پروژه دانشجویی مقاله ضمانت نامه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ضمانت نامه در pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ضمانت نامه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ضمانت نامه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ضمانت نامه در pdf :

ضمانت نامه

ضمانتنامه: سندی است که به موجب آن بانک ضمانت انجام تعهدات اشخاص حقوقی و یا حقیقی را که در رابطه با موضوع ضمانت نامه تحقق می یابد به عهده می گیرد و در صورت عدم ایفای به موقع تعهدات از سوی آنان ، با اعلام ذینفع به بانک، مبلغ ضمانت شده به حساب ذینفع واریز گردد.
ضمانت نامه ریالی
ضمانت نامه ارزی

آشنایی با انواع ضمانت نامه‌های ریالی و نحوه صدور آن:
انواع ضمانت نامه‌های ریالی عبارتند از:
ضمانت نامه شرکت در مناقصه/مزایده: ضمانت نامه شرکت در مناقصه/مزایده عبارت از تعهدی است که بانک به درخواست شرکت کننده در مناقصه/مزایده و به نفع طرفی که اشخاصی را برای شرکت در یک مناقصه/مزایده دعوت کرده است صادر می نماید. درصورت کوتاهی برنده مناقصه/مزایده از انجام تعهداتی که درشرایط مناقصه/ مزایده ذکر گردیده و در پیشنهاد تسلیم شده خود به عهده گرفته است، مبلغ تعیین شده در ضمانت نامه به ذینفع پرداخت می گردد

ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات ناشی از قرارداد (حسن انجام کار): ضمانت نامه حسن اجرای تعهدات ناشی از قرارداد عبارت از تعهدی است که بانک درصورت کوتاهی پیمانکار یا متعهد (مضمون عنه) در انجام درست تعهدات ناشی از قرارداد، و بر اساس اعلام کارفرما به بانک، معادل مبلغ ضمانت نامه، به وی پرداخت نماید.
ضمانت نامه برای استرداد پیش پرداخت: ضمانت نامه برای استرداد پیش پرداخت تعهدی است از سوی بانک جهت پرداخت مبلغ معینی وجه نقد به کارفرما ( ذینفع) درصورت کوتاهی پیمانکار (مضمون عنه) از باز پرداخت وجهی که به هنگام عقد قرارداد از سوی کارفرما به وی پرداخت شده است.

ضمانت نامه استردادکسور وجه الضمان: عبارت است از ضمانت نامه ای که بانک به استناد قرار داد اصلی بین کارفرما و پیمانکار برای پیمانکار صادر می کند.کارفرما مکلف است به تناسب پیشرفت کار و بر اساس صورت وضعیت ارائه شده در مقاطع مشخص وجوهی را به پیمانکار پرداخت نماید و کارفرما علاوه بر ضمانت نامه هائی که تا این مرحله دریافت نموده است در هر مرحله پرداخت درصد مشخصی از آن را به منظور اطمینان از حسن اجرای تعهدات کسرو نگهداری می نماید تا درصورت تحویل قطعی وعدم وجود نواقص آن را به پیمانکار مسترد نماید و پس از تحویل موقت، کارفرما ممکن است از پیمانکار ضمانت نامه استرداد کسورات انجام شده را مطالبه کند تا بتواند وجوه انباشته شده از محل کسوراتی که در هر مرحله پرداخت نگهداری نموده است را به پیمانکار پرداخت نماید.

ضمانت نامه جهت پرداخت حقوق گمرکی و ترخیص کالا: ضمانت نامه جهت پرداخت حقوق گمرکی و ترخیص کالا ، عبارت است از ضمانت نامه‌ای که بانک برای ترخیص کالاهای وارداتی از کشور های دیگربه نفع گمرکهای کشور و بنا به تقاضای وارد کننده کالا صادر می نماید.
راهنمای نحوه صدور ضمانت نامه ریالی

مراحل صدور انواع ضمانت نامه‌های ریالی:
1- مراجعه متقاضی به شعب یا سایت الکترونیکی بانک و دریافت مدارک زیر:
– فرم درج مشخصات متقاضیان دریافت تسهیلات مالی و خدمات اعتباری مربوط به اشخاص حقیقی و یا حقوقی بر حسب نوع متقاضی)- فرم درخواست صدور ضمانت نامه ریالی
– فهرست مدارک مورد نیاز بانک

تبصره- متقاضیانی که در بدو بهره برداری و شروع به کار می باشند جهت دریافت این نوع خدمات می باید علاوه بر فرمهای قبلی فرم مخصوص این نوع متقاضیان را نیز دریافت نمایند.
2- متقاضی پس از مطالعه و تکمیل فرمهای دریافتی اقدام به ممهور نمودن فرمها به مهر و امضاء مجاز خود/شرکت نموده و آنها را به همراه مدارک مورد نیاز بانک در مرحله پذیرش به بانک ارائه می نماید.

3- افتتاح حساب جاری قرض‌الحسنه نزد شعب بانک توسط متقاضی
4- بررسی وضعیت متقاضی توسط بانک
4-1- در صورت عدم تصویب تقاضا، موضوع توسط شعبه به صورت کتبی به متقاضی اطلاع داده می شود.
4-2- در صورت تصویب تقاضا، بانک میزان و نوع تضمین‌ها و وثائق و میزان سپرده را تعیین و به اطلاع متقاضی می رساند.
5- پس از تامین وثایق، تضمینها و واریز سپرده و ارائه مدارک مرحله انعقاد قرارداد توسط متقاضی، بانک اقدامات لازم را جهت انعقاد قرارداد و صدور ضمانت نامه بعمل می آورد.
6- پس از انعقاد قرارداد، ضمانت نامه ریالی توسط شعب بانک صادر می گردد.

نکته- در تمامی مراحل فوق متقاضی می تواند از طریق شعبه از وضعیت تقاضای خود آگاهی یابد.
ضمانت نامه ارزی
به طور کلی ضمانت نامه های ارزی به دو دسته ضمانتنامه های وارداتی و صادراتی تقسیم می شوند:
ضمانت نامه های وارداتی

ضمانت نامه های وارداتی اعم از ضمانتنامه های شرکت در مناقصه، حسن انجام کار و پیش پرداخت به درخواست فروشندگان/ پیمانکاران خارجی و درمقابل تضمین متقابل بانکهای کارگزار به نفع خریداران/ کارفرمایان ایرانی صادر می گردد. در ضمانتنامه های وارداتی بیش از هر چیز اعتبار بانک فروشنده و شرایط مندرج در متن تضمین متقابل مورد توجه می باشد.
جهت اطلاع از اسامی کارگزاران مورد قبول این بانک همچنین جهت دریافت فرمهای مورد قبول و اطلاع از شرایط لازم در متن تضمین متقابل با دایره ضمانتنامه های ارزی اداره کل ارز با شماره تلفن 8836437 تماس حاصل فرمائید.

ضمانت نامه های صادراتی
ضمانتنامه های صادراتی از لحاظ موضوع به سه گروه تقسیم می شوند:
• ضمانت نامه های صادراتی موضوع صدور خدمات فنی و مهندسی.
• ضمانت نامه های صادراتی موضوع صدور کالا.

• ضمانت نامه های صادراتی موضوع قراردادهای داخلی.
ضمانتنامه های مربوط به موضوعات فوق به صورت انواع ضمانتنامه های شرکت درمناقصه، حسن انجام کار، پیش پرداخت و سایر انواع ضمانت نامه ها صادر می گردد.
ضمانت نامه های صادراتی موضوع صدور خدمات فنی و مهندسی:
مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

1 تایید صلاحیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی حاوی سقف ضمانتنامه ( درمورد ضمانت نامه شرکت در مناقصه)
آدرس : خ شیخ بهایی، خ ملاصدرا، خ لادن، شماره 24 تلفن 6- 804175

2 تایید صلاحیت دیبرخانه شورایعالی صادرات مستقر در مرکز توسعه صادرات ایران(درمورد ضمانتنامه های حسن انجام کار و پیش پرداخت) حاوی سقف ضمانتنامه و مبلغ کل قرارداد .
آدرس: بزرگراه چمران، جنب شهربازی، مرکز توسعه صادرات ایران، ساختمان اداری تلفن 21911
3 تکمیل فرم مشخصات ضمانت نامه درخواستی درسربرگ شرکت با امضاء و مهر مجاز شرکت ( تایید امضانامه ضروری است).
4 ارائه تصویر اسناد مناقصه ( در مورد ضمانت نامه های شرکت در مناقصه) و تصویر قرارداد یا ابلاغیه ارجاع کار- بخشهای مربوط به مشخصات قرارداد و چگونگی پرداختها ( در مورد ضمانت نامه های حسن انجام کار و پیش پرداخت ) در دو نسخه.

