پروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf دارای 10 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت انواع ارزشیابی در pdf :

اسلاید 1 :

ارزشیابی سنتی(فعلی یا موجود)

ارزشیابی توصیفی(کیفی یا بدیل)

اسلاید 2 :

اصطلاحات و مفاهیم مربوط به ارزشیابی

اندازه گیری

آزمون

آزمودن

سنجش

ارزشیابی

ارزشیابی پیشرفت تحصیلی

اسلاید 3 :

ارزشیابی سنتی و کاستی های آن

vسطحی سنجی

vاعتبار و روایی اندک

vاندازه گیری کمّی و غیر مستقیم

vمغالطه ی هدف و وسیله

vمغالطه ی جزء و کل

vاضطراب امتحان

vفشار نهادی برای کسب نمره

vایجاد رقابت نا مطلوب

vامتحان ابزار تهدید و ارعاب

vحذف یا کاهش خلاقیت

vتقلّب

vایجاد نگرش منفی نسبت به درس و مدرسه

vیادگیری نتیجه مدار

v

اسلاید 4 :

ارزشیابی توصیفی واهداف آن

بهبود کیفیت فرآیند یاددهی-یادگیری

فراهم نمودن زمینه ی مناسب برای حذف فرهنگ بیست گرایی

تأکید بر اهداف عالی آموزش و پرورش ازطریق توجه به فرآیند

ایجاد زمینه ی مناسب برای حذف حاکمیت مطلق امتحانات پایانی

افزایش بهداشت روانی محیط یاددهی-یادگیری

جایگزین کردن مقیاسها وابزارهای کیفی برای ارزشیابی تغییرات کیفی

اسلاید 5 :

وی‍‍‍ژگی های ارزشیابی توصیفی

اسلاید 6 :

  • توجه به فرآیند وفرآورده
  • چند جانبه نگری
  • پویایی
  • کاهش اضطراب
  • کثرت وکیفیت در ابزار
  • تلاش درونی وبیرونی
  • بازخورد
  • رویکرد سنجشی-آموزشی

اسلاید 7 :

آثار ارزشیابی توصیفی

üبهبود یادگیری

üایجاد نگرش مطلوب نسبت به مدرسه

üافزایش بهداشت روانی

üافزایش اعتماد به نفس

üافزایش روحیه ی نقد پذیری

üافزایش مشارکت در یادگیری

üرشد مهارت خوداصلاحی و خود تنظیمی

üرشد مهارت نقد خود

اسلاید 8 :

راه های اشاعه ی ارزشیابی توصیفی

qاین نوع ارزشیابی باید جزئی از فرآیند یاددهی-یادگیری تلقی شود.

qمعارض با الگوی کمّی تلقی نشود.

qروش های فعّال تدریس پیش شرط تحقق آن است.

qمعلمان مجری طرح باید مهارت های لازم را کسب کنند.

qاصلاح و تغییر در برنامه ی درسی صورت گیرد.

qنگرش جامعه از جمله مدیر،اولیا و; تغییر کند.

qاصلاح و بازسازی در آیین نامه ها و دستورالعملها ایجاد شود.

اسلاید 9 :

شیوه های اجرایی ارزشیابی توصیفی

تحلیل پیشرفتها و ضعفهای فراگیر

پرسیدن

بازخوردهای توصیفی

خودسنجی و همسال سنجی

پورت فولیو

برگه ی ثبت مشاهدات رفتارهای بارز

چک لیست

آزمونهای عملکردی

تکالیف درسی

اسلاید 10 :

موانع و مشکلات ارزشیابی توصیفی

رویکردهای سنتی

نگرش منفی معلمان نسبت به نوآوری و تحوّل

عدم وجود رویکردهای یاددهی- یادگیری متناسب با ارزشیابی

نا هماهنگی درونی بین اجزاء مؤثر برنامه ریزی درسی

پایین بودن استانداردهای آموزشی در بسیاری از مدارس کشور

عدم وجود منابع و ادبیات مناسب در مورد رویکردهای ارزشیابی جدید

نگرش منفی والدین نسبت به تغییر ونوآوری

پایین بودن میزان همکاری رسانه های قدرتمندی چون صدا و سیما برای اشاعه ی درست طرح 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله نرم افزار protel 99SE در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نرم افزار protel 99SE در pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نرم افزار protel 99SE در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نرم افزار protel 99SE در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نرم افزار protel 99SE در pdf :

نصب نرم افزار
وقتی سی دی رام مربوط به نصب Protel 99 SE را در درایو سی دی رام قرار می دهید، روند نصب به صورت خودکار شروع خواهد شد و از این مرحله به بعد دستورهایی که در رابطه با نصب ظاهر می شوند ، را دنبال کنید.
توجه: پیشنهاد می کنیم قبل از نصب نرم افزار از تمام برنامه های در حال اجرا خارج شوید، و سیستم عامل ویندوز خود را دوباره راه اندازی کنید.
برای اینکه روند نصب نرم افزار را به صورت دستی اجرا کنید. بعد از انتخاب گزینه Run از منوی Start ، عبارت زیر را در کادر مکالمه Run وارد کنید:
:Protel99SESetup.exe
نام درایوی است که می خواهید برنامه از روی آن نصب شود. وقتی نصب از روی سی دی رام انجام شود ، درایو مزبور معمولاً درایو D، یاE: خواهد بود. پس از آن مرحله های نصب را دنبال کنید.
آخرین صفحه ویزارد معمولاًٌ اعلام می کند که ممکن است برای کامل شدن روند نصب کامپیوترتان دوباره راه اندازی شود. تا زمانی که این کار را انجام نداده باشید ، نمی توانید نرم افزار را اجرا کنید
فعال کردن نرم افزار
اگر هنگامی که نسبت به ویرایش سندی اقدام می کنید ، کادر مکالمه مربوط به قفل ظاهر شد (بعد از نصب نرم افزار) نشان دهنده این است که کد دسترسی (Access code) به صورت صحیح وارد نشده است تا زمانی که کد صحیح وارد نشده باشد ، نمی توانید برنامه ویرایشگر را مورد استفاده قرار دهید. بعد از وارد کردن کد در کادر مکالمه LOCK ، برای آزمایش صحیح بودن کدی که وارد شده است ، دکمه text را کلیک کنید.
با قرار دادن وضعیت دسترسی برنامه های ویرایشگر پروتل در حالت تایید شده می توانید تعیین کنید که دسترسی به کدامیک از آنها به کد نیاز داشته باشید. این کار در کادر مکالمه Security locks انجام می شود. برای ظاهر شدن کادر مکالمه مزبور ، دستورهای Client menu| Security را از منوها انتخاب کنید. سپس گزینه Editor را انتخاب ، وبعد دکمه Unlock را کلیک کنید. کادر مکالمه LOCK فهرستی از کدهای دسترسی 16 کاراکتری وارد شده و نیز حقوق دسترسی فعلی آنها را نشان می دهد.
چگونگی کار در Design Explorer
کار با Design Explorer آسان است. در حقیقت اگر با Windows File Explorer آشنا باشید ، برای استفاده از آن نیز آمادگی دارید.
مانند برنامه windows Explorer آشنا باشید ، برای استفاده از آن نیز آمادگی دارید.
مانند برنامه Windows Explorer در اینجا نیز دو ناحیه برای کارکردن وجود دارند ، که عبارتند از : ساختار درختی که در قاب سمت چپ ظاهز می شوند و نمای محتویات محلی از ساختار درختی که در آن قرار دارید (این محتویات را در قاب سمت راست مشاهده می کنید). Design Explorer نیز در واقع پنجره ای است که به Design Database باز می شود و نام آن Design Window می باشد.

کار با قاب هدایت (Navigation Panel)
قاب هدایت در سمت چپ پنجره ظاهر می شود و رابطه بین تمام سندهای موجود در طرحتان را به صورت ساختار درختی نشان می دهد. در اینجا مانند Windows Explorer تمام سندهای متنوعی که در Design Database ذخیره شده اند ، نشان داده می شوند.
قاب هدایت همچنین هر نوع رابطه منطقی بین نقشه های شماتیک و در هر یک از پروژه ها ی شماتیک را نشان می دهد. در قاب هدایت Protel 99SE می توانید کارهای زیر را انجام دهید:
• برای اینکه شاخه های ساختار درختی به صورت گسترده شده ظاهر شوند ، علامت مثبتی (+) که در کنار آیتم مورد نظرتان قرار دارد ، را یکبار کلیک کنید.
• برای اینکه شاخه های ساختار درختی را از حالت گسترده شده خارج کنید ، علامت منفی (-) که در کنار آیتم مورد نظرتان قرار دارد ، را یکبار کلیک کنید.
• برای اینکه سندی در Design Windows باز شود ، آن را یکبار کلیک کنید.
• برای اینکه سند یا پوشه ای را به پوشه دیگر انتقال دهید ، بعد از کلیک کردن آیکون سند یا پوشه مورد نظر ، بدون رها کردن کلید ماوس ، آن را به پوشه دیگر انتقال دهید ، بعد از کلیک کردن آیکون سند یا پوشه مورد نظر ، بدون رها کردن کلید ماوس ، آن را به پوشه دیگر انتقال دهید ، بعد از کلیک کردن آیکون سند یا پوشه مورد نظر ، بدون رها کردن کلید ماوس ، آن را به پوشه مقصد بکشید اگر این کار را در مورد پوشه ها انجام دهید ، محتویات آنها نیز به محل جدید انتقال یافت.
در Protel 99 SE هر سندی که می خواهید از طریق Design Explorer باز کنید ، باید در Design DataBase ذخیره ( و یا به آن پیوند) شده باشد نمی توانید بعد از باز کردن یکی از سندهای موجود و ویرایش آن ، سند مزبور را به دیسک سخت باز گردانید. اگر سندی را وارد کرده باشید ، سند مزبور به صورت خودکار در Design DataBase جدیدی ذخیره می شود ، و سپس برای ویرایش باز خواهد شد.
برای باز کردن سندها ، می توانید بعد از انتخاب گزینه OPEN از منوی File ، کادر File Type را در حالت (*.*)All Files قرار دهید. در این مرحله بعد از اینکه یکی از سندهای موجود پروتل را در حالت انتخاب شده قرار دادید ، دکمه Open را کلیک کنید. بلافاصله بعد از آن پیغامی در رابطه با ذخیره کردن سند به عنوان Design DataBase دریافت خواهید کرد. بعد از وارد کردن نامی برای پایگاه داده های مزبوز در فیلد Database File Name ، و کلیک کردن دکمه OK ، سند اولیه ای که برای باز کردن انتخاب کرده اید ، به Design Database وارد می شود. پس از آن برای ویرایش باز خواهد شد. سندی که باز شده ،و آماده برای ویرایش است ، در واقع نسخه ای از سند اصلی می باشد ، که در Design DataBase کپی شده است ، و همان نسخه اولیه بر روی دیسک سخت نمی باشد. اگر می خواهید نسخه خارجی که بر روی دیسک سخت قرار دارد ، را ویرایش کنید ، باید نمونه ویرایش شده را از Design DataBase صادر کنید.
همزمان کردن پروژه شماتیک موجود و برد مدار چاپی
در protel 99SE اطلاعات طراحی با استفاده از Design synchronizer بین نقشه های شماتیک به برد مدار چاپی (و بر عکس) را آسانتر کرده است.
برای اجرای Synchronizerابتدا باید با انتخاب یکی از گزینه های PCB Update ، یا Update Schematic از منویمربوطه ، سندی که به عنوان مقصد در نظر گرفته اید ، را مشخص کنید. وقتی این کار را انجام دهید ، Design synchronizer کادر مکالمه Update را ظاهر می کند. با استفاده از کادر مکالمه مزبور می توانید روند همزمان کردن را کنترل کنید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد اصلاحات در سازمان ملل متحد در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد اصلاحات در سازمان ملل متحد در pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد اصلاحات در سازمان ملل متحد در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد اصلاحات در سازمان ملل متحد در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد اصلاحات در سازمان ملل متحد در pdf :

اصلاحات در سازمان ملل متحد

مقدمه
جنگ جهانی دوم، با حمله آلمان به لهستان در اول سپتامبر 1939 برابر با دهم شهریور 1318 شروع شد. دولتهای فرانسه و انگلیس که با لهستان قرارداد نظامی داشتند، به نفع لهستان وارد پیکارشده و به دولت آلمان اعلان جنگ دادند.

به این ترتیب در همه جبهه ها پیروزی با آلمان و متحدینش بود. نمایندگان دولتهایی که به انگلستان پناهنده شده بودند، در قصر” سنت جیمز” در لندن با صدور بیانیه ای اعلام کردند که :
“یگانه اساس صلح با دوام، همکاری ملل آزاد عالم است، در دنیایی که ترس و تعرض در آن نباشد و مردم به جان و مال خود مطمئن باشند . ما در اینجا جمع شده ایم که این منظور را در زمان جنگ و هنگام صلح تامین کنیم .”

منشور آتلانتیک
سه ماه پس از بیانیه لندن، روزولت رئیس جمهور آمریکا و چرچیل نخست وزیر انگلستان در یک ناو جنگی در اقیانوس اطلس، منشور آتلانتیک را که شامل 8 ماده است، امضا کردند.

در آذر1320 با حضور رئیس جمهور آمریکا، نخست وزیر انگلیس و سفرکبیر شوروی ، کنفرانسی در واشنگتن واقع شد. یکی از اقدامات اساسی این کنفرانس تنظیم اعلامیه ملل متحد است که در سال 1320 به امضای 26 دولت رسید ، که به آلمان اعلان جنگ داده بودند. دولت ایران هم در17 شهریور1322، الحاق خود را به اعلامیه ملل متحد اعلام کرد و به دولت آلمان اعلان جنگ داد.

اعلامیه مسکو
در پاییز همان سال نمایندگان چین، شوروی، انگلیس و آمریکا در مسکو جلسه ای تشکیل داده و اعلامیه مسکو را تهیه و امضاء کردند .
در سال 1323 ، استالین ، چرچیل، روزولت، در کرانه جنوبی، شبه جزیره کریمه با یکدیگر ملاقات کرده و از کلیه کشورهایی که علیه سازمان می جنگیدند برای تشکیل کنفرانس سانفرانسیسکو دعوت کردند . و بدین ترتیب سازمان ملل متحد 51 عضو اصلی پیدا کرد.

سرانجام در دوم آبان 1324 برابر با 24 اکتبر1945، منشور مورد بحث به تصویب تعداد دیگری از کشورها رسید و وجود سازمان ملل تحقق یافت و این روز در سراسر جهان روز ملل متحد نامیده شد.

ارکان اصلی سازمان ملل متحد
برای این سازمان شش رکن اصلی در نظر گرفته شده است.این ارکان عبارتند از:
1-مجمع عمومی.
2-شورای امنیت.
3-دبیر خانه.
4-دیوان بین المللی دادگستری.
5-شورای اقتصادی واجتماعی.
6-شورای قیمومیت.

سازمان ملل و ضرورت تجدید ساختار
سازمان ملل متحده در حالی گام در هزاره سوم نهاد که جهان درمقایسه با دوران پس از جنگ جهانی دوم، شکل دگرگونی به خود گرفته است. فروپاشی اردوگاه شرق، کشتار مسلمانان در

بوسنی و هرزگوین، اشغال کویت توسط عراق، موج تروریسم و حوادث یازده سپتامبر، جنگ آمریکا با عراق و افغانستان، انقلاب های نارنجی در اروپا، قوت گرفتن ایده جنگ تمدنها و حمله به مسلمانان در سراسر جهان و اهانت به مقدسات دینی آنان، همه و همه تاثیرات خاص خود را بر جهان بعد ازجنگ دوم جهانی گذاشته اند. در این میان به حاشیه رانده شدن سازمان ملل متحد توسط قدرت های بزرگ جهان (به خصوص ایالات متحده امریکا)، یادآور وضعیت جامعه ملل در سال های قبل از جنگ جهانی دوم است.

سازمان ملل در این سال برای نجات نسل ها از موج جنگ و خشونت تأسیس شد، اما طی این مدت در این زمینه موفقیتی به دست نیاورده است. کشورها بارها و بارها علیه یکدیگر دست به اسلحه برده اند و تنهابین سال های 1945 تا، 1989، 680 بار با هم جنگیده اند.
اوضاع کنونی، استمرار جنگ های داخلی در گوشه و کنار جهان، یکجانبه گرایی بعضی از قدرت های بزرگ و به خصوص آمریکا، توسعه اقتصادی ـ اجتماعی نامتوازن شمال و جنوب، افزایش

جمعیت، مسائل زیست محیطی، نقض فاحش و نظام مند حقوق بشر (به خصوص توسطبه اصطلاح منادیان حقوق بشر)، گسترش تروریسم، ایدز، قاچاق موادمخدر و; از جمله مخاطراتی است که سازمان ملل متحد با آن روبه روست، و اعتبار و مشروعیت این سازمان به نوبه خود موکول به تحقق شرایطی چون پرهیز از برخوردهای گزینشی و تبعیض آمیز، ترک دوگانگی در تصمیم گیرهای ها به

ویژه در اجرای تصمیم ها، پی گیری دراجرای اصول و قوانین، پرهیز از مخفی کاری در روند تصمیم گیری ها ودموکراتیک کردن واقعی امور و تمکین از قواعد و مقررات بین المللی موجود و پرهیز از یک جانبه گری است، آنچه مسلم است اینکه کشورهای غربی با استفاده از توانمندی ها، سطح مدیریت، کیفیت کارشناسان و وقوف به مسائل، خواهان افزایش نفوذ خود برای تصمیم گیری های جانبدارانه هستند. در حالی که صرفٹ با تکیه بر ایجاداتحاد جهانی در خصوص توسعه پایدار با به

کارگیری اقتدار و منابع لازم برای گسترش امنیت جهانی همه جانبه و حفظ اصول اجتماعی بر پایه تشکیل یک شورای اجتماعی ویژه و همچنین ارتقای احترام به حقوق بشر و کمک به کشورهای نیازمند می توان امیدوار به حفظ صلح، گسترش عدالت و رفاه در سطح جهان بود.

ضرورت تجدید ساختار در سازمان ملل متحد و ایجاد تحول و اصلاح در آن، بحث گسترده و پیچیده ای است. دنیای پس از جنگ سرد، مشخصه های خاص خود را دارد، و سازمان ملل نیز باید به گونه ای باشدکه به عنوان یک سازمان بین الدولی بتواند نیازها و انتظارات جهان امروز را بر آورده سازد.

یکی از مهم ترین ارکان سازمان ملل، شورای امنیت است که وظیفه مهم حفظ صلح و امنیت جهانی را بر عهده دارد. ترکیب فعلی آن نیزمطلوب اکثر کشورهای جهان نیست. به نظر می رسد به جز اعضای دائم شورای امنیت، بقیه کشورها با ترکیب فعلی این شورا موافق نباشند. گروه کاری ویژه ای که در چند سال گذشته وظیفه بررسی اصلاح کار شورای امنیت را بر عهده داشته است، به علت اختلاف نظر فاحش کشورها دراین مورد پیشرفت اندکی داشته است.

از دید جمهوری اسلامی ایران موضوع ترکیب و تعداد اعضای شورای امنیت مهم ترین بحث این گروه است و مشخصٹ جمهوری اسلامی ایران معتقد است هر نوع تغییر و اصلاح در ساختار شورای امنیت سازمان ملل متحد باید با در نظر گرفتن سهم کشورهای جهان سوم همراه باشد.

مسئله دیگری که احساس می شود نیاز به اصلاح و تجدید نظر در آن است روش تصمیم گیری در شورای امنیت است. حق وتو امتیازناعادلانه ای است که کشورهای فاتح جنگ جهانی دوم در اوایل کارسازمان ملل برای خود قائل شدند. جمهوری اسلامی ایران قویا با حق وتو که در واقع خلاف عقل، منطق و حتی مغایر با برخی از اصول منشورسازمان ملل متحد است، مخالف است.

مقوله بعدی، مجمع عمومی است که قطعا از مهم ترین و جامع ترین ارکان سازمان ملل متحد محسوب می شود، در نتیجه جایگاه و نقش مجمع عمومی باید در کلیه زمینه ها و حتی در مواردی که به نحوی باصلح و امنیت بین المللی ارتباط پیدا می کند، تقویت شود. تقویت نقش مجمع عمومی، زمانی امکان پذیر است که مسائل مهم بین المللی، چون مسائل مربوط به خلع سلاح و امنیت، توسعه و رشد اقتصادی، حقوق بشرو عملیات حفظ صلح، در این مجمع مطرح گردد و راهکارهای لازم برای مصوبات آن در نظر گرفته شود.

جمهوری اسلامی ایران بر این اعتقاد است که برای تقویت نقش مجمع، لازم است که امر نظارت توسط مجمع بر سایر ارگان های سازمان ملل تحقق یابد و این مجمع بتواند نسبت به گزارش های شورای امنیت و یا دبیر کل نظری تحلیلی و نقادانه داشته باشد.

مقوله بعدی اصلاح کار دبیر خانه می باشد که امری اجتناب ناپذیرمی باشد، از دید جمهوری اسلامی ایران، ایجاد نظم و انضباط دردبیرخانه و پرهیز از دوباره کاری ها و بروکراسی بی مورد و کاهش هزینه های اداری، لازمه ایجاد و یا داشتن یک دبیرخانه کار آمد و موثراست و اصلاحات مدیریتی و پرسنلی باید به تحقق اصل توزیع عادلانه جغرافیایی و افزایش نمایندگی کشورهای در حال توسعه در دبیرخانه کمک کند.

مورد دیگر اینکه در طرح ها و پیشنهادهایی که جهت اصلاح کارسازمان ملل مطرح می گردد، بر ادغام برخی از بخش های این سازمان مخصوصا بخش های اقتصادی و اجتماعی، تاکید گردد. از نظر جمهوری اسلامی ایران اتخاذ رهیافتی متوازن در زمینه توسعه اقتصادی؛ توسعه اجتماعی و حفاظت از محیط زیست می تواند منافع همه کشورها اعم ازشمال و جنوب را تامین نماید. موضوع

توسعه و اهمیت آن را می توان اززاویه دیگری نیز دید، تقویت نقش سازمان ملل در امر توسعه یقینٹموجب ارتقا صلح و ثبات در سطوح ملی و بین المللی خواهد شد. در این تحلیل صلح و توسعه دو عنصر جدا نشدنی هستند و از این منظر است که امر توسعه برای کشورهای جهان سوم در اولویت اصلی قرار دارد.

مقوله بعدی که نیاز به باز نگری دارد، روش محاسبه تعهدات مالی کشورهای مختلف به سازمان ملل متحد است، بودجه عادی سازمان ملل باید بهبود یابد و با ظرفیت پرداخت آنها مطابقت کند تا اینکه همه دولت ها بتوانند به وظایف مالی خود پای بند باشند. دولت ایران از طرف دیگر معتقد است که اعضای دائمی شورای امنیت به ویژه امریکا تعهدتأمین مالی عملیات حفظ صلح سازمان ملل را بر عهده دارند و سهمیه این کشورها در این زمینه نباید کاهش یابد.
در حال حاضر جنگ سرد پایان یافته است معاهده منع گسترش سلاح های هسته ا

ی (ان. پی. تی.) به همان شکلی که در سال 1967شکل گرفته است و پنج قدرت هسته ای را شناسایی کرده است اعتباردائمی یافته است (هر چند کشورهایی همچون رژیم صهیونیستی، هند، پاکستان و اخیراً کره شمالی به این گروه اضافه شده اند).

تاکنون کنفرانس ها و نشست های متعددی برای بررسی تجدیدساختار شورای امنیت و سازمان ملل متحد برگزار شده است که از جمله می توان به کنفرانسی در سال 1988 در مسکو اشاره کرد که در آن بیش از100 نفر از کارشناسان کشورهای مختلف حضور داشتند. این کنفرانس در واقع به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد برگزارشد و طی آن، طرح ها و پیشنهادات کشورهای مختلف که مطالعات کارشناسی بر روی آن ها صورت گرفته بود، مطرح شد.

در همان سال میزگردی با حضور سیاستمداران، اساتید دانشگاه، محققین و دیپلمات ها از کشورهای مختلف جهان در بنیاد «استانلی» درمورد نحوه تقویت و موثر ساختن ساختار شورای امنیت و سازمان ملل تشکیل شد. مدیر موسسه استانلی در این میزگرد تصریح کرد که سازمان ملل متحد به امکانات لازم برای بهره برداری از موقعیت به وجود آمده مجهز نیست.
کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد در گزارشی که به تاریخ 82/6/17 و حدود دو هفته قبل ا

ز مذاکرات عمومی سالانه مجمع عمومی سازمان ملل منتشر کرده بود، ملل جهان را به تحکیم مجددوحدت خود پس از خلل ناشی از جنگ عراق فرا خواند و اعلام کرد تحول ریشه ای در سازمان ملل و نیز سایر ارکان بین المللی ضروری است. گزارش مذکور که درباره اجرای اعلامیه هزاره تهیه

شده دارای فصل های متعددی است و در طولانی ترین فصل آن، که به صلح وامنیت مربوط است. دبیر کل هشدار داده که ساختار امنیت بین المللی باید قادر باشد خود را با نیازهای زمان ما سازگار کند (گزارش دبیر کل سازمان ملل متحد 1382/6/17 خبرگزاری دانشجویان ایران www. Isna. ir).
به هر روی در سایه تحولات بنیادین در ساختار نظام بین المللی به ویژه تغییرات ناشی از پایان جنگ سرد از جمله جا به جایی و نقش قدرت ها، اهمیت یافتن موضوعات و مفاهیم جدید و فراهم گشتن بسترهای نوین برای پذیرش مسؤولیت های متفاوت با گذشته درسازمان های بین المللی به ویژه سازمان ملل متحد، لزوم بازنگری درنقش و جایگاه و ساختار این سازمان متناسب با شرایط نوین بین المللی یکی از مسائلی است که مورد توجه قرار گرفته و تاکنون در این باره طرح ها و

مباحث متعددی ارائه شده و مجمع عمومی سازمان ملل و دبیرکل این سازمان گروه های کاری مستقلی را مأمور بررسی این امر کرده است.
سازمان ملل متحد در شرایط فعلی نیازمند تغییرات و اصطلاحات اساسی در ساختار خود می باشد تا بتواند از قالب بیش از نیم قرن پیش خود خارج شده و یا نیازهای هزاره سوم همسو و هماهنگ شود. البته اصلاحاتی که به نفع کلیه جامعه جهانی باشد و تنها نفع عده قلیلی ازکشورهای متنفذ را در بر نگیرد. به هر روی اکثر کشورهای جهان خواستار تغییر و اصلاحاتی در

سازمان ملل متحد و به خصوص شورای امنیت هستند و کشورهای قدرتمندی همچون ایالات متحده نیزخواستار اصلاحاتی در این سازمان هستند، ولی در جهت برآورده شدن منافع یک جانبه خود در این راه داد سخن داده اند.
در اینکه باید در ساختار سازمان ملل متح

د و شورای امنیت این سازمان، تغییرات اساسی ایجاد شود تا بتواند از یک سو با تغییر وتحولات 6 دهه اخیر متناسب گردد و از سوی دیگر منافع تمام کشورهای جهان را به نوعی تامین کند، جای هیچ شک و تردیدی نیست.

شورای امنیت
بیش از 60 سال پیش و پس از جنگ جهانی دوم، پیروزمندان این جنگ که جهان را به خاطر تلاش هایشان برای نجات از چنگال نازیسم و فاشیسم، مدیون خود می انگاشتند سازمان ملل متحد را با هدف حفظو پاسداری از صلح و امنیت بین المللی در سایه همکاری های نهادینه خود تأسیس کردند و در تعیین ساختار اصلی سازمان ملل متحد وترکیب آن در پی حفظ وضع موجود و نه ایجاد

وضع مطلوب بودند. شعارآنها برتری صلح بر عدالت بود. آنها جنگیده بودند تا جنگی در کار نباشدو چون براساس رهیافت قدرت، تصمیم گیری های لازم برای پی ریزی ساختار نظام آینده بین المللی صورت می گرفت، از این آزادی عمل برخوردار بودند که ساختار مورد نظر را به گونه ای طراحی و شکل بندی کنند که حافظ منافع آنها باشد. این رویکرد سبب شد که در توزیع جهانی قدرت تنها بازیگرانی عهده دار نقش اصلی شوند که در آن زمان بالاترین توان نظامی، سیاسی و سپس اقتصادی را برای راهبری نظام جدید بین المللی پس از جنگ جهانی دوم دارا بودند.

لذا مسئولیت اصلی حفظ صلح به شورای امنیت سازمان ملل سپرده شد که در این رکن، پنج قدرت بزرگ هم دارای عضویت دائمی شدند وهم از حق ویژه «وتو» برخوردار گردیدند. بدین معنا که دیگر هیچ کس نمی توانست در برابر خواست آنها و علیه آنها تصمیمی اتخاذ و به اقدامی مبادرت کند.

در کنفرانس سانفرانسیسکو و سپس یالتا احساس می شد که بایدارتباطی قطعی بین تعهداتی که بر برخی دولتها تحمیل می شود وتوانایی آنها برای تأثیر گذاری بر تصمیم های سازمان ملل وجود داشته باشد. به عبارتی قدرت و مسئولیت باید با یکدیگر درهم می آمیخت. این مبنایی بود که بر پایه آن تصمیم گرفته شد به برخی از دولتهاوضعیتی ویژه اعطا شود.
گرچه این حرکت، تولید صلحی پایدار را نوید می داد، ولی بر خلاف انتظار بنیانگذاران سازمان ملل،

به فاصله کوتاهی پس از تشکیل آن دسته بندی و رقابت، جایگزین همکاری و مودت شد و در نهایت، به جنگ سردی انجامید که دهها سال مایع تحقق اهداف منشور گردید. تضاد منافع دو ابر قدرت (آمریکا ـ شوروی) و اقمار آنها در طول جنگ سرد و حاکمیت نظام دو قطبی فعالیت های

سازمان ملل را به طور اعم وشورای امنیت را به طور اخص، کند یا فلج کرده بود و به ویژه شورای امنیت به عرصه ای دیپلماتیک برای تقابل دیدگاه ها و تضاد منافع اعضای دائم این شورا تبدیل شده بود. با فروپاشی شوروی و پایان نظام دو قطبی، دوران جدیدی در روابط بین الملل گشوده شد و تحولی بنیادین در همه ابعاد زندگی بین المللی پدید آمد.

در حقیقت منشوری که بیش از 60 سال دوام یافته بر پایه اصولی استوار است و اهدافی را دنبال می کند که نیاز به تغییر چندانی ندارد، آنچه نیازمند تغییر است ساختار سازمان ملل و نحوه عملکرد آن است.
اصلاحات مورد نظر ترجیحا در ارکانی چون شورای امنیت، دبیرخانه ومجمع عمومی باید صورت پذیرد البته بیشتر از همه ارکان ملل متحد، شورای امنیت در معرض پیشنهادهایی برای تغییر بوده است زیرا درحالی که اکثر فعالیت های سازمان ملل متحد در حوزه اقتصادی ـاجتماعی است، ارزیابی سازمان ملل بیشتر از طریق عملکرد آن درزمینه حفظ صلح و امنیت و نهاد مرتبط با آن یعنی شورای امنیت صورت می گیرد.
نخستین جلسه شورای امنیت در سال 1936 در لندن برگزار شد. اعمال تحریم تسلیحاتی علیه

آفریقای جنوبی در سال 1963، اعزام نیروی صلح بان به قبرس در سال 1964، دادن مجوز استفاده از زوربرای عقب راندن نیروهای عراقی از کویت در سال 1990، اعمال تحریم علیه لیبی بعد از انفجار لاکربی در سال 1992، تصمیم به ایجاد دادگاه جنایات جنگی در لاهه در سال 1993، اعزام نیروی صلح بان به تیمورشرقی در سال 1999، مداخله در بحران کوزوو در سال 1999 و بالاخره حمایت از دولت موقت عراق که با دخالت آمریکا تشکیل شده بود درسال 2003، از جمله مهمترین اقدامات شورای امنیت در تاریخ حیاتش بوده است.

پیشنهاد تغییر ساختار شورای امنیت سازمان ملل دارای پیشینه ای طولانی است. طبق ماده 23 منشور ملل متحد، شورای امنیت مرکب است از 15 عضو سازمان ملل متحد و از این 15 عضو، 5 عضو دائمی هستند که عبارت انداز: آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلستان و چین. مجمع عمومی 10 عضو دیگر را بالاخص با توجه به «شرکت اعضای سازمان ملل متحد در حفظ صلح و امنیت بین

المللی و سایر هدف های سازمان» در درجه اول و همچنین با توجه به تقسیم عادلانه جغرافیایی به عنوان اعضای غیر دائم شورای امنیت انتخاب می کند. اعضای غیردائم برای یک دوره دو ساله انتخاب می شوند (منشور ملل متحد) طبق بند 2 ماده 23 منشور، در نخستین انتخاب اعضای غیر دائم پس ازافزایش عده اعضای شورای امنیت از 11 به 15 عضو، 2 عضو از 4 عضواضافه شده برای یک دوره یک ساله انتخاب شدند.

در واقع تحول صورت گرفته در زمینه تعداد اعضای شورای امنیت، درطول حیات سازمان ملل، تنها مربوط به افزایش تعداد اعضای غیر دائم شورا بوده است. این افزایش، امکان حضور تعداد بیشتری از اعضای سازمان را در تصمیم گیری های مربوط به صلح و امنیت جهانی فراهم کرده است، اما برخی دیگر از کشورها و صاحب نظران سیاسی و بین المللی درصدد افزودن بر تعداد اعضای دائمی شورا هستند. بر این مبنا، مبحث تغییر ساختار شورای امنیت عمدتا توسط کاندیداهای جدیدپست دائمی شورا مطرح شده است.

بیشترین انتقادها از شورای امنیت، از سوی کشورهای عربی مطرح شده که می گویند، اسرائیل به راحتی قطعنامه های این شورا را نقض می کند، بدون آن که ابزار اجرایی برای ممانعت از این کار وجود داشته باشد. این کشورها امیدوارند با تغییر ترکیب این شورا، رویه یکجانبه آن هم تغییر کند. اعضای غیر دائم کنونی شورای امنیت را کشورهای الجزایر، آنگولا، بنین، برزیل، شیلی، آلمان

، پاکستان، فیلیپین، رومانی واسپانیا تشکیل می دهند. کمیته 16 نفره که گروه کاری بدون محدودیت خوانده می شود در گزارش 60 صفحه ای خود در کنار موضوعاتی چون اصلاح منشور، دادن مجوز موردی، استفاده پیشگیرانه از زور به عنوان دفاع مشروع از خود، یا جست و جوی تعریفی برای اقدامات تروریستی برای متمایز کردن آن از مقاومت، به اصلاح وضعیت شورای امنیت هم پرداخته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله ضرورت نماز در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ضرورت نماز در pdf دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ضرورت نماز در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ضرورت نماز در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ضرورت نماز در pdf :

مقدمه
نماز مراسم مخصوصی برای پرستش خدا و راز ونیاز با او است که درآن جنبه‌های ارزنده و آموزنده خاصی درنظرگرفته شده و به همین جهت شکل مخصوصی به خود گرفته است.
سرود توحید ویکتاپرستی
سرود فضیلت وپاکی
نماز سرود توحید ویکتاپرستی وسرود فضیلت وپاکی است که باید فکر وروح مارا دربرابر عوامل شرک زا وآلوده کننده یی که درزندگی روزمره با آنها سروکارداریم پاک ویکتاپرست نگهدارد.

هریک از مادرزندگی روزانه خود سرگرم کاروهدف خویش است وکمتربه چیز دیگربه جز آن می‌اندیشد.
سرگرمی به کاروتلاش روزانه درراه زندگی برای بشر امری طبیعی وضروری است، به جسم وجانش نشاط می‌بخشد، راههای جدید زندگی را به روی او می‌گشاید واورا درراه علم وهنر وصنعت وایجاد وسایل گوناگون بهتر زیستن به جلو می‌راند، ولی درعین حال اورا چنان درخود وآرزوهایش فرو می‌برد که گهگاه برای رسیدن به این آرزوها دربرابراین وآن به چم وخم اش وا می‌دارد، از خود وشخصیت واقعی وانسانی خود بیگانه اش می‌سازد وجسم وجانش را آلوده می‌کند.
ضرورت نماز

نماز از انسان بالغ وعاقل واجد شرایط درهیچ حالی ساقط نمیشود حتی درحال درگیری مسلحانه، حمله دزد یا درنده به هرشکل ممکن باید نماز خودرا بخواند اگر ممکن باشد ایستاده وگرنه نشسته یا درحال راه رفتن، پیاده یا سواره یا خوابیده وباید تاممکن است تکبیره الاحرام را روبه قبله بگوید وبقیه نماز را هم هرقدرکه می‌تواند روبه قبله انجام دهد واگرنمیتواند رکوع وسجود را به طورکامل بجا آورد با اشاره انجام دهد.

و چنانچه نماز خواندن برای او به این اندازه هم ممکن نباشد، بنابر احتیاط باید پس از نیت، تکبیره الاحرام را به قصد مافیالذمه (1) بگوید وبه جای هررکعت یک سبحان الله والحمدلله ولاله الاالله والله اکبر گفته وبه دنبال آن دعای دیگری هم بخواند وسپس با تشهد وسلام نماز را تمام نماید و اگر به وظیفه خود عمل نماید نمازش اعاده یا قضا ندارد.

اگر به جهت ضرورت، بعضی از نماز را به عنوان مثال درحال راه رفتن یا سواره بخواند ودربین نماز ضرورت برطرف شود، باید باقیمانده نماز را برطبق وظیفه فعلی تمام وکامل بجا آورد واگر وقت باقی است بنابر احتیاط دوباره نماز را به طور کامل بخواند. همچنین اگربعضی از نماز را کامل انجام داده ودربین آن خوف وضرورت پیدا شده است، باقیمانده را برطبق ضرورت بجا آورد.

درقرآن کریم وسیره اهل بیت (ع) امت اسلامی به برپاداشتن نماز دعوت شده اند وهمانگونه که عدالت اجتماعی نماد حکومت دینی دراموردنیایی است، اقامه نماز نیز نماد حکومت دینی در امور معنوی جامعه است بدین جهت است که مسئولان ومدیران حکومت درهررده ای که باشند به برپاداشتن نماز دراجتماع ونه صرفاً خواندن نماز، توصیه وتوصیف شده اند.

انقلاب اسلامی ایران نیز که درراه آرمان‌های حکومت دینی گام برمی دارد از آغاز تا امروز توجه بسیاری به نماز داشته است. ولی این توجه کمتردارای نظام وهماهنگی بوده است. لذا ضرورت ایجاد انسجام بیشتر دراقامه نماز درجامعه وخصوصاً دردانشگاه ها احساس می‌شود.
اهمیت و ضرورت فریضه نماز

اهمیت وضرورت فریضه نماز به قدری مهم است که قرآن بعد از ایمان آن را متذکرشده است «یقیمون الصلوه» از این جا به اهمیت نماز پی می‌بریم زیرا یکی از پایه‌های دین شمرده شده است ودررأس همه عبادتها نماز است، اسلام بدون نماز هرگز معنایی ندارد، نماز خود سازی است، قرآن عجیب سخن می‌گوید «ای اهل ایمان ! ازنماز استمداد کنید، اگرشما میخواهید دراجتماع یک مسلمان واقعی باشید ومی خواهید یک مجاهد نیرومند باشید. باید نماز خوان خالص ومخلص باشید» واهمیت نماز درجریان اجتماعی شدن نیز بسیار مهم است. عمده ترین فریضه مذهبی که درفرآیند اجتماعی شدن، افکارنگرش ورفتارهای مذهبی کودکان ونوجوانان راتحت تأثیر قرارمیدهد نماز است اگر ما بتوانیم نماز را به عنوان یک هنجارمذهبی دررفتاروکردارفرزندان خود درونی سازیم قدم اساس برا

تربیت دینی آنها برداشته ایم نماز درایجاد وحفظ شخصیت سالم مذهبی افراد جامعه نقش دارد ودارای اثرات مثبت اجتماعی است نکته مهم: توجه دادن جوان به نماز، ایجاد رابطه انس او با خدا احساسات مذهبی اورا اقناع می‌کند. تمایلات طبیعی وهواهای نفسانی اورا مهارکرده ورفتار اورا تحت کنترل درمی آورد.
آیات واحادیث وروایات معتبر

نماز را برپادارید که نماز (انسان را) از زشتی ها وگناه باز میدارد ویاد خدا بزرگتراست وخداوند میداند که شما چه کارهای را انجام می‌دهید . پیامبر اکرم (ص) فرمود: برای هرچیز چراغی است وچراغ قلب مؤمن نمازهای پنجگانه است . حضرت علی (ع) فرمود: کسی که نماز بخواند وحق نماز را بشناسد گناهش بخشوده خواهد شد .

در عصرروز تاسوعا وقتی که دشمن تصمیم گرفت حمله به لشگریان امام حسین (ع) را آغاز کند، حضرت به برادرش حضرت ابوالفضل (ع) فرمود: «به سوی آنان بروواگر میتوانی کاررا به فردا واگذار. تا امشب رابه نماز وطلب آمرزش از اوسپری کنیم خدا میداند که من نماز، تلاوت قرآن، بسیاری دعا ودرخواست آمرزش را دوست دارم ».
امام سجاد (ع) فرمود: «فرزندان خردسالش را دستورمیدادکه نمازهای واجب رابخوانند ودرمورد خواندن نمازهای مستحب برآنان سخت گیری نمی‌کرد »
امام محمد باقر(ع) به یکی از یارانش فرمود: «آیا ریشه وشاخه وبلندترین قله اسلام را به تو معرفی کنم؟ عرض کردفدایت شوم بفرمایید: حضرت فرمود: ریشه اش نماز است وشاخه اش زکات وقله مرتفعش جهاد است »
امام صادق (ع) فرمود: «هنگامی که وقت نماز فرا میرسد شیعیان مارا آزمایش کنید وببینید اهمیت دادن آنان به نماز اول وقت چگونه است». امام رضا (ع) فرمود: «خواند قرآن درنماز واجب است ».

حضرت مهدی (عج) فرمود: «هیچ چیزی مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی ساید، پس نماز بخوان وبینی ابلیس را به خاک بمال ».
فواید نماز:
قرآن فواید فراوانی برای نماز ذکرمی کند: «ان الصلوه تنهی عن الفحشاء والمنکر »
نماز جلوی زشتی را می‌گیرد، زیرا طهارت است شرایط وعادات وآدابی دارد طهارت مکان وطهارت لباس میطلبد. بعضی شرطند، بعضی وجوب است وبعضی مستحبی وبعضی ادب و دستوروسنت را دارد. این مجموعه نماز را می‌سازد البته چون جهان طبیعت جهان تأثیر وتأثر متقابل است وکسی که اهل فحشاء ومنکر است توفیق خواندن نماز را ندارد. اینها یک تضاد متقابل دارند ممکن نیست که نماز جلوی فحشاء را بگیرد ولی فحشاء اثر منفی درمورد نماز نگذارد، همان

طورکه نمازگذارازفحشاء منزه است انسان فاحش یا بد عمل هم توفیق انجام دادن نماز را ندارد. اگر نمازی جلوی معصیت را می‌گیرد، معصیت هم توفیق نمازگذاردن را سلب می‌کند یا نمی گذارد انسان نماز بخواند یا اگر هم نماز بخواند فقط برای ادای تکلیف است کسی که از نماز لذت نبرد اهل نماز نیست .
عوامل مؤثر در گرایش نوجوانان وجوانان به نماز
1- خانواده

آموزش نمازوپرورش روحیه مذهبی مناسب برا اقامه آن، ابتدا از خانواده شروع می‌شود وخانواده نقش مهمی درانتقال فرهنگ نماز ازخود بروز می‌دهد. آنچه درمورد فرزند در گرایش به نماز مهم است. وجود انگیزه است وآنچه درتربیت وآموزش نماز اهمیت دارد روح معنوی نماز به اعماق دل اوست، نه تحمیل شکل وقلب او. زمانی آموزش نماز به توفیق می‌انجامد وقرین موفقیت می‌شود که با احساس خوشایند همراه باشد وبدیهی است زمانی که نوجوان درمعرض یادگیری وآموزش احکام وعبادات قراردارد، لازم است از قبل برای این موضوع زمینه سازی شود تا همراه آموزش، احساس خوشایند دراو ایجاد گردد وبه این ترتیب نتیجه مطلوب به بارآورد، دراین صورت تقویت چنین گرایش فطری نیز بسیار آسان وطبیعی خواهد بود.

زمانی نوجوان الگوهای رفتاری مطلوب خویش را درموقعیتها وشرایط مختلف زندگی در رفت وآمدها میهمانیها وبرخوردهای بستگان ودوستان واز جمله حضورآنان درصفوف نماز جماعت مشاهده می‌کند احساس شادمانی شوق وشعف سراسروجودش را فرامی گیرد و عمیقاً نسبت به رفتارآنها کنجکاومیشود واز آنان الگومیگیرد.
2- مدرسه:

درمدرسه نیز هنگامی که نوجوانان وجوانان درموقعیتهای مختلف اوقات تحصیل وهنگام شنیدن اذان مشاهده میکنند که معلمان ومربیان بی هیچ تکلفی مشتاقانه به سوی نماز می‌شتابند دراحساس همانند سازی به شوق ورغبت درمی آیند وبه اقامه نماز گرایش فزونتری پیدا می‌کنند هر قدرشخصیت الگوهای تربیتی وپرورشی برای دانش آموزان محبوب ودوست داشتنی باشد تأثیر پذیری آنها افزایش می‌یابد، روشن است که هرگز نباید به اجباروتحمیل وفشاردانش آموزان را به انجام فریضه نمازوادارکنیم، درعوض شایسته است بیش از هرچیز جاذبه‌های رفتار خودرا دربیان ارزشها با فراهم کردن مقدمات نماز افزایش دهیم اگرچنین فضایی درمدارس حاکم باشد روحیه معنوی دانش آموزان افزایش می‌یابد و درنمازخانه مدرسه ارتباط شوق آمیز همسالان گسترش پیدا می‌کند.
3- رسانه ها:

رسانه ها فن آوری عظیمی هستند که دنیای مارا به تسخیر خود درآورده اندو پس از خانه ومدرسه ازدیگرعوامل تأثیرگذاربرروح کودک ونوجوان هستند رسانه ها از نخستین دوران زندگی تا پایان حیات انسان به عنوان عامل آموزنده وتأثیرگذارنده بسیار قوی نقش دارند، بنابراین درتهیه وتولید وپخش برنامه از طریق رسانه ها برای کودکان و نوجوانان باید بسیار دقت کرد وبرای این مسئله مهم یعنی آموزش وپرورش احساسات وگرایشهای دینی بویژه نماز بیشترین اهمیت را قائل شد. رسانه جمعی یکی از عوامل مؤثرومهم زندگی است وباید با خواست وارزشهای معنوی خانه وخانواده وجامعه همسووهماهنگ باشد تا بتواند گرایش به نماز اول وقت رادرنوجوانان وجوانان زنده نگه دارد.

4- نتیجه گیری:
برای رسیدن به روح وپیام معنوی نماز ودرک فضیلت وقت نماز تأکید برضرورت ایجادنظمی متشکل از خانه، مدرسه ورسانه به صورت مجموعه ای هماهنگ وحرکت کننده دریک جهت واحد امری است منطقی واجتناب پذیر مینماید باید این مجموعه به هم پیوسته برای انتقال فرهنگ نماز هماهنگ واز همه بالاتر همدل باشند اگرشیوه‌های تربیتی مربوط به نماز وبرنامه‌های زمینه ساز وجانبی اوقات فراغت درخانه، مدرسه ورادیو و تلویزیون متناقض باشند. کودکان ونوجوانان به شکل صحیح به نماز گرایش پیدا نخواهند کرد وروح حقیقی نماز دروجود آنانان تحقق نخواهد یافت.
نماز، اساسی ترین رشته الفت وعالیترین عامل محبت میان بندگان وحضرت حق است. نماز، نوردل وصفای قلب وروح وجان وسلامت روان وفروغ ذات عباد صالح خداست.

نماز، واسطه محکمی است که تمام هستی انسان را به ملکوت هستی پیوند می‌دهد وبه مانند آن، برنامه ای را برای ربط دادن آدمی به حق وحقیقت نمی توان یافت.
نماز، پناه بی پناهان، سنگر جهادگران، گلستان روح افزای عاشقان، چراغ سحرمشتاقان، نوروجود عارفان، آرامش بینوایان، وسیرکمالی آگاهان است.
نماز، برتر از همه عبادات، جامع تمام کمالات، منعکس کننده کل واقعیات، منبع برکات وکلید قفل تمام مشکلات است.
نماز، خمیرمایه حیات، تزکیه کننده صفات، علاج زشت ترین عادات، آورنده حسنات، تبدیل کننده سیئات، باعث کرامات، منبع فیض وافادات، نگهدارنده انسان از حادثات، حقیقت کائنات است.

نماز، هویت ایمان، حقیقت جهان، طریقت جان، قدرت انسان ومایه بهشت ورضوان است. نماز، عشق سالکین، عبادتی آتشین، کاری بی قرین، بهترین معین، خورشید اهل زمین، مونس اصحاب دین، امین جان غمین، ورحمت واسعه حضرت ارحم الراحمین است.
بدون نماز خودرا از اهل حق وحقیقت مدان، ورسیدن فیض خاص الهی را به سوی خود توقع مدار. اکسیر وجود منهای نماز بی سواد است، بی خبران از نماز بی خردانند، وفراریان از این مقام گرفتاردام شیطانند. ثروتمندان بی نماز فقیرند، وتهیدستان با نماز از همه مستغنی تر، حقیقت وواقعیت همان است که عارف شوریده الوند حضرت بابا طاهرفرموده است:

خوشا آنان که الله یارشان بی * که حمد وقل هوالله کارشان بی
خوشا آنان که دائم درنمازند * بهشت جاودان بازارشان بی

اینک از تفصیل دادن مقدمه چشم پوشیده، وبا مرکب عشق شوق آمده پرواز به فضای لایتناهی این عرصه گاه معنوی می‌شویم، تا روشهای صحیح ترویج فرهنگ نماز را درفصولی چند محضرعاشقان وعلاقمندان کنیم.

باشد که نماز گزاران بیش از پیش به این عمل ملکوتی توجه کنند واگرکسی خدای ناخواسته جدای از نماز است ویا نسبت به نماز دیگران بی تفاوت است با مطالعه این سطوربه ناز روی کند، وخویش را از خزی دنیا وعذاب آخرت برهاند.
خدای تعالی را سپاسگزاریم که با توفیق دهی وتوجهات مستمرش، مارا دراین نوشتاریاری فرموده است، وبه مقتضای من لم یشکر;. المخلوق، لم یشکرالخالق از استاد گرامی جناب آقای محمدی که با راهنمائی‌های بی دریغ خود مارا دراین نوشتار کمک فرمودند، کمال تشکر وقدردانی را می‌نماییم، واز خداوند منان برای این بزرگوار طول عمر با برکت را خواستاریم.

ازمأذنه چون کنند اعلام نماز * برخیز به احترام پیغام نماز
نتوان به نماز گفت وقت کاراست * با کاربگو که هست هنگام نماز
نماز جمعه
گاهی عبادات اسلامی، غیر از جهات روحی ومعنوی، آثاروجنبه‌های سیاسی واجتماعی هم دارد، به خصوص آنچه که به صورت آشکاروگروهی با آداب وویژگی‌های خاص اجرا می‌شود. نمازجمعه، یکی از این آیین‌های مقدس وبا شکوه است که امت نمازگزار، درکنار برکات معنوی وثواب عبادت، به آثارونتایج اجتماعی آن نیز نایل می‌شود.

نماز جمعه، مظهرشکوه اسلام وعظمت مسلمین ووحدت بخش صفوف وخنثی کننده توطئه ها وتفرقه افکنی هاست.
نماز جمعه، دورکعت است که همراه با دوخطبه ازسوی امام جمعه به جای نماز ظهرروز جمعه خوانده می‌شود. درخطبه هایش، علاوه بردعوت به تقوا وطرح مسائل اخلاقی وسازنده که از واجبات خطبه است، طرح مشکلات مردم ومسایل اجتماعی مسلمانان وآگاهی‌های سیاسی وهشدارنسبت به خطرها ودشمن ها و;. نیز ضروری است وهمین محتوا، به نماز جمعه تأثیر فراوان درزمینه روشنگری اندیشه ها می‌دهد.
ضرورت شرکت مستمر در نماز جمعه، مورد تأکید اسلام است واگرکسی بی دلیل وعذردرجماعت مسلمانان ونمازجمعه آن ها شرکت نکند، نشانه نوعی نفاق است.

رسول خدا صلی الله علیه وآله فرموده است: هرکس سه جمعه پیاپی، بدون عذروبیماری، عمداً درنماز جمعه شرکت نکند بردل اومهری از نفاق زده می‌شود.
نماز جمعه، حج مساکین است. نماز جمعه «یادخدا» است وخداوند درقرآن می‌فرماید:
ای مؤمنان هرگاه به نماز روز جمعه فراخوانده می‌شوید، به سوی «یادخدا» بشتابید ودادوستد را رها کنید.
دعا کردن ونمازخواندن تنها به معنی الحاح برای رفع حاجات شخصی نیست، دعا درحقیقت عبارتست از رابطه ای صمیمانه بین آفریدگار وآفریده، که انسان بوسیله آن از اعماق قلب با خالق خویش سخن می‌گوید.

از این رو، دعا ونماز هم به درگاه خداوند مقبول وخوش آیند است، وهم به انسان کمک می‌کند تا غم را از دل بزداید وبارروح را سبکتر سازد حتی گفته شده است: «ذات قدوس متبارک مشتاق شنیدن دعا ونماز عادلان ونیکوکاران است». دعا ونماز نیکوکاران به پارو تشبیه شده است چرا؟ چون همانطورکه پارومحصول را زیرورو کرده وآنرا از جایی به جای دیگرمنتقل می‌سازد، به همان ترتیب دعا ونماز عادلان ونیکوکاران خشم وغضب ذات قدوس متبارک را به رحمت مبدل می‌کند.

درهرحال، آرامش حاصل از نماز مورد تأیید وحتی تأکید وروانشناسان ودانشمندان بسیاری نیز می‌باشد که این خود بیانگر جایگاه برجسته واهمیت فوق العاده این ارتباط روحانی بامبدأومنشأهستی برای آدمی می‌باشد.

سیبریل برت روان شناس انگلیسی می‌گوید: ما به واسطه نماز می‌توانیم وارد آن چنان محیط گسترده ای از نشاط عقلانی بشویم که درشرایط عادی، یارای وصول بدان را نداری ویا آن که دکتردیل کارنگی درکتاب آیین زندگی خود می‌گوید: هنگامی که کارهای سنگین، قوای ما را از بین می‌برد واندوه ها هرنوع اراده ای را از ما سلب می‌نماید، بیش تراوقات که درهای امید برروی مابسته می‌شود، به سوی خدا روی می‌آوریم، ولی اصلاً چرا بگذاریم روح یأس وناامیدی برماچیره شود، چرا همه روزه به وسیله خواندن نماز ودعا وبه جای آوردن حمد وثنای خداوند، قوای خودرا تجدید نکنیم؟

دکترلئون دنی دانشمند روان شناس اروپایی می‌نویسد: نیایش به درگاه خدای توانا، راز ونیازی است که بنده خاکسار، با معبود وآفریدگارخود می‌نماید. درخلوت تنهایی با تمرکز فکر، توجه خودرا به سوی خدا وآفریننده موجودات که مرجع وپناه دلشکستگان است، معطوف می‌دارد وبا خضوع وفروتنی، درماندگی وناتوانی وپریشانی خود را به آستان الوهیتش عرضه می‌دارد وبا ستایش ذات پاک خداوندی اش کوچکی وحقارت خودرا بیان واز پیشگاه مقدسش بخشایش گناهان خودوشمول رحمت بی پایان اورا مسئلت می‌نماید.

ونیز توماس کارلایل محقق معروف اروپایی می‌گوید: دعا ونیایش، عمیق ترین سرچشمه کمال ونیرو است، ولی ما از آن غافلیم.
هم چنین ماهاتماگاندی رهبر بزرگ ورهایی بخش هند از استعمار انگلیس درکتاب همه مردم برابرند می‌آورد: دعا ونماز، زندگی مرا نجات داده است، من بدون آنها مدت ها پیش دیوانه شده بودم. من درتجارب زندگی عمومی وخصوصی خود، تلخ کامی‌های بسیارسخت داشته ام که مرا دستخوش ناامیدی می‌ساخت، حال اگر توانسته ام براین نا امیدی ها چیره شوم به خاطردعا ونمازهایم بوده است;..

اغلب خودرا دروضع وحالی می‌یافتم که احتمالاً بدون دعا ونماز نمی توانستم شادمان باشم. هرچه زمان می‌گذشت، اعتقاد به خدا بیشتر می‌شد ونیاز من به دعا ونماز افزایش می‌یافت وصورتی مقاومت ناپذیر به خود می‌گرفت. بدون آن، زندگی سردوتهی بود. به همان اندازه که غذا برای بدن لازم است، دعا ونماز نیز برای روح ضرورت دارد، درواقع آن قدری که دعا ونماز برای روح لازم است، غذا برای بدن ضرورت ندارد;.. مردمی را دیده ام که حسرت آرامش مرا داشته اند.
وعلی علیه السلام که خوداز سرمستان این باده خوشگوار معنوی بود، این گونه یاران خودرا به نماز، وصیت می‌فرمود: کار ـ گذاردن ـ نماز را برعهده بگیرید ونگاهداشت آن را بپذیرید وآن را بسیاربه جای آرید وبا نماز، خودرا به خدا نزدیک دارید، که نماز، نوشته است برمؤمنان وباید گزارده شود وبه وقت آن. آیا گوش فرا نمی دهید به پاسخ دوزخیان که چون از آنان پرسیدند: چه چیز درآورد شما را درآتش سوزان، گفتند که چون نبودیم از نماز گزاران.

ونماز، گناهان را می‌زداید، چنان که برگ را از درخت بزدایندوگناهان را می‌گشاید، چنان که بند از کسی بگشایند ورسول خدا، نماز را برچشمه آب گرم که بردرسورای مردی بود همانند فرمود، که او شبانه روز پنج بار خودرا بدان بشوید، دیگر چرکی برتن وی نخواهد بود همانا کسانی از مؤمنان، حق آن را شناختند که زیور دنیا از نمازشان به فکر دیگر کارنیفکند ونیز نه آنچه موجب روشنی چشم بود از مال خداوند وفرزند. خدای سبحان می‌فرماید: مردانی که باز نمی دارد آنان را بازرگانی وخریدوفروش از یاد خدا وبرپاداشتن نماز وپرداخت زکات.

ورسول خدا خودرا باگزاردن نماز، رنجه می‌فرمود، با ان که مژده بهشت شنیده بود، چون خدای تعالی بدو گفت: وکسان خودرا بفرما تا نماز بگذارند وخود برآن شکیبا باش پس کسان خودرا به نماز امرمی فرمود وخود برگزاردن نماز، طاقت می‌آورد.
ابوعلی سینا، دانشمند برجسته ونامدار ایرانی می‌گوید: هرزمان که هنگام مطالعه، با مشکل علمی مواجه می‌شدم ونمی توانستم آن را حل کنم، به مسجد جامع شهری رفتم ودورکعت نماز می‌خواندم، سپس از خدا می‌خواستم مرا به وسیله نورآن نماز، مدد کند، تا گره از مشکل باز شود. پس از بیرون آمدن از مسجد، مشکل من حل می‌شد وبه اندک زمانی بدانچه می‌خواستم می‌رسیدم.

جهان بینی ما نوعی تماس مستقیم با حقیقت است، کشف فرمول احتراق نیست، دست نهادن برآتش است;. فرورفتن درنوعی جذبه، کشش مغناطیسی میان دووجود، این بی نهایت کوچک که دربرابر آن بی نهایت بزرگ قرارمی گیرد وبه گفته ویکتورهوگو: نماز، این است.
آری، نماز درواقع معاشقه ای است میان این عاشق حقیربا آن معشوق یگانه وبی نظیر، وکدام عاشق است که از گفت وگو با معشوق، سرباززند وبگریزد؟ عشق آن کس که خودرا واله وشیدای خدا می‌داند وباز از نماز می‌پرهیزد وشب وروز به نماز برنمی خیزد، ادعایی بیش نیست.
ای که گویی خوف داری، ازخدا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد اعلامیه حذف خشونت علیه زنان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد اعلامیه حذف خشونت علیه زنان در pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد اعلامیه حذف خشونت علیه زنان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد اعلامیه حذف خشونت علیه زنان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد اعلامیه حذف خشونت علیه زنان در pdf :

اعلامیه حذف خشونت علیه زنان

قطعنامه 104/48 مجمع عمومی سازمان ملل متحد مصوبه 23 فوریه 1994
* با آگاهی به نیاز فوری به اینکه حقوق و اصول مربوط به برابری، امنیت، آزادی، تمامیت، و وقار همه انسانها به طور جهانشمول در باره زنان اعمال شود،

* با توجه به اینکه این حقوق و اصول در اسناد بین المللی محترم شمرده شده، از جمله در «اعلامیه جهانی حقوق بشر» (1)، «میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی»(2)، «میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی»(2)، «کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» (3)، و «کنوانسیون ضد شکنجه و رفتار یا مجازات خشن، غیر انسانی یا تحقیر کننده» (4)

،
* با آگاهی به اینکه اجرای موثر «کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» به حذف خشونت علیه زنان کمک می کند و «اعلامیه حذف خشونت علیه زنان»، چنانچه در قطعنامه حاضر ارائه می شود، این روند را تقویت و تکمیل خواهد نمود،
* با نگرانی از اینکه خشونت علیه زنان مانعی در راه دستیابی به برابری، پیشرفت و صلح است، چنانچه در «استراتژی های آینده نگر کنفرانس نایروبی برای پیشرفت زنان» (5) مشخص شده، که

در آن لوایحی برای مقابله با خشونت علیه زنان پیشنهاد شده بود، و به منظور اجرای کامل «کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان»،
* با تاکید بر اینکه خشونت علیه زنان، مبنایی بر نقض حقوق بشر و آزادی های اساسی زنان است و برخورداری زنان را از این حقوق و آزادی ها بطور ناقص یا کامل نفی می کند، و با نگرانی درباره عدم موفقیت درازمدت در حمایت و ارتقاء این حقوق و آزادی ها در موارد خشونت علیه زنان،
* با آگاهی بر اینکه خشونت علیه زنان نمایشی از نابرابری تاریخی روابط قدرت میان زنان و مردان است، که به تحت سلطه کشیدن و تبعیض علیه زنان توسط مردان و پیشگیری از پیشرفت کامل زنان انجامیده، و اینکه خشونت علیه زنان یکی از مکانیزم های مهم اجتماعی است که زنان را به موقعیت های فرودست در مقایسه با مردان مجبور میکند،
* با نگرانی از اینکه برخی گروه های زنان، از جمله زنان متعلق به گروه های اقلیت، زنان بومی، زنان پناهنده، زنان مهاجر، زنانی که در مناطق روستایی یا دورافتاده زندگی می کنند، زنان بینوا، زنانی زندانی یا در حبس، دختربچه ها، زنان معلول و ناتوان، زنان کهنسال و زنان در مناطق جنگی، بطور ویژه در مقابل خشونت آسیب پذیر هستند،
* با یادآوری نتیجه پاراگراف 23 پیوست قطعنامه شورای اجتماعی 15/1990 به تاریخ 24 مه 1990 و تشخیص این که خشونت علیه زنان در خانواده و جامعه فراگیر بوده و از مرزهای درآمد، طبقه و فرهنگ می گذرد، باید با اقدامات فوری و موثر برای محو این واقعه همراه باشد،
* همچنین با یادآوری قطعنامه شورای اقتصادی و اجتماعی 18/1991 به تاریخ 30 مه 1991، که در آن شورا پیشنهاد پیشبرد امر تدوین یک سند بین المللی را که بطور صریح مسئله خشونت علیه زنان را مورد توجه قرار دهد،

* با اسقبال از نقشی که جنبش های زنان در جلب توجه روزافزون به ماهیت، جدی بودن، و ابعاد مسئله خشونت علیه زنان ایفا می کنند،
* با احساس مخاطره از این که فرصت های زنان برای دستیابی به برابری حقوقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه، به دلایلی از جمله خشونت فراگیر و مداوم، محدود هستند،
* با اعتقاد به اینکه با توجه به نکات ذکر شده در بالا نیاز برای تعریف جامع و روشن خشونت علیه زنان، یک بیانیه روشن از حقوقی که باید اعمال شوند که حذف خشونت علیه زنان در همه اشکال آن تضمین شود، یک تعهد توسط دولت ها در احترام به مسئولیت های آنان، و یک تعهد توسط تمامی جامعه بین المللی به حذف خشونت علیه زنان،

* رسما اعلامیه حذف خشونت علیه زنان را در زیر اعلان می دارد و اصرار دارد که هر گونه تلاشی برای شناختن و محترم شمردن آن توسط عموم، به عمل آید:
ماده 1
در این اعلامیه، عبارت ”خشونت علیه زنان” به معنی هر عمل خشونت آمیز بر اساس جنس است که به آسیب یا رنجاندن جسمی، جنسی، یا روانی زنان منجر بشود، یا احتمال می ر

ود که منجر شود، از جمله تهدیدات یا اعمال مشابه، اجبار یا محروم کردن مستبدانه زنان از آزادی، که در منظر عموم یا در خلوت زندگی خصوصی انجام شود.
ماده 2
تعبیر خشونت علیه زنان باید شامل موارد زیر، اما نه محدود به این موارد، باشد:
(آ) خشونت جسمی، جنسی و روانی که در خانواده اتفاق می افتد، از جمله کتک زدن، آزار جنسی دختربچه ها در خانه، خشونت مربوط به جهیزیه، تجاوز توسط شوهر، ختنه زنان و دیگر رسوم عملی که به زنان آسیب می رساند، خشونت در رابطه بدون ازدواج و خشونت مربوط به استثمار زنان،
(ب) خشونت جسمی، جنسی و روانی که در جامعه عمومی اتفاق می افتد، از جمله تجاوز، سوء استفاده جنسی، آزار جنسی و ارعاب در محیط کار، در مراکز آموزشی و جاهای دیگر، قاچاق زنان و تن فروشی اجباری،
(پ) خشونت جسمی، جنسی و روانی، در هر جایی، که توسط دولت انجام شود یا نادیده گرفته شود.
ماده 3
زنان بطور برابر حق برخورداری و حفظ همه حقوق بشر و آزادی های اساسی در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مدنی، و همه عرصه های دیگر را دارند. این حقوق از جمله شامل موارد زیر است:
(آ)حق زندگی، (6)
(ب)حق برابری، (7)
(پ) حق آزادی و امنیت شخصی، (8)
(ت)حق حمایت بالسویه قانون، (7)

(ث) حق آزادی از همه اشکال تبعیض، (7)
(ج)حق بهره وری از بالاترین میزان ممکن سلامت جسمی و روانی، (9)
(چ) حق شرایط عادلانه و رضایت بخش برای کار، (10)
(ح) حق اینکه فرد مورد شکنجه یا دیگر مجازاتها یا رفتار خشن، غیر انسانی و تحقیرآمیز واقع نشود. (11)
ماده 4

دولت ها باید خشونت علیه زنان را محکوم نموده و نباید هیچ رسم، سنت یا ملاحظات مذهبی را برای وظیفه خود در رابطه با حذف آن بهانه کنند. دولتها باید با استفاده از تمام شیوه های مناسب و بدون تاخیر یک سیاست حذف خشونت علیه زنان را تا پایان آن دنبال کنند، و باید:
(الف) اگر هنوز بطور کامل به «کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان» متعهد نیستند، آن را تصویب کرده یا بطور رسمی به عضویت آن درآیند و از قیدهای خاص درباره آن صرف نظر کنند،
(ب) از ملزم شدن به خشونت علیه زنان خودداری کنند،
(پ) همه کوشش های لازم را برای پیشگیری، انجام تحقیقات مربوطه و مجازات اعمال خشونت علیه زنان بر اساس قانون کشور خود انجام دهند، چه این اعمال توسط دولت انجام شده باشد و یا توسط اشخاص خصوصی.
(ت) در قوانین کشور لوایح رسمی کیفری، مدنی و کاری و اداری تهیه کنند که خطایی را که بر زنان تحت اعمال خشونت رفته مجازات و جبران کند، برای زنانی که تحت اعمال خشونت قرار می گیرند باید دسترسی به راهکارهای قضائی فراهم شود، و با پشتیبانی قوانین کشور، جبران موثر و عادلانه برای صدماتی که متحمل شده اند میسر باشد، دولت همچنین باید زنان را از حقوقشان در تقاضای جبران خسارت و توانیابی از طریق چنین راهکارهایی آگاه سازد،
(ث) امکان تهیه برنامه های ملی به منظور گسترش حمایت از زنان در مقابله با هرگونه خشونت، یا الحاق موادی برای این منظور در برنامه های موجود، یا در مواردی همکاری های ممکن با سازمان های غیر دولتی، بویژه سازمانهایی که درگیر مسئله خشونت علیه زنان هستند، را در نظر بگیرند.
(ج) راهکارهای پیشگیری و همه دستورالعمل های جامع حقوقی، سیاسی، اداری و فرهنگی که حمایت از زنان را در مقابل هرگونه خشونت ترویج می کند تدوین کنند، و تضمین کنند که قربانی شدن مجدد زنان به خاطر عدم حساسیت قانون به ملاحظات جنسی و شیوه های اعمال قانون و دیگر مداخلات دولتی اتفاق نخواهد افتاد.
(چ) درراه تضمین این که زنان تحت خشونت، و در صورت اقتضاء، فرزندان آنها، از کمک های ویژه مانند توانبخشی، کمک در نگهداری از کودکان و گذران زندگی، درمان، مشاوره، و خدمات بهداشتی و اجتماعی، مراکز و برنامه ها و سازمان های یاری رسانی که باید دیگر اقدامات لازم برای افزایش امنیت و توانبخشی جسمی و روانی آنان را انجام دهد، کار کنند.
(ح) مقادیر کافی برای فعالیت های مربوط به حذف خشونت علیه زنان را در بودجه دولت قرار دهند.
(خ) اقدامات لازم برای آموزش به ماموران انتظامی و مسئولین دولتی مسئول اجرای سیاست های مربوط به پیشگیری، تحقیقات و مجازات خشونت علیه زنان، انجام دهند تا این افراد به نیازهای زنان حساس شوند.

(د) اقدامات لازم، بویژه در زمینه آموزش، به عمل آورند که الگوهای اجتماعی و فرهنگی رفتار مرد و زن اصلاح شود و تبعیض ها، رفتارهای مرسوم و همه دیگر رفتارهایی که براساس ایده فرودستی یا فرادستی یک جنس و کلیشه رفتاری مرد و زن است، حذف شود.

(ذ) تحقیق، جمع آوری اطلاعات و آمار، بویژه در باره خشونت خانگی و رواج اشکال گوناگون خشونت علیه زنان را ترویج کنند و تحقیق درباره علل، ماهیت، میزان جدی بودن و نتایج خشونت علیه زنان و میزان تاثیر اقدامات برای پیشگیری و جبران خسارت خشونت علیه زنان را تشویق کنند، این آمار و یافته ها ی تحقیق باید در دسترس عموم قرار گیرد.
(ر) اقداماتی در جهت حذف خشونت علیه زنان، بویژه آنان که در مقابل خشونت ضربه پذیر هستن

د، اتخاذ کنند،
(ز) در گزارش های مربوط به اسناد حقوق بشر که به سازمان ملل متحد ارائه می دهند، اطلاعات راجع به خشونت علیه زنان و اقدامات انجام شده برای عملی کردن اعلامیه حاضر را جای دهند.
(ژ)تدوین دستورالعمل های مناسب برای کمک به عملی کردن اصول این اعلامیه حاضر را تشویق کنند.
(س) نقش مهم جنبش و سازمان های غیر دولتی زنان را در سطح جهانی در ارتقاء سطح آگاهی و کاهش مسئله خشونت علیه زنان تصدیق کنند.
(ش)فعالیت های جنبش و سازمان های غیر دولتی زنان را یاری رسانده و پیش ببرند و با آنها در سطح محلی، ملی و منطقه ای همکاری کنند.
(ص)سازمان های منطقه ای بین دولت ها را که عضو آنان هستند، تشویق کنند که حذف خشونت علیه زنان را، در صورتی که درخور است، در برنامه خود بگنجانند.
ماده 5
ارگان ها و نمایندگی های ویژه سیستم سازمان ملل متحد باید، در حد توانایی خود، به شناساندن و تحقق حقوق و اصول مندرج در این اعلامیه یاری رسانند و از جمله باید:
(آ)به رشد همکاری های منطقه ای و بین المللی با چشم اندازی برای تعریف استراتژی های منطقه ای برای مبارزه با خشونت، انتقال تجارب و برنامه های مالی مربوط به حذف خشونت علیه زنان یاری رسانند،
(ب)همآیش ها و سمینارهایی با هدف ایجاد و رشد آگاهی میان همه افراد نسبت به مسئله حذف خشونت علیه زنان را ترویج کنند،
(پ)به رشد هماهنگی و مشارکت در میان دوایر عهدنامه ای حقوق بشر در سازمان ملل کمک کنند تا امر خشونت علیه زنان به طور موثر مورد توجه واقع شود.
(ت) در تحلیل هایی که برای سازمانها و دوایر سیستم سازمان ملل درباره مشکلات و گرایش های اجتماعی تهیه می شود، مانند گزارش های ادواری درباره وضعیت اجتماعی جهان، بررسی گرایش ها در خشونت علیه زنان را جای دهند.
(ث)فرمول بندی دستورالعمل ها یا دفترچه های راهنما مربوط به خشونت علیه زنان را ترویج دهند، و اقداماتی را که در این اعلامیه به آنها اشاره می شود درج کنند،
(ج) امر حذف خشونت علیه زنان را، در صورت اقتضاء، در انجام تعهد خود در عملی کردن اسناد حقوق بشر در نظر بگیرند.
ماده 6
هیچ چیز در اعلامیه حاضر نباید هیچ یک از مواد قانون یک کشور یا هر عهدنامه یا میثاق بین المللی، یا سند دیگری را که در یک کشور اجرا می شود و در حذف خشونت علیه زنان ثاقب‌تر می باشد، تحت الشعاع قرار دهد.
(1)قطعنامه 217 A (III)
(2) رجوع کنید به قطعنامه 2200 A (XXI)، پیوست

(3) قطعنامه 34/180 ، پیوست
(4) قطعنامه 39/46، پیوست
(5) گزارش کنفرانس جهانی برای بررسی و ارزیابی دستاوردهای دهه سازمان ملل برای زنان: برابری، پیشرفت و صلح، نایروبی، 15-26 ژوئیه 1985 (انتشارات سازمان ملل، شماره فروش

E.85.IV.10)، فصل I، بخش .A
(6) اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده 3، میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، ماده 6
(7) میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، ماده 26
(8)اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده 3، و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، ماده 9
(9) میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، ماده 12
(10) اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده 23، و میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مواد 6 و 7
(11) اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده 5، میثاق بین المللی مدنی و سیاسی، ماده 7، و کنوانسیون ضد شکنجه و رفتار یا مجازات خشن، غیر انسانی یا تحقیر کننده.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >