؛ تغذیه کرده اند. این میزان به روز کشنده 50 (LD50) برای بی.تی در موشها اشاره می شود. تعیین میزان گوارشی از بالا تا 10000 میلی گرم از هر کیلو گرم از وزن بدن سمیتی در موشها به موش خرماها یا سگها ایجاد نمی کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله رفتار شناسی کاربردی گوسفند در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله رفتار شناسی کاربردی گوسفند در pdf دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله رفتار شناسی کاربردی گوسفند در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله رفتار شناسی کاربردی گوسفند در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله رفتار شناسی کاربردی گوسفند در pdf :

رفتار شناسی کاربردی گوسفند

مقدمه
مشخصه های رفتاری منحصر به فرد و جالب توجهی در گوسفند مشاهده شده است که با بقا و تکثیر آن در شرایط محیطی خاص و مناسب در ارتباط است. گوسفند داران موفق به خوبی با مفهوم رفتار شناسی گوسفند آشنا هستند و از علم و دانش موجود برای ارتقاء مدیریت خود بهره می برند. به مطالعه علمی رفتار شناسی حیوانات و اتولوژی(شناخت الگوهای رفتاری جانوران) می گویند. در این مقاله به بررسی جنبه های مختلف اتولوژی گوسفند نظر جفت گیری، عادات تغذیه ای و دوران بعد از تولد می پردازیم. البته این مقاله جامع نیست زیرا حوزه بررسی بسیار گسترده است. در اینجا بیشتر بر مشخصه های خاص رفتاری تمرکز می کنیم.

اصول رفتار شناسی گوسفند
در سالهای اخیر رفتارشناسان اطلاعات ارزشمندی در رابطه با رفتار شناسی گوسفند ارائه کرده اند. در ادامه به شرح و بیان پیشنهادهای مدیریتی در این رابطه می پردازیم. مطالعه این مطالب نمونه تازه ای در مقابل پرورش دهندگان می گشاید. قبل از پرداختن به مسائل مربوط به تحقیق رفتارشناسی کاربردی گوسفند به چند اصل ضروری است. از جمله آنها چند تعریف و بیان شرح مختصری از حالات و خصیصه هایی از گوسفند است که با کمک آنها با محیط تعامل و ارتباط دارد. همچنین توجه به این مشخصه ها از آنجا حائز اهمیت است که منجر می شود به علت تفاوت رفتاری گوسفند با سایر جانوران پی ببریم.

رفتار در واقع واکنش حیوان به محیط است. گوسفند اهلی در محیط نسبتا کنترل شده زیست می کند و پاسخ و عکس العمل ذاتی یا اکتسابی اش در محیط تقریبا قابل پیش بینی است. بخش مهمی از ماهیت گوسفند رفتار اوست. بنابراین باید به این سوال مهم پاسخ بدهیم: گوسفند چیست؟ یکی از معروف ترین رفتار شناسان دنیا، دکار آرکیلگور، چنین تعریفی ارائه می دهد: گوسفند حیوانی بی دفاع، محتاط، پوشیده از پشم، بصری و نشخوار کننده که خاستگاهش صحرا یا کوهستان است که آب کمی نیاز دارد. زاد و ولد فصلی داشته و در

مواقع خاصی از سال ساختار زیرگروه نو مجزایی تشکیل می دهد. بقیه به این نکته اشاره می کنند که گوسفند حیوانی بسیار اجتماعی ست و نیاز دارد تا به صورت گروهی حداقل با 4 یا 5 گوسفند دیگر زیست کند که حتی در حین چرای گروهی با یکدیگر ارتباط بصری برقرار می کنند.

آنچه بیش از همه رفتار گوسفند را متمایز می کند به گیاه خواری یا همان نشخوارکنندگی آن برمی گردد. به عنوان مثال رفتار غذایی گوسفند علفخوار را با دیگر الگوهای خوراک نظیر گوشت خواری مقایسه کنید. حیوانات گوشتخوار وقت کمتری صرف تغذیه می کنند. گوسفند به طور معمول وقت بیشتری صرف تغذیه و نشخوار می کند ولی در مقابل زمان کمتری برای

پیدا کردن غذا صرف می کند. حیوانات گوشتخوار باید به طعمه حمله کنند و قبل از مصرف آنرا از پای درآورند. گوسفند صرفا چرا می کند. بنابراین خصیصه ها و بسیاری ویژگی های دیگر گوسفند از جانوران گوشتخوار متمایز است حیوان گوشتخوار تهاجمی است اما گوسفند موجودی منفعل است. آناتومی حیوانات گوشتخوار به شیوه ای است که آنها را برای کشتن دیگر حیوانات آماده کرده است اما گوسفند تنها برای چرا قابلیت دارد. گوسفند هیچ گاه حیوانات گوشتخوار را نمی کشد.

رفتار شناسان مدت زمان نشخوار کردن گوسفند را مشخصه خاص گوسفند قلمداد
می کنند. ممکن است چندین ساعت در روز صرف نشخوار کردن شود که نیازمند این است که گوسفند در شرایط آرام و راحت باشد. فشار و استرس ناگهانی منجر به توقف ناگهانی نشخوار کردن می شود. در حین نشخوار گوسفند و حتی لگد در حالت خواب آلودگی و آرام قرار دارند. معمولا چرا و نشخوار به صورت گروهی انجام می گیرد و با فعالیت ها و حرکات چون تمیز کردن بدن همراه است. در گروه بودن و حضور در گله میزان استرس و احتمال بروز خطر را کاهش می دهد. حتی می توان گفت نشخوار کردن نوعی فعالیت ضد خستگی است.

حواس گوسفند
گوسفند و دیگر حیوانات از حواس پنجگانه بینایی، بویایی، شنوایی، چشایی و لامسه برخوردارند حیوانات با کمک این حواس با محیط در تعامل و ارتباط هستند. می توان گفت این حواس آغازگر یا تعدیل کننده واکنش رفتاری است. ارزیابی حواس گوسفند کار دشواری است. ارزیابی ساده آناتومی نشان می دهد که گوسفند و انسان تفاوت های شاخصی در چگونگی دیدن، احساس کردن، چشیدن، شنیدن و بوئیدن دارند. هر چند نباید ادراکات حیوان را صرفا به ارزیابی های آناتومی محدود کرد. با این حال درک ما از رابطه میان آناتومی و درک حقیقی بسیار ابتدائی و محدود بوده و بنابراین ارزیابی جامع غیرممکن است. پس نمی توان با حواس گوسفند به طور تمام و کمال آشنا شد. اما در این رابطه اطلاعات مفیدی در دست است که می تواند برای ارتقاء مدیریت کارآمد باشد.

حس بینائی
آیا تا به حال رو در رو به گوسفند خیره شده اید؟ مردمک بسیار بزرگی دارد و شکل آن با مردمک چشم انسان متفاوت است و تقریبا مستطیل شکل است. کره چشم گوسفند به سمت کناره صورت(سر) کشیده شده است بنابراین می تواند محدوده گسترده تری را زیر نظر داشته باشد. دانشمندان رفتارشناس معتقدند که مکان قرار گرفتن و ساختار چشم های گوسفند منحصر به فرد است و او را به شکل طعمه درآورده است. در حیوانات شکارگری نظیر سگ و کایوت چشم در قسمت جلوی سر قرار دارد که باعث می شود حوزه دید کلی

محدودی داشته باشند اما حوزه دید هر دو چشم در آن واحد بیشتر است. بنابراین حیوان شکارگر قدرت دریافت و تمرکز بالاتری دارد. حیواناتی چون گوسفند تنها با کمی چرخاندن سر می توانند کل منطقه را زیر نظر بگیرند. اگر خطری آنرا تهدید کند گوسفند متوجه شده و واکنش نشان می دهد که اغلب فرار است. شکل مردمک و محل گیرنده های بصری در شبکیه حوزه دید جانبی را افزایش می دهند که البته می تواند مشکلاتی را هم در پی داشته باشد به عنوان مثال گوسفند نمی تواند شکارگری را که در بالای سر او مثلا لابه لای درختی

است ببیند. این مشکل در مورد آهو هم صادق است. آیا این محدودیت دید برای دیدن بالای شر مشکل جدی ایجاد می کند؟ پاسخ دقیق این سوال مشخص نیست با این حال می توان گفت گوسفند نسبتا تیزبین است. او به راحتی می تواند چراگاه مناسب را بیابد و از آن استفاده کند. همچنین باید به تعداد یاخته های مخروطی وسیله مانند چشم گوسفند توجه کرد که تفاوت چندانی با یافت های چشم انسان ندارد. تا مدت ها تصور می شد گوسفند و دیگر دام ها کور رنگی دارند اما امروزه شواهد این عقیده را رد می کند. در واقع در چشم تمامی چهارپایان یاخته های مخروطی وجود دارد که می توانند با آن رنگ ها را ببینند. آزمایشاتی در مورد قدرت تشخیص رنگ چشم گوسفند انجام شده و به این نتیجه رسیده اند که گوسفند کور رنگی ندارد. البته تفاوتی میان این مشخصه در گوسفند و انسان وجود دارد.

در این حوزه تحقیقات کمی انجام شده است. البته شواهد نشان می دهد که گوش گوسفند به صداهایی با تن بالا حساس است همچنین با شنیدن صداهای ناگهانی و بلندی چون صدای ترقه یا پارس سگ هورمونهای مربوط به استرس در بدن گوسفند آزاد می شود. با افزایش سطح این هورمونها گوسفند عصبی شده و از کنترل خارج می شود. بنابراین زمانی که گوسفندان را به چرا برده اید مراقب باشید صداهای بلند آنها را از کنترل خارج نکند. گوش گوسفند می تواند صداها را تشدید و تقویت کند. صدا با شدت و فاصله زمانی نسبتا متفاوت به هر گوش می رسد و سیستم شنیداری آنرا به سیگنال را ستایی(جهت دار) تبدیل می کند. حتی در این حین از حرکت گوشها، سر و بدن هم کمک می گیرند. این توانایی هم همچون حس بویایی و بینایی به بقای گوسفند کمک می کند.

حس بویایی
شاید حس بویایی گوسفند دشوارترین حوزه بررسی باشد. سیستم بویایی گوسفند از انسان بسیار پیشرفته تر است. گوسفند در تعامل با محیط از حس بویایی خود بسیار استفاده
می کند. با وجود آنکه نمی دانیم درک کاملی از حس بویایی گوسفند داشته باشیم

می توانیم زمانی که بوی خاصی خاطره های فراموش شده را زنده می کند به مرتع هایی دست یابیم. گوسفند به چندین شیوه از حس بویایی خود استفاده می کند. یک نمونه زمانی ست که از حس خود برای تشخیص دیگر گوسفندان استفاده می کند. میش(گوسفند ماده) هم با کمک حس بویایی بره خود را می یابد. یک مورد دیگر استفاده از حس بویایی در

هنگام جفت گیری است. گوسفند نر مدام در میان گوسفندان می گردد و با بو کشیدن گوسفند ماده آماده فعالیت جنسی(ورتاک) را پیدا می کند. به بالا نگه داشتن سر و حالت لبهای گوسفند نر در حین بوئیدن گوسفند ماده پاسخ(واکنش) فلمن می گویند. این مشخصه که گاهی در گوسفند ماده هم مشاهده می شود به ارگان(عضو) خاصی در بالای سقف دهان او مربوط می شود، که به آن عضو خیشومی- تیغه ای می گویند. زمانی که گوسفندهای نری که قبلا در گله حضور نداشته اند وارد گله می شوند گوسفندان ماده متوجه حضور آنها م

ی شوند و واکنش نشان می دهند. فرومون گرفته شده از استروئید در گوسفند نر عضو خیشومی- تیغه ای گوسفند ماده را تحریک می کند. گوسفند برای یافتن آب و تشخیص مرتع از علوفه از حس بویایی خود استفاده می کند. به عنوان مثال گوسفند در نزدیکی مکانی که توسط دیگر گوسفندان آلوده شده چرا نمی کند. بنابراین حس بویایی او الگوی چرای خاصی را طلب می کند. گوسفند علوفه تازه را به علوفه آلوده و مانده ترجیح می دهد. علوفه سالم و مانده را بو کنید اگر بوی نامطبوعی داشت مطمئن باشید که بوی به مرامت نامطبوع تری برای گوسفند خواهد داشت. البته گاهی انسان نمی تواند برخی بوهای نامطبوع چون آفلاتوکسین را تشخیص دهد. گاهی هم برخی علوفه ها نظیر علوفه سیلو شده به نظر ما ناخوشایند است ولی گوسفند به راحتی از آن استفاده می کند.
حس چشایی

حس چشایی گوسفند برخلاف حس بویایی او اهمیت چندانی ندارد و پاسخ های رفتاری مربوط به حس چشایی را نمی توان به راحتی از پاسخ های مربوط به حس بویایی تفکیک کرد. گوسفند علوفه خراب را تشخیص می دهد و مسکن است این رفتار او به حس چشایی برگردد. زمانی که چندین نوع علوفه در اختیار داشته باشد تنها چند نوع خاص را انتخاب می کند. زمانی که در چراگاه چندین گونه خوراکی موجود باشد نمونه هایی که گوسفند انتخاب می کند با نمونه های انتخابی دیگر چارپایان و بز متفاوت است. آزمایشات متعددی انجام شده تا مشخص شود که آیا گوسفند خرد(تدبیر) تغذیه ای دارد؟

فرض بر این است که گوسفند از علوفه ای تغذیه می کند که بدنش به مواد مغذی آن نیاز داشته باشد. گاهی بیشتر از حد لازم از علوفه استفاده می کنند تا مواد مورد نیاز بدنشان تامین شود. نمک نمونه خوبی است. برای تامین سدیم از نمک استفاده می شود اما گاهی گوسفند بیش از حد نیاز مصرف میکند. خوشبختانه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد مصرف بیش از حد نمک مشکل آخرین است. البته در این موارد نوشیدن آب نامی اهمیت دارد.

حس لامسه
بیشتر قسمت های بدن گوسفند از پشم با موی زبر پوشیده شده است. سم ها مطمئنا برای کاربردهای لامسه ای نیستد. تنها بینی، لب ها، دهان و گوشها در حس ها دخیل هستند. البته آن معنا نیست که پوست زیر پشم حساس نیست(حس ندارد). در حقیقت پوست بسیار حساس است اما به گونه ای حفاظت شده هم هست. به همین ترتیب بخش نرم پنجه هم حساس است. این حس در روابط میان حیوانات اهمیت دارد. بره ها تماس با گوسفند ماده دارند و گوسفندان ترهم نسبت به رفتار لمسی واکنش نشان می دهند مثلا

زمانی که بره قصد مکیدن شیر دارد مادر به او شیر می دهد. یک نمونه تست لامسه استفاده از حفاظ(نرده) الکتریکی است. کسانی که از این نوع حفاظ ها استفاده کرده اند می دانند که حساسیت گوسفند نسبت به دیگر حیوانات به این حفاظ کمتر است که می تواند به خاصیت نارسایی پشم مرتبط باشد. اگر می خواهید از این نرده ها برای گوسفند استفاده کنید(چند سیم) حامل برق را در ارتفاعی به بلندی بینی گوسفند قرار دهید. از شارژهایی با کیفیت عالی استفاده کنید تا گوسفند نسبت به آنها حساسیت نشان دهد. با استفاده از راهنمایی ها و طرح های شرکت های سازنده این حفاظ ها نه تنها می توانید از گوسفندان مراقبت کنید بلکه می توانید مانع شکار کننده ها هم شوید.
اهلی کردن گوسفند

انسان با گوسفند از مدتها پیش سروکار و رشته است. تحقیقات نشان می دهد که گوسفند دومین یا سومین گونه جانوری بوده که اهلی شده است. لازم به ذکر است که سگ اولین گونه ای است که اهلی شده است. گوسفند و بز هم دومین و سومین گروه هستند. نمی توان دقیق گفت اهلی کردن چه زمانی آغاز شده اما اهلی کردن گوسفند به 9000 سال پیش در عراق بر می گردد. حتی برخی معتقدند این تاریخ به 12 یا 15 هزار سال پیش برمیگردد. ارزیابی تغییرات رفتاری ناشی از اهلی کردن کار ساده ای نیست زیرا اطلاعات و شواهد کسی در دست داریم.

اصول اهلی کردن
تعریف اهلی کردن در دیکشنری و بستر(چاپ دوم، 1976) اینگونه بیان شده ست:” باعث شویم حیوان یا گیاه دیگر وحشی نباشد;” البته دانشمندان معتقدند اهلی کردن با رام کردن متفاوت است. یکی از کارشناسان، ای دید، معتقد است که: هر چند رام کردن راهی ست به سوی اهلی کردن اما حیوان رام شده با اهلی متفاوت است. گوسفند گونه اهلی شده است. گوسفند نمی تواند برای مدت طولانی در محیط وحشی زنده بماند و به راحتی توسط شکار کننده نابود می شود. گوسفند نمونه خوبی برای همزیستی به حساب می آید که

برای اهلی شدن نیاز است. گوسفند در قبال علوفه، حفاظت و مراقبت پشم گوشت و شیر در اختیار انسان قرار می دهد. جالب است بدانید که گوسفند رابطه همزیستی عمیقی با میکرو ارگانیسم های روده ای دارد که مواد فیبری نظیر علف را هضم می کنند. بنابراین این ویژگی به لحاظ اقتصادی سود آور مفید است. حتی گوسفند می تواند موادی را که برای ما قابل استفاده نیستند تغییر داده و قابل استفاده کند در این مورد میکروبهای روده ای نقش مهمی ایفا می کنند. با توجه به عوامل بی شماری نظیر آب و هوا، ترکیبات علوفه ای، غلات و حاصل خیزی خاک فزایند اهلی کردن بسیار پیچیده است. در فرایند اهلی کردن چندین مرحله طی می شود که عبارتند از: کنترل نه چندان شدید، اما عدم کنترل بر تولید مثل. تولید مثل در اسارت و بعد جدا سازی از گوسفندان وجشی-

 

تولید مثل گزینشی با جفت گیری کم با گونه های وحشی
توسعه تدریجی زاد و ولدهای متفاوت با مشخصه های اقتصادی مورد نظر. این شیوه مدتهاست که دنبال می شود. بررسی دقیق تر جنبه های خاص فرایند اهلی کردن به گوسفندان داران در شناخت بهتر گوسفند کمک می کند.

اهلی کردن برای نخستین بار
بیشتر اطلاعات موجود در رابطه با تاریخچه اهلی کردن ریشه در مطالعات مربوط به بررسی انسان اولیه در نقش شکارچی و گوسفند در نقش قربانی دارد. گوسفند طعمه جذابی برای انسان اولیه به شمار می آمده است. گوسفند وحشی مرز و چابک بوده و شکارچیان به راحتی نمی توانستند آنها را به دام بیاندازند. با این حال شکار گوسفند منافعی از جمله تامین خوراک چندین نفر را به همراه داشته است. بعد از گوشت افرد از پوست(چرم) برای تهیه لباس و سرپناه، از استخوانها برای ساختار ابزار و وسایل مورد نیاز استفاده کرده و در مثانه م آب ذخیره می کردند.

رایج ترین حکایت مربوط به اهلی کردن گوسفند به زمانی اشاره دارد که بره ها در محیط انسانی رشد می کردند. بدین ترتیب ارتباطی میان بره و انسان شکل می گیرد که روز به روز هم تقویت می شود. رفتار شناسان معتقدند اگر شروع این ارتباط و فرایند درست مدت کمی بعد از زاده شدن بره باشد این پیوند قوی تر خواهد بود و درست ارتباطی بیشه ارتباط بره و مادر ایجاد می شود. در این حالت بره مدام در پی افراد یا خود خاصی که از او مراقبت می کند می رود. حتی هنگام خواب کنار او می خوابد و در هنگام خطر به او پناه می برد. گاهی شکارچی مادر را می کشد و بره را به همراه خود به خانه می برد.

بره های بسیار کوچک تنها با خوردن شیر مادر(گوسفند ماده) زنده می مانند. می توان گفت گوسفند بسیار خوب فرایند اهلی شدن زا پشت سرگذاشته است. البته غریزه جمعی زندگی کردن گوسفند هم عامل موثری در این فرایند بوده است. در واقع می توان گفت گوسفند همانند انسان موجودی اجتماعی است. به طوری که حتی می توانند گروه اجتماعی خود را با پذیرش دیگر گونه ها وسعت بخشند. به عنوان مثال در بسیاری مناطق مشاهده می کنیم انسان، سگ و گوسفند به عنوان واحدی اقتصادی به اجتماعی فعالیت دارند. در این بین انسان نقش کاتالیزوری را بازی می کند که با سگ و گوسفند رابطه دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی کامپیوتر در pdf

مقدمه و تشکر ........................................................................ 3
فهرست .................................................................................. 4
فصل اول :آشنایی کلی با مکان کارآموزی ............................ 5
1 ) تاریخچه سازمان ............................................................. 6
2 ) نمودار سازمانی و تشکیلات ........................................... 9
3 ) نوع محصولات تولیدی یا خدمات ................................. 10
4 ) شرح مختصری ازفرایند تولید یا خدماتی ....................... 19
فصل دوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز....... 31
1 ) موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته کارآموز در واحد صنعتی .............................. 32
2 ) بررسی شرح وظایف در واحد صنعتی ........................... 33
فصل سوم : آزمون آموخته ها – نتایج و پیشنهادات ................ 42
گزارش کار ........................................................................... 43

- تاریخچه سازمان
تعریف مدیریت: مدیریت فرآیند بکارگیری موثر کارآمد منابع انسانی و مادی در برنامه ریزی سازماندهی بسیج منابع و امکانات و هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی که بر اساس نظام آموزشی مورد قبول جامعه صورت می گیرد.
سازمان آموزش و پرورش استان
معاونت آموزش و پرورش نظری و مهارتی
کارشناسی فنی و حرفه ای
شناسنامه هنرستان 17 شهریور
شناسنامه هنرستان های فنی و حرفه ای و کشاورزی استان گلستان
مشخصات واحد آموزشی شهرستان بندرترکمن کد: 26608605
نام هنرستان: هفده شهریور کد: 26608605 سال تأسیس 1362 تلفن: 2960
آدرس کامل: بندرترکمن- خ سیزده آبان فنی: حرفه ای * کشاورزی
تاریخ احداث بنا: 1360 دولتی * غیر انتفاعی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله منطقه کهک در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله منطقه کهک در pdf دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله منطقه کهک در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله منطقه کهک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله منطقه کهک در pdf :

منطقه کهک در جنوب شهرستان قم ، بین طول های شرقی /30 ، o50 و /00 ،o51 و عرض های شمالی /00 ، o 34 و /30 ، o 34 قرار دارد . منطقه مورد مطالعه به دلیل نزدیکی به شهرهای برگ وجود برخی معادن مهم ،‌زیارتگاههای مهم و شرایط اقلیمی مناسب دارای مراکز جمعیتی زیاد به صورت روستاهای کوچک تا برگ می باشد . روستای کهک با حدود 750 خانوار بزرگ ترین اجتماع انسانی منطقه است .
مرتفع ترین نقطه این منطقه قله کوه و لیجا با بلندای 3330 متر است و پست ترین نقطه آن در بستر رودخانه قهرود با ارتفاع 1110 متر ( از سطح دریا ) قرار

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >