سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf دارای 16 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت unix در pdf :

اسلاید 1 :

یونیکس چیست

یونیکس معـروفـترین سیـسـتم عامـلی اسـت که بـر روی انـواع مخـتـلـف کامپـیوترهـا پیـاده سـازی شـده اسـت. یونیکس سیـستـم عامـلی چنـد کاربره و چند برنامـه ای می باشـد و قابلیت های شبکه ای ، پردازش توزیع شده ، بلادرنگ و چند پردازنده ای در نـسـخه هـای مـتعددی از آن پیاده سـازی شده است.ایـن سیـستم عـامل در مـحیطی تحقیقاتی متولد شده و در دانشگاهـها و مراکز آموزشی و پژوهشی به تدریج قابلیت های زیادی به آن اضـافه شده اسـت و هـم اکنون در مراکز عـلمی و تجاری محبوبـیت زیـادی دارد.از آنجـا که ایـن سـیستم عامـل به زبان ‍         نوشـته شده است قابـلیت حمل آن بر روی انـواع مختتلف کامپیو تر ها وجود دارد . سه بخش اصلی این سیستم عـامل عبارتند از : هـسته، پوسـته و سیـسـتم فایل . هنگامی که سیسـتم روشن می گردد ، هسته سیـستم عامل شـروع به اجرا شده و هـمواره در حافـظه باقی می مـاند. ایـن هـسته تمـام وظایف پایه ای و اصـلی  سیـستم عـامل را انجام می دهد. کاربران دستورات خود را به پوسته داده و پوسته آنها را به دسـتورات قابـل درک برای هسته تبدیل می کند. نـسـخه های اولـیـه یونیـکس به صورت مـتنی بـودند(مانند             )  ولی نـسـخه های اخیر معمـولا دارای محیط گرافیـکی نیز می باشند (مانند ویندوز).به محیط گرافیکی استاندارد یونیکس                                  گفته می شود.

اسلاید 2 :

استـفاده از ایـن سیستم عامـل به عنـوان بستـری بـرای سیستم ها و سرویس دهنده های شـبکه بســیار رایج و معمول است .یونیکس سیستم عامـل بسـیار قدرتـمند و زیباست به گونه ای که بسیاری از سیستم عامل های دیگر از اصول آن تقلیـد کرده اند.بخش بسـیار بـزرگی از ســاختار شبـکه اینتـرنـت  شــامـل سرویس دهنده ها،  ایســتگاه های کاری و ماشـین نهـایی به نحوی از یونیـکس استفاده می کنند.                                                       

یونیـکس حدود سی سـال قـبـل طراحی شـد و در طـی روند تکـمیلی سـی سـاله به سیستم عاملی تبدیل شد که می تواند داعیه ی قوی ترین و مطمـئن ترین سیستم عامل جهان را داشته باشد به گونه ای که بسیاری از سرویس دهنده های حساس و عظیم دنیا از این سیستم عامل بهره گرفته اند.

اسلاید 3 :

اگرچه یونیکس زیبا و قدرتمند است ولی به دو دلیل ناپسند به نظر می رسد:

اول اینکه سیستم عامل واحدی به نام یونیکس وجود نداردبلکه دهها گونه ی سازگار  با آن نوشته شده است و توسعه ی آن در انحصار شرکت یا گروه خاصی نیست.

دوم آنکه اسـتفاده از آن فـقط از متخـصصین حرفه ای و مجـرب بر می آید.یونیـکس دوست مهربان حرفه ای هاست در حالی که به آما تورها و کاربران عادی بسیار سخت گیر است.

یونیکس خانواده ای از سیستم عامل ها می باشد که برای کنـترل کامپیوترها استفاده می شود .تقریبا تمامی کامپیوتر ها می توانند یونیکس را اجرا کنند .

یونیکس سیستم عامل قابل حمل ، چند کاربره و چند وظیفه ای است که در سال 1970 برای استفاده در کامپیوتر های کوچک ابداع گردید .

اسلاید 4 :

اصول طرح یونیکس

یونیکس توسط برنامه نویسان ، برای برنامه نویسان طراحی شده اسـت و فعل و انفعـالی است .همچنین چنـدین پردازش می توانند در آن فعال باشند و هر پـردازشی به راحتـی می تواند پردازش دیگری ایجاد نماید.روش های استاندارد و انعطاف پذیر فراوانی جهت اتصال ورودی ها و خروجی های پردازش وجود دارند . پردازش ها را می توان هـماهنگ نمود تا با هم یـک کار بخصـوص را انجام دهـند . اطلاعات فایل ها در فـهرست های راهنما جمع می شوند .ساختمان فهرست راهنما درختی و سلسله مراتبی است.کاربران به راحتی فایل یا فهرست راهنما ایجاد می کنند.فقط یک نوع فایل داده وجود دارد که عبـارت است از یک سری بایت. دستیابی به محتوای فایل می تواند به صورت تر تیبی یا سلسله مراتبی باشد و ارتـباط با سیستـم فایل بسـیار سـاده اسـت. سعی شـده اسـت تا رفـتار مشـابهی با دستگاهـهای ورودی /خروجی و فایـل ها صورت گیرد به این ترتیـب برنامه های کاربــردی کمترین وابستگی را به دستگاهها دارندو این وابستگی ها در سطح هسته مرکزی سیستم عامل محدود شده است در واقع وابستگی ها در گرداننده های

 دستگاهها قرار می گیرند.

اسلاید 5 :

برای باز کردن فایل از اسم سمبولیک آن(رشتـه کاراکتر)استفـاده می شود و سایر عملیات توسط یک شناسه که یک عدد است صورت می گیرد.از همان ابـتدا برنامـه های یونیکس همگی به صورت                        در اختیار کاربر قرار داشته اند.این یکی از علل تکامـل ومحبوبـیت یونیکـس است و دیگـری امکانات فراوان آن برای تولیـد برنامه است.برای نمونه برنامه ای به نام                 وجـود داردکه تعیـین می کند چه فایل هـایی باید کامـپایل شـوند و سپـس آنها را کامپـایل می  کـند.سیستم عامل یونیکس دارای طرح لایه لایه است.

اولین مدل های یونیکس با کوچـک بودن حافـظه کامپیوتر رو به رو بـوده اند و این اتـفاقا منجـر به زیـبایی های خاصی شـده اسـت.در این سیسـتم های اولیه ،حافـظه صفحه بندی شده وجود نداشته است اما امروزه حافظه یونیکس صفحه بندی است.

اسلاید 6 :

مدیریت در سیستم عامل یونیکس

امروزه با توجه به توسعه شبکه های کامپیوتری لزوم استفاده از سیستم عامل هایی که قابلیت های لازم جهت مدیریت محیط های شبکه ای را دارا باشد ، بـیش از پیش به چشم می خورد.سیستم عامل یونیکس به دلیل ویژگی های برجسته خود ، توانمندی خود را در انجام چنین مهمی به اثبات رسانیده است ، به همین علت یادگیری و آشنایی با قابلیت ها و فرامین این سیستم عامل ، می تواند برای تمام کسانی که به نوعی با محیط های شبکه ای سرو کار دارند، مفید وحتی لازم

 باشد.

این سیستم عامل برنامه ای است که  مدیریت صنایع کامپیوتر را بر عهده  دارد. در میان سیستم های عامل ، رشد روزافزون استفاده از سیستم عامل یونیکس در زمینه های گوناگون علمی و صنعتی و نفوذ به دنیای کامپیوتر های شخصی ، موجب شده استکه مراکز کامپیوتری توجه خاصی

 به آن داشته باشند.

اسلاید 7 :

معماری یونیکس _ساختار سیستم فایل

 

  در سیـستم عامل یونـیکـس هـر چیـزی به صـورت یـک فایـل تلقـی می شـود .مـثلا حتـی دستگاههای جانبی مانند چاپگر یا پورت هـای مخابره داده در غالب یک فایـل مـدل  سـازی شده اند و برنامه نویس وقتی می خواهد اطلاعاتی را چاپ کند یا آنها را به منظور مخابـره  روی پـورت                      بفرسـتد ، به سـادگی فایل اسـتاندارد آن را باز کرده ، درون آن را می نویسد و سپس فایل را می بندد .این یکی از مفاهیم عالی یونیکس است که در سطح برنامـه نویسی ، برنامـه نویس درگیـرجزئیـات سخـت افـزاری و نرم افـزاری این ابـزارها  نخواهد شد بلکه این جزئیات در سطح سیستم عامل حل و فصل می شود.

  عناصر پروسه ها ، صف ها و بافر ها نیز به صورت فایل مـدل سـازی شـده اند . در راس سیـستم  فایل شـاخه                 قـرار داردو تمـام شـاخه ها و فـایل ها را در برمی گـیرد. تمـام زیر شاخه های دیگر، درون این شاخه قرارمی گیرند و کاربران  فقـط به بعضی از آنها  دسـتـرسی خواهـند داشـت.عالی ترین سطح دسترسی به  سیستـم فایل در اختیار کاربری  اسـت که به شاخه ریـشه با تمام زیر شاخه های آن تسلط دارد.

.

اسلاید 8 :

معماری یونیکس_هسته سیستم عامل وپروسه ها

 یونیکس از ساختار پیمانه ای استـفاده کرده است به گونه ای که در پایین ترین  سطح یـک هسته با بسـتر سخت افزار درگیـر اسـت و تـمام برنـامـه ها بـه صــورت  هویـتـی مستـقل حـول هسـته شـکل  مـی گیـرنـد . در یونـیکس هـستـه خـودش یـک برنـامـه اجـرایی است .هسته قلب سیستم عامل محـسـوب می شود و هیـچ  برنامه ای بـدون آن نخواهد توانست از مؤلفه های سخت افزاری سیستم استـفاده کنـد.برای شـروع اجرای یک بـرنامه درمحـیط یونیـکس هسته یک پروسه ایجاد می نماید

پروسه چیست؟

پروسه برنامه ای در حال اجراست که دو قسمت زیر را در بر می گیرد:                                       

1کدهای اجرای برنامه                                                                   

2حافظه اختصاص داده شده به آن برنامه به عنوان فضای کاری        

اسلاید 9 :

فعل و انفعال با پروسه ها

  هر گاه هسته سیستم عامل یک پروسه را اجرا می کند به آن یک شماره شناسـایی

  یکـتا به نـام            که هـمـان                                                    است ا نشعاب

می دهد این شماره مـلاک شناسایی آن پروسـه و مراجـعه به آن خواهد بود.کاربر می توانـد با اجرای فرمان          فهرست تمام پروسه هـای در حـال اجرا را روی خروجی مشـاهده کند.این فرمان ،          هرپـروسه، نام برنامـه ، میـزان استـفاده از زمان              و برخی از مشخصات دیگر را به کاربر نشان می دهد.

  روش فـعـل و انـفـعال با یـک پـروسه،ارسـال یـک سیـگنـال بـرای آن پـروسـه می باشد.سیگنال نام یک پیام است که روند اجرای پروسه رامتوقف کرده و به آن می گویدکه باید چه کاری انجام بدهد.                       

اسلاید 10 :

  تعیین مجوزهای دسترسی در یونیکس

هر فایل در سیستم دارای مجموعه ای از تنظیمات مجوز دسترسی است.هر فایل در یونیکس یک مالک فردی دارد.یعنی یک فرد با حساب کاربری مشخص صاحب آن فایل است.در ضمن هر فایل دارای یک مالک گروهی می باشد اما فقط مالک اصلی فایل می تواند مجوزهای دسترسی به آن فایل را تغییر دهد.در سیستم فایل یونیکس مجوزهای دسترسی به هر فایل در سه دسته مجزا تقسیم می شوند:

 1مجوزهای دسترسی به فایل برای شخص مالک

 2مجوزهای دسترسی به فایل برای گروه مالک

    3مجوزهای دسترسی به فایل برای عموم کاربران سیستم (تمام کاربران  و

  پروسه ها با هر حساب کاربری)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر تثبیت خاک رس با آهک در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر تثبیت خاک رس با آهک در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر تثبیت خاک رس با آهک در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر تثبیت خاک رس با آهک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثر تثبیت خاک رس با آهک در pdf :

خلاصه

خاک های ریز دانه رسی با توجه به حضور گسترده ای که در سطح کشورمان دارند ، مشکلات بسیاری را در پایداری بستر پروژه های عمرانی ایجاد کرده اند که نیازمند تثبیت قبل از ساخت و ساز بوده است. برای تثبیت خاک از مواد تثبیت کننده مختلفی استفاده می شود که معمول ترین روش جهت تثبیت خاک های رسی تثبیت خاک رس با آهک است . هدف اصلی از این مقاله ارزیابی تاثیر افزودن آهک به خاک و تعیین مقدار آهک مورد نیاز برای درمان خاک رس است. مطالعات نشان می دهد مقدار مطلوب حداقل آهک برای ایجاد ثبات در خاک رس به منظور بالا بردن سطح خاک به PH=12 ، 4 است که با توجه به درصد مورد استفاده ار لحاظ اقتصادی در پروژه های عمرانی مقرون به صرفه خواهد بود.

کلمات کلیدی: تثبیت خاک، آهک، پتانسیل تورم، خاک رس، تراکم

-1 مقدمه

با توجه به توسعه چشمگیر اقدامات سازه ای و ساختمان سازی درایجاد فرودگاهها، تونلهای زیرزمینی، احداث اسکله های عظیم،بزرگراهها، احداث سدها و; نیاز به مصالح ساختمانی تا حد زیادی افزایش پیدا کرده است .بـر ایـن اسـاس امـروزه اسـتفاده از مصـالح جـایگزین کـه از نظـر مهندسی کیفیتی بالاتر از مصالح مورد استفاده در گذشته داشته و همچنین از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است مـورد توجـه زیـادی قـرار گرفتـه است. خاک رس به نحو گسترده ای در اکثرپروژه های عمرانی مورد استفاده قرار می گیرد.[6] خاکهای رسی مخصوصا خاکهـای رسـی نـرم دارای خواص خمیرایی بالایی می باشند و افزایش رطوبت باعث کاهش مقاومت برشی، مقاومت فشاری و تغییر حجم آنها می گردد. [12] این خصوصیات که غالبا خسارات جبران ناپذیری به سازه وارد میکند، اهمیت بهسازی خاک را آشکار میسازد. از جمله روشهایی که برای بهبود خصوصیات فیزیکی و ژئوتکنیکی خاک رس به صورت دائمی انجام میگیرد، استفاده از مخلوط آهک وخاک رس می باشد.[6]

روش های تثبیت خاک در اکثر نقاط جهان به چند دلیل مورد استفاده قرار می گیرد. در مواردی که در دسترس بودن دانه هـای خـوب و یـا خـاک مناسب مشکل باشد، تثبیت خاک موجود برای بهبود خواص ژئوتکنیکی پیشنهاد خوبی است. [8] از آهک به عنوان موثر ترین و مقرون به صرفه از تمـام مواد افزودنی جهت تثبیت خاک رس مورد استفاده قرار می گیرد . اضافه کردن آهـک در خـاک رس گسـترده افـزایش تـورم را کـاهش مـی دهـد.[4]

1

اولین کنفرانس ملّی مکانیک خاک و مهندسی پی

دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران 12 و 13 آذرماه1393

تثبیت خاک رس بوسیله آهک به معنای ترکیب و مخلوط کردن آهک با رطوبت بهینه به صـورت هیدروکسـید کلسـیم بـا خـاک رس و متـر اکـم کردن این مخلوط است اصولاً. آهک با بیشتر خاک های رسی واکنش شیمیایی خوبی خواهد داشت .دلیل این فرایند آن است که یون های کلسیم به کار رفته در آهک، جانشین یون های موجود در روی سطح کانی رسی می شـود .در نتیجـه خصوصـیات سـاختمانی رس تغییـر کـرده و کـاهش پلاستیسیته ، کاهش ظرفیت نگهداری رطوبت، کاهش تورم و افزایش پایداری آن را موجـب مـی شـود.[7] زمـانی کـه مقـادیر کـافی از آهـک و آب اضافه می شوند،PH خاک به سرعت بالاتر از 10,5 می شود ، که ذرات رس را قادر به شکستن می سازد سیلیکا و آلومینا منتشر می شوند ، و با کلسـیم از آهک واکنش نشان می دهند به شکل کلسیم – سیلیکات- هیدرات )CSH) و کلسیم – آلومینات- هیدرات (CAH) می شود. ایـن ترکیبـات مـاتریس است که کمک به تثبیت و استحکام لایه های خاک آهک می کند 10]و13و.[15
(1)× Ca(OH)2 Ca2+ + 2(OH)
(2)× ( 2+ Ca
(CSH CaO. SiO2 + H2O (موجود در خاک)+ 2(OH) + SiO2
(3) (CAH) O + H O CaO. Al (موجود در خاک)3 O + 2(OH) + Al Ca2+
2 3 2 2

زمانی که آهک به خاک مرطوب اضافه می شود دو دسته واکنش رخ می دهد×؟-1 واکنش های کوتـاه مـدت و -2 واکـنش هـای بلنـد مـدت؟ واکنشهای کوتاه مدت شامل تبادل کاتیونی، لخته شدن و کربناسیون بوده و واکنشهای بلند مدت شامل واکنشـهای پـوزولانی و مقـاومتی مـی باشـد×؟ تبادل کاتیونی بین یون کلسیم آهک و کاتیون های مختلف جمع شده در سطح خاک اتفاق می افتد و در نتیجه آن ذرات رس بـه یکـدیگر نزدیکتـر می شوند که این روند را لخته شدن می نامند×؟اما در دسته دوم واکنشها یعنی واکنشهای بلند مدت”پوزولانی)، محصولاتی بـه وجـود مـی آینـد× کـه× موجب بالارفتن مقاومت و قابلیت تراکم خاکهای رسی می شوند9]و.[14

استفاده از آهک پایداری، نفوذناپذیری و ظرفیت تحمل بار را در زیر لایه ها افزایش می دهد . آهک به عنوان یکی از بهترین گزینه ها بـرای اصلاح خصوصیات کوتاه مدت خاک های رسی دارای پلاستیسیته متوسط به بالا می باشد.[7] دو هـدف عمـده از فراینـد تثبیـت آهـک وجـود دارد ، هدف اول این است که با کاهش شاخص پلاستیسیته ویژگی های تغییر حجم خاک بدست آید و هدف دوم افزایش مقاومت خاک بستر در دراز مـدت است2]و16و.[17

بر اساس مطالعات متعـدد، بـه ایـن نتیجـه رسـیده انـد کـه اثـر آهـک بـر بهبـود خـواص خـاک گسـترده بـا کـاهش شـکل پـذیری و پتانسـیل تغییـر حجـم و افـزایش کـارایی و قـدرت همـراه اسـت.[8] کرافـت Croft دریافـت کـه اضـافه کـردن آهـک باعـث کـاهش پتانسـیل تـورم، حـد روانـی، شـاخص خمیـری و وزن مخصـوص خشـک حـداکثر و افـزایش میـزان رطوبـت بهینـه، حـد انقبـاض و مقاومـت مـی شـود.[18] بـل Bell یافتـه اسـت کـه درصـد آهـک بهینـه بـرای تثبیـت خـاک بـین × 1تـا × 3درصـد وزن خشـک خـاک مـی باشـد و افـزایش بیشـتر آن تـاثیر زیـادی درخصوصـیات خمیـری نداشـته ولـی موجـب افـزایش مقاومـت خواهـد شـد .[19] ایـن در حـالی اسـت کـه دیگـر مطالعـات اسـتفاده از×ٍ تـا×َ درصــد آهــک را جهــت بهبــود خصوصــیات خــاک لازم مــی داننــد [20]؟ ×محتــوای آهــک مــورد نیــاز بــرای بهبــود خــواص فیزیکــی خــاک بسته به نوع خاک متفاوت است بین 3 تا 10. گزارش شده است.[4]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه پیدایش نفت در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه پیدایش نفت در pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه پیدایش نفت در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه پیدایش نفت در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تاریخچه پیدایش نفت در pdf :

صنعت نفت در جهان تاریخی بسیار کهن دارد وقدیمیترین تمدنی که تا به حال شناخته شده در درههای نیل ؛دجله و فرات و در چین بوده است. اسناد تاریخی و کاوشهای باستان شناسی نشان می دهد که مردم مزبور از کهنترین روزگاران نفت را می شناختند.چهار هزار سال قبل از میلاد مسیح مردم دجله و فرات قیر را به عنوان ملاط ساختمانها به کار میبردند.در ایران کاوشهای باستان شناسی معلوم داشته که ساکنین کشور ما از 5 تا 6 هزار سال پیش قیر را به عنوان ملاط در ساختمان و یا برای نصب و بهم چسباندن جواهرات و ظروف سفالین و اندود کردن کشتیها بکار میبردند.امروزه بزرگترین منابع نفتی جهان در خاورمیانه ؛ایالات متحده امریکا؛ آفریقای شمالی و روسیه است.اولین چاه نفت در دنیا در شهر پنسیلوانیا بنام تیستوسوپل امریکا توسط شخصی به نام ادوین دریک در سال 1859 حفر شد.عمیقترین چاه در دنیا چاهی در لویزینای امریکاست که 6500 متر عمق دارد.در سال 1908 نفت در خاورمیانه برای اولین بار در ایران ودر شهر مسجد سلیمان کشف شد و بعد از آن در دیگر کشورهای خاور میانه نفت کشف شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق نگاهی اجمالی به اهمیت اجتماعی ورزش در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق نگاهی اجمالی به اهمیت اجتماعی ورزش در pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق نگاهی اجمالی به اهمیت اجتماعی ورزش در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق نگاهی اجمالی به اهمیت اجتماعی ورزش در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق نگاهی اجمالی به اهمیت اجتماعی ورزش در pdf :

حرکت و جنبش از ویژگیهای حیات انسان و دارای انگیزه و ریشه ای در سرشت او وعاملی برای رشد و سلامت و نشاط اوست. انسان نیازمند به حرکت و ناگزیر از حرکت است ، منع انسان از حرکت نه تنهای موجب توقف رشد بلکه سبب افسردگی ، بروز رفتار ناهنجار و از دست رفتن شور و نشاط زندگی وی می گردد . نیاز انسان به حرکت و فعالیت در طول حیات تاریخی او همواره با کسب تجارب و کشف روشهای جدید برای رفع آن همراه بوده است . تربیت بدنی و ورزش در طول تاریخ زندگی انسان به شیوه های گوناگونی متجلی شده است . ورزشهای امروزی صور مختلفی از فعالیتهای جسمی و تربیت بدنی است که چهارچوب نظام تعلیم و تربیت هر جامعه و همراه با ارزشهای فردی و اجتماعی آن موجبات پرورش فکری و جسمی کودکان و جوانان را فراهم می کند .
تربیت بدنی و ورزش جزء لاینفک تعلیم و تربیت و وسیله ای برای رسیدن به سلامت جسمی و روحی نسل جوان است . نباید چنین تصور شود که تربیت بدنی امری بی ارزش و تفننی است ، و صرفاً وسیله ای است که موجبات سرگرمی و مشغولیت کودکان و جوانان را فراهم می سازد ، برعکس باید آن را جزء مهمی از فعالیتهای زندگی به شمار آورد مفاهیمی مانند تندرستی بهداشت رشد فردی و اجتماعی وسلامت روحی ارتباط نزدیکی با تربیت بدنی و ورزش دارد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق گندم در pdf

فهرست مطالب
مقدمه ………………………………………………………..…………………………………………….. 1
نواحی کشت گندم در دنیا……………………………..…………………………………….. 2
گندمهای تک دانه ……………………………………..…………………..………………………… 4
گندمهای معمولی …………………………………………………………..………………………… 4
دوروم ………………………………………………………..………………………….……………………… 5
ارقام گندم …………………………………………………..……………………..………………………… 6
ترکیبات شیمیایی دانه گندم ………………………………………..………………………… 7
ارزش غذایی آرد گندم ………………………………..………………..………………………… 9
ژنتیک گندم ………………………………………………………………………..………………………… 9
تقسیم میتوزی ……………………………………………………..……………..………………………… 11
تقسیم میوزی یا تقسیم با کاهش کروموزومی ……….………………………… 15
مراحل مختلف ایجاد یک بیماری …………………………………………………………… 17
حفاظت گیاه وپیشگیری …………………………………………………..………………………… 18
انتخاب محل کشت …………………………………………………………….………………………… 19

محدوده وسیعی از شرایط آب وهوایی جهان رشد می‌کند ودر حقیقت این گیاه سازگارترین گونه های علات است . زمینهای زیادی در سرتا سر جهان در مقایسه با سایر گیاهان زراعی به کشت آن اختصاص داده شده است . زیرا گندم غذای اصلی انسان است که بطور مستقیم مورد مصرف قرار می‌گیرد . باین ترتیب سطح کشت وتولید جهانی آن از سایر محصولات بیشتر است . گر چه احتمالاً برنج ماده اصلی غذای نفوس بیشتری را تشکیل می دهد گندم منبع اصلی کربوهیدرات غذای انسان را تشکیل داده واز لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیک از غلات انسان را تشکیل داده و از لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیک از غلات بپای آرد گندم نمی رسد . بخاطر داشتن بافت همبندی گلوتن گندم خاصیت نانوایی آن دارای ارزش بسیار بالایی است . کیفیت گلوتن گندم بستگی به ژنوتیپ گندمها دارد و هم این صفت است که آرد گندم را ممتاز می نماید . برخلاف هرغله دیگری ، گلوتن گندم قادر است ور آمدن خمیر را از طریق تشکیل سلولهای کوچک گاز ونگه داشتن گاز کربنیک تشکیل شده در اثر تخمیر به انجام برساند در هرحال مصرف نانهایی که خمیرشان تخمیر حاصل می کنند ویا آنهایی که نمی کنند از قرنها پیش وشاید در دوران قبل از تاریخ ثبت شده ومورد استفاده قرار می گرفته است .

نواحی کشت گندم در دنیا :
گندم بدلیل دارا بودن ویژگیهای ژنتیک متفاوت ، انعطاف پذیری فنوتیپها و ژنوتیپها وداشتن ارقام مختلف ، تقریباَ در تمام دنیا کشت می گردد . گندم گر چه یک گیاه منطقه معتدله است امام در مناطق مختلف آب و هوایی کشت می شود . گندم بین 30درجه الی 60 درجه عرض شمالی و 27 درجه تا 40 درجه عرض جنوبی قابل کشت است . گندم همچنین تا ارتفاع 3500 – 3000 متری از سطح دریا ودر تبت تا ارتفاع 4270- 4570 متری کشت می گردد عواملی که موجب توسعه کشت گندم در دنیا می‌گردد عبارتند از آب وهوا وخاک وشرایط اقتصادی مهمترین عواملی آب وهوائی عبارتند از درجه حرارت ، میزان بارندگی ، نور .
حـرات : حداقل‌درجه حرارت جهت‌رویش‌گندم 3 الی0C 4 (صفر فیزیولوژی‌گیاهی ) اپتیو حدود 0C 25 وحداکثر آن در حدود 0C 30 - 22 می باشد .

رطوبت : گونه های گندم می تواند در مناطق رشد کند که میزان بارندگی سالیان آنها بین 1750 – 250 میلی متر باشد اما حدود 4/3 سطح زیر کشت گندم در مناطقی قرار دارند که بارندگی سالیانه آنها بین 875 – 375 میلی متر است .
نور : شدت و طیف نور بر روی گسترش وپراکندگی گندم دردنیا نیز موثر می باشد . گندم گیاهی روز بلند است ممکن است در روزهای با طول 8 ساعت نیز گل کند ولی روزهای بلند گل کردن آن را تسریع می کند . روزهای کوتاه موجب طولانی شدن مرحله رویش می گردد وسنبله دهی را به تأخیر می اندازد .

خاک : گسترش و پراکندگی گندم بستگی بسیار زیادی نیز به نوع خاک دارد بهترین نواحی کشت گندم از نظر نوع خاک مناطقی هستند که دارای خاک چرنوزم یعنی اراضی که مقادیر خیلی زیادی هوموس باشند . در عین حال اراضی اسیدی و فقیر از مواد آلی مناسب کشت گندم نمی باشد . اراضی غنی از اکسید Fe و Al ومنگان نیز به مقدار کمی مناسب می باشند عوامل اقتصادی نیز باعث توسعه گندم بویژه در کشورهای در حال رشد گردیده است در بسیاری از کشورهای در حال توسعه که در گذشته گندم کشت نمی گردید ویابه مقدار کم کشت می شد . در حال مال بدلیل افزایش جمعیت سطح وسیعی از اراضی آنها به گندم اختصاص داده شده است .


گندمهای تک دانه یا Einkorn
گندمهای دیپلوئید شبیه جوی دور ردیفه هستند بطوری که در هر سنبلچه در محور سنبله فقط یک دانه وجود دارد . گندمهای دیپلوئید تک دانه مانند T.boeoticum از یک عطف ( برگ باریک ) بوجود آمده اند . این گندمها را می توان در یونان و قمستهای از آسیای صغیر پیدا نمود . این مناطق از دنیا بعنوان مرکز اولیه تنوع ژنتیکی این گندم شناخته شده اند . پوشینه های گندمهای تک دانه غالباً پس از خرمنکوبی هنوز خارجی به آن چسبیده هستند .
گندمهای تک دانه احتمالاً می توانند بعنوان یک گیاه زراعی جنبی مورد کشت و کار قرار گیرند و ولی در زراعت جو بعنوان علف هرز محسوب می گردند تا امروز نوع زراعی ولخت آن ( بدون پوسته خارجی ) شناخته شده است .
گندمهای جفت دانه یا Emmer
گندمهای معمولی یا Dinkel

گندمهای معمولی :
این گندم دارای بیشترین پراکندگی در دنیاست وتقریباً 90 درصد از اراضی زیر کشت گندم دنیا را بخود اختصاص داده است . مصرف این نوع گندم بیشتر برای تهیه نان می‌باشد وبه همین دلیل آن را گندم نان می نامند . گندم معمولی دارای فرمهای پائیزه وبهاره است . گندمهای معمولی را به کمک خصوصیاتی چون شکل سنبله ، ریشک دار یا بدون ریشک ، رنگ ریشک و گلوم وکرک داری ،‌تراکو یا فشردگی سنبله ( تراکم عبارت است از تعداد سنبلچه های موجود درcm 1 ) دندانه های راس گلوم وتعداد گلهای درون سنبلچه های می توان تشخیص داد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >