مقاله تحلیل نرخ خطای بیت در ارتباطات وایمکس در سرعت های بالای ات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تحلیل نرخ خطای بیت در ارتباطات وایمکس در سرعت های بالای اتومبیل با استفاده از مدل محو شدگی (Fading) ناکاگامی m فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل نرخ خطای بیت در ارتباطات وایمکس در سرعت های بالای اتومبیل با استفاده از مدل محو شدگی (Fading) ناکاگامی m فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل نرخ خطای بیت در ارتباطات وایمکس در سرعت های بالای اتومبیل با استفاده از مدل محو شدگی (Fading) ناکاگامی m فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل نرخ خطای بیت در ارتباطات وایمکس در سرعت های بالای اتومبیل با استفاده از مدل محو شدگی (Fading) ناکاگامی m فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
تعداد صفحات: 7
چکیده:
مدل m802/ 6 وایمکس، میزان انتقال دیتا تا سقف Gbps1 را برای ارتباطات ثابت عرضه کرده و جابه جایی تا سقف350 کیلومتر در ساعت را پشتیبانی می کند. استاندارد تکنولوژی وایمکس برای ارتباطات سیار در سرعت های بالای اتومبیل بصورت کامل بهینه نشده است . در سرعت های بالای وسایل نقلیه ، تغییرات پی در پی در محیط اطراف منجر به دشواری دریافت کننده و در نهایت منجر به افت شدید می شود و قادر نخواهد بود که کاربرد های زیادی را پشتیبانی کند بالاخص موضوعات چند رسانه ای را . ارزیابی نرخ خطای بیت، جزء لاینفک هر مقیاس اندازه گیری فعال است و مطالعات اخیر نشان می دهد که مدل ناکاگامی m برای طراحی و مدل گذاری محو شدگی کانال در ارتباطات بدون سیمی در سرعت های بالای اتومبیلی و وسایل نقلیه بهتر عمل می کند. در این مقاله ، مدل تحلیلی ارائه شده که با استفاده از مدل محوشدگی ناکاگامی m در سرعت های بالای اتومبیلی به ارزیابی نرخ خطای بیت در وایمکس می پردازد. مدل پیشنهادی قابل منطبق بوده و قابل استفاده برای ارتباطات متحرک و سیار وایمکس می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله حذف هیدروژن سولفوره توسط بیوفیلتر حاوی باکتری تیوباسیلوس ت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله حذف هیدروژن سولفوره توسط بیوفیلتر حاوی باکتری تیوباسیلوس تیوپاروس در بستری از گوش ماهی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف هیدروژن سولفوره توسط بیوفیلتر حاوی باکتری تیوباسیلوس تیوپاروس در بستری از گوش ماهی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف هیدروژن سولفوره توسط بیوفیلتر حاوی باکتری تیوباسیلوس تیوپاروس در بستری از گوش ماهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف هیدروژن سولفوره توسط بیوفیلتر حاوی باکتری تیوباسیلوس تیوپاروس در بستری از گوش ماهی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: دومین همایش آلودگی هوا و اثرات آن بر سلامت

تعداد صفحات: 12

چکیده:

سابقه و هدف: سولفید هیدروژن یک آلاینده بی رنگ و با بوی متعفن که دارای خاصیت خوردگی و فاسد کنندگی است. این گاز یکی از آلاینده های مهم درکارخانجات تولید مواد غذائی، کودسازی ها و تصفیه خانه های فاضلاب می باشد. در گذشته با استفاده از روشهای فیزیکوشیمیایی نظیر جذب سطحی در کربن فعال، سوزاندن ، اکسیداسیون کاتالیزوری، اسکرابرهای مرطوب و اکسیداسیون به روش حرارت این آلایند در خروجی کارخانجات حذف می گردد اما غالب این روشها با هزینه زیادی همراه می باشد هدف از این تحقیق دستیابی به روش کارآمد و ارزان قیمت در جهت حذف H2S از خروجی صنایع آلوده کننده می باشد.
مواد و روشها: ستون طراحی شده به ارتفاع 40 سانتیمتر و قطر 15 سانتیمتر تا ارتفاع 27/5 سانتیمتر به تعداد 4 عدد و بصورت سری از پوسته صدف دو کفه ای با درجه تخلخل 63 درصدحاوی باکتری تیوباسیلوستیوپاروس پر شده است. به منظور تولید گاز هیدروژن سولفوره از تاثیر اسید فسفریک بر سولفید سدیم استفاده گردید در طی این واکنشگاز H2S تولیدی پس از اندازه گیری غلظت بر حسب میلی گرم بر متر مکعب به ستون تزریق می گردد خروجی گاز از ستون توسط دستگاه اندازه گیری دائمی کنترل می گردد به منظور جلوگیری از آلودگی هوای محیط خروجی گاز ابتدا از دو ستون کربن اکتیو و سپس از یک اسکرابر کلرید اهن و در نهایت در مسیر شعله مستقیم سوزانده می شود تا هیچ ترکیب آلایندی وارد هوای محیط نگردد.
یافته ها: تعداد نمونه های قرائت شده 550 نمونه و مدت آزمایش 15 هفته انتخاب گردید همچنین تغییرات دبی هوای حامل بین 1 تا 12 لیتر بر دقیقه و غلظت آلایند ورودی 1 تا 140 میلی گرم بر متر مکعب در نظر گرفته شد همچنین میزان رطوبت موجود در محیط بین 77 تا 93درصد ثابت نگه داشته و میزان حرارت لازم جهت رشد میکروارگانیسم ها درجه حرارت اوپتیموم بین 20/5 تا 30 درجه سانتی گراد حفظ گردید. سیستم پس از سه هفته خوارک دهی شروع به افزایش راندمان نمود به طوریکه در هفته پایانی طرحراندمان تا مرز 90 درصد با دبی گاز حامل تعادل 6 لیتر بر دقیقه رسید.
بحث و نتیجه گیری: نتایج بدست آمده از تحقیق فوق نشان میدهد که سیستم بیولوژیکی در بیوفیلتر به علت عدم استفاده از باکتریهای رشته ای دچار گرفتگی نشده میزان افت فشار در ستون فوق تنها 2 میلیمتر آب بوده است و در طول دوره طرح به علت عدم گرفتگی صافی افت فشار ثابت مانده است از طرفی در روشهای سنتی هزینه عملیاتی، مصرف مواد شیماییی، هزینه احیا و بازیافت کربن، مصرف سوخت و غیره باعث شده است محققین در راستای روشهای جدید حذف مطالعاتی را آغاز نماید روش فوق با توجه به راندمان بالا، کم هزینه بودن، کنترل و نگهداری آسان جز بهترین روشها محسوب می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله توسعه و بررسی کاربرد مدل های مختلف آشفتگی kدر? در جریان ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توسعه و بررسی کاربرد مدل های مختلف آشفتگی kدر? در جریان های چگال افقی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه و بررسی کاربرد مدل های مختلف آشفتگی kدر? در جریان های چگال افقی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه و بررسی کاربرد مدل های مختلف آشفتگی kدر? در جریان های چگال افقی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه و بررسی کاربرد مدل های مختلف آشفتگی kدر? در جریان های چگال افقی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: هشتمین کنفرانس هیدرولیک ایران

تعداد صفحات: 8

چکیده:

سه مدل متفاوت آشفتگی k- به منظور بررسی اثرات غوطه وری بر آشفتگی در جریان های چگال افقی و ارزیابی کارایی آنها توسعه داده شده اند. تنشهای غیرهمسان آشفتگی بر اثر نیروی غوطه وری علاوه بر تنش های ناشی از اندرکنش سرعت های میانگین و نوسانات سرعت در یک مدلترکیبی بر اساس مدل تنش های جبری (ASM) و مدل استاندارد چگال k-در نظر گرفته شده است. فرضیه گرادیان پخشیدگی کلی (GGDH)، به جای فرضیه گرادیان پخشیدگی استاندارد بوسینسک به منظور در نظر گرفتن رابطه تنش های رینولدز در محاسبه شار آشفته مقادیر اسکالر در جریان های چگال در مدل دیگری در نظر گرفته شده است. مدل سوم، مدل بهبود یافته k-، از مقادیر متغیر برای پارامتر c3و عدد اشمبت استفاده می کند. جهت مدل سازی میدان حل از یک مدل عددی دو بعدی قائم بر اساس معادلات میانگین گیری شده زمانی ناویراستوکس استفاده شده و مدل های آشفتگی مختلف به آن اضافه شده اند. جهت مقایسه نتایج مدل ها و بررسی کارایی آن ها، نتایج شبیه سازی های عددی با نتایج آزمایشگاهی از یک جریان ثقلی افقی مقایسه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی کارآیی تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در حذف روغن، چرب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی کارآیی تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در حذف روغن، چربی و گریس فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارآیی تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در حذف روغن، چربی و گریس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارآیی تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در حذف روغن، چربی و گریس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارآیی تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در حذف روغن، چربی و گریس فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 1

چکیده:

با توجه به مشکلاتی که روغن، چربی و گریس می تواند در پساب تصفیه خانه های فاضلاب، در پروسه تصفیه و نحوه دفع کردن آن ( مانندرها سازی به منابع آبهای سطحی دفع در چاهای جاذب و .. ) و هم چنین از لحاظ زیبا شناختی ایجاد می کنند، ضروری به نظر می رسد که وجود و یا عدم وجود چربی و هم چنین غلظت موجود آن در پساب تعیین گردیده تا بتوان از مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات بهداشتی مربوط به چربی جلوگیری نمود. تعیین راندمان حذف روغن، چربی و گریس در تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز در فصل تابستان 1390 مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه برداری از فاضلاب ورودی و پساب خروجی از تصفیه خانه به روش انجام شد. در هر هفته 4 نمونه که شامل دو نمونه از ورودی و دو نمونه از خروجی پساب می باشد به حجم یک لیتر جمع اوری شده و نمونه های برداشت شده سریعا به ازمایشگاه انتقال یافت. پس از انتقال نمونه به آزمایشگاه با استفاده از حلال استخراج کننده و قیف جداکننده، قسمت استخراج شده از اب جدا گردید. پس از استخراج متناوب توسط حلال در مرحله نهایی با استفاده از حمام بخار و آب یخ جزء حلال گردیده و میزان روغن و چربی در ظرف با دانستن وزن اولیه و ثانویه ظرف اندازه گیری شد. براساس یافته های پژوهش مقدار متوسط روغن در فاضلاب خام ورودی به تصفیه خانه ی فاضلاب شیراز در حدود 255 میلی گرم بر لیتر و مقدار آن در پساب خروجی 81 میلی گرم در لیتر می باشد. دامنه درصد راندمان حذف در این تصفیه خانه 79/9-59 می باشد به طور متوسط 70 درصد است. با توجه به نتایج بدست آمده چنین می توان نتیجه گیری نمود که میزان چربی، روغن و گریس پساب تصفیه خانه فاضلاب شهری شیراز کمتر از استاندارد تخلیه به آبهای سطحی 10mg/l می باشد و می توان پساب تصفیه خانه، فاضلاب شهری شیراز را بدون نگرانی وارد محیط زیست وارد نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

مقاله بررسی زمین لغزه شهرک ولیعصر تبریز و ارائه روش پایدار سازی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی زمین لغزه شهرک ولیعصر تبریز و ارائه روش پایدار سازی فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زمین لغزه شهرک ولیعصر تبریز و ارائه روش پایدار سازی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زمین لغزه شهرک ولیعصر تبریز و ارائه روش پایدار سازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زمین لغزه شهرک ولیعصر تبریز و ارائه روش پایدار سازی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1376

محل انتشار: دومین سمینار زمین لغزه و کاهش خسارتهای آن

تعداد صفحات: 18

چکیده:

شهرک ولیعصر در شمال شرقی شهر تبریز واقع بوده و ازشهرکهای جدید الاحداث و درحال گسترش می باشد. بدلیل موقعیت جغرافیایی و وضعیت توپوگرافی زمین در این منطقه ، اغلب جهت ساختها خاکبرداری و خاکریزهای متنابهی صورت گرفته که موجب بروز چند زمین لغزه بزرگ گردیده است. از جمله مهمترین این زمین لغزه ها ، زمین لغزه کوی نگین پارک میباشد. تاریخچه وقوع زمین لغزه فوق به سالهای 69 و 70 باز می گردد. ووقع لغزشهای اولیه در این سالها موجب تخریب چند ساختمان در حال احداث در بالا دست شیب و ایجاد خسارت قابل توجه در ساختمانهای مجاور شیب گشته است. ریزشهای موضعی بتدریج موجب پیشروی گسیختگی بسمت بالا دست شده و اسکارپهای عمیقی در بالادست شیب ایجاد نموده که خانه های بالادست شیب را با خطر جدی مواجه ساخته است. در پایین دست شیب نیز جهت احداث یک مجتمع آپارتمانی 4 طبقه، پای شیب خاکبرداری شده است که خود یکی ازچند عامل بروز زمین لغزه بوده است.
زمین لغزه کوی نگین پارک بدلیل شیب، وسعت و گستردگی زیاد آن و نیز بجهت فاصله کم ساختمانهای بالا و پایین و عمق زیاد لغزش از جمله مشکل آفرین تر لغزشها در منطقه بوده است و همین امر موجب پیچیدگی تحلیل و پایدارسازی آن گردیده است.
طی روند بررسی زمین لغزه فوق سوابق ، تاریخچه و علل بروز ناپایداری شناخته شده و عوامل دخیل در آن مورد بررسی قرار گرفته است و با توجه به این عوامل روش مناسب پایدارسازی پیشنهاد شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   196   197   198   199   200   >>   >