5 تاییدیه کمیته اعتباری بانک.
6 ارائه تصویر اساسنامه شرکت و آخرین تغییرات در خصوص ترکیب اعضای هیات مدیره، امضاهای مجاز و سرمایه شرکت در روزنامه رسمی کشور.
7 تاییدیه کمیته اعتباری مدیریت امور اعتبارات و سرمایه گذاریهای بانک پس از اخذ مجوز بانک مرکزی.
8 ارائه تعهدنامه از طرف متقاضی مبنی بر اینکه چنانچه پرداخت وجه ضمانت نامه به ذینفع موضوعیت یابد، ضمانتخواه مکلف به تامین وجه ضانتنامه به ارز یا معادل ریالی آن بر اساس نرخ فروش ارز در روز ضبط ضمانت نامه خواهد بود.

9 تامین وثایق به شرح ذیل
– امه تا معادل ده میلیون دلار: 3 درصد سپرده نقدی و 97 درصد سفته.
نسبت به مازاد معادل ده میلیون دلار تا پنجاه میلیون دلار: 5 درصد سپرده نقدی و 95 درصد سفته.
10 نرخ کارمزد سالانه صدور ضمانت نامه های خدمات فنی و مهندسی تا مبلغ پنجاه میلیون دلار نیم درصد و مازاد بر آن سه دهم درصد می باشد.
– درصورت صدور ضمانت نامه توسط کارگزار، تامین کارمزد (‌معادل ریالی) به عهده متقاضی خواهد بود.

توجه: در صورت عدم ارائه هریک از وثایق فوق، این بانک از ادامه انجام درخواست متقاضی خودداری خواهد نمود و از این بابت هیچگونه ادعائی مسموع نخواهد بود.
ضمانت نامه های صادراتی موضوع صدور کالا:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
1 تایید صلاحیت متقاضی در خصوص توانایی اجرای قرار داد یا موضوع مناقصه از وزارتخانه ذیربط.
2 تکمیل فرم مشخصات ضمانت نامه درخواستی در سربرگ شرکت با امضاء‌ و مهر مجاز شرکت (‌تایید امضا نامه ضروری است )
3 ارائه تصویر اسناد مناقصه (‌ در مورد ضمانت نامه های شرکت در مناقصه) و تصویر قرارداد یا ابلاغیه ارجاع کار- بخشهای مربوط به مشخصات قرارداد و چگونگی پرداختها ( در مورد ضمانت نامه های حسن انجام کار و پیش پرداخت) در دو نسخه.

4 ارائه تصویر اساسنامه شرکت و آخرین تغییرات در خصوص ترکیب اعضای هیات مدیره، امضاهای مجاز و سرمایه شرکت در روزنامه رسمی کشور.
5 تاییدیه کمیته اعتباری مدیریت اعتبارات و سرمایه گذاریهای بانک صادرات پس از اخذ مجوز بانک مرکزی
6 ارائه تعهدنامه از طرف متقاضی مبنی بر اینکه چنانچه پرداخت وجه ضمانت نامه به ذینفع موضوعیت یابد، ضمانتخواه مکلف به تامین وجه ضمانتنامه خواهد بود.
7 میزان وثایق مطابق با مفاد آئین نامه صدور ضمانتنامه و ظهرنویسی از طرف بانکها و بر اساس توانمندیهای شرکت و تشخیص بانک مشخص خواهد گردید.
8 نرخ کارمزد سالانه این بانک جهت صدور ضمانت نامه های صدور کالا، بر مبنای تعرفه مذکور، بابت ضمانتنامه های شرکت در مناقصه 75/1 درصد و سایر موارد 25/2 درصد در سال خواهد بود.

9 درصورت صدور ضمانت نامه توسط کارگزار، تامین کارمزد کارگزار( معادل ریالی ) به عهده متقاضی خواهد بود.
ضمانتنامه های صادراتی موضوع قراردادهای داخلی:
مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

1 تکمیل فرم مشخصات ضمانت نامه درخواستی در سربرگ شرکت با امضاء و مهر مجاز شرکت ( تایید امضانامه ضروری است).
2 ارائه تصویر اساسنامه شرکت و آخرین تغییرات در خصوص ترکیب اعضای هیات مدیره، امضاهای مجاز و سرمایه شرکت در روزنامه رسمی کشور.
3 ارائه تصویر اسناد مناقصه ( درمورد ضمانت نامه های شرکت در مناقصه) و تصویر قرارداد یا ابلاغیه ارجاع کار- بخشهای مربوط به مشخصات قرارداد و چگونگی پرداختها ( در مورد ضمانت نامه های حسن انجام کار و پیش پرداخت ) در دو نسخه.

4 تاییدیه کمیته اعتباری مدیریت اعتبارات و سرمایه گذاری بانک.
پس از اخذ مجوز بانک مرکزی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد بیماری ایدز در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد بیماری ایدز در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد بیماری ایدز در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد بیماری ایدز در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد بیماری ایدز در pdf :

بیماری ایدز

« مقدمه »
با توجه به گستردگی ایدز در تمام آحاد جامعه و پراکندگی جمعیت در اقصا نقاط کشور، لزوم آموزش همه جانبه و گسترده از سوی همه ی رده های بهداشتی بیش از پیش آشکار می شود. بنابراین، درگیرشدن تمام سطح بهداشتی از پایین ترین سطح یعنی خانه های بهداشت تا بالاترین سطح یعنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امری گریزناپذیر است.

بر این اساس، آن چه شایسته ی توجه بیشتری است، مشارکت بهورز به عنوان اصلی ترین، کلیدی ترین و بنیادی ترین مهره ی بهداشتی جهت به دست گرفتن این امر خطیر است بنابراین، سیاست، برنامه های ادغام کنترل و پیشگیری بیماری ایدز در سیستم شبکه بر این اساس طراحی شده است. هدف این مجموعه آشنا کردن بهورز با تمام ابعاد ایدز و ایجاد بینش صحیح نسبت به این بیماری و بسترسازی مناسب جهت فعالیت های کاهش آسیب، شناسایی افراد بار فتارهای پرخطر توسط بهورز و ارجاع آن ها به سطوح بالاتر، جهت انجام مشاوره و آزمایش داوطلبانه ی اچ آی وی است.
تعریف عفونت اچ آی وی (HIV) و بیماری ایدز (AIDS)
ایدز یک بیماری عفونی واگیردار است که به عامل ایجاد آن ویروس

اچ آی وی می گویند. اصولاً ویروس ها در خارج از سلول زنده قادر به ادامه ی حیات نیستند.
یکی از سلول هایی که اچ آی وی برای ادامه ی حیات به آن احتیاج دارد گلبول های سفید بدن انسان است این ویورس در خارج از سلول های زنده و در مواجهه با مواد ضد عفونی کننده و حرارت، در مدت کوتاهی از بین می رود.
راه های انتقال اچ آی وی
1- خون و فرآورده های خونی آلوده
2- تماس های جنسی محافظت نشده با افراد آلوده

3- مادرآلوده به فرزند
4- مصرف کنندگان تزریقی مواد مخدر
5- دریافت کنندگان مکرر خون
6- همسر یا شرکای جنسی افراد ذکر شده ی بالا

1- خون و فرآورده های خونی آلوده :
اگر خون فرد آلوده به اچ آی وی با خون فرد دیگری تماس پیدا ممکن است عفونت را انتقال دهد در زمان انتقال خون نیز ممکن است بیماری منتقل شود. اما در حال حاضر در ایران، تمام خون های اهدائی از نظر احتمال آلودگی به اچ آی وی ارزیابی شده، در صورت آلوده بودن استفاده نمی شوند، پس این خطر به حداقل می رسد.

