پروژه دانشجویی مقاله صائب تبریزی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله صائب تبریزی در pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله صائب تبریزی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله صائب تبریزی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله صائب تبریزی در pdf :

صائب تبریزی

زندگینامه
میرزا محمدعلی فرزندمیرزا عبدالرحیم معروف به صائبا در سال 999 درتبریز متولد شد . پدرش بازرگانی معتبر بود و خاندان او از اعقاب شمس الدین محمد شیرین مغربی تبریزی شاعر مشهور قرن هشتم ونهم بوده است .
صائب از خاک پاک تبریز است هست سعدی گرازگل شیراز
شاه عباس کبیر درسال 1000 اصفهان را به جای قزوین پایتخت ایران قرار داد و برای رونق پایتخت خود در سال 1012، هزار ودویست خانوار از صنعتگران وبازرگانان را از آذربایجان به اصفهان منتقل کرد .خانواده ی صائب هم یکی از آنها بود که در اصفهان درمحله ی عباس آباد سکنی گزید . صائب در اصفهان نشو و نما یافت و دانش های ادبی ، عقلی و نقلی را نزد استادان همان شهر آموخت .
به همین جهت است که او را تبریزی اصفهانی می دانند . صائب درجوانی بخشی از آسیای صغیر ، نجف و بغداد را گشت . به زیارت مکه و مدینه توفیق یافت و پس از بازگشت از این اماکن مقدسه به پابوس امام رضا شتافت .
شکرلله که بعد از سفر حج صائب عهد خود تازه به سلطان خراسان کردم
سفر صائب به هند
تاثیر فرهنگ وتمدن ایرانی درهندوستان به نفوذ اسلام آغاز شد ولی در دوران صفوی به اوج خود رسید . بنیاد فرمانروایی امپراتوران گورکانی هند با کمک شاه اسماعیل و شاه طهماسب مستحکم شده بود و بسیاری از امرای ایرانی در هند ماندگار شده و در اداره آن کشور دخالت داشتند .
وجود بلند پایگانی چون بیرام خان ، حکیم ابوالفتح گیلانی اعتماد الدوله ی طهرانی ، خواجه ابوالحسن تربتی و فرزند او ظفر خان و کسان دیگر در جلب هنرمندان وفضلای ایرانی به هندوستان بسیار موثر بود . بعلاوه محیط آزاد و عدم تعصب ، تجارت و کسب منفعت و تماشای عجایب و احیانا خوشگذرانی ایرانیان را به هند ترغیب می کرد .
حبذا هند کعبه ی حاجات خاصه یاران عافیت جورا
هر که شدمستطیع فضل و هند سفرهند واجب است اورا
این شعر فیاض لاهیجی زبان حال همه ی هنرمندان و ادبای ایرانی قرن دهم و یازدهم است
صائب در سال 1034 اصفهان را به قصد هندوستان ترک گفت وی در کابل به دیدار ظفر خان متخلص به احسن رفت . وی صائب را بسیار اکرام کرد . پس از مدتی با جلوس شاهجهان به جای پدرش جهانگیر ظفر خان عازم دکن شد و صائب را نیز همراه خودش برد . صائب اولین دیوان خود را به خواهش ظفرخان ترتیب داد . شاهجهان از شناخت صائب بسیار خشنود شد و به خاطر قطعه ای که وی در تاریخ جلوس او سرود 12000روپیه به او صله داد و وی را به لقب مستعد خانی مخاطب ساخت . البته در خیر البیان آمده است حق الله نام درویشی صائب را به لقب مستعد خانی مخاطب ساخت . البته صله ی شاهجهان جای سوال و تردید است و در مورد لقب مستعد خانی هم نسخه ای از خیر البیان از حسن تصادف به دست صائب رسید که صائب مستعد خان را قلم گرفت و در بالای آن محمد علی نوشت .
در سال 1039 درحالی که صائب در التزام شاهجهان در برهان پور اقامت داشت به او خبر رسید که پدرش به دنبال او آمده است تا او را با خود به ایران بازگرداند . وی قصیده ای در مدح خواجه ابوالحسن تربیتی سرود واز او اجازه بازگشت به وطن خواست .
شش سال پیش رفت که از اصفهان به هند افتاده است توسن عزم مرا گذار
هفتاد ساله والد پیری است بنده را کز تربیت بود به منش حق بیشمار
سرانجام صائب پس از حدود 9 سال اقامت در هند در سال 1042 ه .ق پس از مدتی اقامت در کشمیر عازم ایران شد .
وفات صائب
بیشتر تذکره نویسان سال وفات صائب را 1081 ه . ق ذکر کرده اند و از ماده تاریخ سرخوش و اشرف مازندرانی هم همین تاریخ اخذ می شود .
اما نصر آبادی که تذکره اش را در سال 1083 نوشته است از حیات صائب در آن سال سخن گفته است . به سنگ قبر صائب تاریخ 1087 ذکر شده است و واعظ قزوینی شاعر هم عصر صائب هم همین تاریخ را در مرثیه ی در مرگ مولانا عنوان کرده است .
شد صائب از این جهان ویران صد حیف زآن در ثمین بحر عرفان صد حیف
گفتند به ناله بلبلان تاریخش ای حیف از آن هزاردستان صد حیف
به نظر می رسد تاریخ قطعی فوت صائب واپیسین روزهای سال 1086 یا نخستین روزهای سال بعد باشد .
مذهب صائب
صائب شیعه ای امامی اثنی عشری بود . وی مردی دیندار، مواظب فرایض و واجبات و معتقد به اصول و مبادی بوده است . قصایدی در مدح ائمه دارد و ابیات حاکی از دینداری و مواظبت در اعمال شرعی در دیوان او بسیار است .
سعی کن در عزت سی پاره ی ماه صیام کز فلک از بهر تعظیمش فرود آمد کلام

خلق و خوی صائب
صائب به شهادت اشعار خود و قول معاصرانش فرشته خو ، کم آزار ومتواضع بود .تمام تذکره نویسان در ستایش او سخن گفته اند حتی دشمنش آذر در آتشکده می نویسد :
”در اصفهان کسب کمالات صوری و معنوی کرد “
صائب بر خلاف غالب شعرا که میانشان حسد موج می زد همه ی شاعران معاصر خود را به نحوی مورد ستایش قرارمی دهد و شاعران را به تعاون وهمکاری و محبت فرا می خواند .
خوش آن گروه که مست بیان یکدگرند زجوش فکر می ارغوان یکدگرند
در دیوان صائب شاید به نام بیش از پنجاه شاعر بر سیم که وی شعرشان را استقبال کرده و از آنان تجلیل کرده است :
این آن غزل که فیضی شیرین کلام گفت در دیده ام خلیده و در دل نشسته ای
این جواب مصرع نوعی که خاکش سبز باد سایه ی ابر بهای کشت را سیراب کرد
ممدوحان صائب
صائب پس از بازگشت به ایران مورد قدردانی شاهان صفوی قرار گرفت . خصوصاً شاه عباس دوم که به او منصب ملک الشعرایی داد .
صائب سه قصیده در مدح شاه صفی و قصیده ای در رثای او و تهنیت شاه عباس دوم دارد
وی بیست قصیده در مدح شاه عباس دوم دارد و مثنوی مختصر و ناقص قندهار نامه را نیز در مورد او سروده است . صائب دو قصیده درمدح شاه سلیمان و قطعه پنج بیتی و تاریخ دار درباره ی جلوس دوباره و تغییر نام او ساخته است . در ضمن وی غزلی طولانی به التزام مردمک ساخته که آن هم به دستور این شاه بیمار بوده است .
گفته اند صائب در جلوس شاه سلیمان قصیده ای سرود که به علت نو خط بودن وی چندان به مذاق او خوش نیامد .
احاطه کرد خط آن آفتاب تابان را گرفت خیل پری در میان سلیمان را
که البته این ماجرا درست بنظر نمی رسد . البته استاد امیری فیروز در مقدمه ی دیوان صائب نوشته اند :
دردیوان او قصیده یا مقطع غزلی که حاکی از مدح این پادشاه باشد ملاحظه نشد .
ممدوحان صائب در هند : ظفر خان ، پدرش خواجه ابوالحسن تربتی و شاهجهان بودند .
آثار صائب
صائب سه ، چهار هزار بیت قصیده و دو مثنوی کوتاه و ناتمام به نام قندهار نامه و محمود و ایاز ، سه قطعه یکی نامه ای به شاه عباس ثانی در استدعای باز کردن میخانه ها ، دیگر قطعه ای در باب قلیان و کثرت علاقه به آن و سوم نامه ای به دوستی در تقاضای گل نرگس ، وی بیست غزل به ترکی نیز دارد .اما غالب اشعار صائب را غزلیات وی تشکیل می دهد . شمار غزلیات وی را از هشتاد تا سیصد هزار بیت نوشته اند .
نصر آبادی شمار غزلیات او را صدو بیست هزار بیت گفته است . ولی قلی بیک شاملو شماره غزلیات مولانا را دویست هزا ر بیت برآورد کرده است و علامه همایی نیز دیوان او را دویست هزار بیت کامل دانسته است . اما آنچه مسلم است کلیات هفتاد و سه هزار بیتی او در دست است . خود صائب هم از میان اشعار خود ابیاتی را جمع کرده و به آنها نامی داده است .
1- ابیاتی که در وصف سراپای معشوق است : مرآه الجمال
2- ابیاتی که مربوط به شانه و آینه است : آرایش نگار
3- اشعاری که مربوط به می و میخانه است : میخانه
4- و نخبه ی مطالع غزلیات وی : واجب الخط
صائب 50 مجموعه از منتخبات اشعار خود را برای رجال و امرا و سایر خواهندگان فرستاده است . وی اثر دیگری به نام سفینه ی صائب دارد که اشعار 691 شاعر ادوار مختلف را که دلپسند او بوده است فراهم کرده است .

سبک هندی یا اصفهانی
سبک هندی از اوایل سده ی یازدهم متداول شده و تا نیمه ی دوم سده ی دوازدهم ادامه یافت . خاستگاه این شیوه که به غلط هند خوانده شده ایران بوده است . دلیل این نامگذاری مجعول را شاید بتوان چنین توجیه کرد که پیشگامان سبک مزبور یعنی نوعی خبوشانی ، نظیری نیشابوری ، طالب آملی به هندوستان کوچیدند و در همان دیار نیز چشم از جهان فروپوشیدند . اصطلاح ناخوش سبک هندی را نخستین بار استاد حیدر علی کمالی اصفهانی در منتخبات اشعار صائب به کار برد که این نظر ماخوذ از اظهار نظر اعتمادالسطنه درباره ی میرزا طاهر وحید قزوینی در منتظم ناصری بود. پس از استاد کمالی مرحوم بهار این اصطلاح رادر سال 1310 به کار برد و بعد ها آنرا در سبک شناسی خود استفاده کرد .
به هر حال شخص معینی موجد این شیوه ی سخن سرایی نیست . اعتلای این سبک در سال های 1040-1080 بوده است که شاعران برجسته ای چون سلیم طهرانی ؛ کلیم همدانی ؛ دانش ، طغرا ؛ قدسی ، غنی کشمیری و مولانا صائب یکه تاز میدان معانی بودند
و سرانجام در اواخر حیات صائب تلاش روز افزون در زمینه مضمون یابی ، پروبال دادن بیش از حد به خیال، آفریدن استعارات دور از ذهن در هندوستان و سروده های معما گونه ی قاسم مشهدی و شوکت بخاری همراه با افراط در بکار گیری روزمره در شهر که این سبک هند را تا سطح محاورت مردم کوچه و بازار تنزل داد موجب شد سبک اصفهانی در سراشیبی انحطاط قرار گرفته و در سیر قهقرایی خود به بازگشت ادبی بدل گردد .
درباره ی دلیل پیدایش سبک هندی هم می توان گفت غزل فارس از سنایی تا حافظ سیرتکاملی را طی کرد وبا حافظ به کمال خود رسید . از قزن ششم تا هشتم غزل فارسی همان راهی را که سنایی و انوری نشان داده بودند طی کرد . راه انوری به سعدی منجر شد و راه سنایی به حافظ . اما از قرن هشتم به بعد غزل فارسی وارد وادی تقلید و تکرار گشت. درچند صد دیوان که از شاعران مختلف در این دوره می توان مشاهده کرد نکته ی خاصی از ابداع وابتکار نمی توان در آن یافت . در قرن نهم گروهی از شاعران چون وحشی واهلی و هلالی مکتب وقوع را پدید آوردند و سعی کردند شعر را از انفعال دوره های پیش خارج کند اما گرهی ازکار دشوار غزل فارسی نگشودند .
در واقع سبک هندی به دنبال چنین ضرورتی در ادب فارسی پدید آمد .
وضعیت اجتماعی و سیاسی و ادبی عصر صائب
با روی کار آمدن حکومت صفوی و رسمی شدن مذهب تشیع و ایجاد یک سازمان اداری مرکزی کشور ایران از تنش و تفرقه به جمعیت و وحدت سوق یافت . اوج شکوفایی ایران در این عصر مربوط به دوره ی چهل ساله ی شاه عباس می باشد . در این زمان راه ها امن وشهرها آباد بود . سیاحان و توریستان غربی به ایران سفر می کردند و مردم با راه و رسم زندگی آنان آشنا می شدند .
شعر در این عصر از حصار دربار و مدرسه خارج شده بود و به قهوه خانه ها کوچیده بود و قهوه خانه ی عصر صفوی را به مثابه ی کافه های قرن نوزدهم ساخته بود . این قهوه خانه ها گهگاه محل گذر پادشاه هم بودند . در این دوره کمتر کسی بودکه از راه شعرنان بخورد . غالب شعرا از اصناف مختلف جامعه بودند . از پیشه ور گرفته تا بازرگان از فقهایی چون ملاصدرا و مجلسی تا خود شخص پادشاه مردم از هر طبقه ای دستی در شاعری داشتند .
در همین دوره بازار شعر پارسی در هندوستان نیز رونق بسیار داشت . مسافرت به هند برای شاعر یک سفر تکمیلی و تفریحی و احیانا پر در آمد بود . و نتیجه اینکه هندوستان خانه ی دوم فارسی زبانان شد که البته تمتع و رفاه بیشتری برای آنان در آن بلاد نسبت به ایران فراهم بود . صائب درچنین روزگاری می زیست وی هنگامی که قصد سفر به هند را داشت دوره ی طلایی صفوی یعنی عصر حکومت شاه عباس کبیر بود . اما چون برگشت نوه ی او شاه صفی بر اریکه ی قدرت نشسته بود اگر چه شاه صفی با احترام با شعر او ادبا برخورد می کرد اما شاهی خون ریز و بی رحم بود . صائب علاوه بر شاه صفی ، شاه عباس دوم و شاه سلیمان را نیز درک کرد که اولی چون جدش شاه عباس اول دلیر بود و صائب را بسیار اکرام کرد ودومی جز عیش و عشرت و پستی و دنائت چیزی در زندگی نمی دانست . در این دوران زندگی مردم هر روز به نوعی دستخوش اجبارهای ضد و نقیض بود . از تراشیدن ریش یا گذاشتن ریش تا غرق شدن در شراب و تنباکو
فشار متعصبان و ظاهر پرستان نامرادی اهل فضیلت ، کامیابی سطان و سبک مغزان برای شاعران حق بین و آزاد اندیش بسیار دردناک بود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله سیاستهای آموزشی فرانسه در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سیاستهای آموزشی فرانسه در pdf دارای 188 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سیاستهای آموزشی فرانسه در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سیاستهای آموزشی فرانسه در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سیاستهای آموزشی فرانسه در pdf :

سیاستهای آموزشی
از جمله مهمترین سیاستهای آموزشی دولت فرانسه طی سالهای اخیر می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
1. احداث مراکز پژوهشی در مراکز آموزشی سراسرکشور
درحال حاضر، پرداختن به7حوزه پژوهشی اعم از صنایع الکترونیک و فن‌آوری اطلاعاتی و آموزشی، حمل و نقل زمینی و هوایی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی- کشاورزی، علوم مربوط به نوآوری محصولات، پژوهش پزشکی وفن‌آوریهای محیط زیست ، از جمله مهمترین اولویتهای دولت فرانسه درحوزه پژوهش محسوب می‌گردد.به‌منظور نیل به تحقق سیاست مذکور،وزارت پژوهش فرانسه به استخدام پژوهشگران جوان و گسترش تحرک همگانی جوانان فرانسوی طی سالهای اخیرمبادرت نموده است.
مأموریت آژانس ملی پژوهش(Anvar)، ارتقاء فرهنگ پژوهش، برقراری ارتباط میان پژوهشگران و موسسات پژوهشی و نیز اجرای پژوهشهای کاربردی است.شایان ذکر است که دراین راستا، تشکلهایی تحت عنوان(GIP) درجهت تحقق برنامه‌ها و طرحهای پژوهشی مصوب، ایجاد شده که به سازماندهی مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها می‌پردازند.ازجمله مهمترین این تشکلها میتوان به سازمان Sophia Antipolis درمونپلیه، سازمانSaint-Quentin-en-yvelines و سازمان Cergy-Pontois درپاریس اشاره نمود.هدف دولت از ایجاد چنین تشکلهایی برقراری مشارکت واقعی میان مؤسسات بزرگ علمی‌و دانشگاه‌ها به‌منظور برنامه‌ریزیهای کلان درجهت تطابق با دانش مدرن میباشد.کشورفرانسه پس از ایالات متحده امریکا، ژاپن و آلمان درردیف چهارم کشورهای پیشرفته جهان قرار داشته و 4/2% تولید ناخالص داخلی(PIB) را به مقوله پژوهش و توسعه اختصاص داده است.کشورفرانسه همچنین به تولید 7/4% انتشارات علمی‌جهان و 8/16% انتشارات اتحادیه اروپا مبادرت مینماید.با وجودیکه اغلب موسسات پژوهشی به تامین اعتبار بالغ بر50 درصد فعالیت‌های پژوهشی و توسعه‌ ملی مبادرت می‌نمایند، با این حال ، این رقم درکشور فرانسه بر53%، در آمریکای شمالی بر 57% و در ژاپن بر 68% بالغ می‌گردد.مرکز ملی پژوهشهای علمی‌فرانسه(CNRS) با تعداد 18 هزار محقق و پژوهشگر، بزرگترین مرکز پژوهشی اروپا محسوب میگردد.گفتنی است که مرکزمذکور به تولید، مدیریت و ارتقاء راندمان فعالیتهای پژوهشی مبادرت می‌نماید.مرکز فوق ازتعداد 300 گروه تخصصی ـ پژوهشی و 1000 گروه پژوهشی عمومی‌ مستقر در دانشگاه‌های سراسر کشور برخوردار می‌باشد. مرکز ملی پژوهشهای علمی‌فرانسه(CNRS) ، علاوه براجرای پژوهشهای تخصصی خود به اجرای برنامه‌های مشترکی با برخی موسسات پژوهشی دیگر نیز مبادرت می‌نماید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی مقاله زندگانی حضرت امام حسن (ع) در pdf

1. تولد و کودکی
2. کمالات انسانی
3. بیعت مردم با حسن بن علی (ع )
4. همسران و فرزندان امام حسن (ع )

تولد و کودکی
امام حسن (ع ) فرزند امیر مؤمنان علی بن ابیطالب و مادرش مهتر زنان فاطمه زهرا دختر پیامبر خدا (ص ) است .
امام حسن (ع ) در شب نیمه ماه رمضان سال سوم هجرت در مدینه تولد یافت . وی نخستین پسری بود که خداوند متعال به خانواده علی و فاطمه عنایت کرد.
رسول اکرم (ص ) بلا فاصله پس از ولادتش ، او را گرفت و در گوش چپش اقامه گفت . سپس برای او بار گوسفندی قربانی کرد، سرش را تراشید و هموزن موی سرش که یک درم و چیزی افزون بود - نقره به مستمندان داد. پیامبر (ص ) دستور داد تا سرش را عطر آگین کنند و از آن هنگام آیین عقیقه و صدقه دادن به هموزن موی سر نوزاد سنت شد. این نوزاد را حسن نام داد و این نام در جاهلیت سابقه نداشت .
کنیه او را ابومحمد نهاد و این تنها کنیه اوست .
لقب های او سبط، سید، زکی ، مجتبی است که از همه معروفتر مجتبی می باشد. پیامبر اکرم (ص ) به حسن و برادرش حسین علاقه خاصی داشت و بارها می فرمود که حسن و حسین فرزندان منند و به پاس همین سخن علی به سایر فرزندان خود می فرمود : شما فرزندان من هستید و حسن و حسین فرزندان پیغمبر خدایند .
امام حسن هفت سال و خرده ای زمان جد بزرگوارش را درک نمود و در آغوش مهر آن حضرت بسر برد و پس از رحلت پیامبر (ص ) که با رحلت حضرت فاطمه دو ماه یا سه ماه بیشتر فاصله نداشت ، تحت تربیت پدر بزرگوار خود قرار گرفت .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد بوتها در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد بوتها در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد بوتها در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد بوتها در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد بوتها در pdf :

بوتها

یا روبوتهای نرم افزاری، نسخه های نرم افزاری روبوتهایی هستند که برای عمل کردن از طریق قوانین الگوریتمی رفتار برنامه ریزی می شوند. آنها برای ارتباط برقرار کردن با کاربران کامپیوتر یا عمل کردن به عنوان جانشین انسان یا انجام وظایف خاصی از قبیل جستجوی اطلاعات، سرگرم کردن مردم یا کمک در کارهای مربوط به وظایف ایجاد می شوند. مثلاً بوتهای پستی (mail bots) پیام

های پست تلکترونیک جمع شده در صندوقهای پست الکترونیک را فیلتر می کنند. بوتهای سخنگو (chatter bots) برای برقرار کردن مکالمه با مردم برنامه ریزی می شوند. بوتهای منحل کننده می توانید پیام‌های ناخواسته را ردیابی کرده و آنها را از تابلوی اعلانات یا گروه های مباحثه حذف کنند. بوتهای بازی برای ایجاد کاراکترهایی که محیط های بازی را پر می کنند طراحی می شوند.
Bridge(پل)

پل یک واحد فعال است که برای متصل کردن دو شبکه منطقه محلی (LAN مخفف عبارت Local area network) به کار می رود. برای استفاده از پل سه دلیل وجود دارد، گسترش حجم LAN به حدی که از حداکثر طول مشخص شده فراتر رود کاستن از مقدار ترافیک جابه جا شده در کل LAN و ایجاد اتصال های درونی انواع غیر مشابه LAN، شبکه های LAN متصل شده به هم،

به شاخه های یک LAN بزرگتر تبدیل می شوند. یک پل دو درگاه دو جهتی برای اتصالهای LAN دارد و یک جدول ارسال از آدرس های شناخته شده شبکه را نگهداری می کند. پل پیامها را وارد می کند و آدرس‌های کنترل دسترسی متوسط (MAC) مقصد و مبدأ را استخراج می‌کند. آدرس مبدأ و درگاهی که پیام از آن دریافت می شود در جدول ارسال، وارد می شوند. بنابراین پل می داند که کدام کامپیوتر به کدام LAN تعلق دارد.
Browser(مرورگر)

مرورگر یک قطعه نرم افزار شبکه سازی است که به کامپیوتر اجازه می دهد فایل ها را از یک کامپیوتر دور دست (که سرور، وب سرور یا سرور فایل نام دارد) در اینترنت با یک نوع خصوصی یا شرکتی اینترنت به نام اینترنت دریافت کند. انواع مختلفی از مرورگر وجود دارد و با رشد شبکه جهانی وب و افزوده شدن ویژگی‌های دیگر به آن از قبیل زبان مدل سازی واقعیت مجازی VRML

زبان امتداد یافته. نشان گذاری XML تولید آنها ادامه می یابد. مرورگرها از طریق ارسال درخواست برای فایل ها به سرورها دریافت فایل ها و سپس ارائه آنها به شکل مناسب و با توجه به اینکه آیا آنها حاوی متن، تصویر، صوت، فیلم یا انواع دیگر داده هستند عمل می کنند. وقتی آدرس یا URL یک وب سایت در مرورگر تایپ شد مرورگر نام سروری را که باید به آن متصل شود تعیین می کند.

اولین مرورگر به وسیله‌ی «تیم » در سال 1989 اختراع شد و شبکه ای را مجسم کرده بود که مردم در سراسر دنیا می توانستند به آسانی از آن برای تبادل اطلاعات الکترونیکی استفاده کنند. در آن زمان ناسازگاری بین سخت افزاری مختلف کامپیوتری و سیستم عامل این رویا را غیر ممکن کرده بود.

Bug(عیب)
معایبی که در سخت افزار نرم افزار بروز می کند اشکالهای کامپیوتری نامیده می شوند. یافتن و از بین بردن معایب بیشتر دقت و تلاش کسانی را که کامپیوتری نامیده می شوند یافتن و از بین بردن معایب بیشتر دقت و تلاش کسانی را که کامپیوترها را به وجود می آورند یا از آنهااستفاده می کنند برخود اختصاص می دهند. واژه Bug به معنی حشره است از دوره ادیسون مخترع آمریکایی برای توصیف نقائصی که در سیستمهای مهندس وجود دارد به کار رفته است

. این واژه برای توصیف اشکالهای طراحی مدارهای تلگراف به هنگام ارسال چند پیام به صورت همزمان مورد استفاده قرار گرفت ادیسون نیز از این واژه به صورتی کلی تر برای اشاره به تمام اشکالهایی که مخترع هنگام به اجرا در آوردن طرحهایش با آنها مواجه می شد استفاده می کرده در سال 1938 واژه Bug به معنی «نقص در دستگاه یا عملیات آن» به کار می رفت و کم کم رایج شد به نحوی که حتی در فرهنگ بین المللی و جدید و بستر نیز به این معنی اشاره شده است. واژه های Bug و Debug در نسخه اصلاح شده واژه نامه ای که کمیت فرعی واژه های برنامه نویسی برای سازمان دستگاه های کامپیوتر تهیه کرد، دیده می شوند و این اصلاحات در بین برنامه نویسان بسیار رایج هستند.

Bus(مسیر انتقال)
Bus در یک کامپیوتر به معنی مسیر انتقال است این مسیر از چند خط هدایت کننده که سیگنالها در آنها از یک دستگاه به دستگاه دیگر انتقال می یابند تشکیل شده است. تمام دستگاه هایی که به Bus متصل هستند قادرند سیگنالهای انتقال یافته را بخوانند اما فقط یکی از آنها به داخل Bus نفوذ می کند.

در سال 1970 اولین کامپیوتر کوچک PDP توسط شرکت «تجهیزات دیجیتالی» برای پیوند زدن تمام عناصر سیستم به یک Bus دو جهتی به نام unibus معرفی شد. به جای استفاده از کانالهای ارتباطی مختلف بین پردازشگر و دستگاه های دیگر، Bus وسیله ارتباطی مشترک تمام دستگاه ها بود تمام دستگاه های جانبی سازگار و قابل متصل شدن به Bus بودند و به بخش تفکیک ناپذیر سیستم تبدیل می شوند. دستگاه‌های متصل شده به Bus به وسیله دسترسی یافتن به

آدرسهای خاصی که فقط به آنها متعلق بود کنترل می شوند، حجم یک Bus که به عرض معروف است از اهمیت برخوردار است چون مقدار داده قابل انتقال در آن واحد را مشخص می کند با اینکه مسیر انتقال ISA اولیه فقط می توانست 16 بیت داده را به صورت موازی انتقال دهد مسیر انتقال PCI قادر به انتقال 32 بیت در یک اتصال 124 سوزنی است.
Cable modem(مودم کابلی)
مودم کابلی وسیله ای است که انتقال داده های دیجیتالی را به جهت یک کابل تلویزیونی بین تأمین کنندگان خدمات کابل و مشترکین امکان پذیر می کند. مودم کابلی برای ارائه دسترسی اینترنتی از طریق شبکه‌های تلویزیونی کابلی به کار می رود. معمولاً مودم کابلی از یک تأمین کننده خدمات اینترنتی (ISP) خاص استفاده می کند و ممکن است با سایر خدمات ISP نیز پیوند داشته باشد.

برای پشتیبانی از انتقال داده در هر دو جهت مودم کابلی، تأمین کننده خدمات تلویزیونی کابلی دو کانال را مشخص می کند یکی از دو جهت ردگیری جهت مخالف هر کانال در اختیار چند مشترک قرار می گیرد و برای تخصیص ظرفیت به هر کانال یک طرح مورد نیاز است. در جهت شبکه به کامپیوتر برنامه ریز کابل، داده ها را به شکل بسته های کوچک منتقل می کند چون یک کانال در اختیار چند مشترک قرار می گیرد اگر بیش از یکی از آنها فعال باشد به تمام آنها فقط بخش کوچکی از ظرفیت انتقال از شبکه به کامپیوتر تعلق می گیرد.

جهت انتقال از شبکه به کامپیوتر همچنین برای اعطای قطعات زمانی به مشترکین برای انتقال از کامپیوتر محلی به راه دور مورد استفاده قرار می گیرد. دقتی مشترکین قصد انتقال داده را دارند ابتدا باید تفاضلی دریافت قطعه زمانی در کانال کامپیوتر به شبکه را اعلام کنند. به هر مشترک برای این تقاضا قطعه زمانی تخلق می گیرد. برنامه ریز کابل با پس فرستادن یک برنامه زمانی مشترک واکنش نشان می دهد به این ترتیب چند مشترک می توانند کابل کامپیوتر به شبکه را بدون تداخل سهیم شوند.

Cash(حافظه پنهان)
حافظه پنهان یک حافظه میانجی پر سرعت است که بین دو دستگاه با سرعتهای کاملاً متفاوت قرار می گیرد. حافظه میانجی به این منظور طراحی شده است تا به دستگاه‌های سریع امکان دریافت اطلاعات و ادامه سایر وظایف را در هنگامی که دستگاه های کندتر سعی می کنند به آنها برسند بدهد سه نوع حافظه پنهان وجود دارد: (حافظه پنهان خواندن) واقعی هنگامی به کار می رود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در p

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در pdf دارای 95 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت بازرسی چرخدنده ها Gear Inspection در pdf :

اسلاید 1 :

مقدمه

    از زمانی که استفاده از ماشین آلات دوار در صنایع مختلف آغاز شد مشکل بازرسی آنها نیز فکر مهندسین را به خود مشغول ساخت .

   در ابتدا حواس پنجگانه جهت ارزیابی وضعیت ماشین بکار برده می شد. بعد از آن به مرور استفاده از دستگاههای ساده جهت اندازه گیری و مقایسه با مقادیر حدی آغاز گردید.هرچند که در این حالت ارزیابی کلی وضعیت ماشین نسبت به روش قبل دارای نقاط مثبتی بود اما با پیشرفت وپیچیده تر شدن ماشین آلات دوار؛این نحوه بررسی؛ عیب یابی کامل ماشین را میسر نمی ساخت.

اسلاید 2 :

مقدمه(ادامه;..)

   در حال حاضر استفاده از دستگاه های پیشرفته جهت عیب یابی ماشین آلات؛در صنایع مختلف رونق فراوان یافته است بطوریکه با صرف هزینه ناچیزی نسبت به سرمایه های موجود (دستگاه ها) می توان عیوب را در مراحل اولیه و قبل از بروز مشکلات جدی وتوقف ماشین؛تشخیص وتعمیرات پیشگویانه را بعنوان روش پیشرفته و کارآمد بکار گرفت.

اسلاید 3 :

مقدمه(ادامه;.)

   بازرسی اولین مرحله برای شناخت صحیح عیب ورفع آن می باشد.با توجه به اینکه مشکلات وعیوب مختلفی در انواع سیستم های مکانیکی و ماشین آلات مورد استفاده به وجود می آید لذا برطرف کردن هر گونه عیب مستلزم شناخت دقیق رفتارهای ظاهر شده ناشی ازعیوب مختلف می باشد.

   بازرسی دستگاه ها باعث تشخیص به موقع عیب و کاهش هزینه های تعمیر ونگهداری وافزایش عمر مفید آنها می شود.

اسلاید 4 :

  آنچه مسلم است میزان موفقیت برای رفع عیوب؛آشنایی کامل با انواع روشهای بازرسی وعیب یابی ورفتارهای ارتعاشی وحرارتی؛;;.ناشی از انواع عیوب بستگی دارد.

   هدف از این بررسی آشنای بیشتر با روشهای بازرسی چرخدنده هاوشناخت بهتر عیوب به منظور بهره وری بیشتروبهتر از سیستم ها؛حفظ و تداوم عمر مفید آنها وبالاخره صرفه جویی در انرژی مصرفی برای بکار بستن آنها می باشد.

اسلاید 5 :

تعریف چرخدنده ها

چرخدنده ها اجزای از ماشین هستند که جهت انتقال حرکت وقدرت بدون واسطه بین دو محور بکار برده می شوند.

تقسیم بندی کلی چرخدنده ها:

1دنده های صنعتی

2دنده های خودرو

دنده های صنعتی:

1گیربکس ها

2دنده های باز

اسلاید 6 :

مشخصات کلی چرخدنده ها

 dk قطر خارجی چرخدنده

بزرگترین قطر قطعه استوانه ای که روی آن دندانه وشیار دنده ایجاد می شود.

do   قطر متوسط یا دایره تقسیم

دایره فرضی که غلتش دو چرخدنده روی آن صورت می گیرد دایره تقسیم گویندوقطری که روی این دایره بوجود خواهد آمد قطر متوسط گویند.

 df قطر داخلی

دایره ای که از کف دنده ها بوجود می اید دایره داخلی و قطر آن را قطر داخلی گویند.

t –p گام دنده

فاصله یک نقطه از دنده تا نقطه مجاور قرینه از دنده دیگر را که بر روی دایره تقسیم اندازه گیری میشود گام دنده گویند.

B عرض چرخدنده

hارتفاع دنده

فاصله دایره خارجی از دایره داخلی چرخدنده را ارتفاع دنده گویند.

اسلاید 7 :

hk ارتفاع سر دنده

فاصله دایره خارجی و دایره تقسیم را ارتفاع سر دنده گویند.

hf  ارتفاع پای دنده

فاصله دایره تقسیم تا دایره داخلی را ارتفاع پای دنده نامند.

Sضخامت دنده

اندازه دنده در روی محیط متوسط را ضخامت دنده گویند.

s` شیار

اندازه شیار بین دو دنده در روی محیط متوسط را شیار دنده گویند.

 Eتاج دنده

فاصله بر آمدگی پیشانی دنده تا کف شیاردنده را تاج دنده گویند.

dn ناف دنده

فاصله بر آمدگی پیشانی دنده تا مرکز دنده را ناف آن گویند.

Z-nتعداد دندانه

تعداد دندانه های که روی محیط خارجی چرخ دنده ایجاد می شود.

اسلاید 8 :

مشخصات دو چرخدنده که با هم کار می کنند

qخط درگیری

مکان هندسی نقاط تماس دو چرخدنده را هنگام گردش خط درگیری دنده ها گویند.

qزاویه فشار

زاویه ای که دنده تحت آن به چرخدنده دیگر فشا ر می آورد.

qفاصله محور دو چرخدنده

کوتاهترین فاصله بین محورهای چرخدندههایی که با هم درگیر می باشند فاصله محوری آنها گویند.به عبارت دیگر خط المرکزین دو چرخدنده درگیر باهم را فاصله محوری آنها گویند.

qلقی بین دو چرخدنده clearance

فاصله آزاد بیس سر و ته دنده دو چرخدنده ای که با هم درگیر می باشند لقی بین دو چرخدنده گویند.

qلقی جنبی back lash

اختلاف ضخامت یک دنده پر و خالی را لقی جنبی گویند.

q

q

اسلاید 9 :

پیتینگ Pitting                             

     پیتینگ ها روی سطح درگیری دنده ها ایجاد می شود و دارای لبه ها وزوایای تیز وتند می باشد این لبه های تیزتمرکز تنش ایجاد می کنند. به این معنی که تنش نرمالی که به دو طرف دنده های درگیر وارد می شود در محل پیتینگ درفاکتور تمرکز تنش ضرب می شود که ممکن است خیلی زیاد باشد (در بعضی از موارد به بیش از 100 می رسد). در نتیجه بدلیل تمرکز تنشها وتنش موضعی بالا پیتینگ ها سریعاْ رشد می کنند.برای جلوگیری ازرشد پیتینگ ها نکته مهم کاهش این تمرکز تنشها است که این عمل با سنگ زدن عیوب وگرد کردن لبه های تیزانجام می شود.

اسلاید 10 :

شکستگی دندانه      Tooth breakage

    شکست ناگهانی درمقطع دنده که علت آن می تواند وارد شدن یک جسم خارجی بین دنده یا باراضافه باشد.

    شکست خستگی که علت آن خوردگی وخرابی سطح دنده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >