مقاله کمینه سازی لجن مازاد بیولوژیکی (لجن متعارف) تصفیه خانه ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کمینه سازی لجن مازاد بیولوژیکی (لجن متعارف) تصفیه خانه ها توسط امواج صوتی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کمینه سازی لجن مازاد بیولوژیکی (لجن متعارف) تصفیه خانه ها توسط امواج صوتی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمینه سازی لجن مازاد بیولوژیکی (لجن متعارف) تصفیه خانه ها توسط امواج صوتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کمینه سازی لجن مازاد بیولوژیکی (لجن متعارف) تصفیه خانه ها توسط امواج صوتی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 10
چکیده:
متداولترین فرآیند تصفیه بیولوژیکی که برای برخی از فاضلابهای صنعتی و اغلب فاضلابهای بهداشتی استفاده می شود فرآیند لجن فعال متعارف (CAS) می باشد. اگرچه ایراد این فرآیند، تولید لجن بیولوژیکی بسیار زیاد است. هزینه بهره برداری و نگهداری، تصفیه و دفع لجن بیولوژیکی مازاد حدود 60 40% هزینه تصفیه فاضلاب را شامل می شود. بنابراین از نقطه نظر زیست محیطی،اجتماعی واقتصادی تصفیه و دفع لجن بیولوژیکی مازاد در کل تصفیه خانه های فاضلاب جهان معضل میباشد و بهترین راه حل، تلفیقی از کاهش لجن با حذف آن در منبع است. از بین روشهای متداول و متعدد کاهش تولید لجن، پژوهش حاضر به بررسی تاثیرات امواج صوتی بر کمینه سازی حجم لجن مازاد بیولوژیکی پرداخته است، بطوریکه این تحقیق با فرکانس دهی ثابت 34-28 کیلوهرتز توسط دستگاه اولتراسوند (وان اولتراسوند) بمدت 10 دقیقه، هر3 روز یکبار، طی 15 روز مشخص گردید نرخ تولید لجن مازاد برگشتی به میزان 473% کاهش یافته، همچنین نتایج نشانگر افزایش خاصیت فیلترپذیری ذرات و کاهش قطر آنها بر اثر امواج صوتی نیز می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات فایل ورد (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات فایل ورد (word) دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات فایل ورد (word) :

وحدت ملی وانسجام اسلامی از دیدگاه آیات و روایات

مقدمه

وحدت تپش هماهنگ قلبهاست و آهنگ حرکت دستها، وحدت اسلامی عامل اقتدار اسلام در برابر کفر و نفاق و اختلاف، آفت بزرگ عزت و استقلال مسلمین است. آرمان و امید همه دوستان عظمت اسلامی ، وجدائی و تفرقه آرزوی شوم دشمنان دیرینه ماست. وحدت ، کشتی نوح است و تفرقه، تازیانه عذاب الهی.

امید است در روزگاری که شیاطین، بذر نفاق و تفرقه می‌پاشند قادر سرزمین مقدس اسلام، درخت دشمن پرورش دهند، با بیداری و یادآوری سخنان وحدت بخش رسول خدا و ائمه معصومین(ع) نقشه‌های شوم استکبار، نقش برآب گردد و خداجویان وحدت اندیش برگرد قرآن و سُنّت هماهنگ شوند و با رهبری عترت(ع)پرچم استقلال و آزادی را در سراسر گیتی به اهتزاز درآورند. ان شاءالله

این حدیث نیز ، به خوبی نشان می دهد که امت وادیان س ابق نیز دچار اختلافو چند دستگی شدند و امت اسلام هم دچار اختلاف خواهد شد ولی فرق بین این دو مکتب «اسلام وغیر اسلام» ان اس ت که دین اسلام ، ابزار وراه کارهایی برای رهایی از تفرقه گذاشته است مانند روایات ، برخلاف ادیان دیگر که در صورت اختلاف با مراجعه کردن به کتابهای آسمانی یا علمای خودشان ، بیشتر گمراه می شوند.

اتحاد و انسجام در قرآن و روایات
در ابتدای ورود به بحث، سزاوار است که اتحاد و انسجام را، از دیدگاه قرآن و روایات بررسی کنیم، تا به حقیقت این دو واژه، آشنا شده و اهمیت آن را از لسان قرآن و احادیث بشنویم و با دقت و توضیح، پیرامون آنها، به یک جمع بندی کلی برسیم، و در نتیجه ملتی بزرگ و گروهی آگاه، یعنی اسلام و مسلمین، به آرامش و امنیت مطلق برسند زیرا قرآن کریم، کتابی است که خداوند متعال، برای هدایت بشر فرستاده است و کتابی که بخواهد هدایت گر باشد، باید جامعیت داشته باشد وگرنه، آن مجموعه، نمی تواند به خواسته ها و نیازهای بشری، پاسخ دهد و صرفاً، نوشته ای خواهد شد که خالی از هرگونه محتوا است و البته روایات پیامبر و اهل بیت ایشان نیز چنین خاصیتی دارند.
الف ) اتحاد وانسجام از نقل قرآن

در قرآن، از لفظ اتحاد و انسجام استفاده نشده است، اما کلماتی که با این واژه همخوانی داشته و از یک خانواده هستند، وجود دارد و بعضی دیگر از واژگان، از نظر محتوایی، با بحث مورد نظر، تطابق و هماهنگی دارند.

شش آیه در قرآن وجود دارد که از کلمه ی «وحده» استفاده شده است که همگی به معنای «یکی بودن» و به «تنهایی» می باشد و پنج آیه از تفرقه و جدایی سخن می گوید و همان طور که می دانید، تفرقه، ضد اتحاد و انسجام است و در این قسمت به این آیات اشاره کرده و ترجمه و توضیح آن را بیان خواهیم کرد.
1- قالُوا أَجِئتَنا لِنَعبُدَ اللهَ وَحدَهُ وَ نَذَرَ ما کانَ یَعبُدُ آباؤُتنا فَأتِنا بِما تَعِدُنا اِن کُنتَ مِنَ الصّادِقِینَ1

«قوم حضرت هود به او گفتند: آیا تو به نزد ما آمده ای که خدای یگانه را بپرستیم و از خدایانی که پدران ما می پرستند دوری کنیم. پس تو اگر راست می گویی عذابی را که به ما وعده داده ای بفرست «زیرا ما به خدای تو ایمان نمی آوریم.»

نکته ای که از این آیه برداشت می شود این است که رمز اتحاد و انسجام، پرستش خدای یگانه و شناخت خدای واقعی از میان خدایان گوناگون و ساختگی است. نکته قابل دقت در آیه ی مذکور آن است که تعصب و تقلید بی جا مانع شناخت حقیقت انسان می شود و انسان را به دشمنی و کنیه می کشاند.2
پس اگر قوم حضرت هود (ع) خدایان متعدد را رها می کردند و به گرد خدای واحد جمع می شدند و در پرستش خدای متعال متحد بودند به طور یقین سعادت دنیا و آخرت نصیب آنها می شد.

2- وَجَعَلنا عَلی قُلُوبِهِم أَکِنَّهً اَن یَفقَهُوهُ وَ فِی آذَانِهِم وَ قراً وَ إذَا ذَکَرتَ رَبَّکَ فِی القرآنِ وَحدَهُ وَلَّوا عَلَی أَدبارِهِم نُفُوراً 3
ما، بر دل و گوش مشرکان، پرده ای قرار دادیم، زیرا قرآن را درک نمی کنند و زمانی که، یگانگی پروردگار خود را، به یاد آنها می آوری، پشت کرده و گریزان می شوند.
در این آیه یگانگی و اتحاد مسلمانان پیرامون خداوند، سبب تجمع و شرک به او، سبب تفرق و کنار گذاشتن ذات باری تعالی شده است و در کنار یگانگی خداوند، قرآن هم به عنوان یکی از ابزار اتحاد شناخته می شود.

به عبارت دیگر پشت کنندگان و فراریان کسانی هستند که یگانگی خداوند در قرآن را می شنوند، پس این گروه متفرقین می باشند و در نتیجه، متحدین کسانی هستند که به یگانگی خداوند در قرآن پشت نکرده و به او، روی آورده اند.

3- وَ إذَا ذُکِرَ اللهُ اشمَأَزَّت قُلوبُ الَّذینَ لایُؤمِنُونَ بِالآخِرَهِ وَ إذا ذُکِرَ الَّذینَ مِن دُنِهِ إذا هُم یَستَبشِرُونَ1
زمانی که نزد بی ایمانان نسبت به آخرت، یاد خداوند یگانه شود، پریشان می شوند «ولی» زمانی که غیر از خدا را به یادشان می آورند، خوشحال می گردند.
از این آیه هم برداشت می شود که ایمان به جهان پس از مرگ یکی از ویژگی کسانی است که پیرامون حقیقت اسلام جمع شده اند و متفرقین، کسانی هستند که به جهان آخرت ایمان ندارند.

بنابراین می توان برای انسجام مسلمین، نشانه هایی ذکر کرد که یکی از آنها ایمان به جهان آخرت است. یعنی کسانی که به جهان آخرت ایمان ندارند، اگرچه مسلمان ظاهری باشند، نمی تواند در انسجام مسلمانان حضور داشته باشد.
4- ذلِکُم بِأنَّه إذا دُعِیَ اللهُ وَحدَهُ کَفَرتُم وَ إن یُشرَک بِهِ تُؤمِنُوا فَالحُکمُ للهِ العَلیَّ الکَبیرِ2
ای مشرکان! این «عذاب» به خاطر آن است که به سوی خداوند یگانه «توسط پیامبران» دعوت شدید، ولی کفر ورزیدند و اگر نسبت به خداوند شریک در نظر گرفته می شد ایمان می آوردید، پس حکم و تصمیم، نسبت به اندازه ی عذاب، در دست خداوند است.
5- فَلَمَّا رَأوا بَأسَنا قَالُوا آمَنَّا بِاللهِ وَحدَهُ وَ کَفَرنَا بِمَا کُنَّا بِهِ مُشرِکینَ1

زمانی که «مشرکان» عذاب ما را دیدند، گفتند: ما به خدای یگانه ایمان آورده و به تمام چیزهای که شریک خداوند قرار داده بودیم، کافر شده ایم.
از این آیه، دو چیز برداشت می شود:
الف: یکی از آثار ناپسند تفرق و عدم اتحاد میان فرد فرد مسلمان، پشیمانی است.
ب: انسان هایی که با شنیدن ندای توحید و اسلام به آن نپیوستند، در آن حال دچار غرور بوده اند که نتیجه ی این خودخواهی و غرور آن است که با دیدن عذاب شدید الهی، اظهار پیشمانی می کنند.2

6- قَدکانَت لَکُم اُسوَهٌ حَسَنَهٌ فِی إبراهیمَ وَ الَّذینَ معَهُ إذ قَالوُا لِقومِهِم إنَّا بُرَآءُ مِنکُم وَ مِمَّا تَعبُدُونَ مِن دُونِ اللهِ کَفَرنَا بِکُم وَبَدا بَینَنَا وَبَینَکُمُ العَداوَهُ وَالبَغضاءُ أبداً حتّی تُؤمِنُوا بِاللهِ وَحدَهُ إلّا قَولَ إبراهیمَ لَأبیهِ لأستَغفِرَنَّ لَکَ وَما أملِکُ لَکَ مِنَ اللهِ مِن شَیءٍ رَبَّنا عَلَیکَ تَوَکَّلنا و إلیکَ أنبنَا وَ إلَیکَ المَصیرُ3

حقیقتاً ابراهیم (ع) و کسانی که با او بودند، برای شما الگوی خوبی هستند زیرا به قوم خود گفتند: ما از شما و از آنچه غیر از خدا می پرستید بیزاریم، ما به «آیین» شما کفر، ورزیدیم و میان شما دشمنی همیشگی وجود دارد، مگر آن که، به خدای یگانه ایمان بیاورید. جز سخن ابراهیم به پدرش که قطعاً برای او استغفار خواهم کرد و من برای تو «به جز دعا» مالک چیزی نیستم. «کاری از دست من ساخته نیست» پروردگارا! بر تو توکل کردیم و به سوی تو توبه نمودیم و بازگشت ما به سوی تو است.
از این آیه نیز نکاتی پیرامون راه ها و موانع اتحاد و انسجام به دست می آید:4

الف: داشتن الگوی مناسب، می تواند ما را در جهت رساندن به انسجام اسلامی یاری نماید.
ب: مسلمانان نباید با کفار و مشرکین دوستی داشته باشند، زیرا این آیه به صراحت می گوید: مانند حضرت ابراهیم (ع) و یاران ایشان، از کفار دوری کنید.
شش آیه ای که ذکر کرده و پیرامون آن توضیحاتی بیان کردیم، به طور محتوایی و تحلیلی بر موضوع ما دلالت می کرد اما موارد دیگری در قرآن وجود دارد که می توان آن ها را بهتر و شفاف تر در موضوع بحث خود مورد استفاده قرار داد و اگر چه در آنها نیز لفظ اتحاد و انسجام نیامده است، ولی از تفرقه و جدایی صحبت می کند و به طور قطع، تفرقه و جدایی ضد اتحاد و انسجام است.

بنابراین در این قسمت، پنج آیه ی دیگر را بررسی کرده و در مورد آنها صحبت خواهیم کرد تا جایگاه بحث روشن تر گردد.
1- وَاعتَصِمُوا بِحَبلِ اللهِ جَمیعاً وَلا تَفَرَّقُوا وَ اذکُرُوا نِعمَهَ اللهِ عَلَیکُم إذ کُنتُم اَعداءً فَألَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَأصبَحتُم بِنِعمتِه إخوَاناً و کُنتُم عَلی شَفا حُفرَهٍ مِنَ النَّارِ فَأنقَذَکُم مِنها کذلکَ یُبَیِّنُ اللهُ لَکُم آیاتِه لَعلَّکُم تَهتَدُونَ1

«ای کسانی که ایمان آوردید! همگی به ریسمان خدا چنگ بزنید و پراکنده نشوید و نعمت خدا را بر خود به یاد بیاورید که چگونه دشمن یکدیگر بودید و او میان دل های شما، الفت ایجاد کرد و به برکت نعمت او، برادر شدید و شما بر لب حفره ای از آتش بودید، خداوند شما را نجات داد و او این چنین آیات خود را برای شما روشن می سازد تا شاید هدایت شوید.
آیه ای که گذشت آشکارترین آیه ای است که درباره اتحاد و انسجام وجود دارد پس باید با دقت و با توضیح جامع و کافی، مورد بررسی قرار گیرد. آیه ی مذکور، مسأله اتحاد و مبارزه با با هرگونه تفرقه را مطرح می کند، ولی همه مسلمانان را، به یک چیزسفارش می کند یعنی فصل الختام اتحاد و پایان بخشیدن به تفرقه، روی آوردن به ریسمان خداوند است و ای ریسمان آن چنان مهم است که می تواند بزرگ ترین اختلافات و مشکلات را از بین ببرد و به همین دلیل است که خداوند متعال، در قرآن کریم با این صراحت مسلمانان را به چنگ زدن به آن توصیه می کند.

قال الله تعالی:
ولا تکنوا کالذین تفرقواو اختلفوا من بعد ماجا ئهم البینات واولئک لهم عذاب عظیم.
وبسان انانکه پراکنده شدند و پس از امدن دلیلی های روشن الهی ، اختلاف کردند ، نباشید «زیرا» برای آناا عذابی برگ خواهد بود.
به طور کلی می توان گفت که اسلام و قرآن، معجزه گر هستند و می توانند تأثیرات شگرفی، در اجتماع مسلمین، بگذارند و شاید همین مسأله است که توطئه گران بر ضد اسلام، تا به امروز در مقابل این حقیقت معجزه گر، ناکام مانده اند.

2- وَ لا تَکُونوا کَالَّذینَ تَفرَّقوا وَ اختَلِفُوا مِن بَعدِ ما جاءَ هُمُ البَیِّناتِ وَ اُولئِکَ لَهُم عَذابُ عَظیمٌ
«ای مسلمانان! مانند کسانی نباشید که پراکنده شدند و پس از آن که نشانه های روشن «از سوی خداوند» به آن ها رسید، اختلاف کردند که آنها، عذاب بزرگی دارند.
این آیه نیز، مسلمانان را به انسجام دعوت می کنند و چنان که دست از اتحاد و انسجام بکشند و عالماً و عامداً، دست به فتنه و ایجاد تفرقه بزنند، به عذاب سخت اخروی دچار می شوند.

خصوصیت این آیه بر خلاف آیات دیگر این است که نتیجه و اثرات عدم اتحاد و انسجام را بیان می کند، در حالی که آیات قبلی، راه ها، موانع و یا پیام هایی راجع به مسأله اتحاد و انسجام، می داد.

خصوصیت دیگر این آیه آن است که مسلمانان را به عبرت آموزی از قبایل و ادیان دیگر سفارش می کند، که آنها، در میان خود اختلاف کردند، پس شما ای مسلمانان مواظب باشید که خطا نکنید و راه اختلاف را هموار نسازید.

3- وَ أنَّ هذَا صِراطِی مُستَقیماً فَاتَّبِعُوهُ وَ لاتَتَّبِعُوا السُّبلَ فَتَفَرِّقَ بِکُم عَن سَبیلِهِ ذلِکُم وَصَّاکُم بِهِ لَعَلَّکُم تَتَّقُونَ
و به طور یقین این راه مستقیم من است. پس از آن پیروی کنید و از راه های مختلف پیروی نکنید «زیرا» شما را از آن راه، جدا می سازد. این سفارش خداوند، به شما است، شاید «با پیروی از راه مستقیم» به پرهیزکاری برسید.

از این آیه فهمیده می شود، آن چه مخل اتحاد و انسجام می باشد، پیروی نکردن از صراط مستقیم است، یعنی می دانیم راه و چاه کدام طرف است ولی با این حال، چاه، را انتخاب می کنیم. حال باید دانست صراط مستقیم کدام است.
4- وَ ما تَفَرَّقُوا اِلا مِن بَعدِ ما جاءَ هُمُ العِلمُ بَغیاً بَینَهُم ;
آن ها «قوم انبیاء گذشته» پراکنده نشدند مگر بعد از علم و آگاهی و این تفرقه جویی، به خاطر انحراف از حق بود و ;
در این آیه علت تفرقه قوم پیامبران گذشته را بیان می کند که چرا میان آنها اختلاف افتاد، با این که، از سوی پیامبران، معجزات زیادی دیده بودند.
قرآن می گوید: علت تفرقه این گروه، دوری و رویگردانی از حق است.

در آیه ی قبل از آن هم اشاره کوتاهی به دوری از تفرقه شده است یعنی سخن خداوند به انبیاء است که ای پیامبران آسمانی، کاری نکنید که موجب ایجاد اختلاف در میان ملت شود.
خصوصیت دیگر این آیه، آن است که علت تفرقه را در یک دلیل منحصر کرده است، زیرا قرآن می گوید: زمانی که اقوام پیامبران گذشته آگاهانه دست به گناه زدند، نسبت به گناه، کاملاً آگاه بودند، ولی با این حال، کار زشت انجام می دادند. این گروه میان مردم جدایی دنیا و سیاست را هم اعزام می کنند.
5- وَ ما تَفَرَّقَ الَّذینَ اُوتُوا الکِتابَ اِلا مِن بَعدِ ما جاءَ تهُمُ البَیِّنَهُ

اهل کتاب اختلاف نکردند، مگر بعد از آن که دلیل روشنی به نزد آنها آمد.
در این آیه، آن چه علت اصلی اختلاف میان مسیحیان به شمار رفته است، جدایی بعد از آگاهی است یعنی در حالی که عالم بودند و خطرات تفرقه را می دانستند، به اختلاف پرداختند. پیام این آیه، هشداری به دنیای اسلام است که آنها باید از تمام ظرفیت ها، برای رسیدن به اتحاد و انسجام استفاده کنند و دستوراتی که اسلام داده است را سرلوحه ی کارهای خود قرار دهند.

تا این جا موفق شدیم به آیاتی که مربوط به اتحاد ملی و انسجام اسلامی است، رسیدگی کنیم و از جهات مختلف، مورد بررسی قرار دهیم و با تفاسیر دقیق موارد قابل استفاده را روشن کنیم.

همبستگی و همنوایی فقط در سایه تعالیم متعالی اسلام است که در جامعه امکان تحقق دارد.
زیرا تنها مکتبی که برابری و تساوی حقوق انسان ها را پذیرفته، اسلام است. و در بین این دستوران الهی یکی از رشته های محکم و ریشه دار در روابط انسان ها، برادری است.
برادران، یکدیگر را دوست دارند، خیرخواه یکدیگرند، در غم و شادی هم، خود را سهیم و شریک می دانند و ;.
گاهی ممکن است بین برادران، اختلافی به وجود آید و نگرانی هایی پدیدار گردد ولی به زودی این کدورت ها جای خود را به صفا، محبت و صمیمیت می سپارد و خود رهسپار دیار فراموشی می گردد.

اسلام برای استحکام نظام اجتماع و بهبود بخشیدن به روابط انسان ها، از این رشته محکم استفاده نموده و تمام افراد مسلمان و با ایمان را به منزله برادران واقعی قرار داده است. همان طور که دو برادر، از طریق پدر به یکدیگر متصل و مرتبط می شوند، اسلام پیامبر خاتم (ص) را پدر امت و مسلمان را فرزندان او دانسته و به این ترتیب تمام مسلمانان را برادران یکدیگر برشمرده است.

در این حکم یعنی در اخوت و برادری اسلامی حد و مرزی وجود ندارد و تمام مسلمانان از هر نژاد باشند و در هر نقطه ای از جهان زندگی کنند و به هر زبان سخن بگویند، مشمول این قانون و از نظر اسلام برادران یکدیگر شناخته می شوند.

قرآن کریم صریحاً از این برادران سخن به میان آورده و می فرماید:
«اِنَّما المؤمِنونَ اِخوَهٌ فاَصلِحوا بَینَ اَخَوَیکُم وَ اتَّقوا اللهَ لَعَلَّکُم تُرحَمُونَ.»1

همانا مردم با ایمان برادران یکدیگرند، پس میان برادران خود را (اگر اختلافی پیدا شد) اصلاح کنید و با تقوا باشید تا مورد عنایت و رحمت خداوند قرار گیرید.
به طوری که تاریخ نشان می دهد، پیش از طلوع اسلام دشمنی ها، جدایی ها و اختلاف های فراوان میان مردم حکمفرما بود، با تعالیم نجات بخش اسلام، روح برادری در میان مردم دمیده شد و اخوت اسلامی به وجود آمد.

قرآن کریم درباره این موضوع چنین فرموده است:
«وَ اعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعاً و لاتَفَّرقُوا و اذکُرُوا نِعمَتَ اللهِ عَلَیکُم اِذ کُنتُم اَعداءً فَاَلَّفَ بَینَ قُلوبِکُم فَاصبَحتُم بِنِعمَتِهِ اِخواناً وَ کُنتُم عَلی شَفا حُفرَهٍ مِنَ النّارِ فَأَنقَذَکُم مِنها;»2
ای مردم مسلمان! همگی به رشته دین الهی متمسک شوید و پراکنده و متفرق نشوید و از نعمتی که خداوند به شما ارزانی داشت یاد کنید (یعنی آن زمانی را به یاد داشته باشید که همه شما با یکدیگر دشمن بودید،) خداوند در دل های شما الفت و محبت قرار داد و در نتیجه این لطف خداوند بود که شما با یکدیگر برادر شدید و (در آن روزگار به خاطر نداشتن ایمان) بر لب پرتگاه آتش و بدبختی قرار داشتید و خداوند شما را بدین حق راهنمایی فرمود و از آن پرتگاه نجات داد;.
ب) اتحاد وانسجام اسلامی در روایات:

حال باید به روایاتی در این زمینه بپردازیم که به خوبی جایگاه اتحاد و انسجام را بیان کرده است:
1 قال الامام علی (ع):
وعلیکم بالتواصل والتباذل و یاکم و التدابرو التقاطع.
اما علی (ع) دروصیت به حسنین(ع) می فرماید :

;.و برشما باد به ارتباط و بذل و بخششو دوری گزیدن از جدائی و پشت کردن به یکدیگر.
2 قال الباقر (ع):
یا معشر المومنین تلفوا و تعاطفوا.
امام محمد باقر (ع) فرمود :

هان ای گروه مومنان، مانوس ومتحد باشید و به هم مهربانی کیند .
3 قال الامام علی (ع):
صلاح ذات البین افضل من عامه الصلاه والصیام.
امام علی (ع) فر مود :

اصلاح اختلافها، از تمامی نمازهاو روزها برتر است.
تاکید برایجاد وحدت و رفع اختلاف ها و اهمیت بسیار زیاد ان.
4قال الا مام الصادق(ع):
صدقه یحبها اله اصلاح بین الناس اذا تفاسدوا و تقارب بینهم اذا تباعدوا.
اما صادق (ع) فر مود :

ایجاد وحدت هنگام پیدایش اختلاف،و تباهی امت و نزدیک کردن انها در هنگام جدائی، صدقه ایست که خداوند آنرا دوست دارد .
5قال المام علی (ع):
والههم واحد و نبیهم و احد و کتابهم واحد افامرهم الله سبحانه بالا ختلاف فاطاعوه ام نهاهم عنه فعصوه؟
امام علی (ع)فرمود:

خدایکی،پیامبریکی ،وکتاب یکی است .آیا آنها را خداوند به اختلاف ودودستگی فرمان داده واو را اطاعت می کنند؟یا آنها راازاختلاف نهی کرده وفرمانش را سرپیچی می کنند؟
6 قال الامام علی (ع):
فرض الله الامامه ، نظاما للامهو اطاعه تعظیما للامامه.
امام علی (ع) فرمود :
امامت ،موجب نظم و هماهنگی مردم و اطاعت ، برای عظمت رهبری است .
نقش امامت ورهبری دروحدت وانسجام .

7قال النبی (ص):
المومنون اخوه تتکافو دماوهمو هم ید علی من سواهم.
نبی اکرم (ص) فرمود :
مومنان با هم برادرندو خونشان برابر است و در برابر دشمن متحد ویکپارچه اند.
8قال الرسو ل الله (ص)
المسلمون اخوه لافضل لاحد علی احد الا بالتقوی .
پیامبر اکرم (ص) فرمود:

مسلمانان با هم برادر ند و هیچکس بردیگری برتری ندارد ،جز به تقوی.
9قال الامام الباقر (ع):
ان الله عزوجل خلق المومنین من طینه الجنانو اجری فیهم من ریح ر وحه فلذلک المومن اخو المومن لابیه وامه فاذا اصاب روحا من تلک الارواح فی بلد من البلدان حزن ،حزنت هذه لانها منها.

امام محمد باقر (ع) فرمود: خداوند مونان را از خاک بهشت افرید و از روح خود در آن دمید ، ازاین رو مومن با مومن برادر پدرومادری است پس هرگاه که به یکی از آنان در دیاری اندوهی برسد ، دیگری هم در غم او اندوهگین می شود.
10قال الامام صادق(ع):

انما المومنون اخوه بنواب وام و اذا ضرب علی رجل منهم عرق سهرله الا خرون.
امام صادق (ع) فرمود :
مومنان،‌بایکدیگر برادرند ، وهمگی فرزندان یک پدر ومادر وچون رگ یکی از آنان زده شود«مصیبتی براو وارد شود»دیگران در غم او خوابشان نبرد.
سعدی می گوید: بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند.
11قال الامام الصادق (ع):

نواصلوا وتباروا وتراحموا و کونوا اخوه ابرارا کما امر کم اللعه عزوجل.
امام صادق (ع) فرمود:
همان گونه که خدای عزوجل به شما دستور داده ، باهم پیوند داشته باشید ،به یکدیگر نیکی کنید ، وبرادرانی نیکو کار باشید.
12عن حفض بن البختری قال:
کنت عند ابی عبدالله (ع) ودخل علیه رجل فقال لی : تحبه؟
فقلت:نعم،

فقال لی : ولم لا تحبه وهو اوخک و شریکک فی دینک وعونک علی عدوکو رزقه علی غیرک.
حفیض گوید :
نزد امام صادق (ع) بودم ، مردی وارد شد پس امام به من فرمود : آیا دوست داری اورا ؟ گفتم : آری .
حضرت فرمود :چرا او رادوست نداشته باشی و حال آن که اوبرادرتو وهمکیش تو و یاورتودربرابر دشمن است و مخارج او هم بر عهده دیگری است.
13قال الامام الباقر(ع):
المومنون فی تبارهم و تراحمهم وتعاطفهم کمثل الجسد، اذا اشتکی تداعی له سائره السهر والحمی .
امام باقر (ع) فرمود :
مومنان در نیکی و شفقت و مهربانی به یکدیگر مانند یک پیکرند که اگربه عضوی از ان آسیب برسد تمام اعضا ء در تب وبی خوابی گرفتار آیند.

14قال النبی (ص):
المومن للمومن کالینیان المرصوص یشد بعضه بعضا.
پیامبر اکرم (ص) فرمود:
مومن نسبت به مومن مانند بنای استواری سات که اجزای ان ،‌یکدیگر را استحکام می بخشند.
15 قال النبی(ص):

خیر المومنین من کان مالفه للمومنینو لا خیر فیمن لا یالف و لیولف.
پیامبر اکرم (ص) فرمود :
بهترین مومنان ف کسانی است که محور الفت مومنان باشد ، کسی که انس نگیرد و بادیگران مانوس نشود خیری ندارد .
16قال النبی(ص) :
یدالله علی الجماعه ;
پیامبر اکرم (ص) فرمود :
دست خدا برسرجماعت است

17 قال الامام علی (ع):
ایاکم و التفرق فاذا نزلتم فانزلوا جمیعا واذا ارتحلتوا جمیعا.
امام علی (ع)فر مود :
از تفرقه و جدائی بپرهیزید ، پس هر گاه در جائی فرودآمدید، همگی فرود آئید وهرگاه کوچ کردید ، با هم کوچ کیند.
18قال الامام علی (ع):

فانظروا کیف کانوا حیث کانت الاملاء مجتمعهوالاهوا موتلفهو الاقلوب معتدله و الایدی مترادفه والسوف متناصره والبصائر نافذه و العزئم واحده الم یکونوا اربابا فی اقطار الارضین وملوکا علی رقاب العالمین.
امام علی (ع)فرمود :
پس بنگرید ، چگ.نه بودید«قوم بنی اسرائیل » زمانی که جمعیتها گرد امده ،و اندیشه ها با هم و دلها یکسان ودستها یاورهم و شمشیر ها کمک یکدیگر و بینشها ژرف و تصمیمات یکی بود ، آیا در اطراف زمین «شهرها » برگ و برهمه جهانیان حاکم نبوده ؟
19قال النبی (ص):
الجماعه رحمه و الفرقه عذاب :

پیامبر اکرم (ص) فرمود :
جماعت «وحدت» مایه رحمت و تفرقه موجب عذاب است .
20قال الامام علی (ع) :
فانظروا الی ماصاروا الیه فی اخر امور هم حین وقعت الفرقه وتشتت الالفه واختتلف الکلمه والافئدو تشعبوا مختلفین وتفرقوا متحاربین قد خلع الله عنهم لباس کرامته وسلبهم غضاره نعمهو بقی قصص اخناء هم فیکم عبرا للمعتبرین.

امام علی (ع) فر مود :
پس بنگرید به اخر کارشان «قوم بنی اسرائیل » ان هنگام که بین انها تفرقه افتاد ، ومهربانی والفتها بهم خورد و سخنها ودلها مختلف و گروه گروه شدند و بجان هم افتادند و پراکنده گشتند وباهم جنگیدند ، پس خداوند، لباس عزت را از تن انها بر کند و فراوانی نعمتش را از انها گرفت و آنچه باقی مانده ،سرگذشت انان است تا مایه عبرت گیرندگان باشد شود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن فایل ورد (word) :

سیمای مهدی عج در آ‎یینه قرآن

الم ذلک الکتابُ لاَ ریبَ فیهِ هُدَی ً لِلمتَّقین َ الذینَ یُومنُونَ بالغَیب
این همان کتابی است که در آن تردیدی نیست . ووسیله هدایت برای پرهیزکاران است.
سوره بقره ، آیه 13
*****

ونُرید اَن نَمُنَ علی َ الذینَ اِستُضعِفوُا فیِ الارِض وَ نجَعَلهُم ائَمَهّ ونَجعَلهُم الوارثین
ده ما براین قرار گرفته که بر مستضعفین در زمین ، منت نهاده و آنان را پیشوایان و وارثین روی زمین قرار دهیم .
سوره قصص ، آیه 4
*****

اعلمو اَنَّ اللهَ یُحیی اَلارضَ بَعدَ مَوتِها
بدانید خداوند ، زمین رابعد از مرگ آن زنده می کند .
سوره حدید ، آ‎یه 16
*****

وَعدَ اللهُ الذینَ آمنوُ منِکُم وعَمُلو الصالحاتِ لَیسَتخلِفنَّهُم فِی الارضِ کَما اِستخَلَفَ الّذینَ مِن
قَبِلِهم وَلَیمُکّنَنَّ لهُم دینهُم اّلذی ارتَضی لهُم ولَیُیدَّلَنهُم مِن بَعدِ خوفهُم امناً یَعبدُ ونَنی لایشرکونَ بی شیناً.
خداوند به کسانی که از شما ایمان آورده و اعمال صالح انجام داده اند وعده می دهد که آنها را قطعا خلیفه روی زمین خواهد کرد ، همانگونه که پیشینیان را خلافت روی زمین بخشید . ودین آئینی را که برای آنها شنیدیده پابرجا و ریشه دار خواهد ساخت وخوف وترس آنها را به امنیت و آرامش مبدل می کند ، آنچنانکه تنها مرا می پرستند وهر چیزی را برای من شریک نخواهند ساخت.
سوره نور ، آیه 54
هُوَ الّذی اَرَسَل رسُولَهُ بِالهُدی ودینِ الحقّ لیُظهرَهُ علیَ الدینِ کلّه ولوکرهِ المشرکُونَ
او کسی است که رسول خدا را با هدایت ودین حق فرستاد تا او را بر همه ادیان غالب سازد. هر چند مشرکان کراهت داشته باشند .
سوره صف ، آیه 9
*****

امَنَّ یجُیبُ المضُطرّ اذادعاه وُیکشفُِ ویجَعلکُمُ خُلَفاءَ الارضِ
آیا معبودهای بی ارزش شما بهترند یا کسی که دعای مضطرودمانده را به اجابت می رساند وگرفتاری وبلا را برطرف می سازد و شما را خلفای زمین قرار می دهد ؟!
سوره نمل آیه 62
*****

واخری تحِبّونها نصّر مِن الله وفتح قریب
ونعمت دیگری که آن را دوست دارید به شما می بخشد ، و آن یاری خداوند و پیروزی نزدیک است .
سوره صف آیه 13
*****

ولَقَد کتَبنا فِی الّزبُورِ منِ بَعدِ الّذکر اَنّ الاَرضَ یَرثُها عبادیَ الصالِحُون
مادر زوبور بعد از ذکر ( تورات یا کتب آسمانی ) نوشتیم که بندگان صالح من وارث (‌حکومت ) زمین خواهند شد .
سوره انبیاء آیه 105
*****

هَل اَتیکَ حَدیثُ الغاشَیهِ
آیا داستان آن فروگیرنده به تو رسیده است ؟
سوره غاشیه آیه 1

یَومَ یَاتی بَعضُ ایاتِ ربکّ لایَنفعُ نفساً ایمانُهالَم تَکُن امَنَت مِن قَبلُ
روزی که بعضی از آیات پروردگار فرا رسد ایمان کسانی که قبلا ایمان نیاورده اند سودی نبخشد.
سوره انعام آیه 158
*****

قلُ ارَایَتمُ انِ اصَبحَ ماوکُم غوراً فمَن یاتیکٌُم بماءَ مَعین
ای پیامبر به مردم بگو : به من خبر دهید اگر آبهای (سرزمین ) شما در زمین فرو رود چه کسی می تواند آب جاری در دسترس شما قرار دهد .
سوره ملک ‎آیه 30
*****

اّلذینَ اَن مکناّهم فی الاَرضِ اقامُو الصّلوهَ واتُوالّزکوهَ واَمَرُ وابالمُروفِ ونهواعَنِ المُنکَرولِله عاقَبهُ الامُور
یاران خدا کسانی هستند که هرگاه در زمین به آنها قدرت بخشیم نماز را بر پا می دارند وزکات را ادا می کنند وامر به معروف ونهی از منکر می نمایند پایان همه کارها از آن خداست .
سوره حج آیه 41
*****

ولَه اَسلَمَ مَن فِی السّمواتِ والارضِ طَوعاً وکَرماً
تمام کسانی که در آسمانها وزمین هستند از روی اختیار یا از روی اجبار در برابر فرمان او تسلیمند وبه سوی او باز می گردند .
سوره آل عمران آیه 82

در خصوصیات شخصی وعلایم مشخصه
اسم مبارک حضرت : محمد واین نام است که پیغمبر اکرم (ص) برای او گذارده وفرموده اسم او اسم من است وکنیه او کنیه من.
کنیه : کنیه مسلم حضرت ابوالقاسم وابوصالح نیز معروف است .
لقب : القاب حضرت بسیار است از جمله مهدی ، منصور ، قائم بامرالله ، حجه الله ، ولی الله ، صاحب الامر ، صاحب الزمان . المنتضم وبقیه الله .
پدر وسلسله آبا: الحسن العسگری بن علی الهادی بن محمد الجوادین علی الرضا بن موسی الکاظم بن جعفر الصادق بن محمد الباقربن علی زین العابدین بن الحسین بن علی بن ابی طالب امیر المومنین (ع)
مادر : نرجس دختر یشوعا فرزند شمعون فرزند یعقوب فرزند اسحاق فرزند ابراهیم (ع) ولقب او ملیکه از آن جهت که شاهزاده بوده و به سوسن وصیقل به حکیمه نیز ملقب شده .
سال تولد : بنابر مشهور سال 256 هجری قمری موافق عدد کلمه نوربه قولی سال 255
محل تولد : شهر سامراء د رمنزل پدری که الان صحن وحرم عسکریین علیهاالسلام است .

ساعت وروز تولد وقابله : در سحر نیمه شعبان شب جمعه ، قابله اش عمه پدرش حکیمه خاتون.
خصوصیات حمل وولادت : حمل او مخفی بود تاهنگام ولادت . مانند حمل موسی بن عمران یعنی به طوری بود که تا ساعت تولد هیچکس اثر حمل در نرجس نمی دید . حتی قابله های متخصصی که معتمد گماشته بود که هرگاه در خانواده امام عسگری (ع) اثر حمل ببینند فورا گزارش دهند . حکیمه خاتون گفت نزدیک بود مرا شک عارض شود که ناگاه صدای برادر زاده ام بلند شد.
« عمه شک مکن ، بخوان سوره انا انزلنا را»

حکیمه خاتون گفت : « شروع کردم به خواندن سوره ، ناگاه دیدم از میان رحم من هم آواز شد چون سوره تمام شد متولد گردید ودرهنگام تولد نوری از وی ساطع گردید که چشمای مرا خیره کرد . ناگاه او را دیدم که به سجده افتاده و شهادتین وشهادت بروصایت پدران خود بر زبان جاری کرد و چون به خودش رسید گفت :
« اللهم انجزلی وعدی واتمم لی امری وثبت وطاتی واملابی الارض قسطاوعدلا»
بار خدایا وعده مرا سریع ومسلم گردان وامر مرا تمام ساز وقدم مرا ثابت بدار وزمین را به واسطه من پراز عدل وداد گردان دوران تربیت تا سال 260 که پنج سال یا چهار سال وکسری از سن شریفش گذشته بود ودر کفالت پدر بزرگوارش وبه روح القدوس سپرده شده بود و دراین مدت مخفی از همه می زیست مگر بعضی از خواص که از ولادتش مطلع گشته واورا درایام کودکی مشاهده کردند .

ابتدای امامت : از سال 260 که پدر بزرگوارش به زهر معتمد عباسی شهید شد . امامت به او منتقل گردید .
سن مبارک : آن حضرت تاکنون که از هجرت 383 سال می گذرد ، 127 سال از عمر شریفش می رود وهنگامی که ظاهر شود به سیمای جوانی ظاهر خواهد شد . در سن سی یا چهل نمایش خواهد داد ومرور زمان هیچ در روی تاثیر نکرده تا معلوم شود .
قامت : جوان چهار شانه کشیده قد، نه بلند ونه کوتاه به زمین چسبیده .

صورت : خوشرو و درخشنده به طوری که نور روی او بر سیاهی موی ریش و سرغالب است .
خدوخال : دو گونه او روان بدون بر آمدگی و بر گونه راستش خال سیاهی است .
پیشانی : روگشاده و باریک و کشیده ونزدیک به هم اما نه پیوسته .
چشم ومژه : چشمانش سیاه ودرشت و فرورفته وپلکها درخشنده ، شاید فرورفتگی چشمها در اثر عبادت و بیداری شب و گریه بسیار زیاد باشد.
بینی : بینی کشیده و بالا آمده و مختصر بر آمدگی در وسط آن .
دندان : دندانهایش به خصوص دندانهای جلو گشاده وبه هم پیوسته .
رنگ چهره: سفید درخشنده سرخ گون خالص وسیر در سرخی .
رنگ سایر بدن: گندم گون وسبزه مایل به سفیدی نه سیاهی .

موورنگ مو : رنگ موی ریش وسر سیاه ، اما نور صورت غالب بر سیاهی موی اوست در کودکی موهای او درخشنده و سیاه و مجعد امانه زیاد هم پیچیده وتا نرمی گوش از دو طرف آویزان و برروی دوش ریخته و از وسط دارای فرق بود .
سر مبارک : سر مبارکش گرد و مدور و علامت ریختگی مو یا موهای ریز در بعضی از مواضع سر پیداست .
سرشانه و مابین دو شانه : استخوان سر شانه نرم وبزرگ و سردوش پایین افتاده و مابین دو شانه پهن.
علامتی در پشت شانه : مابین دو شانه آن حضرت از طرف چپ خالی است بر خلاف رنگ بدن مو در زیر دو شانه برگی است مانند برگ یاس.
علامتی در پشت : در پشت مبارک دو خال است یکی به رنگ بدن ودیگری شبیه به خال پیغمبر(ص).
بازو : بر بازوی راستش این دو آیه نوشته شده .
(جاء الحق وزهق باطل ،ان الباطل کان زهو قلوتحت کلمه ربک صدقاو عدلالامبدل لکلماته وهو السمیع العلیم ).
کف : کف دست آن حضرت پهن وبزرگ .
سینه واز سینه تا ناف : سینه پهن وفراخ واز گودال گلو تا ناف مانند خطی ا زمو کشیده شده .
شکم : شکم برآمده و بزرگ .
ران : دو ران او پهن و پرگوشت وبرران راست خالی است بر خلاف رنگ بدن.
زانو : دو زانو روبه جلو آمده از بزرگی .

قوت : قوه او چنان است که اگر اراده کند بزرگتریشن درخت را از جا بکند واگردر میان کوه ها صیمه بزند سنگهای کوه ها ا زجا کنده شود واز هم بپاشد . (روحی فداه ).

در خصوصیات غیبت وزمان غیبت
حضرت امام زین العابدین (ع) فرمود، قائم مارا دو غیبت است یکی از آنها درازتر از دیگری است.دوران غیبت صغری ، پس از انتقال امامت به آن حضرت و خواندن نماز بر جنازه پدر بزرگوارش در اثر تعقیب کردن معتمد عباسی برای دستگیر کردن وی غیبت نمود . حتی بر خواص هم ظاهر نمی شد . اما نائب خاص برای خود انتخاب فرمود تا مرجع شیعیان باشد

. حوائج و سوالات خود را به وسیله او به آن حضرت برسانند ودریافت جواب کنند . وخود گاه گاه مخفیانه برنائب خاص ظاهر می شد ودستورات خاصه می داد وسوالات دوستان را توقیع می فرمود و بسیاری از اوقات بر نائب هم ظاهر نمی شد و کتبا یا نه وجه دیگر بر روی القاء می فرمود .

تااینکه بر همین منوال چهار نائب هر یک پس از دیگری تعیین فرمود . وبعد از آن غیبت صغری مبدل به غیبت کبری گردید امر مراجعه شیعه محول به عموم فقهای جامع الشرایط شد واز این جهت آن چهارنائب را نائب خاص گفتند ، زیرا که نیابت ایشان به طور خصوص یعنی به نصب خاص وتعیین خاص آن حضرت بود . و فقهای عظام را نائب عام گفتند . زیرا که نیابت ایشان را به طور کلی امضاء فرموده و چنانچه در توقیع اسحاق بن یعقوب که بر دست نائب دوم فرمود:

« وما الحوادث الواقعه فارجعو فیها الی رواه شیعتنا فانهم حجتی علیکم واناحجه الله»
اما حادثه واموری که بر شمارخ می دهد در آنها مراجعه کنید به رویان احادیث ما زیرا که ایشان حجت منند بر شما و من حجت خدایم »
وحضرت صادق فرمود :
« واما من کان من الفقها ،صائنا النفسه ، حافقالدینه ، مخالفالهواه ، مطیعا لامرمولاه فللعوام ان یقلدوه»
هر کس از فقها ء نفس خود را از معاصی نگهداری کند ودین خود را حفظ نماید ومخالف هوای خود و فرمانبرمولای خود باشد پس برای عوام رواست که او را تقلید نمایند .

نواب اربعه
نائب اول: ابوعمر و عثمان بن سعید العمری الاسدی : برای سه امام نیابت کرده : امام علی النقی وامام حسن عسگری و حضرت حجت علیهم السلام ، نیابت او برای حضرت حجت (عج) از سال 260 تا 280 بود .
نائب دوم : پیراو محمد بن عثمان العمری بعد از وفات پدرش به نیابت حضرت انتخاب شد از سال 280 تا سال 305 واو نیز از حضرت عسگری (ع) نیابت کرده .
نائب سوم : ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی پس از وفات محمد بن عثمان به نیابت منصوب شد از سال 305 تا 326 .

نائب چهارم : ابوالحسن علی بن محمد سمری : از سال 326 بعد از وفات حسین بن روح به نیابت تعیین شد تا سال 329 که در نیمه شعبان وفات کرد .
دوران غیبت کبری
شش روز پیش از وفات سمری . توقیع شریف بر دستش جاری شد ، حاکی از آن بود که وفات تو نزدیک شده دیگر به کسی وصیت مکن وکسی را به نیابت تعیین مکن که غیبت نامه واقع گردید وظهور نخواهد بود مگر بعد از مدت طولانی و قساوت دلها و پرشدن از جو وهر کس ادعای مشاهده کند پیش از سفیانی و صیمه آسمانی او دروغگو وافتراء زننده است .
فوائد خاصه وجود امام غائب که اختصاص به شیعیان دارد .

نوع شیعه مود توجه آن حضرت است واز ایشان مخفیانه حمایت می کند ودفع شراشرار وکید کفاروفجار می نماید به طوری سری وغیر مستقیم که هیچکس متوجه نمی شود نقشه های ظالمانه را برهم می زند ، تدبیرات خائنان را درهم می شکند . چنانچه خود آن حضرت در توقیعی که برای شیخ مفید صادر فرمد به این جهت اشاره فرموده: ما اگر چه جایگزین شده ایم درمکانی که دور از مساکن ظالمین باشیم بر حسب آنچه خداوند برای ما وشیعیان ما صلاح در این دیده تا

مادامیکه دولت دنیا برای فاسیقین باشد لیکن مع الوصف علم ما به احوال شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما از ما مخفی نیست .. ما اهمال نمی کنیم در مراعات شما ونه فراموش می کنیم یاد شما را واگرنه این بود بلاها و شدائد بر شما نازل می شد ودشمنان شما را درهم می شکستند ونابود می کردند پس بپرهیزید خدای جل جلاله را و مارا یاری و کمک کنید بر دستگیری خودتان .

واما فوائد خصوصی که عاید بعضی از افراد به خصوص می شود ویا با سبب است یعنی در اثر وسل ویا بدون سبب بلکه عنایت خاصی است که ازخود آن حضرت می شود از جهت مصالحی که منظور می کند و آنها اموری است :
1- دستگیری از درماندگان 2- دادرسی بینوایان 3- رهنمائی راه گم کردگان
4- نجات دادن غرق شدگان 5- شفا دادن مریضی به اذن خدا بر سبیل اعجاز
6- وسیله سازی برای ادای قرض 7- رفع گرفتاری وعسرتها
8- نجات دادن از زندان 9- نجات دادن از دشمن واز مهالک وامثال ذلک
10- بشرف ملاقات او نائل شدن

علائم تشریفی خاصه آن حضرت درهنگام قیام
ماه و خورشید در فرمان او باشد : مانند سلیمان ماه وخورشید را بخواند واجابت او کنند .
باد وابرهای شدید در تسخیر او باشد : خداوند ابرهای رام را در اختیار ذو القرنین گذارد وابرهای سخت رعد وبرق دار را برای قائم (عج) ذخیره فرمود.
ابر بر وی سایه افکند : چون از مکه خارج شود در سایه ابر حرکت کند وبه زبان فصیح که جن وانس بشنوند ندائی از ابر بر آید که این است مهدی آل محمد (ع).

به نام او از آسمان ندا آ‎ید: پیش از قیام ودر وقت قیام وبیعت گرفتن به نام از آسمان ندا خواهد آمد . به رعب نصرت شود به هر طرف حرکت کند ومتوجه شود پیشاپیش اوبه اندازه یک ماه راه رعب حرکت کند از طرف راست و چپ و جلو .
شمشیرها برای جنگ نازل شود : شمشیرها از آسمان به عدد اصحاب او نازل شود وبر هر شمشیر نام صاحب او و خصوصیت او نوشته باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Concentrating on Training for Families of the Handicapped

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Concentrating on Training for Families of the Handicapped فایل ورد (word) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Concentrating on Training for Families of the Handicapped فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Concentrating on Training for Families of the Handicapped فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Concentrating on Training for Families of the Handicapped فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: اولین همایش علمی جانباز و خانواده

تعداد صفحات: 2

چکیده:

A change in normal physical state of a persan and his becoming a handicapped is a complex process that repuires training before and after it. Adopting serious responsibility to attend at front is surely accompanied by understanding possibilities and dangers that threaten the person all the times. Meawhile families more than others need training. That is why supporting the families emotionally and mentally can be the best backing to be present at front, so that soldiers will never forget their mothers’ good blessing before their going to front. Today many of eigh – year Holy Defense soldiers due to their injuries live in our society as the handicapped and despite their variety and complexity of position , their basic needs can be categorized as physical , psychological and social requirements. Taking in to consideration this point that a handicapped person once has not had any disability leads to the fact that by proper use of injured organs he can adjust with other intact people under new conditions. And this necessitates proper training that on one hand cover the handicapped persan himself and his family on the other hand. It must be said undoutedly that the most important part of training concerns with the psychological – emotianal aspect . Training dimensions can include the following steps:
– Accepting the new conditions of the handicapped person ,
– Accepting this fact that a family member may have problems or be disabled ,
– Developing appropriate living conditions in family according to the degree of disability,
– Not taking pity on the handicapped person because this causes his mental health ruin ,
– Planning to strenghten his physical and mental conditions, and
– Believing to be a valuable mement of the Holy Defense on the be half of the handicapped person.
Training in these fields is best to occur by use of workshop method of training (in specific cases face to face) , so that it develops basis of experience exchange. This training must definitely has step by step and final evaluation , in order to bear more success in decreasing problems of the handicapped and their families’ Facilitation of affairs.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله Nano Bioactive Glass based on the CaO–P2O5–SiO2 System; sy

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Nano Bioactive Glass based on the CaO–P2O5–SiO2 System; synthesized by sol–gel method فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Nano Bioactive Glass based on the CaO–P2O5–SiO2 System; synthesized by sol–gel method فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Nano Bioactive Glass based on the CaO–P2O5–SiO2 System; synthesized by sol–gel method فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Nano Bioactive Glass based on the CaO–P2O5–SiO2 System; synthesized by sol–gel method فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

The synthesis of SiO2-CaO -P2O5 bioactive glass was carried out by the sol-gel method At considerably lower temperatures than required for conventional melting methods. Sol-gel derived bioglass material was crushed into powder and its biocompatibility evaluation was assessed through immersion studies in simulated body fluid (SBF) for different time intervals to examine the formation of a hydroxyapatite layer in SBF. Scanning electron microscopy (SEM) and X-ray diffraction (XRD) analysis studies were conducted before and after contact of the material with SBF to characterize the chemical and physical properties of the sol-gel derived bioactive powders.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   196   197   198   199   200   >>   >