سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی آشنایی با نرم افزار ACCESS در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی آشنایی با نرم افزار ACCESS در pdf دارای 69 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی آشنایی با نرم افزار ACCESS در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

نرم افزار از دبیرخانه تحت بانک اطلاعاتیAccess 2005 تهیه و تدوین گردیده فلذا برآن شدیم به دلیل توضیح کامل در خصوص نرم افزار استفاده شده جهت این برنامه را از فصل اول کتاب خودآموز جامع مایکروسافتAccess 2003 استفاده نماییم.
اگر با کامپیوترهای شخصی زیاد کار می کنید، بی تردید از واژه پردازها یا برنامه های کاربردی صفحه گسترده در کارهای خود استفاده می نمایید و احتمالاً استفاده از واژه پردازها را از زمانی که محصولات مبتنی بر کاراکتر تحتMS-DOS به کار برده می‌شوند شروع کرده و به تدریج آنها را به واژه پردازهایی که تحت سیستم عامل ویندوز اجرا می‌شوند ارتقاء داده اید. و نیز احتمال می رود که اکنون از مزیت داشتن بعضی نرم افزارهای بانک اطلاعاتی، یا به منزله جزئی از بسته های مجتمع سازی نشده مانند Microsoft Works یا به صورت یک برنامه جداگانه برخوردار هستید.
اکنون مدت های طلوانی است که برنامه های بانک اطلاعاتی برای استفاده کلیه کاربران کامپیوترهای شخصی به بازار ارائه شده اند، ولی متأسفانه بیشتر این برنامه ها یا برنامه‌های مدیریت ذخیره سازی ساده داده ها می باشند که برای ساخت برنامه های کاربردی مناسب نمی باشد. امروزه، حتی افرادی که با کامپیوتر به خوبی آشنا هستند نیز از سیستم های بانک های اطلاعاتی پیچیده دوری می کنند، مگر اینکه مجبور به استفاده از یک بانک اطلاعاتی اختصاصی تکمیل شده باشند. اکنون، با ارائهAccess مایکروسافت، یک سیستم بانک اطلاعاتی ساده در اختیار همگان می باشد و کاربران بسیاری برای ساخت بانک های اطلاعاتی ساده و کاملاً پیشرفته از آن استفاده می کنند.
اکنون که هفتمین نسخهAccess ارائه شده است، این نرم افزار به مراتب از پنجمین نسخه خود که برای نسخه های32 بیتی ویندوز طراحی شده بود قدرتمندتر گشته و نیاز به بررسی نحوه استفاده از کامپیوتر برای انجام کار تحتAccess دارد. اگر تاکنون به علت نیاز به مهارت های برنامه نویسی یا به علت نیاز به صرف وقت زیاد جهت یادگیری کار با بانک های اطلاعاتی، از نرم افزارهای بانک های اطلاعاتی دوری گزیده‌اید، اکنون می توانید بدون واهمه از علل فوق کار با برنامه ساده و آسانAccess را شروع کنید. ولی چگونه می توان مطمئن شد که به کاربردن Accessبرای انجام کارهای شما یک برنامه مناسب و انتخاب درست می باشد برای این منظور در زیر نگاهی به مزایای استفاده ای یک نرم افزار توسعه بانک اطلاعاتی بیندازید.
بانک اطلاعاتی چیست؟
به یک زبان ساده، یکDataBase (بانک اطلاعاتی) به مجموعه رکوردها و پرونده هایی اطلاق می شود که به منظور خاصی سازماندهی شده اند. برای مثال، می توانید اسامی و نشانی کلیه دوستان یا مشتریان را بر روی کامپیوتر خود نگه دارید. و یا کلیه نامه هایی را که می نویسید نگهداری کرده و انها را به ترتیب اسامی گیرندگان آنها مرتب سازید. و یا مجموعه ای از پرونده های حاوی، اطلاعات مالی- پول های پرداختی و حساب های دریافتی و موازنه حساب های خود را روی کامپیوتر ذخیره کنید. اسناد واژه پرداز که برحسب عنوان سازماندهی می شوند نیز به نوعی یک بانک اطلاعاتی را تشکیل می‌دهند. پرونده های صفحه گسترده ای که بر حسب کاربران آنها سازماندهی شده اند نیز نوع دیگری از یک بانک اطلاعاتی می باشند، میانبرها به کلیه برنامه ها در روی منویStart ویندوز نیز نوعی بانک اطلاعاتی محسوب می شوند و میانبرهای اینترنت به پوشهFavorite شما هم یک بانک اطلاعاتی است.
اگر کار شما کاملاً سازماندهی شده باشد، می توانید صدها کاربرگ یا میانبر را با استفاده از پوشه ها و زیرپوشه ها اداره کنید. هنگام انجام این کار، «شما» مدیر بانک اطلاعاتی محسوب می شوید. ولی اگر به اشکال بزرگی برخوردید چه باید کرد؟
چگونه می توان اطلاعات مربوط به مشتریان متعدد را که در اسناد و پرونده های کاربرگ های گوناگون درج شده اند جمع آوری کرد و به آنها دسترسی داشت؟ چگونه می توان با وارد کردن اطلاعات جدید همین اطلاعات رابطه برقرار نمود؟ چگونه می‌توان مطمئن شد که اطلاعات وارد شده صحیح می باشند؟ چگونه می توان اطلاعات را با دیگرانبه اشتراک گذاشت، ولی به آنان اجازه تغییر آنها را نداد؟ برای انجام این کارها، به یک سیستم مدیریت اطلاعات یا DataBase Management System (DBMS) نیاز دارید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تاثیر زمان وجین علف هرزگاوپنبه بر عملکرد و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تاثیر زمان وجین علف هرزگاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا (رقم سحر) در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاثیر زمان وجین علف هرزگاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا (رقم سحر) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاثیر زمان وجین علف هرزگاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا (رقم سحر) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تاثیر زمان وجین علف هرزگاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا (رقم سحر) در pdf :

چکیده

گاوپنبه (Abutilon theophrasti Medic.) یکی از علفهایهرز مهم در محصولات زراعی گرمادوست مانند سویا میباشد. به منظور تعیین تاثیر زمان وجین گاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا در گرگان، آزمایشی در سال زراعی 1385-86 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان با چهار تکرار به اجرا در آمد. آلودگی کرتها به علفهرز در زمان کاشت با دست به صورت مصنوعی انجام گرفت. برای تعیین دوره بحرانی گاوپنبه از دو سری تیمار استفاده شد، تیمارهای تزاحم که در آنها تا مراحل دو برگی، چهار برگی، شش برگی، اوایل گلدهی و اوایل غلافبندی سویا، به گاوپنبه اجازه تزاحم داده شد و از آن پس تا انتهای فصل رشد تمامی علفهایهرز کنترل شدند. در کنار این تیمارها یک تیمار به عنوان شاهد تزاحم در نظر گرفته شد که به گاوپنبه اجازه حضور در تمام طول فصل رشد داده شد. سری دوم شامل، تیمارهای کنترل بودند که در آنها تا مراحل رشدی یاد شده علفهایهرز کنترل و از آن پس به گاوپنبه تا انتهای فصل رشد اجازه تزاحم داده شد. این تیمارها نیز همراه با شاهد کنترل (کنترل تمامی علفهایهرز در طول فصل رشد) بودند. اثر تیمارهای کنترل بر عملکرد دانه و از بین اجزاء عملکرد فقط بر تعداد غلاف در مترمربع معنیدار بود اما بر وزن صد دانه و تعداد دانه در غلاف تأثیر معنیداری نگذاشت. اثر تیمارهای تزاحم نیز بر تمام صفات فوق به غیر از وزن صد دانه، معنیدار گردید. حساسترین جزء عملکرد دانه به حضور گاوپنبه، تعداد غلاف در بوته بود.

واژههای کلیدی: سویا، گاوپنبه، اجزاء عملکرد، زمان وجین.

مقدمه

سویا (Glycine max L.) یکی از سرشارترین منابع روغن خوراکی و پروتئینی است. همچنین سویا از محصولات راهبردی استان گلستان میباشد و بیش از 50 سطح زیر کشت سویا در کشور در این استان قرار دارد. علفهایهرز یکی از مهمترین عوامل محدود کننده تولید، هستند که به دلیل سازگاری بالا بودن با محیط زیست، شدیداً با گیاه زراعی رقابت کرده، و باعث کاهش قابل ملاحظه عملکردمی شود.

 

473 اکوفیزیولوژی علفهایهرز

طبق یافتههای احتشامی و چائیچی (1) در گرگان با گذشت زمان و به تأخیر افتادن وجین علفهایهرز از سهم علفهای هرز بخصوص تاجخروس ریشه قرمز کاسته شده و به سهم غلف هرز گاوپنبه افزوده شد. به طوری که در پایان فصل رشد، گونه غالب علفهایهرز مزرعه سویا، گاوپنبه بود . با توجه به دردسر ساز بودن این علفهرز در مزارع سویا، تحقیق حاضر جهت تعیین اثرات رقابتی گاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا صورت گرفت.
مواد و روش ها

این آزمایش در سال زراعی 1386 و در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان به مرحله اجرا درآمد. رقم مورد استفاده در این پژوهش سحر بود. بذور گاوپنبه در سال قبل از مزارع جمع آوری شدند. از اسید سولفوریک غلیظ 98) درصد) جهت شکستن خواب بذور گاو پنب استفاده شد. آزمایش در قالب بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. در این تحقیق پنج مرحله از رشد رویشی و زایشی سویا شامل مراحل دو برگی (V2)، چهار برگی (V4)، شش برگی (V6)، اوایل گلدهی (R1) و اوایل غلافبندی (R3)، بر اساس روش مرحله-بندی نمو سویا توسط فهر و کاوینس، مطالعه شد. به منظور تعیین تاثیر زمان وجین گاوپنبه بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا تیمارها در دو گروه مورد بررسی قرار گرفتند. سری اول تیمارهای تزاحم که در آنها به علفهرز گاوپنبه از هنگام سبز شدن گیاه زراعی تا مراحل فوق اجازه تزاحم داده شد و پس از این مراحل کلیه علفهایهرز کنترل میشدند. سری دوم؛ تیمارهای کنترل بودند که در آنها تا مراحل رشدی یاد شده تمامی علفهایهرز کنترل شده و پس از آن تا انتهای فصل رشد به گاوپنبه اجازه تزاحم داده شد. به این ترتیب دو شاهد برای تیمارها منظور شد، شاهد کنترل، یعنی عدم حضور علفهرز در طول دوره رشد گیاه زراعی و شاهد تزاحم که بیانگر رقابت گیاه زراعی با گاوپنبه در طول کل دوره رشدی گیاه زراعی میباشد. در طی فصل رشد در کرتهایی که باید عاری از علفهرز باشند، وجین انجام میگرفت و بعد از رسیدن به مراحل فنولوژیکی مورد نظر در کرتهایی که از آن به بعد باید عاری از گاوپنبه میبودند، حذف علفهرز آغاز میشد. عملیات برداشت از دو ردیف وسطی هر کرت در سطحی معادل 2/5 مترمربع برای محاسبه میزان عملکرد در هر هکتار و همچنین برآورد اجزاء عملکرد سویا انجام شد. فاصله اطمینان 95 درصد برای میانگینهای مورد محاسبه استفاده شد. برای فاکتورهای اندازه گیری شده در صورت معنیدار شدن مقدار F از آزمون LSD در سطح %5 برای مقایسه میانگینها استفاده شد.

نتایج و بحث -1 اجزای عملکرد دانه
-1-1 تعداد غلاف

افزایش تزاحم در طی فصل رشد باعث کاهش معنیدار تعداد غلاف در مترمربع شد (جدول .(1 به نحوی که رقابت گاوپنبه در تمام فصل رشد با سویا باعث کاهش 95 درصدی تعداد غلافهای گیاه سویا نسبت به شاهد کنترل گردید (جدول .(2 وان آکر (10) نیز کاهشی در حدود 53 تا 64 درصد برای تعداد غلاف در مترمربع در اثر رقابت تمام فصل سویا با مخلوطی از علفهایهرز گزارش نمود. دورههای عاری از علفهرز (شروع تزاحم از مرحله V4 به بعد) تأثیر چندانی بر تعداد غلاف در مترمربع نداشتند(جدول.(2 ایتون و همکاران (5) نیز مشاهده کردند که تأخیر در سبز شدن علفهایهرز به مدت 20 روز یا بیشتر، مانع از کاهش تعداد غلاف در بوته شد. در این آزمایش نیز کنترل اول فصل گاوپنبه تا مرحله دو برگی باعث کاهش تعداد غلاف در مترمربع به میزان 67 درصد نسبت به تیمار شاهد کنترل، گردید

(جدول .(2

Weed Ecophysiology Page 374

سومین همایش علوم علفهایهرز ایران، بهمنماه 375 1388

گگ جدول -1 مقادیر میانگین مربعات صفات عملکردی سویا در تیمارهای مختلف

گگ منبع درجه تیمارهای آلوده به علفهرز گاوپنبه تیمارهای عاری ازعلفهرز گاوپنبه
تعداد وزن صد عملکرد تعداد وزن صد عملکرد
آزاد تعداد تعداد غلاف
تغییر دانه دانه دانه دانه دانه دانه
گگ ی غلاف (m2) (m2)
در غلاف (gr) (Kg/ha) در غلاف (gr) (Kg/ha)

گگ تکرار 3 228/18n.s 0/035n.s 2/64n.s 1130666n.s 179/097n.s 0/228n.s 6/795* 55695/1n.s
تیمار 5 9567/44** 0/052* 2/13n.s 736787/9** 9313/117** 0/057n.s 1/859n.s 67208/7**

گگ

احتشامی و چائیچی (1) نیز تعداد غلاف در بوته را حساسترین جزء عملکرد در گیاه سویا معرفی کردند. در این مطالعه نیز وجود رابطهای خطی با همبستگی بالا (R2= 90) میان تعداد غلاف در مترمربع و درصد عملکرد دانه سویا در تیمارهای مختلف نسبت به شاهد کنترل، مؤید حساس بودن این جزء از عملکرد میباشد (شکل .(1

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله مهدویّت و مسائل کلامى جدید در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مهدویّت و مسائل کلامى جدید در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مهدویّت و مسائل کلامى جدید در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مهدویّت و مسائل کلامى جدید در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مهدویّت و مسائل کلامى جدید در pdf :

اشاره
در این نوشتار، ابتدا به تفاوت «فلسفه‏ى دین» و «کلام جدید» اشاره مى‏شود، سپس «تعریف دین از منظر دین پژوهى جدید» صورت مى‏گیرد، پس از آن، تقسیم «دین» به «ادیان سنّتى» و «ادیان دنیوى»، و تقسیم «ادیان سنّتى» به «وحیانى» و «غیر وحیانى» مطرح مى‏شود.
به دنبال تکیه‏ى ادیان وحیانى بر وحى، در باب ماهیّت وحى، به سه دیدگاه اشاره مى‏شود، آن گاه دیدگاه گزاره‏اى به تفصیل خواهد آمد.
نوشته‏ى حاضر تقریر سلسله‏ى درس‏هاى «مهدویّت و مسائل کلامى جدید» از استاد دکتر رضا حاجى ابراهیم است که در «مرکز تخصصى مهدویت« در قم براى جمعى از طلاب و دانش پژوهان ارئه شده است.
در آمد
مهدویت و مسایل جدید کلامى مشتمل بر بخشى از مسایل جدید الورود در حوزه کلام یا فلسفه‏ى دین است که لوازم و پیامدهایى در ارتباط با مهدویت (به روایت شیعى) دارند. به همین جهت، پس از بیان تعریفى کوتاه از کلام جدید و فلسفه‏ى دین و اشاره به تفاوتهاى این دو، با طرح مباحثى مثل دیدگاه تجربى در باب وحى، تکثر گرایى دینى، سکولاریزم و... نتایج حاصل از این آراء در باب مهدویت استخراج شده، مورد نقد و بررسى قرار مى‏گیرد.
«کلام» با «فلسفه‏ى دین» به لحاظ روش و غایت و موضوع، تفاوت دارد. دانش کلام، دانشى است که غایت آن، دفاع از آموزه‏هاى دینى خاص است و به همین جهت، دانش کلام، همیشه، به صورت مضاف یا به صورت یک اسم مرکب وصفى به کار مى‏رود و گفته مى‏شود: «کلام اسلامى» یا «کلام مسیحى» و مانند آن، در حالى که «فلسفه‏ى دین»، چنین نیست؛ زیرا، فلسفه‏ى دین، اوّلاً از همه‏ى تعالیم یک دین بحث نمى‏کند، بلکه از آموزه‏هاى مشترک بین‏الادیان بحث مى‏کند و ثانیاً، در مقام دفاع از تعالیم یک دین نیست و لذا بعضى از فیلسوفان دین، در بحث خداشناسى، نهایتاً به این نتیجه مى‏رسند که هیچ کدام از ادلّه‏ى که بر له وجود خدا اقامه شده است مثبت وجود خدا نیست یا بعضاً ملحد یا لاادرى هستند. از این رو، دانش کلام، به عنوان دانشى مطرح است که یا بى‏موضوع است یا یک عنوان مشیرى براى موضوعات‏اش درست مى‏کنیم و مى‏گوییم: «آن، دانشى است که از گزاره‏هاى متون مقدس دینى با غایت دفاع از تعالیم و متون دینى خاص، بحث مى‏کند و از روش‏هاى متنوّعى مانند روش تجربى یا عقلى یا روش تاریخى یا روش شهودى ممکن است استفاده بکند».

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله چوب و ساختمانهای چوبی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله چوب و ساختمانهای چوبی در pdf دارای 112 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله چوب و ساختمانهای چوبی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله چوب و ساختمانهای چوبی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله چوب و ساختمانهای چوبی در pdf :

پیش از بکار گیری مواد معدنی یا مصالح صنعتی چون آهنم آجر و سرامیک در سازه های معماری یا عمرانی ، چوب یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین مصالح در دسترس بوده است انسان اولیه طرز شکل دادن به چوب را برای تهیه ابزار گوناگون فرا گرفت ابزار وسائل چوبی اولیه و حتی ساختمانها و تزئینات چوبی ادوار ماقبل تاریخ و اعصار مختف تاریخ ، نمایانگر اهمیت چنان ماده ای است که قبل از فلز و همزمان با مصرف سنگ به اختیار بشر درآمده و از آن در راههای مختلفی چون ابزار و وسائل زندگی سلاح ، ساختمان استفاده کرده است ( تصویر شماره 1)
از ساختمان های روستایی گرفته تا ساختمانهای چند طبقه شعری ، پل ها و کوشک ها از چوب ساخته میشدند که بسیاری از آنها در ایران یا کشورهای دیگر به عنوان میراث فرهنگی شناخته میشوند . قدمت ساختمانهای چوبی بدون شک بایستی به عصر نوسنگی برسد نزدیک به 6000 سال پیش ،‌معماران ایرانی برای گرمی بخشیدن به خانه های مسکونی ،‌کاخ ها و ابنیه ،‌به طور گسترده از چوب استنفاده میکردند پولی بیوس ، از نخستین تاریخ نگاران جهان ، کاخ باستانی همدان ( هگمتانه ) را که در زمان مادها بنا شده بود چنین توصیف کرده است :
‍‍«بیشتر این کاخ از چوب سدر و سرو ساخته شده بود . ستون های چوبی آن را با ورق های نقره و زر پوشانیده بودند »

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ترانسفورماتور در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ترانسفورماتور در pdf دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ترانسفورماتور در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ترانسفورماتور در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ترانسفورماتور در pdf :

پیدایش ترانسفورماتور در صنعت برق دو تحول عمده در این صنعت بوجود آورده است :
1- ارتباط سراسری میان شبکه های مصرف و تولید در سطح یک یا چند کشور
2- امکان طراحی وسایل الکتریکی با منابع تغذیه دلخواه.
گستردگی منابع انرژی در سطح هر کشور و مقرون به صرف بودن تاسیس نیروگاههای برق در نزدیکی منابع انرژی ، همچنین ضرورت تعیین محلی خاص برای احداث سدها سبب می شود که هنگام انتقال انرژی الکتریکی با ولتاژ پایین ، تلفات زیادی در انرژی تولید شده به وجود آید. بنابراین ، یا باید نیروگاههای برق ، محلی طراحی شوند یا به دلیل پایین بودن بازده اقتصادی از احداث آنها صرفنظر شود. بهره گیری از ترانسفورهای قدرت موجب افزایش ولتاژ جریان انتقال و کاهش تلفات انرژی به مقدار زیاد می شود، در نتیجه :
1- مشکل انتخاب محل نیروگاه را بر طرف می کند.
2- ایجاد شبکه سراسری را میسر می سازد.
3- مدیریت بر شبکه مصرف و تولید را به مراتب گسترش می دهد
از سوی دیگر کاهش ولتاژ جریان متناوب شبکه با استفاده از ترانسفورماتور امکان طراحی وسایل الکتریکی ، الکترونیکی ، صوتی ، تصویری و سیستم های کنترل را با هر ولتاژ لازم فراهم می آورد . همچنین به علت طراحی مدارهای فرمان الکتریکی با ولتاژ کمتر، ایمنی تکنیسینها و کارگران فنی مربوطه در هنگام کار افزایش می یابد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >