پروژه دانشجویی تحقیق در مورد نسل آینده شبکه های محلی بی سیم در p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد نسل آینده شبکه های محلی بی سیم در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد نسل آینده شبکه های محلی بی سیم در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد نسل آینده شبکه های محلی بی سیم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد نسل آینده شبکه های محلی بی سیم در pdf :

نسل آینده شبکه های محلی بی سیم
اصطلاح نسل آینده که امروزه با بسیاری از عناوین مرتبط با صنایع ارتباطی و مخابراتی همراه شده است، به طور عام به ایجاد یک بستر مشترک ارتباطی اشاره دارد که خدمات سه گانه صوتی ،‌ تصویری ، و دیتا را به صورت یک جا به مشتریان خود ارائه کند. با این تعریف روشن می شود که چرا مناسب ترین عنوان برای نسخه ای از فناوری ارتباط محلی بی سیم موسوم به WLAN که قادر به ارائه خدمات تلفنی است ، Next Generation WLAN می باشد. صرف نظر از این موضوع ، رشد سریع به کارگیری WLAN در محیط های اداری و تجاری ، این

فناوری را به مرحله ای رسانده که از لحاظ معماری و ساختاری نیز پاسخگوی رشد فوق نمی باشد. به عبارت دیگر، WLAN به شکل امروزی قادر به پوشش میلیون ها کاربری که در طی پنج سال آینده به خیل کاربران آن اضافه می شوند، نخواهد بود، چ رسد به این که کاربردهای جدیدی همچون ارتباطات تلفنی نیز به مجموعه کاربردهای آن اضافه شوند. در این نوشتار ، چالش های پیش رو و نحوه غلبه بر آن ها را در قالب تکنیک انتقال مکالمات تلفنی بر روی ارتباطات محلی بی سیم Voice over WLAN بررسی خواهیم کرد.

در حال حاضر ، نیاز به ایجاد نسل جدیدی از زیرساخت های ارتباطی همگرا، جهت تبادل همزمان داده ها و مکالمات تلفنی بااستفاده از فناوری انتقال صوت روی پروتکل اینترنت، یکی از اولویت های کلیه شرکت های فراهم کننده خدمات مخابراتی و اینترنتی می باشد.

از طرفی، به کارگیری فناوری WLAN در محیط های اداری و عمومی ، همچون سالن های انتظار هتل ها، فرودگاه ها ، و ایستگاه های قطار با استقبال کاربران رو به رو شده است . WLAN خیلی زود جای خود را در بازار خدمات ارتباطی باز کرد.

ولی این رشد سریع، نقاط ضعف بسیاری را نیز آشکار ساخته است.
بسیاری معتقد بوده و هستند که این فناوری در شکل پایه خود، فاقد ملاحظات امنیتی لازم،‌ قابلیت گسترش در ابعاد کلان، قابلیت اطمینان بالا برای کاربردهای حساس و بالاخره امکان مدیریت پذیری از جانب دارندگان آن می باشد و این چالش ها با شروع زمزمه هایی درباره انتقال همزمان مکالمات تلفنی بر روی این بستر، حساس تر نیز شده اند. مطالعات انجام گرفته نشان می دهد که با وجود محبوبیت WLAN ، به دلیل معضلاتی که گفته شد، بسیاری از شرکت ها کاربرد آن را به سالن های کنفرانس و برخی واحدهای خاص محدود نموده اند.

بنابراین، بدیهی است که ایده دسترسی بدون محدودیت های در هر جا و هر زمان به ارتباطات درون سازمانی که بهبود قابل ملاحظه ای در بهره وری نیروی کار را به همراه دارد، در صورتی WLAN را بستر ارتباطی خود قرار می دهد که برای این چالش ها ، راه حل قابل قبول و مقرون به صرفه ای اندیشیده شود.
با غلبه بر این چالش ها و به کارگیری شبکه محلی بی سیم جهت مکالمات تلفنی ، رقیب پرقدرتی برای تلفن همراه وارد گود خواهد شد که آینده ای کابوس گونه را برای شرکت های فراهم کننده خدمات تلفن همراه رقم می زند!

مطابق تخمین های موجود، ارتباطات بی سیم همگرا ، یکی از سریع ترین زمینه های رشد را پیش روی دارد، به خصوص در بازار ایالت متحده که بیش از 50 درصد شرکت ها مجهز به WLAN می باشند . در بازارهای کمتر توسعه یافته ، همچون بازار اروپا، که تنها 12درصد شرکت ها به کاربرد WLAN روی آورده اند، هنوز هم فناوری تلفن بی سیم DECT کاربرد گسترده ای دارد. ولی حتی در این منطقه نیز آمادگی کاربرد همزمان صوت و داده برروی WLAN وجود دارد.

البته IEEE در پاسخ به نیازهای بازار، به سرعت مشغول الحاق قابلیت های مکمل به استاندارد اولیه 80211 می باشد. ولی مطابق معمول ، برخی شرکت های سازنده تجهیزات ، حتی منتظر انتشار این استاداردهای نشده اند و با ارائه راه حلهای خاص خود سازمان را در ایجاد یک محیط همگرا صوت و دیتا برروی WLAN یاری می کنند.
ITU-T و تغییر در طیف فرکانسی

اگه قرار باشد به مشکلات بپردازیم ، بهتر است از پایین ترین سطح شروع کنیم،‌حوزه فرکانسی WLAN در باند 2400 تا 24835 مگاهرتز قرار دارد که به باند فرکانسی بدون مجوز معروف است . تراکم کاربردهای موجود در این باند به همراه برخی از محدودیت های قانونی اعمال شده از جانب بعضی کشورها، باعث تضعیف عملکرد WLAN گردیده است . به طوری که برای مثال ، محدود بودن تعداد کانال ها و یا محدود بودن اجباری EIRP یا توان موثر انتشارات همسو به حداکثر 10 میلی وات در بسیاری از کشورها در محیطی که معمولا میان WLAN و سایر سیستم های بی سیم محلی مانند Bluetooth رقابت شدید وجود دارد، کار را دشوارتر کرده است . حال اگر اختلال ناشی از ابزارهای الکتریکی پرقدرت ، مانند اجاق های مایکروویو را به این اضافه کنیم، خواهیم دید که چرا نوعی بازنگری در مورد حوزه فرکانسی الزامی بوده است .
ITU یا سازمان جهانی ارتباطات در WRC2003 ، باندی به پهنای 455 مگاهرتز را در حوزه کمتر متراکم 5 گیگاهرتز به دسترسی بی سیم اختصاص داده است که WLAN نیز در همین رده از کاربردها قرار دارد . این سازمان با تعیین مرزهایی میان عملکرد فرکانسی تجهیزات داخل ساختمان و خارج آن و اجبار گزینه های خارجی به استفاده از تکنیک های گزینش پویای فرکانس DFS و کنترل توان ارسال تداخلات موجود را به حداقل رسانده و راه را برای گسترش استانداردهای 80211 بازنموده است .
IETF CAPWAP : گروه کاری CAPWAP کنترل و تدارک نقاط دسترسی بی سیم : Control and Provisioning of Wireless Access Point یکی از گروه های کاری جدید IETF در سال 2004 می باشد. این گروه مشغول کار بر روی پروتکلی است که کنترل نقاط AC را در نسل جدید شبکه های WLAN با معماری مرکزی، امکان پذیر می کند . یکی از بهترین کاندیدای موجود، پروتکل LWAPP است که توسط چندین سازنده و شرکت بزرگ مخابراتی همچون NTT DOCOM یا شرکت تلفن ژاپن ،‌Legra Chanty ، Proxim ، Dlink و Symbol پیشنهاد شده است .
کنسرسیوم کارت هوشمند WLAN: این کنسرسیوم با هدف گسترش استفاده از کارت های هوشمند در تجهیزات همراه کامپیوترهای کیفی و PDP ها به منظور استفاده توسط شرکت های تلفن همراه و فراهم کنندگان خدمات اینترنت بی سیم تشکیل شده است .
نگاهی به وضعیت فناوری مرتبط
بازار ارتباطات همزمان صوت و دیتا، در حال حاضر در انحصار نسل دوم شبکه های سلولی است که بیش از 97 درصد بازار تلفن همراه را به خود اختصاص داده اند. فناوری های کلیدی این گروه عبارتند از: GSM ، cdmaOne ، TDMA و PDC/PHS . در میان متداول ترین گزینه GSM مجهز به GPRS است که نرخ ارسال اطلاعاتی بالغ بر 40 کیلوبیت در ثانیه دارد . نسخه پیشرفته تر این فناوری موسوم به EDGE این مقدار را به سه برابر می رساند. در cdmaOne نیز نرخ تبادل دیتا 46kbps می باشد.
نسل سوم شبکه تلفن همراه ، تبادل دیتا را به مرابت، سریع تر از مقادیر فوق انجام می دهد. در UMTS سرعت به 384 کیلو بیت در ثانیه می رسد و در HSDPA نرخ تبادل به پنج برابر این مقدار نزدیک به 2 مگا بیت در ثانیه خواهد رسید.
در بخش کاربردهای تلفن بی سیم داخلی ، سال ها از پیشتازی فناوری DECT می گذرد. ولی با وجود ارزانی نسبی این فناوری ،‌آینده آن در سایه پیشرفت فناوری انتقال بر روی شبکه های محلی بی سیم قرار گرفته است . VOWLAN می تواند مکملی برای فناوری های تلفن سلولی در محیط های hotspot به حساب آید. ولی محدودیت فضای تحت پوشش این فناوری، به کارگیری WiMAX را در مناطق وسیع تر پیشنهاد می کند که به hot zone موسومند. WiMAX تمامی قابلیت های WLAN را در حوزه ای به گستردگی چند ده کیلومتر ارائه می دهد.
فناوری بسیار جدید Mobil-Fi که تحت کد80220 استاندارد گردیده ، قادر به ایجاد ارتباط میان پایانه هایی است که با سرعت 250 کیلومتر در ساعت در حرکت می باشند. ولی میزان تبادل نسبتا پایین، آینده این گزینه را نامطمئن ساخته است .
در حوزه اتصالات نزدیک یا شبکه های شخصی ، فعلا حرف اول را Bluetooth می زند، نسخه کم سرعت و بسیار ارزان آن نیز، موسوم به ZigBee در زمینه کاربردهای اتوماسیون خانگی و صنعتی گزینه اول می باشد. در مقابل UWB مناسب کاربردهای فوق سریع در فواصل کوتاه است . UWB ، در کاربردهای متعددی، به کارگرفته خواهد شد که در حال حاضر USB بی سیم اولین نمونه آن ها می باشد.
معماری جدید برای نسل جدید

لزوم به کارگیری معماری مرکزی برای شبکه های محلی بی سیم ، از حدود سال 2003 مطرح گردید. در ساختار رایج که به صورت توزیع شده می باشد، نقاط دسترسی مسئول اجرای کلید توابع شبکه محلی می باشند و به این ترتیب ، فشار زیادی را تحمل می کنند. در معماری نوین نقاط جدیدی موسوم به کنترل کننده دسترسی به شبکه اضافه می شوند که بخشی از وظایف فوق را برعهده خواهند گرفت .
ایده اولیه این است که با افزایش روز افزون انتظارات از یک شبکه WLAN، AP به تنهایی قادر به اجرای تمامی توابع لازم نمی باشد. به کارگیری معماری متمرکز، راه را برای ارتقای قابلیت های مرتبط با ایمنی، اطمینان ، و کیفیت باز می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق بیوگرافی فروغ فرخزاد در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بیوگرافی فروغ فرخزاد در pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بیوگرافی فروغ فرخزاد در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بیوگرافی فروغ فرخزاد در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بیوگرافی فروغ فرخزاد در pdf :

شاعری نوپرداز و با احساس، هنرمند نقاش، فیلمساز، تهیه کننده فیلم خانه سیاه در مورد جذامیان و همچنین فعالیت در امور سینمایی.
اشعار فروغ به زبانهای زنده دنیا ترجمه شده و حتی در کشور لیتوانی آثار او ترجمه گردیده است. آثار فروغ فرخزاد هم اکنون هم مورد توجه اغلب جوانها و علاقمندان به شعر نو می باشد.
فروغ فرخزاد در دیماه سال 1313 در محله امیریه تهران از پدر و مادری تفرشی پا به عرصه وجود نهاد. پدرش محمد فرخ زاد یک نظامی سختگیر بود و مادرش زنی ساده و خوش باور.
او فرزند چهارم یک خانواده نه نفری بود. چهار برادر به نامهای امیر مسعود، مهرداد و فریدون و دو خواهر به نامهای پوران و گلوریا.

پس از اتمام دوران دبستان به دبیرستان خسروخاور رفت. در همین زمان تحت تاثیر پدرش که علاقمند به شعر و ادبیات بود. کم کم به شعر روی آورد. و دیری نپائید که خود نیز به سرودن پرداخت. خودش می گوید که در سیزده چهارده سالگی خیلی غزل می ساختم ولی هیچگاه آنها را به چاپ نرساندم.
در سال 1329 در حالی که 16 سال بیشتر نداشت با نوه خاله مادرش پرویز شاپور که 15 سال از او بزرگتر بود ازدواج کرد. این عشق و ازدواج ناگهانی بخاطر نیاز فروغ به محبت و مهربانی بود. چیزی که در خانه پدری نیافته بود. پس از پایان کلاس سوم دبیرستان به هنرستان بانوان می رود و به آموختن خیاطی و نقاشی می پردازد. از ادامه تحصیلاتش اطلاعاتی در دست نیست.
می گویند که او تحصیلات را قبل از گرفتن دیپلم رها می کند

اولین مجموعه شعر او به نام اسیر در سال 1331 در سن 17 سالگی منتشر می گردد. کم و بیش اشعاری از او در مجلات به چاپ می رسد.
با به چاپ رسیدن شعر گنه کردم گناهی پر ز لذت در یکی از مجلات هیاهوی عظیمی بپا می شود و فروغ را بدکاره می خوانند و از آن پس مورد نا مهربانی های فراوان قرار می گیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سهام عدالت در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سهام عدالت در pdf دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سهام عدالت در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سهام عدالت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سهام عدالت در pdf :

خصوصی سازی بنگاه های دولتی یکی از مهمترین ابزار بهبود عملکرد اقتصادی در کشورهای صنعتی بوده است. اجرای خط مشی های دگرگونی در کشور های در حال توسعه و همچنین در کشور های سوسیالیست سابق ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در بسیاری از کشور های آسیای شرقی و جنوب شرقی مثل چین ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، جمهوری کره و تایلند ، دولتها همواره به دنبال سرمایه گذاری خصوصی در بنگاه های تولیدی و خدماتی دولتی هستند.
در آمریکای لاتین ، دولت های آرژانتین ، شیلی ، کلمبیا ، مکزیک ، ونزوئلا و سایر کشور ها در حال تغییر وضعیت صنایع دولتی بزرگ خود مثل مخابرات ، راه آهن ، نیرو و انرژی ، خطوط هوایی ، معادن فلزات و نفت خام به مالکیت یا مدیریت خصوصی هستند.
در اروپای مرکزی و شرقی ، دولت های روسیه ، جمهوری چک ، مجارستان ، لهستان ، اسلواکی و جمهوری های شوروی سابق به سرعت به سمت خصوصی سازی هزاران بنگاه دولتی سو گرفته اند.
کشور های آفریقایی متعددی نیز مثل مصر ، مراکش ، نیجریه و زامبیا در حال فروش صنایع منتخب و شرکت های دولتی خود به سرمایه گذاران خارجی یا تغییر وضعیت آنها به تشکیلات سودآور هستند.



برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf دارای 13 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت بررسی دستگاه همودیالیز در pdf :

اسلاید 1 :

فیزیولوژی سیستم کلیوی

سیستم کلیوی متشکل از کلیه ها است وفعالیت های زیر را انجام میدهند:

.1دفع مواد زائد ناشی از فرایند سوخت و ساز (متابولیسم )

.2حفظ تعادل مایعات بدن (آب و الکترولیت)

.3تنظیم (همکاری )PHخون (پایه ی اسیدی )

.4ثابت نگه داشتن (همکاری )فشار خون

.5حفظ تعادل سدیم،پتاسیم،کلسیم،منیزیم،کلریدها،فسفات ها،سولفات ها،کربنات ها و پروتئین ها

.6کنترل (همکاری) آزادسازی گویچه های قرمز (اریتروسیت ها)

اسلاید 2 :

  زوال کلیوی

     بیماری کلیوی به دو گروه اولیه (درون کلیه ها)وثانویه (بیرون کلیه ها مانند انسداد مجاری ادراری)تقسیم میشوند.حاصل زوال کلیوی،تولید نشدن یا کم تولید شدن ادرار است.بنابراین مواد سمی در خون جمع شده وباعث بیماریهایی همچون سر درد،جوشهای چرکی روی پوست،سر گیجه و شاید مرگ خواهد شد.سنگهای کلیه(رسوب کلسیم) باعث انسداد کلیه میشود.

اسلاید 3 :

همو دیالیز

«دیالیز» به معنی «تصفیه کردن» و «همو» نیز به معنای خون است.همودیالیز به معنای تصفیه ی خون است.

 همو دیالیز دربرگیرنده عملیاتی برای حذف ذرات شیمیایی از خون به وسیله عبور آن از لوله هایی محصور شده بانوعی غشاء نیمه تراوا است.برای این منظور دو سوزن یکی از راه سرخرگ ودیگری از راه سیاهرگ وارد بدن بیمار میشودو خون بیمار از داخل یک لوله ی پلاستیکی حلقوی به گردش در می آید.این لوله ی حلقوی در داخل محلول دیالیز کننده (دکستروزونمک Ca-Mg-KوNa)  غوطه ور است.

اسلاید 4 :

دستگاه همودیالیز

این دستگاه باید عملیاتی که معمولا کلیه انجام میدهد را انجام دهد. متاسفانه این دستگاه که برخی آن را کلیه مصنوعی می نامند نمیتواند به طور کامل عملیات کلیه طبیعی را انجام دهد.یک بیمار ممکن است با توجه به نوع بیماری وعوارض ناشی از آن به مدت 6سال یا بیشتر زنده بماند. دستگاه همودیالیز دربرگیرنده بخشهای زیر است:

(1تابلوی کنترل

(2سیستم برق رسانی

(3سیستم گردش دیالیز شده

(4سیستم زهکشی مواد دیالیز شده

(5سیستم توزیع دیالیز

(6سیستم گرمایش

(7پمپ خون

(8مانیتور فشار مثبت /منفی

اسلاید 5 :

بخش اصلی دستگاه پیچک دیالیز کننده است که در آن مواد زائد از خون وارد محلول دیالیز کننده میشود. مراحل آماده سازی بیمار ودستگاه همودیالیز به قرار زیر است؛

.iآماده سازی بیمار دربرگیرنده ی آزمایش خون و بررسی شرایط فیزیکی است.

.iiوصل کردن دستگاه به بیمار دربرگیرنده ی

(a) وارد کردن یک سوزن ویژه در یک سرخرگ و سیاهرگ زیر پوستی یا ارتباط دهنده ی پلاستیکی

(b) برقراری ارتباط بین سیستم گردش خون و پیچک دیالیز کننده با استفاده از لوله های پلاستیکی،

(c) روشن کردن پمپ گردش مایع دیالیز کننده،

(d) روشن کردن وتنظیم سرعت پمپ غلطکی،

(e)ایجاد دام برای هوای موجود در خون در طرف سیاهرگ و

 (f) تنظیم زنگ خطر فشار پائین در طرف سیاهرگ است.

اسلاید 6 :

موارد ایمنی برقی

ایمنی برقی در دستگاه همودیالیز دارای اهمیت بسیار زیادی است ،زیرا کل سیستم با مایعات سرو کار دارد،جریان خون بیمار مستقیما به دستگاه متصل (مسیر مستقیم به قلب بیمار) است و بخشهای گوناگون دستگاه با برق کار میکنند. با استفاده از موارد زیر امنیت بیمار تاحدودی افزایش می یابد؛

(1به کار گیری موتوری با محور از نوع کوپلاژ مغناطیس برای برگرداندن توربین داخل محلول دیالیز.بدین ترتیب ارتباط مستقیم الکتریکی بین موتور پمپ ومحلول دیالیز ازبین خواهد رفت.

(2استفاده از سیم زمین مجزا برای هر موتور که با دقت تمام به زمین وصل شده باشد.

(3آزمایش مرتب دستگاه برای وجود جریان نشتی

(4بررسی مرتب لوله ها واتصالات برای جلوگیری از هر گونه نشت مایعات (خون و محلول دیالیز)

اسلاید 7 :

    نگهدار ی دستگاه همو دیالیز دربرگیرنده ی آزمایش هفتگی زیر است:

 

üآزمایش تمام اتصالات برای وجود جریان نشتی.

üپاک کردن رسوبات نمکی.

üپاک کردن گرد وخاک پیرامون زهکش،موتور و لوله ها.

üبیرون آوردن وتمیز کردن صافی مخزن محلول دیالیز.

üآزمایش و تعویض لوله های پیچ خورده.

üتمیز کردن جریان سنج محلول دیالیز.

üآزمایش کلید قطع کننده مدار در صورت افزایش بیش از حد دما وتنظیم آن درصورت نیاز.

üآزمایش وتنظیم سیستم کنترل دما.

ü

اسلاید 8 :

استانداردها وتأئیدیه های مربوطه

ü روش استاندارد براساس روش استاندارد شماره ANSI AAMI EC11_1991

üروش آزمون براساس دستورالعملهای استاندارد 

ü   National instrumental on standard on technological

üروش آزمون استاندارد بین المللی وکارخانه ای

ü    Manufactory test procedures

üشرکت Dnislukenevada

اسلاید 9 :

نام ومشخصات دستگاه مورد مطالعه

4008 B        Hemodialysis  Machine

                   Operating Instructions

 

                   Software 5.2                        CE 0123

 

                           M345431

اسلاید 10 :

مراجع:

دیباچه ای برفناوری تجهیزات مهندسی پزشکی نوشته ی جوزف ج کار و جان ام براون . ترجمه ی نصرت الله علی قنبری

کتاب درسی مدلسازی بخش 8,3

M. Kaviany, Principle of Heat Transfer in Porous Media, Springer Verlag,1991.

سایت پرشیا شبکه

پایگاه اطلاعات علمی SID

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق دادگاه جنایی بین المللی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق دادگاه جنایی بین المللی در pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق دادگاه جنایی بین المللی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق دادگاه جنایی بین المللی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق دادگاه جنایی بین المللی در pdf :

دادگاه جنایی بین المللی

برآوردهای تازه حکایت از آن دارند که 4 سال طول خواهد کشید تا ICTY بررسی های خود را به پایان رساند و حداقل 10 سال هم زمان محاکمات و تلاش برای استیناف صرف خواهد شد . بر همین اساس تخمین زده می شود که پیمان رم حداقل در سال 2002 به اجرا در آید. بنابر همین برآوردها می توان گفت، حداکثر زمان این محاکمات 8 سال زمان خواهد برد؛ 4 یا 6 سال نیز از زمانی که یک محاکمه ممکن است آغاز شود، زمان احتیاج دارد.
متأسفانه نمی توان محاکمات را طی این دوره تخمین زد چرا که کاهش حجم کاری ICTY و فعالیت حقوقی در ICC ممکن است فاصله زمانی یاد شده را کوتاه تر نماید.
گزینه دیگر در برابر ICC الزام به تعهدات تازه در برابر تعهدات دریافتی ICTY خواهد بود. یکی از احتمالات دیگر این است که ICTY مرکز خود را از محل کنونی تغییر دهد .
چنین وضعیتی بستگی به کار ارجاعی به ICTY دارد که هنوز از برخی تسهیلات استفاده می کند و به اندازه کافی نسبت به ICC گسترش پیدا کرده و به عنوان یک بخش تنها بالغ بر 210 نفر کارمند را در خود جای داده است. در هر صورت مخارج مرتبط با اقدامات اولیه دادگاه به طور زیادی وابسته به امنیت که آیا هلند با دریافت هزینه های ساختمان به این امر کمک خواهد کرد. این مسال با هم مرتبط هستند، به طوری که دولت آلمان نیز هزینه مخارج ساختمان اختصاص یافته به محاکمات دادگاه حقوق دریاها را دریافت نمی کند. دادگاه نیازمند تأمین مالی مخار اولیه نظیر هزینه های راه اندازی یا پرداخت های ادواری است. اجاره بهای سالانه رقمی بین 600 هزار تا 2 میلیون دلار هزینه دربر خواهد داشت. هزینه اجاره بهای ساختمان اصلی ICTY برای سال 2000 بالغ بر 2/2 میلیون دلار است و هزینه اجاره دیگر بخشها نیز تا 600 هزار دلار محاسبه شده است.
دادگاه احتمالاً مخارج مرتبط با ساختمان و اقدامات متناوب مقدماتی را خواهد داشت. هزینه ساختمان ICTY در 6 ماه اول 1996 بالغ بر 910 هزار دلار بوده است. هر چند تأمین ساختمان مقر اصلی ICTY از سوی چندین کشور صورت گرفت . هزینه های ساختمانی بخشهای جدید ICTY بالغ بر 7/1 میلیون دلار برآورد شده است .بی توجه به اینکه دادگاه، مقر کنونی ICTY را در اختیار بگیرد و از امکانات موجود تا زمانی که قابل استفاده است بهره ببرد یا امکانات دیگری را اختیار کند، به یک سالن محاکمه تا زمانی که ساختمان دائمی آن قابل استفاده یا عملیاتی شود، احتیاج خواهد داشت . دادگاه همچنین هزینه های راه اندازی نظیر مبله کردن ساختمان و وسایل راحتی و کار را نیاز دارد. بعلاوه ترتیبات و انجام این امور دادگاه نیاز به وسایل نقلیه،‌ویدئو و امکانات و غیره دارد. مقایسه هزینه های این دادگاه با هزینه های صورت گرفته برای ICTY و ICTR نیز مفیده فایده واقع نخواهد شد چرا که دادگاهها و محاکم خود را برای وضعیت های ویژه آماده می کنند. هر چند که بنابر تجربیات محاکم و بستر به معیارهای پذیرفته شده برای کمک های بلاعوض، دادگاه می بایست امکان مشارکت مختلف را در نظر بگیرد .
سناریوی عملیاتی
بودجه دادگاه حقیقتاً باید براساس تعداد و ماهیت موارد پیش روی آن تعیین شود. از آنجا که دادگاه یک اقدام بی سابقه و بی نظیر است هیچ سابقه ای برای استناد و اتکا به آن برای اقدام وجود ندارد و به علت اینکه احکام صادره دادگاه عطف به ماسبق نمی شود هیچ راهی برای پیش بینی آینده موارد ارجاعی وجود ندارد. در سایه احکام صادره دادگاه می تواند وضعیت های بزرگی را مدیریت کند که از جمله اینها می توان از نسل کشی، جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت ، انجام بازرسی های پیچیده، محاکمات متعدد، دریافت شهادت صدها شاهد، همانند اقدامات ICTR و ICTY را نام برد. این دادگاه همزمان توانایی مدیریت و اداره کردن وضعیت گرفتار آمده در یک درگیری همچون یک حمله بین المللی علیه شهروندان یا یک ساختمان اختصاص یافته به اهداف خیرخواهانه را داراست. هر برآورد عجولانه ای از آنجا که ضوابط روش کار و دریافت شهادت نهایی نشده بی تأثیر خواهد بود. مقررات، الزامات مالی متعددی نظیر روش رسیدگی؛ دعاوی حقوقی (برای نمونه احتمال محاکمات ترکیبی) ، میزان شاخص جنایات و شاهدان احتمال تشکیل یک واحد دفاعی و فرصت مشارکت قربانیان در محاکمات خواهد بود. چنین می توان گفت که، به واسطه یا به خاطر این آزمون، برخی از اندیشه ها بخاطر آن دسته از عواملی که ممکن است از طریق الزامات بودجه ای قابل پیش بینی باشند، عملی شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   71   72   73   74   75   >>   >