اگر خون آلوده به اچ آی وی به هر روش دیگری وارد خون فرد سالم شود، ممکن است آلودگی را منتقل کند که به این حالت نیز در زندگی روزمره با رعایت اصول بهداشتی کمتر اتفاق می افتد. ولی اگر فرد آلوده به اچ آی وی تزریقی با سرنگ انجام دهد و سپس فرد دیگری بلافاصله با همان سرنگ و سر سوزن آغشته به خون به خود تزریق کند به طوری که خون آلوده در سرسوزن یا سرنگ وارد خون فرد دوم شود، احتمال ابتلای فرد دوم بالا خواهد بود به این ترتیب، اگر با هر جسم برنده و نوک تیز آغشته به خون آلوده به اچ آی وی خراش یا بریدگی در بدن فرد سالم ایجاد شود، ممکن است ویروس منتقل شود.
بنابراین، اگر اعمالی مانند خالکوبی، حجامت، سوراخ کردن گوش، ختنه، جراحی و خدمات دندانپزشکی با وسایل غیر استریل انجام شود، ممکن است با خطر انتقال ویروس همراه باشد.
به یاد داشته باشید، اچ آی وی در خارج از بدن در تماس با حرارت و مواد ضدعفونی کننده مثل وایتکس به سرعت از بین می رود.
انجام این اعمال با وسایل استریل و تمیزی خطر ندارد.
از آنجا که اغلب معتادان تزریقی اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند و تعداد زیادی از آنها از یک سرنگ و سرسوزن به صورت مشترک استفاده می کنند.

– مادر آلوده به فرزند :
بیشترین احتمال انتقال اچ آی وی از مادر آلوده به فرزند، در اواخر زمان بارداری، بخصوص هنگام زایمان وشیردهی است. پیش گیری از این راه انتقال، جلوگیری از بارداری زنان اچ آی وی مثبت است.

در صورت بروز بارداری، پیشگیری دارویی با سه داروی ضد رتروویروسی ( زایدو ودین، لامیوودین، نلفیناویر) از ماه چهارم ضروری است و زایمان به صورت سزارین توصیه می شود. بعلاوه از آنجا که انتقال اچ آی وی از طریق شیردهی نیز ممکن است، نوزاد باید حتماً با شیرخشک تغذیه شود و بلافاصله پس از تولد درمان پیشگیری با داروهای ضد رتروویروسی مزبور قرار گیرد.

چگونه می توان آلودگی به اچ آی وی را تشخیص داد؟
ابتلا به عفونت اچ آی وی از روی ظاهر فرد قابل تشخیص نیست.
بعد از ورود ویروس، بدن به تدریج ماده ای به نام آنتی بادی تولید می کند که با روش های آزمایشگاهی در خون قابل تشخیص است و به کمک آن می توان به آلودگی فرد پی برد. پی در دوره ی بدون علامت، فرد هیچ علامت ظاهری ندارد، اما آزمایش او مثبت است. ترشح آنتی بادی تدریجی است، به همین خاطر بعد از ورود ویروس به بدن تا زمانی که سطح آنتی بادی در خون به حد قابل اندازه گیری برسد، بین دو هفته تا شش ماه فاصله وجود دارد که به آن دوران پنجره می گویند. و این دوران با وجود حضور ویروس در بدن، فرد آلوده علامت بالینی ندارد و آزمایش او مثبت نیست.

پس از ورود اچ آی وی به بدن چه اتفاقی می افتد؟
ویروس ایدز به سلول های خاصی از بدن مانند گلبول های سفید تمایل دارد و برای رشد و تکثیر خون به این سلول ها وارد می شوند. به عبارت دیگر این ویروس به داخل سلول های وارد می شود که وظیفه آنها از بین بردن این موجود است، درست مانند نفوذ دشمن در ارتش یک کشور و جلوگیری از مبارزه سربازان آن ارتش.
این ویروس بر خلاف بیشتر عوامل بیماری زای عفونی به خودی خود موجب تخریب و یا صدمه به بافت های بدن نمی شود و پس از ورود به گلبول های سفید تا مدت های طولانی حتی ده سال ممکن است بدون هیچ تخریبی در بدن باقی بماند و هیچ علامتی هم ایجاد نکند. بعد از جایگزینی ویروس در گلبول سفید، از این سلول ها برای تکثیر و بقای خود استفاده می کند و به این ترتیب گلبول سفید آرام آرام کارآیی خود را از دست داده و نابود می شود در این صورت اگر یک میکروب دیگر وارد بدن شود، گلبول سفید نمی تواند با آن مبارزه کند.

بنابراین وجود ویروس ایدز و واکنشی که بدن نسبت به این ویروس نشان می دهد موجب بروز علامت در بدن نمی شود.
بعد از مدتی ماده ای به نام آنتی بادی در خون ترشح می شود که حضور این ماده نیز علامتی ایجاد نمی کند ولی در تشخیص آزمایشگاهی به ما کمک می کند.
به این ترتیب در زمان خیلی طولانی، ویروس ایدز در بدن فرد آلوده وجود دارد، اما او هیچ گونه علامتی نشان نمی دهد به این مرحله « مرحله بدون علامت » می گویند.

در این مرحله فرد بیمار نیست و مثل سایر افرادی که در جامعه هستند به طور طبیعی زندگی می کند اما ویروس در بدن او وجود دارد و می تواند آن را از طریق خون و ترشحات جنسی به دیگران منتقل کند.
در این دوره اصطلاحاً می گویند : فرد آلوده به اچ آی وی و بدون علامت است.
بتدرج و پس از گذشت سال ها با کاهش کارآیی و تعداد گلبول های سفید، بدن قدرت مقابله در برابر سایر بیماری های عفونی را از دست می دهد، در این زمان اگر عامل بیماری زای دیگری به بدن وارد شود گلبول های سفید نمی تواند وظیفه ی محافظتی خود را انجام دهند، بنابراین بدن قادر به انجام هیچ واکنشی نیست و میکروب می توان انسان را از پا درآورد. در این مرحله بیماری های عفونی و سرطان های غیرعادی در بدن فرصت رشد و بیماری زایی پیدا می کنند وقتی کارآیی گلبول های سفید کاملا از بین رفت، میکروب هایی که در حالت عادی بیماری های ساده ایجاد می کنند و خیلی زود درمان می شدند، عفونت های شدید ایجاد کرده که حتی می تواند به مرگ منجر شود به این مرحله از بیماری ایدز که در اصل با علامت انواع بیماری های عفونی دیگر همراه است مرحله بیماری می گویند و در اصطلاح فرد در این مرحله مبتلا به ایدز شده است.
برای مراقبت و درمان فرد آلوده به اچ آی وی یا مبتلا به ایدز چه باید کرد؟

تاکنون هیچ دارویی برای ریشه کن کردن کامل ویروس ایدز ساخته نشده و ویروس وارد شده به گلبول های سفید بدن یک فرد را به هیچ طریقی نمی توان ریشه کن کرد. در عین حال داروهایی وجود دارد که با مصرف آن می توان طول عمر مبتلایان به ایدز را طولانی تر و کیفیت زندگی آنها را بهتر کرد.
با توجه به گران بودن داروها، مصرف نظم آنها از زمانی که فرد وارد مرحله بیماری ایدز شده توصیه می شود.

به افرادی که در مرحله بدون علامت هستند از دو جنبه ذیل باید توجه شود :
1- مراقبت های روحی – روانی
این افراد به بیماری مزمنی مبتلا هستند که مورد پذیرش جامعه نیست و موجب طرد آنها می شود این بیماران بدلیل وحشت از ننگ و بدنامی در شرایط روحی – روانی نامساعدی قرار دارند.
از سوی دیگر بیشتر این افراد تفاوت بین عفونت اچ آی وی و بیماری ایدز را نمی دانند به همین دلیل با شروع آلودگی، گمان می کنند که زندگی آنها به پایان رسیده و به شدت ناامید می شوند. بنابراین، انجام مشاوره های اصولی و دقیق برای کمک به فرد در پذیرش بیماری و فهم تفاوت بین ابتلا به عفونت اچ آی وی و بیماری ایدز ضروری است در غیر این صورت ممکن است فرد به افسردگی دچار شده و یا دست به خودکشی بزند و یا حتی درصدد انتقام جویی برآید.
2- مراقبت های پزشکی :
سیستم دفاعی بدن فرد آلوده به اچ آی وی ضعیف شده، پس امکان ابتلای وی به بیماری های عفونی دیگر زیاد است.

 

سل یکی از بیماری هایی است که هم فرد اچ آی وی مثبت و هم اطرافیان او را تهدید می کند. این افراد باید دائما تحت نظر بوده و بررسی شوند و در صورت لزوم، برای پیشگیری و یا درمان سایر عفونت ها داروهای مورد نیاز را دریافت کنند.
تغذیه مناسب، ورزش و روحیه خوب از سایر عوامل موثر در تأخیر ورود به مرحله بیماری ایدز هستند.
عفونت اچ آی وی چه ویژگی هایی دارد که از سایر بیماری های عفونی متمایز شده است.
این بیماری از راه هایی منتقل می شود که با رفتارهای پنهان انسان در ارتباط است، اعتیاد تزریقی و ; ) پس ایدز علاوه بر بیماری عفونی یک بیماری رفتاری است.
چون بیشتر بیماری های رفتاری چند عاملی هستند، کنترل آنها دشوار است. از طرفی، ارتباط این بیماری با خصوصی ترین رفتارهای انسان ها باعث می شود که افراد مبتلا به راحتی درباره ی آن صحبت نکنند.

بیمار ایدز یک دوره بدون علامت بسیار طولانی دارد که از دو نظر حائز اهمیت است :
1- بیش از 90 % افراد آلوده به ین ویروس از آلودگی خود اطلاع ندارند.
2- افراد آلوده طی سال های متمادی به عنوان مخازن آلوده ای عمل می کنند زیرا هیچ علامتی ندارند و به راحتی دیگران را آلوده می کنند.
اگر برای این افراد که اغلب در سنین فعال اجتما

عی اقتصادی و ; هستند شرایط مناسب جهت مشاوره و مراقبت وجود داشته باشد می توانند بدون آنکه خطری برای جامعه داشته باشند از یک زندگی سالم و مفید که حق مسلم آن هاست بهره مند شوند. تا کنون واکسنی جهت پیشگیری ساخته نشده است. راه های ویژه ی انتقال بیماری و آموزش های غیر اصولی که در سال های ابتدایی شناخت بیماری در سطح جهان داده شده، این بیماری را به عنوان ننگ اجتماعی در فرهنگ ها معرفی کرده و به همین دلیل افراد کمتر برای اقدام های تشخیص مراجعه می کنند که این امر موجب شیوع بیماری های عفونی دیگر در بین آنان و سایر افراد جامعه می شود به همین دلیل بیماری ایدز از یک بیماری عفونی

به یک معضل سیاسی اقتصادی و اجتماعی و بهداشتی تبدیل شده تا جائی که از آن به عنوان بزرگترین چالش قرن نام برده می شود.
عوارض ایدز :
هنگامی که فردی به مرحله پایانی بیماری ایدز برسد که در آن دستگاه ایمنی او بسیار ضعیف می شود و در نهایت به عفونت ها و سرطان هایی دچار می شود که افراد عادی و سالم را به ندرت مبتلا می کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی عمران در احداث ساختمان مسکونی در pdf

مقدمه
*********************************************
فصل اول
بررسی بخشهای مرتبط بابخش کار آموزی
بررسی آموخته ها و پیشنهادات **********************************************
فصل دوم
تخریب
رعایت اصول ایمنی در تخریب
**********************************************
فصل سوم
تجهیز کارگاه
انبار کردن سیمان
پیاده کردن نقشه
پی کنی
کرسی چینی
نحوه کرسی چینی یا ساخت پی سنگی
**********************************************
فصل چهارم
قالب بندی
انواع قالب از لحاظ جنس
قالب چوبی
**********************************************
فصل پنجم
آرماتوربندی
هدف از بکار بردن فولاد در قطعات بتنی
بستن میلگردها به همدیگر
نحوه خم کردن میلگردها
برش میلگردها
آچار خم کن یا آچار F
نحوه ساخت شناژهای افقی وعمودی
قالب بندی شناژهای افقی و عمودی
فاصله نگهدار یا لقمه
قلاب انتهای میلگرد و اندازه استاندارد آن
**********************************************
فصل ششم
بتن سازی
حمل بتن
نسبت های اختلاط
بتن ریزی
بتن ریزی در هوای گرم
بعضی از مسائلی که ممکن است در بتن تازه بوجود اید
مشخصات نا مطلوب بتن اب انداخته
تراکم بتن
نگه داری از بتن
هم سطح کردن کف اتاقها با شناژ افقی
دیوار چینی
قالب بندی شناژ های عمودی
نحوه پر کردن شنا ژهای عمودی
هم سطح کردن دیوار
قالب بندی سقف
حمل ونقل وانبار کردن تیرچه ها
بلوک
میلگرد های ممان منفی
میلگردهای حرارتی
کلاف عرضی
قلاب اتصال
بتون ریزی سقف
افت بتن (انقباض)
عوامل موثر در افت
راههای مقابله با افت
خزش یا وارفتگی
**********************************************
عوامل موثر بر خزش
راههای مقابله با خزش
خستگی در بتن
روشهای مراقبت از بتن سقف
شمشه گیری
کف سازی
سفید کاری یا کف مال گچ
کشته کشی یا نازک کاری

دانشجویان رشته عمران در دوره کاردانی که دوسال به طول می انجامد با درسهای تئوری آشنا میشوند وتا حدودی با مسائل مختلف ساختمان سازی آشنا میشوند ولی باز نیاز به کسب تجربه دارند وکسب این تجربه میسرنیست مگر انکه دانشجویان درسر کارمطالبی راکه در کتابها خوانده اند لمس کرده وبا چشم خود طریقه انجام کارها راببینند وبه همین دلیل چهار واحد رابه همین امر اختصاص داده اند که این واحدها جزو مهمترین واحدهای این دوره می باشد.
بررسی بخشهای مرتبط بابخش علمی کارآموزی:
اولین نیازطبیعی انسان غذا می باشد زیرا انسان بدون خوراک قادربه ادامه حیات نیست .دومین نیازانسان مسکن می باشد ومکانی که در ان زندگی میکند وفرزندانش را بزگ میکند ودر ان به زندگی ادامه می دهد.
مسکن تنها به ساختمان مسکونی ختم نمیشود بلکه شامل ساختمانهای اموزشی ودرمانی واداری نیز میباشد.به همین دلیل تمام ارگانها ونهادها نیازمبرم به ساختمان دارند.
در تاسیس یک ساختمان نیازبه همکاری مهندس عمران ومعماروتکنسین
ساختمان وحتی مهندس برق وتاسیسات نیز میباشد به همین دلیل رشته عمران مرتبط با تمام رشته هامیباشد.


برسسی آموخته ها وپیشنهادات:
اصولا کارهایی راکه برای احداث یک ساختمان صورت میگیرد بسیار گسترده میباشد وبه علت محدود بودن زمان کارآموزی نمیتوان تمام کارهای انجام شده رادید و از نزدیک لمس کرد.در این مجموعه سعی شده است تاحدودی به بیان مراحل مختلف اجراازقبیل تخریب وآماده سازی زمین وتجهیزکارگاه وساخت و اجرای بتن وقالب بندیوآرماتوربندی واجرای سقف تیرچه بلوک پرداخته شود

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله افزایش امنیت و کنترل در مرزها با بهره گیری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله افزایش امنیت و کنترل در مرزها با بهره گیری از پرنده های بدون سرنشین(پهپاد UAV )در نیروی انتظامی و یگان های مرزبانی در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله افزایش امنیت و کنترل در مرزها با بهره گیری از پرنده های بدون سرنشین(پهپاد UAV )در نیروی انتظامی و یگان های مرزبانی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله افزایش امنیت و کنترل در مرزها با بهره گیری از پرنده های بدون سرنشین(پهپاد UAV )در نیروی انتظامی و یگان های مرزبانی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله افزایش امنیت و کنترل در مرزها با بهره گیری از پرنده های بدون سرنشین(پهپاد UAV )در نیروی انتظامی و یگان های مرزبانی در pdf :

پرنده های هدایتپذیر از دور که اختصاراً پهپاد نامیده می شوند، از بازوان پرتوان هر ارتش و یا یگان اطلاعاتی به شمار می رونـد که وجودشان بسیار حائز اهمیت است. کشور ما نیز بهدلیل موقعیت راهبردی و هممرزی بـا چنـدین کشـور مختلـف و حضـور نظامیان بیگانه در این کشور و حضور اشرار و باندهای قاچاق مواد مخـدر و همچنـین سـایر تهدیـداتی کـه امکـان بـروز دارد؛ نیازمند انواع این پهپادها بوده و در این راه تلاشهای فراوانی هم صورت گرفته است. این پرنده های بدون سرنشین میتواننـد با نفوذ به عمق هدف، اطلاعات دقیقی را کسب نمایند و فرماندهان و کاربران را در پیشبرد اهدافشان یاری رسانند. با توجه بـه رشد صنعت هوافضای کشور و توسعه زیر ساخت در این صنعت و با توجه به توان دفاعی کشور گونههای مختلفی از این پرنده-

ها در کشور ساخته میشود، با استفاده از این پرنده های میتوان تمام مرزهای کشور را در تمام لحظات شـبانه روز و در تمـام شرایط آب و هوایی مورد رصد قرار داداین امر باعث کاهش هزینـههـا، افـزایش دقـت، کـاهش تلفـات انسـانی،افزایش سـرعت عملیات و اطلاع رسانی یگانهای مرزبانی خواهد شد. و در نهایت امنیت در شهرهای مرزی را با طور چشـمگیری ارتقـاء پیـدا خواهد کرد.

واژگان کلیدی: امنیت در مرزها، پرنده های بدون سرنشین، فناوری نوین، یگان های مرزی

مقدمه:

سابقه به وجود آمدن هواپیماهای بدون سرنشین به جنگ جهانی اول بر میگردد و حتی برخی از مورخین بحث آن رابه کمـی پس از ساخت نخستین هواپیمای دنیا توسط برادران رایت مربوط می دانند ولی از لحـاظ عملـی و بـه فـرم کنـونی، نخسـتین هواپیمای بدون سرنشین که از نوع هدف پرنده بود، در سال 1948 به نام XQ2توسـط شـرکت رایـان آئروناتیکـال (آمریکـا)

ساخته شد.پس از آن تمامی کشورهای دنیا به ضرورت ساخت و پیشـرفت در ایـن فنـاوری پـر سـود پـی بردنـد و بـا صـرف بودجههای کلان شروع به تحقیقات و ساخت انواع گوناگون هواپیماهای بدون سرنشین کردند.هواپیماهای بـدون سرنشـین1

مزایای بسیاری نسبت به هواپیماهای عملیاتی با سرنشین دارند، بهدلیل ابعاد کوچکتر نسبت به هواپیماهای معمـولی طبیعتـاً هزینه ساخت آنها بسیار پایین است، امکان مداومت پروازی طولانیتری دارند، رادارهای دشمن نمی توانند آنها را ردیابی کننـد و حتی درصورت ردیابی، انهدام آنها کار بسیار مشـکلی اسـت. یکـی از نکـات بسـیار مهـم، امنیـت اطلاعـاتی آنهـا در مقابـل هواپیماهای معمولی است(.(1390/10/1, http://www.mashreghnews.ir بهعنوان مثال اگر در جنگی هواپیمایی را بزنند، علاوه بر ضررهای مالی، احتمال اسارت خلبان نیـز مـی رود و در ایـن صـورت مسـئله امنیـت اطلاعـات نیـز بحرانـی

1 Unmanned Air Vehicle (UAV )

1069

ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012

می شود.اساساً یکی از اهداف ساخت این پرنده های کوچک و تیز پرواز، کاهش میزان تلفات انسانی است. مزایای بسیار دیگـری نیز مانند قابلیت مانور بیشتر، نبودن فشارهای فیزیولوژیکی بر اثر ارتفاع یا شتاب G به خلبان و ;از موارد قابل ذکر است.باید توجه داشت آنچه امروز پرندههای بدون سرنشین نامیده میشود، نوع تکامـل یافتـه هواپیماهـای بـدون سرنشـین اسـت، کـه به عنوان هدف پرنده در تمرینات تیراندازی زمین به هوا و یا هوا به هوا استفاده میشد و غالباً هم این اهداف پرنده با نام درون1

شناخته میشدند .هم اکنون نیز که بسیاری از کشورها مانند آمریکا، روسیه، رژیم اشغالگر قدس، فرانسه، انگلستان و; به این فناوری دست یافته اند، با توجه به نرخ پیشرفت فناوری هوافضا میتوانید در ذهن خـود فـرض کنیـد کـه شـاید در هـر لحظـه چندین پرنده در آسمان کشورمان و یا کشورهای دیگر در حال گشت زنی و جاسوسی هستند.

بیان مسئله:

بدیهی است که هر کشوری دارای نگرانی های امنیتی از ناحیه سایر کشورها میباشد. به طوری که میخواهد همـه چیـز را در مورد وضعیت آنها بداند و از اطلاعات خودش در مقابل آنها کمال حفاظت را بنماید، این مطلب اهمیت بیان سان تـزو ژنـرال و متفکر نظامی چینی در کتاب هنر جنگ، را مشخص میسازد که گفته است:” اگر دشمن را بشناسی و خـود را هـم بشناسـی، لازم نیست از نتیجه صد نبرد، بترسی و چنانچه خود را بشناسی، اما دشمن را نشاسی برای هر پیروزی که به دست آوردی یک شکسـت هـم تحمــل خـواهی کــرد و اگـر نـه خــود را بشناسـی و نــه دشـمن را، د ره نبـردی از دشــمن شکسـت خــواهی خورد”(بیل،1371،ص.(25 در این قرن که عصر اطلاعات نام گذاری شده است، تجربه جنگ های اخیر از جمله عملیات توفان صحرا در خلیج فارس در سال 1991، جنگ کوزووو در سال 1999 و جنگ سلطه (اشغال عراق) در سال 2003 نشان می دهد که جنگ های مدرن آتی بر پایه اطلاعات و فناوری هدایت خواهند شد، زیرا قوای نظامی از سامانه های سناشـایی بـا توانـایی رویت، شنود، هدایت و همچنین توان تسلیحاتی بالا برای حمله از راه خیلی دور استفاده خواهد نمود و آنها بـا بهـره گیـری از فناوری سنجش از دور هوایی میتوانند، با قابلیتهای دقیقی تصویربرداری، شنود، موقعیتیابی کرده و جنگ افزارها را هـدایت نمایند.

اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

برای افزایش ایمنی و امنیت در مرزها و شهرهای مرزی ، جمعآوری اطلاعات از طریق شناسایی با استفاده از ابزارهای گوناگون از جمله تصوبربرداری و انجام عملیات دیده بانی و تجسسی توسط پرندههای بدون سرنشین میباشـد. تجهیـزات شناسـایی بـا پیشرفت فناوری، توانایی تصویربرداری ، شنود و کشف سیگنال موقعیتیابی هشدار اولیه و هدایت جنـگ افزارهـا را دارا مـی-
باشند. با استفاده از تصاویر دریافتی از این پرندها میتوان شاخصهای امنیت ملی و امنیـت را در کشـور و مخصوصـاً مرزهـا و شهرهای مرزی گسترش داد.

اهداف تحقیق

– هدف اصلی

ارائه الگوهای مناسب برای استفاده از تکنولوژیِ تصویربرداری و شناسایی و دیـدهبـانی پرنـدههـای بـدون سرنشـین در کسـب اطلاعات از مرزها و مناطق صبع العبور

اهداف فرعی

– شناخت روشهای تصویر برداری و شناسایی و دیده بانی مرزها و مولفه های موثر بر آن

– شناخت توان تصویر برداری پرندههای بدون سرنشین

1 Drone

1070

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از شبکه های عصبی som در pdf دارای 140 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از شبکه های عصبی som در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از شبکه های عصبی som در pdf

عنوان    صفحه

فصل1 مقدمه

1-1. مقدمه

1-2. تعریف مساله و سئوالات اصلی تحقیق

1-3. فرضیه‌ها

1-4. اهداف تحقیق

1-5. روش تحقیق

1-6. مراحل انجام تحقیق

1-7. ساختار پایان‌نامه

فصل2 مروری بر منابع مطالعاتی

2-1. مقدمه

2-2. طبقه‌بندی روش‌های کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های حسگر

2-2-1. چرخه وظایف

2-2-2. روش‌های داده‌گرا

2-2-3. روش‌های مبتنی بر قابلیت تحرک

2-3. نقش شبکه‌های عصبی در کاهش مصرف انرژی شبکه‌های حسگر

2-3-2. شبکه‌های عصبی در طرح‌های چرخه وظایف

2-3-3. شبکه‌های عصبی در کاهش داده

2-3-4. شبکه‌های عصبی در شبکه‌های حسگر متحرک

2-4. نتیجه‌گیری

فصل3 نقش شبکه‌های عصبی در مسیریابی انرژی آگاه

3-1. مقدمه

3-2. ویژگی‌های مسیریابی در شبکه حسگر بی‌سیم

3-3. روش‌های مسیریابی در شبکه‌های حسگر بی‌سیم

3-3-1. مسیریابی مسطح

3-3-2. مسیریابی مبتنی بر مکان

3-3-3. مسیریابی سلسه مراتبی(مبتنی بر خوشه‌بندی)

3-3-4. پروتکل خوشه‌بندیLEACH

3-3-5. پروتکل خوشه‌بندیLEACH متمرکز

3-4. شبکه‌های عصبی در الگوریتم‌های مسیریابی آگاه از انرژی

3-4-1. شبکه عصبی انتشار معکوس در کشف مسیر

3-4-2. شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی در مسیریابی

3-4-3. پروتکل‌های مسیریابی مبتنی بر نقشه خودسازماندهی

3-5. پروتکل خوشه‌بندی پیوندگرا وفقی با انرژی پایین

3-6. جمع‌بندی

فصل4 پروتکل جدید پیشنهادی

4-1. مقدمه

4-2. پروتکل مسیریابی خوشه‌بندی مبتنی بر انرژی خودسازمانده

4-3. فرضیات الگوریتم

4-4. مرحله خوشه‌بندی

4-4-2. مرحله اول : خوشه‌بندی با شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی

4-4-3. مرحله دوم : خوشه‌بندی با الگوریتم K-means

4-4-4. مرحله انتخاب سرخوشه

4-5. مرحله انتقال داده

4-6. مرحله خوشه‌بندی مجدد

4-7. جمع‌بندی

فصل5 نتایج شبیه‌سازی و تحلیل آن‌ها

5-1. مقدمه

5-2. پارامترهای شبیه‌سازی

5-2. نتایج شبیه‌‌سازی

5-2-1. مقایسه نحوه تشکیل خوشه‌ها در EBCS  با پروتکل LEACH

5-2-2. مقایسه کارایی EBCS با پروتکل‌های پیشین از لحاظ طول عمر شبکه

5-2-3. ارزیابی تابع هزینه انتخاب  سرخوشه برکارایی EBCS

5-2-4. ارزیابی کارایی پروتکلEBCS در افزایش پوشش شبکه‌ای

5-3. جمع بندی

فصل6 جمع‌بندی و پیشنهاد‌ها

6-1. مقدمه

6-2. یافته‌های تحقیق

6-3. نوآوری تحقیق

6-4. پیشنهاد‌ها

مراجع

واژه‌نامه

مراجع

 
 

چکیده
 امروزه، در شبکه‌های حسگر بی‌سیم، پروتکل‌های مسیریابی مبتنی بر خوشه‌بندی از طریق تقسیم گره‌های همسایه به خوشه‌های مجزا و انتخاب سرخوشه‌های محلی برای ترکیب و ارسال اطلاعات هر خوشه به ایستگاه مبنا و سعی در مصرف متوازن انرژی توسط گره‌های شبکه، بهترین کارایی را از لحاظ افزایش طول عمر و حفظ پوشش شبکه‌ای در مقایسه با سایر روش‌های مسیریابی به‌ دست می‌آورند. با این وجود، همه پروتکل‌های خوشه‌بندی ارایه شده تاکنون، تنها نزدیکی جغرافیایی(همسایگی) را به عنوان پارامتر تشکیل خوشه‌ها در نظر گرفته‌اند. در این تحقیق، یک پروتکل جدید خوشه‌بندی متمرکز مبتنی بر انرژی با استفاده از شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی برای شبکه‌های حسگر بی‌سیم ارایه می‌شود که قادر به خوشه‌بندی گره‌های شبکه بر اساس سطح انرژی و مختصات گره‌ها می‌باشد. این پروتکل با استفاده از تعداد مشخصی از گره‌های پرانرژی در شبکه و اعمال آن‌ها به عنوان وزن نورون‌های نقشه خودسازماندهی، نزدیک‌ترین گره‌های کم‌انرژی را جذب گره‌های پرانرژی می‌کند؛ به طوری که خوشه‌ها لزوماً از گره‌های مجاور تشکیل نشده و در واقع براساس دو پارامتر سطح انرژی و همسایگی، خوشه‌هایی با انرژی متوازن تشکیل خواهند شد. به علاوه یک تابع هزینه جدید به منظور تصمیم‌گیری در انتخاب گره‌های سرخوشه، پیشنهاد شده است که سعی در ترکیب معیارهای مختلف موثر در انتخاب بر اساس میزان اهمیت آن‌ها دارد. کارایی برتر این پروتکل از لحاظ افزایش طول عمر مفید شبکه و حفظ بهتر پوشش شبکه‌ای در مقایسه با پروتکل‌های پیشین نظیر LEACH و LEA2C و نیز تاثیر تابع هزینه پیشنهادی بر کارایی آن (با شبیه‌سازی) به اثبات رسیده است.

واژه‌های کلیدی: شبکه‌های حسگر بی‌سیم، شبکه عصبی، نقشه خودسازماندهی، کاهش مصرف انرژی، خوشه‌بندی.
 





بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از شبکه های عصبی som در pdf

Abdel-Aty-Zohdy, H.S. and Ewing R.L. (2000) ‘Intelligent Information Processing Using Neural Networks and Genetic Algorithms’, In: Proc. 43rd Midwest Symp. Circuits and Systems, Aug, pp. 840-845.
Al-karaki J.N, Kamal A.E. (2004) ‘Routing Techniques in Wireless Sensor Networks: A Survey’, In: IEEE Wireless Communication, pp.6-28.            
Anastasi G, Conti M, Passarella A. (2009) ‘Energy Conservation in Wireless Sensor Networks: a survey’, In: Ad Hoc Networks, volume 7, Issue 3, Elsevier; pp.537-568.
Ash T. (1989) ‘Dynamic Node Creation in Back propagation Networks’, technical report, Inst. for Cognitive Science, Univ. of California, San Diego
Aslam N, Philips W, Robertson W, Siva Kumar SH. (2010) ‘A multi-criterion optimization technique for energy efficient cluster formation in Wireless Sensor networks’, In: Information Fusion, Elsevier
Barbancho J, Leon C, Molina F.J, Barbancho A. (2007) ‘Using artificial intelligence in routing scheme for wireless networks’, In: Computer Communications 30, Elsevier, pp. 2802-2811.
Buchberger M, Jorg K.W, and von Puttkamer E. (1993) ‘Laser Radarand Sonar Based World Modelling and Motion Control for Fast Obstacle Avoidance of the Autonomous Mobile Robot MOBOTIV’ , In: Proc. IEEE Int’l Conf. Robotics and Automation, pp. 534-539.
Chang C.C and Song K.T. (1996) ‘Ultrasonic Sensor Data Integration and Its Application to   Environment Perception’, In: Journal of Robotic Systems, vol. 13, no. 10, pp. 663-677.
Chaudhuri S.P. and Das S. (1990) Neural Networks for Data Fusion, In: Proc. IEEE Int’l Conf. Systems Eng.
Chengfa L, Mao Y, Guigai C. (2005) ‘An Energy-Efficient Unequal Clustering Mechanism for Wireless Sensor Networks’, In: Proceeding. Of IEEE MASS.
Chung, Y.N., Chong, C.Y., Bar-Shalom, Y. (1986) ‘Joint Probabilistic data and association Distributed sensor Networks’, In: IEEE Trans. Automa. Contr. AC-31, pp.889–897.
Cordina M, Debono C.J. (2008) ‘Increasing Wireless Sensor Network Lifetime through the Application of SOM neural networks’, In: ISCCSP, IEEE, Malta, pp. 467-471.
Courtney  J.D. and Jain A.K. (1994) ‘Neural Network Learning of Variable Grid-Based Maps for the Autonomous Navigation of Robots’, In: Proc. IEEE Int’l Conf. Robotics and Automation, pp. 40-45.
Davies D.L and Bouldin D.W. (1979) ‘A Cluster Sepration Measure’, In: IEEE Trans. on Pattern Analysis and Machine Intelligence, PAMI (2): pp. 224-227.
DeAngelis, C.M and Whitney, J.E. (1998) ‘The Neurally Inspired Contact Estimator (NICE)’, In:  Proc. IEEE Oceanic Eng. Soc. Conf, vol. 3, pp. 1619-1623.
Dehni L, Kief F, Bennani Y. (2005) ‘Power Control and Clustering in Wireless Sensor Networks’, In: Proceedings of Med-Hoc-Net 2005: Mediterranean Ad Hoc Networking Workshop, France.
Dehni L, Krief F, Bennani Y. (2005) ‘Power Control and Clustering in Wireless Sensor Networks’, In: Challenges in Ad Hoc Networking, vol 2005, pp.31-40.
Demirkol I, Ersoy C, Alagoz F. (2006) ‘MAC Protocols for Wireless Sensor Networks: a Survey’, In: IEEE Communications Magazine.


واژه‌نامه


واژه‌نامه انگلیسی به فارسی

اقتضایی    Ad- hoc
وفقی    Adaptive
مجاورت(همسایگی)    Adjacency
دورها یا زمان الگوریتم    Algorithm Time(Rounds)
گره زنده (گرهی که هنوز کار می‌کند)    Alive node
تقویت(فزون‌سازی)    Amplification
تقویت‌کننده    Amplifier
تحلیل    Analysis
آنتن (گره حسگر)    Antenna
کاربرد    Application
هوش‌مصنوعی    Artificial Intelligence
شبکه عصبی مصنوعی     Artificial Neural Network
رده‌بندی خودکار داده‌ها    Automatic data classification
مدل میانگین متحرک خودبازگشتی     AutoRegressive Moving Average model(ARMA)
ایستگاه مبنا     Base Station
باتری    Battery
واحد دارای بالاترین انطباق    Best Matching Unit(BMU)
مرکزیت    Centrality
متمرکز    Centralized
رده‌بندی    Classification
خوشه    Cluster
انتخاب گره سرخوشه    Cluster Head Election
چرخش نوبتی سرخوشه    Cluster Head Rotation
گره سرخوشه    Cluster Head(CH)
مرحله‌ی نصب خوشه‌ها     Cluster Set-up Phase
خوشه‌بندی    Clustering
ارتباط    Communication
مقایسه    ‍Comparison
لایه رقابتی     Competitive layer
پیوندگرا    Connectionist
بسته کنترلی     Control Packet
مختصات    Coordinates
هزینه    Cost
معیار/ معیارها    Criterion/Criteria
داده/ داده‌ها    Data
اجتماع داده    Data Aggregation
انتساب داده    Data Association
روش‌های داده‌گرا    Data Driven approaches
ترکیب داده    Data Fusion
بسته داده    Data Packet
پیش‌بینی داده    Data Prediction
کاهش داده    Data reduction
مرحله‌ی انتقال داده    Data Transmission Phase
مصور‌سازی داده‌ها    Data Visualization
مجموعه داده    Dataset
شاخص دیویس - بولدین    Davies-Bouldin Index
گره مرده     Dead node
بعد    Dimension
کاهش ابعاد     Dimensionality Reduction
توزیع شده     Distributed
روش‌های چرخه وظایف     Duty Cycling approaches
مدارهای الکترونیکی    Electronics
انرژی    Energy
روش‌های انرژی آگاه    Energy Aware  Methods
خوشه‌های با سطح انرژی متوازن    Energy Balanced Clusters
مبتنی بر انرژی    Energy Based
ذخیره انرژی    Energy Conservation(Saving)
محدودیت انرژی    Energy Constraint
مصرف انرژی    Energy consumption
بهره‌وری انرژی    Energy efficiency
الگوهای بهره‌ور انرژی    Energy Efficient approaches
سطح انرژی    Energy level
مدل انرژی    Energy model
منبع انرژی    Energy resource
ارزیابی    Evaluation
آزمایشی    Experimental
افزایش طول عمر شبکه حسگر بی‌سیم    Extending Wireless Sensor Network Lifetime
زمان مرگ اولین گره (زمان اولین مرگ)    First dead(death)
پروتکل‌های مسیریابی مسطح    Flat Routing Protocols
تابع    Function
تابع گوسی    Gaussian Function
سیستم موقعیت‌یاب جهانی    Global Positioning System(GPS)
مرکز ثقل     Gravity Center
گرید    Grid
زمان مرگ نیمی از گره‌ها    Half dead(death)
دانشگاه فناوری هلسسینکی    Helsinki University of Technology
لایه مخفی    Hidden Layer
پروتکل‌های مسیریابی سلسله‌مراتبی    Hierarchical Routing Protocols
پردازش درون شبکه‌ای    In- network Processing
شاخص    Index
لایه ورودی    Input Layer
هوشمند    Intelligent
ارتباطات بین خوشه‌ای    Inter- Cluster Communications
ارتباطات درون خوشه‌ای    Intra- cluster communications
الگوریتم k  میانگین    K-Means Algorithm
زمان مرگ آخرین گره (زمان آخرین مرگ)    Last dead(death)
ضریب آموزش    Learning coefficient
طول عمر    Life time
واحد نقشه     Map Unit
نگاشت    Mapping
نرم‌افزار مطلب    MATLAB
ماتریس    Matrix
روش‌های مبتنی بر قابلیت تحرک    Mobility based Approaches
پایش    Monitoring
کنترل دسترسی رسانه    Multiple Access Control(MAC)
همسایگی    Neighborhood
شعاع همسایگی    Neighborhood Radius
فضای شبکه    Network Area(space)
پوشش شبکه‌ای    Network coverage
عمر مفید شبکه    Network Useful Lifetime
سلول عصبی(نورون)    Neuron
گره    Node
گره عادی(گره غیر‌سرخوشه)    Normal Node
نرمالیزه کرده    Normalization
بهینه    Optimal
بهینه‌سازی    Optimization
لایه خروجی    Output Layer
سربار    Overhead
کارایی    Performance
توان    Power
کنترل توان    Power Control
کیفیت سرویس    Quality Of Service
شبکه عصبی با تابع پایه شعاعی    Radial Basis Function(RBF)
تصادفی    Random
قرارگیری تصادفی    Random deployment
گیرنده    Receiver
کاهش مصرف انرژی    Reduction of Energy Consumption
چرخش نوبتی    Rotation
دور(راند)    Round
پروتکل‌های مسیریابی    Routing protocols
سناریو    Scenario
صحنه    Scene
شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی    Self Organizing Map Neural Network
حسگری    Sensing
حسگر    Sensor
شبیه‌سازی    Simulation
گره سینک    Sink
وضعیت خواب    Sleep Mode
جعبه ابزار شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی    SOMtoolbox
بقاء (شبکه)    Survivability
ارتباطات وزن‌دار شبکه عصبی    Synapses
طبقه‌بندی    Taxonomy
تست    Test
آستانه    Threshold
آموزش(شبکه عصبی)    Training
فرستنده    Transmitter
آموزش بدون نظارت    Unsupervised learning
اندازه‌گیری برداری    Vector Quantization
بردار وزن    Weight vector
ارتباطات بی‌سیم    Wireless communications
شبکه‌ حسگر بی‌سیم    Wireless Sensor Network

 

واژه‌نامه فارسی به انگلیسی

اجتماع داده    Data Aggregation
ارتباط    Communication
ارتباطات بی‌سیم    Wireless Communications
ارتباطات بین خوشه‌ای    Inter- Cluster Communications
ارتباطات درون خوشه‌ای    Intra- cluster communications
ارتباطات وزن‌دار شبکه عصبی    Synapses
ارزیابی    Evaluation
آزمایشی    experimental
آستانه    Threshold
افزایش طول عمر شبکه حسگر بی‌سیم    Extending Wireless Sensor Network Lifetime
اقتضایی    Ad- hoc
آموزش بدون نظارت    Unsupervised learning
آموزش(شبکه عصبی)    Training
انتخاب گره سرخوشه    Cluster Head Election
انتساب داده    Data Association
آنتن (گره حسگر)    Antenna
اندازه‌گیری برداری    Vector Quantization
انرژی    Energy
ایستگاه مبنا     Base Station
باتری    Battery
بردار وزن    Weight vector
بسته داده    Data Packet
بسته کنترلی     Control Packet
بعد    Dimension
بقاء (شبکه)    Survivability
بهره‌وری انرژی    Energy efficiency
بهینه    Optimal
بهینه‌سازی    Optimization
پایش    Monitoring
پردازش درون شبکه‌ای    In- network Processing
پروتکل‌های مسیریابی    Routing protocols
پروتکل‌های مسیریابی سلسله‌مراتبی    Hierarchical Routing Protocols
پروتکل‌های مسیریابی مسطح    Flat Routing Protocols
پوشش شبکه‌ای    Network coverage
پیش‌بینی داده    Data Prediction
پیوندگرا    Connectionist
تابع    Function
تابع گوسی    Gaussian Function
تحلیل    Analysis
ترکیب داده    Data Fusion
تست    Test
تصادفی    Random
تقویت کننده    Amplifier
تقویت(فزون سازی)    Amplification
توان    Power
توزیع شده     Distributed
جعبه ابزار شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی    SOMtoolbox
چرخش نوبتی    Rotation
چرخش نوبتی سرخوشه    Cluster Head Rotation
حسگر    Sensor
حسگری    Sensing
خوشه    Cluster
خوشه‌بندی    Clustering
خوشه‌های با سطح انرژی متوازن    Energy Balanced Clusters
داده/ داده‌ها    Data
دانشگاه فناوری هلسسینکی    Helsinki University of Technology
دور(راند)    Round
دورها یا زمان الگوریتم    Algorithm Time(Rounds)
ذخیره انرژی    Energy Conservation(Saving)
رده‌بندی    Classification
رده‌بندی خودکار داده‌ها    Automatic data classification
روش‌های انرژی آگاه    Energy aware  Methods
روش‌های چرخه وظایف     Duty Cycling approaches
روش‌های داده‌گرا    Data Driven approaches
روش‌های مبتنی بر قابلیت تحرک    Mobility based approaches
زمان آخرین مرگ(زمان مرگ آخرین گره)    Last dead(death)
زمان اولین مرگ(زمان مرگ اولین گره)    First dead(death)
زمان مرگ نیمی از گره‌ها    Half dead(death)
سربار    Overhead
سطح انرژی    Energy level
سلول عصبی(نورون)    Neuron
سناریو    Scenario
سیستم موقعیت‌یاب جهانی    Global Positioning System(GPS)
شاخص    Index
شاخص دیویس - بولدین    Davies-Bouldin Index
شبکه حسگر بی‌سیم    Wireless Sensor Network
شبکه عصبی با تابع پایه شعاعی    Radial basis Function(RBF)
شبکه عصبی مصنوعی     Artificial Neural Network
شبکه عصبی نقشه خودسازماندهی    Self Organizing Map Neural Network
شبیه‌سازی    Simulation
شعاع همسایگی    Neighborhood Radius
صحنه    Scene
ضریب آموزش    Learning coefficient
طبقه‌بندی    Taxonomy
طول عمر    Life time
عمر مفید شبکه    Network Useful Lifetime
فرستنده    Transmitter
فضای شبکه    Network Area(space)
قرارگیری تصادفی    Random deployment
کارایی    Performance
کاربرد    Application
کاهش ابعاد داده     Dimensionality Reduction
کاهش داده    Data reduction
کاهش مصرف انرژی    Reduction of Energy Consumption
کنترل توان    Power Control
کنترل دسترسی رسانه    Multiple Access Control(MAC)
کیفیت سرویس    Quality Of Service
گره    Node
گره زنده (گرهی که هنوز کار می‌کند)    Alive node
گره سرخوشه    Cluster Head(CH)
گره سینک    Sink
گره عادی(گره غیر‌سرخوشه)    Normal node
گره مرده     Dead node
گرید    Grid
الگوریتم k  میانگین    K-Means Algorithm
الگوهای بهره‌ور انرژی    Energy- efficient approaches
گیرنده    Receiver
لایه خروجی    Output Layer
لایه رقابتی     Competitive Layer
لایه مخفی    Hidden Layer
لایه ورودی    Input Layer
ماتریس    Matrix
مبتنی بر انرژی    Energy Based
متمرکز    Centralized
مجاورت(همسایگی)    Adjacency
مجموعه داده    Dataset
محدودیت انرژی    Energy constraint
مختصات    Coordinates
مدارهای الکترونیکی    Electronics
مدل انرژی    Energy Model
مدل میانگین متحرک خودبازگشتی     Autoregressive Moving Average model(ARMA)
مرحله‌ انتقال داده    Data Transmission Phase
مرحله نصب خوشه‌ها     Cluster Set-up Phase
مرکز ثقل     Gravity Center
مرکزیت    Centrality
مصرف انرژی    Energy consumption
مصور‌سازی داده‌ها    Data Visualization
معیار/ معیارها    Criterion/Criteria
مقایسه    ‍Comparison
منبع انرژی    Energy resource
نرم‌افزار مطلب    MATLAB
نرمالیزه کرده    Normalization
نگاشت    Mapping
هزینه    Cost
همسایگی    Neighborhood
هوش‌مصنوعی    Artificial Intelligence
هوشمند    Intelligent
واحد دارای بالاترین انطباق    Best Matching Unit(BMU)
واحد نقشه     Map unit
وضعیت خواب    Sleep mode
وفقی    Adaptive

   
Abstract

Today, Cluster based routing protocols are the most useful schemes for extending Wireless Sensor Networks lifetime through dividing the nodes into several clusters and electing of a local cluster head for aggregating/fusing of cluster nodes data and transmitting a packet to Base Station. However, there are several energy efficient cluster-based methods in the literature; most of them used the topological neighborhood or adjacency as main parameter to form the clusters. This paper presents a new centralized adaptive Energy Based Clustering protocol through the application of Self-organizing map neural network (called EBCS) which can cluster sensor nodes, based on multi parameters, energy level and coordinates of sensor nodes. We applied some maximum energy nodes as weights of SOM map units, so that the nodes with higher energy attract the nearest nodes with lower energy levels. Thus, a cluster may not necessarily contain adjacent nodes. The new algorithm enables us to form energy-balanced clusters and distribute energy consumption equally. Moreover, we proposed a new cost fuction to incorporate different useful criteria for election of Cluster head nodes with energy efficiency. Simulation results for two different scenes and comparison of them with previous similar protocols (LEACH and LEA2C) prove that the new algorithm is able to extend the lifetime of the network and preserve more network coverage with the same number of dead nodes. In addition, the effectiveness of new cost function is apparently shown.

 
Keywords: Wireless Sensor Networks, Self-Organizing Map, Neural Networks, Reduction of energy consumption, clustering.


Acknowledgment:
 
Above all, I would like to thank God…

Then I would like to begin by thanking Dr. Reza Askari Moghadam, my thesis supervisor, for his support on whole steps of this research, countless hours he has spent for my work, discussing all around the issue always imparting and inspiring a new viewpoint and solution to the problem. In addition, I would like to thank Dr. A.T.Haghighat, my thesis advisor, for his guidance in my initial steps.  Moreover, I had the chance to recieve kindly and hopeful feedbacks on my work from Dr. Mojtaba Hoseini, I am grateful to him too. I would also like to thank the first person motivated me to work in Wireless Sensor Network field, Dr. Ahmad Farahi, for his helping and encouraging me in my seminar course which was the foundation of this thesis.
Moreover, I am grateful to distant helping of those scientists around the world, who always answered to my countless questions kindly: Dr.Wendi Heinzelman from Rochester University for her helps to understand LEACH protocol, Dr. Juha Vesanto for supporting me about his SOMtoolbox and Mario Cordina, from Malta, for his kindly helps and feedbacks especially on simulation part. I would also like to thank Lahcen Dehni et al. for their valuable paper, which was the basis of this research.
Finally, I would like to thank my parents, husband, family and friends who are always supporting me in my life.
Certainly, every success in science and research, if this is supposed to be any success, is indebted to best efforts of previous researchers around the world. Therefore, I am grateful to them all.


"If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants."
Isaac Newton, letter to Robert Hooke, 1676

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >