پروژه دانشجویی مقاله در مورد جهانی شدن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد جهانی شدن در pdf دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد جهانی شدن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد جهانی شدن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد جهانی شدن در pdf :

جهانی شدن

مقدمه
نوع تعامل و در نهایت تطابق با جهانی شدن بدون تردید مهم ترین چالش کشورهای در حال توسعه در نظام بین الملل فعلی است. این پدیده پیچیده که در دو دهه گذشته تمامی حوزه های اقتصادی، تجاری، مالی، صنعتی و فن آوری را تحت الشعاع خود قرار داده است هم اکنون مقتضیات و مناسبات جدیدی در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی نیز به همراه آورده است. اگر جهانی شدن را فرآیندی تلقی کنیم که از چند قرن گذشته آغاز شده و هم اکنون در مراحل تکاملی خود قرار دارد طبعاً می توانیم آن را غیر برنامه ریزی شده ولی هدایت شده تفسیر کنیم. کشورهای صنعتی در طی این مدت و به صورت تدریجی سعی کرده اند یک سیستم قاعده مند جهانی ایجاد کنند و اقتصاد و سرمایه داری را از جغرافیای غرب به کل نظام بین الملل تسری بخشند. فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، چنین تحرک و عزم کشورهای صنعتی را نیرویی نوین بخشید و به جهاتی تر شدن این فرایند مساعدت کرد. کشورهای مهم و مستقل در حال توسعه جهان مانند چین، هند و برزیل که از حساسیتهای جدی حاکمیت و استقلال ملی برخوردارند در طی دو دهه گذشته سعی کرده اند فرمول پیچیده ای از تعامل ضمن نهادینه کردن پایه های

حاکمیت ملی خود را دنبال کنند. این کشورها ورود در فرایندهای اقتصادی و فن آوری جهانی شدن را اجتناب ناپذیر تصور کرده و ضمن اجماع سازی در درون حاکمیت خود، از امکانات موجود جهانی بهره برداری نموده اند. در عین حال، اینگونه ها کشورها، مبنای قدرت خود را در آینده، افزایش

تدریجی مازاد سرمایه و دسترسی به فن آوری پیچیده تفسیر نموده‌اند و نوعی توازن میان قدرت اقتصادی و حاکمیت ملی برقرار کرده اند. جمهوری اسلامی ایران به دلایل متعدد فرهنگی و تاریخی به پیچیدگیهای فراوانی در درجه مواجهه با میزان انطباق با جهانی شدن روبروست. حساسیت دینی و ملی نسبت به تعامل نامعقول و حساب نشده با محیط بین المللی در گذشته تاریخ کشور ما زمینه ساز احتیاط و حتی نوعی بدبینی در ارتباطات بین المللی شده است.
سؤالی را که در این تحقیق می توانیم مد نظر داشته باشیم این است که چه ارتباطی بین هویت ملی و جهانی شدن وجود دارد و جهانی شدن چه تأثیراتی بر هویت می گذارند؟ البته می توان سؤالات دیگری هم مطرح کرد از جمله اینکه برخورد ایران با جهانی شدن چگونه است؟
این تحقیق از سه فصل تشکیل شده است. در فصل اول به مسأله جهانی شدن و ارائه تعریفی از آن می پردازیم در فصل دوم به مسئله هویت ملی پرداخته خواهد شد و در فصل سوم هم به مسئله جهانی شدن و هویت ملی در ایران می پردازیم.
در این گزارش از آثار نویسندگان برجسته ای مدد گرفته شده که از جمله آنها می توان به کتاب ایران و جهانی شدن نوشته دکتر محمود سریع القلم اشاره کرد. لیست کامل سایر منابع هم در پایان گزارش ارائه خواهد شد.

فصل اول
جهانی شدن:
مفهوم جهانی شدن پس از فروپاشی شوروی به عنوان مهمترین مفهوم در تعیین ماهیت روابط بین الملل، اقتصاد سیاسی بین الملل و روابط میان دولتها مطرح گردید. نه تنها کشورهای صنعتی بلکه کشورهای تازه صنعتی شده هم مفهوم جهانی شدن را به عنوان چالش جدید دولتمردان، برنامه ریزان و اندیشمندان علوم اجتماعی تلقی کردند.
مفهوم جهانی شدن برای مناطق و کشورها در نظام بین الملل معانی مختلفی را به همراه دارد و هر کشور به تناسب وضعیت اقتصادی، نهادینه شدن بنیادهای اقتصادی، سیاسی و همین طور

غنای فرهنگی، راهبرد انطباق(و یا عدم انطباق و یا درجه ای از انطباق) خاص خود را با فرآیند جهانی شدن تنظیم می کند.
فرآیند جهانی شدن از طریق بازسازی فضا و زمان، نفودپذیر ساختن مرزها و گسترش چشمگیر فضای اجتماعی، منابع و شرایط لازم برای هویت سازی و معنایابی سنتی را تا حدود بسیار زیاد از بین می برد.
جهانی شدن یک جریان و فرآیند جدید نیست. منطق کانونی آن یعنی نوسازی مبتنی بر علم و صنعت و نوآوری از قرن هفدهم شروع شده است. اوج نوآوری و خلاقیتهای کلیدی در نیمه دوم قرن نوزدهم بوده است.
نکته دیگر در فرآیند رشد و تکامل جهانی شدن، مجموعه ای بودن ارکان آن و مرتبط شدن تدریجی آن با نظام سیاسی و فرهنگ عمومی است.
در واقع جهانی شدن هرچند از یک منطق اقتصادی آغاز شد ولی با گذشت زمان به یک نظام اجتماعی تبدیل گردید.
از این منظر، جهانی شدن یک سیستم است. شهروندان یک کشور باید همه سواد داشته باشند، به موقع مالیات خود را پرداخت کنند، بیمه بهداشت داشته باشند، پشت چراغ قرمز بایستند و از طریق کار و یا تخصص، درآمدی داشته باشند؛ چنین مواردی همه از جوانب و ویژگیهای عصر جدید و فرایند تکاملی جهانی شدن است. بنابراین جهانی شدن، مثلثی است که از سه زاویه به هم مرتبط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تشکیل شده است و منطق کانونی آن در فلسفه اجتماعی، فردگرایی مثبت و رشد دامنه آزادیهای فردی در پیشرفت بهره برداری از امکانات است.
نکته بعدی در فرآیند جهانی شدن قاعده مندی روابط بین ملتها، دولتها و عموماً نهادها و بازیگران است. مسئله دیگر دسترسی سهل و گسترده به داده ها و اطلاعات است. نتیجه بسیار مهم این رکن از جهانی شدن، مطلع شدن افراد از شرایط امکانات و فرصتها خارج از محدوده های زندگی و مرزی خودشان است.
نکته دیگر در رابطه با جهانی شدن افزایش سطح اعتماد به محیط بین المللی و پذیرش ریسک و مخاطره در تعامل با ملتها، دولتها و نهادها می باشد.
نکاتی که ذکر شد از بدیهیات بحث جهانی شدن می باشند هرچند که تنوع دیدگاهها در مورد این مفهوم بسیار زیاد است.
و اما مسئله دیگری را که می توان به آن اشاره کرد در خصوص مبانی مهم فلسفی جهانی شدن است که از این منظر جهانی شدن، فراگیر شدن عقلانیت است. هرچند همیشه در انسان جلوه ای از عقلانیت وجود داشته، اما در شرایط جدید جهانی، مظاهر عقلانیت و تنوع اموری که باید عقلانیت در آنها رعایت شود به شدت افزایش پیدا کرده است.
جهانی شدن رابطه‌ مستقیمی با توانایی، سازماندهی، رقابت پذیری و فعالیت قابل توجه یک واحد دارد. در عرصه‌ بین المللی، توانایی و مهارت شرط بسیار مهمی است.
فرهنگهایی که جمع گرا به معنای فعالیت جمعی و فردگرا به معنای خلاقیت هستند، زمینه موفقیت بیشتری در تلاطمات جهانی شدن دارند.

 

 

الف: پیامدهای جهانی شدن از دیدگاه برخی نویسندگان:
1-جهانی شدن باعث توسعه بازارها در ماورای مرزهای ملی می شود و به طور طبیعی رقابت در این نوع بازارها به مراتب مشکل تر از بازارهای داخلی خواهد بود. این پدیده منجر به تخصصی شدن فعالیتها و به تبع آن یکنوع تقسیم کار بین المللی می شود.
2-با جهانی شدن، سرمایه با آزادی بیشتری حرکت خواهد کرد و به مناطقی بیشتر خواهد رفت که در آنها استعداد بالاتری وجود داشته باشد.
3-ایجاد فضای رقابتی میان بنگاههای داخلی و خارجی باعث افزایش کارآمدی می شود.
4-جهانی شدن باعث انتقال فن آوری در ماورای مرزهای ملی خواهد شد.
5-در فرآیند جهانی شدن، نیروی کار ماهر برنده است. در اقتصاد آینده کسانیکه مهارتشان در سطح مهارتهای جهان سوم باشد ولو در جهان اول زندگی کنند مزد جهان سومی خواهند گرفت.
6-جهانی شدن منجر به از میان رفتن سیاستهای توسعه درون نگر و خودکفایی خواهد شد.
7-شرکتهای خارجی در فرآیند جهانی شدن به کارگران در استخدام خود، دستمزد بیشتری داده و تمایل به صادرات دارند.
8-بسیاری از مخالفین جهانی شدن در کشورهای در حال توسعه با همکاری سودمند متقابل مخالف و با اصلاح ساختار اقتصادی در تضاد هستند.
ب: نتیجه موارد ذکر شده:
نتیجه مهمی که از این پیامدها می توان عرضه کرد این است که ورود در عرصه‌ جهانی شدن یک «تصمیم سیاسی» است و به شدت تابع ماهیت کانون های قدرت و ساختار قدرت در یک کشور می باشد.
فرآیند جهانی شدن را نه می توانیم بگوئیم مثبت است و نه منفی؛ جهانی شدن نوعی انطباق است و به توان انطباق کشورها به شرایط جدید وابسته است.
جهانی شدن پیامدهای سیاسی، فرهنگی و امنیتی دارد و کشورها را مجبور میکند تا به تدریج آنها را بپذیرند.

فصل دوم:
هویت ملی
مسأله هویت به صورت مبهمی در مباحث اجتماعی مطرح می شود. معمولاً جوهره‌بحثهای مربوط به هویت این است که هویت های قدیمی که ثبات، استواری و پایداری جوامع را تضمین می کردند، دچار فروپاشی شده و هویت های جدیدی که باعث از بین رفتن یکپارچگی هویت فردی می شود پدیدار شده است.
روندهای تأثیرگذار بر مسئله هویت بسیار جدید و در عین حال بسیار مبهم است. خود مفهوم هویت نیز بسیار پیچیده و توسعه نیافته است و در علوم اجتماعی کاملاً مورد آزمون قرار نگرفته

است. از این رو، اعلام نظری قطعی و قضاوتی مطمئن درباره ادعاهای نظری و مطالبی که ارائه می شود امکان پذیر نیست.
نظریه پردازانی که معتقدند هویت های قدیمی در حال متلاشی شدن هستند چنین استدلال می کنند که نوعی تغییر ساختاری، جوامع جدید اواخر قرن بیستم را دگرگون کرده است. این روند به تجزیه و فروپاشی زمینه های فرهنگی، طبقاتی، جنسیت، قومیت، نژاد و ملیت می انجام

د.
گفته می شود که هویت، حاصل تعامل فرد و جامعه است. در چنین برداشتی، هویت پلی است بین واقعیت وجودی افراد و دنیای فرهنگی خارج از خود یا به بیان دیگر بین دنیای امور شخصی و دنیای امور اجتماعی.
یکی از منابع اصلی هویت فرهنگی یا همان هویت ملی، فرهنگهایی است که انسانها در آن متولد می شوند. اما هویت ملی چیزی نیست که انسانها با آن متولد شده باشند، بلکه در طول زمان شکل می گیرد یا دچار تغییر می شود. وقتی کسی خود را انگلیسی، ایرانی یا فرانسوی و یا هلندی می داند، در واقع به یک دسته معانی و مفاهیمی اشاره می کند که در آن فرهنگها وجود دارد.
از طرف دیگر همانطور که در تعریف جهانی شدن ذکر شد: فرآیند جهانی شدن پیوندهای موجود بین ملت و دولت را تضعیف می کند و اقلیتهای قومی را رها کرده و امکان تشکیل مجدد ملتها را در سراسر مرزهای پیشین دولتی، فراهم می کند.
با این توضیحات حال باید ببینیم چه چیزی در پایان سده بیستم و آغاز هزاره سوم هویت‌های ملی را تحت تأثیر قرار می دهد؟
شاید پاسخ به این سؤال، برآیندی از فرآیندها و نیروهای تغییر دهنده باشد که به سادگی می توان آنها را تحت عنوان جهانی شدن تبیین کرد.
از نظر مک گرو، جهانی شدن بر فرآیندهای جهانی دلالت می کند که مرزهای کشورها را در می نوردد، جوامع و سازمانها را در ترکیب جدیدی از زمان و مکان با یکدیگر یکپارچه می کند و در عمل، ارتباطات متقابل بیشتری را بین نقاط مختلف جهان گسترش می دهد.
الف: تأثیرات عمده جهانی شدن بر هویت ملی:
بطور کلی جهانی شدن سه تأثیر عمده بر هویت ملی باقی می گذارد:
1-هویت های ملی در نتیجه رشد همگنی فرهنگی و فرانوگرایی تضعیف می شود.
2-هویت های ملی یا دیگر هویت های محلی با مقاومت در برابر جهانی شدن تقویت می‌شود.
3-هویت های ملی افول می کند اما هویت های جدید و مختلط جای آنها را می گیرد.
دیوید هاروی(David Harvey) معتقد است:«از آنجا که مکان به دهکده جهانی ارتباطات و وابستگی های متقابل اقتصادی و بوم شناختی تقلیل می یابد یاد بگیریم که چگونه با مفاهیم فراگیر فشردگی زمانی و مکانی کنار بیائیم»
یکی از آثار عمومی فرآیندهای جهانی شدن، تضعیف اشکال ملی هویت فرهنگی است. برخی از نظره پردازان معتقدند که گرایش به وابستگی های بیشتر جهانی، به فروپاشی تمام هویتهای مستحکم فرهنگی منجر می شود.
ب: رابطه فرهنگ و هویت:
هویت و فرهنگ رابطه مستقیم و متقابلی با یکدیگر دارند. به همین دلیل تهدیدات فرهنگی زمینه ساز بحران هویت در جوامع مختلف می شود.
دولت- ملت مدرن انگاره هویت ملی یا فرهنگی مشترک را سازمان می دهد و از آن پشتیبانی می کند. فرهنگ یکی از ویژگیهای واحد اجتماعی مقید به سرزمین شناخته می‌شود. نمادهای مختلف هویت ملی مثل لباس، زبان، پرچم و; به ابزار اصلی تعیین «ما» در مقابل«آنها» تبدیل شده است.
فرآیند جهانی شدن عامل اصلی خاص گرایی فرهنگی به شمار می رود. این رابطه‌علی به این صورت برقرار می شود که فرآیند جهانی شدن با دگرگون کردن شرایط و چارچوب سنتی هویت

سازی و تضعیف و تخریب عوامل و منابع سنتی هویت، فرآیند هویت سازی را در جهان کنونی دشوار می کند.
همانطور که قبلاً هم ذکر شد هویت ها همگی ساخته می شوند و هرچند طبیعی به نظر می رسند، ولی در واقع طبیعی و ذاتی نیستند.
قدرتهای هژمونیک همواره دست اندرکار هویت سازی هستند و برای حفظ این هویت ها می

کوشند.
ج: اهمیت هویت:
هویت از دو جهت دارای اهمیت است. نخست، اینکه هویتها بیانگر تصور فرد یا جمع از خویشتن و نحوه رابطه با دیگران است.
دوم، هویتها به اقتضای شرایط اجتماعی خاصی شکل می گیرند و جنبه اجتماعی قوی دارند. برای مثال: می توان به رنگ پوست اشاره کرد که به دلایل اجتماعی نقش آن در تعریف هویت در اروپا و آسیا فرق می کند.
هویتها و از جمله هویت ملی، در بستر یک فضای اجتماعی شکل می گیرند. از این رو، باید توجه داشت که آگاهی از هویت نه تنها جنبه‌ عملی دارد و به زندگی روزانه افراد مربوط می شود بلکه جنبه گفتمانی نیز دارد.
در مورد هویت ملی قضیه حتی شکل خاص تری پیدا می کند. مفهوم هویت ملی با ایده یگانه بودن ملت و احساس تعلق به یک جامعه پیوند می خورد.
هویت های ملی بر اساس مرزبندی های جغرافیایی و تشکیل جامعه سیاسی شکل می گیرند. نفس وجود احساس هویت ملی به شخص اجازه می دهد که مکانی جغرافیایی در جهان پیرامونش برای خود داشته و از لحاظ تاریخی خود را به یک هویت جمعی سرزمینی مربوط کند.
هویت ملی را نمی توان صرفاً به صورت یک موضوع شناسایی شده بررسی کرد، بلکه باید نقش عوامل ذهنی در شکل گیری آن را در نظر گرفت.
تجربه ذهنی جهانی و باور مردم به اینکه عضوی از یک ملت هستند و اهمیت عنصر آگاهی در ایجاد تصویری از ملت به عنوان یک کلیت واحد، اجزای این ذهنیت را می سازد. این تصویرسازی ذهنی به صورت جمعی صورت می گیرد و به دوره‌ زمانی خاص محدود نمی‌شود، بلکه تداوم تاریخی دارد.
عوامل گوناگون نمادین، ارزشی، سرزمینی، اسطوره ای و زبان در ایجاد حس هویت ملی نقش دارند.

مفهوم هویت ملی ضرورتاً با دو متضاد تعریف می شود: همسانی و تفاوت.
به بیان روشن تر هویت یعنی کیفیت یکسان بودن در ذات، ترکیب و ماهیت و نیز یکسان بودن در هر زمان و همه شرایط.
در هر حال هویت داشتن یعنی یگانه بودن، ولی از دو جنبه‌ متفاوت: همانند دیگران بودن در طبقه خود و همانند خود بودن در گذر زمان.(Hekman, 1999; 5, 11). هویت یعنی متمایز بودن از افراد یا گروههای دیگر، احساس تداوم و ثبات در طول زمان و احساس تعلق داشتن به جمع.
بنابراین هرگونه هویت یابی و هویت سازی مستلزم ایجاد مرز و توسل به مرجع های ثالث و پایدار است.
این در حالیست که فرآیند جهانی شدن از طریق بازسازی فضا و زمان، نفوذپذیز ساختن مرزها و گسترش چشمگیر فضای اجتماعی، منابع و شرایط لازم برای هویت سازی را تا حدود بسیاری زیاد از بین می برد. در نتیجه نوعی بحران هویت پدید می آید و بازسازی هویت گریز ناپذیر م

ی شود. برخی افراد چیره شدن بر این بحران را صرفاً در گروی توسل به منابع و شیوه های سنتی هویت سازی می دانند.
همانطور که ذکر شد جهانی شدن درونمایه مفهومی هویت را به چالش می طلبد. فرایند جهانی شدن از رهگذر دگرگون کردن شالوده های نظری رویکردهای سنتی، فرایند هویت سازی را دستخوش تحولات جدی می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله داستان زندگی امام حسین (ع) در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله داستان زندگی امام حسین (ع) در pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله داستان زندگی امام حسین (ع) در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله داستان زندگی امام حسین (ع) در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله داستان زندگی امام حسین (ع) در pdf :

تولد و کودکی امام حسین ( ع) :
قلب مرد به تپش افتاده بود . با سرعت کوچه های شهر مدینه را پشت سر می گذاشت تا هر چه زودتر خود را به پیامبر برساند . دوست داشت اولین کسی باشد که آن خبر مهم را به رسول خدا می رساند . در راه هر که را می دید ، سرا غ پیامبر را می گرفت تا آنکه چشمش از دور به حضرت رسول افتاد . با عجله خود را به پیامبر رساند در حالی که عرق از سر و صورتش جاری بود ، نفسی تازه کرد وگفت :«ای رسول خدا ! چشم ودل شما روشن باد !مژده دهید که خداوند فرزند دیگری به پاره تن شما – فاطمه «ع» -عنایت نمود .» با شنیدن این خبر ، لبهای حضرت به خنده گشوده شد وبرق شادی در چشمان مبارکش نمایان گشت . هفت روز از تولد دومین فرزند فاطمه زهرا «ع»گذشته بود که فرشته آسمانی از طرف خداوند خبر آورد که :«ای رسول ما !نام این مولود راحسین بگذار…»
حضرت زهرا (ع) برای فرزندش – حسین ـ گوسفندی را قربانی کرد تا آن را بین نیازمندان و فقیران شهر تقسیم کند. پیامبر، حسین را مانند حسن دوست داشت . او را در آغوش می گرفت و می بوسید وهمیشه می گفت :« حیسن از من است و من از حسینم.» پیامبر به یاران خود می فرمود: « هرکس حسن وحسین را دوست بدارد ،مرا دوست داشته است و هرکس با آنها دشمنی کند، با من دشمنی کرده است. » دوران کودکی :
حسین«ع» دوران کودکی خود را همراه با برادرش حسن «ع» در کنار جدش ـ رسول خداـ و پدر و مهربانش گذراند. روزهایی با حوادث تلخ وشیرین که درسهایی از شجاعت ، محبت و فداکاری را به دنبال داشت.
یکی از آن وقایع آموزنده برای حسن و حسین «ع» مربوط به زمانی است که جدشان حضرت محمد «ص» به مسافرت رفته بودند و مادرشان حضرت زهرا «ع» با پولی که از همسرش علی «ع» گرفته بود به بازار رفت و با آن یک پرده و دو دستبند نقره خرید. حضرت زهرا «ع» یکی از دستبندها را به دست حسن کرد و دیگری را به دست حسین . پرده زیبایی را هم که خریده بود، بر درخانه آویخت مدتی گذشت. پیامبر از سفر بازگشت ویکسر به در خانه دخترش آمد تا بعد از مدتها دیداری داشته باشد. حضرت فاطمه«ع» ازخوشحالی دوید تا رسول خدا را در آغوش یگیرد؛ اما دید پدرش رفته است. بسیار غمگین و افسرده شد وبه فکر فرو رفت. با خودش گفت حتماً پدرم از چیزی ناراحت شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی بررسی بافت صنایع شهرستان ابهر در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی بافت صنایع شهرستان ابهر در pdf دارای 112 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی بافت صنایع شهرستان ابهر در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

مقدمه    2
پتانسیل های معدنی و صنعتی شهرستان ابهر    2
مهم ترین محدودیت ها وتنگناهای توسعه بخش معدن    4
مهمترین قابلیت ها و مزیتهای بخش معدن    5
محدودیت ها و تنگناهای بخش صنعت    6
قابلیت ها و امکانات بخش صنعت    7
صنایع دستی    7
صنعت    8
محصولات غذائی وآشامیدنیها    10
محصولات ازلاستیک و پلاستیک    17
ماشین آلات و دستگاههای برقی    22
سایر محصولات کانی غیرفلزی    23
ساخت فلزات اساسی    29
ساخت مواد و محصولات شیمیائی    30
ساخت منسوجات    37
ساخت ماشین آلات و تجهیزات    52
ساخت کاغذ ومحصولات کاغذی    54
تولید محصولات چرمی و چوبی    57
ساخت وسایل نقلیه    58
ساخت  وسایل نقلیه موتوری    62
محصولات فلزی فابریکی    64
معرفی برخی شرکتهای دیگر    67
منابع    71

مقدمه :

پتانسیل های معدنی و صنعتی شهرستان ابهر
شمه ایی کلی از پتانسیلهای معدنی شهرستان ابهـر
مرغوبیت نسبی در مواد معدنی موجود در شهرستان ابهر وتنوع آن ,وضعیت مناسبی را برای ایجاد صنایع معدنی تزئینی وصنایع جنبی مورد نیاز بوجود آورده است بویژه وجود معادن فعال گرانیت  سیلیس کائولن وخاک صنعتی در این شهرستان وظرفیت کافی برای تولیدات این مواد واولویتهای نزدیکی محل معادن به بازار مصرف و وجود راههای مناسب ارتباطی به استانهای مجاور حائز اهمیت است.
از دیگر جهات وجود صنایع معدنی متناسب با مواد معدنی ,فراهم شدن کلیه امکانات لازم برای فعالیت بخش خصوصی از طریق رفع موانع قانونی ,حمایت دولت از تعاونی های معدنی وعدم وابستگی فعالیتهای معدنی به تکنولوژی خارجی شرایط را برای سرمایه گذاران در این بخش فراهم نموده است
از طرف دیگر تنگناها ومحدودیتهایی چون کوتاه بودن زمان بهره برداری از معادن ,انگیزه سرمایه گذاری طولانی مدت را برای فعالان بخش خصوصی از بین می برد.رکود نسبی فعالیت برخی از معادن بعلت فقدان بازار مصرف ,یا نداشتن حرفه اقتصادی ,کمبود ماشین آلات مناسب ونو و تکنولوژی پیشرفته در فعالیتهای اکتشافی وعدم بهره مندی از نیروهای متخصص بعلت دشواری کار توسعه وایمنی کافی برای فعالان در این بخش را کاهش داده است .
عدم وجود شرکتهای صنعتی مناسب برای صنایع معدنی برای جلوگیری از آلودگی حاصل از کار , تعداد مراکز تصمیم گیری وروشن نبودن مقررات ادارات مرتبط ,سرمایه بر بودن وریسک پذیر بودن فعالیتهای معدنی ,فقدان مراکز آزمایشگاهی وتحقیقات کاربردی ,فقدان شرکتهای مشاوره ای وخدماتی ,کمبود سرمایه گذاری زیربنایی , از قبیل راه برق ,مخابرات ومطالعات واکتشافات ,فقدان تشکل در بین معدن کاران ومتناسب نبودن رشد قیمت ماده معدنی در مقایسه با رشد قیمت تمام شده از عمده تنگناها ومحدودیتهای بخش صنایع معدنی در شهرستان ابهر می باشد
 با وصف این در سالهای اخیر خصوصاً در دوران خدمتگذاری دولت اصلاحات شاهد رشد چشمگیــری در این زمینــه بوده ایم که در ذیل برخی از آن موارد را بصورت کلی ملاحظه می فرمائید
 از مجموع 32 معدن فعال در شهرستان تعداد 18 معدن از سال 76 تا 84 پروانه بهره برداری گرفته اند .که 25/56% را شامل می شوند

- اکنون در بخش معادن شهرستان حدود 280 نفر بصورت مستقیم مشغولند ونزدیک 500 نفر نیز بصورت غیر مستقیم در چرخه فعالیت معادن شهرستان اشتغال دارند
- شهرستان ابهر 9/65 درصد از سهم معادن شهرستانهای (ناحیه ابهر) را بخود اختصاص داده وناحیه ابهر نیز 2/15% از ذخایر معادن استان را تشکیل می دهد.
- در شهرستان ابهر در بخش معدن 5 واحد تعاونی معدنکاری و27 واحد خصوصی معدن مشغول فعالیت است.
- در پیگیریهایی که از طریق فرمانداری ابهر صورت گرفته جلساتی با معدنکاران در سال 83 برگزار گردیده وضمن توجه وحل پاره ایی از مشکلات آنان تشکیل سندیکای ویژه معدنکاران پیشنهاد گردیده که در شرف انجام است.

معــدن :

تعداد ومیزان ذخایر معدنی در شهرستان ابهر در سال 76
 
معادن    معادن غیرفعال    مجموع    میزان ذخایر (تن)
            فعال    غیرفعال    مجموع
29    2    31    28756901    642000    29380901

تعداد معادن فعال موجود در سال 1382

معدن    سیلیس    سنگ لاشه    سنگهای تزئینی (تن)    آهن    خاک صنعتی (تن(
            گرانیت    تراورتن    مرمریت    2    4
            11    1    0       
ظرفیت    15974321 تن    -    37516901    -    -    -    3068000

میزان استخراج وارزش تولید  در سال 1382

استخراج (تن)    ارزش تولید (میلیون ریال)    نیروی شاغل بکار در سال 1382
327329    17670    263 نفر

تعداد موافقت اصولی     گواهینامه اکتشاف صادر شده وشرکت های تعاونی در سال 82

حوزه        پروانه اکتشاف صادر شده     تعداد گواهینامه اکتشاف صادر شده     تعداد شرکتهای تعاونی
ابهر                16    3    8

از مجموع 110885964000 ریال سرمایه گذاری انجام شده در بخش معدن  د ر سا ل 1382 در استان زنجان 16794568000 ریال  سرمایه گذاری  د ر ناحیه ابهر صورت گرفته که 15% سرمایه گذاری  کل استان  را  شامل میشود بیشترین  سرمایه گذاری در  ناحیه ابهر  در شهرستان ابهر  به میزان 000/282/359/10  ریال انجام گرفته است که برابر با 7/61% کل سرمایه گذاری  ناحیه در بخش معدن بوده است.
سرمایه گذاری  انجام شده   در بخش  معدن (خصوصی ) 000/282/359/10 ریال در ابهر بوده است.

 

منابع :

http://www.iran-chabar.de/1385/01/01/007.htm

http://www.namayeshgah.com/Companies/booth.asp?ID=360

http://www.iraniec.com/parks/parks.asp?Id=5

http://www.sme.ir/index.php?action=showestate&LangID=3&E

http://zanjan.frw.org.ir/citys/abhar.htm

http://www.abhar30t.5u.com

http://abharcity.com

http://abhar.ir/content/view/281/141

http://www.abhar.ir

http://www.infopoultry.net/REGISTER/cmpshow.asp?cmpid=5

http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=23349

http://www.mim.gov.ir/mits/news/newsdisplay/Newsdetails.asp

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بررسی لرزه ای سیستم دوگانه ی قاب خمشیدردیو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی لرزه ای سیستم دوگانه ی قاب خمشیدردیوار برشی در pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی لرزه ای سیستم دوگانه ی قاب خمشیدردیوار برشی در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی لرزه ای سیستم دوگانه ی قاب خمشیدردیوار برشی در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی لرزه ای سیستم دوگانه ی قاب خمشیدردیوار برشی در pdf :

چکیده

یکی از مهمترین پارامترها در طراحی سازه ها، بویژه سازه های مرتفع، مقاومت، استحکام و چگونگی مقابله آنها با نیروهای جانبی، به خصوص نیروی جانبی زلزله میباشد، که این امر توسط تعبیه سیستمهای مختلف مقاوم در برابر نیروهای جانبی تامین می گردد. یکی از مناسبترین این روشها کاربرد سیستم دو گانه قاب ـ دیوار میباشد که کاربرد این سیستم در سازه دارای ویژگیهای متعددی می باشد. از مهمترین این ویژگیها میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

الف. با استفاده از این سیستم، یکی از موثرترین عناصر مقاوم در مقابل نیروهای جانبی و پیچش بدست میآید که در این صورت از کارایی دیوار برای جذب عمده نیروهای جانبی و ازکارایی قاب برای تحمل بارهای قائم استفاده میگردد.

ب. در سیستمهای دوگانه، میتوان ستونهای قاب را بصورت مهاربندی شده کامل طراحی نمود.
ج. در بسیاری از حالتها نیروی برشی قابها ممکن است در ارتفاع یکنواخت باشد، لذا میتوان قابهای کف را به صورت تکراری در ارتفاع به کار برد که این موضوع باعث اقتصادیتر شدن طرح نیز میشود.

د. مقادیر لنگرهای خمشی ستون های قاب و همچنین دیوارهای برشی در سیستم های دوگانه کمتر از حالت عملکرد منفرد آنها می باشد. همچنین در این سیستمها قسمتی از خمش با تبدیل شدن به نیروی محوری در ستونها قابل موازنه با نیروهای حاصل از وزن سازه میباشد.

در این مقاله ضمن بررسی رفتار سازهها سیستم دوگانه قاب خمشی و دیوار برشی، مواردی از جمله ارتفاع اپتیمم دیوارهای برشی، اثر دیوارها بر رفتار اجزا سازه و نیز عوامل موثر بر عملکرد دیوارهای برشی مورد بررسی قرار میگیرد.

واژگان کلیدی: برش پایه، ارتفاع اپتیمم، سیستم دوگانه، اندرکنش، دیوار برشی

-1مقدمه

تمدن بشری از ابتدای شکلگیری توجه خاصی به ساختن ساختمانهای بلند داشته است. در ابتدا این نوع سازه ها به دلیل اهداف نظامی ساخته میشدند. رفته رفته با پیشرفت و توسعه جوامع بشری از اوایل دهه 80 قرن نوزدهم کاربرد مسکونی و تجاری بخود گرفتهاند. یکی از اصلیترین نکات در طراحی و ساخت سازه های بلند، مقاومسازی و حفظ پایداری آنها در برابر نیروهای جانبی به ویژه نیروی زلزله میباشد. امروزه روشهای متعددی برای مقاومسازی جانبی سازهها بکار گرفته میشود که یکی از اصلیترین و رایجترین این روشها کاربرد سیستمهای دوگانه قاب ـ دیوار می باشد.

این سیستمها شامل ترکیبی از سیستم های منفرد قاب خمشی و دیوار برشی بوده که حاصل این ترکیب افزایش کاربری و کارایی این سیستمها تا ارتفاع 50 طبقه و حتی بیشتر جهت مقابله با نیروهای جانبی است. در سیستم های مرکب قابهای خمشی و دیوارهای برشی عوامل متعددی بر عملکرد سیستم وهمچنین نحوه توزیع نیروهای جانبی بین اجزا سیستم و عناصر تشکیل دهنده سازه موثر می باشد که شناخت این عوامل و چگونگی تاثیرگذاری آنها نقش بسزایی در بهبود طراحی و افزایش کارایی و اقتصادیتر شدن طرح خواهد داشت. در این مقاله ضمن بررسی رفتار تئوریک سیستمهای دوگانه قاب ـ دیوار به بررسی اجمالی مهمترین عوامل موثر بر عملکرد این سیستمها خواهیم پرداخت. (عادلی1365،ناطق الهی1365،ناطق الهی1372،خیام باشی(1380

2ـ بررسی رفتار سیستم ترکیبی قاب خمشی و دیوار برشی

با کاربرد سیستم ترکیبی قاب صلب و دیوار برشی بر صلبیت جانبی ساختمان به مقدار زیاد افزوده میگردد. هنگامی که چنین سیستمی تحت اثر بار جانبی قرار میگیرد تغییر مکان آزاد متفاوت قاب و دیوارهها موجب اندرکنش افقی بین آنها از طریق تاوهای کف می گردد، لذا رفتار قاب و دیوار به صورت منفرد بسیار متفاوت با رفتار سیستم دوگانه میباشد. میزان کارایی و قابلیت سازه های دارای قاب خمشی و دیوار برشی به میزان اندرکنش افقی میان قاب و دیوار که خود متاثر از مقادیر سختی نسبی قاب و دیوار است، وابسته می باشد هر چه سازه بلندتر و قابها سختتر باشند اندرکنش بیشتر خواهد بود. (عادلی(1365

-1-2 بررسی اندرکنش افقی در سیستم دوگانه

عملکرد قاب و دیوار به صورت مجزاکاملاً متفاوت از سیستم ترکیبی می باشد. قاب صلب منفرد تحت اثر نیروی جانبی در مود برشی تغییر شکل می یابد و با تحدب در جهت اعمال نیروی جانبی دارای حداکثر جابجایی در بالا و حداکثر شیب در پای قاب می باشد. با اعمال بار جانبی دیوار برشی منفرد به صورت خمشی تغییر شکل مییابد و با تقعر در جهت اعمال

بار دارای حداکثر شیب و جابجایی در بالای دیوار میگردد. وقتی که سیستم به صورت ترکیبی در سازه تعبیه میگردد، با اعمال بار جانبی تغییر مکان قسمت پایین سازه به صورت خمشی و تغییر مکان بالای آن به شکل برشی خواهد بود و در واقع در پایین سازه قاب بر دیوار تکیه مینماید و در بالای سازه این قاب است که نگهدارنده دیوار خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق اثر سموم بر بدن در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق اثر سموم بر بدن در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق اثر سموم بر بدن در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق اثر سموم بر بدن در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق اثر سموم بر بدن در pdf :

اثر سموم بر بدن
مقاومت بندپایان نسبت به سموم
مقدمه
بندپایان یکی از مهمترین شاخه جانوری هستند که تا کنون حدود یک میلیون گونه از آنها شناسایی شده است. اکثر بندپایان جزء موجودات مفید بوده و فقط تعداد محدودی از آنها بعنوان آفات کشاورزی و ناقل بیماری ها شناخته شده‎اند. از مهمترین بیماری هائی که توسط بندپایان به انسان منتقل می‎شود می‎توان از مالاریا, فیلاریازیس, لیشمانیازیس, تریپانوزومیازس, تب زرد, تب دانگ, طاعون, تیفوس و بیماری های آربوویروسی نام برد و لذا با توجّه به نقش بندپایان در انتقال بسیاری از بیماری های نوپدید و بازپدید و اقدامات کنترلی مربوطه، اقدام به نگارش این گفتار، گردید.
تاریخچه استفاده از سموم
در طول تاریخ بعضی از بندپایان بعنوان دشمن انسان در جهت کاهش محصولات کشاورزی و ناقل بیماری ها شناخته شده‎اند و انسان از بدو پیدایش و بویژه از آغاز متمدّن شدن، همواره بدنبال روش های مقابله با این دشمنان بوده است. در زمان های قدیم انسان از مواد طبیعی موجود مانند مواد معدنی و گیاهی برای مبارزه استفاده می‎نمود، لازم به ذکر است که تا قبل از شروع جنگ جهانی دوّم اکثر مواد شیمیایی استفاده شده بر علیه آفات از مواد معدنی چون آرسنیک و گوگرد بودند, و به طور همزمان، استفاده از گیاهانی همچون گل پیرتروم, نیکوتین و روتنون نیز مرسوم بود. دهه 1940 آغازی بود که در آن «انقلاب حشره‎کش ها» بوقوع پیوست.
در آن زمانی سم DDT در سطح وسیعی بعنوان حشره‎کش مورد استفاده قرار گرفت. خاصیت حشره‎کشی این ماده توسط Paul Muller در سال 1939 کشف شد و بخاطر این کشف و استفاده از آن در کنترل بسیاری از بیماری ها جایزه صلح نوبل در سال 1948 را از آن خود ساخت و متعاقباً سم DDT در سطح وسیعتری تولید و مصرف گردید و تولید صنعتی سایر سموم نیز ادامه یافت.
با کشف سم DDT و استفاده از آن در از بین بردن حشرات, سازمان جهانی بهداشت این ماده را بنام (گلوله سحرآمیز) , نامید و ادعا نمود با در دست داشتن آن قادر به ریشه‎کنی بسیاری از بیماری ها و ازجمله بیماری مالاریا خواهد بود.که این موضوع با بروز مقاومت به سموم در حشرات با شکست مواجه شد.
طبقه‎بندی سموم
سموم را بر اساس منشأ و مواد شیمیایی موجود می‎توان به گروه های زیر طبقه بندی نمود:
1 ـ سموم کلره (Organochlorine compounds)
این گروه از سموم در طیف وسیعی بر علیه آفات و حشرات موذی، مورد استفاده قرار گرفته است. از مهمترین سمومی که در این گروه قرار دارد می‎توان به سموم ذیل اشاره نمود : ددت, دیلدرین, BHC, دیکوفول, آلدرین, کلردان, هپتاکلر و اندوسولفان. از مهمترین خصوصیات این سموم می‎شود به پایداری طولانی آنها در محیط و طیف وسیع حشره‎کشی آنها اشاره نمود.
2 ـ سموم فسفره (Organophosphate insecticides)
حشره کش های فسفره مصنوعی، مولکول های آلی حاوی فسفر می‎باشند. همزمان با جنگ جهانی دوّم این گروه از سموم بعنوان گازهای جنگی توسط آلمانی‎ها سنتز شدند و سپس به خاصیت حشره‎کشی آنها پی برده شد. تا کنون بیش از 100 ترکیب از این سموم به بازار آمده است و از راه های مختلف بر روی حشرات اثر می‎گذارند.
از مهمترین سموم در این گروه می‎توان به مالاتیون, پاراتیون, دیازینون, سیستوکس, متاسیستوکس, تمفوس, کلروپیروفوس متیل , پیریمیفوس متیل, فنتیون و فنیتروتیون اشاره نمود. خاصیت ابقایی این سموم در مقایسه با سموم کلره کمتر می‎باشد.
3 ـ کاربامات‎ها (Carbamates)
این گروه از سموم از نظر مکانیسم عمل بر روی حشرات شبیه سموم فسفره هستند. از مهمترین سمومی که در این گروه قرار دارند می‎توان کارباریل, پروپوکسور, فورادان آلدیکارپ را نام برد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >